Liczba odwiedzin: 22145 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Mistrzowie Kierownicy

  72 opinie w tym 36 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.02.2015

Natalia Kotowska

Natalia Kotowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Bydgoszczy! Polecam p. Krzysztofa K. oraz p. Waldka. Dzięki nim zdałam za pierwszym razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.01.2015

Agnieszka Agusiakowa

Agnieszka Agusiakowa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Krótko pisząc DZIĘKUJĘ bardzo ogromnie dziękuję! Zmiana szkoły jazdy odmieniła w 100% moje podejście do prawa jazdy. Już po jednej godzinie wykupionej "na próbę" wiedziałam, że nie chcę nigdy już jeździć z innym instruktorem! :) Zero stresu, ogrom cierpliwości i wyrozumiałości, wspaniale spędzony czas połączony z ogromem przekazanej wiedzy. Teoria zdana za pierwszym razem, praktyki oblanej na łuku nie zrzucam na szkołę jazdy, bo była to tylko i wyłącznie moja wina! :) Na egzaminie państwowym nie trafiłam na żadną uliczkę, której nie przejechałabym kilka razy na kursie. Asia i Mikołaj to doskonały zestaw przygotowujący na egzamin jak i codzienną jazdę w przyszłości, a całokształt Mistrzów Kierownicy to najlepsza szkoła jazdy jaką można sobie wymarzyć! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.10.2014

Patrycja Bagrowska

Patrycja Bagrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, fantastyczna atmosfera, pełen profesjonalizm. Polecam szczególnie Aśkę i Mikołaja, dzięki Nim zdałam za pierwszym razem! ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.07.2014

Ania Duszkiewicz

Ania Duszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzięki Mistrzom Kierownicy, zdałam za pierwszym razem:) Cierpliwi instruktorzy, ,miła atmosfera, możliwość dostosowania jazd do własnego grafika. Polecam zwłaszcza p.Jacka, bo z nim najwięcej jeździłam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 19.02.2014

Aleksandra Bużewska

Aleksandra Bużewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę :) Osobiście jazdę zdałam za pierwszym razem. Jazdy miałam z dwoma instruktorami i początkowo trochę się tego obawiałam, ale uważam, że było to bardzo dobre rozwiązanie. Ze szkołą bardzo dobrze się współpracuje. Wszystkie terminy dotyczące jazd a następnie egzaminów wewnętrznych można bardzo dobrze zgrać z prywatnym grafikiem. Polecam p. Asie i p. Wojtka. Przyjemna atmosfera, bardzo dobra nauka i co najważniejsze zero stresu :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.02.2014

Mikołaj Klause

Mikołaj Klause
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, instruktorzy nauczają w profesjonalny sposób , są cierpliwi i wyrozumiali są w stanie przygotować KAŻDEGO do bezproblemowego zaliczenia egzaminu państwowego . Polecam instruktorów ,z którymi najczęściej jeździłem tj: Pani Asia Nowak, Pan Krzysztof Skalski , i Pan Sławek Wróbel !!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.02.2014

Agnieszka Bł

Agnieszka Bł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Genialna szkoła, przemiła atmosfera i profesjonalizm. Polecam wszystkim, którzy mają stres tam się go pozbędą. W szczególności polecam Panią instruktor Aśkę za cierpliwość, przekazanie wiedzy i umiejętności .

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.09.2013

Marcin Bejma

Marcin Bejma
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo dobra szkółka mila atmosfera polecam bardzo. Szczegolnie dziekuje Asi bardzo dobra instruktorka jazdy ,wspaniala atmosfera byla podczas jazdy .szczeze polecam ta szkółke i asie jako instruktorke . Pozdrawia cie ASIU .

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.08.2013

Michalina Kaczmarek

Michalina Kaczmarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak sama nazwa wskazuje w szkole uczą mistrzowie:) Szczególne podziękowania dla instruktorki Asi, miłą atmosferę podczas jazdy i wiele cennych uwag przydatnych na egzaminie:) Podejmując decyzje poraz drugi o wyborze szkoły z pewnością wybrałabym tą samą:) POLECAM KAŻDEMU.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.07.2013

Karolina Ejmond

Karolina Ejmond
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkołą, wspaniali instruktorzy zwłaszcza Magdalena Iciek i Wojtek Jabłoński. Gorąco polecam ;p

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.07.2013

Anna Witelus

Anna Witelus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chciałabym polecić mistrzów, szczególnie polecam instruktorkę Joanne Nowak. Miła atmosfera w połączeniu z cennymi uwagami dały mi prawo jazdy za pierwszym razem !

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.07.2013

Maria Zielińska

Maria Zielińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lokalizacyjnie świetnie, atmmosfera w sekretariacie fantastyczna. A z instruktorami różnie jak wszędzie. Osobiście polecam Asię i myślę, że niewielu instruktorów by ją przebiło w tytm względzie, jako że uczy świetnie nie tylko zdać egzamin, ale też jeździć ładnie i elegancko, jeśli można to tak określić ;)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.07.2013

Jagoda Drzycimska

Jagoda Drzycimska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

do wszystkiego podchodzą profesjonalnie, Asia to najlepsza instruktorka na świecie! :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.06.2013

Kacper Mikołajczyk

Kacper Mikołajczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera i profesjonalizm w jednym. 0 problemów z egzaminem państwowym.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.06.2013

Wojtek Wieczorek

Wojtek Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

>Przedewszystkim miła atmosfera i profesjonalizm widoczny na każdym kroku, >Solidnie przeprowadzona teoria, >Możliwość wyboru instruktora spośród sporej kadry (szczerze polecam w szczególności Asię i Wojtka), >Atrakcyjna lokalizacja (przy galerii Drukarnia), >Zdałem za pierwszym razem bez problemu

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.06.2013

Adrian Gietka

Adrian Gietka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy na bardzo dobrym poziomie, szczególną uwagę chciałbym zwrócić na instruktora ze szkolenia praktycznego, przemiły pan, który umie super zmotywować kursanta oraz bardzo dobrze go wyszkolić tak aby bez niepotrzebnego stresu zdał egzamin państwowy za pierwszym podejściem. Szkoła godna polecenia.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.06.2013

Michał Stróżyński

Michał Stróżyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołe jazdy! Obsługa w biurze na wysoki poziomie! Nauka teorii, także na poziomie wysokim. Wszystko dokładnie omówione i wytłumaczone. Praktyka na najwyższym poziomie jaki można sobie zażyczyć. Kulturalni, mili i weseli instruktorzy. Z pozdrowieniami dla pani Madzi ;)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 30.05.2013

Monika Cielas

Monika Cielas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła ;) Polecam !

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.05.2013

Ewelina Szmelter

Ewelina Szmelter
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetnie prowadzony kurs teoretyczny, jazdy w spokojnej i miłej atmosferze. Cała kadra profesjonalna i zawsze pomocna. Świetnie przygotowali mnie do egzaminu. Dzięki tej szkole zdałam za pierwszy razem!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 23.04.2013

Beata Kusina

Beata Kusina
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem mega wdzięczna i zadowolona, że mogłam poznać tak wspaniałą kadre instruktorów i niesamowitych ludzi:) Dziekuje w szczególności Asi za cierpliwość i miłe jazdy:) Polecam wszystkim tę szkołę jazdy!!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.04.2013

Beata Noskowicz

Beata Noskowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jesli chcecie mieć prawo jazdy to serdecznie polecam Mistrzów Kierownicy. Pełen profesjonalizm, rzetelność i jakość na najwyższym poziomie. Krzysztof Skalski to instruktor, który do swojej pracy podchodzi z pasją. Rzeczowy, skrupulatny, profesjonalny, miły, zawsze uśmiechnięty. Każda lekcja z Nim to skarbnica wiedzy i kolejny krok do doskonałości w prowadzeniu auta. Bez stresu, miło, wesoło, a przy tym z pełnym zaangażowaniem i rzeczową perfekcją. Krzysiu, dziękuję :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.04.2013

Dominika Grajewska

Dominika Grajewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam tę szkołę! Świetna obsluga , która robiła wszystko by jak najlepiej dopasować się do potrzeb klienta i zapewnić miłą atmosferę. Większość szkolenia praktycznego miałam z Panem Krzysztofem Skalskim, który sprawia, że jazdy są całkowicie bezstresowe, jednak Pan Wojtek, Pan Roman i Pan Jacek to także instruktorzy warci polecenia! :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.04.2013

Katarzyna Przybylska-Koza

Katarzyna Przybylska-Koza
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, profesjonalna kadra. Dziękuję Romkowi i Asi za przemiłą atmosferę na jazdach. Polecam wszystkim Mistrzów Kierownicy. Przybylska - Koza

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.04.2013

Adrianna Łukaszewska

Adrianna Łukaszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam! Wysoki poziom nauczania i przesympatyczna atmosfera. Po kursie w Mistrzach Kierownicy zdałam za drugim razem, a to wszystko zasługa najlepszego instruktora w mieście Krzysztofa Skalskiego ;-)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.04.2013

Ewa Gackowska

Ewa Gackowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Bardzo Miła atmosfera i świetni instruktorzy :) Do egzaminu na prawo jazdy kat. B przygotowywał mnie pan Krzysztof Skalski. Jest nie tylko świetnym instruktorem, ale również przesympatycznym człowiekiem. Egzamin zdalam za pierwszym razem, więc pana Krzysztofa szczerze polecam :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.04.2013

Daria Totoń

Daria Totoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W 100% polecam! Atmosfera niesamowita. Wszyscy ludzie otwarci i mili. Przede wszystkim polecam instruktora Krzysztofa Skalskiego . Czlowiek o niesamowitej cierpliwosci, wyrozumialosci i przede wszystkim potrafil wszystko swietnie wytlumaczyc, co bylo nielada wyczynem u osoby takiej jak ja -ktora nigdy wczesniej nie miala w dloniach kierownicy. Egzamin zdany za 1 razem co mowi samo za siebie jesli chodzi o efektywnosc nauczania:)) pozdrawiam goraco cala mistrzowska ekipe:))

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 11.04.2013

Żaneta Jeziorska

Żaneta Jeziorska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

rzetelna i przyjazna obsługa w biurze ....Pan krzysztof Skalski bardzo profesjonalnie prowadzi swoje lekcje tworząc przy tym miłą i wyluzowaną atmosfere.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.04.2013

Paweł Mądrzak

Paweł Mądrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej, profesionalizm na najwyższym poziomie i przedewszystkim bardzo miła amtosfera. Zajęcia teoretyczne jak i praktyczne nie są denne. Egzamin zdany za pierwszym razem :) Pozdrawiam pracowników Mistrzów Kierownicy - Najlepszej Szkoły w Bydgoszzy :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.04.2013

Izabela Rafalska

Izabela Rafalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nazwa mówi sama za siebie. Gdybym drugi raz miała wybierać, wybrałabym Mistrzów, a przede wszystkim instruktora Krzysztofa Skalskiego. Jazdy nie były stresujące, sama przyjemność. Pan Krzysztof wykazał się ogromną cierpliwością i umiejętnością przekazywania wiedzy w przystępny sposób. Polecam! :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.04.2013

Agnieszka Szawiel

Agnieszka Szawiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalizm, miła atmosfera, cierpliwość i egzamin zdany za PIERWSZYM podejściem!! :) Szkoła baaardzo godna polecenia !! Aga

Plusy

brak

Minusy

brak