Lider. Szkoła jazdy, szkolenia, kursy. (1)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.01.2021

Kropka Kropka

Kropka Kropka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moim zdaniem najlepsza szkoła jazdy w Otwocku. Instruktorzy bardzo konkretni i wymagający a przy tym przesympatyczni. Pan Tadeusz , fantastyczny człowiek. Zawsze pomocny. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem. Polecam z całego serca ;)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.11.2020

Patrycja S ..... ip: 83.31.108.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z czystym sumieniem polecam szkołe jazdy Lider, super przygotowanie do egzaminów, bardzo fajnie prowadzone zajęcia teoretyczne przez pana Tadka, zawsze mówi na co trzeba zwrócić szczególnie uwagę, oraz z całego sercem polecam pana Andrzeja Zowczaka - instruktora. Bardzo cierpliwy, wszystko wyjaśni, jeśli coś nie wychodzi. Przygotuje was nie tylko na egzamin, ale również na późniejszą jazdę bez instruktora. Zajęcia są indywidualne, co jest wielkim plusem. Pełen profesjonalizm!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.02.2017

y ...a ip: 37.47.42.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super atmosfera, instruktorzy bardzo cierpliwi i dokładni

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.07.2015

o ..l ip: 83.9.223.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdecydowanie polecam tę szkołę. Na kurs szedłem pełen obaw , bo wcześniej nigdy nie jeździłem,okazało się że nie potrzebnie się martwiłem.Instruktorzy mili i cierpliwi a wykłady ciekawe, samochody identyczne jak na państwowym.ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM.Jeszcze raz POLECAM!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.04.2014

a .....a ip: 83.6.200.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam! Instruktorzy przemili, podejscie do kursanta indywidualne - nie ma z nim=czym problemu, chetnie pomogą. Swietna atmosfera, jezdziam z dwoma instruktorami ('bo kazdy zwroci uwage na cos innego' - ok, zgadzam sie z tym :)) obydwaj sympatyczni, jazda nigdy nie byla meczarnia, zawsze punktualnie sie zaczynaly, a jezeli to byly ostatnie godziny instruktora to czstoto konczyly sie lekkim poslizgiem- dla mnie lepiej :) gdy slysze opine znajomych o innych szkolach wlos mi sie jeży - np instruktor nie ma czasu sie umowic, burczy na kursanta, nie wytlumaczy jak wykonac polecenie, tylko 'musisz do ego dojsc sam' to nie tutaj! BARDZO POLECAM SZKOŁE POPRAWNEJ JAZDY LIDER, GDYBYM MIALA WYBIERAC JESZCZE RAZ, TAKZE PRZYSZLABYM TUTAJ!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.08.2013

ip: 178.42.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam tę szkołę. Świetnie zostałem przygotowany teoretycznie i praktycznie. Z teorią nie miałem większych problemów, a praktyka to był banał. Bardzo dobzi instruktorzy, dzięki którym teraz samochód to dla mnie nic strasznego. Wyjaśnili, podpowiedzili wszystko a to wszystko w bardzo miłej atmosferze. Jeżeli nie wiecie gdzie iśc się uczyć to zachęcam - idźcie do LIDERA a na pewno nie pożałujecie ;]

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.06.2013

ip: 83.31.181.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolony ze sposobu prowadzenia nauki, bardzo sympatyczna atmosfera, zdałem za pierwszym razem. Profesjonalizm na 100%. Polecam!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.03.2013

ip: 87.205.199.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam wszystkim osrodek lider na portowej, teoria prowadzona przez pana tadka bardzo fajnie, nowy egzamin teoretyczne nie sprawil mi zadnej trudnosci, zdobylem 74 punkty. Rowniez reszta mojej grupy tak samo. Jezdzilem z panem andrzejem i panem darkiem nauczyli mnie bardzo duzo. nie tylko do egzaminu

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.11.2012

ip: 95.49.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kurs prowadzony w 100% profesjonalnie.Godziny zajęć w części teoretycznej dostosowane do potrzeb uczestników, indywidualnie planowane jazdy, ćwiczenie na trasach egzaminacyjnych aż do znudzenia. Instruktorzy sympatyczni i cierpliwi, potrafiący przekazać swoją wiedzę. Szczerze polecam!

Plusy

brak

Minusy

brak