Lider. Szkoła jazdy, szkolenia, kursy.

 53 opinie w tym 15 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Lider. Szkoła jazdy, szkolenia, kursy.
Portowa 3 A
05-400 Otwock

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Witamy naszych przyszłych Kursantów!

OSK ,,LIDER” założony został w 2004 roku ,znajduję się w Otwocku, przy ul. Portowej 3a. Zajmujemy się szkoleniem kandydatów na kierowców na kat.B. Doszkalamy również osoby posiadające prawo jazdy, ale niepewnie czujące się za kierownicą.

Posiadamy doświadczoną kadrę Instruktorską, która pomaga szybko i bezstresowo opanować technikę kierowania pojazdem. Dysponujemy rozbudowaną flotą samochodów szkoleniowych: 3x Opel Corsa, 3x Hyundai I20, oraz Toyota Yaris Hybrid z automatyczną skrzynią biegów .Bezpośrednio przy Ośrodku położony jest oświetlony plac manewrowy, który umożliwia jazdę również po zmroku .Liczna kadra, oraz duża ilość pojazdów, pozwala na maksymalne skrócenie czasu trwania kursu.

Zaufało nam już tysiące Kursantów z powiatu otwockiego i powiatów sąsiednich.

DOŁĄCZ DO NAS, SERDECZNIE ZAPRASZAMY !!!

 

Godziny pracy biura Ośrodka:

Poniedziałek-Piątek: 8-18

Sobota: 8-15

Niedziela: Nieczynne

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Tadeusz Krauze

Andrzej Zowczak

Dariusz Strzelecki

Krzysztof Szymański

Mariusz Błachnio

Jarosław Sękulski

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2800 zł

codziennie

Portowa 3 A, DOŁĄCZ DO KURSU DOWOLNEGO DNIA !!!!

+1 inny termin
WIĘCEJ Kursant otrzymuję, na swój telefon hasła dostępowe do programu z wykładami LIVE z teorii (10 wykładów), pytaniami egzaminacyjnymi wraz z podręcznikiem w wersji elektronicznej. Kandydat na kierowcę realizuje program nauczania w domu, w łączności z instruktorem prowadzącym. Po wysłuchaniu wykładów zaczynamy jeździć.
Zajęcia praktyczne prowadzone są samochodach Opel Corsa, Hyundai I20.
Są to pojazdy identyczne do tych, jakich używa się na egzaminach państwowych w Warszawie i Garwolinie.

kat. B78, E-learning i praktyka

Automat, Raty własne

3000 zł

codziennie

Portowa 3 A, DOŁĄCZ DO KURSU DOWOLNEGO DNIA !!! MOŻLIWOŚĆ EGZAMINOWANIA NASZYM SAMOCHODEM SZKOLENIOWYM

WIĘCEJ ZAPRASZAMY NA KURS PRAWA JAZDY KAT.B SAMOCHODEM Z AUTOMATYCZNĄ SKRZYNIĄ BIEGÓW TOYOTA YARIS HYBRID 2021, Z MOŻLIWOŚCIĄ PODSTAWIENIA SAMOCHODU SZKOLENIOWEGO NA EGZAMIN PAŃSTWOWY.



Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 90 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria B78

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Mateusz S ...... ip: 195.136.18.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ośrodek szkolenia kierowców "Lider" to najlepsza szkoła nauki jazdy w okolicach Otwocka. Placówka zapewnia ciekawie prowadzone wykłady online wraz z całą bazą pytań egzaminacyjnych, dzięki czemu zdanie egzaminu teoretycznego nie jest problemem. Dodatkowo szkoła posiada duża ilość samochodów i instruktorów, więc nie trzeba długo oczekiwać na jazdy praktyczne. Instruktorów cechuje profesjonalizm oraz dobra znajomość topografii miasta, w którym zdaję się egzamin, więc można bardzo dobrze przygotować się do państwowego egzaminu praktycznego. Dzięki OSK "LIDER" zrobiłem prawko w niecałe 3 miesiące i oba egzaminy zdałem za pierwszym razem. Z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę przyszłym kursantom.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bartłomiej W ............ ip: 31.61.181.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko super polecam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Antoni G ....k ip: 84.40.213.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy i przyjazna atmosfera. Zdane za 1 razem

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Julia G ....... ip: 5.173.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Lider, to zdecydowanie, godna polecenia szkoła nauki jazdy. Instruktorzy wykazują się bardzo indywidualnym podejściem do kursanta, dzięki czemu nauka przebiega w spokojnej i miłej atmosferze. Stale zwracają uwagę na szczegóły, by jak najlepiej przygotować kursanta do egzaminu i późniejszej jazdy. Dodatkowo nie ma problemów z dopasowaniem godzin jazd do pracy/szkoły. Egzamin zdany za pierwszym razem, dzięki Liderowi i jego profesjonalnej kadrze.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadyczęste zmiany instruktorów, wysoka cena,

Agnieszka B ..r ip: 46.205.211.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam. Egzamin zdałam za pierwszym razem. Podejście do kursanta na najwyższym poziomie. Grafik jazd dostosowany do mojej dyspozycyjności. Wspaniała szkoła. Cierpliwi oraz kulturalni instruktorzy, w szczególności Pan Andrzej, z którym miałam przyjemność jeździć najczęściej. Jeśli kurs to tylko tutaj! Agnieszka

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Monika K ........a ip: 5.173.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, cierpliwi instruktorzy, skuteczna nauka nawet dla opornych, egzamin poszedł super.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maksymilian K ..... ip: 178.238.10.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, bardzo dobra atmosfera, mili i profesjonalni instruktorzy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Oliwia S ....... ip: 93.177.91.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę. Instruktorzy wykazują się dużą cierpliwością do kursantów, jeżdżą po trasach egzaminacyjnych, jazdy odbywają się w miłej atmosferze, po zapisaniu się na kurs praktycznie odrazu zaczyna się naukę,

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Monika Z ..................k ip: 5.173.132.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.08.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Byłam mocno spóźniona na jazdę. Zaoferowano mi mimo to jazdę odpowiednio wydłużoną.Pan Instruktor niesamowicie sympatyczny,aż żal, że prawo jazdy już zdane;) Atmosfera naprawdę super! Właściciel szkoły bardzo empatyczny i pomocny♥️Na pewno będę polecać tę szkołę :) Bardzo dziękuję!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Szymon T .........i ip: 178.36.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera, dobrzy instruktorzy, szkoła nie ma słabych stron, polecam!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Patryk W .... ip: 31.61.182.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Instruktorzy są bardzo mili pomocni dobrze tłumacza

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Gloria G ........ ip: 37.30.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Jestem mega zadowolona !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Patryk P .......... ip: 188.146.74.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy z powołania, potrafiący przekazać to co najważniejsze. Szef oraz sama organizacja bardzo dobra, zawsze do dogadania. Bez problemu zdane egzaminy, polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak

Aneta S .... ip: 188.146.73.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę nauki jazdy "Lider" w Otwocku. Spokojna atmosfera podczas nauki, instruktorzy dobrze przygotowują do egzaminu jak i jazdy na codzień. Szczególne podziękowania dla Pana Mariusza. Z jego pomocą udało mi się zdać zarówno teoretyczny jak i praktyczny egzamin !!!

+ Zaletydobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Gromada J ...a ip: 92.63.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

wszystko w porządku

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność
- Wadywysoka cena,

Krzysztof P .......... ip: 5.173.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, dobra atmosfera, bez nerwów. Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Alan K ........ ip: 31.0.73.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna kadra, uczą jazdy do perfekcji, miła atmosfera, wszystko sprawnie i szybko. Rewelacja 10/10

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria S ......c ip: 31.0.26.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra atmosfera

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Sandra U ..... ip: 31.61.180.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre podejście do kursanta

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

wojciech c .........i ip: 93.177.90.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dwaj instruktorzy byli nieco oschli, ale absolutnie nie byli chamscy. Reszta bardzo w porządku, tłumaczyli typowe błędy innych kierowców i na co zwracać uwagę. Dobrze uczyli co robić. Czasem może być lekki problem z umawianiem terminów, zwłaszcza na bliższe dni, bo jest bardzo dużo klientów, ale jest dobry kontakt z Panem Tadeuszem. Zdane za pierwszym razem, zarówno teoria jak i praktyka.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta C ..b ip: 37.30.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo ciepła atmosfera, Panowie skrupulatnie tłumaczą i mają dużą cierpliwość do kursanta. Wybrałam tą szkołę jazdy z polecenia i nie żałuje.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Szymon S .....k ip: 95.160.156.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobre podejście do kursanta, duża mozliwosc w doborze godzin, cierpliwi i dobrze tłumaczący instruktorowie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Mateusz s ...... ip: 5.173.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, bardzo mili i profesjonalni instruktorzy, którzy potrafią wytłumaczyć każdy błąd i pokazać jak unikać go w przyszłości.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub B ...n ip: 92.63.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, miła atmosfera, potrafiący nauczyć instruktorzy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Olga K ......c ip: 195.136.18.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pomocni instruktorzy Pan Darek i Pan Andrzej, naprawdę polecam. Szef bardzo w porządku. Sympatyczne i przyjazne miejsce dla kursantów. Toyota Yaris super auto do nauki. Moim skromnym zdaniem najlepsza szkoła jazdy w Otwocku.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

e ..a ip: 193.108.127.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkola nauki jazdy. Właściciel informuje o wszystkim na bieżąco. Kurs przebiega bardzo sprawnie ze wsparciem instruktorów. Jazdy poukładane super z ludźmi którzy potrafią doskonale przekazywać umiejętności praktyczne. Kontakt i opieka na uczniem szkoly na najwyższym poziomie. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Zofia P P ip: 31.61.180.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, bardzo mili instruktorzy, którzy potrafią na spokojnie wytłumaczyć każdy popełniany błąd i bardzo dobrze przygotować do egzaminu państwowego.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Izabela T .........a ip: 5.187.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miałam okazję jeździć ze wszystkimi instruktorami, każdy z nich był bardzo profesjonalny, cierpliwy i uważny na błędy, które popełniałam, dzięki czemu mogłam je wyeliminować i nie powielać w przyszłości. Otrzymałam dużo praktycznych wskazówek jak jeździć i zachowywać się na drodze. Po zdanym egzaminie egzaminator powiedział, że bardzo dobrze stosuje się do przepisów ruchu drogowego i mam dobrą technikę jazdy - to chyba najlepsza wizytówka dla szkoły. Ponadto słowa uznania należą się Panu Tadeuszowi za świetną organizację jazd, dbanie o to, aby odbywały się regularnie, zaangażowanie i rady.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz P .....a ip: 194.183.55.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nauczyli mnie szybko, wydajnie i w dobrej cenie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Ewa S .....k ip: 188.146.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam,profesjonalne podejście, cenne rady i mili instruktorzy , zdane za pierwszym ????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak