Liczba odwiedzin: 343833 Jesteś właścicielem tej szkoły?

ENIGMA

  2323 opinie w tym 1472 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.12.2019

Ilona Lasota

Ilona Lasota
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Sredecznie polecam tą szkołe, a w szczególności Pana Kamila, bardzo spokojny i cierpliwy, potrafi wszystko dobrze wytłumaczyć. Pierwszy instruktor, który pozytywnie mnie nastawił, dzięki czemu uwierzyłam w siebie. Jazda z nim to czysta przyjemność.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.12.2019

Kuba Szczerba

Kuba Szczerba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkółka bardzo miła atmosfera a w szczególności pan Jarosław który potrafi nauczyć jeździć a nie tylko zdać egzamin.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.12.2019

Zuzia Gułaś

Zuzia Gułaś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze mogę polecić tą szkołę, bardzo dobra organizacja. Pani Ania z biura bardzo sympatyczna, tak samo instruktor Dominik. Jazdy nie były stresujące, odbywały się w bardzo dobrej atmosferze. W trakcie było przekazanych wiele cennych uwag, dzięki czemu egzamin udało się zdać za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.12.2019

Olga Tiepłow

Olga Tiepłow
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po nauce w Enigmie, obydwa egzaminy udało mi się zdać za pierwszym razem. W szkole jazdy wszyscy są bardzo sympatyczni i pomocni, natomiast co do samych jazd, to bardzo polecam Pana Dominika. Niesamowicie miły, cierpliwy, ale i rzetelny instruktor, który naprawdę dobrze uczy. Dostałam dużo wskazówek jak będzie wyglądał egzamin praktyczny i na co zwrócić uwagę, ale również jak wygląda jeżdżenie samochodem w praktyce, już po uzyskaniu prawa jazdy. Cierpliwie i w bardzo jasny sposób odpowiada na każde pytanie i niejednokrotnie rzeczy potencjalnie trudne okazywały się proste (np. parkowanie równoległe). Kurs w Enigmie odbyłam z naprawdę dużą przyjemnością :).

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.12.2019

Weronika Paziewska

Weronika Paziewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy w miłej i bezpiecznej atmosferze, pod okiem profesjonalistów

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.12.2019

Agata Golińska

Agata Golińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam!!! Świetna organizacja biura. Ciekawe wykłady z których wiele wyniosłam... No i oczywiście wspaniały instruktor. Jeździłam na Bemowie z Panem Staszkiem. Szłam na kurs z duszą na ramieniu, nie przekonana czy cokolwiek z tego będzie. Po kilku pierwszych godzinach za kierownicą obawy zniknęły. Staszek to instruktor z powołania, z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Siła spokoju! Fajna atmosfera i ogromne poczucie humoru też pomogły :) Wszystkie egzaminy zaliczyłam za pierwszym razem i od tygodnia cieszę się moim prawem jazdy!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.12.2019

Zofia Pacholczyk

Zofia Pacholczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam pana Rafała na jazdy doszkalające! Przyjemna atmosfera, mnóstwo cierpliwości, wyjaśnia wszystko spokojnie i rzeczowo. Daje też cenne rady zarówno na egzamin, jak i do późniejszej samodzielnej jazdy. Bardzo na plus! :)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.12.2019

Martyna Giga

Martyna Giga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

wzięłam 4 godziny jazd doszkalajacych z Panem Stanisławem przed egzaminem po długim czasie bez samochodu i zdane za pierwszym ???? super rady przed egzaminem i super atmosfera w trakcie jazdy, polecam z całego serduszka!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.12.2019

Ula Boguszko

Ula Boguszko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykupiłam jazdy doszkalające i naprawdę nie żałuję. Z czystym sumieniem będę polecać(Enigma Grochów). Uważam że ceny bardzo dobre jak na Warszawę i fajnie że w pakiecie 10h taniej . Miałam szczęście trafić na SUPER instruktora p.Pawła Nowakowskiego, dzięki któremu zdałam prawo jazdy za drugim razem. Mega cierpliwy, wszystko spokojnie wytłumaczy, (milion razy jeżeli trzeba). Daje dużo cennych wskazówek, które przekładają się na naprawę dobra jazdę autem. Bardzo się ciesze ze trafiłam na takiego fajnego instruktora. Człowiek, który widać że pracuje z pasją, potrafi w prosty sposób przekazać wiedze, potrafi trafić do każdego kursanta. Fajnie ze tacy instruktorzy są :D, wiec jeżeli ktoś szuka normalnego instruktora to jest to p. Paweł Nowakowski.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 01.12.2019

Arek Rożnowski

Arek Rożnowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pani w biurze bardzo miła, pomocna, podchodzi do każdego przyjacielsko. Instruktorzy profesjonalni, potrafią nauczyć dobrze jeździć

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

nudne wykłady

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.12.2019

Marcin Koszuda

Marcin Koszuda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wyjezdzilem parę godzin po kursie, polecam jazdy z Pawłem, wszystko cierpliwie i na spokojnie wytlumaczy, poprowadzi po trasach egzaminacyjnych. Egzamin zdany bez stresu za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.11.2019

Agnieszka Fi

Agnieszka Fi
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Biuro, obsługa i instruktorzy - bardzo mili i pomocni. Kurs był naprawdę ciekawy, a materiały szkoleniowe bardzo pomocne. Polecam p. Piotra (instruktora) za całokształt, a w szczególności pomoc i wsparcie na każdym etapie kursu i jazd dodatkowych; Wyrozumiały, miły i cierpliwy. :) Szczerze - polecam wszystkim tę szkołę!!! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.11.2019

Sylwia Maksymiuk

Sylwia Maksymiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mogę z czystym sumieniem polecić Szkołę Enigma. Organizacja zajęć wzorowa, pomocny i życzliwy personel. Wszystko tak jak moim zdaniem powinno w takim ośrodku być. Szkoła dba o poziom zajęć, zarówno praktycznych jak i teoretycznych. Od strony praktycznej szkolił mnie Pan Kamil Witkowski, który wykazał wiele cierpliwości i z czasem przyniosło to efekty. Ze swojej strony mogę bardzo polecić tego instruktora. Jako osoba podejmująca naukę jazdy w dojrzałym wieku mogę powiedzieć, że w Enigmie podchodzi do kursanta sumiennie, z dbałością o szczegóły istotne dla pomyślnego wyniku.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.11.2019

Kasia Baran

Kasia Baran
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca mogę polecić szkołę jazdy enigma na Pradze. Sesja teoretyczna, jak i praktyczna przeprowadzona w miłej, swobodnej atmosferze. Bardzo mili instruktorzy, a w szczególności polecam p. Kamila, który z uwagą i spokojem prowadził zajęcia praktyczne, dając przy tym cenne wskazówki. Cały kurs był przyjemnością i nie były naliczane żadne dodatkowe koszta.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.11.2019

Edyta Kłosowska

Edyta Kłosowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona ze szkoły na Grochowskiej, szczególnie polecam instruktora Rafała. Atmosfera świetna, na luzie i pełen profesjonalizm. Wykłady poprowadzone super, z zainteresowaniem się ich słuchało. Szczerze polecam Enigme!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.11.2019

Carolina Alexandra

Carolina Alexandra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła Enigma w pełni zasługuje na najwyższa ocenę ;) instruktor, dzięki któremu zdałam egzamin to Pan Mirosław, którego polecę każdemu z całego serca, bardzo cierpliwy, opanowany, zawsze wytłumaczy, wskaże i bardzo dobrze przekazuje wiedzę podczas jazd oraz wprowadza przemiłą atmosferę. Jestem wdzięczna za wybór Pana Mirka ???? nie było problemu z umawianiem się na jazdy, jak i później jazdy doszkalające. Biuro funkcjonuje bez zarzutu, perfekcyjna organizacja, a Pani Maria przemiła i uprzejma, oraz bardzo pomocna ???????? Szkoła nr 1!! ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.11.2019

Jula Sochacka

Jula Sochacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z przebiegu kursu jestem bardzo zadowolona! Na pierwszych wykładach otrzymałam materiały szkoleniowe oraz dostęp do platformy do nauki na egzamin teoretyczny, które bardzo dobrze przygotowały mnie do części teoretycznej. Część praktyczna kursu za każdym razem przebiegała w dobrej atmosferze, p. Kamil na każdych jazdach wykazywał duże zainteresowanie, pokazywał, czym „,zaskoczyć” może egzaminator, ale także miałam możliwość dużego wyboru godzin na jazdy. Z całego serca mogę polecić OSK Enigma na Pradze Południe oraz instruktora p. Kamila.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.11.2019

Wiktor Cynowski

Wiktor Cynowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony z jazd doszkalających w Enigma, dostałem bardzo dużo przydatnych wskazówek szczególnie na temat techniki prowadzenia pojazdu. Szkole z czystym sumieniem mogę polecić każdemu w szczególności pana Mirosława . Egzamin zdany za pierwszym razem ale wiedza zdobyta przydaje się nie tylko na egzaminie ale i w codziennej jeździe samochodem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.11.2019

Daniel Górnicki

Daniel Górnicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony zarówno z teorii, jak i z praktyki w szkole jazdy Enigma (Śródmieście). Teoria zaprezentowana w ciekawy sposób - rzeczowo i profesjonalnie przez p. Marię. Ogromna cierpliwość p. Marii w sprawach biurowych, zawsze odpowiada na telefony czy smsy. Co do praktyki, przygotowywał mnie p. Mirosław - cierpliwy, konkretny i z poczuciem humoru. Dzięki niemu szybko zdobyłem potrzebne umiejętności i nabrałem wiary w siebie, no i prawko zdane :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.11.2019

Iwona Nowakowska

Iwona Nowakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z jazd doszkalających w Enigma, dostałam bardzo dużo przydatnych wskazówek i informacji szczególnie na temat techniki prowadzenia pojazdu. Przećwiczyliśmy wszystkie potrzebne umiejętności. Jeździłam z dwoma instruktorami Panem Zbyszkiem i Mirkiem, obu polecam, instruktorzy z powołania, dobra, profesjonalna atmosfera i podejście do kursanta w sposób bardzo życzliwy. Elastyczność w kwestii zadań do wykonania, nastawienie na sukces kursanta i autentyczne rozwijanie umiejętności z lekcji na lekcję.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.11.2019

Mateusz Pawłowski

Mateusz Pawłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bez wahania. Jeździłem z Dominikiem i uważam że lepiej nie mogłem trafić. Podczas zwykłej jazdy po mieście dawał dostateczną dozę swobody bym nauczył się samodzielnie podejmować decyzje na drodze. Z kolei gdy przychodziło do manewrów, skupiał się na tych, które sprawiały mi trudność i ze stoickim spokojem udzielał rad, tak długo, aż byłem w stanie wykonać każdy manewr prawidłowo.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2019

Maciek Czabaj

Maciek Czabaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić szkolę jazdy Enigma, a w szczególności Pana Piotra Szczepanowskiego, który świetnie przygotował mnie do egzaminu państwowego. Dzięki miłej atmosferze, pomocnym radom oraz elastycznemu grafikowi kurs minął mi w mgnieniu oka.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.11.2019

Marta Kołodziejczyk

Marta Kołodziejczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze i bez ściemy... to najlepszy wybór jeśli ktoś chce zdać egzamin i nauczyć się jeździć w początkowej fazie. Ja miałam ogromną przyjemność jeździć z Czarkiem z Solidarności i żałuję, że nie trafiłam od razu pod jego skrzydła. Z polecenia wykupiłam jazdy przed egzaminem i uważam, że gdybym od początku jeździła z tym instruktorem to moje losy potoczyły by się inaczej. Czarek jest cierpliwy, w pełni profesjonalny a co najważniejsze jeździ i uczy bo lubi i sprawia mu to frajdę. Może przygotować człowieka do naszych specyficznych warszawskich ulic. Wszystko wytłumaczone i wyjaśnione w najlepszy i najbardziej przyswajalny sposób dla każdego. Cudowny instruktor z sercem na dłoni!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.11.2019

Aleksander Pentchev

Aleksander Pentchev
Opinia zweryfikowana przez Facebook

BARDZO POLECAM ENIGMĘ! Wykłady były bardzo fajnie prowadzone, nie były nudne. Jazdy miałem z instruktorem Pawłem, którego tez chciałbym bardzo pochwalić za łącznie 40 godzin spędzonych w samochodzie. Miły i uprzejmy, bardzo dobrze wszystko tłumaczył, również na dobrych i zrozumiałych przykładach. Bałem się parkowania równoległego, a za jego sprawą okazał się ten manewr być jednym z przyjemniejszych. No i świetnie przygotował mnie do egzaminu - zdałem za 1 razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 22.11.2019

Evgenija Kunickaja

Evgenija Kunickaja
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy Enigma !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.11.2019

Milena Świetlik

Milena Świetlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ENIGMĘ przy Al. Solidorności. Bardzo dobrze przeprowadzony kurs teoretyczny z wypunktowaniem najważniejszych elementów. Jazdy odbywałam z Panem Czarkiem. Bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu praktycznego zwracając uwagę na najważniejsze zasady. Egzaminy teoretyczny i praktyczny zdałam za pierwszym razem bez konieczności korzystania z jazd dodatkowych. Dobra współpraca z biurem szkoły.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 21.11.2019

Angelika Brzozowska

Angelika Brzozowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetnie podejście szkoły. Nie było żadnych problemów ani że strony finansowej ani organizacyjnej! Wszystko w punkt! Punktualność całej załogi i wielka motywacja na najwyższym poziomie!! Pan Instruktor Dominik pełen profesjonalizm! Super podejście do kursanta, zawsze dokładnie omawiane błędy, których w przyszłości nie było :) Mogę polecić każdemu i zapewniam że jest to super przygoda która nauczy jeździć! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.11.2019

Paweł Golik

Paweł Golik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie ENIGMĘ :) Instruktor Dominik świetnie zna realia państwowego egzaminu na prawo jazdy, a nauka z nim to czysta frajda :) Jeśli chcesz dobrze poznać trasy egzaminacyjne oraz przygotować się do bezpiecznego prowadzenia samochodu, nie zastanawiaj się to szkoła dla Ciebie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2019

Anna Kośnik

Anna Kośnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ośrodek Enigma(Grochowska) Szczególnie P. Pawła Nowakowskiego-spokojny, otwarty i szczery, który umie świetnie przekazywać wiedzę, przygotował mnie wzorowo do egzaminu zdany za pierwszym teoria jak i praktyka. Pozdrawiam Łukasz O!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.11.2019

Ania Sidorowicz

Ania Sidorowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeżeli planujesz kurs na prawo jazdy to wybierz szkołę jazdy ENIGMA! Polecam ją z całego serca. Kurs na prawo jazdy robiłam 2 lata temu. Egzaminy zdałam za pierwszym razem. W tym roku na kurs zapisała się moja mama, która zarówno teorię jak i praktykę również zdała za 1 razem, a wszystko to zasługa instruktora Pana Staszka - absolutnego MISTRZA, który jest miły, cierpliwy i spokojny ale zarazem bardzo wymagający. Nigdy nie odpuszcza! Szkoli kursanta do perfekcji a swoją postawą i zaangażowaniem motywuje do nauki. Kursant na egzamin idzie rzetelnie przygotowany. Wykłady z wiedzy teoretycznej prowadzone są na najwyższym poziomie. Kursanci mają możliwość zadawania nieograniczonej liczby pytań, przed którymi prowadzący nigdy się nie wzbraniają. Kurs pod względem organizacyjnym także oceniam bardzo dobrze. Pani Maria z biura przy al. Solidarności to wspaniała i przemiła osoba. Życzliwie i z uśmiechem udziela wszelkich informacji i służy pomocą w każdej sytuacji. Jeszcze raz bardzo dziękuję całej kadrze za perfekcyjne przygotowanie. Anna Sidorowicz

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak