ENIGMA (1556)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 06.08.2020

Michalina Mencel

Michalina Mencel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam szkołę - pomocna pani Maria która pomaga dopełnić wszystkich formalności, instruktorzy panowie Paweł i Staszek ze świetnym podejściem do kursanta. Cierpliwi i wyrozumiali. Szczególnie dziękuję panu Pawłowi za przygotowanie bezpośrednio przed egzaminem i wiele cennych rad :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.07.2020

Julia Kościelak

Julia Kościelak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs w enigmie miałam z Panem Dominikiem i szczerze wszystkim polecam, przekazał mi wiedzę w 100%, jest instruktorem z powołania!!!! Wszystkim życzę aby trafił do enigmy i to właśnie w jego ręce !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.07.2020

Domina Feld

Domina Feld
Opinia niezweryfikowna

Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.07.2020

Domina Feld

Domina Feld
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.07.2020

Andrii Shchekalo

Andrii Shchekalo
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkole Enigmę! Instruktor P. Rafał bardzo dokładnie tłumaczył jak wykonywać manewry oraz jak poruszać się po mieście. Na codzień używam technik których się nauczyłem pod czas zajęć praktycznych.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.07.2020

Piotr Czerniejewski

Piotr Czerniejewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam szkole jazdy Enigma, super przyjemne zajęcia teoretyczne, a jeszcze lepsze same jazdy. Polecam instruktora Pawła, ma super podejście do kursantów, mega dobrze mnie przygotował do egzaminu państwowego.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 24.07.2020

Wojciech K ......i ip: 83.30.254.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Trafiłem na solidnego i wymagającego instruktora. 40 h jazd przygotowało mnie do jazdy w Warszawskich korkach i po szybszych trasach. Instruktor kładł nacisk na dynamiczną, ekonomiczną i zgodną z wymogami egzaminu jazdę.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.07.2020

Kacper Mackiewicz

Kacper Mackiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam. Super postawa Pani Marii z biura na Solidarności oraz Pana Pawła Prokopowicza instruktora, również super poziom. Super podejście do kursanta. Teoria zdana za pierwszym podejściem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.07.2020

Ivan Havryshchuk

Ivan Havryshchuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super fajna szkoła jazdy, instruktor który potrafi dobrze nauczyć na cale życie, dobra atmosfera podczas zajęć praktycznych. Gorąco polecam pana Stanisław Wędzina!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.07.2020

Grzegorz Wichrowski

Grzegorz Wichrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka w tej szkole to przyjemność. Zawsze można liczyć na pomoc ze strony Pani Marii w sprawach formalnych i pełne cierpliwości podejście Pana Mirosława. Szczerze polecam :)

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.07.2020

Julia Majszczyk

Julia Majszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam wszystkim szkołę Enigma, która nauczy Ciebie nie tylko jak zdać egzamin, ale jak świetnie radzić sobie również po nim. W całej szkole panuje ciepła i rodzinna atmosfera, zaczynając od recepcji - Ani, przecudownej i przemiłej kobiecie, która z uśmiechem chętnie pomoże w każdej sytuacji. Teoria- nie wiedziałam, że w taki ciekawy sposób można przejść przez 20 godzin wykładów. Michał nie prowadził monologu, ale chętnie prowadził z Nami rozmowy, zadawał pytania i odpowiadał na Nasze. Pierwsza pomoc z Panią także nie była suchą wiedzą, mogliśmy przećwiczyć różne sytuacje, w których możemy się znaleźć prowadząc samochód. Świetnie przekazana wiedza, która zostaje potem w głowie na długo. I na koniec Dominik - instruktor z powołania. Bardzo cierpliwy, opanowany, spokojnie tłumaczy nawet i sto razy, jak potrzeba, ma indywidualne podejście do kursanta. Nauczył totalnego laika samochodowego, który bał się usiąść za kierownicą, że nawet i on może świetnie jeździć. Czas spędzony na naukę prowadzenia samochodu w koleżeńskiej atmosferze sprawia, że 30 godzin zlatuje bardzo szybko i żałujesz ,że to już koniec. Dominik przede wszystkim nauczy Ciebie nie tylko do egzaminu państwowego, ale nauczy również jak jeździć dobrze nawet po zdaniu. Spędziłam CUDowny czas w szkole na naukę teorytczną i praktyczną. Jeżeli zastanawiasz się nad nauką w tej szkole, to szczerzę ją polecam na pewno nie pożałujesz decyzji.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.07.2020

Justyna K .........a ip: 37.248.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo fajna szkoła!!! Sympatyczni i otwarci ludzie, którym zależy na kursantach. Pani Ania w sekretariacie, która z uśmiechem odpowie na każde pytanie, kompetentny wykładowca oraz świetny instruktor Pan Dominik - ocean cierpliwości :). Indywidualne podejście do kursanta. Elastyczność co do godzin jazd (od 7.00 do 21.00). Różne ciekawe miejsca (np: trasa szybkiego ruchu). Dodatkowe czynności (na własne życzenie nauczyłam się tankować auto). Serdecznie wszystkim polecam :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.07.2020

Liwia Aninowska

Liwia Aninowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Praktyczny zdany za pierwszym razem :) Radek przygotował mnie, że mimo stresu byłam pewna tego co robię. Jazdy z nim są w przyjaznej atmosferze i dodatkowo można mieć pewność, że jest bezpiecznie. Każdy manewr został omówiony, a jeśli jakaś metoda się dla mnie nie sprawdzała pokazywał inną. Radek ma bardzo dużo cierpliwości co jest mega zaletą - można mu zadawać mnóstwo pytań na które wytrwale odpowiada. Polecam jazdy z nim, ponieważ nie ma z jego strony uprzedzeń, a jest profesjonalne, ale także miłe podejście do kursanta.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.07.2020

Malgosia Kruczkowska

Malgosia Kruczkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miły i skuteczny kurs. Wyrozumialy i sympatyczny instruktor, bardzo dobra opinia

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.07.2020

Philippe Gałkowski

Philippe Gałkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetnie mi się prowadziło, uczyło i gadało z Panem Jarkiem, wszystko poszło gładko. Fajnie też, że dało się zrealizować kurs teoretyczny na śródmieściu, a resztę na Grochowie.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 14.07.2020

Julia Jewszel

Julia Jewszel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybrałam Enigmę z polecenia i nie żałuję. Przemiła pani w sekretariacie i instruktor. Pan Dominik świetnie tłumaczy, doradza na przyszłość, jest cierpliwy i na jazdach czułam się bardzo swobodnie ???? Żadnych problemów z umawianiem kursu, a jazdy prowadzone na trasie egzaminacyjnej.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.07.2020

Wojtek Pondo

Wojtek Pondo
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Rafał to świetny instruktor, zawsze bardzo dobrze tłumaczy "co i jak", ze spokojem, wyjaśnia w rewelacyjny sposób wszelkie niewiadome, NIGDY się nie denerwuje, a nawet do makabrycznych kursanta podchodzi z profesjonalizmem i cierpliwością skutecznie zapobiegając ich powtórzeniu się nawet u opornych i asynchronów. Pan Rafał zdecydowanie jest pogodnym instruktorem z powołania, sprawia że najtrudniejsze manewry na najtrudniejszych warszawskich drogach nie stanowią problemów, a jego myczki na zadania egzaminacyjne sprawdzają się nawet u najbardziej podłych egzamintarów. Przy Panu Rafale jazda nigdy nie jest stresująca, gorąco polecam, dzięki niemu zdałem w Warszawie na trasie egzaminacyjnej którą nigdy wcześniej nie jechałem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.07.2020

Dominika Frankiewicz

Dominika Frankiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jady! Super pomysł z wykładami online w trakcie epidemii co umożliwiło szybsze zdanie prawa jazdy. Bardzo dobre przygotowanie teoretyczne, które pozwoliło bez najmniejszego problemu zdać egzamin za pierwszym razem. Również praktyka zdana za pierwszym razem dzięki świetnemu instruktorowi Pawłowi Prokopowiczowi, który nauczył mnie jazdy samochodem praktycznie od zera. Polecam tą szkołę jak i instruktora!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.07.2020

Michał Janiuk

Michał Janiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam. Super postawa Pani Marii z biura na Solidarności oraz Pan Mirek instruktor, również super poziom. Super podejście do kursanta. Teoria i praktyka zdana za pierwszym podejściem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2020

Katarzyna Baranczuk

Katarzyna Baranczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę ENIGMA na Grochowskiej.Moim instruktorem był pan Radek,który jest najlepszym instruktorem.Dziękuję za naukę,profesjonalizm,cierpliwość i miłą atmosferę.Egzamin zdałam za pierwszym razem w wieku40 plus.Dziękuje całej kadrze.Szkoła jazdy ENIGMA godna polecenia.Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2020

Filip Wróbel

Filip Wróbel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, poważne podejście do zajęć z teorii jak i do samych jazd. Polecam jazdę z Panem Pawłem, bardzo cierpliwy i dobry instruktor. Teoria zdana za pierwszym razem no i oczywiście Praktyka też.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.07.2020

Łukasz Ostrowski

Łukasz Ostrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Brałem w Enigmie jazdy doszkalające - kategoria B, automat. Mimo że z kursu podstawowego w mojej 'pierwszej' szkole byłem zadowolony, to jazdy w Enigmie pozwoliły mi poczuć się dużo pewniej za kółkiem. Pozdrawiam instruktora - Radka Malinowskiego, z którym miałem przyjemność jeździć. Najbardziej podobały mi się: - spokój i rzeczowe podejście do kursanta, - urozmaicone trasy. Niezależenie od tego, gdzie jeździliśmy, nacisk był kładziony na to, żeby odnaleźć się w każdej sytuacji i myśleć na drodze, a nie tylko na przygotowaniu do najtrudniejszych miejsc na "rejonie" egzaminacyjnym. Przed zakupem własnego auta z pewnością wrócę do Enigmy, aby nabrać jeszcze większej wprawy.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.07.2020

Natalia Kowalczyk

Natalia Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrze prowadzone wykłady teoretyczne, dzięki którym nie zawsze ciekawy natłok informacji został przekazany w przyjemny sposób. Przygotowały mnie one doskonale do egzaminu. Jazdy odbywały się w przyjemnej atmosferze, wszystko działo się na spokojnie, bez nerwowych sytuacji. Każdy błąd został omówiony i wytłumaczony bardzo dokładnie, dzięki czemu na egzaminie praktycznym czułam się bardzo pewnie i żadne trasy nie były mi obce. Całe 30h uważam za wykorzystane w 100%.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.07.2020

Piotr Bogdan

Piotr Bogdan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chciałbym polecić wszystkim szkołę jazdy ENIGMA. Pomimo niewysokiej ceny za kurs doskonale przygotowują do egzaminu teoretycznego i praktycznego. Szczególne podziękowania dla instruktora Mirosława który dzięki swojej cierpliwości i profesjonalizmowi potrafi przekazać wiedzę praktyczną każdemu przyszłemu kierowcy. Uważam że tylko dzięki cennym uwagom Pana Mirosława i jego indywidualnym podejściem do mnie mogłem zdać egzamin za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.07.2020

Kacper Korczak

Kacper Korczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła!!! (Bardzo miła i wspierająca Pani Ania w biurze Podczas pandemii wyciągnęli pomocną dłoń i zorganizowali dla mojej grupy wykłady online dzięki czemu moglem szybciej zdać prawo jazdy. Po wykładach zdana teoria za pierwszym razem i 30 godzin jazd z świetnym instruktorem Panem Sławkiem, dzięki któremu zdałem praktykę również za pierwszym razem bez błędu. Serdecznie Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.07.2020

Antoni Ostrowski

Antoni Ostrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, poważne podejście do zajęć z teorii jak i do samych jazd. Polecam współpracę z Panem Dominikiem, bardzo cierpliwy instruktor, uczy pod jeżdżenie samodzielne, a nie pod sposoby na zdanie egzaminu.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.07.2020

Piotrek Pierzchała

Piotrek Pierzchała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ta szkole jazdy a w szczególności pana Jarka z biura na Grochowskiej. Super instruktor. Zawsze wszystko wytlumaczy, a jak trzeba to nawet i rozrysuje. Bardzo dobrze przygotowal mnie do egzaminu panstwowego. Nie zapominajmy rowniez o przemiłej pani Ani z recepcji, ktora zawse pomoze.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.07.2020

l ....d ip: 89.70.158.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z chęcią polecam szkołę ENIGMA, a szczególnie instruktora, z którym jeździłem - Pana Pawła Nowakowskiego. Pan Paweł sprawił, że zdawanie prawa jazdy i nauka przepisów były dla mnie czystą przyjemnością. Chętnie tłumaczył mi, kiedy popełniłem błąd, dając mi wiele bardzo pomocnych wskazówek - nie tylko takich, które ułatwią mi zdanie egzaminu, ale również takich, które sprawią, że będę dobrze przygotowanym i pewnym siebie kierowcą na drodze. Pan Paweł zawsze przychodził na zajęcia punktualnie. Samochód, którym jeździliśmy był bardzo zadbany. Pan Paweł szybko odpisywał na wiadomości. Jest bardzo profesjonalną i sympatyczną osobą, która czerpie radość z przekazywania swojej wiedzy. Dzięki Panu Pawłowi do egzaminu podszedłem pewny siebie, wiedząc dokładnie, co mnie na nim czeka i znając trasę egzaminacyjną oraz wymagania.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.07.2020

Ewa BO

Ewa BO
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak kurs na prawo jazdy to tylko z Dominikiem i szkołą Enigma. Indywidualne podejście w połączeniu z ogromną i usystematyzowaną wiedzą oraz doświadczeniem, a co najważniejsze prawdziwym powołaniem do bycia instruktorem pokazały, że nawet tak oporny przypadek jak ja nie stanowi wyzwania. Dziękuję i równie serdecznie polecam wszystkim, którzy do tej pory wahali się przed podjęciem decyzji. UWAGA! Dominik nie tylko przygotuje Cię do zdania egzaminu, ale przede wszystkim nauczy jeździć!jako bonus skutecznie zaszczepia bakcyla do prowadzenia samochodu:)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.07.2020

Natalia Sygocka

Natalia Sygocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs absolutnie wart każdej złotówki! Część teoretyczna wyłożona w tempie ekspresowym, a jakościowym, czyli tak jak być powinno. W kwestii praktyki wszystko przeprowadzone bez zarzutu - ja jeździłam z Czarkiem, był nie tylko bardzo sympatyczny, ale przede wszystkim profesjonalny i pomocny! Dał mi bardzo dużo praktycznych rad w kwestii egzaminu jak i jazdy już ogólnie. Wszystkie błędy były korygowane na bieżąco, a każda uwaga była szczera, ale nie nieuprzejma. Atmosfera bardzo przyjazna zarówno w samochodzie, jak i w biurze! Ze szkoła jak i instruktorem jest świetna komunikacja, chętnie dostosują się do potrzeb kursantów, naprawdę polecam wszystkim z całego serca:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak