OSK ENIGMA (2692)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.02.2024

Nataliya Bilynska

Nataliya Bilynska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę Enigma (Bemowo)! Całość kursu zorganizowana na wysokim poziomie. Terminy i godziny jazd są dopasowane indywidualnie do potrzeb kursanta, co od razu było dla mnie dużym plusem. Kurs praktyczny miałam z Panem Stanisławem, który ma ogromną wiedzę, zaangażowanie, pełen profesjonalizm. Jazdy odbywały się w przyjaznej atmosferze, a wszystkie manewry tłumaczone w sposób profesjonalny i zrozumiały. Jestem bardzo zadowolona ze zdobytej wiedzy i, oczywiście, pozytywnych wyników egzaminów:) Zdecydowanie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.02.2024

Aleks Wlazło

Aleks Wlazło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna atmosfera w samym biurze. Kursy z humorystycznym starszym mężczyzną, który podczas 30 godzin przyśpieszał spędzony tam czas swoim świetnym podejściem do zajęć. Kurs praktyczny miałem z Panem Adamem, który posiada niewyobrażalną wiedzę, praktykę, jak i fenomenalny humor. Wybierane przez niego trasy na kurs, ale i przede wszystkim uwagi do moich jazd i wskazówki pomogły mi zdać egzamin za pierwszym razem. Pozdrawiam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.02.2024

Natalia Jaworska

Natalia Jaworska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeździłam z Czarkiem. Bardzo polecam. To życiowy instruktor, nastawiony na naukę dobrej techniki jazdy, nie tylko pod egzamin. Egzamin zdany, jestem zadowolona i wszystkim będę polecać.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.01.2024

Kuba Więcławski

Kuba Więcławski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam szkołę nauki jazdy ENIGMA! Ich instruktor, Paweł, był nie tylko profesjonalny, ale również bardzo cierpliwy i pomocny. Dzięki ich nowoczesnym pojazdom i dobrze zorganizowanemu programowi nauki szybko nauczyłem się prowadzić samochód. Atmosfera była przyjazna, co sprawiło, że nauka była nie tylko skuteczna, ale także przyjemna. Z ich pomocą zdanie egzaminu było łatwe, a teraz czuję się pewny siebie na drodze.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.01.2024

Magda Doboszyńska

Magda Doboszyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę, wykłady były szczegółowe, szkoła super pod względem organizacyjnym, wszystko sprawnie i bez jakichś utrudnień. Polecam Pana Rafała z Pragi, szczegółowo uczy, jest bardzo serdeczny, kontakt był bezproblemowy gdy chciałam umówić się na jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.01.2024

Magda D ..........a ip: 5.173.136.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę, wykłady były szczegółowe, szkoła super pod względem organizacyjnym, wszystko sprawnie i bez jakiś utrudnień. Polecam Pana Rafała z Pragi, szczegółowo uczy, jest bardzo serdeczny, kontakt był bezproblemowy gdy chciałam umówić się na jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.01.2024

Wiktoria Sutkowska

Wiktoria Sutkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK ENIGMA! Teoria z Panią Kasią to czysta przyjemność i nie sądziłam, że można się świetnie bawić podczas nauki przepisów drogowych. Co do zajęć praktycznych z całym sercem polecam instruktora Adriana. Świetne podejście do kursanta, osoba bardzo przyjacielska oraz cierpliwa - żadnych krzyków oraz nerwów, a nawet można się na spokojnie pośmiać razem. Dzięki temu cały proces jazd jest bardzo przyjemny. Naprawdę bardzo polecam :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.01.2024

Dawid Zientała

Dawid Zientała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam instruktora Rafała z Enigmy na Grochowskiej. Wszystko tłumaczone powoli i dokładnie. A sama jazda i nauka z Panem Rafałem to przyjemność.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.01.2024

Mikołaj Komorowski

Mikołaj Komorowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy zdawałem uczyłem się tam jeździć od podstaw i nie żałuje kompletnie tego wyboru. Mój instruktor pan Adrian to był chyba największy plus tej nauki nauczył mnie bardzo dużo w bardzo ciekawy sposób zawsze panowała tam dobra atmosfera i to była zdecydowanie jednak z najlepszych rzeczy. Ogólnie polecam bardzo i jakby ktoś chciał wiedzieć było to obok ronda wiatraczna. Jeszcze raz STRASZNIE POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.01.2024

Daniel Bulsa

Daniel Bulsa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę jazdy Enigma na Grochowskiej 194/196! Wykłady z Panią Kasią były przeprowadzone w sposób ciekawy oraz angażujący. Następnie praktyka z Panem Rafałem - człowiek o ogromnej wiedzy, empatii oraz doświadczenu, który cierpliwie wytłumaczy oraz nakieruje Was na prawidłową jazdę. Polecam!

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.01.2024

Magdalena Piotrowska

Magdalena Piotrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałam za pierwszym razem. Teorie i praktykę na 100% w wordzie na odlewniczej. Dziękuję za naukę najlepszemu Panu Pawłowi! Pani Kasia bardzo miła, wykładała tak, że każdy słuchał z ciekawością.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.01.2024

Maja Strzeszewska

Maja Strzeszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Pana Bartka P. z Enigmy na Pradze Południe. Każde zajęcia w miłej atmosferze, super podejście do kursanta, wszystko wytłumaczone na spokojnie. Zdając egzamin miałam jego wszystkie rady z tyłu głowy i udało się za pierwszym razem. Motywacja i wiara w kursanta gwarantowana!!! :]]

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.01.2024

Julia Hrysha

Julia Hrysha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Enigmę (Praga Południe) wybrałam ze względu na dogodną dla mnie lokalizację, a okazało się, że lepszej szkoły nie mogłam sobie wymarzyć! A szczególnie chcę podziękować: - Pani Kasi za bardzo ciekawe wykłady :) - Bartkowi Paliwodzie, który jest bardzo dokładny w przekazywaniu wiedzy, skupiony na kursancie, zaangażowany na 100%, zapewnia bezstresową naukę jazdy i mimo iż potrzebowałam trochę więcej czasu, żeby się w pełni oswoić z samochodem, nabrać się pewności i poczuć się bezpiecznie, Bartek zawsze ze zrozumieniem podchodził do moich potrzeb, a dodatkowo mocno we mnie wierzył i zachęcał się nie poddawać i walczyć o swoje. To jest takie ważne! Instruktor z powołania. Egzamin zdałam w bardzo trudne warunki pogodowe/drogowe, podczas burzy śnieżnej. I za takie przygotowanie mnie i za ten sukces serdecznie dziękuję Bartkowi Paliwodzie. Bartek, zawsze będę bardzo miło wspominać zajęcia z Tobą :) Dziękuję!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.01.2024

Zuzanna Szymaniak

Zuzanna Szymaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałam jazdy doszkalające w OSK Enigma na ul. Grochowskiej. Polecam bardzo instruktora Pana Bartłomieja, bardzo dobrze uczy jeździć i świetnie przygotowuje do egzaminu. Jazdy były w bardzo miłej atmosferze. Już po kilku godzinach jazd doszkalających czułam się zdecydowanie pewniej w samochodzie niż po całym kursie w innej szkole jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.01.2024

Hubert Ciechocki

Hubert Ciechocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chciałem serdecznie podziękować za profesjonalny i skuteczny kurs nauki jazdy, który odbyłem. Instruktor zawsze był wyrozumiały i pomocny a godziny kursu byly pode mnie w miare możliwosci dostosowywane. Dziękuję za poświęcony czas, zaangażowanie i wysoką jakość nauczania. Poleciłbym Was każdemu, kto szuka solidnej szkoły

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.01.2024

Magdalena Rudnicka

Magdalena Rudnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam instruktora Krzysztofa ze szkoły jazdy Enigma w Aleji Solidarności. Pan Krzysztof świetnie tłumaczy i ma indywidualne podejście do kursanta. Dzięki ogromnemu zaangażowaniu i wiedzy instruktora egzamin państwowy zarówno teoretyczny jak i praktyczny zdałam za pierwszym razem

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.01.2024

Marysia Gmurczyk-Pieniążek

Marysia Gmurczyk-Pieniążek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Enigma Śródmieście a szczególnie Pana Krzysztofa, który bardzo dokładnie i zrozumiale tłumaczył elementy teoretyczne i praktyczne kursu. Na kursie u Pana Krzysztofa spotkałam się z cierpliwością z jego strony i dobrą atmosferą podczas jazd, a także wsparciem w uwierzeniu w siebie tuż przed egzaminem - to ostatnie naprawdę bardzo mi pomogło i nie stresowałam się tak bardzo egzaminem :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.01.2024

Maja Kuprianowicz

Maja Kuprianowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zarówno teoria i jak praktyka na super poziomie, swobodna atmosfera i indywidualne podejście.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.01.2024

Rafał Tutaj

Rafał Tutaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła obsługa, zawsze pomocna w razie pytań, instruktor Pan Krzysztof polecam bardzo, mimo braku umiejętności i totalnej wyobraźni przestrzennej mojej, mozorną pracą udało się zdać za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.01.2024

Dominik Sokołowski

Dominik Sokołowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra organizacja, polecam pana Rafała, bardzo miła atmosfera, zero stresu, nauczy każdego

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.01.2024

Kasia Sztyber

Kasia Sztyber
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pokochałam jazdę samochodem dzięki temu miejscu. Szczególnie polecam Pana Radka. Na jazdach panowała luźna i miła atmosfera, a dzięki dokładnemu wytłumaczeniu zadań czułam się przygotowana na 100%.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.01.2024

Marzenka Mikler

Marzenka Mikler
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym! Powiem tak, TO JEST NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY!!! zdawać tylko z nimi, instruktorzy profesjonalni i bardzo mili, jedyni tacy w swoim fachu, a w szczególności Pan RADEK MALINOWSKI, który we mnie wierzył od samego początku, a także mnie super przygotował! Dziękuje, dziękuje i jeszcze raz dziękuje. Teoria jak i praktyka zdana za 1 razem !!!!. To był strzał w dziesiątkę. Polecam!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.12.2023

Nicole Wrzosek

Nicole Wrzosek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowlona z wyboru szkoły. Na wykładach jak i na jazdach zawsze panowała przyjemna atmosfera. Szcególnie polecam Pana Adriana, który zawsze był cierpliwy i wprowadzał otwartą atmosferę mając przy tym profesjonalne podejście.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.12.2023

Aga Grabska

Aga Grabska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykupiłam kurs rozszerzony (40 godzin jazd) i moim instruktorem był Adrian. To było niesamowite 40 godzin, podczas których nie tylko dowiedziałam się, jak się jeździ samochodem i jak zdać egzamin, ale Adrian przekazuje też dużo informacji związanych z jeżdżeniem już po kursie i egzaminie oraz, jak się obchodzić z samochodem. Ma przy tym ogromne pokłady cierpliwości i proponuje różne sposoby na naukę konkretnych manewrów. Nawet jeśli coś było dla mnie problematyczne, to Adrian proponował nowe sposoby na poradzenie sobie z tym.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.12.2023

Benek Koncewicz

Benek Koncewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W tą szkołę trafiłem z poleceniem brata. Szkoła jest bardzo dobra ,spełnia wszystkie warunki żeby się dobrze uczyć , i zdać bez problemów egzaminy . Na kurs praktyczny zapisałem się do pana Rafała . Rafał bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu. Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.12.2023

Łukasz Rutkowski

Łukasz Rutkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam pana Sławomira, dobrze uczy, wyrozumiały i nawet jełopa nauczy jeździć

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.12.2023

Przemek Dąbrowa

Przemek Dąbrowa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs na prawo jazdy był dla mnie niezwykle wartościowym doświadczeniem. Instruktor Paweł był kompetentny i cierpliwy, co pomogło mi zrozumieć zasady ruchu drogowego i techniki prowadzenia pojazdu. Lekcje Pani Katarzyny były aktualne i łatwe do zrozumienia, a samochody do nauki jazdy były w dobrym stanie technicznym. Co więcej, elastyczność godzin jazdy pozwoliła mi dopasować kurs do mojego harmonogramu. Chociaż początkowo czułem się zestresowany, atmosfera na kursie była na tyle przyjazna, że szybko nabrałem pewności siebie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.12.2023

Marcin Fijałkowski

Marcin Fijałkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady z P. Katarzyna super. P. Sławek Instruktor z powołania, konkretny i elastyczny. Bardzo dobrze wszystko wytłumaczy i nauczy. pani w biurze miła i pomocna. Bardzo dobre materiały do nauki. ogólnie super szkoła jazdy polecam. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.12.2023

Piotr Iwański

Piotr Iwański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jest super. Wiedza z wykładów z teorii zostaje na długo w głowie dzięki Pani Kasi,a nauka praktyki jest bardzo dobra i satysfakcjonująca. Moim nauczycielem od praktyki był Pan Bartłomiej P., który jest totalnym szefem i nauczył mnie wszystkiego co było potrzebne do zdania egzaminu oraz dawał cenne wskazówki dotyczące też codziennej jazdy na ulicach. Wyniosłem bardzo dużo i jestem wdzięczny. Prawko zdane. Klasa. 10/10.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.12.2023

Natalia R ...a ip: 83.28.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam jazdy z Panem Czarkiem z placu Bankowego. Miła atmosfera i dobre przygotowanie do egzaminu.

Plusy

brak

Minusy

brak