ENIGMA (2288)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.06.2022

Karolina Wiśniewska

Karolina Wiśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moja przygoda z Enigmą rozpoczęła się lata temu. Ze względu na charakter pracy kilkukrotnie wracałam na kurs, którego ukończenie wydłużało się w nieskończoność. Po latach współpracy mogę z pełną odpowiedzialnością powiedzieć, że to miejsce tworzą ludzie. Cudowna Ania z sekretariatu, która zawsze jest miła, uśmiechnięta i pomocna. Aniu, mam nadzieję, że to czytasz. Jesteś Aniołem i dobrym duchem tego miejsca! Instruktorzy, którzy są fajnymi ludźmi, a przede wszystkim profesjonalistami. Z tego miejsca chciałam ogromne podziękować i polecić człowieka, który jest instruktorem z powołania. Ma ogromną wiedzę, niesamowite podejście i super metody na to by niemożliwe stało się możliwym. Paweł Nowakowski. Paweł, dziękuję Ci za poświęcony czas, cierpliwość, motywację i super atmosferę podczas lekcji. Dzięki Tobie jeżdżę, mam z tego przyjemność i wiem, że z biegiem czasu będzie tylko lepiej! Drogi Czytelniku, Tobie polecam kurs z Pawłem. Chwytaj za telefon i zapisuj się na lekcje właśnie do niego :)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.06.2022

Aleksandra Pietrzak

Aleksandra Pietrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo serdecznie szkołę jazdy Enigma na grochowskiej, zwłaszcza instruktora p. Dominika, dzięki któremu zdałam egzamin za pierwszym razem - to wszystko dzięki jasnemu przekazowi, cierpliwości, szlifowaniu wszystkich manewrów, aby nie było żadnych niedociągnięć. Była bardzo przyjazna atmosfera, ale również dyscyplina, dzięki której nie bagatelizowałam błędów i mogłam polepszyć swoją technikę jazdy, dzięki czemu zdałam egzamin za pierwszym razem. Oprócz zdanego egzaminu, szkółka bardzo dobrze przygotowała mnie do samodzielnej jazdy samochodem, p. Dominik wytłumaczył wiele niezawodnych metod ułatwiających wykonywanie wielu manewrów, dzięki czemu od razu po zdanym egzaminie i odebraniu prawa jazdy mogłam od razu sama wsiąść za kierownicę bez jakiegokolwiek stresu. Jeszcze raz polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 24.06.2022

Czarek Barszczewski

Czarek Barszczewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy Enigma w szczególności instruktora Dominika który przygotował mnie bardzo dobrze do egzaminu!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.06.2022

Jakub Lewczuk

Jakub Lewczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, Instruktor Dominik przygotował do egzaminu perfekcyjnie. Widać było zaangażowanie i włożoną pracę w to, aby jak najlepiej przygotować do egzaminu. Bardzo polecam tą szkołę

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.06.2022

Patryk Pieczyński

Patryk Pieczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, polecam przede wszystkim instruktora Dominika.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 06.06.2022

Agnieszka Bal

Agnieszka Bal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Dominika ! Mega dobry i profesjonalny nauczyciel . Świetnie uczy a przy tym ma ogromną cierpliwość. Egzamin zdany :-) tylko dzięki Dominikowi.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.06.2022

Adrianna Wach

Adrianna Wach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy Enigma i instruktora Pana Krzysztofa. Zajęcia z teorii prowadzone w bardzo interesujący sposób. Dzięki Kasi teoria zdana za pierwszym razem - za co dziękuje. Pan Krzysztof oaza spokoju. Wszystko bardzo dobrze tłumaczył. Gdy coś nie wychodziło szukał dla mnie innego sposobu aby ułatwić chociażby parkowanie. Egzamin zdany na Bemowie za drugim razem. Dziękuje

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.06.2022

Piotr Wileński

Piotr Wileński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, polecam przede wszystkim instruktora Krzysztofa.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.06.2022

Anna Tłomacka

Anna Tłomacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm począwszy od przemiłej i doskonale zorientowanej pani Ani w recepcji, przez ciekawe i nienużące wykłady z teorii, aż po rzetelne i zakończone sukcesem przy pierwszym podejściu przygotowanie do egzaminu państwowego. Szczególnie polecam instruktora Jarosława - rzadko spotyka się osobę z takim spokojem, opanowaniem, która potrafi przekazać wiedzę i sprawić, że wierzysz w siebie i czujesz, że naprawdę jesteś dobrym kierowcą. Profesjonalizm, elastyczność, rzetelność, miła atmosfera. Dziękuję całej ekipie Enigmy - jesteście najlepsi.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.06.2022

Małgorzata Kawecka

Małgorzata Kawecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca. Będzie długo: Pani Ania z biura na Grochowskiej - przemiła, zawsze uśmiechnięta i pomocna! Dzięki temu zapis przebiega płynnie. Szkolenie z teorii z Panią Kasią(?) cudowne, mnóstwo praktycznych wskazówek, prowadzone w sposób ciekawy, z przyjemnością w nim uczestniczyłam. Szkolenie z pierwszej pomocy- nigdy nie byłam na tak dobrym, a uczestniczyłam już w wielu. Mnóstwo wiedzy praktycznej! Pani ratownik wspaniałe przygotowana. Została nawet po szkoleniu i odpowiadała na pytania zainteresowanych. Praktyka: instruktor Bartek- człowiek na właściwym miejscu. Sympatyczny, zawsze w dobrym humorze. Ogromna wiedza i umiejętności. Ogromne podkłady cierpliwości, wszystko tłumaczy tak, ze nie ma problemu ze zrozumieniem. Przekazuje mnóstwo wiedzy nie tylko na egzamin ale też na jazdę późniejszą. Dzięki Bartkowi poszłam w pełni przygotowana na egzamin państwowy! Godziny i dni praktyki dostosowane do moich możliwości. Dodam jeszcze, że stan techniczny pojazdu w Enigmie jest bardzo dobry! A badania w cenie kursu odbywają się w siedzibie szkoły więc wszystko na miejscu. Dzięki takiemu przygotowaniu wszystkie egzaminy (wewnętrzne i państwowe) zdane za pierwszym razem. Jeszcze raz dziękuję za kurs i przygotowanie. Każdemu polecam enigmę i instruktora Bartka na Grochowskiej! Lepiej nie traficie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.05.2022

Monika Małek

Monika Małek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Pawła. Bardzo cierpiwy ale również wymagający. Kładzie duży nacisk na prawidłową technike kierowania pojazdem dzięki czemu podczas samego egzaminu czułam się bardzo pewnie. Polecam

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 31.05.2022

Patrycja Kosela

Patrycja Kosela
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorem był pan Kamil. Bardzo rzeczowy, z dużą wiedzą praktyczną i teoretyczną, którą potrafi się dzielić. Cierpliwie odpowiada na każde pytanie i dzieli się doświadczeniem. Jazdy przebiegały w spokojnej atmosferze pozwalając na zdobywanie cennej praktyki. Sam Ośrodek ENIGMA też polecam całym sercem. Stanęli niemal na głowie żeby odnaleźć moje dokumenty sprzed kilku lat i zajęli się sumiennie moim przypadkiem umożliwiając mi spełnienie marzenia! No bajka! Polecanko :) panie Kamilu, Enigmo - serdecznie dziękuję :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.05.2022

Przemysław Sułek

Przemysław Sułek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Pawła. Świetny instruktor z świetnym podejściem do kursanta. Wspólne zainteresowania sprawiły że współpraca układała się bardzo dobrze. Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.05.2022

Michał Lenartowicz

Michał Lenartowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Pawła z Bemowa. Kurs odbyłem w innej szkole. Po kilku nie udnych próbach na egzamine państwowym trafiłem z polecenia do Pana Pawła. Po pierwszych jazdach okazało że mam spore braki w technice kierowania pojazdem. Pan Paweł nakreślił plan naprawczy i po 10h jazd doszkalajacych poszedłem na egzamin państwowy. Tym razem zdany!!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.05.2022

Konrad Turowski

Konrad Turowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy przy Grochowskiej i w szczególności Pana Kamila, super podejście do kursana i wszystkie godziny wyjeżdżone z uśmiechem na twarzy :D

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 30.05.2022

Samanta Łada

Samanta Łada
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam Rafała. Jazdy z nim to czysta przyjemność. Cierpliwy,wyrozumiały, empatyczny z dużym poczuciem humoru,dzięki czemu jazdy odbywają się w luźnej atmosferze bez stresu. Dokładnie tłumaczy. Jednym zdaniem-odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Serdecznie pozdrawiam i dziękuję za wszystko czego mnie nauczył.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.05.2022

Wiktoria Kryczka

Wiktoria Kryczka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam enigme. Egzamin zdałam za pierwszym razem. Miałam jazdy z Panem Karolem, który potrafi w spokojny sposób wytłumaczyć wszystko i wszystkim.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.05.2022

Mirek Zwalinski

Mirek Zwalinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam pana Karola po skończonym kursie egzamin zdany za pierwszym razem Mirosław ZWALINSKi

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.05.2022

Lech Neska

Lech Neska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pani Ania w okienku bardzo miła i profesjonalna. Kurs teoretyczny on-line z bardzo fajna Panią Kasią o mega wielkiej wiedzy. Moim instruktorem był Dominik B który okazał się wielką...oazą spokoju i jego podejście było bardzo profesjonalne. Dużo mnie nauczył i przygotował do egzaminu , że zdałem za 1 razem tak jak teorię. Polecam szkołę w 100%. Pozdrawiam i oby tak dalej.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.05.2022

Kuba Dybus

Kuba Dybus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

3 razy podchodziłem do egzaminu praktycznego na odlewniczej, niestety bezskutecznie. Na szczęście z polecenia trafiłem do pana Karola Szeląg. Przejeździłem z nim 5h i to wystarczyło, żeby za 4 podejściem egzamin zdać bezbłędnie. Polecam z całego serca tego instruktora, jeździłem już z kilkoma ale to pan Karol okazał się naprawdę najlepszy. Jeżeli zastanawiasz się do kogo iść na jazdy doszkalające lub cały kurs, to wybór jest tylko 1. POLECAM !!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.05.2022

Wojtek Maliszewski

Wojtek Maliszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moim instruktorem byl Czarek, bardzo dobrze się z nim jezdzi i wszystko tłumaczy, po 2 latach braku jeżdżenia wziąłem kilka godzin i zdałem. Polecam wszystkim

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 04.05.2022

Stepaniia Fedoriv

Stepaniia Fedoriv
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Enigma przy Grochowskiej i instruktora Pana Karola. Zaczynałam kurs z dużymi obawami i wątpliwościami, bo pochodzę z Ukrainy i myślałam, że czegoś nie zrozumiem przez barierę językową, która nawet po 8 latach w Polsce czasem się pojawia, ale nie w tej szkole. Szybki i zrozumiały kurs online teorii i zawsze dogodny terminy praktyki. A Pan Karol naprawdę od pierwszego zajęcia praktycznego potrafił zrobić cuda, nigdy wcześniej nie siedziałam nawet za kierownicą. Egzamin zdany, prawko odebrane ;)Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.05.2022

Monika Słowikowska

Monika Słowikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy Enigma na Grochowskiej zdecydowanie godna polecenia, jeśli planujecie robić prawo jazdy to nie ma co szukać dalej, ani się zastanawiać. Poczynając od sympatycznej, pomocnej Pani Ani w sekretariacie, poprzez klarownie wyłożoną przez Panią Kasię teorię, po jazdy z fantastycznym instruktorem - Radkiem. Po 20 latach powtarzania, że nie jestem materiałem na kierowcę dzięki jazdom z Radkiem teraz nie mogę się doczekać, kiedy prawko będzie gotowe do odbioru. Jazdy przebiegały w dobrej atmosferze, instruktor spokojny i dowcipny, i chociaż czasami było ciężko - to za to egzamin w WORDzie zdany szybko i przyjemnie (u mnie co prawda za 2 podejściem, ale tu winna czysta głupota zdającej). Gorąco i z czystym sumieniem polecam szkołę Enigma na Grochowskiej, szczególnie instruktora Radka. Jeśli był w stanie nauczyć mnie, to ogarnie każdego ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.04.2022

Monika Popielarska-Zalewska

Monika Popielarska-Zalewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy Enigma na Pradze. Bardzo miła i pomocna Pani Ania w biurze. Instruktor Kamil nauczył mnie wszystkiego od podstaw. Wszystkie terminy jazd dopasowane pod kursanta. Czekam na egzamin.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.04.2022

Martyna Zuzanna

Martyna Zuzanna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Enigma przy Grochowskiej i instruktora Przemka! Dzięki solidnemu przygotowaniu potrafiłam opanować stres na egzaminie praktycznym i zdałam go za drugim razem :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.04.2022

Gosia BD

Gosia BD
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sercem mogę polecić Osk Enigma, super pomocna pani Ania z biura ????, która pamięta wszystkich kursantów. Wykłady i przygotowanie do teorii na wysokim poziomie i z dużym zaangażowaniem. Najbardziej jednak polecam instruktora Rafała Tomaszewskiego!!! Człowiek o ogromnych pokładach cierpliwości i spokoju. Przygotował mnie nie tylko do egzaminu ale do prowadzenia samochodu w każdych warunkach. Wymagający, nie ujdzie płazem żaden nieprawidłowy ruch podczas kierowania ????.profesjonalizm ! Komunikatywny i zawsze wesoły, dzięki czemu kurs dla mnie nie był stresujący a i przygotowanie do egzaminu było tak solidne, że bez stresu poszłam na egzamin i udało się zdać za drugim razem????.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.04.2022

Роман Ворона

Роман Ворона
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kamil bardzo dobry instruktor. Polecam. Bardzo spokojny i profesjonalny.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.04.2022

Juliusz Górski

Juliusz Górski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miły instruktor, świetnie pomógł w przygotowaniu do egzaminu

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.04.2022

Kacper Kostrzewa

Kacper Kostrzewa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Brałem jazdy doszkalajace u Pana Kamila - zabrał mnie w miejsca w których nie byłem z poprzednim instruktorem, a okazały się być na egzaminie. Byłem bardzo zadowolony, a egzamin dzięki niemu zaliczony pozytywnie :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.04.2022

Katarzyna Kotowicz

Katarzyna Kotowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Pawła Prokopowicza z Bemowa. Zajęcia prowadzone w miłej atmosferze. Pan Paweł potra`fi umiejętnie przekazać wiedze w łatwy sposób dla początkującej osoby co się przekłada na szybkie efekty. Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak