ENIGMA (2169)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.01.2022

Piotrek Piotrek

Piotrek Piotrek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła jazdy serdecznie polecam. Dominik istruktor godny polecenia!!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 24.01.2022

Olga Kałagate

Olga Kałagate
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Właśnie zdałam prawo jazdy chociaż myślała, że jest to niemożliwe w moim przypadku:) Wszystko dzięki super lekcjom u Pana Karola który miał niezmierzone pokłady cierpliwości do tego potrafił rozweselić i podbudować, a kiedy trzeba podkręcić śrubę. Daje dobre rady i interesuje się postępami kursantów, zawsze obecny na telefonie w dniu egzaminu. Polecam z całego serca. Nie jestem z Warszawy, nie wiedziałam na kogo trafie, okazało się, że nie mogłam lepiej:) Do tego kurs teoretyczny w szkole wypas, super pani i można o wszystko dopytać. Również Pani od pierwszej pomocy wymiata, dzięki niej kupiłam nowy fotelik dla dziecka.Polecam!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.01.2022

Marcin Walicki

Marcin Walicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Rafał jest wspaniałym instruktorem! Cierpliwie tłumaczy wszystkie manewry i umiejętnie układa jazdy tak, aby niwelować słabsze strony kursanta i przygotować na możliwe sytuacje na drodze. Kurs teoretyczny intensywny i ciekawy. Pierwsza pomoc bardzo dobrze wytłumaczona :) Polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.01.2022

Marta Pękul

Marta Pękul
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Pana Staszka z Bemowa - jazdy były prowadzone w bardzo przyjaznej atmosferze:) Dostałam bardzo dużo rad, miałam szansę przećwiczyć wszystkie manewry, wiedząc na co szczególnie zwrócić uwagę i czułam się naprawdę świetnie przygotowana do egzaminu. Nawet teraz, kiedy jeżdżę sama to widzę efekty tego kursu (a wiem, że wiele moich znajomych po kursach w innych szkołach jazdy, mimo zdanego egzaminu, wcale nie czują się gotowi na samodzielną jazdę). Także naprawdę doceniam Pana Staszka, jego cierpliwość, efektywną naukę jazdy i pomoc w opanowaniu paraliżującego mnie stresu. Kurs teoretyczny także był prowadzony bardzo ciekawie i zrozumiale

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 22.01.2022

Jakub Wieluński

Jakub Wieluński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy Enigma, Sympatyczna atmosfera, mili instruktorzy, w szczególności Karol od zajęć praktycznych serdecznie polecam miły, wyrozumiały. cierpliwy, Pani Kasia od teorii też miła i sympatyczna. Ogólna atmosfera jak najbardziej na plus. Jeżeli zastanawiacie się nad zrobieniem prawka serdecznie i z całego serca polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.01.2022

Aleksandra Zubka

Aleksandra Zubka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie Pana Dominika ze szkoły Enigma. Uczy bezpiecznej jazdy, pomaga kursantowi zdobyć poczucie pewności za kierownicą. Szczególnie stawia na obserwacje znaków drogowych i bardzo dużo tłumaczy oraz zaznacza na co najbardziej zwracać uwagę w trakcie egzaminu, dzięki temu zdałam za pierwszym razem, nie mając przed kursem styczności z autem. Instruktor z POWOŁANIA!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.01.2022

Michał Wójcik

Michał Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po 10 latach postanowiłem podejść jeszcze raz do egzaminu. Wykupiłem pakiet jazd doszkalających. Główny kontakt ze szkołą to byl mail+telefon. Szybko, sprawnie wyjaśnione, wszelkie wątpliwości rozwiane. Moim instruktorem był Dominik. Jazdy z nim to była przyjemność. Dokładnie wyjaśniał na co mam uważać, cierpliwie korygował błędy a oprócz tego mega dobrze potrafił opanować początkowy stres. Pogoda mi nie sprzyjała :) Enigmę i Dominika zdecydowanie polecam! To moja trzecia szkoła w życiu i naprawdę warta sprawdzenia!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.01.2022

Olga Stępień

Olga Stępień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam szkołę nauki jazdy ENIGMA i instruktora Bartka. Jazdy przebiegały w miłej atmosferze. Wszystko zostało wytłumaczone bardzo dokładnie i cierpliwie, dzięki czemu zdałam egzamin za pierwszym razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.01.2022

Jagoda Majorek

Jagoda Majorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Staszek jest najlepszym instruktorem jakiego mogłam sobie wymarzyć. Super tłumaczy każdy manewr, daje cenne rady i jest bardzo cierpliwy. Egzamin zdany za pierwszym zaraz bez stresu ze czegoś nie przerobiłam czy nie jestem wystarczająco nauczony. Pan Staszek był poleceniem mojej przyjaciółki i ja również wszystkim serio polecam. Co do samej szkoły również nje było żadnych problemów z zapisywaniem się na jazdy czy zajęcia. Mega polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.01.2022

Maciek Kolejko

Maciek Kolejko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam :) Instruktor Jarek wprowadzał bardzo przyjazną atmosferę do nauki.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.01.2022

Kuba Kacprzak

Kuba Kacprzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy! Pozdrawiam instruktora Karola, który nauczył mnie jeździć od 0. Naprawdę polecam Super!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.01.2022

Aleks Zet

Aleks Zet
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Szkołę Enigma - zaczynając od zawsze pomocnych, miłych i sympatycznych Pań w biurach, przez dobrze przeprowadzoną w miłej atmosferze teorię, po praktyki z Panem Czarkiem (al. Solidarności). Czarek potrafił dostosować jazdy indywidualnie pod kursanta, zarówno czasowo (bardzo dziękuję szczególnie za dodatkową jazdę przed egzaminem zagospodarowaną na szybko -dziękuje, że wtedy mogłam na Niego liczyć, a potem zdać egzamin), jak i praktycznie, starał się wszystko rzetelnie tłumaczyć, a z czasem zadbać też o to, by kursant stał się możliwie samodzielny i poradził sobie nie tylko na trasie egzaminacyjnej z kimś u boku.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.01.2022

Małgosia Kossowska

Małgosia Kossowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałam egzamin za pierwszym razem. Szkoła ma bardzo dobrą organizacje. Osobiscie bardzo polecam pana instruktora Sławka. Świetnie mnie przygotował i czułam się bardzo komfortowo podczas zajęć.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.01.2022

Zuza Chełstowska

Zuza Chełstowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do tej szkoły jazdy trafiłam z polecenia znajomych. Jazdy miałam z Radkiem, dzięki któremu bezproblemowo zdałam praktyczny egzamin państwowy za 1 razem. Mimo powtarzania przeze mnie ciągle tych samych błędów, Radek był wyrozumiały oraz cierpliwy. Jazdy odbywały się zawsze w przyjemnej atmosferze, ponieważ Radek jest osobą pomocną, zawsze uśmiechniętą oraz żartobliwą. Bardzo polecam szkołę jazdy Enigma i instruktora Radka.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 13.01.2022

Klaudia Zelkowska

Klaudia Zelkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołe jazdy Enigma i instruktora pana Radka.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.01.2022

Piotr Rukat

Piotr Rukat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs przebiegł sprawnie i z dobrym przygotowaniem do egzaminu.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.01.2022

Janek Polkowski

Janek Polkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jako były kursant, serdecznie polecam tę szkołę. Pani Kasia, bardo dobrze przygotuje do teorii, zdałem za pierwszym razem, bez żadnego błędu. Z mojej strony jako instruktora polecam Pana Jarosława, mega ziomal, spokojny, cierpliwy, zabawny i dużo by wymieniać, nadmienię praktykę również zdałem za pierwszym razem. Także bardzo polecam tę szkołę. Miłych jazd :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.01.2022

Kuba Mioduszewski

Kuba Mioduszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Enigme. Jazdy z intruktorem Dominikiem to była czysta przyjemność. Nie tylko potrafi w sposób spokojny wytłumaczyć wszystkie elementy jazdy, ale również zwraca uwagę na drobnostki, które owocują lepszym prowadzeniem pojazdu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.01.2022

Robert Lipiński

Robert Lipiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera na terenie szkoły. Nie wiedząc jak wyglądają procedury po zakończeniu kursu można wszystkiego bardzo szybko dowiedzieć się w biurze. Kurs praktyczny miałem z Panem Jarosławem. Prowadzenie auta pod jego nadzorem to czysta przyjemność. Wiele rzeczy zapamiętałem dzięki jego wspaniałym rysunkom oraz symulacjom. Czas poświęcony na kurs w Enigmie pozwolił mi zdać egzamin praktyczny za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.01.2022

Natalia Wrzesińska

Natalia Wrzesińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ze szczególnym wyróżnieniem polecam szkołę nauki jazdy Enigma, a przede wszystkim Panią Katarzynę Radomską, która skrupulatnie prowadziła moje zajęcia teoretyczne, przedstawiając przepisy z ogromnym zaangażowaniem, ale też wplatając w to nutę humoru, dzięki któremu zajęcia nie przebiegały w sposób monotonny, a nadzwyczaj ciekawy. Chciałabym też ogromnie wyróżnić mojego instruktora nauki jazdy - Pana Pawła Prokopowicza, który ewidentnie zasługuje na miano jednego z najlepszych instruktorów pod słońcem. Pan Paweł jest człowiekiem wyrozumiałym, słuchającym, wspierającym, o niebiańskiej cierpliwości, przekazującym wiedzę tak, by kursant nie miał możliwości jej zapomnieć (szczerze cenię sobie wszystkie zabawne powiedzonka i nadal miło wspominam!). Próżno tu szukać nerwowości, zrzucania winy na kursanta, czy działań w złości, gdy się czegoś nie rozumie i powtarza x razy z rzędu, bowiem zawsze dostawało się konstruktywną informację zwrotną i możliwość powtórzenia manewru, by spróbować poprawić własne błędy, aż do skutku, ale nie w atmosferze ciśnienia, że trzeba to poprawnie zrobić dziś, teraz, już, zaraz. Ot, Pan Paweł pokazuje, że da się nauczyć kogoś jeździć tak, by poradzić sobie po zdanych egzaminach z samodzielnym wyjechaniem na trasę. Instruktor na medal, nie pozostało nic, tylko polecać :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 11.01.2022

Piotr Jasiński

Piotr Jasiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry kurs Instruktor Czarek z al. Solidarnosci dobrze wszystko tłumaczy i objaśnia Miałem z nim jazdy doszkalające i mogę powiedzieć, że zdałem dzięki jego wskazówkom i nauce. Polecam szkołę i kurs bo warto i Czarka jako instruktora - nauczy jak powinno się jeździć

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.01.2022

Kaya Kostrzewska

Kaya Kostrzewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Wyczerpujące wykłady w zakresie kursu teoretycznego, cena kursu adekwatna do obecnych warunków. Najbardziej po kursie doceniam mojego Instruktora jazdy, Pawła z Bemowa. Profesjonalista. Świetne, indywidualne podejście do kursanta, cierpliwość i rzetelnie przekazana wiedza i umiejętności. Naucza tak, żeby nie tylko zdać egzamin ale również bezpiecznie i sprawnie poruszać się w wymagających warunkach ruchu drogowego. Za nic nie zmieniłabym Instruktora na innego. Egzaminy państwowe zdane za pierwszym razem, w tym praktyczny z pochwałą od Egzaminatora.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.01.2022

Michał Czubaszek

Michał Czubaszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony z kursu z Enigmą. Bardzo intensywny kurs teoretyczny z panią Kasią Radomską, która wszystko dokładnie wytłumaczyła. Jazdy miałem z panem Pawłem Prokopowiczem, który wykazał się cierpliwością, dokładnością, a zajęcia przebiegały w miłej atmosferze. Egzamin zdany za pierwszym razem. Dziękuję za kurs. Brawo dla szkoły!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 06.01.2022

Klaudia Z .......a ip: 89.64.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam szkołe jazdy Enigma i instruktora pana Radka.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.01.2022

Magdalena Bobrowicz

Magdalena Bobrowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Enigmę i Pana Rafała jako instruktora. Pan Rafał rozwiał moje wszystkie obawy przed jazdą autem. Można powiedzieć że byłam ciężkim przypadkiem, ale pod skrzydłami Pana Rafała stopniowo pozbywałam się wszystkich lęków przed jazdą. Pan Rafał cierpliwie tłumaczył, uczył i wymagał. Wprowadzał przyjazną atmosferę zajęć co też bardzo mi pomogło w nauce.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.01.2022

Karolina Zwolenkiewicz

Karolina Zwolenkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do Szkoły Enigma trafiłam z polecenia, a właściwie polecono mi jej instruktora Pana Krzysztofa Czyża. Dzisiaj zdałam egzamin za 2 razem! Dodam, że po 20 latach przerwy od pierwszego podejścia do prawa jazdy w innym mieście i czasach. Bardzo wszystkim szkołę Enigma polecam a szczególnie Pana Krzysztofa, profesjonalizm, konkretne wskazówki oraz ciepłe i serdeczne podejście do kursanta. Ja jestem bardzo zadowolona. Jeśli prawko to polecam je robić z Enigmą! Rozszyfrowują wszelkie drogowe wątpliwości. I jeszcze raz Panie Krzysztofie za wszystko bardzo dziękuję!!!! :) KarolinaZ

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.01.2022

Ewa Kwiatkowska

Ewa Kwiatkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam jazdy z panem Pawłem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.12.2021

Marek Walewski

Marek Walewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdeczne polecam Pana Pawła. Świetny nauczyciel. Duża wiedza i zaangażowanie. Uświadamia jakie mogą być skutki niewłasciwego zachowania na drodze. Najbardziej podobało mi się to, że przede wszystkim uczy jeździć a nie tylko zdać egzamin. Duży nacisk kładzie na technike kierowania pojazdem. Egzamin zdany bez problemu.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.12.2021

Mateusz Miziołek

Mateusz Miziołek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Logistyka w szkole zasługuje na dużą pochwałę - wszystko zaplanowane zostało bardzo sprawnie, klarownie i szybko. Jeździłem z instruktorem Mirkiem. Pan Krzysztof Czyż, z którym miałem przyjemność odbyć jazdy doszkalające przed samym egzaminem już po zakończeniu kursu,. zrobił na mnie ogromne wrażenie pod względem umiejętności pedagogicznych. Oaza spokoju; cierpliwy i w pełni wyrozumiały dla naturalnych pomyłek i błędów niedoświadczonego kursanta. Niezwykle życzliwy dla młodego kierowcy, miły i gotowy odpowiedzieć na każde pytanie. Dokładnie, w pełnym skupieniu analizujący jazdę; podpowiadający co do nieścisłości i braku zrozumienia przepisów. Z dużą troską podchodzący do wątpliwości kursanta. Kilka godzin przed egzaminem nauczył mnie jeszcze niektórych niezbędnych umiejętności, o których wcześniej mi nie powiedziano. Świetny instruktor, zasługujący na miano "z powołania". Bardzo go polecam!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.12.2021

Piotr Jastrzębski

Piotr Jastrzębski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Odbyłem kurs w szkole enigma, obsługa biura bardzo sprawna, zajęcia z Panem instruktorem Mirosławem przebiegły dosyć szybko i sprawnie w przyjemnej atmosferze. Szczerze polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak