ENIGMA (1947)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.07.2021

Asya Yerokhina

Asya Yerokhina
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Enigma jest bardzo dobrym osrodkiem szkolenia kierowcow o Ile zapewnia najlepszych wykladaczy I instruktorow!!!!! Jesli chcesz nauczyc sie fajnie jezdzic, poznac wszystkie zasady I sekrety kierowania pojazdem, czuc sie pewnie za kierownica i zdac egzamin za pierwszym razem, to musisz isc do Pana Dariusza - prawdziwego pasjonata i Zawodowca z wielkiej litery Z! Dla mnie to byl najlepszy instruktor ze wszystkich mozliwych. Uczy, pomaga, inspiruje i wspiera kursantow, odpowiada na wszystkie pytania przez 24/7, zawsze przy dobrym humorze i swietnym poczuciu humoru, calkowicie poswieca sie swojej pracy, co bardzo pomaga wszytkim, kto uczy sie jezdzic z Panem Darkiem. Goraco polecam Pana Dariusza - instruktora z powolania, z calego serdca! I przy okazji dziekuje mu jeszcze raz ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.07.2021

Daria Matiukh

Daria Matiukh
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona ze szkoły! Serdecznie polecam instruktora pana Mirosława, bardzo profesjonalny specjalista.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.07.2021

Anna P P ip: 46.215.139.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Na początku lipca 2021 zdałam prawo jazdy dzięki Panu STASZKOWI ze szkoły nauki jazdy ENIGMA w Warszawie (jazdy WORD BEMOWO). Wybrałam jazdy doszkalające. Wszystkie drogi jakie miałam na egzaminie były wcześniej ujęte na jazdach z Panem Staszkiem. Bardzo cenię instruktora za profesjonalizm, szacunek, dokładność, miłą atmosferę, praktyczne wskazówki dotyczące jazdy. Pan Staszek jest osobą bardzo sumienną, punktualną, podczas jazd skupia się na brakach kursanta wyjaśnia i ćwiczy manewry, aż zostaną opanowane. Jest to instruktor z powołania, potrafiący w sposób odpowiedni przekazać wiedzę, przy którym czułam się bezpiecznie - pełne skupienie przy trudniejszych manewrach. W 100% polecam też szkołę ENIGMA (Bemowo)- zawsze mogłam liczyć na sprawną organizację, przekazywanie informacji, powiadamianie, odpisywanie na maile. Pozdrawiam, Anna

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.07.2021

Jędrula Korpak

Jędrula Korpak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, polecam gorąco Pana Mirka. Jazdy doszkalające.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.07.2021

Katarzyna Wysocka

Katarzyna Wysocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Co do szkoły to parę lat wcześniej korzystała z niej koleżanka - była bardzo zadowolona - przez co miałam większe zaufanie do dokonanego wyboru. I miała racje. Panie w sekretariacie były bardzo pomocne. Pomogły przy każdej wątpliwości. Nakierowany co i jak dalej. Zajęcia teoretyczne (w trybie weekendowym) prowadzone były w ciekawy sposób, mimo trybu nie dało się odczuć zmęczenia natłokiem informacji, do tego podanych było wiele życiowych przykładów pomagających uświadomić sobie wagę uprawnień kierowcy. Co dodatkowo sprawiło ze zajęcia teoretyczny stało się dużo ciekawsze i nie były suchą i nudną teorią. Jeśli chodzi k jazdy to insteuktor - p.Paweł z Bemowa - jest bardzo cierpliwy, a do tego konsekwentny w zadaniach wyznaczonych do zrobienia na każdym spotkaniu, przy tym zawsze spokojny, uśmiechnięty i bardzo życzliwy. Jeśli chodzi o trasy które ćwiczyliśmy to rzeczywiście były bardzo pomocne przy egzaminie praktycznym. A i plac i pytania techniczne dot. pojazdu przećwiczone były w sposób genialny gdyż to była cześć egzaminu której byłam pewna że zdam. A do tego kwestie techniczne typu zmiana koła i tankowanie tez były poruszane także takie przygody nie są mi już straszne. Wielkie podziękowania dla instruktora za fachową i rzetelną pomoc w nauce. Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.07.2021

Marcin Muszyński

Marcin Muszyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła. Bardzo dobry kontakt z Panią Marią z biura. Bardzo sprawny kurs teoretyczny z Panią Kasią, wszystko klarownie wytłumaczone. Jazdy z Panem Mirkiem to doskonałe przygotowanie do egzaminu - wyjaśni wszystkie błędy, pokaże na co zwracać uwagę na egzaminie. Zarówno teoria, jak i praktyka zdane za pierwszym razem. Gorąco polecam!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.07.2021

Paulina Szymańska

Paulina Szymańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna i profesjonalna szkoła. Ciekawe wykłady i rewelacyjne przygotowanie do praktyki. Serdecznie polecam instruktora Pana Sławka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.07.2021

Gosia Wilk

Gosia Wilk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pana Darka Ptaszyńskiego poleciły mi koleżanki. Bardzo zachwalały swojego instruktora. Mogę z ręką na sercu potwierdzić że wszystko co mówiły sprawdzilo się w praktyce. Pan Darek ma wszystkie cechy instruktora. Jest Bardzo cierpliwy, jego szybki refleks sprawiał, że czułam się bezpiecznie A poczucie humoru że czułam się komfortowo. Przeszliśmy długą drogę pokonywania moich strachów I fobii związanych z jazda po Warszawskich ulicach, na koniec Pan Darek trzymał za mnie kciuki I denerwował się moim egzaminem na równi z bliskimi. Panie Darku Bardzo Dziękuję!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.07.2021

Jakub Kidoń

Jakub Kidoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teoria super, ale praktyka jeszcze lepsza, zajecia na Bemowie miałem z Panem Pawłem. Serdecznie go polecam, bardzo profesjonalne podejście, wyrozumiały i oczywiście nieziemsko cierpliwy, odbywanie praktyk było czystą przyjemnością. Po 30 godzinach wszystkie elementy egzaminu opanowane idealnie. Serdecznie polecam!! Zwłaszcza Pana Pawła, dzięki niemu kurs stał się czystą przyjemnością, przes co udało zdać się za pierwszym razem :))

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.07.2021

Łukasz Krogulec

Łukasz Krogulec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeździłem z Enigmą na Pradze-Południe. Bardzo wygodna lokalizacja przy Rondzie Wiatraczna. Polecam instruktora Łukasza Figarskiego, super profesjonalne podejście, bardzo wyluzowany, brał pod uwagę to, że nie jestem fanatykiem samochodów i nie urodziłem się w gokarcie. Wszystkiego spokojnie się nauczyłem, w zbalansowany sposób dostosowywaliśmy tempo oraz liczbę godzin do tego, jak pewnie się czułem za kółkiem - bomba. Bardzo dobrze zna trasy egzaminacyjne i dba o to, żeby być z nimi na bieżąco. Jest b. wyrozumiały i zawsze koncentruje się na odpowiednich rzeczach do poprawy u kursanta. Jeszcze raz polecam i dziękuję, nigdy nie spodziewałem się, że zdam za drugim razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.07.2021

Ola Jagiełło

Ola Jagiełło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Wykłady są ciekawe - dzięki temu mimo że szłam trybem weekendowym, nie czułam zmęczenia na nich i myślę, że dużo z nich wyciągnęłam, na co wskazuje zdanie teorii za pierwszym razem. Jazdy miałam z instruktorem Dominikiem - i myślę że trafiłam świetnie. Jest bardzo cierpliwy oraz dużo tłumaczy w trakcie jazd. Czuję że Enigma świetnie przygotowała mnie do dalszych, już samodzielnych jazd,

Plusy

ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.07.2021

Majka Zalewska

Majka Zalewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeździłam z Panem Krzysztofem ze Śródmieścia. Lepszego instruktora nie mogłam sobie wyobrazić. Wymagający, asertywny, profesjonalny, cierpliwy, bardzo umiejętnie przekazuje wiedzę jaką posiada, jednocześnie zaangażowany i ma świetne poczucie humoru. Atmosfera w aucie była taka jakiej sobie życzyłam. Z ręką na sercu serdecznie polecam szkołę jazdy Enigma i Pana Krzysztofa! Aż żałuje, że jestem już po egzaminie i nie pojeżdżę już z Panem Krzysztofem. Będzie mi brakowało naszych jazd.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.07.2021

Emilia Wasserman-Wróblewska

Emilia Wasserman-Wróblewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Właśnie jestem świeżo po egzaminach państwowych. Bardzo się cieszę, że wybrałam Enigme. Dzwoniąc po raz pierwszy aby się dowiedzieć jak wygląda kurs prawa jazdy byłam zestresowana. Całe szczęście Enigma na ul. Grochowskiej ma przemiła Panią Anie. Profesjonalnie ze spokojem i ciepłym głosem tłumaczyła co i jak wygląda. Pierwszy stres minął. Zaczęły się wykłady z Panią Kasia. Pani Kasia jest bardzo żywiołową osoba, potrafiącą zaciekawić tematem. Tłumaczy jasno. Dzięki niej zdałam teorie za pierwszym razem bez żadnego błędu. A co do instruktora - miałam najlepszego! Pan Paweł Nowakowski nie tylko jest wspaniałym instruktorem ale też bardzo spokojnym człowiekiem. Wsiadając z nim do samochodu czułam, że trafiłam w dobre ręce. Jego spokój jest zaraźliwy i stres szybciutko mija. Jasno i cierpliwie tłumaczy. To, że egzamin praktyczny zdałam za pierwszym razem jest duża zasługa Pana Pawła. Bardzo polecam Enigme - serio zasłużyła na miano najlepszej szkoły z najlepszym instruktorem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 01.07.2021

Michał Saturski

Michał Saturski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeździłem z Czarkiem z al. Solidarności. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, dobra atmosfera, elastyczne terminy jazd.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.07.2021

Karolina Gałązka

Karolina Gałązka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam jazdy z Radkiem, zdałam wszystkie egzaminy za pierwszym razem !!!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.06.2021

Marta Grabarczyk

Marta Grabarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkołę, jak i instruktora Kamila. Jako osoba zupełnie zielona w kwestii obsługi i jazdy samochodem, poczułam się dobrze przygotowana do egzaminu. Kamil cierpliwie tłumaczył i wspierał we wszystkich moich manewrach ;) Elastyczne godziny i pełna dostępność. Dla wszystkich niezdecydowanych - polecam w ciemno!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 30.06.2021

Anna Zaręba

Anna Zaręba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajnie prowadzony kurs! Jeśli chodzi o teorię, kurs weekendowy, super przeprowadzona teoria, dużo przydatnych informacji, życiowe sytuacje. Jazdy miałam z instruktorem Bartkiem i to najlepsze, co mogło mnie spotkać. Cudowna atmosfera, dużo cierpliwości, Bartek to świetny, bardzo pozytywny nauczyciel, który bez problemu potrafi wszystko wyjaśnić, dzięki niemu jestem kierowcą. :) Zdecydowanie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.06.2021

Piotr Gliga

Piotr Gliga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs na dobrym poziomie, profesjonalni instruktorzy. Troszkę pandemia namieszała i niestety wkłady odbyły się w trybie on-line, ale za to punktualnie. Jazdy odbyłem z instruktorem Kamilem. Polecam! Przede wszystkim uczy jeździć a nie zdawać egzamin. To zdecydowanie na plus. Przez naukę i rady instruktora zdałem egzamin za pierwszym razem zarówno teorię jak i praktykę. Czuję się też pewniej na drodze. Szkołę zdecydowanie polecam, instruktora także.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.06.2021

Julia Święch

Julia Święch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs na bardzo wysokim poziomie. Po odbytych jazdach udało mi się zdać egzamin bez większego problemu, gdzie wcześniej nie miałam styczności z samochodem i uczyłam się od zera. Pani Ania z recepcji jest bardzo miła i pomocna. Teorie miałam z Panią Kasią, która wykładała ciekawie i rzeczowo. Jeśli chodzi o praktykę to trafiłam dosłownie na instruktora z powołania. Bartek wszystko cierpliwie i spokojnie tłumaczył. W samochodzie panowała bezstresowa, wesoła i miła atmosfera. Kurs wspominam bardzo dobrze i polecam każdemu!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.06.2021

Magda Borowa

Magda Borowa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła. Serdecznie polecam instruktora Pana Sławka.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 28.06.2021

Alicja Kogowska

Alicja Kogowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! A w szczególności instruktora Dominika! Dominik jest instruktorem z powołania, z ogromnym doświadczeniem i to widać na jazdach. Bardzo spokojny, wprowadza bardzo miła atmosferę na zajęciach, więc w ogóle mnie nie stresowały. Wszystko tłumaczy w sposób zrozumiały i tyle razy ile trzeba, żeby kursant przyjął wiedzę. Co najważniejsze uczy nie tylko jak zdać egzamin, ale też buduje pewność siebie za kierownicą co sprawia, że zupełnie nie boję się jeździć samochodem sama. Zdałam praktykę za 4 razem, ale to że względu na stres, który mnie zjadł przy pierwszych próbach. Teoria z Kasią bardzo ciekawa i pełna porad jak zdać egzamin teoretyczny jak i praktyczny. Praktyka zdana za 1 razem dzięki wykładom Kasi i poradom Dominika. Ania ogarniająca od strony administracyjnej wszystko mega profesjonalna - odpowiedziała na wszystkie moje pytania i dopilnowała wszystkich spraw.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.06.2021

Tusia Kinasiewicz

Tusia Kinasiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do szkoły trafiłam dzięki koleżance i dobrych opiniach. Nie zawiodłam się. Kurs weekendowy z Kasią z masą przydatnych i prsktycznych informacji. Jeździłam z Łukaszem Figarskim, który wykazał się profesjonalizmem i miał ogromne pokłady cierpliwości. Zawsze na czas, samochód czysty, zadbany. Dzięki Łukasz! Ps. Pani Ania w siedzibie firmy zawsze uśmiechnięta i bardzo pomocna :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.06.2021

Oliwia Węglik

Oliwia Węglik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs ogólnie bardzo fajny, instruktor sprawnie prowadził jazdy i dużo z nich wyciągnęłam. Szybki i przyjemny kontakt z biurem. Czuje się w pełni przygotowana do egzaminu praktycznego.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.06.2021

Milena Żukocińska

Milena Żukocińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam Pana Sławka z Enigmy (Praga). Bardzo miły Pan, zawsze wytłumaczy, pomoże. Dzięki Panu Sławkowi zdałam egzamin państwowy za pierwszym razem, jestem niezmiernie wdzięczna Panu Sławkowi za przygotowanie mnie tak dobrze do egzaminu. Polecam z całego serca :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.06.2021

Jan Paszkowski

Jan Paszkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady na tyle ciekawie na ile się da wykładać, z nawiązaniami do przykładowych sytuacji drogowych i życiowych, co mi przynajmniej pomagało załapać. Jazdy miałem z Panem Pawłem Nowakowskim, i serdecznie polecam. Błędy w jeździe wyjaśniane spokojnie, a godziny jazd dało się wygodnie dopasować.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.06.2021

Karolcia Wójcik

Karolcia Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, ciekawe kursy, instruktorzy pomocni i pozytywni. Serdecznie polecam szkole i instruktora Pana Cezarego.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.06.2021

Julia Trojanowska

Julia Trojanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy Enigma, a zwłaszcza pana instruktora Pawła z ul. Grochowskiej na Pradze. Swoją przygodę z prawkiem zaczęłam już kilka lat temu, jednak przez wyjazd i brak motywacji po zdanej teorii temat odłożyłam na długi czas. Z p. Pawłem wykupiłam kilkanaście godzin doszkalających, podczas których z totalnego zera :))) nauczyłam się techniki, przepisów i poprawnej, bezpiecznej jazdy. ! Paweł to najlepszy instruktor, nie wiem jak potoczyła by się moja historia z tym tematem, gdyby nie on. Dla mnie największą zaletą był brak ironicznych uwag, brak implementowania, że moja technika jazdy ma związek z płcią, gadania o "prywacie" co niestety zdarza się niekiedy. Mam głowę w chmurach, więc nawet na lekcji przed egzaminem potrafiłam zadać bardzo oczywiste pytanie np. jak włączyć wycieraczki. Nigdy nie usłyszałam, że "powinnam to już wiedzieć" czy coś - porady były zawsze merytoryczne i w miłej atmosferze, do tego dużo tricków i praktycznych uwag. dziękuję jeszcze raz :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.06.2021

Olek Szczodry

Olek Szczodry
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam, szczególnie jazdy z Panem Dominikiem. Dobra atmosfera i dużo praktycznej wiedzy.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.06.2021

Maciek Błędowski

Maciek Błędowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy z Panem Mirkiem to gwarancja 100% zdania egzaminu . Podejście instruktora jest profesjonalne , posiada ogromną wiedzę i dzieli się nią z kursantami . Polecam każdemu jazdy z Panem Mirkiem

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.06.2021

Adam Babiński

Adam Babiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkołę jazdy ENIGMA polecam w 100%. Wszystko profesjonalnie, instruktorzy również. W szczególności polecam instruktora Pawła, ma dużo cierpliwości i super uczy. Jeszcze raz polecam!!!!!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak