ENIGMA (1677)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2020

Daniel Zabłocki

Daniel Zabłocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziękuję bardzo najlepszemu instruktorowi na świecie Panu Rafałowi za bycie przyjacielem podczas nauki, rozmowy na każdy temat, wspieranie kiedy popełniałem wiele błędów, wiarę do końca kiedy ja sam byłem załamany swoją jazdą i myślałem że sobie nie poradzę na drodze a co dopiero na egzaminie. Niesamowity instruktor, no po prostu skarb w enigmie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2020

Darek Przysowa

Darek Przysowa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjna szkoła nauki jazdy. Pan Dominik jako instruktor sprawdza się świetnie, wszystko bardzo dobrze tłumaczy, a nauka z nim sprawia czystą przyjemność. Egzamin zdałem za pierwszym razem bez stresu i świetnie przygotowany. Każdemu z czystym sumieniem polecam !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 24.11.2020

Aleksandra Maria

Aleksandra Maria
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę, jak i instruktora Pana Sławka, super podejście, świetne triki na manewry, które znacznie ułatwiły jazdę, sam instruktor jest cierpliwy, i bardzo umila wspólną jazdę. Gorąco polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 24.11.2020

Aleksandra Fellauer

Aleksandra Fellauer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Pawła, z którym bardzo dobrze się pracowało, dużo cennych uwag i miła atmosfera podczas jazdy:)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.11.2020

Laura Stolarczyk

Laura Stolarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Enigmę. Miałam problem ze zdaniem egzaminu i po jakimś czasie bardzo się zniecheciłam do jazdy samochodem. Dzięki super nauczycieliwi, odzyskałam chęci i zdałam egzamin śpiewająco! Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 24.11.2020

Elwira Abramczuk

Elwira Abramczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę, a szczegolnie Pana Pawła, niesamowity czlowiek, widac, ze wkłada serce w to aby nauczyc swoich kursantów doskonałej jazdy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.11.2020

Ninn Ka

Ninn Ka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Trzy lata temu rozpoczęłam kurs, lecz z osobistych powodów nie przystąpiłam do egzaminów. Po tej przerwie wykorzystałam zaległe 10h oraz dokupiłam kolejne 10h. W tamtym okresie jak i teraz jeździłam z instruktorem Pawłem, który jest bardzo cierpliwy, dokładnie tłumaczy błędy , jest spokojny i opanowany. Szczerze pisząc bardziej niż ja, wierzył we mnie:) Dzięki profesjonalnemu szkoleniu zdałam za pierwszym razem ( no i trochę szczęścia :) Polecam szkołę Enigma!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.11.2020

Marcin Wolodkowicz

Marcin Wolodkowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziękuję serdecznie.Sławkowi za bardzo dobrą naukę jazdy. Egzamin praktyczny w WORD zdałem za 1 razem!!!!Sławku jeszcze raz dziękuję za bardzo dobrą naukę jazdy.!!!! Polecam Sławka !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.11.2020

Jagoda Duszkiewicz

Jagoda Duszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Trafiłam na te szkole z polecenia przyjaciółki i nie żałuje, zdałam za 1 razem, wszystkim z całego serca polecam, pełen profesjonalizm, miła atmosfera i bezstresowy kontakt z instruktorem; nic dodać nic ująć

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.11.2020

Michał Kożuchowski

Michał Kożuchowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę enigme przy ul. Grochowskiej. Pełny profesjonalizm. Pani Ania bardzo miła i pomocna, zawsze wytłumaczy jakieś wątpliwości związane z kursem. Jako instruktor został mi polecony Pan Radek i uważam to za bardzo dobry wybór. Umie bardzo dobrze nauczyć i przygotować do egzaminu. Jazdy mijały w dobrej atmosferze, dzięki czemu nie musiałem się stresować. Polecam każdemu!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.11.2020

Ania Ślaza

Ania Ślaza
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Wybrałam ją, ponieważ uczęszczali do niej moi dwaj bracia i byli bardzo zadowoleni. Ja również jestem. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Cudowna atmosfera, bardzo miły i cierpliwy instruktor. Świetnie przekazana wiedza. Po jazdach z Dominikiem egzamin zdałam za pierwszym razem! Bardzo dziękuję za miło spędzony czas i dobrze przekazaną wiedzę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.11.2020

Basia Gorczyca

Basia Gorczyca
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem po kursie weekendowym. Wszystko było dobrze i przejrzyście wytłumaczone. Jezdzilam z Panem Dominikiem i z całego serca mogę polecić tego instruktora. Dawał wiele dobrych rad i nauczył mnie dobrze jeździć :) Zdałam egzamin za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.11.2020

Justyna Reczek

Justyna Reczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy godna najwyżej opinii! Wiedza na wykładach przekazana w ciekawy, rzetelny sposób. Polecam bardzo instruktora Pana Dominika, ktoremu serdecznie dziękuję za profesjonalną naukę jazdy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.11.2020

Ana Wójtaszczyk

Ana Wójtaszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z kursu w enigmie. Nauczono mnie jeździć a nie tylko zdać egzamin. Z całego serducha polecam Dominika Batorowicza. Cierpliwość, tłumaczenie do skutku to podstawowe kwestie q poczucie humoru to wisienka na torcie. :)))

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.11.2020

Tomek Owienko

Tomek Owienko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem po kursie weekendowym i 30h jazd - 5/5 bez najmniejszych zastrzeżeń, polecam pana Karola za cierpliwość i profesjonalizm

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.11.2020

Zuzanna Białowąs

Zuzanna Białowąs
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po rocznej przerwie wzięłam jazdy doszkalające w Enigmie, by pokonać swoje lęki i w końcu zdać prawo jazdy. Trafiłam świetnie! Pan Stanisław był bardzo wyrozumiały, spokojny i nauczył mnie bardzo wiele. Dziś mogę być tylko wdzięczna!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.11.2020

Kasia Ratkowska

Kasia Ratkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Każdemu kto chce a boi się iść na kurs prawa jazdy polecam OSK ,,Enigma'' na ul. Grochowskiej 194/196. Już na dzień dobry mamy kontakt w sekretariacie z przemiłą i bardzo pomocną Panią Anią- ja nazwałam Ją ,,Dobrym Duchem '' tej szkoły. Następnie odbywały się wykłady pod czujnym okiem Pani Kasi Radomskiej, która przekazywała wiadomości w sposób lekki i przyjemny, ale każdy temat omawiała wyczerpująco.Szybko płynął czas na wykładach. No i nadszedł dzień praktyk..... Miałam ogromne szczęście i przyjemność że na mojej drodze spotkałam Pana DOMINIKA BATOROWICZA. Jest to Instruktor który ma rewelacyjne podejście do kursanta, spokój ,cierpliwość i opanowanie. Tworzył wspaniałą atmosferę. Po każdym spotkaniu z Nim chciałam jeszcze więcej jeżdzić. Przekazał mi ogrom wiedzy. Egzamin zdałam za drugim razem ale tylko dlatego że za pierwszym zjadł mnie stres....

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.11.2020

Justyna Beśka

Justyna Beśka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po kilku latach przerwy i wtedy nie zdanych egzaminach powróciłam do zrealizowania marzenia o prawie jazdy. W szkole jazdy wykupiłam 2 razy pakiet 10h jazd doszkalających. Mam tylko pozytywne odczucia! Bardzo dobry kontakt z biurem na Śródmieściu. Przystępna cena jazd. Zostałam świetnie przygotowana przez Pana Staszka do egzaminu który zdałam za pierwszym podejściem. Atmosfera podczas jazd sprzyjała nauce, wszystko było dobrze wytłumaczone, przy błędach wyjaśnione co zrobiłam źle i często powtórki manewrów dla utrwalenia. Pełna profeska. Nie było żadnej stresowej atmosfery, co dla mnie istotne. A gdy dałam znać, że chce poćwiczyć dane elementy to było to wzięte pod uwagę podczas jazd. Bardzo polecam jazdy z nim!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.11.2020

Bartek Rzęsista

Bartek Rzęsista
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałem jazdy ze Staszkiem. Bardzo sympatyczny i cierpliwy instruktor. Dobrze przygotował mnie zarówno do egzaminu jak i dalszej jazdy. Bardzo polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.11.2020

Ania Popiołek

Ania Popiołek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Miła atmosfera, dobra organizacja. Polecam instruktora Pana Pawła :) Dzięki jego zaangażowaniu oraz cierpliwości udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.11.2020

Wiktoria Gołąb

Wiktoria Gołąb
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę jazdy, dobra organizacja, miła atmosfera, świetne podejście i przygotowanie do egzaminu teoretycznego i praktycznego.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2020

Maks Bąkowski

Maks Bąkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy Enigma, to dla mnie początek przygody w Warszawskim ruchu drogowym. Przyszedłem do niej z polecenia. Kurs zacząłem od treściwych, ciekawych i nienudzących zajęć z teorii. Później został mi przydzielony instruktor, który był niesamowitym człowiekiem i z którym się świetnie dogadywałem. Profesjonalne, a zarazem przyjazne podejście do kwestii tak poważnej rzeczy jak prawo jazdy. Pana Radka będę bardzo dobrze wspominał i żałuję, że już więcej nie będziemy jeździli. Naprawdę polecam tego Pana. Egzamin zdany za pierwszym razem. A Pan egzaminator pierwszą rzecz jaką powiedział, to żeby podziękować instruktorowi za bardzo dobre wyszkolenie. Jeszcze raz pozdrawiam Radku i do zobaczenia na drogach.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 04.11.2020

Kasia Ronduda

Kasia Ronduda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy jaka może być! Polecam serdecznie i daję mocne 11/10. Wspaniała przesympatyczna kadra, wiedza przekazywana w sposób jasny i klarowny i bardzo dogodne terminy. No i naprawdę porządnie prowadzone zajęcia praktyczne. Chciałam bardzo podziękować p. Mirkowi za naprawdę solidnie przekazaną wiedzę, fajną atmosferę na zajęciach no i oczywiście za ogromną cierpliwość! Dzięki za wszystko!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.11.2020

Caroline Majorkiewicz

Caroline Majorkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po 6 latach przerwy, zawzięłam się i zdałam! Mój sukces zawdzięczam szkole jazdy Enigma, a przede wszystkim Panu Pawłowi Prokopowiczowi, z którym jazdy to prawdziwa przyjemność. Paweł to instruktor z powołania, przekazuje wiele cennych rad, wszystko tłumaczy bardzo spokojnie i zrozumiale. Ogromnie polecam! Dzięki Paweł i do zobaczenia na drogach! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.11.2020

Kacper Dembiński

Kacper Dembiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobre

Plusy

dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.11.2020

Zuzja Brewczak

Zuzja Brewczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie, szczególnie instruktora Czarka! Bardzo miła i profesjonalna atmosfera, wszystko elegancko wyjaśnoione.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.11.2020

Paweł Galemba

Paweł Galemba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę! Instruktor Karol bardzo dobrze tłumaczy nawet po kilkanaście razy co mamy robić by było poprawnie. Dowolna możliwość ustalenia terminów oraz przyjazna atmosfera podczas jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 02.11.2020

Paweł Bartoszuk

Paweł Bartoszuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę Enigma przy ul. Grochowskiej. Pani Ania zawsze miła i uśmiechnięta, chętna do pomocy. Jeździłem z Panem Radkiem i uważam, że lepiej trafić nie mogłem. Jazdy przebiegały w dobrej atmosferze, jak były jakieś wątpliwości, Pan Radek od razu je wyjaśniał, widać, że posiada szeroką wiedzę i wie jak rozmawiać i uczyć kursanta. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.11.2020

Julka Czaplicka

Julka Czaplicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybrałam szkołę z polecenia, teraz ja mogę polecić Enigmę każdemu, kto zaczyna swoją przygodę z prawem jazdy. Bardzo dobra organizacja szkoły, przesympatyczna Pani Maria w biurze. Jazdy polecam z Panem Pawłem, ma wiele cierpliwości i talent do przekazywania wiedzy, a podczas zajęć zawsze panowała miła atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.10.2020

Dorota Kotowska

Dorota Kotowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! wszystko profesjonalnie przeprowadzone i dokładnie wytłumaczone; po jazdach z panem Mirkiem egzamin zdany przy pierwszym podejściu ((:

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak