ENIGMA (1334)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.10.2019

Gosia Peszel

Gosia Peszel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Miałam jazdy doszkalające z panem Mirkiem, bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu i przerobił ze mną wszystkie ważne zagadnienia. Przyjemna i profesjonalna atmosfera. Nie było problemu z terminami.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.10.2019

Damian M ..... ip: 83.31.8.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Max zadowolenia, egzamin za pierwszym razem. Czego chcieć więcej.. Polecam Pana Czarka z al. Solidarności. :)

Plusy

dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.09.2019

Kinga K ....l ip: 89.79.223.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Czarek z solidarnosci wymiata. Miasto za pierwszym, ale plac oblałam 2 razy z nerwów glupie błedy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.09.2019

Wojtek Kalicki

Wojtek Kalicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

serdecznie polecam instruktora Dominika, punktualny cierpliwy i fajny gość do Enigmy przepisałem się z crosswordu od pana Roberta który mnie oszukał na pieniądze

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.09.2019

Iza Jędrych

Iza Jędrych
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie ośrodek Enigma, świetne przygotowanie do części teoretycznej. Polecam również Pana Sławomira, który idealne przygotował mnie na praktykę. Jazdy minęły mi bardzo szybko i za każdym razem szłam z uśmiechem. Ogromne wsparcie i pomoc z jego strony. Pozdrawiam.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.09.2019

Karolina Duchowska-Mermon

Karolina Duchowska-Mermon
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Pani w recepcji bardzo mila w 10 min znalazla miejsce u najlepszego Pana Mirka, który świetnie tłumaczy, ma niewyczerpane zasoby cierpliwości przy którym nawet najtrudniejsze manewry staja sie łatwe !!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.09.2019

Laura Sara

Laura Sara
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursantów i bardzo profesjonalna obsługa. Serdecznie polecam cierpliwego i bardzo wyrozumiałego a za razem serdecznego Pana Piotrka :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.09.2019

Piotrek Sawlewicz

Piotrek Sawlewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mój instruktor (były egzaminator) był bardzo wyrozumiały ale i stanowczy. Potrafił dać cenne rady, dzięki którym obydwa państwowe egzaminy zdałem za pierwszym podejściem. Polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.09.2019

Aleksandra Kachnik

Aleksandra Kachnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super! Polecam bardzo serdecznie!! Pan Michał jest bardzo cierpliwy, spokojny i punktualny a Pani Ania z biura mega pomocna. Świetna szkoła ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.09.2019

Aurel Sobieraj

Aurel Sobieraj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W szkole jazdy enigma odbywałem kurs w wakacje. Instruktor od teori przeprowadził ekstremalnie szybki i treściwy kurs teoretyczny i odrazu mogłem przejść do praktyki. Instruktor Michał pokazał mi wszystkie zawiłości zdawania egzaminu jak i nauczył perfekcyjnie jeździć. Już po 10h czułem się pewnie i byłem gotowy zdawać. Jednakże te pozostałe 20h spędziłem w bardzo miłej i koleżeńskiej atmosferze. Egzamin zdałem za pierwszym razem i niewątpliwie bez Michała nie udało by mi się tego osiągnąć. Polecam tę szkołę, zasługuje na to co osiągnęła.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.09.2019

Bartosz Gwiazda

Bartosz Gwiazda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny instruktor, doskonałe przygotowanie i test na koniec. Jazdy z tą szkołą to była wielka przyjemność. Dodatkowo szybkie i bardzo dogodne terminy jazd

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.09.2019

Karolina Bialy

Karolina Bialy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Enigmę na ul. Grochowskiej. Zajęcia teoretyczne przebiegły szybko i ciekawie, a 30 godz. z instruktorem przeszło w mgnieniu oka! Pan Paweł przygotował mnie bardzo dobrze do egzaminu praktycznego, dlatego właśnie zdałam za pierwszym razem :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.09.2019

Marysia Banasiuk

Marysia Banasiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, wykłady i jazdy przebiegają w miłej atmosferze, zawsze pomocna pani Ania i super instruktor pan Kamil Kurs dobrze przygotowuje do egzaminu państwowego

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.09.2019

Jolanta Jancewicz

Jolanta Jancewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK ENIGMA przy Grochowskiej. Część teoretyczna zrealizowana w interesujący sposób. Cześć praktyczna (niestety znacznie trudniejsza), ale przeprowadzona pod okiem wspaniałego instruktora – Adriana Gizińskiego, osobę bardzo kompetentną i z doświadczeniem, wykazującą dużą cierpliwość i zaangażowanie. Kurs przebiegł w miłej atmosferze, za sprawą uśmiechu, profesjonalnego podejścia i cennych wskazówek. W rezultacie egzamin państwowy zdałam za pierwszym razem. Nad całością spraw formalnych czuwała wspaniała i zawsze pomocna p. Ania :-)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.09.2019

Karolina B ..... ip: 89.64.19.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam Enigmę na ul. Grochowskiej. Zajęcia teoretyczne przebiegły szybko i ciekawie, a 30 godz. z instruktorem przeszło w mgnieniu oka! Pan Paweł przygotował mnie bardzo dobrze do egzaminu praktycznego, dlatego właśnie zdałam za pierwszym razem :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.09.2019

Zosia Świercz

Zosia Świercz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs zrealizowany w bardzo sprawny sposób, jazdy przeprowadzane na trasach egzaminacyjnych, co znacznie redukuje stres na egzaminie. Na zajęciach panuje bardzo luźna atmosfera, która pomaga w szybkim przyswojeniu wiedzy, którą trzeba przyswoić. Bardzo polecam Rafała - nie mam pojęcia, kiedy zleciały te 30 godziny w samochodzie! Oprócz tego, że było zabawnie to w głowie też (mam nadzieje) coś pozostało ;).

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.09.2019

Marcel Witas

Marcel Witas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Enigmę, wykłady z teorii i pierwsza pomoc przeprowadzone w interesujący sposób, dzięki czemu łatwo było sporo zapamiętać. Moim instruktorem był pan Czarek z Solidarności, który nie tylko przygotował mnie do zdania egzaminu za pierwszym razem, ale również nauczył po prostu prowadzić samochód.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 13.09.2019

Piotr Ordanik

Piotr Ordanik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, wszystko jest dokładnie tłumaczone, w Enigmie wszystko udawało się za pierwszym razem, bo byłem spokojny i opanowany, na egzaminie państwowym nie udawało mi się głównie przez stres dlatego zapisałem się na jeszcze kilka dodatkowych godzin i się udało. Jeździłem z Panem Sławkiem, był cierpliwy, wszystko tłumaczył i zawsze powtarzał żebym się nie stresował.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 13.09.2019

Magdalena Bednarska

Magdalena Bednarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam Enigmę, brałam udział w kursie parę lat temu, a niedawno dla przypomnienia wykupiłam również pakiet jazd doszkalających przed kolejnym podejściem do egzaminu. Organizacja szkoły jest bez zarzutu, pani w sekretariacie bardzo uprzejma i uśmiechnięta, pomogła załatwić jazdy w błyskawicznym terminie, bo zależało mi na czasie. Został mi przydzielony instruktor Dominik, człowiek stworzony do tej pracy. Jazdy były przyjemnością, zero stresu, z jednej strony nauczył mnie, jak zdać egzamin (bo nie oszukujmy się, to nie do końca to samo, co umieć dobrze jeździć), tłumaczył przydatne "sztuczki", przećwiczyliśmy wszystkie możliwe manewry w okolicy WORD-u, przez co na egzaminie znałam już trasę, którą jechałam. Z drugiej strony poprawił moje umiejętności kierowcy i wyeliminował błędy, które do tej pory popełniałam, co dodatkowo podniosło moją pewność siebie za kierownicą.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 13.09.2019

Miećka Wczucior

Miećka Wczucior
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam szkołę przy ul. Grochowskiej. Szczególne podziękowania dla Pani Ani z recepcji oraz instruktora Pana Dominika :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 12.09.2019

Marysia Sarnacka

Marysia Sarnacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Enigmę, ma dobrą lokalizację, Pani Ania z recepcji wszystko świetnie organizuje i jest mega pomocna. Zapisując się nigdy nie miałam styczności z prowadzeniem auta - moim instruktorem był Radek, który sprawił że cała nauka jazdy była 100x lepsza niż mogłam sobie wyobrażać. Jest pomocny, bezstresowy i kontaktowy. Dawał dużo rad i był bardzo profesjonalny. Będąc osobą, która często się denerwuje pomógł mi przezwyciężyć nerwy i wspierał aż do zdanego egzaminu. Jestem bardzo wdzięczna i wszystkim gorąco polecam tę szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 10.09.2019

Maria S ......a ip: 185.119.151.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam Enigmę, ma dobrą lokalizację, Pani Ania z recepcji wszystko świetnie organizuje i jest mega pomocna. Zapisując się nigdy nie miałam styczności z prowadzeniem auta - moim instruktorem był Radek, który sprawił że cała nauka jazdy była 100x lepsza niż mogłam sobie wyobrażać. Jest pomocny, bezstresowy i kontaktowy. Dawał dużo rad i był bardzo profesjonalny. Będąc osobą, która często się denerwuje pomógł mi przezwyciężyć nerwy i wspierał aż do zdanego egzaminu. Jestem bardzo wdzięczna i wszystkim gorąco polecam tę szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 10.09.2019

Giorgi Mekokishvili

Giorgi Mekokishvili
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Warszawie, bardzo dobrze przygotowała mnie do egzaminu teoretycznego i praktycznego. Polecam każdemu kto zamierza rozpocząć kurs prawa jazdy !!! gorąco polecam mojego ulubionego instruktora Dominika !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.09.2019

Patryk Ostrowski

Patryk Ostrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do enigmy poszedłem na jazdy doszkalające , kurs robiłem w innym ośrodku który mnie źle przygotował. Jeździłem z Panem Dominikiem, był spokojny, cierpliwy i profesjonalny. Nauczył mnie jak prowadzić i dzięki niemu zdałem egzamin

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.09.2019

Hania Karpińska

Hania Karpińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam !! . Wszyscy mili ,profesjonalni i pomocni. Moim intruktorem był pan Radek Malinowski. Bezbłędnie zdałam za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.09.2019

Monika Wójcik

Monika Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdeczne polecam szkołę Enigma przy ul. Grochowskiej. Kadra w stu procentach zaangażowana w przebieg kursu. Pani Ania w recepcji z serdecznym uśmiechem wita każdego. W jasny sposób odpowiada na wszelkie pytania związane z przebiegiem kursu. Cześć teoretyczna przeprowadzona przez Pana Michała w zwięzły i rzeczowy sposób dzięki temu duża część informacji pozostaje w pamięci. Cześć praktyczną miałam z Panem Pawłem Nowakowskim, który w sposób cierpliwy i profesjonalny podchodzi do kursanta. Wprowadza miłą atmosferę podczas jazd. Odpowiada na wszystkie pytania analizuje błędy. Karzdy nieudany manewr powtarzany do czas aż wychodzi idealnie. Egzamin zdałam za pierwszym razem jest to dowód na to, że instruktor jest profesjonalistą swojej dziedzinie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2019

Witek Pietroń

Witek Pietroń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę, jest w świetnej lokalizacji, wykłady przeprowadzone, w miarę możliwości w interesujący sposób. Jazdy odbywałem z Panem Sławkiem, nauczył mnie wszystkiego w miłej i przyjaznej atmosferze, dzięki czemu , będąc świetnie przygotowany do egzaminu zdałem go za pierwszym razem.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.09.2019

Adrian Gołaszewski

Adrian Gołaszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo gorąco polecam tą szkołę. Wykłady były interesujące. Pani sekretarka odpowie na wszelkie rodzaju pytania. Pan Mirosław jest bardzo fajnym, pogodnym, z poczuciem humoru instruktorem. Mówił na co zwrócić szczególną uwagę. Ogólnie jeżeli szukacie dobrej szkoły jazdy to ta szkoła jest bardzo dobra. Egzamin państwowy zdałem za drugim razem ale bezbłędnie, więc warto

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2019

Ola Mąka

Ola Mąka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkołę. W biurze przesympatyczna Pani Ania, która zawsze pomoże. Na ciekawych wykładach prowadzonych przez Pana Michała dowiedziałam się wielu praktycznych informacji, które wykorzystałam później podczas nauki do egzaminu teoretycznego. Trafiłam na świetnego instruktora Radka. Jest miły, cierpliwy i przekazuje cenne wskazówki, dzięki którym bezbłędnie zdałam egzamin za pierwszym razem. Jazdy wspominam bardzo dobrze, ponieważ towarzyszyła przyjemna atmosfera ułatwiająca naukę :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2019

Maciek Proppe

Maciek Proppe
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam szkołę, świetna lokalizacja, wykłady przeprowadzone w interesujący sposób, Pani Maria z biura zawsze pomocna i gotowa odpowiedzieć na wszelkie pytania. Jazdy odbywałem z Panem Mirosławem w przyjaznej i bezstresowej atmosferze. Egzamin państwowy zdałem za pierwszym razem i niech to będzie odpowiedź na pytanie „”Czy warto wybrać akurat tą szkołę?”.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak