ENIGMA (1875)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.05.2021

Julia Gromny

Julia Gromny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjna i szalenie profesjonalna szkoła ! Z całego serca polecam Pana Staszka ! Nauka na najwyższym poziomie ! Niezwykłe podejście, skuteczne korekty błędów, cenne sugestie i bezgraniczna cierpliwość ! Polecam każdemu kto chce skutecznie zdać egzamin i poczuć się pewnie na jezdni :) Będzie mi brakować jazd z tak fantastycznym instruktorem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.05.2021

Dominika Krysztowska

Dominika Krysztowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Czarka z al. Solidarności. Bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu praktycznego. Już po kilkunastu godzinach jazd czułam się swobodnie za kierownicą. Jestem wdzięczna mojej koleżance, że poleciła mi go jako instruktora. Właśnie dziś zdałam egzamin :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.05.2021

Dagmara Bryzek

Dagmara Bryzek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! W końcu zdałam prawo jazdy, a byłam u wielu szkoleniowców. To był najlepszy na jakiego mogłam trafić. Polecam szczególnie Pana Mirka????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.04.2021

Olya Gulei

Olya Gulei
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałam przyjemność odbyć zajęcia praktyczne z Panem Darkiem. Wszystko na najwyższym poziomie! Jazdy praktyczne z P. Darkiem dodały mi pewności siebie i umożliwiły łatwe zdanie egzaminu. Polecam szkołę i instruktora.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.04.2021

Mateusz Kwapisz

Mateusz Kwapisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Enigma to zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w Warszawie. Kurs teoretyczny weekendowy online był świetnie przygotowany, Pani Kasia poprowadziła go w przyjemnej atmosferze - w jeden weekend bardzo rzetelnie przekazała wiedzę niezbędną do zdania egzaminu praktycznego. Enigma dostarcza podręcznik, który możecie przeglądać online w przeglądarce, oraz w aplikacji w telefonie - obydwie platformy zawierają moduł testowy, który wygląda 1:1 jak test, który każdy kierowca musi zdać w WORD. Część praktyczna była jeszcze lepsza. Pan Rafał, który przeprowadził ze mną 30 godzin jazd, oraz 2 godziny jazd doszkalających jest fantastycznym nauczycielem i polecam go każdemu. Ma świetne podejście, punktuje błędy bez złośliwości - to jest instruktor, który chce Ciebie nauczyć i bacznie obserwuje w których obszarach masz problemy. Zawsze był na czas i zawsze odpowiadał na wiadomości. Co więcej Pan Rafał poświęcił również czas by oswoić mnie z trasami egzaminacyjnymi WORD Odlewnicza, co zdecydowanie obniżyło poziom stresu podczas samego egzaminu. Czas spędzony na jazdach był dla mnie czystą przyjemnością, Pan Rafał bez zbędnych nerwów nauczył mnie wszystkiego od podstaw. Pytajcie o Pana Rafała (Enigma Grochowska). Enigma stworzyła mi idealne warunki by po czterech miesiącach od rozpoczęcia kursu zdać egzamin za pierwszym podejściem. Bardzo polecam tę szkołę, jest warta swojej ceny!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.04.2021

Karol Konopka

Karol Konopka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Znajoma poleciła mi Pana Darka z Enigmy i jestem naprawdę zadowolony z efektu. Jazdy były intensywne i bardzo pomocne - Pan Darek pytał mnie czasem też o pytania bardziej „teoretyczne” np. do jakiego skrzyżowania się zbliżamy, co to za znak itp. Przed jazdami miałem znikomy kontakt z samochodem - jeździłem może 3 razy po parkingu z tatą i ledwo ruszałem. Po 4h jazd z Panem Darkiem nie miałem już problemu z ruszaniem ani obsługą pojazdu. Pan Darek daje dobre, praktyczne porady. Bardzo bałem się parkowania, ale technikę manewru opanowałem po kilku próbach, właśnie dzięki poradom Pana Darka w sprawach prędkości i uważania na otoczenie. Dwa dni temu zdałem egzamin praktyczny za pierwszym razem i Pan egzaminator stwierdził, ze „trasa została przejechana wzorowo”, za co mogę dziękować tylko Panu Darkowi, ponieważ kurs prowadzony był nie tylko ogólnie po ulicach Warszawy, ale też po obszarze, na którym znajdują się trasy egzaminacyjne. Naprawdę polecam Enigmę, a zwłaszcza Pana Darka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 29.04.2021

Radosław Czyżewski

Radosław Czyżewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko profesjonalnie zorganizowane. Błyskotliwa Pani Kasia w łatwy i przyjemny sposób przedstawiła całą teorię, nie żałuję ani jednej sekundy spędzonej na kursie teoretycznym. Części praktycznej uczył mnie Pan Kamil, który pomimo moich potknięć wspierał mnie do samego końca i zawsze służył pomocą. Polecam Enigmę na Pradze-Południe!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.04.2021

Alek Parol

Alek Parol
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałem 14 godzin jazd doszkalających z Panem Staszkiem przy ośrodku na Powstańców Śląskich. Zacząłem się doszkalać od razu po zdanej teorii i Pan Staszek nauczył mnie od groma rzeczy i spokojnego podejścia. Przede wszystkim jazda z nim nie wiązała się z żadnym stresem, mówił na co zwracać uwagę, czego się wystrzegać ale w sposób, który rzeczywiście działał na takiego nerswusa jak ja :D Gdybym mądrze rozplanował jazdy, wystarczyłoby zapewne koło 10 godzin żebym poczuł się na tyle pewnie za kierownicą żeby zdać praktykę. Więc po pierwsze pl bardzo gorąco polecam instruktora, a po drugie polecam skorzystać z promocji na 10 godzin jazd (jeżeli mają być robione od razu po kursie) i rozplanować je równomiernie :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.04.2021

Julka Niedziółka

Julka Niedziółka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjazna atmosfera w szkole jak i na jazdach. Jazdy doszkalające miałam z Panem Dominikiem i czułam się naprawdę dobrze przygotowana do egzaminu praktycznego. Zdecydowanie szkoła godna polecenia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.04.2021

Michał Justa

Michał Justa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, świetna atmosfera, same konkrety. Polecam jazdy z Kamilem. Mega profesjonalny instruktor, który udziela najlepszych wskazówek. Polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.04.2021

Łukasz Rybak

Łukasz Rybak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko ok, dużo nowej wiedzy.... Polecam 100% Pana Stanisława!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.04.2021

Zuzanna Wójcik

Zuzanna Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli chodzi o teorię to nie mam zastrzeżeń, materiały wystarczające do nauki. Co do zajęć praktycznych to również mogę śmiało polecić naukę w Enigmie (oddział Śródmieście). Instruktor Pan Mirek jest bardzo cierpliwym człowiekiem i dobrze przygotował mnie do egzaminu. Jeśli ktoś się bardzo stresuje za kółkiem to polecam wziąć od razu kurs rozszerzony z większą ilością godzin. Dzięki temu, że wyjeździłam więcej godzin, udało mi się zdać za pierwszym razem :).

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.04.2021

Jan Piszczek

Jan Piszczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam, spokojna bezstresowa nauka, polecam bardzo cierpliwego i profesjonalnego instruktora pana Mirosława.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.04.2021

Bartek Rozbiewski

Bartek Rozbiewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, wyrozumiali i super instruktorzy, którzy pracują w szkole jazdy ze względu na swoje zamiłowanie motoryzacyjne. Serdecznie polecam, wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.04.2021

Basia Toporowska

Basia Toporowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca! Grubo ponad cztery lata męczyłam się z prawem jazdy, aż przyjaciółka poleciła mi Czarka z Enigmy i po niecałych trzech tygodniach mam zdany egzamin. Jestem absolutnie zachwycona bo nie dość że wreszcie mam ten wymarzony papierek to nie boję się wyjechać na ulicę, czego niestety nie mogłam powiedzieć po moim pierwszym kursie w innej szkole - gdy trafiłam do enigmy de facto zaczynałam od zera. Jazdy były bardzo dobrze zaplanowane przez instruktora i w 12 godzin starannie przeszliśmy przez wszystkie zagadnienia obowiązujące do egzaminu i nie tylko, bo Czarek od początku powiedział że chce mnie nauczyć jeździć nie tylko na egzaminie i serio się z tego wywiązywał dokładnie analizując ze mną faktyczne lub hipotetyczne sytuacje na drodze. Do tego atmosfera była całkiem bezstresowa, a ja do stoików nie należę, więc jak da się zestresować to ja to zrobię i ręczę, że na tych jazdach się nie da. Jeździłam z Czarkiem z al. Solidarności - jak macie problem z czymkolwiek to zgłaszajcie się do tego pana!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.04.2021

Anne Khurtak

Anne Khurtak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Pana Mirka!! ( Enigma Śródmieście) To bardzo profesjonalny instruktor z indywidualnym podejściem do każdego. Jest bardzo cierpliwy i z poczuciem humoru, dlatego na jazdach panuje świetna i przyjazna atmosfera. Zostałam bardzo dobrze przygotowana przez pana Mirka do egzaminu państwowego ( zdane za pierwszym razem, wszystkie potencjalne scenariusze w okolicy przećwiczone.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.04.2021

Wojtek Kaźmierczak

Wojtek Kaźmierczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła bardzo dobra, podejście całego personelu na 100% profesjonalne. Kursant jest traktowany bardzo poważnie i jego potrzeby stawiane są na 1 miejscu. Instruktor Łukasz jest bardzo cierpliwy i przyjazny. Polecam z całą odpowiedzialnością.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.04.2021

Weronika Orłowska

Weronika Orłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wróciłam za kółko po kilku latach od ukończenia kursu aby przygotować się do egzaminu. Z początku czułam się bardzo niepewnie, ale dzięki cierpliwości mojego instruktora, pana Krzysztofa wreszcie przestałam bać się jeździć! Egzamin na Bemowie zdałam bez problemu. Dziękuję :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.04.2021

Julia Piekarska

Julia Piekarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła! Instruktora miałam Czarka z al. Solidarności, dzięki jemu zdałam za pierwszym razem. Wszystko tłumaczy od samego początku , każde zajęcia uczyłam się czegoś nowego. Do egzaminu byłam przygotowana super , ze nawet Pani egzaminator powiedziała , ze idealna jazda:) Teorie tez za pierwszym razem zdałam tylko dzięki jazdam :) Nawet szkoda ze tak szybko zleciał czas :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.04.2021

Filip Samulski

Filip Samulski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony, że zdecydowałem się na tą szkołę jazdy. Wykłady były ciekawe i można było z nich dużo wynieść. Część praktyczną miałem z panem Sławkiem, który jest znakomitym instruktorem. Był bardzo cierpliwy i w bardzo prosty sposób potrafił przekazać wiedzę oraz poinstruować w razie potrzeby. Zdecydowanie polecam każdemu, kto zastanawia się nad wyborem szkoły!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.04.2021

Klaudia Skorbiłowicz

Klaudia Skorbiłowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona ze szkoły i z instruktora, z którym miałam jazdy. Jeżeli chodzi o teorię to było ona przekazana bardzo klarownie oraz szkoła zapewniła materiały, z których udało się przygotować do egzaminu teoretycznego i praktycznego. Jeżeli chodzi o praktykę to pan Dariusz jest cudowny! Bardzo cierpliwie podchodził do prowadzenia jazd oraz wszystko tłumaczył jasno i dokładnie. Dzięki tej szkole udało mi się zdać wszystko za pierwszym razem! Bardzo serdecznie polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.04.2021

Klaudia Smereczyńska

Klaudia Smereczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Komunikacja ze szkołą bardzo szybka, a co ważne Panie bardzo miłe i pomocne. Podczas kursu byłam pod okiem cudownego instruktora Pana Pawła. Jest bardzo wyrozumiały, cierpliwy i przede wszystkim uczy najlepiej jak potrafi. :D aż szkoda, że godziny jazd dobiegły końca :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.04.2021

Krystian Widera

Krystian Widera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, wywiązuje się z tego co mają robić. Materiały jak i samo przygotowanie na najwyższym poziomie. Polecam również instruktora Jarka Korczyńskiego, który ma ogromną wiedzę, doświadczenie i fajne podejście do kursantów (np; brak stresu, wyrozumiałość i wszystko dokładnie wytłumaczone). Dobra atmosfera jak i profesjonalne podejście poskutkowały, że zdałem bez najmniejszych problemów za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.04.2021

Maksymilian Zapała

Maksymilian Zapała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor przygotował mnie najlepiej jak się dało dzięki temu zdałem za pierwszym razem cały egzamin. Swoboda oraz atmosfera sprzyjała mojej nauce więc lepiej trafić nie mogłem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.04.2021

Sandra Umińska

Sandra Umińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Radek Malinowski najlepszy instruktor trochę menda ale super nauczyciel !!!!! Polecam zdane za pierwszym razem !!!!!1️⃣ A Pani Katarzyna od wykładów świetna babeczka dobrze tłumaczy i dokładnie ! !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.04.2021

Kuba Matelski

Kuba Matelski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Znakomity kontakt podczas każdego aspektu kursu od zapisu, przez zajecia teoretyczne aż po praktykę. Zajecia prowadzone przez Panią Kasie w sposób interesujący i przedstawiający sytuacje w życiowy sposób. Jazdy miałem z Panem Kamilem, który jest oazą spokoju. Błędy podczas jazd wyjaśnia w sposób klarowny i spokojny i buduje pewność siebie u kursanta. Bardzo polecam szkole jazdy Enigma - oddział Praga Południe. Egzamin zdany za 1 podejściem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.04.2021

Ula Zawadzka

Ula Zawadzka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, jeździłam na Śródmieściu z Panem Krzysztofem. Instruktor bardzo cierpliwy i zawsze wszystko dobrze wytłumaczy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.04.2021

Kasia Sikora

Kasia Sikora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Solidnie, skutecznie profesjonalnie. Serdecznie polecam instruktora Radosława, egzamin był jedynie formalnością !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.04.2021

Mikolaj Wachnicki

Mikolaj Wachnicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła w szczególnosci instruktor kamil

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.04.2021

Michał Majak

Michał Majak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nigdy nie wierzyłem, że będę miał prawo jazdy, bo nie mam już osiemnastu lat, ale postanowiłem spełnić swoje stare marzenie podczas pandemii. Szkołę poleciła mi przyjaciółka. Wykłady super, atmosfera miła, Pani Ania w biurze wspaniała. Moim zdaniem nigdy bym nie zdał gdybym nie trafił na Dominika. Jeździliśmy bardzo długo bo wyjeżdżałem za granicę i musiałem wszystko sobie przypominać. Dominik jest sztosem. Nikt Cię tak nie nauczy jeździć jak on. Zdałem dopiero za drugim razem bo jestem debilem i za pierwszym wymusiłem przed samym zjazdem do WORDu... Ale moją pierwszą myślą, gdy egzaminator wiózł mnie upokorzonego na tylnym siedzeniu te brakujące 200 m, było to, że zepsuję Dominikowi statystyki... Bo u niego zdaje się za pierwszym razem. Polecam i dziękuję!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak