ENIGMA (1768)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.02.2021

Kristina Kravets

Kristina Kravets
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim szkołę nauki jazdy Enigma. Na pewno każdego spotka profesjonalne podejście i bardzo fajna atmosfera w trakcie kursu. Przemiła Pani Maria zawsze pomoże, a instruktor Pan Mirek cierpliwie i dokładnie wyjaśnia i uczy, jest bardzo wyrozumiały. Kazda jazda dla mnie była przyjemna i edukująca. Jestem bardzo zadowolona!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.02.2021

Karo Anka

Karo Anka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałam jazdy doszkalające w OSK Śródmieście Enigma. Gorąco polecam wszystkim, którzy dawno nie prowadzili samochodu i chcieliby poczuć się pewniej za kierownicą oraz tym którzy chcą się rozpocząć swoją przygodę z prowadzeniem samochodu. W szczególności polecam Pana Mirka, u którego miałam jazdy przypominające. Pan Mirek jest niezwykle cierpliwy, konkretny i precyzyjny. Nauka w takiej atmosferze to sama przyjemność... W swojej karierze miałam kilku instruktorów nauki jazdy w różnych szkołach. Uważam, że Pan Mirek jest najlepszy :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.02.2021

Dominika Sobala

Dominika Sobala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, wyrozumiali instruktorzy, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.02.2021

Małgorzata Dołęga

Małgorzata Dołęga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Szkołę Jazdy Enigma. Zanim tutaj trafiłam, zrobiłam bardzo dokładny research, rozmawiałam w kilkoma przedstawicielami innych szkół i tylko Pani Ania (przesympatyczna osoba z biura) była w stanie przekonać mnie do wyboru właśnie tego miejsca. Dlaczego? - uśmiechnięta, serdeczna, odpowiedziała na każde moje pytanie, - zapamiętała moje imię już po jednej wizycie ;) To było naprawdę miłe, czułam się tam ważnym kursantem. W innych szkołach, miałam wrażenie, że wręcz zniechęca się do zapisów ;P - pilnowała i pomagała w załatwieniu wszelkich formalności przez cały czas trwania kursu. Kolejną osobą, której profesjonalizm oraz zaangażowanie zrobił na mnie ogromne wrażenie jest Kasia, która prowadziła zajęcia teoretyczne. W niesamowity sposób skupiała na sobie / na tym co mówi uwagę uczestników zajęć. Niesamowite jest również to, że tak nudne przepisy drogowe ;P potrafiły na jej zajęciach przeistoczyć się w naprawdę intrygujący temat, który sprawiał, że umysły mimo późnych godzin chciały jednak jeszcze pracować i analizować ;) Bardzo podobało mi się to, że wplatała w zajęcia zarówno elementy humoru jak i dramatu, które miały na celu uczulić przyszłych kierowców na aspekty, które podczas jazdy samochodem mogą istotnie wpłynąć na nasze bezpieczeństwo. A na koniec, człowiek z pasją, niesamowicie cierpliwy, zaangażowany w pracę, elastyczny, czyli Dominik - instruktor zajęć praktycznych. Po jego lekcjach, zdałam prawo jazdy za pierwszym razem. Przed rozpoczęciem kursu o jeździe samochodem wiedziałam niewiele ;) Nie wierzyłam, że uda mi się ogarnąć temat tak szybko. Dominik bardzo dużo czasu poświęcał na tłumaczeniu zasad, wyłapywał wszystkie popełniane przeze mnie błędy, zwracał uwagę na wszystkie aspekty, które mogą pojawić się na egzaminie i tym właśnie oto sposobem, egzaminator niczym mnie nie zaskoczył. Jeszcze raz bardzo dziękuję całej ekipie za zaangażowanie. Dzięki Wam, Enigma jest nr. 1 ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.02.2021

Janek Maliszewski

Janek Maliszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor Dominik to najlepszy człowiek na jakiego możecie tu trafić.indywidualne podejście do każdego z osobna oraz profesjonalizm to jego drugie imię.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.02.2021

Oktawia Zdobysz

Oktawia Zdobysz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam szkołę jazdy Enigma! Profesjonalizm w każdym aspekcie - od spraw papierkowych, poprzez wykłady z teorii, na praktyce kończąc. Wykłady prowadzone przez Panią Kasię są merytoryczne, dokładne i jednocześnie na luzie. Możesz zapytać o wszystko i ze spokojem wytłumaczy tyle razy, ile potrzeba, i na pewno zrozumiesz. Moim Instruktorem jazdy był Sławek - Instruktor z powołania :) oaza spokoju i cierpliwości z duża wiedzą, wyrozumiały i bardzo dokładny. Potrafi zmotywować i w każdej sytuacji wesprzeć na duchu. Jazdy prowadzone bezstresowo, są przyjemnością od pierwszych zajęć, nie można trafić lepiej :) Polecam wszystkim, którzy mają jakiekolwiek obawy lub wątpliwości :)) Szkoła jazdy na 5! :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.02.2021

Marta Rogala

Marta Rogala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście do kursantów i profesjonalna nauka. Bardzo polecam instruktora Dominika - człowiek pełen cierpliwości i zrozumienia, który nie tylko dobrze uczy, ale z którym też zawsze można się było pośmiać i wygadać. Bardzo dziękuję, wiedza, którą przekazują w tym ośrodku nie tylko pozwala zdać egzamin, ale też przede wszystkim czuć się pewnie na drogach.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.02.2021

Mikolaj Marciszewski

Mikolaj Marciszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo miłe podejście do klienta. Począwszy od Pani z recepcji pomagającej ze wszystkim z niesłychaną sympatią po skutecznych instruktorów zarówno z teorii jak i praktyki. Trafiłem na teorii na Pana Darka, jazdy z nim to czysta przyjemność. Jego humor i zaangażowanie zdecydowanie pomogło w zdaniu egzaminu praktycznego za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.02.2021

Julia Korpalska

Julia Korpalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Enigma. Super podejście, miła i profesjonalna atmosfera. Mój instruktor i mentor Dominik nauczył mnie wszystkiego oraz wyjaśniał na bieżąco moje wszelkie wątpliwości. Gorąco polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.02.2021

Ирина Ворон

Ирина Ворон
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetnia szkoła , super podejście do kursantów .Bardzo miła atmosfera. Instruktor Radek profesjonalnie podchodzi do nauki jazdy. Polecam tę szkole!))))

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.02.2021

Katarzyna Czerwińska

Katarzyna Czerwińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam naukę w OSK Enigma! Po 3 latach przerwy zapisałam się tu na jazdy doszkalające. Jazdy p. Dominikiem to czysta przyjemność. Rzetelność, profesjonalizm, wyrozumiałość i cierpliwość to tylko kilka zalet p. Dominika.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.02.2021

Zosia Wanacka

Zosia Wanacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście do kursantów i bardzo miła atmosfera. Serdecznie polecam jazdy z Dominikiem, bardzo wiele mnie nauczył :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.02.2021

Asia Markowska

Asia Markowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Enigma. Szkoła jazdy bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu, zarówno teoretycznego, jak i praktycznego. Wykłady były prowadzone w sposób zrozumiały i bardzo ciekawy. Moim instruktorem jazdy był Pan Kamil Witkowski - bardzo cierpliwy, wyrozumiały instruktor. Każda jazda była bezstresowa. Pan Kamil bardzo dokładnie i cierpliwie tłumaczył i wyjaśniał moje wszystkie wątpliwości na bieżąco. Dzięki niemu zostałam świetnie przygotowana do egzaminu. Zdecydowanie jest to najlepsza szkoła jazdy w Warszawie, a Pan Kamil jest najlepszym instruktorem- gorąco polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.02.2021

Tycjana Grzegorzewska

Tycjana Grzegorzewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega polecam szkole Enigme ,jesli chcesz zdac prawko za pierwszym razem bez stresu i w mega towarzystwie nie szukaj juz innej szkoly.Radek moj mentor jest mistrzem w tej dziedzinie i w 100000% go polecam :)))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.02.2021

Katarzyna Lewczuk

Katarzyna Lewczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, zdałam egzamin teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem. Super podejscie, instruktor Dominik profesjonalnie podchodzi do nauki jazdy, ale jednocześnie jest luźna i miła atmosfera. Polecam tę szkołę!!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.02.2021

Teresa Filiks

Teresa Filiks
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła na wysokim poziomie. Zaczynajac od sekretariatu. Pani Ania niezwykle ciepla i pomocna osoba. Nie trzeba jej widziec by docenic jak mocno moze pomóc zarowno udzielajac info o pkk. Pani Aniu -dziekuje. Dalej kurs teoria. Pani Kasia. Konkretna rzeczowa i z poczuciem humoru. Nauczyla wiele a slowa z zajec do dzis brzmia w glowie. Pelny profesjonalizm. I Pan Łukasz instruktor jazdy.. Ostoja spokoju, cierpliwosci i pasji. Od pierwszej do ostatniej jazdy pelne zaangazowanie, jasne tlumaczenie jakiego zyczylabym aby doswiadczyli wszyscy niezaleznie od rodzaju szkoly czy kursu. Pelny profesjonalizm. Dodatkowo w tych czasach przestrzeganie wszystkich zasad covid. Dezynfekcja auta po wyjsciu kursanta i nim kolejny zajal miejsce. Wybor ENiGMY byl wyborem najlepszym. Sugestia rozwoju- zamiescilabym w ofercie mozliwosc skorzystania z dodatkowego praktycznego egzaminu wewnetrznego innym autem i z innym instruktorem. Egzamin panstwowy jest stresem duzym - to nowe auto, zapach, i nowy glos wydajacy polecenia. Jest to stres, ktorego ja za pierwszym podejsciem nie udzwignelam. Ale... poznanie jak jak to wyglada - czyli auto, nowy czlowiek - i po 2 tyg egzamin z wynikiem pozytywnym a byl zdawany o 19:30 i w pelnym deszczu-:). To swiadczy jak dobrze instruktor przygotowal mnie do jazdy autem. Bardzo dziekuje i polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 09.02.2021

Marta Zielińska

Marta Zielińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Enigma, Praga - Południe. Instruktor p. Paweł Nowakowski. Trafiłam idealnie. Serio! Instruktor z sercem, cierpliwością. umiejętnościami dydaktycznymi, elastyczny w kwestii terminów jazd, Czułam się dobrze zaopiekowana i nauczona. Z wielką przyjemnością chodziłam na jazdy. Bez stresu. No była chemia! Nauka bez chaosu, po kolei, krok po kroku, aż nagle wszystko, czego się uczysz łączy się w całość i czujesz, że umiesz jeździć. Nauka zgodnie z harmonogramem, była np. jazda po autostradzie. Egzamin wewnętrzny, zgodnie z zasadami. Szczerze Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.02.2021

Magdalena Taciak

Magdalena Taciak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z polecenia mojej cioci, odbylam jazdy doszkalajace Z Panem Pawłem. Bardzo miła atmosfera i super profesjonalizm. Samochód bardzo przyjemny a z każdą lekcja naprawdę widzialam postęp. Z czystym sumieniem polecam

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.02.2021

Дмитрий Галушевский

Дмитрий Галушевский
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca mogę polecić szkołę jazdy enigma na Pradze. Sesja teoretyczna, jak i praktyczna przeprowadzona w miłej, swobodnej atmosferze. Bardzo mili instruktorzy, a w szczególności polecam p. Rafała, który z uwagą i spokojem prowadził zajęcia praktyczne, dając przy tym cenne wskazówki; instruktor z powołania. Cały kurs był przyjemnością i nie były naliczane żadne dodatkowe koszta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 01.02.2021

Tomasz Wójcik

Tomasz Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę enigma na Pradze południe Polecam również Panią z recepcji!!!!! Instruktora Dominika !!!

Plusy

atrakcyjna cena

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.01.2021

Natalia Brzozowska

Natalia Brzozowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W Enigmie miałam jazdy doszkalające, które prowadził p. Paweł (Bemowo). Rzetelnie przekazana wiedza, dużo cennych i praktycznych porad - polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 31.01.2021

Halina Zakrzewska

Halina Zakrzewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam naukę w OSK Enigma! Uczyłam się w szkole przy Grochowskiej i już pierwszy kontakt z panią Anią z biura jest bardzo pozytywny. Jasno wyjaśnia, co, gdzie i kiedy i robi to tak, że problemy stają się sprawami do ogarnięcia. Wykłady miałam w formie weekedowej, był ciekawe, ale pod koniec dnia było mi się już ciężko skupić. Najbardziej wdzięczna jestem Kamilowi Witkowskiemu, mojemu instruktorowi. To człowiek bardzo cierpliwy, spokojny i opanowany, z wielkim doświadczeniem. Dzięki jego wsparciu i wielokrotnym ćwiczeniom i cierpliwemu tłumaczeniu, sytuacje na drodze, które na początku mnie przerażały, stały się czymś normalnym. Zrozumiałam ruch na drodze na tyle, że w końcu zdałam egzamin. A uczyłam się od zera, samodzielnie jeździłam tylko rowerem. Napiszę jeszcze tylko, że nie byłam kursantem typowym, dla większości innych kursantów mogłabym być matką. do podjęcia próby nauki jazdy samochodem zmusiła mnie sytuacja życiowa. Szłam tam trochę jak na ścięcie, a teraz jestem bardzo zadowolona, że to zrobiłam i właśnie w tym miejscu i dzięki tym ludziom. Za kilka lat , gdy moje dziecko dorośnie z przyjemnością polecę mu tę szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.01.2021

Katarzyna Zarychta

Katarzyna Zarychta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę jazdy z wielu powodów. Po pierwsze nie zdarzyło się, żeby termin, o który poprosiłam nawet z dwu dniowym wyprzedzeniem się nie znalazł. Po drugie instruktorzy! Ja jedździłam z Panem Kamilem Witkowskim, króry wykazał się cierpliwoscią, zaangażowaniem i dawaniem konkretnych wskazówek. Na placu manewrowym uczył mnie praktycznych zachowań, które potem wykorzystałam w parkowaniu. Jednym słowem profesjonaliści. Jeszcze raz polecam tę Szkołę Jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.01.2021

Krysia Karbowska

Krysia Karbowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z przyjemnością mogę polecić szkołę Enigma . Od nauki teoretycznej po praktyczną wszystko na najwyższym poziomie . Mój instruktor Pan Kamil okazał się strzałem w dziesiątkę . Spokojnie i w miłej atmosferze szkolił mnie krok po kroku a nie jestem łatwym przeciwnikiem ???? . Kurs miną niewiadomo kiedy . Egzamin zdałam za pierwszym razem . Polecam polecam polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.01.2021

Kuba Wyszomirski

Kuba Wyszomirski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miło i w przyjaznej atmosferze jeździło mi się z panem Kamilem Witkowskim, co prawda kurs był trochę długi ale za to rzetelny, mogę polecić każdemu.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

długi czas trwania kursu

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.01.2021

Kamil Tkacz

Kamil Tkacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs teoretyczny daje bardzo szczegółowe i dobre przygotowanie, profesjonalne podejście instruktorów podczas jazd. Polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.01.2021

Katarzyna Kordulska

Katarzyna Kordulska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona choć miałam tylko jazdy doszkalające, na których dowiedziałam się więcej niż przez cały kurs w innej szkole. Instruktor Kamil Witkowski- super instruktor. Potrafi przekazać wiedzę, jest cierpliwy i wyrozumiały. Każdemu polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.01.2021

Beata Pawłuszka

Beata Pawłuszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy ENIGMA Profesjonalna obsługa klienta od samego początku Pani Maria wytłumaczyła i pomogła załatwić wszystkie formalności przed kursem. Praktykę odbywałam z Panem Mirkiem ze Śródmieścia. Polecam tego instruktora wszystkim, którzy nie mieli okazji siedzieć i jeździć za kółkiem. Z własnego doświadczenia mogę przekazać że jest to osoba godna polecenia. Jest człowiekiem cierpliwym, wyrozumiałym i życiowym Jest to instruktor z pasją, któremu zależy na sukcesie kursanta. Pozdrawiam wszystkich Szerokości

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.01.2021

Arkadiusz Zalewski

Arkadiusz Zalewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera podczas całego kursu, począwszy od Pani Marii z biura, która wszystko wytłumaczyła, aż po super instruktora Pana Mirosława. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.01.2021

Michał Kaniewski

Michał Kaniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo profesjonalnie, najlepszy instruktor Paweł Prokopowicz genialnie przygotował do egzaminu!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak