ENIGMA (1367)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.10.2019

Katarzyna Radgowska

Katarzyna Radgowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Każdemu życzę tak cierpliwego i spokojnego instruktora jak pan Kamil. Praktyka super, teoria też plus pani Ania jako koordynująca wszystkim co istotne - złota kobieta. Na każdego maila odpowiedź niemal natychmiast i wszystko da się załatwić :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.10.2019

Katarzyna Osińska

Katarzyna Osińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Uczęszczałam na kurs prawa jazdy do Ośrodka Szkolenia Kierowców ENIGMA przy ul. Grochowskiej. Jestem bardzo zadowolona i oczywiście i oczywiście zdałam za pierwszym razem egzamin państwowy. To wszystko dzięki Panu Pawłowi, z którym miałam przyjemność mieć jazdy. Pan Paweł jest bardzo cierpliwy, wyrozumiały, przyjazny i ma super poczucie humoru!! Przekazał mi cała wiedzę potrzebną do zdania pozytywnie egzaminu praktycznego. Wszystkie informacje i wskazówki, które przekazuje, są bardzo jasne i zrozumiałe. Gdy szłam na jazdy, bałam się, że nie będę umiała parkować, Pan mi to tak świetnie wytłumaczył, że teraz gdy parkuję nie muszę się "łamać" kilkanaście razy. Naprawdę polecam tą Szkołę Jazdy. Nie pożałujecie!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.10.2019

Paweł Bieniek

Paweł Bieniek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szczególnie instruktora Zbyszka. Bardzo fajne uwagi i zalecenia, podejście partnerskie do kursanta no i świetny zestaw porad dzień przed egzaminem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

skracanie czasu trwania jazd

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.10.2019

Ania Puchalska

Ania Puchalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli ktoś jeszcze nie jest zdecydowany na szkołę jazdy, to z całego serca polecam "Enigmę". Moim instruktorem był Kamil W. Przesympatyczny człowiek i mega ogarnięty instruktor! :D Tłumaczył każdą pomyłkę, odpowiadał na każdą moją wątpliwość, co do jazdy. Nigdy nie krzyknął i nawet nie miał grymasu na twarzy, kiedy przypadkiem zdarzyło mi się wjechać na krawężnik :P Ogólnie podczas każdej jazdy była super atmosfera i praktycznie zero stresu. Egzamin zdałam za pierwszym razem i to bezbłędnie. Ogromnie dziękuję ! Najlepsza szkoła i profesjonalny instruktor.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.10.2019

Magda Leszko

Magda Leszko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam. Zaczynałam prawko w wieku 30+ i miałam poważne wątpliwości, czy to się jeszcze da ;) Moim instruktorem był Paweł Nowakowski, któremu na pierwszych zajęciach powiedziałam "nie celujemy w zdanie prawa jazdy, celujemy w to, żebym nie wyszła z samochodu w trakcie jazd krzycząc". Udało się zdać, a w trakcie nawet nie było wychodzenia z samochodu ani krzyku. Paweł jest niesamowicie miły, spokojny, cierpliwy i bez problemu radzi sobie z trudnymi przypadkami. Jest też bardzo elastyczny jeśli chodzi o godziny jazd. I jeździ najczystszym autem na mieście.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.10.2019

Karolina Świętochowska-Nowakowska

Karolina Świętochowska-Nowakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z pełnym przekonaniem polecam szkolę jazdy ENIGMA. Szkoła w sposób WZOROWY przygotowuje nowych kierowców, nie tylko do zdania egzaminu za pierwszym razem, a przede wszystkim uczy jazdy po drogach. Chciała bym serdecznie podziękować Pani Ani, która buduje miły i przyjazny wizerunek szkoły. Sprawnie koordynuje program kursu. Wychodząc naprzeciw kursantom, zawsze dopasowuje grafik do ich potrzeb. Życzliwie i z uśmiechem udziela wszelkich informacji i służy pomocą w wypełnieniu niezbędnej dokumentacji. Dziękuję również Panu wykładowcy za efektywne przekazanie wiedzy teoretycznej, za wyczerpujące odpowiedzi na zadawane pytania i wyjaśnienie każdej niewiadomej. Jednak szczególnie i z całego serca pragnę podziękować mojemu Instruktorowi Panu Pawłowi Nowakowskiemu, absolutnemu MISTRZOWI, który jest moim autorytetem od pierwszych jazd. Panie Pawle jeszcze raz dziękuję, za ogromną motywację, wsparcie, cierpliwość i budującą atmosferę. Dzięki Panu niemożliwe nie istnieje! Pan Paweł wykazuje się bezkresną cierpliwością i spokojem. Nie odpuszcza, nawet wtedy, kiedy sam kursant ma serdecznie dość danego manewru i ma ochotę się poddać. Wytrwale i z pełnym zaangażowaniem tłumaczy do skutku. Bezkompromisowo doprowadza umiejętności jazdy swojego kursanta do perfekcji, a jego postawa motywuje do nauki. Po wyjeżdżonych godzinach z Panem Pawłem na egzamin idzie się z poczuciem rzetelnego przygotowania. Jazdy zawsze będę wspominać bardzo miło. Pan Paweł jest fenomenalnym specjalistą w dziedzinie nauki jazdy. Polecam Szkołę jazdy ENIGMA , są to świetnie zainwestowane pieniądze i czas.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.10.2019

Sylwia Antypa

Sylwia Antypa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam Enigmę. Wykłady z części teoretycznej są ciekawie i jasno prowadzone.Bardzo dobre przygotowanie do jazd jak i egzaminu teoretycznego.Jazda (w moim przypadku z Panem Kamilem) w bardzo dobrej atmosferze, nie stresująca, a sam instruktor bardzo rzeczowy. Wszystko jasno potrafi wytłumaczyć. Udziela też dobrych dobrych rad i wskazówek dzięki którym każdy manewr można wykonać prawidłowo. Odporny na dziesiątki pytań przeze mnie zadawanych na każde z nich odpowiadał ze stoickim spokojem. Pani Ania z biura zawsze pomocna. Dzięki takiej kadrze łatwiej przygotować się do bądź co bądź stresującego egzaminu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.10.2019

Adrian Kuśnierz

Adrian Kuśnierz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, będę bardzo dobrze wspominał tą szkołę oraz uczące mnie osoby. Serdecznie polecam!! :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.10.2019

Natalia Kubisiak

Natalia Kubisiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, wspaniale przygotowuje do egzaminu i późniejszej samodzielnej jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.10.2019

Małgorzata Klamer

Małgorzata Klamer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ze szkołą jazdy Enigma postanowiłam doszkolić swoje umiejętności po długiej przerwie w prowadzeniu auta. Trafiłam na bardzo cierpliwego i profesjonalnego instruktora Pana Mirosława. Lekcje z Panem Mirosławem są prowadzone na najwyższym poziomie - profesjonalnie i bezstresowo, uczą dobrych nawyków za kierownicą i motywują do pracy nad bezpiecznym stylem jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.10.2019

Wojtek Buczek

Wojtek Buczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.10.2019

Krystian Rykała

Krystian Rykała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałem szczęście trafić na Piotra, który bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu państwowego. W trakcie jazd panowała bardzo dobra atmosfera, a połączenie stoickiego spokoju z dużą dawką dobrego humoru spowodowało, że jazda samochodem nie była dla mnie w żadnym stopniu stresująca. Na duży plus zasługuje duża doza swobody jaką dostałem od Piotra w kwestii ćwiczonych manewrów, dzięki czemu na egzamin szedłem z przekonaniem, że naprawdę jestem do niego bardzo dobrze przygotowany. Przeświadczenie zostało potwierdzone pozytywnym wynikiem i aktualnie mogę cieszyć się jazdą jako pełnoprawny kierowca. Reasumując mogę z czystym sumieniem polecić kursy w tej szkole. Piotrze jeszcze raz dzięki za świetne przygotowanie, jazdy były dla mnie mega frajdą.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.10.2019

Katarzyna Białkowska

Katarzyna Białkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam szkołę. Zarówno część teoretyczna jak i praktyczna na bardzo wysokim poziomie. Bezstresowa i miła atmosfera to ogromna zaleta jazd z panem Piotrem. Ogółem wielki pozytyw.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.10.2019

Igor Pęcina

Igor Pęcina
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam Enigmę wszystkim, którzy szukają najlepszej szkoły jazdy. Moim instruktorem był Dominik i jego również serdecznie polecam, gdyż potrafi doskonale przygotować do egzaminu i do późniejszej jazdy samochodem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.10.2019

Aleksandra K ...... ip: 31.0.45.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam tą szkołę, jazdy miałam z Panem Mirkiem, zostałam dobrze przygotowana do egzaminu, zdałam za pierwszym razem, dostałam praktyczne rady, mila atmosfera, nie stresująca w trakcie jazd.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.10.2019

Aleksandra Borkowska

Aleksandra Borkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam jazdy z Panem Sławkiem, super atmosfera, profesjonalne podejście i pełen spokój. 12h jazd doszkalających po 7 latach od kursu i zdane za 1 razem! ???? polecam też samą szkołę, Pani Ania bardzo sympatyczna i pomocna. Bardzo się cieszę, że wybrałam Enigmę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.10.2019

Gosia Zjawińska

Gosia Zjawińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moge polecić z czystym sumieniem szkołę i instruktora pana Michała, ktory ze stoickim spokojem i anielska cierpliwością super przygotował mnie do egzaminu. Wiedział co mi nie idzie i na to zwracal uwagę. Luzna atmosfera, bez stresu. Szybko i miło, polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.10.2019

Weronika Ostaszewska

Weronika Ostaszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Każda osoba, która chciałaby nauczyć się dobrze jeździć samochodem i później bez stresu i lęków jeździć po Warszawie powinna przyjść do Enigmy przy ul. Grochowskiej. Bardzo miło wspominam moją przygodę z tą szkołą. Już na samym początku przemiła Pani Ania wyjaśniła mi wszystko co było potrzebne do zaczęcia kursu. Część teoretyczna została przeprowadzona profesjonalnie, szybko i interesująco. Siostra poleciła mi Pana Radka na instruktora. Lepiej trafić nie mogłam. Pan Radek ma super podejście do kursanta. Dzięki luźnej atmosferze byłam w stanie nauczyć się wszytkiego bez stresu. Posiada szeroką wiedzę merytoryczną, którą umie przekazać w odpowiedni sposób. Udzielał mi dużo rad i zawsze w sposób jasny rozwiewał moje wątpliwości. Dzięki niemu udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem. Serdecznie polecam

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2019

Bartłomiej Charzewski

Bartłomiej Charzewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2019

Kasia Głowacka

Kasia Głowacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moim kursantem był Pan Sławek, bardzo polecam z nim naukę jazdy. Zawsze wszystko wytłumaczy na spokojnie i nigdy się nie denerwuje. Na jazdach panuje super atmosfera.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2019

Piotr Puchalski

Piotr Puchalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bez wahania. Mimo trudnego egzaminu państwowego zdałem za pierwszym razem. Jeździłem z Dominikiem z Enigmy i, szczerze, nie mogłem prosić o lepszego instruktora. Podczas zwyczajnej, prostej jazdy dawał dostateczną dozę swobody bym nauczył się samodzielnie podejmować decyzje na drodze (co uratowało mi skórę na egzaminie). Z kolei gdy przychodziło do manewrów, skupiał się na tych, które sprawiały mi trudność i, mimo wielu błędów z mojej strony, ze stoickim spokojem udzielał rad, tak długo, aż byłem w stanie wykonać każdy manewr prawidłowo. Wyniki egzaminu mówią same za siebie. Dziękuję. I jeszcze raz polecam!

Plusy

dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2019

Deymien Stanić

Deymien Stanić
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moim instruktorem był Radek, polecam go ze względu bardzo dobrego przygotowania do jazdy, co rezultatem było zdanie za 1 razem, wprowadza luźną atmosferę dzięki czemu człowiek nie jeździ pod presją i stresem a za razem pilnuje aby kursant jeździł prawidłowo. Enigma od początku do końca bardzo dobrze przygotowała mnie do teorii jak i praktyki, po wszystkich szkoleniach nie wyobrażam uczyć się w innym miejscu i z innymi ludźmi. Polecam Enigmę i pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.10.2019

Michał Piedziuk

Michał Piedziuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam zarówno Enigme jak i samego Adriana, dzięki któremu udało się myknąć egzamin za 1. razem. PS warto wybrać chociażby dla przemiłej Pani w biurze :))

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.10.2019

Ania Krawczyk

Ania Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z przebiegu kursów. Moim instruktorem był Pan Mirek, który dobrze przygotował mnie do egzaminu, przerobił ze mną wszystkie potrzebne do egzaminu, jak i do późniejszego poruszania się po mieście manewry, a co najważniejsze każda jazda przebiegała w przyjemnej atmosferze. Polecam!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.10.2019

Angelika S ......k ip: 94.254.136.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Egzamin zdałam za 2 razem. Instruktor Czarek profesjonalny, cierpliwy, wyrozumiały, dobrze przygotował mnie do przyszłej jazdy. Atmosfera bardzo dobra, nigdy nie stresowałam się na jazdach.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.10.2019

Ola Zawłocka

Ola Zawłocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam instruktora Adriana. Kupowałam u niego jazdy doszkalające po 5-letniej przerwie od jazdy samochodem. Wykazał się dużą cierpliwością, wszystko na spokojnie wytłumaczył od początku a do tego był bardzo sympatyczny. PrZekazał dużo praktycznych wskazówek i zawsze słuchał czego klient oczekuje od instruktora.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2019

Bartek Kamiński

Bartek Kamiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna atmosfera podczas jazdy z Panem Radkiem. Egzamin państwowy zdany za pierwszym podejściem, dzięki bardzo dokładnemu przerobieniu wszystkich potencjalnych manewrów spotykanych na tym właśnie egzaminie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.10.2019

Agnieszka B ..........k ip: 89.174.215.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełen profesjonalizm.Wszystko przystępnie, jasno i dokładnie wytłumaczone. Instruktor punktualny, cierpliwy i rzeczowy. Super przygotowanie do egzaminu. Pani Ania z biura zawsze pomocna. Brak ukrytych kosztów. Polecam tę szkołę.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 15.10.2019

Jakub Mró

Jakub Mró
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę, wykłady przeprowadzone sprawnie i ciekawie, instruktor Czarek z Solidarności bardzo w porządku - właściwy balans między dobrą atmosferą a twardymi wymaganiami, po doszkoleniu się u niego egzamin zdany za 1-wszym razem :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.10.2019

Konrad Zbański

Konrad Zbański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Enigmę. Super atmosfera.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak