EMOLA SZKOŁA BEZPIECZNEJ JAZDY - ŁUKASZ DOMASZCZYŃSKI

 275 opinii w tym 256 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

EMOLA SZKOŁA BEZPIECZNEJ JAZDY - ŁUKASZ DOMASZCZYŃSKI
ul. Kościuszki 49L
08-400 Garwolin

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Prowadzimy kursy prawa jazdy oraz lekcje doszkalające kat. AM, A1 ,A2, A,B, B
B+E,C,C+E
Doszkalamy też osoby które uczyły się w innym ośrodku, jeździmy trasami egzaminacyjnymi pokazujemy kluczowe miejsca. Solidnie przygotujemy do egzaminu państwowego, udzielimy wszelkich informacji odnośnie zapisu na egzamin państwowy. W razie potrzeby zorganizujemy transport np. ze stacji PKP. W swojej ofercie na kategorię B posiadamy następujące pojazdy:

- Opel Corsa D

- Opel Corsa E

- Hyundai i 20 (nowy)

- Yamaha xj6

czyli identyczne jak na egzaminie WORD Garwolin. Zapraszamy tel. 513159577
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2500 zł

codziennie

ul. Kościuszki 49L

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Opel Corsa D, Opel Corsa E lub Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

600 zł

codziennie

ul. Kościuszki 49L

WIĘCEJ W cenie kursu:
5 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
5 godzin (po 60 min) jazd
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

codziennie

ul. Kościuszki 49L

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha YBR 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

codziennie

ul. Kościuszki 49L

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Honda CB500F)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2200 zł

codziennie

ul. Kościuszki 49L

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha XJ6)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3500 zł

po zebraniu grupy

ul. Kościuszki 49L

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
30 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240 lub DAF)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

3500 zł

codziennie

ul. Kościuszki 49L

WIĘCEJ W cenie kursu:
25 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240 + Przyczepa lub DAF + Przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

1900 zł

codziennie

ul. Kościuszki 49L

kat. B+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

1600 zł

codziennie

ul. Kościuszki 49L

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Kasia .....o ip: 94.254.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Zdecydowanie najlepsze miejsce, żeby nauczyć się jeździć i zdać egzamin. Okazana cierpliwość i wsparcie Instruktorów, bezcenne.

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Anna S ......a ip: 95.49.22.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Nic dodać nic ująć - są po prostu najlepsi. Gwarancja zadania egzaminu 100%

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Emilia B ....r ip: 83.24.21.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super jazdy doszkalające, profesjonalne podejście instruktorów do kursanta, bezstresowa atmosfera!

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dominika A ..... ip: 37.47.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam! Profesjonalne podejście oraz super cierpliwość połączona z fantastycznym poczuciem humoru :) szkoda,ze to tylko jazdy doszkalające!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Adrian K ......k ip: 5.173.130.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem. Fajnie ze można jeździć po torze tym samym co egzamin Państwowy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Justyna S .........a ip: 37.47.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dokładne i profesjonalne oprowadzenie po trasie egzaminacyjnej przez instruktora. Podawanie przydatnych wskazówek w trakcie jazdy. Bardzo polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra P ......... ip: 5.173.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szczerze polecam, instruktorzy z powołania

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Zabiegałøwski

Patryk Zabiegałøwski
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 24.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie do egzaminu ????!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jarosław Zieliński

Jarosław Zieliński
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 29.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście instruktora. Punktualność, pełne zaangażowanie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra H ....r ip: 83.28.200.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.07.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po kilku niezdanych egzminach w Warszawie, zrezygnowana postanowiłam przenieść papiery do Garwolina. Z polecenia koleżanki zapisałam się do Pana Łukasza na kilka godzin jazd doszkalających aby oswoić się z infrastrukturą miasta. Pan Łukasz sprostał zadaniu i w ciągu kilku godzin wprowadził mnie w tajniki jazdy w Garwolinie a także pomógł popracować nad techniką jazdy. Wskazówki okazały się bezcenne gdyż zdałam egzamin za pierwszym razem (w tym mieście) ! Gorąco polecam jazydy z Panem Łukaszem!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna P ......z ip: 77.254.188.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.06.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła bardzo dobra. Instruktorzy sympatyczni a przed wszystkim kompetentni. Nauczą najbardziej opornych, wiem to na własnym przykładzie :) . Wszystkim polecam właśnie tę szkołę do nauki.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Weronika P .....k ip: 37.47.60.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.06.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra i bezpieczna szkoła jazdy, miła atmosfera podczas jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Przemysław K .... ip: 95.160.155.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dziękuję Emoli, zdane za pierwszym. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kinga S ...k ip: 83.28.255.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.03.2016
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Rafał K .......i ip: 95.49.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.03.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjemna luźna atmosfera, pełen profesjonalizm i cierpliwość instruktorów. Szkoła absolutnie godna polecenia.

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka D ......l ip: 31.1.106.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.03.2016

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktor Łukasz Domaszczyński to pełen profesjonalista,bardzo sympatyczny, super atmosfera...dba o to by idealnie wyszkolic przyszłego kierowce.Szkoła jazdy tylko Emola.Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Alicja T .....k ip: 185.18.177.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.03.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Prawo jazdy zdane za pierwszym razem, i teoria i praktyka, atmosfera super i fajny instruktor. Gorąco polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Artur D ............i ip: 95.49.102.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.03.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

lux

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

a ate ip: 37.47.14.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.03.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie podziękowania dla świetnego instruktora Pana Łukasza Domaszczyńskiego, który dzięki swoim profesjonalnym podejściem i cierpliwością nauczył mnie jeździć a dowodem na to jest zdanie egzaminu za pierwszym razem. Dziękuje bardzo :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak