Dobra Szkoła Lok Sp. z o.o.  (183)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 25.03.2021

Edyta H ......k ip: 77.111.247.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super atmosfera przez cały czas trwania kursu, polecam pana Witolda, który świetnie tłumaczy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

wysoka cena

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.03.2021

Katarzyna Hałata

Katarzyna Hałata
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady teorii świetnie prowadzone, aż chciało się słuchać. W całej szkole bardzo dobra atmosfera. Instruktor P. Witek cierpliwy , nauczył mnie wszystkiego jak powinien.. Teoria zdana za 1 razem egzamin państwowy za 2 z winy mojej gdyż za bardzo się zestresowalam.. Ale polecam Dobra Szkołę LOK z czystym sumieniem.. !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.03.2021

Mateusz Żymła

Mateusz Żymła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła i bardzo dobrzy instruktorzy bardzo polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.03.2021

Ale Xandra

Ale Xandra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy. Pełen profesjonalizm, serdecznie polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.03.2021

Oliwia Zawada

Oliwia Zawada
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Rudzie Śląskiej, cudowna atmosfera, cudowni pozytywni ludzie, polecam wszystkim. Auta zadbane, wykłady prowadzone w pełni profesjonalnym stylu, lepszego przygotowania do egzaminów nie mogłabym sobie wyobrazić. Instruktor Artur Franczak najlepszy ze wszystkich !!!! Nie zdałam za pierwszym razem tylko i wyłącznie z własnego błędu oraz stresu, przygotowana byłam perfekcyjnie przez Pana Artura

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.03.2021

Rafał Siarnacki

Rafał Siarnacki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście . Wszystkie błędy zostaną wyłapane . Instruktor skupia się i widać że poświęca czas swojemu kursantowi , i nie traktuje go na zasadzie następny. Polecam pana Artura . 5/5

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

wysoka cena

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.03.2021

Igor Konowalik

Igor Konowalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Artura. Świetnie tłumaczy ^^

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2021

Adam Miler

Adam Miler
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam kurs u instruktora Artura. Profesjonalne podejście i lużna atmosfera dają efekt. Zdane za 1!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2021

Angelika Nowak

Angelika Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła. Fajna atmosfera, profesjonalne podejście instruktora. Polecam Pana Artura ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.02.2021

Anna S ...... ip: 5.173.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Witold. Zawdzięczam mu zdanie prawo jazdy za pierwszym razem. Każda lekcja to 100% normy. Konkretny, fachowy, szczery, cierpliwy pełen pasji do swojej pracy. Instruktor z powołania ! Zależy mu żeby nauczyć i przekazać jak najlepiej wszystkie wskazówki i rady. Szczerze polecam Pana Witolda.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 12.02.2021

Natalia Bilska

Natalia Bilska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam pana Artura, profesjonalne podejście i miła atmosfera.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.02.2021

Angelika Pytlok

Angelika Pytlok
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła, miła atmosfera na wykładach i jazdach, profesjonalne podejście instruktorów oraz świetne przekazanie wiedzy, polecam jazdy z Panem Arturem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2021

Wiktoria Matysiak

Wiktoria Matysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Czas wykorzystany w 100% ! Wykłady teoretyczne odbywały się w bardzo przyjemnej atmosferze, A osoba prowadząc świetnie potrafiła przekazać wiedzę. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Instruktorem Witoldem. Dziękuję za wszytkie cenne wskazówki !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.01.2021

Ada W ............ ip: 188.146.36.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła na jaka mogłam trafić, instruktorzy profesjonalni na każdym kroku, a zarazem pozytywni, kurs odbywa sie w milej atmosferze, wszystko wytłumaczą i co wazne są cierpliwi !! Samochody w super stanie technicznym nic nie mozna zarzucić, czyste i zadbane, aż miło sie jeździ ! Oczywiście zdane za 1 razem. Z czystym sumieniem polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 24.01.2021

Dagmara Ficek

Dagmara Ficek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona. Gorąco polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy ????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.01.2021

Alicja L ......a ip: 89.64.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super podejście, jak zawsze miałam problem z łukiem tak tutaj nauczono mnie go perfekcyjnie, że zaczęłam wyjeżdżać na miasto :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.01.2021

Ola Florczak

Ola Florczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić instruktora Pana Witolda, podejście do kursanta bardzo profesjonalne co przełożyło się na wynik pozytywny egzaminu państwowego za pierwszym podejściem.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.01.2021

Alicja Konieczna

Alicja Konieczna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła bez dwóch zdań! Nowoczesna flota, świetni instruktorzy i wspaniałe przygotowanie do egzaminu! Z całego serca chciałabym podziękować Panu Markowi, za świetnie przekazanie wiedzy, dużo cierpliwości i za wspaniałą atmosferę podczas nauk. Dobra Szkoła LOK jest gwarancją zdanego egzaminu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.01.2021

Aleksandra F ......k ip: 5.173.113.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z czystym sumieniem mogę polecić instruktora Pana Witolda, podejście do kursanta bardzo profesjonalne co przełożyło się na pozytywny wynik egzaminu praktycznego za pierwszym podejściem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.01.2021

Daniel Wilczek

Daniel Wilczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wróciłem do zdawania po 15 latach i po 10 h jazd zdałem za pierwszym razem !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 05.01.2021

Adam Skrzypczyk

Adam Skrzypczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła!!, przyjazna atmosfera, instruktorzy z powołania, dobrze wyposażona flota samochodów ,można popróbować swoich sil na wielu modelach. Gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.12.2020

Rafał S .........i ip: 188.147.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super instruktorzy, zero problemów, polecam pana Witka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.12.2020

Dawid Ruda

Dawid Ruda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fachowe przygotowanie zarówno teoretyczne jak i praktyczne. Bardzo polecam Pana Witolda jako instruktora. Zdane za pierwszym razem. !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.11.2020

Leszek Morawski

Leszek Morawski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam w czwartek i piątek miałem po 3 godziny jazd doszkalających przed egzaminem . Dzisiaj egzamin C+E wynik pozytywny .Dziękuje za wszelkie cenne wskazówki . Pozdrawiam instruktorów .Leszek M.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie gratulujemy i pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.11.2020

Karolina P ....k ip: 5.173.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo fajna szkoła i instruktorzy (zwłaszcza p. Zenon )!!!!serdecznie polecam !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy ????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2020

Michał K ....a ip: 5.173.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalna szkoła jazdy z wykwalifikowanymi instruktorami. Jeśli zależy Ci na szybkim zdaniu egzaminu zapisz się na kurs jazdy. Ja zdałem w 7 tygodni za pierwszym razem. Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy i polecamy się na kolejne kategorie prawa jazdy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.11.2020

Mariuszek Sznurawa

Mariuszek Sznurawa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła i dobry nauczyciel Pan Wotek. Polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.10.2020

Robert Adamczyk

Robert Adamczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.10.2020

Agata B ............n ip: 31.0.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepszy LOK. Instruktor bardzo profesjonalny. Polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.10.2020

Przemek Olszewski

Przemek Olszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła polecam !!!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy