Dobra Szkoła Lok Sp. z o.o.  (81)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.09.2019

Kamil S ........a ip: 5.173.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Indywidualne podejście oraz doświadczona i profesjonalna kadra instruktorów kategorii C. Możliwość elastycznego dopasowania godzin jazdy oraz swobodnego wyboru zakresu "nauczania". Polecam szczegolnie osobom zapracowanym, ceniącym swój wolny czas ;)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.09.2019

Michał Miliczek

Michał Miliczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! Kurs na kat. "A" przeprowadzony bardzo profesjonalnie, wiedza instruktora Artura i jego uwagi okazały się bezcenne, co poskutkowało bezbłędnym zdaniem państwowego egzaminu praktycznego za pierwszym razem!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy i gratulujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.09.2019

Tomasz Zyskowski

Tomasz Zyskowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła bardzo dobra instruktorzy z fachowym podejściem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.09.2019

Wiktoria Śliwa

Wiktoria Śliwa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

wspaniałe przygotowanie do egzaminu praktycznego, najlepsza szkoła jaką można wybrać :) Pan Witek najlepszy instruktor pod słońcem❤️

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.09.2019

Mateusz Małysiak

Mateusz Małysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, dobrze uczą , egzamin zdałem za pierwszym razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i gratulujemy pozytywnego wyniku egzaminu :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2019

Mateusz Pawlik

Mateusz Pawlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziękuję panu Arturze Franczkowii i innym instruktorom w nauce na jazdy na kat AM

Plusy

dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy pozytywnego wyniku egzaminu

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.08.2019

Wojtek Gębarski

Wojtek Gębarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kolejna kategoria, tym razem CE i znów bez jakich kolejek zarzutów. Wzorowo przygotowany i pewny siebie zdałem egzamin bez zająknięcia :) sprzętu może pozazdrościć chyba każda inna szkoła patrząc na to co jeździ po ulicach a co oferuje LOK ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.08.2019

Adrian Nowak

Adrian Nowak
Opinia niezweryfikowna

Po zdanej kategorii C, C+E za pierwszym razem postanowiłem pójść za ciosem i przystąpiłem do kolejnego kursu tym razem na kategorii D i tym razem zdałem za pierwszym razem zasługa w tym profesjonalnego podejścia instruktorów. Oczywiście wspomnę o miłej atmosferze i bezproblemowym umówieniu się na jazdy, dodam także co jest bardzo ważne to pojazdy są takie same jak na egzaminie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy i zapraszamy na kategorię A :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.08.2019

Adrian Nowak

Adrian Nowak
Opinia niezweryfikowna

Kategoria C+E to kolejna którą zrobiłem po C w "Dobrej Szkole Lok", i powtórzę się : świetna szkoła jazdy, atmosfera miła, bezproblemowe umówienie na jazdy, instruktorzy bardzo fajni i profesjonalni, nie wywierają stresu. Szkolenie odbywa się na nowych i w pełni sprawnych pojazdach. Duży plac manewrowy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.08.2019

Daniel S ..... ip: 5.173.122.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam, bardzo dobra szkola

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.08.2019

ROBERT K .....N ip: 195.149.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobra szkoła.Duży plac manewrowy,autobus taki jak na egzaminie ale w lepszym stanie.Egzamin zdany za 1 razem.Polecam i pozdrawiam, ROBERT.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.08.2019

Robert Wieczorek

Robert Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę, a w szczególności instruktora Artura z kat. A. Cały kurs zrobiony w 1.5 miesiąca dzięki elastycznemu podejściu instruktora do umawiania godzin jazd. Same zajęcia fajne, bezstresowe a uwagi instruktora bardzo celne, podnoszące umiejętności. Egzamin zadany przy pierwszym podejściu to chyba najważniejsza rekomendacja tej szkoły jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i gratulujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.08.2019

Mateusz Dymek

Mateusz Dymek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Witka super instruktor który potrafi nauczyć.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.08.2019

Artur Gwardiak

Artur Gwardiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak w nazwie dobra szkoła Konkretni instruktorzy Brak jakichkolwiek problemow z umawianiem sie na jazdy Duzy plac manewrowy Samochody w super stanie Kurs na kat C sama przyjemnosc Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.07.2019

Mikołaj F ...r ip: 217.99.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor wykazał się pełnym profesjonalizmem. Na spokojnie i z dużym zasobem ciepliwości uczył jeździć. Cały kurs przebiegł sprawnie. Auta ośrodka są zadbane, płatność przebiega bez problemu. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy i pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.07.2019

Krystian Góra

Krystian Góra
Opinia niezweryfikowna

Super szkoła! polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.07.2019

Mateusz Hilgner

Mateusz Hilgner
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjazna atmosfera, świetne przygotowanie do egzaminu polecam bardzo serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.07.2019

Kuba Wyrobek

Kuba Wyrobek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Witek super gość, nauka prowadzona bardzo profesjonalnie. Polecam tą szkołę !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.07.2019

Wiktoria B ..k ip: 46.134.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super atmosfera podczas jazd, elastyczność godzin, bezproblemowe umówienie się na jazdy, dobry stan pojazdów, jestem bardzo zadowolona, polecam.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.07.2019

Aleksander S ....a ip: 188.146.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super profesjonaliści po wyjeżdżonych godzinach zdałem na Ce za pierwszym podejściem polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy i pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.07.2019

Adam Zawronek

Adam Zawronek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła! Jestem bardzo zadowolony i udało się zdać za pierwszym razem. Bardzo dziękuję.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie gratulujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.07.2019

g ...n ip: 37.30.21.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Fachowe podejscie do kursanta.Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.07.2019

Barbara Ko

Barbara Ko
Opinia niezweryfikowna

Trafiłam do tej szkoły po nietrafionym kursie w innej szkole jazdy, po którym nie zdałam egzaminu. Dopiero tutaj nauczono mnie jeździć!!!!! Jestem bardzo zadowolona. To w tej szkole nauczono mnie poprawnie wykonywać manewry (w końcu ktoś wytłumaczył mi jak je dokładnie wykonać!). Szczególnie polecam instruktora Marka, który wszystko tłumaczy w sposób zrozumiały. Zawsze da się z nim dogadać co do godzin jazd. Jest punktualny i skrupulatny. W dodatku tworzy taką atmosferę, w której człowiek się nie stresuje. Nie krzyczy, a tłumaczy! Jako jedyny rozumie to, że ktoś może czegoś nie wiedzieć. Z szefem szkoły jazdy też można się ze wszystkim dogadać. Wszystkim w tej szkole jazdy zależy, aby kursant zdał egzamin :) Muszę jeszcze zaznaczyć, że ich samochody są w doskonałej kondycji! Chyba wszystkie są dostosowane do zdawania na nich egzaminu. Szkoda, że nie trafiłam tu wcześniej, bo na pewno zdawałabym egzamin na ich samochodzie. Jednym słowem, wszystkim moim znajomym, będę polecać LOK jako szkołę jazdy. A moje dzieci będą się uczyć tylko w niej!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy i polecamy się na przyszłość!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 10.07.2019

Klaudia Guzy

Klaudia Guzy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zajęcia teoretyczne przeprowadzone na wysokim poziomie, ciekawe i przydatne. Jednak praktyka zależy od instruktora, na którego się trafi. Ruszanie z hamulca ręcznego miałam tylko 2 razy na jazdach, przez co za pierwszym razem nie zdałam egzaminu (już na drodze). Był problem z umawianiem się na jazdy - brakowało terminów. Nie wiem po co, każde jazdy zaczynały się od tych samych rzeczy: ok.20 min. łuku, choć już umiałam, potem ok.20 min. jazdy w kółko Godula-Chebzie. Mało poznałam Bytom. Zdałam za 3 razem, bo zmieniłam szkołę na "Daria" - kupiłam dodatkowe jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów

Minusy

nerwowa atmosfera

Odpowiedź:

?

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.07.2019

Justyna K ........a ip: 83.10.25.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam każdemu szkołę i instruktora, Pana Jurka. Bardzo doceniam profesjonalne podejście, cierpliwość i wskazówki dotyczące nie tylko jazdy, ale też tego jak podejść do egzaminu żeby nie był aż tak stresujacy. Pan Jerzy jest miły, ale mówi wprost, co jest nie tak, nad czym jeszcze popracować i bardziej sie skupić, potrafił też odpowiedzieć na każde moje pytanie, a pojawiło się ich sporo. Podchodząc do egzaminu czułam się naprawdę przygotowana, a taka pewność siebie jest podstawą. Jeszcze raz polecam każdemu z czystym sumieniem i dziękuję za świetne przygotowanie ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.07.2019

Adrian Pacyna

Adrian Pacyna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam dobrą szkołę lok super atmosfera instruktor Kat a z pasja, ogrom wiedzy, elastyczność godzin, dobry oraz sprawny sprzęt. Po odbyciu kursu w tej szkole jazdy zdanie egzaminu to formalność.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.07.2019

Kamil Dziura

Kamil Dziura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałem za pierwszym, doskonałe przygotowanie do egzaminu i luźna atmosfera, polecam

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.07.2019

Świat Mebli

Świat Mebli
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam super instruktor Pan Artur i szef. Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.06.2019

Denis N ..........i ip: 94.254.155.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełen profesjonalizm, polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.06.2019

Michał Bubik

Michał Bubik
Opinia niezweryfikowna

Szkolenie a2 super przygotowanie do egzaminu

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy :)