Dobra Szkoła Lok Sp. z o.o.  (125)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 04.03.2020

Marysia Błaszczak

Marysia Błaszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2020

Łukasz Kopeć

Łukasz Kopeć
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przemiła atmosfera od początku do końca. Wykłady teoretyczne prowadzone w bardzo przyjemny i interesujący sposób, nie tylko sucha teoria. Jazdy miałem z panem Witkiem i mogę powiedzieć szczerze, że dzięki jego świetnej pracy udało mi się zdać prawko za 1razem. Jazdy były bardzo sympatyczne, ale za razem rzeczowe i przygotowujące do zachowanie się na drodze. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.02.2020

Norbert Szot

Norbert Szot
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła, prawo jazdy kategorii C sprawnie zdane, super instruktorzy. Polecam wszystkim

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 25.02.2020

ewelina s .........a ip: 93.176.193.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

bardzo dobra szkola profesjonalizm w kazdym tego slowa znaczeniu . p mareczek najlepszy instruktor zloty czlowiek

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.02.2020

Klaudia Józefiok

Klaudia Józefiok
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gdy postanowiłam zrobić prawo jazdy stwierdziłam, że zapiszę się do LOKu, gdyż była to wśród moich znajomych najbardziej wychwalana szkoła jazdy. Z ręką na sercu mogę przyznać im rację. Wykłady przyjemne, a osoby pracujące tam wszystkie przesympatyczne. Szczególnie polecam Pana Kawika, z którym miałam jazdy, na które chodziłam z uśmiechem na twarzy. Wyrozumiały, pomocny, spokojny i przede wszystkim zawsze z dobrym humorem. Miałam dzisiaj drugi egzamin państwowy na prawo jazdy, moim egzaminatorem był Krzysztof Wonsik i przebiegł on pozytywnie. Zdecydowanie polecam tę szkołę jazdy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy! Gratulacje :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.02.2020

Klaudia Jakubczak

Klaudia Jakubczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła! Teoria przedstwiona w rzetelny i ciekawy sposób przez pana Zenka. A dzięki instruktorowi panu Witkowi zdałam za pierwszym razem! Dziękuje za dobitne wytłumaczenie sytuacji panujących na drodze ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! Gratulacje :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2020

Grzegorz H ..... ip: 46.134.127.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Mogę wystawić ocenę pozytywna bo egzaminy zdałem za pierwszym razem. A to oznacza, że dobrze mnie przygotowali. Ogólnie ok, wszystko odbyło się jak po sznurku.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.02.2020

Klaudiusz T ........i ip: 89.69.125.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super! Jeśli ktoś zamierza w niedługim czasie wybrać się na kurs kategorii C/CE to polecam każdemu. Dzięki odpowiedniemu przygotowaniu idąc na egzamin państwowy nie miałem jakichkolwiek problemów z jego zdaniem. Świetni instruktorzy potrafiący w jasny sposób przekazać wiedze, praktycznie nowe samochody, ogromny plac manewrowy. Wszystko to sprawia, ze egzamin staje się tylko zwykłą formalnością i sprawdzeniem swoich umiejętności. Sam kurs CE udało się odbyć w okolicach tygodnia (jazdy codziennie po 3h), następnie niecały miesiąc oczekiwania na egzamin. Zdecydowanie warto było dojeżdżać z Katowic do Zabrza na plac manewrowy i jak widać nauka nie poszła na marne. Ocena to oczywiście 5 gwiazdek. Dziękuje serdecznie i pozdrawiam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2020

Sylwia Nowak

Sylwia Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła dziekuje Panu Jurkowi za dobre przygotowanie do egzaminu praktycznego oczywiście zdany za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulacje!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.02.2020

Dominik Jojko

Dominik Jojko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła super, teoria przedstawiona w super sposób, przez kontakt z uczący się. Instruktor Pan Witek jest po prostu nie doopisania. Jego rzetelne podejście i nie owijanie w bawełnę jest czymś co pomaga. Dzięki niemu zdałem za pierwszym razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulacje!!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.01.2020

Kasia Wytrykowska

Kasia Wytrykowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełny profesjonalizm i przemiła atmosfera polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.01.2020

Tomasz Skowroński

Tomasz Skowroński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Marka Kawika, bardzo spokojny instruktor, posiada ogromna wiedze, ktora potrafi przekazac kursantowi. egzamin panstwowy mozna zdawac samochodem z osrodka, co jest duzym ulatwieniem podczas egzaminu.

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.12.2019

Tomasz Budny

Tomasz Budny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zaskoczyło mnie podejście do kursanta ponieważ kurs odbyłem w innej szkole. Pełen profesjonalizm miła obsługa Pana Jakubowskiego oraz instruktorów Pana Darka i Błażej.Instruktorzy nauczyli mnie w 4 godziny na placu i 2 na mieście jak zdać egzamin bez zajakniecia Egzaminatora.Najwazniejsze to sprzęt na czym sie uczymy .Nowe Many i te same przyczepy co na egzaminie.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.12.2019

Damian Sowa

Damian Sowa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła! Luźna atmosfera, bardzo fajna kadra, a pan Witek, to mega instruktor - rzeczowy, cierpliwy i nie owija w bawełnę, co z pewnością pomogło mi zdać za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulacjemy i bardzo dziękujemy za miłe słowa

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.12.2019

Kamil M ..........z ip: 5.173.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy, zdane za pierwszym razem! Polecam bardzo każdy u Pana Jerzego Szczepańskiego

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.12.2019

Rafał Górski

Rafał Górski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobre podejście każdego z 4 instruktorów nauka w przyjaznej atmosferze gorąco polecam wszystkim. Na pewno wrócę na kolejny kurs

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy ! Zapraszamy na kategorię D :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.12.2019

Tomasz Wandzik

Tomasz Wandzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie wszystkim polecam! Profesjonalne podejście do klienta. Dla mnie egzamin był formalnością i zdałem za 1 razem! Szef, instruktorzy i Pani Ola w biurze tworzą jedną, bardzo zgraną drużynę. Żadnych minusów, same plusy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy i zapraszamy na kategorię CE!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.12.2019

Sebastian W ......o ip: 46.134.82.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super atmosfera Świetni instruktorzy Profesjonalne podejście do kursanta Szkoła godna polecenia

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.12.2019

Marek .......a ip: 195.222.114.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełen profesjonalizm z strony instruktorów. Samochody zawsze przygotowane do nauki czyste i zadbane tylko wsiadać i sie uczyć. Egzamin zdany za pierwszym podejściem więc świadczy to samo za siebie. Szkoła godna polecenia. Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.11.2019

Krzysztof Kieczka

Krzysztof Kieczka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm godna polecenia⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.11.2019

Maria Weiss

Maria Weiss
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam.Polecam ośrodek szkolenia kierowców Lok.Instruktorzy bardzo doborze szkolą.Będę polecać wszystkim.Pozdrawiam.P.Jurka od Marii W.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.11.2019

Adam Ponikiewski

Adam Ponikiewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moim zdaniem najlepsza szkola. Luzna atmosfera,indywidualne podejscie do kazdego kursanta i pelen profesionalizm ze strony instruktorow. Pan Artur,super instruktor,co potwierdza egzamin zdany przy pierwszym podejsciu. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.11.2019

Olek Schmidt

Olek Schmidt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła. Instruktor z powołania

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.11.2019

Kuba Łysień

Kuba Łysień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym wiec może to świadczyć tylko o jednym zdecydowanie polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.11.2019

Madzia Hermann

Madzia Hermann
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam gorąco tą szkołę, fajni ludzie, pełen profesjonalizm i kompetencja.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy i zapraszamy za niedługo na kat A2 i B

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.11.2019

Natalia Szalas

Natalia Szalas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po kursie w tej szkole czułam się w 100% przygotowana do egzaminu. LOK zadbał o wszelką wygodę kursanta, czyli informowanie na bieżąco o wszystkim oraz udostępnienie potrzebnych do nauki materiałów. Jazdy przebiegły bardzo sprawnie, w świetnej atmosferze! Mój instruktor - pan Witold - przekazał mi całą niezbędną wiedzę, zawsze potrafił wszystko wytłumaczyć w zrozumiały sposób. Wszelkie różnice zdań można było bez stresu przedyskutować i dobrze się czegoś nauczyć. Profesjonalna oraz życzliwa postawa wpłynęły na owocną współpracę. Ćwiczyliśmy do skutku to co nie wychodziło, dzięki czemu pokonałam trudności i zdałam egzamin państwowy. Serdecznie polecam Szkołę Jazdy LOK, a już szczególnie samego instruktora!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy i gratulujemy!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 04.11.2019

Agnieszka Kopel

Agnieszka Kopel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursanta, miła atmosfera i wspaniali instruktorzy, w szczególności Pan Marek.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.11.2019

Szymon Justyna Zuśka

Szymon Justyna Zuśka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.10.2019

Mirosław Harmatiuk

Mirosław Harmatiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam. Najlepsza szkoła w okolicy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2019

Marcel Wieczorek

Marcel Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście instruktorów do każdego kursanta, umiejętność przekazywania wiedzy, zdecydowanie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy