Dobra Szkoła Lok Sp. z o.o.  (249)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.09.2022

Paweł Weiss

Paweł Weiss
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę. Zdałem za pierwszym razem, zero stresu na egzaminie jak się jest dobrze przygotowanym. Polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.09.2022

Tomasz Deptuła

Tomasz Deptuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam !!! Profesjonalne podejście do kursanta i doskonałą nauka jazdy przez instruktora Artura Franczaka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.08.2022

Paweł Makowski

Paweł Makowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do nauki . Bardzo dobre podejście do kursanta . Cały kurs przeprowadzony bardzo sprawnie. Jazdy odbyte szybko w dogodnych godzinach . Cały kurs zakończony zdanym egzaminem za pierwszym razem . Polecam tę Szkołę Jazdy ????????????????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.08.2022

Piotr P ...........i ip: 5.173.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam w 100%. Instruktorzy z powołania. Kat. A zdana za 1wszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.08.2022

Oskar Brauner-Pałaszyński

Oskar Brauner-Pałaszyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super jakość nauczania i dobry instruktor.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.08.2022

Aleksandra Mielnik

Aleksandra Mielnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Tak wyszkolonych instruktorów, super sprzętu, i dobrej atmosfery nie ma nigdzie. Gwarantuję!!!!!Profesjonalne podejście do zajęć, ogrom przekazanej wiedzy, i zaangażowanie całego zespołu czyni to miejsce najlepszą Szkołą Nauki Jazdy jaką możecie wybrać.!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.07.2022

Marcin Paruzel

Marcin Paruzel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Przyjemny kurs, profesjonalizm na pełnym poziomie, zawsze punktualnie i na czas, gorąco polecam

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.07.2022

Karol B ...... ip: 178.159.199.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobre nastawienie instruktora

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.07.2022

Martyna Neumann

Martyna Neumann
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy zdane dzięki instruktorowi Artur Franczak ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.07.2022

Katarzyna Soberka

Katarzyna Soberka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy!!! Polecam z czystym sumieniem każdemu kto chce się DOBRZE przygotować do egzaminu i późniejszej przygody z jazdą. Instruktor na A najlepszy jaki mógł być !!! spokojny, opanowany ale też wesoły i pomocny z indywidualnym podejściem do kursanta. Cierpliwie wszystko tłumaczy i odpowiada na pytania. Jazdy odbywały się w miłej atmosferze i bez stresu. Bardzo PROFESJONALNA szkoła.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.06.2022

Mateusz Blacheta

Mateusz Blacheta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w okolicy. Wszystko jest tak jak być powinno! Każda szkoła powinna brać z niej przykład. Jeżeli chce się zdać egzamin na wysokim poziomie oraz za pierwszym razem to tylko w DOBREJ SZKOLE LOK. Instruktor kategorii „A” jest instruktorem z powołania lubi swoją prace jest osoba cierpliwa i sympatyczna. Bardzo chętnie odpowie na każde pytanie nawet związane z zakupem nowego motocykla, ubioru itd. W dużym skrócie jest NAJLEPSZYM INSTRUKTOREM W OKOLICY.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.06.2022

Filip Kaczmarek

Filip Kaczmarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.06.2022

Magdalena Wiktoria Smołka

Magdalena Wiktoria Smołka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam. Bardzo profesjonalne podejście, ale zarazem miło i przyjemnie:)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.06.2022

Kamil s ....a ip: 88.156.135.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam, egzamin zdany za pierwszym razem, kurs szybko ukończony bardzo profesjonalne podejście instruktora.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.05.2022

Daniel Stein

Daniel Stein
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo szybko udało się skończyć kurs, instruktor Artur wszystko pięknie tłumaczy. Motocykle sprawne, bez usterek, widać że dbają o swój sprzęt. Prawko zdane za pierwszym podejściem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziekujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.05.2022

Kamila S ........a ip: 5.173.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca polecam Dobra Szkoła Lok i instruktora Pana Krzysztofa z którym miałam przyjemność uczyć się jazdy samochodem, profesjonalnie podejście i świetne przygotowanie do egzaminu państwowego. Pan Krzysiu to sympatyczny i spokojny człowiek jazdy z nim minęły w sympatycznej atmosferze, jeszcze raz serdecznie dziękuję za świetne przygotowanie go egzaminu ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.05.2022

Makary Wozniak

Makary Wozniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 13.05.2022

Agnieszka S ......a ip: 188.146.100.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła lok jest najlepszą szkołą w tym mieście super wykłady a instruktorzy najlepsi w szczególności pan Marek Kawik człowiek o wielkim sercu , super tłumaczy jest bardzo bardzo cierpliwy potrafi nauczyć i daje dużo wsparcia bardzo dziękuję jesteście najlepsi . Polecam każdemu kto chce zostać świetnym kierowcą . Pozdrawiam. A zdałam za 3 tylko dlatego że zrzerał mnie stres .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.05.2022

Eryk Łapka

Eryk Łapka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła naprawdę godna polecenia

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.04.2022

Sławek Kurpas

Sławek Kurpas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor nauki jazdy

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.04.2022

Sendi SandRa Konopka

Sendi SandRa Konopka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia! Profesjonalne podejście i świetne przygotowywanie do egzaminu. Pan Artur cierpliwy i sympatyczny instruktor, wszystko bardzo dobrze wytłumaczy. Jazdy przebiegały w bardzo dobrej atmosferze dzięki czemu na egzamin poszłam z mniejszym stresem. I zdałam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.03.2022

Adam I ....k ip: 91.221.122.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam ośrodek, pełen profesjonalizm oraz świetne przygotowanie kursanta do egzaminów.Zrobiona kategoria C oraz C+E . Jeśli zdecyduję się kiedyś na pozostałe kategorie to napewno tutaj :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.03.2022

Patrycja Sroka

Patrycja Sroka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo Dobra Szkoła Lok dzieki niej i Arturowi Franczak zdałam prawo jazdy. Super instruktor i dziękuję za cierpliwość i wyrozumiałość, z całym szacunkiem mogę polecić tą szkołę i Artura pozdrawiam ????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.03.2022

Ania W .........a ip: 93.176.249.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła godna polecenia. Profesjonalne podejście, miła atmosfera i super przygotowanie do egzaminu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.03.2022

Katarzyna Czogalik

Katarzyna Czogalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Spotkałam się w swym życiu już z różnymi szkoleniowcami, zdobyłam kilka różnych uprawnień i kwalifikacji, więc z całą stanowczością mogę polecić właśnie tę szkołę jazdy!!!! Instruktorzy perfekcyjnie przygotowani do pracy z kursantami, laikami, osobami niedoświadczonymi lub bardzo wrażliwymi emocjonalnie a także wykorzystujący potencjał kierowców zawodowych, z wieloletnim doświadczeniem, wieloma kategoriami prawa jazdy, podnoszącymi swoje kwalifikacje ???? Pełen profesjonalizm, bazowanie na własnych praktycznych doświadczeniach instruktorów, szkolenie wykorzystujące wszystkie aspekty potrzebne do zdania egzaminów z informacjami potrzebnymi w późniejszym bezpiecznym i mądrym uczestniczeniu w ruchu drogowym. Pełne doradztwo, odpowiedzi na wszystkie dotyczące kursów pytania, pomoc w uzyskaniu materiałów szkoleniowych, pomoc "papierologiczna", dopasowanie i dostosowanie godzin szkolenia do indywidualnych potrzeb kursanta... Pełne zaopiekowanie początkujących/przyszłych kierowców ... Szczególnie podziękowania dla instruktora Darka, Krzysia i Zenka; z lekcji każdego z nich wyniosłam wiele ważnych informacji i wskazówek przydatnych do późniejszego prowadzenia każdego rodzaju pojazdu ❤ Jesteście najlepsi ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy i do zobaczenia na kat C !!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.03.2022

Dawid Jastrzembski

Dawid Jastrzembski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za pierwszym razem, instruktorzy uczą tak jak powinno to wyglądać, Jeździć idzie prawie codziennie więc wszystko idzie szybko i sprawnie Polecam 100%

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.03.2022

Kamil L .. ip: 5.184.249.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne podejście do kursanta , szeroki wachlarz materiałów szkoleniowych oraz bardzo dobra atmosfera . Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.02.2022

Ania Kubista

Ania Kubista
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem i całego serducha mogę polecić Dobrą Szkołę "LoK", wykłady odbywały się na najwyższym poziomie, a jazdy upływały w miłej i przyjaznej atmosferze z instruktorem Artur Franczak który ma mega profesjonalne podejście, dużo cierpliwości, jest wyrozumiały i potrafi podnieść na duchu w chwilach załamania(dodam że nie byłam łatwą kursantką), potrafi wszystko wytłumaczyć tak aby ktoś kto nie miał styczności w ogóle z samochodem wszystko zrozumiał. Z własnej głupoty egzamin zdany za 2 podejściem. Dziękuję za przygotowanie do egzaminu i jak najbardziej i w 100% mogę polecić Artura na instruktora.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy serdecznie

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.02.2022

Michał F ....s ip: 91.221.122.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Fajne wykłady i jazdy, dobra atmosfera. Oba egzaminy zdane za 1 razem. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.02.2022

Krzysztof S ...c ip: 83.26.196.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobre, profesjonalne i miłe podejście do kursantów

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziekujemy