Dobra Szkoła Lok Sp. z o.o.  (198)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.07.2021

Sandra Rożek

Sandra Rożek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkole Lok. Pełen profesjonalizm w 100 %.Auta zadbane i sprawne. Dziękuję bardzo p. Witkowi za podejście i przede wszystkim cierpliwość...nie zdałam za 1 z mojej winy ale 2 podejście i zdane!!! panie Witku jeszcze raz dziękuję za wszystko!!! Jest Pan profesjonalista w tym co Pan robi.!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2021

Dawid S .....l ip: 188.147.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę LOK, zdałem za pierwszym razem dzięki Arturowi.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulacje! Dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.07.2021

Agnieszka P .......a ip: 5.173.116.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła❤ Dziękuję Wam z całego serca❤Pan Marek to najlepszy instruktor i wspaniały człowiek. Dziękuję za wszystko czego mnie Pan nauczył ,za wsparcie i za tak anielską cierpliwość do takiego nerwusa jak ja!!!!!Polecam wszystkim tą szkołę!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuje,my za opinię

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.07.2021

Nicola Kokosinska

Nicola Kokosinska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak sama nazwa mówi Dobra Szkoła Lok i tak właśnie jest atmosfera jak i na wykładach tak i na jazdach fenomenalna. Instruktor P.Witek z profesjonalnym podejściem pokazał mi jak wszybko i perfekcyjnie idzie opanować jazdę samochodem. Teoria jak i egzamin państwowy zdany za 1 razem. Serdecznie dziękuję i polecam każdemu!!!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy :)
Gratulacje

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.07.2021

Kamil Czeczko

Kamil Czeczko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ta szkołę i instruktora Artura, robiłem kategorie A i egzamin zdany za pierwszym w Katowicach, gdzie podobno nie jest łatwo

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.07.2021

Mi Lena

Mi Lena
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy z mega podejsciem do kursantów,cierpliwi i wyrozumiali.Fajna atmosfera w całej Dobrej Szkole Lok. Polecam bardzo!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.06.2021

Bartosz Chromik

Bartosz Chromik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalizm który można polecić każdemu! Wspaniałe podejście do kursanta, auta zadbane w każdym detalu. Przygotowanie do egzaminu oraz nauka jazdy bez problemów, duży spokój instruktora oraz miła atmosfera ułatwiła naukę jazdy :) Bezproblemowo można dobrać godziny jazd zarówno jak dla pracujących jak i uczących się. Łatwy kontakt z biurem, miła i rzetelna obsługa. Na instruktora wybrałem Pana Artura Franczaka dzięki któremu zdałem egzamin za pierwszym razem mimo tego iż wcześniej nie miałem żadnej styczności z samochodem. Polecam z całego serduszka Najlepszą Szkołę Jazdy "LOK" :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.06.2021

Dawid B ......a ip: 87.101.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kat. A zdana za pierwszym razem. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 17.06.2021

Dorota Wisniowska

Dorota Wisniowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najszczersze podziękowania dla Pana Krzysztofa za cierpliwość,wyrozumiałość, za pomoc w przełamaniu strachu. Za pokazanie ze porażki mogą czegoś pozytywnego nauczyć. Dziekuje wykladowcy Panu Sebastianowi za przygotowanie i przekazanie wiedzy teorii - super wykładowca wszystko wytlumaczone na przykładach super polecam każdemu. Polecam każdemu Dobra Szkole lok!!! \

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.06.2021

Paweł K ......a ip: 195.135.231.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła jazdy oraz świetna atmosfera ze strony najlepszego instruktora Pana Marka .

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.06.2021

Sebastian Kostka

Sebastian Kostka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić Dobrą szkołę lok w Rudzie Śląskiej, przygotowywali mnie do egzaminu na kat. C jak i również na kat. A Profesjinalizm, bardzo dobre podejście do kursanta i miła atmosfera.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.06.2021

El Paw

El Paw
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzięki Artur za cierpliwość, wyrozumiałość i zrozumienie. Zarówno na placu jak i na mieście naprawdę dobrze się bawiliśmy! Mistrz dwóch kołek (a czasem nawet jednego...) pozdrawia serdecznie!!! ????????????

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.06.2021

Nawojka Olszewska

Nawojka Olszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie! Dzięki Panu Markowi po pięciu latach przerwy zdałam za pierwszym razem.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.05.2021

Marek Łatacha

Marek Łatacha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera i rewelacyjny instruktor Artur dzięki któremu udało mi się zdać za pierwszym razem. Polecam z całego serca Szkole LOK a szczególnie Artura, profesjonalny instruktor, człowiek i przyjaciel.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.05.2021

Dominik Prokop

Dominik Prokop
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, zdawałem na kat. A i kat.. B+E jak i jeden egzamin tak i drugi za pierwszym razem! ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.05.2021

Damian ..k ip: 89.151.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełen profesjonalizm. Z instruktorów mogę polecić Pana Marka. Jazdy odbywały się w miłej atmosferze, plus cierpliwość i przede wszystkim duże doświadczenie i wiedza, którą Pan Marek potrafi świetnie przekazać. Egzamin zdany bez problemu.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 28.04.2021

Ania Robok

Ania Robok
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady prowadzone w bardzo ciekawy sposób,atmosfera przyjemna. Instruktor P.Witek wszystkiego nauczył mnie bardzo dobrze oraz był bardzo cierpliwy. Polecam dobrą szkołę LOK z całego serduszka! Na pewno nie pożałujecie :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.04.2021

Beata Kabała

Beata Kabała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy, ja się szkoliłam u Pana Witolda, bardzo miła atmosfera, wszystko dobrze wytłumaczone. Instruktor wyłapuje wszystkie błędy i od razu mówi co trzeba poprawić co jest bardzo pomocne, jestem bardzo zadowolona ze mogłam w tej szkole się szkolić, polecam każdemu w 100%, gwarancja zadowolenia ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 21.04.2021

Sandra Koehler

Sandra Koehler
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy. Miła atmosfera. Instruktor z powołania Artur Franczak.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.04.2021

Anna Trzcińska

Anna Trzcińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim, którzy chcą przyjemnie zdać prawo jazdy. Nie ma problemów z komunikacją z biurem, miła i zrozumiała obsługa. Kurs bardzo treściwy i przygotowuje do jazd. Na instruktora wybrałam Pana Artura Franczaka, z którym świetnie się jeździło. Tłumaczył wszystko dokładnie i starannie prowadził każde spotkanie, nie było żadnych problemów z ustalaniem terminów co jest ogromnym plusem dla osób pracujących/studiujących. Mimo, że byłam trudną kursantką, która nie miała wcześniej pojęcia o żadnych pojazdach, teorię i praktykę zdałam za pierwszym razem. Jeśli się zastanawiasz, wybierz LOK.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinię.
Gratulacje:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 25.03.2021

Edyta H ......k ip: 77.111.247.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super atmosfera przez cały czas trwania kursu, polecam pana Witolda, który świetnie tłumaczy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

wysoka cena

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.03.2021

Katarzyna Hałata

Katarzyna Hałata
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady teorii świetnie prowadzone, aż chciało się słuchać. W całej szkole bardzo dobra atmosfera. Instruktor P. Witek cierpliwy , nauczył mnie wszystkiego jak powinien.. Teoria zdana za 1 razem egzamin państwowy za 2 z winy mojej gdyż za bardzo się zestresowalam.. Ale polecam Dobra Szkołę LOK z czystym sumieniem.. !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.03.2021

Mateusz Żymła

Mateusz Żymła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła i bardzo dobrzy instruktorzy bardzo polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.03.2021

Ale Xandra

Ale Xandra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy. Pełen profesjonalizm, serdecznie polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.03.2021

Oliwia Zawada

Oliwia Zawada
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Rudzie Śląskiej, cudowna atmosfera, cudowni pozytywni ludzie, polecam wszystkim. Auta zadbane, wykłady prowadzone w pełni profesjonalnym stylu, lepszego przygotowania do egzaminów nie mogłabym sobie wyobrazić. Instruktor Artur Franczak najlepszy ze wszystkich !!!! Nie zdałam za pierwszym razem tylko i wyłącznie z własnego błędu oraz stresu, przygotowana byłam perfekcyjnie przez Pana Artura

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.03.2021

Rafał Siarnacki

Rafał Siarnacki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście . Wszystkie błędy zostaną wyłapane . Instruktor skupia się i widać że poświęca czas swojemu kursantowi , i nie traktuje go na zasadzie następny. Polecam pana Artura . 5/5

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

wysoka cena

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.03.2021

Igor Konowalik

Igor Konowalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Artura. Świetnie tłumaczy ^^

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2021

Adam Miler

Adam Miler
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam kurs u instruktora Artura. Profesjonalne podejście i lużna atmosfera dają efekt. Zdane za 1!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2021

Angelika Nowak

Angelika Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła. Fajna atmosfera, profesjonalne podejście instruktora. Polecam Pana Artura ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.02.2021

Anna S ...... ip: 5.173.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Witold. Zawdzięczam mu zdanie prawo jazdy za pierwszym razem. Każda lekcja to 100% normy. Konkretny, fachowy, szczery, cierpliwy pełen pasji do swojej pracy. Instruktor z powołania ! Zależy mu żeby nauczyć i przekazać jak najlepiej wszystkie wskazówki i rady. Szczerze polecam Pana Witolda.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy