Dobra Szkoła Lok Sp. z o.o.  (256)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.01.2023

Marcel Grabowski

Marcel Grabowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca! Na zajęciach teoretycznych wszystko bardzo dokładnie i ciekawie wyjaśnione. Zajęcia praktyczne przebiegały w miłej atmosferze dzięki Panu Arturowi. Każdy element jazdy był wytłumaczony i powtarzany, dzięki temu czułem, że do egzaminu praktycznego w WORD-zie jestem przygotowany w 120%. Efektem czego było zdanie za pierwszym. Zajęcia zawsze odbywały się punktualnie, samochody w szkole nowe, zawsze czyste, w których chce się po prostu jeździć i pozyskiwać wiedzę. Super opcją jest też możliwość wypożyczenia samochody ze szkoły na egzamin państwowy. Jeszcze raz dziękuję!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i gratulujemy :)
Zapraszamy na kolejne kategorie

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.01.2023

Lili Ana

Lili Ana
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super Dobra Szkoła Lok Zdałam....... Zdałam.... ????❤️Wspaniali instruktorzy, miła atmosfera, mega a przede wszystkim chciałam Podziękować Panu Markowi K jest, wspaniałym instruktorem polecam z całego Serducha tylko mogę powiedzieć Dziękuję bardzo.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.01.2023

Adrian K .... ip: 5.173.4.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.12.2022

Anna P .....a ip: 46.215.95.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

POLECAM!!! Najlepsza szkoła i Artur Franczak instruktor na medal...Po przejściu z innej nie najlepszej szkoły....to on dokładnie wytłumaczył, nauczył i udało się zdać. Jeszcze raz Polecam tę szkołę

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.12.2022

Kacper D ...... ip: 5.173.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła godna polecenia, dzięki instruktorowi Panu Arturowi zdałem za pierwszym razem :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.11.2022

Marta S .... ip: 5.173.97.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam instruktora Pana Witka, myśle ze lepiej nie mogłam trafić, prawo jazdy zdane !! Nauki z Nim to była czysta przyjemność, z chęcią przychodziło się na jazdy. Pan Witek zawsze sympatyczny, uśmiechnięty i cierpliwy na Nasze wybryki. Serdecznie polecam

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.11.2022

Damian B ....... ip: 89.64.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła jazdy , a Pan Marek genialny instruktor

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.10.2022

Nikola Pawlenka

Nikola Pawlenka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

serdecznie polecam instruktora Pana Marka Kawik :) super podejście do kursanta, a na egzamin zostałam wyszkolona perfekcyjnie pod każdym względem. najlepsza szkoła jazdy w rudzie śląskiej :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.10.2022

Julia R .....z ip: 212.106.172.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam Pana Krzysia!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.10.2022

Weronika Kurzac

Weronika Kurzac
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zacznę od instruktora - miałam okazję jeździć z Panem Markiem Kawikiem, przekochany, bardzo profesjonalny i pozytywny człowiek ❤️ Każdemu życzę takiego instruktora. Sumiennie wykonuje swoją pracę, takiego instruktora sobie wyobrażałam. Instruktor na medal! Ośrodek posiada najnowsze samochody, są bardzo zadbane. Wykłady zostały rzetelnie przeprowadzone. Z całego serca polecam!????

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.10.2022

Dawid Z ...... ip: 185.234.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła lok i najlepszy instruktor P.Artur. Bardzo fajna atmosfera.

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.10.2022

Sandra Kokoc

Sandra Kokoc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.09.2022

Marek Kubański

Marek Kubański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkole LOK i pana Artura Franczak . Sprytnie uczy robić wolny slalom na 6 bramek a nie na 5 jak jest na egzaminie co skutkuje bezproblemowy wykonaniem tego zadania na egzaminie a to jedno z najtrudniejszych zadań na kategorie A. Dwa motocykl suzuki gladius ciepły jedzie 10km/h ale na egzaminie jest na 90% zimny i z automatu ma wyższe obroty i jedzie jakieś 12/14km/h co może się okazać mega problemem na egzaminie i wyjechanie za linie , pan Artur ma na to super sposób i jak widzi ze kursant bez problemu wykonuje zadania na gladiusie przesiada go na suzuki sv które właśnie jeździ tak jak zimny gladius około 13km/h . Jak tymi dwoma motocyklami zrobi się plac to niema stresu na egzaminie i nie zaskoczy ta nieco większa prędkość kursanta . U mnie zadziałało i siadło za pierwszym podejściem .

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.09.2022

Michał Mierzwa

Michał Mierzwa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega szkoła. Duża elastyczność i dopasowanie do kursanta. Świetny sprzęt. Instruktor Artur, mega pozytyw. Dzięki dużej liczbie Pro Tipów czuję się pewnie na maszynie i dzięki nim zdałem dziś egzamin. 5 gwiazdek. Pozdrawiam Michał.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziekujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.09.2022

Paweł Weiss

Paweł Weiss
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę. Zdałem za pierwszym razem, zero stresu na egzaminie jak się jest dobrze przygotowanym. Polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.09.2022

Tomasz Deptuła

Tomasz Deptuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam !!! Profesjonalne podejście do kursanta i doskonałą nauka jazdy przez instruktora Artura Franczaka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.08.2022

Paweł Makowski

Paweł Makowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do nauki . Bardzo dobre podejście do kursanta . Cały kurs przeprowadzony bardzo sprawnie. Jazdy odbyte szybko w dogodnych godzinach . Cały kurs zakończony zdanym egzaminem za pierwszym razem . Polecam tę Szkołę Jazdy ????????????????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.08.2022

Piotr P ...........i ip: 5.173.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam w 100%. Instruktorzy z powołania. Kat. A zdana za 1wszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.08.2022

Oskar Brauner-Pałaszyński

Oskar Brauner-Pałaszyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super jakość nauczania i dobry instruktor.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.08.2022

Aleksandra Mielnik

Aleksandra Mielnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Tak wyszkolonych instruktorów, super sprzętu, i dobrej atmosfery nie ma nigdzie. Gwarantuję!!!!!Profesjonalne podejście do zajęć, ogrom przekazanej wiedzy, i zaangażowanie całego zespołu czyni to miejsce najlepszą Szkołą Nauki Jazdy jaką możecie wybrać.!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.07.2022

Marcin Paruzel

Marcin Paruzel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Przyjemny kurs, profesjonalizm na pełnym poziomie, zawsze punktualnie i na czas, gorąco polecam

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.07.2022

Karol B ...... ip: 178.159.199.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobre nastawienie instruktora

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.07.2022

Martyna Neumann

Martyna Neumann
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy zdane dzięki instruktorowi Artur Franczak ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.07.2022

Katarzyna Soberka

Katarzyna Soberka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy!!! Polecam z czystym sumieniem każdemu kto chce się DOBRZE przygotować do egzaminu i późniejszej przygody z jazdą. Instruktor na A najlepszy jaki mógł być !!! spokojny, opanowany ale też wesoły i pomocny z indywidualnym podejściem do kursanta. Cierpliwie wszystko tłumaczy i odpowiada na pytania. Jazdy odbywały się w miłej atmosferze i bez stresu. Bardzo PROFESJONALNA szkoła.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.06.2022

Mateusz Blacheta

Mateusz Blacheta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w okolicy. Wszystko jest tak jak być powinno! Każda szkoła powinna brać z niej przykład. Jeżeli chce się zdać egzamin na wysokim poziomie oraz za pierwszym razem to tylko w DOBREJ SZKOLE LOK. Instruktor kategorii „A” jest instruktorem z powołania lubi swoją prace jest osoba cierpliwa i sympatyczna. Bardzo chętnie odpowie na każde pytanie nawet związane z zakupem nowego motocykla, ubioru itd. W dużym skrócie jest NAJLEPSZYM INSTRUKTOREM W OKOLICY.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.06.2022

Filip Kaczmarek

Filip Kaczmarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.06.2022

Magdalena Wiktoria Smołka

Magdalena Wiktoria Smołka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam. Bardzo profesjonalne podejście, ale zarazem miło i przyjemnie:)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.06.2022

Kamil s ....a ip: 88.156.135.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam, egzamin zdany za pierwszym razem, kurs szybko ukończony bardzo profesjonalne podejście instruktora.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.05.2022

Daniel Stein

Daniel Stein
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo szybko udało się skończyć kurs, instruktor Artur wszystko pięknie tłumaczy. Motocykle sprawne, bez usterek, widać że dbają o swój sprzęt. Prawko zdane za pierwszym podejściem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziekujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.05.2022

Kamila S ........a ip: 5.173.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca polecam Dobra Szkoła Lok i instruktora Pana Krzysztofa z którym miałam przyjemność uczyć się jazdy samochodem, profesjonalnie podejście i świetne przygotowanie do egzaminu państwowego. Pan Krzysiu to sympatyczny i spokojny człowiek jazdy z nim minęły w sympatycznej atmosferze, jeszcze raz serdecznie dziękuję za świetne przygotowanie go egzaminu ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy