Dobra Szkoła Lok Sp. z o.o.  (224)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.12.2021

Alicja Frankowicz

Alicja Frankowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serducha Artur Franczak egzamin zdany nasz wspólny sukces. Dziękuję za przygotowanie do egzaminu za cierpliwość i wyrozumiałość za każdą motywacje i za to że nie pozwoliłeś mi się poddać gdzie już takie myśli miałam w głowie. Podziwiam Cię za to co robisz wielki szacun ???? POLECAM DOBRA SZKOŁA LOK ARTUR FRANCZAK!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.11.2021

Martyna K ......k ip: 46.134.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam serdecznie, na jazdach super atmosfera z panem Arturem, a na wykładach ciekawie wykładana teoria ☺️

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.11.2021

Laura Szałecka

Laura Szałecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lepiej trafić nie mogłam. Bardzo dziękuję Panu Witoldowi za solidne przygotowanie mnie do egzaminu, cierpliwość oraz cenne rady dzięki którym zdałam egzamin za pierwszym razem.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2021

Kacper Kaminski

Kacper Kaminski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całą pewnością i bez zastanowienia mogę polecić tę szkołę jazdy. Dzięki super przygotowaniu przez Pana Witolda udało mi się zdać bez najmniejszego problemu egzamin praktyczny za pierwszym podejściem.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulacje :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.10.2021

Oliwier Prokop

Oliwier Prokop
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo moge polecić tą szkołę bardzo mili ludzie, przyjazna atmosfera. Jestem bardzo zadowolony dzięki Panu Arturowi zdałem za pierwszym razem. Wyjaśnił mi on wiele rzeczy i odpowiadał na każde zadane pytanie. Polecam bardzo!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

nudne wykłady

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.10.2021

Żaneta Kruk

Żaneta Kruk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chciałabym podziękować Szkole "Lok" za bardzo dobre przygotowanie do egzaminu praktycznego, a w szczególności Panu Arturowi za cierpliwość, zaangażowanie. Zajęcia praktyczne były na bardzo wysokim poziomie w miłej i przyjemnej atmosferze. Genialny nauczyciel - "Mistrz" ;) DOBRA SZKOŁA LOK JEST Z CAŁYM PRZEKONANIEM GODNA POLECENIA !!!! ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.10.2021

Agnieszka PB

Agnieszka PB
Opinia zweryfikowana przez Facebook

SUPER SZKOŁA BEZ DWÓCH ZDAŃ NAJLEPSZA! Pełen profesjonalizm! Miła atmosfera. Rewelacyjni i wykfalifikowani instruktorzy a co za tym idzie zdawalność za pierwszym razem:) godna polecenia Szkola każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2021

Krzysztof Szewc

Krzysztof Szewc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie szkole zdalem za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.10.2021

Michał K .......a ip: 46.134.114.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobra szkoła super kontakt z instruktorem :) pełen profesjonalizm Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

nudne wykłady

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.10.2021

Damian Dmowski

Damian Dmowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.10.2021

Natalia S ....a ip: 46.134.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła nauki jazdy, bardzo polecam, a w szczególności Pana Artura, który zawsze służył pomocą, wyjaśniał najmniejszą wątpliwość a wszystko to w przyjaznej atmosferze.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.10.2021

Aleksandra N ..a ip: 5.173.113.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Mogę szczerze polecić ten osrodek wszystkim przyszłym kursantom, zwlaszcza chętnym na kat. B. Jestem zadowolona z przebiegu części praktycznej i teoretycznej, a zwlaszcza polecam instruktora Pana Artura, który podchodzi do kursanta rzeczowo i profesjonalnie. Jazda z Panem Arturem to czysta przyjemność.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.10.2021

Patryk Nowak

Patryk Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeżeli ktoś chce zrobić prawo jazdy na motor to polecam Dobrą Szkołę LOK i Pana Artura ! Ma podejście pierwsza klasa tłumaczy wszystko bardzo fajnie i pozostaje to w głowie, widać że motory to jego pasja ,dużo z tego wyniosłem i egzamin już nie był tak bardzo stresujący. Polecam każdemu!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy !!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.10.2021

B B ip: 46.134.11.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kurs kat A - egzamin zdany wczoraj za pierwszym razem. Profesjonalne szkolenie, polecam wszystkim!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.09.2021

Ksawery Lewandowski

Ksawery Lewandowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.09.2021

Robert Peter

Robert Peter
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega ludzie, super atmosfera, omówią błędy, doradza co zrobić, naucza i doradza tyle co trzeba, a nawet więcej

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuje

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2021

Kinga Krzywonos

Kinga Krzywonos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca mogę polecić kurs w Dobrej Szkole LOK. Wykłady były prowadzone z pasją i w bardzo interesujący sposób. Jazdy z Panem Witkiem upływały w przyjemnej atmosferze. Z każdą godziną jazd prowadzenia samochodu stawało się pewniejsze, a to wszystko dzięki wskazówkom i radom Pana Witka. Cierpliwość, zwracanie uwagi na szczegóły i profesjonalizm prowadzącego sprawiły, że zdanie egzaminu państwowego nie sprawiło mi problemu :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.09.2021

Sylwia Gutkowska

Sylwia Gutkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem mega zadowolona z dodatkowych jazd które wyjezdzilam z instruktorem Arturem, mega sympatyczny, profesjonalny i rzeczowy instruktor. SERDECZNIE POLECAM.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.09.2021

Bartek Kubina

Bartek Kubina
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła podchodzi bardzo profesjonalnie do kursanta w miły sposób oraz genialnie naucza jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.09.2021

Robert Szyra

Robert Szyra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.09.2021

Kacz Mar

Kacz Mar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjazna atmosfera, pełen profesjonalizm wykładowcy oraz instruktorzy na najwyższym poziomie. Z pełnym przekonaniem gorąco polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.09.2021

Agnieszka Holewik

Agnieszka Holewik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po niezdanym egzaminie i dwóch latach przerwy postanowiłam na nowo spróbować swoich sił i wykupić dodatkowe 10 godzin jazd, tym razem w szkole jazdy LOK. Dzięki zaangażowaniu, cennym wskazówkom oraz cierpliwości Pana Witolda, okazało się to wystarczająco, aby bez problemu zdać egzamin. Serdecznie polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2021

Wojtek Dyhdalewicz

Wojtek Dyhdalewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor z jakim przyszło mi spędzić 30 godzin w samochodzie potrafił wytłumaczyć prostym językiem manewry które trzeba wykonać, dlaczego tak a nie inaczej. Swoją perswazją nauczył mnie dużo jak na tak krótki okres nauki :D Polecam osobą które nie boją się dostać pewnych uwag od Instruktorów. Pozdrawiam Pana Witolda.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

W samo sedno !!!!!
Dziękujemy !!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 03.09.2021

Weronika Konstanty

Weronika Konstanty
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs robiłam dosyć dawno temu i nie miałam żadnego problemu z dodatkowymi godzinami. Szef bandy bardzo miły a instruktorzy wyrozumiali i wszystko starali się zrobić żebyś mógł/mogła zdać. Bez problemu odpowiadali na zadawane przez zemnie pytania (nawet wielokrotnie). Dziękuje bardzo za przygotowanie mnie do egzaminu !!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy !!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.09.2021

Daniel Wilk

Daniel Wilk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, miła atmosfera, fajne pojazdy szkoleniowe, oraz bardzo dobrze przygotowujący do egzaminu instruktorzy. Podziękowania dla instruktora Witolda Parszywki za bardzo dobre przygotowanie do jazdy samochodem oraz egzaminu.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.09.2021

Artek Artek

Artek Artek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Juz na samym poczatku po wejsciu do budynku ośrodka a nastepnie sekretariatu usmiech Oli zacheca do zapisania sie na kurs w tym ośrodku szkolenia. Nastepnie po krótkiej rozmowie z przesympatyczna Ola wiotczeja ci nogi serce zaczyna s!ybciej bic i juz wiesz ze to jest ten ośrodek w którym bedziesz sie szkolił na profesjonalnego kierowcę. . Poza tym pelen profesjonalizm i zaangazowanie wszystkich instruktorow (a mialem prawie z wszystkimi szkolenie)instruktorów w szkolenie kursanta. By egzamin zostal zdany od pierwszego podejscia. A jak nie chcesz przysfajac wiedzy to jest taki instruktor nie podam imienia (D) co ma kilka argumentów by cie przekonac do nauki. Polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy :)
Polecamy się na inne kategorie.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.09.2021

a ...k ip: 46.134.173.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Podstawą zdania egzaminu są warunki szkolenia oraz instruktorzy, ich wiedza i podejście. To jest na wysokim poziomie. Poza tym nie ma problemu z ustaleniem terminów jazd, bo mają sporą flotę i duży plac. Warto podjechać z ościennych miast, by zdać za pierwszym razem. Mnie uczyli "Muszkieterowie" oraz szef i każdy przekazał coś wartościowego. No i miła obsługa z biura.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i gratulujemy zdanego egzaminu !!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.09.2021

Łukasz Brzyski

Łukasz Brzyski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super przygotowanie nie tylko do zdania egzaminu ale jazdy pojazdem i obsługi.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.08.2021

Julia Paul

Julia Paul
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Prawo jazdy zdane bez problemu. Pan Artur podchodzi profesjonalnie do swojej pracy, zero stresu na jazdach. Z całego serca mogę polecić tę szkołę. Jestem przykładem osoby, która nie chciała podejść do egzaminu przez stres i lęk przed jazdą, jednak jazdy dodatkowe, po roku przerwy, przygotowały mnie bardzo dobrze do egzaminu. Jazda stała się jedynie przyjemnością. Bardzo dziękuję i polecam wszystkim tę szkołę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.08.2021

Sandra J .......a ip: 93.176.217.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Goraco polecam Dobra Szkola LOK w Rudzie Slaskiej, a jeszcze bardziej instruktora Witolda Parszywke! Spod jego kierowncy zdali pokoleniowo tata, syn, corka i dzis ja za pierwszym egzaminem! Pan Parszywka ma naturalny talent w przekazywaniu wiedzy, techniki i dobre metody do nauki przyszlych kierowcow. Charyzmatyczny i skuteczny w nauce, dobry instruktor to polowa sukcesu, dlatego znajomi znajomym go polecaja i ja wam tez!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy