Dobra Szkoła Lok Sp. z o.o.  (238)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.05.2022

Daniel Stein

Daniel Stein
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo szybko udało się skończyć kurs, instruktor Artur wszystko pięknie tłumaczy. Motocykle sprawne, bez usterek, widać że dbają o swój sprzęt. Prawko zdane za pierwszym podejściem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.05.2022

Kamila S ........a ip: 5.173.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca polecam Dobra Szkoła Lok i instruktora Pana Krzysztofa z którym miałam przyjemność uczyć się jazdy samochodem, profesjonalnie podejście i świetne przygotowanie do egzaminu państwowego. Pan Krzysiu to sympatyczny i spokojny człowiek jazdy z nim minęły w sympatycznej atmosferze, jeszcze raz serdecznie dziękuję za świetne przygotowanie go egzaminu ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.05.2022

Makary Wozniak

Makary Wozniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 13.05.2022

Agnieszka S ......a ip: 188.146.100.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła lok jest najlepszą szkołą w tym mieście super wykłady a instruktorzy najlepsi w szczególności pan Marek Kawik człowiek o wielkim sercu , super tłumaczy jest bardzo bardzo cierpliwy potrafi nauczyć i daje dużo wsparcia bardzo dziękuję jesteście najlepsi . Polecam każdemu kto chce zostać świetnym kierowcą . Pozdrawiam. A zdałam za 3 tylko dlatego że zrzerał mnie stres .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.05.2022

Eryk Łapka

Eryk Łapka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła naprawdę godna polecenia

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.04.2022

Sławek Kurpas

Sławek Kurpas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor nauki jazdy

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.04.2022

Sendi SandRa Konopka

Sendi SandRa Konopka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia! Profesjonalne podejście i świetne przygotowywanie do egzaminu. Pan Artur cierpliwy i sympatyczny instruktor, wszystko bardzo dobrze wytłumaczy. Jazdy przebiegały w bardzo dobrej atmosferze dzięki czemu na egzamin poszłam z mniejszym stresem. I zdałam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.03.2022

Adam I ....k ip: 91.221.122.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam ośrodek, pełen profesjonalizm oraz świetne przygotowanie kursanta do egzaminów.Zrobiona kategoria C oraz C+E . Jeśli zdecyduję się kiedyś na pozostałe kategorie to napewno tutaj :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.03.2022

Patrycja Sroka

Patrycja Sroka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo Dobra Szkoła Lok dzieki niej i Arturowi Franczak zdałam prawo jazdy. Super instruktor i dziękuję za cierpliwość i wyrozumiałość, z całym szacunkiem mogę polecić tą szkołę i Artura pozdrawiam ????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.03.2022

Ania W .........a ip: 93.176.249.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła godna polecenia. Profesjonalne podejście, miła atmosfera i super przygotowanie do egzaminu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.03.2022

Katarzyna Czogalik

Katarzyna Czogalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Spotkałam się w swym życiu już z różnymi szkoleniowcami, zdobyłam kilka różnych uprawnień i kwalifikacji, więc z całą stanowczością mogę polecić właśnie tę szkołę jazdy!!!! Instruktorzy perfekcyjnie przygotowani do pracy z kursantami, laikami, osobami niedoświadczonymi lub bardzo wrażliwymi emocjonalnie a także wykorzystujący potencjał kierowców zawodowych, z wieloletnim doświadczeniem, wieloma kategoriami prawa jazdy, podnoszącymi swoje kwalifikacje ???? Pełen profesjonalizm, bazowanie na własnych praktycznych doświadczeniach instruktorów, szkolenie wykorzystujące wszystkie aspekty potrzebne do zdania egzaminów z informacjami potrzebnymi w późniejszym bezpiecznym i mądrym uczestniczeniu w ruchu drogowym. Pełne doradztwo, odpowiedzi na wszystkie dotyczące kursów pytania, pomoc w uzyskaniu materiałów szkoleniowych, pomoc "papierologiczna", dopasowanie i dostosowanie godzin szkolenia do indywidualnych potrzeb kursanta... Pełne zaopiekowanie początkujących/przyszłych kierowców ... Szczególnie podziękowania dla instruktora Darka, Krzysia i Zenka; z lekcji każdego z nich wyniosłam wiele ważnych informacji i wskazówek przydatnych do późniejszego prowadzenia każdego rodzaju pojazdu ❤ Jesteście najlepsi ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy i do zobaczenia na kat C !!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.03.2022

Dawid Jastrzembski

Dawid Jastrzembski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za pierwszym razem, instruktorzy uczą tak jak powinno to wyglądać, Jeździć idzie prawie codziennie więc wszystko idzie szybko i sprawnie Polecam 100%

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.03.2022

Kamil L .. ip: 5.184.249.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne podejście do kursanta , szeroki wachlarz materiałów szkoleniowych oraz bardzo dobra atmosfera . Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.02.2022

Ania Kubista

Ania Kubista
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem i całego serducha mogę polecić Dobrą Szkołę "LoK", wykłady odbywały się na najwyższym poziomie, a jazdy upływały w miłej i przyjaznej atmosferze z instruktorem Artur Franczak który ma mega profesjonalne podejście, dużo cierpliwości, jest wyrozumiały i potrafi podnieść na duchu w chwilach załamania(dodam że nie byłam łatwą kursantką), potrafi wszystko wytłumaczyć tak aby ktoś kto nie miał styczności w ogóle z samochodem wszystko zrozumiał. Z własnej głupoty egzamin zdany za 2 podejściem. Dziękuję za przygotowanie do egzaminu i jak najbardziej i w 100% mogę polecić Artura na instruktora.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy serdecznie

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.02.2022

Michał F ....s ip: 91.221.122.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Fajne wykłady i jazdy, dobra atmosfera. Oba egzaminy zdane za 1 razem. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.02.2022

Krzysztof S ...c ip: 83.26.196.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobre, profesjonalne i miłe podejście do kursantów

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziekujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.01.2022

Natan Stanula

Natan Stanula
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mogę w 100% polecić tą szkołę na wykładach była świetna atmosfera chciałbym przedewszystkim podziękować panu Witoldowi Parszywce za wyrozumiałość cierpliwość oraz za ogrom wiedzy który mi przekazał jest to najlepszy instruktor jakiego mógłbym sobie wymarzyć. Zdałem za pierwszym razem egzamin teoretyczny jak i praktyczny dzięki wiedzy zdobytej w tej szkole!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.01.2022

Mateusz J ...o ip: 5.173.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne podejście ,znają się na swojej robocie ;) szkoła warta polecenia :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.01.2022

Anna Koczar

Anna Koczar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam, wczoraj zdałam egzamin na prawo jazdy, po kilku nieudanych próbach w innej szkole i z niezależnymi instruktorami, kiedy trafiłam do LOK, przydzielono mi Pana Marka i to był dla mnie najlepszy instruktor jakiego tylko mogłabym sobie wyobrazić, dzięki Panu Markowi z sytuacji beznadziejnej nauczyłam się krok po kroku wszystkiego. Pan Marek ze swoją niespotykaną cierpliwością i spokojem tłumaczył raz po raz każde zagadnienie, podpowiadał jak sobie radzić, bez zniecierpliwienia powtarzaliśmy te same manewry, aż w końcu stało się i zdałam. Bardzo dziękuję za pełen profesjonalizm i przemiło spędzony czas podczas nauki jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.01.2022

Jakub c ...r ip: 46.134.124.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobra szkoła jak w nazwie dobrze wyszkoleni instruktorzy i przyjazna atmosfera

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.01.2022

Marcin Poloczek

Marcin Poloczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super ludzie kontakt z kursantem jest ważny w loku to sie sprawdza w 100% gorąco polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.01.2022

Dorian Friede

Dorian Friede
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera na wykładach jak i na jazdach, egzaminy zdane za 1 razem teoria i praktyka. Najlepsza szkoła jaką mogłem wybrać.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemY

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.12.2021

Paweł Dobrowolski

Paweł Dobrowolski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bez wahania mogę polecić tą szkołę, wykładowcy i instruktorzy z najwyższej półki Serdecznie pozdrawiam Pana Artura z którym przejechałem wiele godzin i dziękuję za cierpliwość, oraz wspaniałą atmosferę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.12.2021

Alicja Frankowicz

Alicja Frankowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serducha Artur Franczak egzamin zdany nasz wspólny sukces. Dziękuję za przygotowanie do egzaminu za cierpliwość i wyrozumiałość za każdą motywacje i za to że nie pozwoliłeś mi się poddać gdzie już takie myśli miałam w głowie. Podziwiam Cię za to co robisz wielki szacun ???? POLECAM DOBRA SZKOŁA LOK ARTUR FRANCZAK!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.12.2021

Martyna K ......k ip: 87.205.228.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła LOK to najlepszy wybór! Wykupiłam jazdy doszkalające u Pana Marka i jestem zachwycona! Na lepszego instruktora trafić nie mogłam. Po 5 latach przerwy nauczył mnie wszystkiego i dzieki Jego wiedzy, umiejetnosci i wsparciu udało sie dziś zdać za pierwszym razem. Panie Marku... Jeszcze raz dziękuję! Pozdrawiam Martyna "Marta"

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.11.2021

Martyna K ......k ip: 46.134.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam serdecznie, na jazdach super atmosfera z panem Arturem, a na wykładach ciekawie wykładana teoria ☺️

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.11.2021

Laura Szałecka

Laura Szałecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lepiej trafić nie mogłam. Bardzo dziękuję Panu Witoldowi za solidne przygotowanie mnie do egzaminu, cierpliwość oraz cenne rady dzięki którym zdałam egzamin za pierwszym razem.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2021

Kacper Kaminski

Kacper Kaminski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całą pewnością i bez zastanowienia mogę polecić tę szkołę jazdy. Dzięki super przygotowaniu przez Pana Witolda udało mi się zdać bez najmniejszego problemu egzamin praktyczny za pierwszym podejściem.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulacje :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.10.2021

Oliwier Prokop

Oliwier Prokop
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo moge polecić tą szkołę bardzo mili ludzie, przyjazna atmosfera. Jestem bardzo zadowolony dzięki Panu Arturowi zdałem za pierwszym razem. Wyjaśnił mi on wiele rzeczy i odpowiadał na każde zadane pytanie. Polecam bardzo!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

nudne wykłady

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.10.2021

Żaneta Kruk

Żaneta Kruk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chciałabym podziękować Szkole "Lok" za bardzo dobre przygotowanie do egzaminu praktycznego, a w szczególności Panu Arturowi za cierpliwość, zaangażowanie. Zajęcia praktyczne były na bardzo wysokim poziomie w miłej i przyjemnej atmosferze. Genialny nauczyciel - "Mistrz" ;) DOBRA SZKOŁA LOK JEST Z CAŁYM PRZEKONANIEM GODNA POLECENIA !!!! ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !!!