Dobra Szkoła Lok Sp. z o.o.  (54)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.05.2019

Justyna Dobias

Justyna Dobias
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z Całego Serducha polecam tą szkołę! ! Oczywiście Najlepszy Pan Jurek????

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.05.2019

Krzysztof Nowak

Krzysztof Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.05.2019

Dawid Mych

Dawid Mych
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Właśnie zdałem egzamin na kat. c za pierwszym razem dziękuje bardzo za dobre przygotowanie do egzaminu oraz za cierpliwość. Samochody w bardzo dobrym stanie technicznym oraz czyste. jeszcze kat. C+E. Do zobaczenia

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i zapraszamy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.05.2019

Paweł Grzesik

Paweł Grzesik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Robiłem kat C, C+E I KW, wszystko zdane za pierwszym razem, godziny szybko wyjezdzone, a co najważniejsze wszystko wytłumaczone. Pozdrawiam cały LOK Ruda Śląska :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2019

Karol Szaciłło

Karol Szaciłło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkola jazdy. Juz 2 kategoria zdana za pierwszym razem!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2019

Piotr Androsz

Piotr Androsz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobry sprzęt, bezstresowa i przyjemna nauka

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.05.2019

Dominik Langner

Dominik Langner
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po prostu najlepsza szkoły jazdy! Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.05.2019

Patryk S ...n ip: 88.156.131.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy. Profesjonalne podejście instruktora do kursanta. Pojazdy zadbane i sprawne, sama przyjemność uczenia się na nich. Kurs kategorii A2 zrobiłem naprawdę bardzo szybko. Zdane oczywiście za pierwszym razem i zawdzięczam to mojemu instruktorowi ;) Polecam serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.05.2019

Jadwiga Cholawa

Jadwiga Cholawa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor wie co robi,miła atmosfera

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.05.2019

Ryszard Michalak

Ryszard Michalak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Odbywałem kurs kat C. Zdałem za pierwszym razem. Profesjonaliści to mało powiedziane. Super instruktorzy ( Pan Piotr, Dariusz, Błażej) mający takt i kulturę osobistą, oraz ogromną wiedzę teoretyczną i praktyczną. Bardzo Im dziękuję za przygotowanie mnie do egzaminu. Dziękuję za cierpliwość i stoicki spokój podczas moich nieporadnych początków. Co do sprzętu. Samochody ciężarowe nowe, zadbane i zawsze czyste. LOK Ruda Śląska to najlepsza szkoła i śmiało mogę ją każdemu polecić. Warto ! Jeszcze raz dziękuję Wam Panowie za wszystko. I jak mówił Terminator " jeszcze tu wrócę" ponieważ mam do zrobienia jeszcze kat. C+E. Do zobaczenia '-) Czytelnicy tej opinii - śmiało zapraszam do skorzystania z oferty szkoleniowej LOK Ruda Śląska. To był zaszczyt być kursantem tego Ośrodka Szkoleniowego. Pozdrawiam serdecznie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy i do zobaczenia

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.05.2019

Sławomir M ..... ip: 94.254.176.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Ukończyłem szkolenie, kurs na kategorie c+e oraz d. Egzaminy zdane za pierwszym razem. Ośrodke posiada świetne sprzęty do jazdy, oraz profesjonalnych instruktorów. Polecam. Sławek.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.05.2019

Sławomir Chrabański

Sławomir Chrabański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mila, wesola atmosfera, duza wiedza instruktorow przekazywana kursantowi. Samochody w bardzo dobrym stanie technicznym jak i wizualnym. Jak najbardziej polecam ;) !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.04.2019

Stanislaw S ..s ip: 83.29.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Naprawdę polecam super atmosfera i bardzo miłe podejście instruktorów do kursantów. Dzięki tej szkole zdobyłem wszystkie kategorie!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 28.04.2019

Paweł Swędrowski

Paweł Swędrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta ze strony instruktorów, nauka praktycznych rzeczy, elastyczność w czasie przeznaczonym na jazdy i oczywiście swobodna atmosfera. Szkoła jak najbardziej godna polecenia z bardzo dużą zdawalnością. Polecam serdecznie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.04.2019

Grzegorz Swędrowski

Grzegorz Swędrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardo dobra szkoła polecam pojazdy na bardzo dobrym poziomie

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.04.2019

Kasia Skowronska

Kasia Skowronska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.04.2019

Karol Sroka

Karol Sroka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moim skromnym zdaniem nie ma co za dużo pisać. Wszystko znajduje sie w nazwie " dobra szkola lok" instruktorzy oraz sprzęt do ćwiczeń na najwyższym poziomie. Dodatkowym atutem jest elastyczny grafik możliwości umówienia się na zajęcia. Polecam każdemu kto chce się szkolić w bardzo dobrej atmosferze z usmoechem na twarzy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.04.2019

Aleksander Dziuba

Aleksander Dziuba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, profesjonalne podejście do kursanta, elastyczność. Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.04.2019

Jakub Piętka

Jakub Piętka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy mają profesjonalne podejście ,są bardzo spokojni i opanowani. Atmosfera jest przyjazna i idealna do nauki. Praktyka odbywa się w ciężarówce z przyczepą odpowiadającej tej z egzaminu. Ponadto pojazdy są nowe i zadbane,a szkoła ma swój plac dzięki czemu nie trzeba długo czekać na termin. Bardzo dobra szkoła jazdy.Zdecydowanie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.04.2019

Michalina Kurek

Michalina Kurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z całokształtu nauki jazdy, Najlepszy instruktor z pełnym zaangażowaniem w naukę. Byłam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu przez Pana Marka ! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.04.2019

Stasiu Heliński

Stasiu Heliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, profesjonalne podejście. Gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.04.2019

Tomasz A ......i ip: 37.30.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystko jak najbardziej w porządku. Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.04.2019

Adrian Angelika Krawczyńscy

Adrian Angelika Krawczyńscy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem Bardzo Zadowolony z Nauki Jazdy Kat B+E Egzamin Zdany Za Pierwszym Razem Polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 18.04.2019

Łukasz Szkudlik

Łukasz Szkudlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem zadowolony z ośrodka szkoleniowego. Instruktor dobrze przygotował mnie do egzaminu, niestety 4 razy stres był górą. Za 5 podejściem zdałem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.04.2019

Sebastian Strzałecki

Sebastian Strzałecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, kompetentni i profesjonalni instruktorzy. Sprzęt na wysokim poziomie oraz plac manewrowy dający pełną swobodę w szlifowaniu umiejętności. Ośrodek godny polecenia uwagi.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.04.2019

Kasia Czasz

Kasia Czasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie ???? Dziękuję raz jeszcze Piotr Jakubowski ???? C+E moje ????

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.04.2019

Marcin Wojtasik

Marcin Wojtasik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo wysoki poziom nauczania i nowe auta

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.04.2019

Paulina Wilk

Paulina Wilk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko super

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.04.2019

Bartek Kominek

Bartek Kominek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Podejście instruktora jak najbardziej prawidłowe, potrafił wytłumaczyć jak się wykonuje poszczególne manewry, nie przelewał na kursanta nerwów itp. W związku z pracą. Ogólnie LOK jest bardzo dobra szkoła jazdy z dobrym zapleczem technicznym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.04.2019

Marcel Ciupała

Marcel Ciupała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Według mnie najlepsza szkoła jazdy w Rudzie Śląskiej jak nie na Śląsku! Prawo jazdy mam od grudnia 2015 wtedy tez zdalem je za pierwszym razem! Pan Sebastian prowadził bardzo ciekawe wykłady, a z kolei Pan Marek, z którym miałem przyjemność szkolić jazdę byl przede wszystkim bardzo profesjonalny oraz rozluznial atmosfere w samochodzie dzieki czemu nie bylo stresu. Polecam tą szkołę wszysykimi rękami i nogami!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy