Dobra Szkoła Lok Sp. z o.o.  (273)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.04.2024

Daniel O .......i ip: 5.173.5.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę , bardzo dobrzy instruktorzy najnowszy sprzęt do nauki. Zdane kat B, B+E,C

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.04.2024

Łukasz S ........ ip: 5.173.13.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystkim polecam szkole LOK, robiłem kurs E do C, dobra atmosfera, super instruktorzy, dobry kontakt z biurem Zdane za pierwszym razem CE

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.03.2024

Julia L .....a ip: 5.184.243.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miła atmosfera i dobre podejście do kursantów. Ludzie wiedzący jak przekazać wiedze. Szkoła godna polecenia

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.03.2024

Konrad Z ....l ip: 5.173.12.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jazdy w loku to przyjemne z pożytecznym. Gorąco polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2024

Paulina K ..... ip: 31.60.87.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Genialni instruktorzy, pomocni, zawsze służą dobrą radą. Polecam z całego serca ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.03.2024

Ewelina P ..........k ip: 5.173.12.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła, najlepszy instruktor- pan Darek. Ja mogę tylko podziękować, pokłonić się w pas i polecać dalej- co niniejszym czynię:) Dziękuję- zdałam za pierwszym razem:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.02.2024

Oskar K ....a ip: 5.184.218.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

W owej szkole panuje super atmosfera, a instruktorzy są naprawdę wykwalifikowany, nie ma się co martwić o porażkę wszyscy praktycznie zdają za 1 razem

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2024

Andrii Sikorskyi

Andrii Sikorskyi
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam wszystkim szkołę jazdy LOK. Szczególnie polecam Pana Jerzego, który przygotował mnie do egzaminu, który zdałem za pierwszym razem. Polecam każdemu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2024

Mikołaj K .......i ip: 31.0.54.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne podejście do kursanta. Nowoczesne samochody. Instruktor pełny profesionalizm, mega atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.02.2024

Grzegorz A ....k ip: 46.204.8.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam Dobrą Szkołę LOK, bardzo dobre pojazdy na których kursant się uczy, super atmosfera i bardzo dobre podejście instruktorów do kursantów. Jestem bardzo zadowolony i polecam wszystkim tą szkołę którzy chcą rozpaczać karierę zawodową jako kierowca.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.02.2024

Daria S ...... ip: 178.215.194.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsi instruktorzy Atmosfera w trakcie jazd na luzie. Wszystko wytłumaczone bardzo dokładnie i rzetelnie. Zero stresu.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.02.2024

Mateusz J .......z ip: 77.253.142.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła, polecam każdemu, kto chce być profesjonalnie przygotowany do egzaminu na prawo jazdy i zdać go za pierwszym razem. Dziękuję za świetne nastawienie i naukę instruktora Marka Kawika.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 01.02.2024

Iwona C ..... ip: 5.173.5.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam instruktora Marka Kawika. Cierpliwy,konkretny,bardzo mi pomógł w tych trudnych chwilach Moich starań. Po prostu nie mam się do czego doczepić Z czystym sercem polecam.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 01.02.2024

Damian S ....... ip: 85.11.101.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełen profesjonalizm panuje w szkole w raz z świetnymi ludźmi serdecznie polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.01.2024

Maja Strugała

Maja Strugała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy LOK naprawdę godna polecenia. Miałam przyjemność jeździć z Panem Arturem Franczak, który przekazał mi wiele cennych rad jak zdać egzamin i właściwie poruszać się na drodze. Podczas jazd panowała miła atmosfera. Egzamin zdany dziś za pierwszym razem. Jestem bardzo zadowolona.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.01.2024

Wiktoria J ........ ip: 93.175.78.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne podejście, super atmosfera, oba egzaminy na kat. B1 oraz B zdane za pierwszym razem pod opieką Artura

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.01.2024

Karolina M ....... ip: 46.204.101.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Uwielbiałam podejście instruktora. Pan Marek uczy kursantów z powołania i da się to odczuć. Nauczył mnie jeździć na tip top. Tłumaczył mi każdą moją zagwozdkę, uwielbiałam z nim jazdy, które odbywały się w luźnej atmosferze. Aż nie pojęte jest to, że czułam się tak pewnie za kierownicą, że na egzaminie państwowym miałam 0 stresu. Co przełożyło sie na to, że teoria jak i praktyka zdana za pierwszym razem. Z ręką na sercu polecam te szkole jazdy KAŻDEMU!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.12.2023

Marcin D ....... ip: 5.173.13.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalna szkoła do nauki jazdy.kat D zdana za 1 razem gdy coś nie wiesz lub nie potrafisz wszystko wytłumaczą podejście profesjonalizm Dziękuję P.Piotrowi za poświęcony czas oraz panu Darkowi .W biurze ośrodka również dowiedziałem się co i jak podziękowania dla pani Oli .polecam wszystkim DOBRĄ SZKOŁĘ LOK W RUDZIE ŚLĄSKIEJ którzy chcą nauczyć się i ZDAĆ EGZAMIN !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.12.2023

Robert W ....... ip: 5.173.5.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobre podejście do kursanta. W razie jakichkolwiek pytań zawsze dostaniemy konkretną odpowiedź. Jazdy odbywają się zawsze na czas i w miłej atmosferze instruktorów. Jeśli ktoś myśli o zrobieniu prawa jazdy to dobrze trafił. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy, zapraszamy na kat. C+E :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2023

Kubuś Rudnicki

Kubuś Rudnicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę, Artur jest świetnym instruktorem jednocześnie uczy i można z nim o wszystkim pogadać no i oczywiście egzaminy za pierwszym wszystkie zdane.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.12.2023

Nikola S .....n ip: 46.134.84.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolona, że wybrałam Dobrą Szkołę LOK w Rudzie Śląskiej. Od samego początku podejście wszystkich było super, czułam się komfortowo i bezstresowo. Instruktorzy są na najwyższym poziomie. Z czystym sumieniem polecam!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 18.12.2023

Gabriela P .......h ip: 80.55.231.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam tę szkołę szczególnie Pana Marka profesjonalne podejście spokój spokój i jeszcze raz spokój. Miła atmosfera. Samochody nowe . W sekretariacie jest Pani Ola która jest bardzo życzliwa i pomocna. Polecam wszystkim Rudzianom i nie tylko.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2023

Paweł R .......i ip: 83.17.144.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam Pana Marka jako instruktora na kategorie B. Atmosfera w samochodzie była naprawde przyjazna, dzięki niemu zdałem za pierwszym podejściem.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.11.2023

Ksenia Skandy

Ksenia Skandy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę oraz Pana Darka.Profesjonalne podejście,miła atmosfera i stan pojazdów bardzo dobry.

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i gratulujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.10.2023

Łukasz Sadowski

Łukasz Sadowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkolenie przeprowadzone przez Artura oceniam na wzorowe, miła atmosfera ogólnie polecam :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulacje

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2023

Igor l lip ip: 89.64.36.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kurs z Markiem Kawikiem to najlepsze co mnie mogło spotkać:) Dobre podejście do ludzi.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.09.2023

Artur H .....a ip: 89.64.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Potwierdzam pozytywne opinie wystawione przez innych kursantów. Spokojnie , sympatycznie ale rzeczowo, Jak coś wam nie wychodzi to pytajcie dlaczego , wytłumaczą i nauczą. Nikt przecież od razu nie był mistrzem. Zrobiłem kat. C w tej szkole i jeszcze zostały mi " dwie literki do zrobienia" E i D . Mam zamiar także tutaj je zrobić. Pozdrowienia dla instruktorów Zenka i Darka. Artur - ten z długimi włosami

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i zapraszamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.09.2023

Rafał K ....l ip: 46.134.77.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkolenie na kategorię A przeprowadzone przez Artura wzorowo. Profesjonalne podejście instruktora sprawiło, że wszystkie błędy były wyłapywane i korygowane na bieżąco, dzięki czemu egzamin został zdany za pierwszym razem. Podejście organizacyjne tej szkoły również zasługuje na 5 gwiazdek.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.09.2023

Emilia Ruda

Emilia Ruda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałam jazdy z Panią Anią, cudowna kobieta, spokojna i cierpliwa. Jasno i klarownie wyjaśniała wszystko co było mi potrzebne do nauczenia się poprawnej jazdy na drodze. Zdane za pierwszym razem. Pozdrawiam i polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.09.2023

Marcin K .... ip: 46.204.12.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Artur jest genialnym instruktorem, atmosfera jest luzna ale profesjonalna tak wiec czlowiek nie uczy sie zestresowany. Polecam

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy