Dobra Szkoła Lok Sp. z o.o.  (69)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.07.2019

g ...n ip: 37.30.21.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Fachowe podejscie do kursanta.Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.07.2019

Barbara Ko

Barbara Ko
Opinia niezweryfikowna

Trafiłam do tej szkoły po nietrafionym kursie w innej szkole jazdy, po którym nie zdałam egzaminu. Dopiero tutaj nauczono mnie jeździć!!!!! Jestem bardzo zadowolona. To w tej szkole nauczono mnie poprawnie wykonywać manewry (w końcu ktoś wytłumaczył mi jak je dokładnie wykonać!). Szczególnie polecam instruktora Marka, który wszystko tłumaczy w sposób zrozumiały. Zawsze da się z nim dogadać co do godzin jazd. Jest punktualny i skrupulatny. W dodatku tworzy taką atmosferę, w której człowiek się nie stresuje. Nie krzyczy, a tłumaczy! Jako jedyny rozumie to, że ktoś może czegoś nie wiedzieć. Z szefem szkoły jazdy też można się ze wszystkim dogadać. Wszystkim w tej szkole jazdy zależy, aby kursant zdał egzamin :) Muszę jeszcze zaznaczyć, że ich samochody są w doskonałej kondycji! Chyba wszystkie są dostosowane do zdawania na nich egzaminu. Szkoda, że nie trafiłam tu wcześniej, bo na pewno zdawałabym egzamin na ich samochodzie. Jednym słowem, wszystkim moim znajomym, będę polecać LOK jako szkołę jazdy. A moje dzieci będą się uczyć tylko w niej!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy i polecamy się na przyszłość!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 10.07.2019

Klaudia Guzy

Klaudia Guzy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zajęcia teoretyczne przeprowadzone na wysokim poziomie, ciekawe i przydatne. Jednak praktyka zależy od instruktora, na którego się trafi. Ruszanie z hamulca ręcznego miałam tylko 2 razy na jazdach, przez co za pierwszym razem nie zdałam egzaminu (już na drodze). Był problem z umawianiem się na jazdy - brakowało terminów. Nie wiem po co, każde jazdy zaczynały się od tych samych rzeczy: ok.20 min. łuku, choć już umiałam, potem ok.20 min. jazdy w kółko Godula-Chebzie. Mało poznałam Bytom. Zdałam za 3 razem, bo zmieniłam szkołę na "Daria" - kupiłam dodatkowe jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów

Minusy

nerwowa atmosfera

Odpowiedź:

?

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.07.2019

Justyna K ........a ip: 83.10.25.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam każdemu szkołę i instruktora, Pana Jurka. Bardzo doceniam profesjonalne podejście, cierpliwość i wskazówki dotyczące nie tylko jazdy, ale też tego jak podejść do egzaminu żeby nie był aż tak stresujacy. Pan Jerzy jest miły, ale mówi wprost, co jest nie tak, nad czym jeszcze popracować i bardziej sie skupić, potrafił też odpowiedzieć na każde moje pytanie, a pojawiło się ich sporo. Podchodząc do egzaminu czułam się naprawdę przygotowana, a taka pewność siebie jest podstawą. Jeszcze raz polecam każdemu z czystym sumieniem i dziękuję za świetne przygotowanie ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.07.2019

Adrian Pacyna

Adrian Pacyna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam dobrą szkołę lok super atmosfera instruktor Kat a z pasja, ogrom wiedzy, elastyczność godzin, dobry oraz sprawny sprzęt. Po odbyciu kursu w tej szkole jazdy zdanie egzaminu to formalność.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.07.2019

Kamil Dziura

Kamil Dziura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałem za pierwszym, doskonałe przygotowanie do egzaminu i luźna atmosfera, polecam

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.07.2019

Świat Mebli

Świat Mebli
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam super instruktor Pan Artur i szef. Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.06.2019

Denis N ..........i ip: 94.254.155.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełen profesjonalizm, polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.06.2019

Michał Bubik

Michał Bubik
Opinia niezweryfikowna

Szkolenie a2 super przygotowanie do egzaminu

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.06.2019

Adrian Nowak

Adrian Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, atmosfera miła, bezproblemowe umówienie na jazdy, instruktorzy bardzo fajni i profesjonalni, nie wywierają stresu. Szkolenie odbywa się na nowych i w pełni sprawnych pojazdach. Duży plac manewrowy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.06.2019

Dac Hol

Dac Hol
Opinia niezweryfikowna

Nie spodziewałem się. Zrobione E do C w krótkim czasie - egzamin za pierwszym razem bezbłędnie - i to była duża zasługa instruktorów, że takiego jak ja prawie 50-cio letniego laika nauczyli. Pozdrawiam instruktorów a tym co się zastanawiają bardzo polecam tę szkołę. Pojazdy, plac manewrowy - takie jak w WORD-zie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.06.2019

Ronaldo de Lima

Ronaldo de Lima
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor kat.A człowiek z pasją z dużą wiedzą praktyczną, w pełni profesjonalne podejście do kursanta. Trochę mało godzin w ruchu drogowym natomiast moja ocena jest pozytywna i szczerze polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.06.2019

Michal i ......i ip: 31.0.45.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Fachowe rady i kolezenska atmosfera

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.06.2019

Mateusz Urbańczyk

Mateusz Urbańczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre, profesjonalne podejście do kursanta. Zajomość tras egzaminacyjnych na wysokim poziomie. Pozdrawiam Pana Witka

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.06.2019

Rafał Jarosz

Rafał Jarosz
Opinia niezweryfikowna

Świetna szkoła. Bardzo polecam Pana Witolda. Zdane za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulacje! Dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.06.2019

Marcin C .......a ip: 5.184.194.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła warta każdej złotówki, instruktorzy mili i skoncentrowani na tym by nauczyć kursanta aby go nic nie zaskoczyło na egzaminie. Atmosfera bardzo pozytywna, swobodna, sprzęt wzorowy, plac rozległy, jednym słowem super. Pozdrawiam i polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.06.2019

Anna Mrowiec

Anna Mrowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin na kat. C zdałam za pierwszym podejściem. A to wszystko dzięki dużej wytrwałości i cierpliwości instruktorów, którzy z dużym wysiłkiem ze swojej strony nauczyli mnie jeździć :-D a nie było łatwo. Profesionalizm i swobodna atmosfera na każdym kroku.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.05.2019

Sebastian Kwietniowski

Sebastian Kwietniowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić tę szkołę, a w szczególności Pana Jurka który profesjonalnie podchodzi do swoich obowiązków, dzięki niemu zdałem za pierwszym razem. Wielkie dzięki!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 30.05.2019

Izabela Kurowska

Izabela Kurowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalni i mili instruktorzy zwłaszcza pan Witek z którym miałam przyjemność jeździć oraz pani Sylwia!!! Polecam tą szkołę!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B96

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.05.2019

On Michal

On Michal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ! Chłopaki wiedzą co robią !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.05.2019

Bartek P ...... ip: 31.0.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła, świetni instruktorzy. Uczą i tłumacza wszystko od A do Z. Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2019

Łukasz P ...k ip: 88.156.133.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Firma godna polecenia, kat C i C+E zrobiona i zdana w zaledwie 4 miesiącem i co się liczy za pierwszym podejściem . Zresztą kat B również zrobiona w tej szkole jazdy kilkanaście lat temu i dlatego wróciłem , niezmiennie się nie zawiodłem. Instruktorzy bardzo pomocni, potrafią wszystko bardzo dobrze wytłumaczyć. Bardzo rzetelna firma. Bez zastanowienia polecam ją wszystkim niezdecydowanym.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2019

Wiktoria Józefiok

Wiktoria Józefiok
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić właśnie tę szkołę jazdy. Świetni instruktorzy, możliwość zdawania egzaminu państwowego samochodem, którym się odbywało jazdy co daje niesamowity komfort, bezproblemowa i miła sekretarka, która zna się na rzeczy, zero problemów z czymkolwiek.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2019

Sylwia O Oko ip: 188.146.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdałam za pierwszym razem egzamin z kat C. Przyjemna atmosfera,profesjonalizm, fajni instruktorzy. Polecam.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.05.2019

Mikołaj Bęben

Mikołaj Bęben
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy. Bardzo polecam Pana Witolda. Profesjonalnie podchodzi do nauki jazdy, miła atmosfera.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.05.2019

Mariusz Bąk

Mariusz Bąk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, wspaniali instruktorzy. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Wielkie dzięki

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.05.2019

Kamil Kachniarz

Kamil Kachniarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta ze strony instruktora, miła atmosfera . Jestem bardzo zadowolony z całego kursu jaki tam przeszedłem i Polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.05.2019

Justyna Dobias

Justyna Dobias
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z Całego Serducha polecam tą szkołę! ! Oczywiście Najlepszy Pan Jurek????

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.05.2019

Krzysztof Nowak

Krzysztof Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.05.2019

Dawid Mych

Dawid Mych
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Właśnie zdałem egzamin na kat. c za pierwszym razem dziękuje bardzo za dobre przygotowanie do egzaminu oraz za cierpliwość. Samochody w bardzo dobrym stanie technicznym oraz czyste. jeszcze kat. C+E. Do zobaczenia

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i zapraszamy:)