Dobra Szkoła Lok Sp. z o.o.  (110)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.11.2019

Adam Ponikiewski

Adam Ponikiewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moim zdaniem najlepsza szkola. Luzna atmosfera,indywidualne podejscie do kazdego kursanta i pelen profesionalizm ze strony instruktorow. Pan Artur,super instruktor,co potwierdza egzamin zdany przy pierwszym podejsciu. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.11.2019

Olek Schmidt

Olek Schmidt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła. Instruktor z powołania

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.11.2019

Kuba Łysień

Kuba Łysień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym wiec może to świadczyć tylko o jednym zdecydowanie polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.11.2019

Madzia Hermann

Madzia Hermann
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam gorąco tą szkołę, fajni ludzie, pełen profesjonalizm i kompetencja.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy i zapraszamy za niedługo na kat A2 i B

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.11.2019

Natalia Szalas

Natalia Szalas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po kursie w tej szkole czułam się w 100% przygotowana do egzaminu. LOK zadbał o wszelką wygodę kursanta, czyli informowanie na bieżąco o wszystkim oraz udostępnienie potrzebnych do nauki materiałów. Jazdy przebiegły bardzo sprawnie, w świetnej atmosferze! Mój instruktor - pan Witold - przekazał mi całą niezbędną wiedzę, zawsze potrafił wszystko wytłumaczyć w zrozumiały sposób. Wszelkie różnice zdań można było bez stresu przedyskutować i dobrze się czegoś nauczyć. Profesjonalna oraz życzliwa postawa wpłynęły na owocną współpracę. Ćwiczyliśmy do skutku to co nie wychodziło, dzięki czemu pokonałam trudności i zdałam egzamin państwowy. Serdecznie polecam Szkołę Jazdy LOK, a już szczególnie samego instruktora!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy i gratulujemy!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 04.11.2019

Agnieszka Kopel

Agnieszka Kopel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursanta, miła atmosfera i wspaniali instruktorzy, w szczególności Pan Marek.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.11.2019

Szymon Justyna Zuśka

Szymon Justyna Zuśka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.10.2019

Mirosław Harmatiuk

Mirosław Harmatiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam. Najlepsza szkoła w okolicy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2019

Marcel Wieczorek

Marcel Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście instruktorów do każdego kursanta, umiejętność przekazywania wiedzy, zdecydowanie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.10.2019

Barbara Janusek

Barbara Janusek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Indywidualne podejście do kursanta, instruktorzy pełen profesjonalizm, pojazdy w super stanie. Przemiła atmosfera. A co najważniejsze to możliwość zdawania egzaminu państwowego samochodem którym odbywało się kurs. Gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.10.2019

Grzegorz Ficek

Grzegorz Ficek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursanta, bardzo polecam tą szkołę!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.10.2019

Patryk Knioch

Patryk Knioch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Prawo jazdy kat. C potem C+E za pierwszym. Polecam wszystkim Sprzęt szkoleniowy (pojazdy) nowe, na najwyższym poziomie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2019

Dorota Piszcz

Dorota Piszcz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkola LOK" nie jest dobra, jest FANTASTYCZNA! Mialem przyjemnosc odbyc kurs kategorii A. Świetne warunki nauki teorii, dzięki którym spokojnie moglem również w domu przygotowywać się do teoretycznego egzaminu. Nastepnie rozpoczalem lekcje jazdy z Panem Arturem. Swietny nauczyciel! Zaangażowany, bardzo pomocny! Eliminował każdy błąd i dawał wiele wskazówek, które ułatwiły naukę. W efekcie zdałem egzamin praktyczny za pierwszym razem. Każdemu będę polecał ! Dzięki! Jarek

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2019

Adrian Kosno

Adrian Kosno
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo Dziękuję. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.10.2019

Piotr Falkus

Piotr Falkus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Udało się za pierwszym razem chociaż stary piernik ze mnie... :-) Według mnie jeśli na kat. A, to tylko tam i Artur rzecz jasna, mimo tego, że znam go też prywatnie, szkoli ekstra. Powtarza manewry, na które na egzaminie zwracają szczególną uwagę. Słuchajcie go uważnie, róbcie co mówi... a wszystko będzie ok.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2019

Jarosław P ....z ip: 89.74.210.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

"Dobra szkoła LOK" nie jest dobra, jest FANTASTYCZNA! Miałem przyjemność odbyć kurs kategorii A. Po otrzymaniu bardzo dobrych materiałów zdałem egzamin teoretyczny a następnie rozpocząłem lekcje jazdy z Panem Arturem. Świetny nauczyciel! Zaangażowany, bardzo pomocny! Eliminował każdy błąd i dawał wiele wskazówek, które ułatwiły naukę. W efekcie zdałem egzamin praktyczny za pierwszym razem. Każdemu będę polecał! Dzięki! Jarek

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy serdecznie

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.10.2019

Karolina Foltynowicz

Karolina Foltynowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła warta polecenia. W szczególności polecam pana Witolda, świetnie przygotował mnie do egzaminu, który zdałam za pierwszym razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.10.2019

Kacper Wieczorek

Kacper Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjazna atmosfera, świetne przygotowanie do egzaminu polecam bardzo serdecznie!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.10.2019

Krzysztof B .......i ip: 88.156.130.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdane za 1szym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.10.2019

Krzysztof Białecki

Krzysztof Białecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za 1szym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.10.2019

Tomek Nowok

Tomek Nowok
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, cierpliwi instruktorzy, zawsze znajdą czas dla kursanta ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2019

Kamil Kasowski

Kamil Kasowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalnie podchodzą do każdego kursanta, fachowo uczą i przygotowują do egzaminów, miło spędzony czas na placu manewrowym, duży wybór pojazdów, szczerze polecam egzamin pewnie zdany ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.10.2019

Michał K ....s ip: 87.101.26.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z czystym sumieniem mogę polecić! Instruktorzy to profesjonaliści, auto nówka sztuka a z umówienie się na jazdy nie ma najmniejszych problemów. Cały kurs łącznie ze zdanym egzaminem państwowym w półtorej tygodnia.

Plusy

atrakcyjna cena, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.10.2019

Mateusz Duda

Mateusz Duda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera, fachowe doradztwo przez dobrze wykwalifikowanych instruktorów. Duża ilość dostępnych pojazdów w dobrym stanie. Kolejna kategoria zdana za pierwszym razem. Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.10.2019

Joanna Lucimińska

Joanna Lucimińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu i miła atmosfera. Polecam !!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.09.2019

Łukasz Plich

Łukasz Plich
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fantastyczna szkoła jazdy. Jeśli zdać egzamin na prawo jazdy, to tutaj naprawdę dobrze Cię do tego przygotują. Egzamin zdany za pierwszym razem!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.09.2019

Victoria Cichoń

Victoria Cichoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę dobra szkoła jazdy, polecam wszystkim.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.09.2019

Tomek Kominek

Tomek Kominek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super profesjonalne podejście do kursantów, zdawałem dzisiaj na kat A zdałem za pierwszym razem. Wszyscy instruktorzy z którymi miałem styczność bardzo fajni w szczególności P. Artur. F poprostu odpowiedni czlowiek na odpowiednim stanowisku.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy serdecznie

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.09.2019

Paweł R ........i ip: 88.156.131.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wróciłem do kursu po 10 latach.Spora przerwa ale dzięki Panu Markowi uwierzyłem , że tym razem doprowadzę tę sprawę do końca z pozytywnym skutkiem.Udało się bo moim zdaniem egzamin na prawo jazdy to jedna wielka loteria i walka ze stresem.Jeżdżąc z Panem Markiem już po kilku minutach zapomina się o stresie , który jest zapewne jednym z powodów niezdawanych egzaminów państwowych.Rzetelność , wieloletnie doświadczenie i indywidualne podejście do kursanta to Pan Marek.Nawet najbardziej odpornemu na wiedzę człowiekowi jest wstanie wpoić wiedzę , którą wykorzystamy na egzaminie a potem w życiu codziennym.Dziękuję raz jeszcze!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.09.2019

Grzegorz Gilski

Grzegorz Gilski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wczoraj zdałem egzamin. Oczywiście pozytywnie! Co prawda nie liczy się ilość razy , lecz solidne przygotowanie i praktyka nauki jazdy przez super instruktora Pana Marka! Który cierpliwie , rzetelnie przygotował mnie w drogę, która odpowiedzialnie mogę jechać! Tylko Pan Marek polecam go. Ogólnie na wykładach też bardzo mądrze uczą. Na egzaminie zxteori moim zdaniem ,dzięki przygotowaniu teoretycznemu znalazłem odpowiedź w każdym pytaniu. To najlepsza szkoła nauki jazdy!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy