Colina. Szkoła Nauki Jazdy

 578 opinii w tym 443 zaufane

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Colina. Szkoła Nauki Jazdy
ul. Radarowa 32 (przy WORD OKĘCIE)
02-137 Warszawa

Kontakt

Opis

Firma Colina prowadzi szkolenia dla kandydatów na kierowców samochodów osobowych.
Robimy wszystko, by spełniać oczekiwania naszych kursantów. Szkolenia prowadzone są pod okiem wyrozumiałych i cierpliwych instruktorów z wieloletnią praktyką.
Zapewniamy profesjonalną i bezstresową atmosferę szkolenia.
Wykłady obywają się w nowej sali, na ul. Radarowej 32. Jest możliwość wykupienia wykładów przez internet - e-LEARNING.
Część praktyczna, czyli jazdy szkoleniowe przeprowadzane są na nowych samochodach egzaminacyjnych.

Egzamin można zdawać autem którym odbywało się szkolenie,
wstawiamy nasze auta na egzamin państwowy.

Zajęliśmy 3 miejsce w rankingu TVN Warszawa jako jedna z najlepszych szkół w mieście!

Zapraszamy na naszą stronę facebook oraz colina.pl - znajdziecie tam informacje związane z prawem jazdy ale i pojawiać się będą promocje na kursy.

Oferujemy państwu:

- absolutnie bezstresową atmosferę zajęć,
- jazdy trasami egzaminacyjnymi,
- w pełni wyposażoną sale wykładową,
- elastyczne godziny zajęć,
- pełnowymiarowy plac manewrowy w okolicy ośrodka
- pojazdy szkoleniowe Hyundai i20, Yamacha MT07 takie jak na egzaminie państwowym,
- badania lekarskie na miejscu,
- profesjonalne materiały dydaktyczne - GRATIS.

- jest możliwość aby egzamin państwowy zaliczyć autem którym się szkoliłeś/aś.

Zapraszamy.

Dane do przelewu:
konto nr: 30 1140 2017 0000 4502 0499 8276
Mariusz Owczarczyk ul. Mydlarska 6, 04-690 Warszawa
tytułem: kurs kat. B , imię i nazwisko.
Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Pułaskiego 20F, 05-510 Konstancin-Jeziorna

tel: 500383256

Konstancin-Jeziorna

Instruktorzy

Edward OSK Colina 5 lat

Dariusz Broszkiewicz w OSK   Colina 7 lat

Dariusz Broszkiewicz w OSK Colina 7 lat

Adrian w OSK Colina 4 lata

Edward Mikołajczyk w OSK Colina 3 lata

Dariusz w OSK Colina 4 lata

Robert

Mariusz

Artur w OSK Colina 4 lata

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2490 zł

codziennie

ul. Radarowa 32 (przy WORD OKĘCIE)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai i20)
pierwszy egzamin wewnętrzny teoria,
materiały dla kursantów, cena kursu przy płatności jednorazowej uwzględniony został upust w wysokości 8% z ceny kursu kat. B,- 2490zł.

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2190 zł

ul. Radarowa 32 (przy WORD OKĘCIE)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2190 zł

ul. Radarowa 32 (przy WORD OKĘCIE)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3300 zł

ul. Radarowa 32 (przy WORD OKĘCIE)

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin (po 45 min) wykładów
30 godzin (po 60 min) jazd
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. C+E, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2490 zł

ul. Radarowa 32 (przy WORD OKĘCIE)

WIĘCEJ W cenie kursu:
25 godzin (po 60 min) jazd
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. B+E, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1490 zł

ul. Radarowa 32 (przy WORD OKĘCIE)

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Magdalena A ......k ip: 77.113.4.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła bardzo dobra, instruktorzy fantastyczni. Jeździłam z kilkoma i ma to swoje zalety, bo każdy podpowie coś innego ciekawego :) Egzamin na C zdany za pierwszym podejściem! C+E trochę dłużej zeszło, ale to moje nerwy egzaminacyjne ;) W każdym razie już zaliczone, zdane i za mną :) Szczerze polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Kamila B .....t ip: 37.248.156.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W szkole Colina warszawa wykupiłam kilka godzin jazd, trafił mi się rewelacyjny pan, dzięki któemu zdałam egzaminy za 1 razem. Wszystko miałam niewzwykle dobrze przetlumaczone, tego mi było trzeba. Bardzo miła obsługa administracyjna. Polecam wszystkim :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Dominika A ....z ip: 37.248.157.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam ośrodek szkolenia colina. Dziś pozytywnie zdałam egzamin, jest to zasługa fachowych wykładow z teorii oraz bardzo dobremu przygotowaniu, teoretycznemu jak i praktycznemu za które dziękuję panu Edwardowi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mikołaj J ..... ip: 37.120.211.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szybka, efektowna nauka. Szkoła Colin sama w sobie jest położona w miejscu bardzo łatwo dostępnym. Wykłady są prowadzone w miłej i przyjemnej atmosferze, z ogromnym zrozumieniem. Egazmin teoretyczny zdałem za pierwszym razem więc całkiem nieźle :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał K ..p ip: 37.120.211.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy. Pana Darisza po prostu nie da się nie lubić :) Świetnie tłumaczy, ma ogromną cierpliwość i bardzo dobrze potrafi nauczyć jeździć. Każdy egzamin zdany za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Adam D ..a ip: 188.146.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zrobiłem w tym roku kurs B+E i dzisiaj o 7.15 egzamin na Odlewniczej zdany bezbłędnie za pierwszym podejściem, Instruktor Dariusz, super facet - wbił mi do głowy trochę cennych uwag i na egzaminie wszystko się przydało, jakby nie było z przyczepami jeździ się trochę inaczej :-) Polecam szkołę, polecam Darka - dzięki mistrzu!! Adam D.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paulina K .............k ip: 87.205.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.12.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkołę polecam z całego serca, a szczególnie jazdy z p. Tadeuszem :) Instruktor miły, stonowany, posiadający dużą wiedzę, ale i wymagający, co bardzo u nauczycieli cenię. Pojazd instruktora - oceniam bardzo dobrze, auto zadbane, nic nie stuka, nie puka, w środku czyste i pachnące :) W czasie kursu dostałam konkretne wskazówki dotyczące zasad ruchu drogowego i technik jazdy, dzięki którym zdałam egzaminy wewnętrzne w OSK oraz zewnętrzne w WORD za pierwszym razem, i które z powodzeniem stosuję jeżdżąc (sporo) większym autem, niż kursowe. Cenę oraz czas trwania kursu oceniam dobrze (w moim przypadku teorię + jazdy miałam od września do listopada / Egzamin w WORD Radarowa - 5 grudnia 2017). Jeszcze raz polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Małgorzata K .......a ip: 31.0.123.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.12.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Ośrodek Colina, fantastyczna szkoła, nauka odbyła się bez żadnych problemów.Profesjonalne podejście instruktorów, dobre porady i bezstresowa nauka, wszystko bardzo dobrze zorganizowane, z instruktorów szczególnie polecam pana Janusza!!!! wspaniały człowiek który krok po kroku tłumaczy przebieg nauki. Bardzo dziękuję za jazdy oraz szkolenia :-)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka B ..........a ip: 83.28.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.09.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak najbardziej polecam Szkołę Nauki Jazdy Colina. Profesjonalne podejście,świetni instruktorzy a szczególnie P. Janusz z anielskim podejściem :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Beata M ......k ip: 78.11.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.07.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Miałam w tej szkole jazdy doszkalające z trzema instruktorami, wszyscy byli bardzo profesjonalni i sympatyczni, dobrze tłumaczący. Naprawdę korzysta się z każdej jazdy w tej szkole i szybko zdobywa umiejętności. Serdecznie polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agata P ........k ip: 95.160.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.03.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po moich licznych przygodach z innymi szkołami, mogę szczerze przyznać, że ta jest na prawdę wybitna. Miałam przyjemność jazdy z Panem Dariuszem- świetny, opanowany instruktor posiadający gruntowną wiedzę. Daje wiele rad, jak sprawnie przejść przez egzamin, a także stawia na własne wyczucie pojazdu. Mimo, że miałam tu kilka jazd doszkalających to mam wrażenie, że nauczyłam się przez ten czas więcej, niż przez cały kurs w innej szkole. Zdane bez żadnych błędów.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paulina B ...... ip: 195.245.213.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.12.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne szkolenie szczególnie część praktyczna. Instruktorzy profesjonalnie i z sympatią podchodzą do kursantów (szczególnie Pan Tadeusz). Dzięki świetnym poradom i wskazówkom spokojnie można podejść do egzaminu państwowego. Bardzo polecam wszystkim osobom ubiegającym się o Prawo do Jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Filip Z ........z ip: 94.254.131.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.12.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem, polecam Pana Grzegorza. Zrobione w około 4 tygodnie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna R .....a ip: 77.252.213.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.09.2016

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Kurs w tej szkole to sama przyjemność i dobrze wydane pieniądze! Bardzo dobra szkoła, miła atmosfera, serdeczni ludzie. Super instruktorzy. Indywidualne podejście do każdego kursanta, pełen profesjonalizm, olbrzymia wiedza, spokój i opanowanie. Nie było również najmniejszych problemów z umawianiem jazd - pełna elastyczność.Szkołę tą mogę polecić każdej osobie która zaczyna swoją przygodę na drodze . COLINA najlepszy ośrodek szkoleniowy w Warszawie!! Egzamin oczywiście zdany

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ola T .......a ip: 77.253.94.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.09.2016

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

OSK Colina - dobry wybór! Super szkoła, fajni ludzie!;) Chcę z całego serca podziękować Instruktorowi Panu Tadeuszu który został mi polecony przez jedną dziewczynę na przystanku Radarowa, jadąc z nią autobusem wszystkiego się dowiedziałam, była ona zachwycona i bardzo chwaliła tą szkołę oraz instruktora p. Tadeusza. Kończąc kurs w innej skole i po nieudanej próbie zdania części praktycznej egzaminu państwowego, dzięki tej dziewczynie, postanowiłam wybrać się do tej szkoły na jazdy doszkalające. p.Tadeusz podchodzi do swojej pracy z ogromną pasją i niezwykłym zaangażowaniem w naukę. Dobrze uczy , potrafi spokojnie i zrozumiałe wytłumaczyć co jak i gdzie:) Wtedy nauczyłam się czego jeszcze nie umiałam, cenne rady i wskazówki na pewno jeszcze nie raz mi pomogą w dalszej jeździe. Kapitalnie przygotował mnie do egzaminu który bez trudu zaliczyłam z wynikiem pozytywny;))) Jestem bardzo zadowolona i też jak najbardziej polecam szkołę COLINA z p.Tadeuszem!,)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ela K .....z ip: 94.254.163.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.09.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jest świetna, zdałam za drugim razem po dwóch oszkalaniach. Bardzo jestem wdzięczna za jazdy z Panem Adrianem i Panem Dariuszem i Tadeuszem.. Szczerze polecam naukę z tymi instruktorami, a najbardziej z Panem Adrianem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Tomasz M .......a ip: 91.222.126.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.08.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miałem okazję jeździć z 5 instruktorami (i to nie na moją prośbę szkoła dokonywała takich rotacji), z pełnym przekonaniem mogę polecić jedynie Pana Karola (w zamierzeniu miał to być mój jedyny instruktor), który już w „Colinie” niestety nie pracuje i Pana Dariusza Broszkiewicza. Gdyby nie Pan Dariusz i jego koncyliacyjne podejście, ogólne wrażenie nie byłoby jednoznacznie pozytywne (dyplomatycznie jednak bez personaliów). Pozostaje oczywiście cieszyć się ze zdanego za pierwszym razem egzaminu, za co serdecznie dziękuję przede wszystkim Panu Karolowi; dziękuję też Panu Dariuszowi za okazaną życzliwość oraz wyrozumiałość.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadyczęste zmiany instruktorów, instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, skracanie czasu trwania jazd,

Aleksandra M .......a ip: 89.70.92.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.08.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam, Jako instruktora polecam Pana Taduesza. Bardzo cierpliwy i kulturalny. Zdałam za pierwszym razem. Natomiast bardzo nie podobało mi sie podejście do kursantów w biurze. Słaba komunikacja i decyzyjność. Ale ogólnie szkołę polecam, są na prawdę skuteczni.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów
- Wadyczęste zmiany instruktorów, nudne wykładyproblemy z umawianiem na jazdy

Justyna Z ......a ip: 89.66.123.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.02.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem! Pan Edek najlepszy instruktor jakiego można sobie wymarzyć! Solidny, rzetelny a przede wszystkim bardzo konrketny, prawdziwy instruktor "z powołania". Polecam wszystkim jazdy w tej szkole! Powodzenia! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Weronika S .......... ip: 94.254.199.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.10.2015

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mam bardzo dobre odczucia co do Coliny, dosyć szybki kurs no i super atmosfera podczas jazd z Panem Januszem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Adam J ........i ip: 81.219.21.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.09.2015
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła bardzo dobra, wykłady ciekawe i zabawne, człowiek naprawdę chce na nie przychodzić. Lekcje praktyczne też bardzo mi się podobały, miła atmosfera, instruktorzy profesjonalni. Na zajęcia zawsze przychodziłem zadowolony i tak też z nich wychodziłem. Każdemu kto chce zrobić prawo jazdy polecam tą szkołę.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Katarzyna W .....k ip: 83.9.16.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.09.2015
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, teoria jest przeprowadzana w sposób bardzo profesjonalny i szczegółowy, każdą wątpliwość rozwiewa prowadzący Pan Dariusz. Atmosfera oraz ludzie tam pracujący naprawdę bardzo dobrze przygotowani do wyszkolenia przyszłych kierowców. Jazdy umawiane były według tego co mi pasowało, a że pracuję to tylko wieczorami mogłam jeździć i nie było problemu. Egzamin teoretyczny zdany za pierwszym razem i zaraz podeszłam do praktycznego, który również od razu zdałam :)) Jeździłam na Radarowej Skodą właśnie tej szkoły bo WORD nie ma tych aut już, a są lepsze na egzamin niż Hyundai. Jeszcze raz szczerze polecam! Kasia

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz P .......i ip: 37.47.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.08.2015
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szybki kurs, świetna atmosfera i naprawde dobra cena wliczając nawet lekarza ktory jest na miejscu! Dzieki tej szkole zdałem prawo jazdy za pierwszym razem! Polecam bardzo gorąco :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Krzysztof M Mag ip: 89.73.21.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.08.2015
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs zdawałem we Wrocławiu, później miałem ponad 3 lata przerwy w jeżdżeniu. Zgłosiłem się do pana Darka po 8 godzin jazd doszkalających, w wyniku których egzamin zdałem za pierwszym razem. Nadmienić trzeba że z Hołowczycem łączy mnie tylko imię :) Przygotowanie takiego głąba jak ja w 8 godzin to prawdziwe wyzwanie. Gorąco polecam tego instruktora!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina K ......k ip: 78.11.154.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.08.2015
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kursy teoretyczne bardzo ciekawie przeprowadzone przez pana Darka w bardzo przyjazny, przyjemny sposób i miłej atmosferze. Profesjonalni instruktorzy, z którymi miło upływał czas. Wiele przydatnych uwag i jazdy trasami egzaminacyjnymi przyniosły efekty. Także świetna atmosfera w biurze, gdzie miejsce sprawowała pani Justyna, która zawsze starała się pomagać kursantom i zawsze można było na Nią liczyć. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Ewa W .........a ip: 31.11.234.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.07.2015
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs w Colinie robiłam pare lat temu , dokładnie w 2011 r ale mam nadzieje ze nic sie zmieniło . Byłam bardzo zadowolona , zarówno jesli chodzi o kurs teoretyczny jak i jazdy . Od razu po zaliczonym egzaminie wewn zaczęłam jazdy , grafik ustalany byl na najbliższe 2 tyg i jeździłam sporo , 3 x po 2h tygodniowo a nawet częściej. Nie było żadnego problemu z tym zeby jeździć dużo a słyszałam ze wcale nie jest to takie oczywiste i jest z tym problem w innych szkołach. Kurs w. Colinie zrobiłam w 3 m- ce , kupiłam rozszerzony z większa liczba godzin jazd. Instruktorzy starają sie bardzo dobrze przygotowac do egzaminu, mówią mnostwo przydatnych rzeczy i " aż do znudzenia" zwracają uwagę na naprawdę istotne rzeczy wymagane pozniej na egzaminie. Starają sie zeby w tym krótkim czasie pewne zachowania weszły nam w krew i to jest super . Jeździłam z różnymi osobami, nie chciałabym przytaczać nazwisk bo moze sie juz nawet okazać ze te osoby juz nie pracują ale ja dogadywalam sie z kazdym z tych panów. Wiadomo , kazdy ma trochę int sposób tłumaczenia ale generalnie wszyscy uczulaja na sprawy ważne , starają sie zeby kursant nie był zaskoczony na egzaminie.Zdałam ze drugim razem chociaż czułam sie bardzo dobrze przygotowana. Trafiłam jednak na egzaminatora który bardzo lubił sobie pokrzyczeć i chociaż jeździłam juz blisko godzinę po mieście to w końcu popełniłam błąd - pewnie bardzo go to ucieszyło ;) Za drugim juz zdałam . Powiem szczerze jak miałabym jeszcze raz wybierać to z czystym sumieniem wrocilabym do Coliny, byłam naprawdę zadowolona.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Małgorzata K ...t ip: 77.255.55.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.07.2015

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołe, świetna atmosfera, wszyscy bardzo życzliwi, zajecia prowadzone sa profesjonalnie zarówno teoria jak i praktyka , samochody w bardzo dobrym stanie, instruktorzy bardzo życzliwi ,opanowani, nie krzyczą, szkoła umiekscowiona jest obok miejsca egzaminu wiec dużym plusem jest odrazu jeżdzenie po trasach egzaminacyjnych, a nie tracenie czasu na sam dojazd do niej z chęcią uczeszczałam do tej szkoły i wiele z niej wynioslam, polecam;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Martyna C .........k ip: 87.207.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.06.2015
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wybrałam tę szkołę, bo czytałam, że jeździ się z różnymi instruktorami, a tego właśnie chciałam - bo każdy uczy inaczej i każdy czegoś innego oczekuje, co pozwala poznać różne techniki i zwraca uwagę na więcej szczegółów, dzięki temu na egzaminie (gdzie po raz kolejny po prawej mamy innego człowieka) chyba jest łatwiej. I absolutnie nie żałuję. Naprawdę dobra szkoła, instruktorzy cierpliwi, z powołania, uczą skutecznie i bezstresowo. Przesympatyczna atmosfera w biurze za sprawą pani Justynki. Szkoła jest mała, kursantów dużo, więc czasem są drobne problemy z terminami, w dodatku wiadomo - samochody czasem się psują, w ostatniej chwili trudno zorganizować jakiś na zastępstwo, więc zdarza się, że jazdy są odwoływane, ale naprawdę pani Justyna robi co może, żeby wszystko odbywało się jak najsprawniej. Cały kurs bardzo dobrze przemyślany - pierwsze 6h jazd są pojedyncze, co pozwala oswoić się z prowadzeniem samochodu, nauczyć podstaw, później już jazdy są max 2h dziennie, średnio co 2. dzień, co jest świetnym rozwiązaniem, bo przy dłuższej jeździe po mieście naprawdę trudno utrzymać koncentrację na wysokim poziomie (dla mnie nawet te 2h to już było trochę za długo), a co za tym idzie też już trudno byłoby się czegoś nauczyć. Jeździ się głównie po trasach egzaminacyjnych, ale nie tylko - podczas kursu zjeździłam chyba 4 dzielnice, żeby nie było nudno i żeby nie jeździć na pamięć. W sumie jeździłam z 5 instruktorami, najbardziej wdzięczna jestem 3: panu Grzesiowi - ostoja spokoju, ocean cierpliwości i życzliwości, dziękuję Panu zwłaszcza za plac manewrowy, ale też za wszystkie "skrzyżowanka, zatrzymanka i jedyneczki"; panu Darkowi T (zwanemu też "małym Darkiem") - za drobiazgowość (a nawet czepialstwo), zwracanie uwagi na wszystkie błędy popełnione i prawie popełnione, a wszystko w luźnej atmosferze; panu Darkowi B (wykładowcy) - zwłaszcza za naukę parkowania i jazdę trasami egzaminacyjnymi okraszoną do bólu opowieściami o przepisach i pułapkach czekających z każdej strony (roztrząsanie wykonanych manewrów pod każdym kątem - co było dobrze, co było źle, jak byłoby akceptowanie, a jak idealnie; widać, że to wielki pasjonat nauczania). Wszystkim bardzo dziękuję za to, że zawsze miło było przyjść, posiedzieć i pożartować w oczekiwaniu na jazdę. Egzamin teoretyczny zdałam za 1 razem, praktyczny za 2., ale tylko przez stres spowodowany nową sytuacją, który sama sobie jeszcze spotęgowałam myśleniem, że "muszę"; za 2. razem poszłam spokojniejsza i udało się bez problemu (bez żadnych jazd pomiędzy egzaminami). Po zakończeniu kursu wzięłam jeszcze kilka godzin jazd uzupełniających z zaprzyjaźnionym ze szkołą instruktorem Robertem, jako że w Colinie był problem z terminami, a ponadto chciałam zapoznać się z nowym samochodem (cały kurs robiłam na Skodzie Fabii, egzamin zdawałam na Hyundaiu i20, ale prawdą jest to, co mówi pan Darek wykładowca - robimy prawo jazdy na samochód, nie na Skodę, nie ma dużego znaczenia, na czym uczymy się jeździć, tylko jak) - to też bardzo dużo mi dało (w końcu nowy nauczyciel to nowy punkt widzenia i nowe wskazówki). Wszystkim raz jeszcze bardzo dziękuję - robicie naprawdę dobrą robotę!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Angelika C ........a ip: 46.76.118.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.06.2015

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jak dla mnie REWELACJA!!. Miałam do czynienia 11 lat temu z inną szkołą nauki jazdy przy Broniewskiego wiec wiem co pisze. Instruktorzy są tu wyrozumiali, uśmiechnięci, kompetentni po prostu "pełna profeska". Jedynym negatywem który chcę tu nadmienić jest właściciel- powoli przestaje dbać o dobry wizerunek swojej firmy ale na szczęście jego instruktorzy skutecznie niwelują tą niedoskonałość. Egzamin praktyczny zdany po Warszawie za pierwszym razem. Pozdrawiam A.Ch

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wioleta K Kot ip: 89.174.254.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.04.2015
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam te szkołę jazdy. Solidna firma, godna zaufania. Wykłady z panem Darkiem to teoria w najlepszym wydaniu. Instruktorzy podchodzą do każdego indywidualnie i profesjonalnie, zawsze słuzą rada i pomocą. Pani Justyna, kobieta skarb. Jeśli więc szukasz szkoły jazdy solidnei i godnej polecenia to wybierz Colinę. Wioleta Kot

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak