Auto Szkoła TURBO

 425 opinii w tym 262 zaufane

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Auto Szkoła TURBO
ul. Bogusławskiego 28 / 3 Oficyna
58-500 Jelenia Góra

Kontakt

Opis

Szkoła Jazdy TURBO dokłada wszelkich starań aby w możliwie najlepszy sposób przygotować kursantów do egzaminu na prawo jazdy. Nauka jazdy prowadzona jest przez dobrze przygotowanych instruktorów i odbywa się w następujących kategoriach:

B, B+E, C, C+E, D, C z B, D z B, C z D.

Oferujemy także pełną gamę szkoleń dla kierowcy zawodowego.
W naszej ofercie znajdziesz: szkolenia dodatkowe,

Kurs na Certyfikat Kompetencji Zawodowych...

Szkolenia ADR podstawowe , cysterny

Kwalifikacja Wstępna Przyspieszona dla kierowców zawodowych

Szkolenia Okresowe


KURS KAT B ------- Posiadamy PONAD 3000 pytań przykładowych egzaminacyjnych w swojej bazie----!!!!
KURS KAT B ------- Posiadamy PONAD 3000 pytań przykładowych egzaminacyjnych w swojej bazie---!!!!!
KURS KAT B ------- Posiadamy PONAD 3000 pytań przykładowych egzaminacyjnych w swojej bazie--!!!!!!
KURS KAT B ------- Posiadamy PONAD 3000 pytań przykładowych egzaminacyjnych w swojej bazie-!!!!!!!-
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Michał Kozłowski

Michał Kozłowski

Jan Drab

Jan Drab

Wojtek Szkudlarek

Wojtek Szkudlarek

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2800 zł

ul. Bogusławskiego 28 / 3 Oficyna

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
jazda po placu egzaminacyjnym w ośrodku egzaminacyjnym WORD


kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3500 zł

ul. Bogusławskiego 28 / 3 Oficyna

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
30 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240, MAN TGL 12.250)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne
podstawienie pojazdu na egzamin państwowy

kat. B+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

ul. Bogusławskiego 28 / 3 Oficyna

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd (Volkswagen T5 + laweta z plandeką)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

3500 zł

ul. Bogusławskiego 28 / 3 Oficyna

WIĘCEJ W cenie kursu:
25 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240 + przyczepa Tandem, MAN TGL 12.250 + przyczepa Tandem)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne
podstawienie pojazdu na egzamin państwowy

kat. D, Wykłady i praktyka

Automat

4500 zł

ul. Bogusławskiego 28 / 3 Oficyna

WIĘCEJ Cena kursu przy posiadaniu kategorii C. AUTOMATYCZNA SKRZYNIA BIEGÓW PODSTAWIAMY AUTOBUS NA EGZAMIN

W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
40 godzin (po 60 min) jazd (Autobus Mercedes)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. D, Wykłady i praktyka

Automat

5500 zł

ul. Bogusławskiego 28 / 3 Oficyna

WIĘCEJ Cena kursu przy posiadaniu kategorii B. AUTOMATYCZNA SKRZYNIA BIEGÓW
PODSTAWIAMY AUTOBUS NA EGZAMIN

W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
60 godzin (po 60 min) jazd (Autobus Mercedes)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. ADR, Wykłady i praktyka

Ekspresowy, Weekendowy

500 zł

ul. Bogusławskiego 28 / 3 Oficyna

WIĘCEJ Podstawowy - 500 zł
Specjalistyczny cysterny - 300zł
Specjalistyczny kl.1 -350zł
Specjalistyczny kl.7- 350 zł,

kat. B96, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Automat, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Indywidualny, Poranny, Specjalny

1300 zł

ul. Bogusławskiego 28 / 3 Oficyna

WIĘCEJ jazdy do egzaminu

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Agata K ...l ip: 46.205.213.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem. Bardzo polecam! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Oliwier O ........... ip: 78.88.143.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy pozytywni i wymagający, zdane za pierwszym razem, polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wojciech Chmielewski

Wojciech Chmielewski
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 09.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam, Kurs na kategorie C+E przebiegł mega sprawnie, dostępność godzin na jazdy była elastyczna. Podejście profesjonalne Polecam szkole jazdy "Turbo" Wszystko zdane za pierwszym podejściem. Pozdrawiam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Martyna W ...... ip: 37.248.223.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście do kursanta, Pan Michał ma dużo cierpliwości. Bardzo polecam :))

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Robert M ........k ip: 37.248.216.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam po 10 latach przerwy i paru godzinach jazdy zdane za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena
- Wadybrak

Kacper N ........ ip: 77.254.240.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko było naprawdę super

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Agnieszka W W ip: 31.60.69.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam z czystym sumieniem :) pan Michał dokonał niemożliwego. Miałam 9 lat przerwy i w 10 godzin, nauczył mnie więcej niż inna szkoła jazdy w 40 godzin. Ma indywidualne podejście, umie wytłumaczyć każde zagadnienie w taki sposób, ze nie sposób nie zrozumieć. Zdane za pierwszym :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Julia R .....k ip: 91.17.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z calego serca polecam szkole! Przygotowala mnie znakomicie jako osobe z zewnatrz, pokazala miasto i podejscie instruktorow naprawde mega - cierpliwosc i zaangazowanie. Najlepsza szkola jazdy, z jaka mialam stycznosc!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Sara Z ......w ip: 83.23.237.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła warta zdecydowanego polecenia. Na wykładach wszystko jest bardzo dokładnie tłumaczone, a na jazdach świetna, bezstresowa atmosfera . Instruktor jest bardzo sympatyczny i podchodzi do kursantów z cierpliwością. Jestem bardzo zadowolona, że wybrałam akurat tą szkołę jazdy :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Anna G .......a ip: 31.60.93.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor tłumaczył wszystko bardzo jasno i rzeczowo, był mega wyrozumiały i profesjonalny. Najlepsza szkoła w Jeleniej!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Ewa D .... ip: 31.60.74.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Jeleniej Górze. Super instruktorzy, bardzo profesjonalni i wyrozumiali. Egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam serdecznie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Maciej O .........i ip: 31.0.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Sympatyczni ludzie, dobre i elastyczne podejście do kandydata

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność
- Wadybrak

Karol R ...k ip: 188.146.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs przeprowadzony rzetelnie. Ogromną zaletą jest elastyczność instruktorów, nie było żadnego problemu z umówieniem się na jazdy w godzinach, które mi odpowiadały

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia P ......a ip: 5.173.185.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra atmosfera podczas kursu. Ciekawe i zrozumiałe wykłady. Indywidualne podejście do kursanta.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Magdalena D ....... ip: 5.173.240.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetny instruktor, indywidualne podejście oraz miła atmosfera. Polecam wszystkim z całego serca.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Magda B ...k ip: 37.248.159.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super jazdy doszkalające i zdane za pierwszym razem,mila atmosfera i dobra nauka jednocześnie ,polecam.!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jakub S ....... ip: 5.173.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Naprawdę gorąco polecam !! Profesjonalne podejście do klienta oraz dobry tok nauczania !!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Ewelina K ........c ip: 83.26.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie. Bardzo miła atmosfera, profesjonalny Instruktor, punktualny, z bardzo dobrym podejściem do kursanta. Wszystko na najwyższym poziomie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mariusz Kaniuk

Mariusz Kaniuk
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 28.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

T. C ...o ip: 5.173.228.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ich war mit allem sehr zufrieden. !!!!! Theoretische und Praktische Prüfung habe ich dank der guten Vorbereitung beim ersten Versuch bestanden. Vielen Dank !!!!!! Byłem bardzo zadowolony ze wszystkiego. !!!! Dzięki dobremu przygotowaniu za pierwszym podejściem zdałem egzamin teoretyczny i praktyczny. Dziękuję bardzo !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Ania I ....k ip: 83.30.246.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.02.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dobra szkoła!! Skuteczne metody nauczania;)Szlifowanie do skutku tego z czym kursant ma problem. Ciekawa atmosfera! POLECAM:)!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kamil S ........... ip: 5.173.254.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam na 200 % zdane za pierwszym razem. Podejście, wiedza i samo nauczanie instruktorów w zupełności przygotuje do zdania za 1. razem. Dziękuję Michał i Zdzichu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Adam M ........i ip: 37.248.212.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam , miła atmosfera , ekspresowe przygotowanie do egzaminu , instruktorzy mili i doskonale przygotowują pod egzamin

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Damian B .......i ip: 78.88.139.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Solidne przygotowanie do obu egzaminów, swoboda w doborze terminów. Szkoła godna polecenia.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia S ..........a ip: 188.146.228.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.11.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Podejście instruktora do kursanta super, dobra atmosfera jazdy, nauczyłam się wiele. Bardzo polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz B ....j ip: 31.0.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.11.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam, instruktor naprawde posiadający dużą wiedzę i potrafi ją przekazać dalej. Po 2 godzinach doszkalających nauczyłem się tras egzaminacyjnych w Jeleniej Górze, oraz dowiedziałem więcej niż przez cały kurs prowadzony w innym mieście

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Dominika R ........ ip: 5.173.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam;)

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Hanna B .... ip: 77.255.22.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, szczególna zaleta to cierpliwość instruktorów :) zdane za piereszym razem!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Michał c ........a ip: 31.60.106.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.08.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam pana michała! Kurs robiłem w mechaniku ale nic mnie ni nauczył. Nawet nie jeździłem po trasach wordu. Ale jak mi kuzyn polecił pana michała to odrazu poszedłem. Wykupiłem trzy jazdy i zdałem odrazu! Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wiśniewska R .....a ip: 5.173.234.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.08.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super podejście, wiele przydatnych informacji no i oczywiście egzamin zdany bez trudu! :)

+ Zaletybrak
- Wadybrak