Auto Szkoła -Smile-  (513)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.02.2021

Ula Bzowska

Ula Bzowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem po 38 godzinach jazd. Dużą zaletą tej szkoły jest możliwość zdawania samochodem, w którym się ćwiczyło. Niespodziewanym plusem był bardzo ciekawy kurs pierwszej pomocy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.02.2021

Zofia Piwowar

Zofia Piwowar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pana Sławka poleciła mi znajoma mówiąc, że z tym instruktorem zdam za pierwszym razem, i faktycznie wybór nauczyciela okazał się trafny! Pan Sławek świetnie uczy, dokładnie tłumaczy, wszystko robiliśmy do momentu, kiedy czułam się pewnie. Bardzo wspierający i miły instruktor (co ważne, również wymagający).

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.02.2021

Michał Mak

Michał Mak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca zarówno szkołę jak i instruktorów, którzy znajdą sposób żeby przemówić do każdego przyszłego kierowcy :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.02.2021

Bernadetta Krężlik

Bernadetta Krężlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam szkołę jazdy SMILE - szczególnie instruktora, z którym jeździłam Grzegorza. Profesjonalne podejście, bezstresowa nauka i bardzo miła atmosfera. Niewątpliwą zaletą jest możliwość zdawania egzaminu na samochodzie podstawionym przez Szkołę, na którym uczyłam się jeździć. Bardzo dziękuję za współpracę!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.02.2021

Aleksandra Mielnicka

Aleksandra Mielnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK SMILE! Dzięki instruktorowi (Pan Sławek) byłam przygotowana do każdego zadania na egzaminie i udało się go zdać za pierwszym razem. Dodatkowo mogłam zdawać na samochodzie, w którym jeździłam przez cały kurs, co zmniejszyło mój stres. Jestem wdzięczna szkole SMILE za takie przygotowanie!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.01.2021

Oliwia Borczyk

Oliwia Borczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście, bardzo miła atmosfera i bezstresowa nauka. Zdecydowanie polecam szkołę jazdy Smile, szczególnie instruktora z którym jeździłam Pana Sławka bardzo sympatyczny i cierpliwy, instruktor "z powołania". Możliwość podstawienia samochodu na egzamin ułatwiła mi zdanie go spokojnie za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.01.2021

Joanna Główka

Joanna Główka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Podejście do nauki bardzo profesjonalne. Instruktorzy bardzo cierpliwi, wyrozumiali. Bardzo dziękuje za super współpracę i podstawienie auta na egzamin, dzięki czemu na spokojnie zdałam egzamin za pierwszym razem! Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 18.01.2021

Radek Jahn

Radek Jahn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po podstawieniu auta na którym się uczyłem , zdałem za pierwszym razem . Bardzo polecam Pana Sławka bardzo sympatyczny i profesjonalny .

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.01.2021

Iza Giesek

Iza Giesek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna nauka, wspaniali instruktorzy, w szczególności p. Darek i p. Grzegorz. Zachowany profesjonalizm, nie zabrakło też czasu na żarty :) Nie zmarnowałam tego czasu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.12.2020

Bartek Sumowski

Bartek Sumowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli szukacie szkoły do doszkolenia się to serdecznie polecam. Pan Sławek jest wymiataczem - cierpliwy, spokojny z ogromną wiedzą. Polecam zdawać egzamin na aucie z tej szkoły.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2020

Paulina Fiuk

Paulina Fiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy Smile!! Profesjonalne podejście do kursanta, a jazdy prowadzone są bezstresowo w miłej atmosferze. Instruktor, z którym jeździłam-Pan Sławek jest cierpliwy i spokojny. Szkoła podstawia samochód, którym się jeździło na pierwsze podejście egzaminu, co jest dużym plusem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.11.2020

Tomasz W ......k ip: 89.64.92.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo fajna szkoła, polecam. Super instruktorzy !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.10.2020

Kinga Leśniewska

Kinga Leśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam tę szkołę jazdy! Kurs będę na pewno bardzo dobrze wspominać. Jazdy z Panem Grzegorzem to czysta przyjemność - nauka i dobra zabawa w jednym. Profesjonalne podejście i przejrzyste przekazywanie wiedzy. Instruktor bardzo pomocny i wyrozumiały!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.10.2020

Klaudia Balcerzak

Klaudia Balcerzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła SMILE - jak sama nazwa wskazuje -> super ludzie z mega uśmiechem ! Do tego pełen profesjonalizm i postawy godne rewelacyjnego instruktora. Jako nowicjusz pod kątem : zasad panujących na drodze, przepisów i samego prowadzenia auta bałam się rozpoczynania kursu, ale Grzesiek rozwiał wszystkie moje wątpliwości. Był super mentorem i nauczycielem za kółkiem :D Nauczył wszystkiego co było potrzebne! Atmosfera - rewelacyjna ! W szkole jazdy Smile nie ma głupich pytań :) Bez problemu mogłam dostosować jazdy pod grafik w pracy. Na wykładach przyswoisz kupę wiedzy, którą z łatwością wykorzystasz podczas jazd, a w tym oczywiście pomoże Ci komplet podręcznika z płytką, którą dostajesz na pierwszych wykładach :) Co tu więcej pisać, egzamin teoretyczny państwowy zdany za pierwszym razem tak samo praktyka :) Jak się zapiszecie - nie będziecie żałować, a wyniesiecie ogrom wiedzy :D Ekipa szkoły Smile podchodzi bardzo profesjonalnie do swoich podopiecznych, żeby jak najwięcej ich nauczyć :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.09.2020

Asia Burkacka

Asia Burkacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie ma się do czego przyczepić. Kurs będę wspominać bardzo ciepło! Szkoła ma dobre podejście do kursantów. Na jazdach stawia się nie tylko na typową jazdę pod egzamin, ale też jeździ się drogami ekspresowymi, autostradami. Można nauczyć się wiele na przyszłość i być pewnym zdanego egzaminu bez miliona podejść.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.09.2020

Elli Gmitrzykowska

Elli Gmitrzykowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam kadre Smile, zbierałam sie do prawka latami, dzięki Paniu Grzegorzowi i Pani Kasi udało się zdać prawo jazdy za pierwszym razem !!!!! Świetni instruktorzy, jazdy z nimi to wielka przyjemność. Jestem przygotowana do jazdy!!!!! raz jeszcze dziękuje za cierpliwość i wszystkie cenne uwagi. Cieszę się ze Was spotkałam „ dzięki Wam teraz mąż musi kupić mi samochód !!!!!E.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.09.2020

Ola Kwasiborska

Ola Kwasiborska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Instruktorzy cierpliwi, wyrozumiali tworzący dobrą atmosferę. Pod okiem Pana Sławka nauczyłam się jeździć bezpiecznie i przestałam bać się na drodze, a nawet zaczęło mi to sprawiać ogromną przyjemność!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.08.2020

Filip Rostecki

Filip Rostecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko konkretnie, sprawnie i bezpiecznie. Egzamin po trasie, którą doskonale poznałem podczas kursu i jazd doszkalających. Egzamin zdany oczywiście za pierwszym razem, bardzo polecam kursy w tej szkole jazdy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.07.2020

Urszula Kedzierska

Urszula Kedzierska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do szkoły trafiłam na jazdy doszkalające po 2 niezdanych egzaminach i ponad 3 letniej przerwie od zrobienia kursu. 6 lekcji z p. Sławkiem i 2 z p. Grzegorzem bardzo dużo mnie nauczyły i gdy przyszlo do egzaminu zdałam go bez żadnego problemu. Bardzo polecam tę szkołę, dodatkową zaletą jest możliwość zdawania egzaminu na samochodzi szkoły. Bardzo dziękuję za tak efektywną nauke jazdy !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 22.07.2020

Karolina Golak

Karolina Golak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z czystym sumieniem tę szkołę jazdy każdemu, kto planuje zrobić kurs na prawo jazdy. Pełen profesjonalizm na każdym kroku. Jeździłam z Grzegorzem i jedno mogę powiedzieć. To bardzo cierpliwy instruktor!!! Wszystko tłumaczył tak długo aż zrozumiałam. Krok po kroku, bez presji, bez zbędnego stresu. Polubiłam jazdę samochodem i wiem, że będę dobrym kierowcą i przede wszystkim, że będę bezpiecznym kierowcą!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 22.07.2020

Justyna Szymańska

Justyna Szymańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mój kurs na prawo jazdy odbywał się w szalonym okresie "pandemii" ale nie stanęło to na przeszkodzie bym dołączyła do grona szczęśliwych posiadaczy prawo jazdy kat. B :) cały kurs przebiegał w super przyjaznej atmosferze, a z instruktorem (Grzegorzem) można było przy okazji wspólnie spędzanych godzin na zajęciach praktycznych pogadać na każdy temat. Szkoła posada własny plac manewrowy co pozwala kursantowi w każdej chwili przećwiczyć wszystkie elementy, których obawia się przed egzaminem. Polecam serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.06.2020

Ksawery Ossowski

Ksawery Ossowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałem tą przyjemność uczyć się w Szkole Jazdy Smile pod okiem instruktora Grzesia.Jeśli ktoś jest z Warszawy lub okolic to ta szkoła to najlepszy wybór. Jeżeli coś na początku nie wychodziło, to instruktor Grzesiu zawsze wytłumaczył i udzielał praktycznych rad jak wykonać dany manewr tak by wykonać go prawidłowo. Sam nie wierzyłem ze uda mi się zdać egzamin praktyczny za pierwszym razem, to zasługa instruktora Grzesia. Gdyby nie jego cierpliwość i profesjonalizm to czekałbym teraz na kolejny termin egzaminu w WORDzie , a nie na odbiór prawa jazdy, za co jestem mu bardzo wdzięczny. Szkoła Jazdy Smile to miejsce gdzie nie tylko naucza Ciebie jak jeździć żeby zdać egzamin ale naucza Ciebie jak dobrze jeździć i nie zginąć w ruchu ulicznym. To najlepszy wybór i z czystym sumieniem polecam dla każdego, kto się zastanawia, który Ośrodek wybrać.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.05.2020

Kacper Heintze

Kacper Heintze
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre wykłady połączone z robieniem testów samemu gwarantują zdanie teorii państwowej za 1 razem. Polecam Pana Radka, super przygotowanie do praktyki.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.05.2020

Weronika Ufel

Weronika Ufel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, zdałam za pierwszym razem dzięki Panu Sławkowi. Cierpliwy, ale tez wymagający instruktor, świetnie przygotował do egzaminu i nauczył jeździć.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2020

Zosia Józefowska

Zosia Józefowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam pana Grzegorza najlepszy instruktor nawet dla opornych

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.03.2020

Anetta Płotnicka

Anetta Płotnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm.Miła i przyjazna atmosfera.Wielkie dzięki dla instruktora Grześka , który świetnie przygotował mnie do egzaminu.Polecam , naprawdę warto !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.03.2020

Klaudia Pszczółkowska

Klaudia Pszczółkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła do jakiej można trafić. Instruktorzy podchodzą indywidualnie i z cierpliwością przekazują całą wiedzę. Dzięki intruktorowi Radkowi udało mi się zdać egzamin nawet w innym mieście. Gorąco polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.03.2020

Agnieszka P .........a ip: 5.173.219.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Trafiłam do tej szkoły jazdy przez dobre opinie w internecie, polecenia znajomych i dobra lokalizację, jednak bardzo żałuje podjętej decyzji. Może reszta instruktorów uczy dobrze, ale trafiłam na osobę która nie nauczyła mnie (jak się okazało na jazdach doszkalających w innej szkole jazdy) wielu rzeczy związanych z dobrą jazdą. Nie poprawiała ani razu przy nieodpowiednim hamowaniu (brak energooszczędnego hamowania pomimo wymagań na egzaminie na prawo jazdy), osoba poświęciła za mało czasu na parkowanie na mieście (Nie pokazała wszystkich rodzajów parkowania - BRAK rówboległego(!) mówiąc, że takiego nie ma na egzaminie), za mało czasu na łuku, nie pokazała jak poprawnie hamować na polecenie egzaminatora w danym miejscu, wybierała zły pas na drodze przy zawracaniu (i tak uczyła). Pomijając kwestie nauki instruktor na wielu zajęciach rozmawiał przez telefon w sprawach prywatnych nie koncentrując się na drodze, odwoływał jazdy bardzo często wieczorami (dzień przed jazdą), używał niestosownego słownictwa i był bardzo nieuprzejmy pod koniec jazd. Instruktor reprezentuje szkołę jazdy w której pracuje dlatego opinia jest ogólna, jeśli ktoś się zastanawia nad kursem w szkole smile niech się zastanowi dokładnie i sprawdzi każdą osobę, żałuje że nie zmieniłam osoby póki była możliwość.

Plusy

ciekawe wykłady

Minusy

długi czas trwania kursu, instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, nerwowa atmosfera, problemy z umawianiem na jazdy, zły stan pojazdów

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.02.2020

Tomek Cepiel

Tomek Cepiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam tę szkołę, instruktor rzeczowy, cierpliwy, z dużym poczuciem humoru tłumaczy wszystkie elementy. Nauczyłem się jeździć, a nie zdawać egzamin.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.02.2020

Paweł Kaczyński

Paweł Kaczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę SMILE, kurs prowadzony rzetelnie i w miłej atmosferze, każda jazda to czysta przyjemność! Egzamin zdany za pierwszym razem ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak