Auto Szkoła -Smile-  (452)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2019

Magda Suska

Magda Suska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, dzięki której zdałam za pierwszym razem, a egzaminator szczerze gratulował mi umiejętności. Jeździłam z Grześkiem i Mirkiem, są to 2 zupełnie skrajne typy osobowości, ale obaj bardzo cierpliwi i wymagający. Na pewno każdy znajdzie instruktora dla siebie. Jeśli ktoś tak jak ja myśli że samochód nie jest dla niego, polecam. Zyskałam umiejętności i pewność siebie????

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 09.03.2019

Karen Kowalska

Karen Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs prawa jazdy robiłam w szkole prawa jazdy Smile na Bielanach. Po 5 latach pwróciłam na jazdy doszkalające (od zdania egzaminu praktycznie w ogóle nie jeździłam samochodem). Grzesiek jest bardzo zabawną i cierpliwą osobą, poza nauką jazdy zwyczajnie w przyjemnie plynie czas. Zdecydowanie polecam. :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.03.2019

Magda Ziółkowska

Magda Ziółkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W skrócie profesjonalizm, uczynność i kompetencje. A w kilu zdaniach, Pan Grzegorz nauczył mojego męża łuku w 20 min! A potem zaproponował jazdy po trasach egzaminacyjnych na Bemowie. Trasy się powtórzyły na egzaminie, a mąż po pierwszej porażce i potem jazdach z Panem Grzegorzem, zdał bezproblemowo! Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.02.2019

Sylwia Rębecka

Sylwia Rębecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany???????? Super szkoła fajni instruktorzy Dobrze tłumaczą , uczą... Szczerze polecam.. Warto Ps. Myslała ze nigdy sie nie naucze jezdzic ze to nie dla mnie... Wystarczyło przyjsc pojezdzic w szkole Smile i egzamin zdany????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.02.2019

Karina Maszewska

Karina Maszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła i świetna dostępność terminów

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.02.2019

Piotr Plencler

Piotr Plencler
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogólnie rzecz biorąc Smile to dobra szkoła jazdy. Pan Mirek był spokojny i cierpliwie tłumaczył jak powinienem wykonywać poszczególne manewry i co robię źle. Moje główne zastrzeżenie to umawianie się na jazdy. Na początku pan Mirek umawiał mnie raz w tygodniu po 2h, a jak mówiłem, że wolałbym jeździć częściej, to zapewniał, że "od przyszłego tygodnia dużo osób kończy", "po świętach będzie mniej osób", itd., aż w końcu poszedłem do szefa tej szkoły, Pana Grzegorza, który "wyperswadował" mojemu instruktorowi, że ma mnie zapisywać z wyprzedzeniem na więcej godzin. Co ważne, po całej akcji nie było żadnego tarcia ani złościu u pana Mirka więc profesjonalnie podszedł do tematu. Teoria i praktyka państwowa obie zdane za 1 razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

długi czas trwania kursu, problemy z umawianiem na jazdy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.02.2019

Anna C .......z ip: 37.248.211.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam szkołę Smile a w szczegolnosci instruktora Grzesia .Pełne profesjonalizm.Dziekuje bardzo za cierpliwość.Egzamin zdany!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 06.02.2019

Beata Rutkowska

Beata Rutkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę Smile, a w szczególności moją instruktorkę Martę Mielczarek - niesamowicie cierpliwą, wesołą i profesjonalną osobę. Pomogła mi uwierzyć w swoje możliwości i nie pozwoliła mi się poddać, kiedy przychodziły zwątpienia. Swoją postawą pomagała mi zrzucić stres z którym przychodziłam i skupić się na nauce jazdy. Marta nieraz oferowała swoją pomoc np w sprawie doszkalania, ale nigdy nie czułam żadnej presji, że coś muszę albo powinnam. Zawsze to był mój wybór. Egzamin zdałam i jestem z siebie dumna. A Marcie wdzięczna za owocnie spędzony czas za kółkiem. DZIĘKUJĘ !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.01.2019

Dorota Kokoszka

Dorota Kokoszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

SUPER szkola,SUPER INSTRUKTORZY,pelen profesjonalizm!!!!!!Dziękuję bardzo Slawkowi Zielinskiemu za cierpliwość i wyrozumiałość!!!Egzamin zdany!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.01.2019

Jarosław Bryjak

Jarosław Bryjak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, którą z czystym sumieniem mogę polecić. Bardzo przyjemne i ciekawe zajęcia teoretyczne z panem Mirkiem oraz konkretne przygotowanie do jazdy przez Grześka sprawiły, że na egzaminie państwowym nic nie było w stanie mnie zaskoczyć, czysta formalność. Wszystko zdane na pierwszym razem. Dzięki panowie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.01.2019

Marcin Gonczarek

Marcin Gonczarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła i instruktorzy, którym naprawdę zależy, żeby nauczyć kogoś dobrze jeździć.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.01.2019

Justyna Góralska

Justyna Góralska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy! Dużym plusem jest to, że zajęcia teoretyczne odbywają się w jeden weekend i to w taki sposób, że bez problemu można opanować cały materiał. Jeśli chodzi o jazdy, to gorąco polecam Pana Sławka. Przesympatyczny człowiek z dużą kulturą osobistą. Lekcje były bezstresowe, ale jeśli było trzeba, to potrafił mnie zmotywować do staranniejszej jazdy. Wszystko to sprawiło, że zdałam za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.01.2019

Agnieszka Krajewska

Agnieszka Krajewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy. Bardzo polecam, szczególnie jazdy z instruktorem Sławkiem :-).

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.01.2019

Michał N .........i ip: 5.173.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę, wszystko profesjonalnie i bezproblemowo. W szczególności polecam Pana Sławka z którym miałem przyjemność jeździć.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.01.2019

Paulina Paluch

Paulina Paluch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam Szkołę Jazdy Smile :) Pełen profesjonalizm, przyjazna atmosfera i duża dawka humoru podczas jazd. Trasy egzaminacyjne ćwiczone do bólu więc nie ma mowy o możliwości jakiegokolwiek zaskoczenia podczas egzaminu. Cena kursu bardzo niska przy zachowaniu wysokiej jakości nauczania. Wykłady prowadzone przez Pana Mirka są bardzo ciekawe oraz skupiają się na najważniejszych tematach. Instruktorzy pełni cierpliwości i wyrozumiałości, potrafią w bardzo zrozumiały sposób przekazać swoją wiedzę, doświadczenie i wiele przydatnych wskazówek. Instruktorami, z którymi miałam przyjemność "przejechać" swoją przygodę zdobywania prawa jazdy byli Pan Mirek i Grzegorz, którym serdecznie za wszystko dziękuję i podziwiam, że dali sobie ze mną radę :) W najmniejszym stopniu nie żałuję wyboru tej znakomitej szkoły jazdy oraz polecam ją wszystkim niezdecydowanym :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.12.2018

Karolina Magda Dworzyńska

Karolina Magda Dworzyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy Cudowni Ludzie, Serdeczni, Mili, Cierpliwi!! Dostałam Wiele cennych rad i wskazówek. Polecam moich instruktorów P.Mirka i P. Grzegorza z NIE-stwierdzonym ADEHDE. WESOŁY CZŁOWIEK

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 20.12.2018

Jowita Dembińska

Jowita Dembińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Smile :) dzięki instruktorom z tej szkoły mam wymarzone prawo jazdy, a co najważniejsze jeżdżę!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.12.2018

Zuzanna Bratkowska

Zuzanna Bratkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pomocni instruktorzy, trasy jazd pokrywajace sie z egzaminacyjnymi, praktyczne rady i wskazowki a przy tym spokojna atmosfera, punktualnosc i duza wyrozumialosc ze strony instruktorow. Dokladnie to czego trzeba

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.12.2018

Anna Pająk

Anna Pająk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę jazdy Smile wszystkim niezdecydowanym. Panuje tu przyjazna atmosfera, a instruktorzy są profesjonalni i cierpliwi, co przy nauce jazdy jest bardzo ważne. Zostałam dobrze przygotowana do egzaminu i cieszę się prawem jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.11.2018

Bernadeta Karłowicz

Bernadeta Karłowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę jazdy Smile - miałam przyjemność czerpać wiedzę od najlepszych. Profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta. Elastyczny grafik i przede wszystkim dostępność. Dziękuję w szczególności Grzegorzowi za perfekcyjne przygotowanie do egzaminu (oczywiście z pozytywnym wynikiem), poświęcony czas i ogrom niezbędnych dodatkowych informacji i rad ❤️ ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.11.2018

Marcin S ......k ip: 188.146.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdecydowanie polecam szkołę jazdy Smile. Dzięki instruktorce Marcie Mielczarek zdałem za pierwszym razem. Luźna atmosfera i profesjonalizm! Jazdy z Martą to była dla mnie przyjemność i dobra nauka:) Jeszcze raz polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.11.2018

Małgosia Janusz

Małgosia Janusz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera i bardzo mili instruktorzy. Kurs teoretyczny robi się z przyjemnością a praktyczny to sama zabawa ????. Super szkoła! Polecam ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.11.2018

Kuba Mielnicki

Kuba Mielnicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szybko, tanio, z wynikami. Warte polecenia

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.11.2018

Klaudyna Bartnik

Klaudyna Bartnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła, rozsądne ceny, dobra lokalizacja (bardzo blisko wordu na bemowie) i fajni instruktorzy, a w szczególności Pan Sławek, który pomógł mi wreszcie zdobyć upragnione prawko!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.11.2018

Anna Tomaszewska

Anna Tomaszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z teorii jest kurs weekendowy, myślałam, że się na nim zmęczę, ale był naprawdę ciekawy, na pewno o wiele lepsze rozwiązanie niż duża ilość niepotrzebnych spotkań, reszty bardzo łatwo można nauczyć się z próbnych testów; praktyki uczą świetnie, szczególnie parkowanie przemaglowali ze mną do perfekcji, znają wiele ułatwiających metod co do zachowania na ulicy. Stałe miejsce spotkań, brak problemu przy ich odwoływaniu, wygodny kurs ogólnie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 13.11.2018

Mateusz Pieńkosz

Mateusz Pieńkosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, cierpliwi i przyjaźni instruktorzy którzy z powodzeniem przygotowywują do realiów jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.11.2018

Dominika Lewandowska

Dominika Lewandowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim! Z jazdami i egzaminem wyrobiłam się w dwa miesiące, zdałam za pierwszym razem. Odkładałam robienie prawka przez kilka lat, ale dzięki Grześkowi poszło gładko i na wesoło :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.10.2018

Ania Pasiak

Ania Pasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs przebiegł niezwykle sprawnie, jazdy odbywały się systematycznie. Czas spędzony miło, zabawnie, ale zarazem bardzo pracowicie i efektywnie. Koniecznie odwiedźcie:)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.10.2018

Maciek Kurek

Maciek Kurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła Smile jest naprawdę świetna! Idealna dla osób, które chcą na luzie podejść do egzaminu i nauczyć się jeździć samochodem bez dodatkowego stresu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.10.2018

Natalia Pieńkosz

Natalia Pieńkosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po kursie zdałam teorię i praktykę za 1 razem Polecam ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak