Auto Szkoła -Smile-  (601)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.05.2024

Szymon J ........o ip: 94.240.9.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam Pana Piotra Kopra z tej szkoły. Odbycie 30 godzinnego kursu prawa jazdy było samą przyjemnością. Na lekcje zawsze przychodziłem z dobrym nastrojem, bo wiedziałem że Pan Piotr podchodzi do swojej profesji profesjonalnie, i nie będzie wprowadzał nerwowej atmosfery, kiedy nie jest to konieczne. W odróżnieniu do powszechnej opinii na temat instruktorów. Mimo pewnych zawirowań z organizacją szkoły, kurs trwał 3 miesiące i w efekcie współpraca ze szkołą przebiegła również pomyślnie. Egzamin zdany za pierwszym podejściem.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.03.2024

Piotrek Markowski

Piotrek Markowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po wymagających godzinach z panem Sławkiem nauczyłem się na tyle aby być spokojnym nawet przy tak stresującym egzaminie jakim jest egzamin na Prawo jazdy. Podszedłem pierwszy raz i od razu zdałem bez większych problemów. Polecam bardzo Pana Sławomira to prawda jest wymagającym instruktorem lecz uczy bardzo dobrze i skutecznie.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.03.2024

Julka Oszczyk

Julka Oszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, cały kurs w przyjemnej atmosferze, instruktor z powołania.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.03.2024

Szymon W .......i ip: 89.69.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła, dzięki mojemu instruktorowi, a miałem tą przyjemność nauki z Panem Grzegorzem. Udało mi się pomyślnie już za pierwszym razem zdać egzamin ale to nie najważniejsze. Istotne, że nauczył mnie odpowiedzialności i powagi z posiadania tak ważnego dokumentu jakim jest prawo jazdy. Polecam - niesamowita szkoła i niesamowity /wyluzowany, a zarazem konkretny instruktor.

Plusy

dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.03.2024

Adam Kupaj

Adam Kupaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ciężko dobrać odpowiednie słowa, aby w pełni wyrazić swoje podziękowanie. "Smile" to przede wszystkim dobrzy ludzie! Mój przypadek jest o tyle wyjątkowy, że kurs trwał 3 lata (!) - tylko i wyłącznie z mojej winy (zajętości, praca, itd.). To w jaki sposób Szkoła potrafiła się do mnie dostosować i motywować mnie do działania w przerwach zasługuję na uznanie! Grzegorz Polakowski - instruktor - to człowiek instytucja. Niekończące się rozmowy na tematy wszelakie umilały nam wszystkie lekcje. Pragnę zaznaczyć, że mimo tego, że kurs trwał 3 lata - wszystkie egzaminy; teoretyczny i praktyczny zdałem za pierwszym razem! Wszystkiego dobrego! Polecam z całego serca!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.02.2024

Krzysztof Rękawek

Krzysztof Rękawek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzięki tej szkole zdałem egzamin bez problemu za pierwszym razem. Grzesiek cierpliwy, dobrze przygotował mnie do egzaminu praktycznego. Świetna organizacja zajęć i elastyczne podejście do harmonogramu lekcji sprawiają, że nauka jest przyjemna i skuteczna.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.01.2024

Stanisław Bolek

Stanisław Bolek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam szkołę nauki jazdy Smile. Wykupiłem podstawowy kurs plus 4h jazd doszkalających i zdałem za pierwszym razem. Jeździłem z Panem Sławkiem, którego bardzo wszystkim polecam, super instruktor i super szkoła nauki jazdy

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.11.2023

Kinga K ......... ip: 213.108.159.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkola nauki jazdy Smile to świetne miejsce. Grzegorz fantastyczny instruktor, który jest cierpliwy i profesjonalny. Dodatkowo, mają dobre samochody, które są świetne do nauki. Polecam Smile wszystkim, którzy chcą zdobyć prawo jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2023

Blanka Jezierska

Blanka Jezierska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła. Egzamin zdany za pierwszym razem. Gwarantuję, że na jazdach z instruktorem Grzegorzem nigdy nie będzie nudno. Super, że ma się wsparcie instruktora bezpośrednio przed egzaminem praktycznym i że można zdawać egzamin samochodem, na którym uczyło się jeździć.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.11.2023

Klaudia Pyć

Klaudia Pyć
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście do nauki , Grzegorz -wymagający, skuteczny instruktor. Zawsze była super atmosfera podczas kursu ,ciekawie poprowadzone wykłady. Teorię i praktykę zdałam za pierwszym razem po wyjeżdżeniu 30 godzin na kursie i 3 godziny przed samym egzaminem. Polecam

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.09.2023

Kacper B ....k ip: 5.173.206.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdecydowanie polecam szkołę nauki jazdy Smile! Wykupiłem kurs e-learningowy z 31 godzinami jazdy. W biurze przemiła Pani Marianna poinformowała mnie co i gdzie muszę załatwić oraz jak będzie przebiegał cały proces szkolenia. Od szkoły dostałem podręcznik i dostęp do platformy e-learningowej, co w zupełności wystarczyło do zdania egzaminu teoretycznego za pierwszym razem, po czym od razu zacząłem jazdy. Moim instruktorem był Grzegorz. Bardzo konkretny, profesjonalny i wymagający. Perfekcjonista, potrafiący docenić prawidłowe zachowanie początkującego kierowcy. Wyjeździliśmy wszystkie godziny w bardzo dobrej atmosferze, a w trakcie bardzo dużo się nauczyłem. Zostałem nauczony jak jeździć, a nie tylko jak zdać egzamin, dzięki czemu swój egzamin państwowy zdałem za pierwszym razem i teraz pewnie jeżdżę autem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.08.2023

Dominika Miller

Dominika Miller
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Byłam w szkole nauki jazdy SMILE na jazdach doszkalajacych. Trafiłam do Pana Grzegorza z polecenia koleżanki gdyż wcześniej miałam ogromny problem z jazda samochodem. Gdy tylko popełniłam jakiś błąd łapał mnie niewyobrażalny stres. Pan Grzegorz nauczył mnie spokoju, koncentracji i przede wszystkim bezpiecznej jazdy, która zaowocowała tym, ze po przeniesieniu się z WORDU z Odlewniczej na Bemowo zdałam egzamin przejeżdżając zaledwie 10h. Jest to instruktor dokładny, konsekwentny, i z ogromnym poczuciem humoru. Gwarantuje Ci, ze na jego lekcjach zawsze będziesz uśmiechnięty/ta :) . Z całego serca polecam ta szkole jazdy, jeżeli masz problem z opanowaniem jakiegoś obszaru jazdy czy stresem ta szkoła wszystko zniweluje ???? Co jest jeszcze moim zdaniem bardzo wazne? Uczysz się i zdajesz na tym samym samochodzie w którym wszystko chodzi płynnie i nie ponosisz za to dodatkowych kosztów. Nie zastanawiaj się tylko ruszaj na kurs do szkoły pełnej uśmiech i profesjonalizmu ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 11.08.2023

Joanna Francuska

Joanna Francuska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z tej Szkoły Nauki Jazdy. Jak sama nazwa mówi Smile czyli uśmiech. I faktycznie ten uśmiech u obu instruktorów był :) Miałam tę przyjemność poznać pana Sławka i pana Grzegorza. Zaczęłam kurs z panem Sławkiem i przejeździłam 15 godzin na skrzyni manualnej. Jednak miałam pewne problemy z koncentracją i z podzielnością uwagi dlatego zdecydowałam spróbować kursu z panem Grzegorzem na skrzyni automatycznej. I to był dobry wybór :) I chciałabym zachęcić wszystkich, którzy mieli jakieś trudności z jazdami na skrzyni manualnej, że nie można się poddawać i trzeba wybrać taką opcję, która dla nas będzie najlepsza. Ja mieszkam w Łomiankach, mam też 2 dzieci i na prawdę wygodne dla mnie było to, że zaczynałam jazdy w Łomiankach. Nie musiałam jechać do Warszawy i tracić czasu na dojazd autobusem. Tylko zaczynałam jazdy blisko mojego miejsca zamieszkania. I to jest bardzo ważne uważam, zwłaszcza jak już się ma dzieci i trzeba wcześniej te dzieci gdzieś oddać do opieki na te 2 godziny jazd :) Bardzo chciałabym podziękować obydwu instruktorom za ogromną cierpliwość, życzliwość i uśmiech na naszych spotkaniach :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.08.2023

Anastasiia Kalenchenko

Anastasiia Kalenchenko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zaliczony z drugiego podejścia, zdawałam na tym samochodzie na którym uczyłam się bez dodatkowych opłat, co jest dużym plusem. Szkoliłam się u Pana Grzegorza Polakowskiego, różnie było, czasem gadka była obraźliwa, a moje pytania były denerwujące dla niego, jednak wynikiem jestem zadowolona, chyba ma swoją metodę. Jazdy miałam po 3-4 razy w tygodniu, a przed egzaminem to w ogóle prawie codziennie. Po pierwszym niezdanym starał się znaleść najbliższy możliwy termin, żeby nie było długiej przerwy, miałam pierwszeństwo przed innymi uczącymi się. Nie było naciągania na jazdy doszkalające, jednak było zalecane wtedy kiedy to było niezbędne.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2023

Oliwia Godyń

Oliwia Godyń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do lepszej szkoły nie traficie, tutaj macie wszystko, super instruktorów, fajne bryki i super podejście do każdego kursanta. Nauka z tą szkołą jazdy to była sama przyjemność a prawko zdane oczywiście za pierwszym razem

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.04.2023

Mariusz W .....k ip: 89.64.76.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

W Smile z sukcesem szkoliła sie moja żona, więc trafiłem tu z polecenia. To był najlepszy wybór! Po kilku latach przerwy trafiłem na instruktora, który profesjonalnie i w miłej atmosferze przeprowadził ze mną jazdy doszkalające, zakończone zdanym egzaminem za pierwszym podejściem. Pan Sławek potrafi nauczyć każdego kursanta jak jeździć, dbając o przepisy i samochód, a nie tylko zdać egzamin! Atmosfera, profesjonalizm, doświadczenie - wszystko na plus!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 05.04.2023

Karolina Kosinska

Karolina Kosinska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Czy polecam Smile? Zdecydowanie. Rzecz w tym, że naprawdę miło upłynął mi ten czas. Niby wyrobienie prawka wiąże się ze stresem, ale razem z Grzegorzem nie było tak źle ;). Ponadto mają super fury, sama jeździłam Audi - 4 kółka i jest się czym pochwalić w domu :D. Osobiście przyszłam z polecenia i polecam dalej! Jedno pewne, w tej szkółce będziesz miał do czynienia ze specjalistami w swoim fachu, instruktorami, co sami się ciągle szkolą, żeby jeszcze lepiej przekazywać wiedzę. Słowem, nie musisz się martwić o odpowiednie przygotowanie do jazdy. Z całego kursu wyciągnęłam nie tylko praktykę, ale i bardzo dużo teorii, ciekawostek, anegdot, faktów z życia wziętych - informacji, których raczej nie usłyszysz gdzie indziej (np. wymuszanie wypadków). Poszłam na kurs z myślą, że zdobędę uprawnienia, a w gratisie dostałam lekcję życia i pokory. Nie każdy zdaje za pierwszym, ważne, żeby się nie poddawać. Cieszę się, że dostałam potrzebne wsparcie i to podstawione auto z jazd bez robienia wyrzutów ;). Prawo jazdy wiąże się zarówno z dużą wygoda jak i wielką odpowiedzialnością, ale naprawdę warto! a ze Smile to i z uśmiechem - będziesz zadowolony.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.02.2023

Janek Zimnoch

Janek Zimnoch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moim instruktorem był Pan Sławek i zdałem za pierwszym razem. Wiele można o Panu powiedzieć, ale pewne jest to, że nauczy jeździć! Przygotowany byłem zarówno pod kątem merytorycznym jak i psychicznym więc zdanie egzaminu nie było trudne.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

nerwowa atmosfera

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.02.2023

Jake R ........i ip: 5.173.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Ja bardzo polecam wszystkim Smile szkoła jazdy. Trafiłem na instruktora Grzegorza i kurs odbył się w spokojnej atmosferze. Nauczycie się jeździć efektywnie i bezpiecznie. Grzegorz zrobi jak najwięcej, abyście za pierwszym razem zdali egzamin. Po pierwszych jazdach będziecie mieć pewność siebie że uzyskacie prawo jazdy!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2023

Julia Sender

Julia Sender
Opinia zweryfikowana przez Facebook

To najlepsza szkoła jazdy w Warszawie, wiem z doświadczenia, bo kilka razy zmieniałam miejsce kursy, dopóki nie trafiłam na Smila. Instruktor Pan Grzegorz, z którym miałam okazje uczyć się jeździć to bardzo kompetentna osoba, która potrafi przekazać dużą wiedzę w bardzo przyjemny sposób. Nie mam żadnych zastrzeżeń i każda osoba, która chcę zdać prawko za pierwszy razem powinna się zdecydować na to miejsce Jestem pewna, że nie pożałuje!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.01.2023

Grzegorz Tesla

Grzegorz Tesla
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła!!! Instruktor Grzegorz Polakowski bardzo dobrze przygotował mnie na egzamin i dalszą jazdę!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.01.2023

Kinga Wawrzyniak

Kinga Wawrzyniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy:) Przyjemna, luźna atmosfera z Panem Grzegorzem. Dzięki niemu nie stresowałam się aż tak swoim egzaminem, bo wiedziałam, że jestem idealnie przygotowana. Na samym egzaminie nic mnie nie zaskoczyło, bo wszystko wcześniej razem przerabialiśmy i omawialiśmy. Auto, na którym się uczyłam i zdawałam czyste, zadbane i wygodne. Pan Grzegorz jest cierpliwy, zabawny i nauka z nim jest bardzo przyjemna. Polecam tego instruktora, ma duże doświadczenie, super podejście i przede wszystkim przygotował mnie do egzaminu na 101%! Jak szkoła jazdy-to tylko SMILE:)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.01.2023

Natalia W Łachut

Natalia W Łachut
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za drugim razem, a to wszystko dzięki cierpliwości i podejściu instruktora Grzegorza :) Oprócz zaliczenia ezaminu zostałam nauczona również technik jazdy w realnym świecie - nie na pamięć, lecz skupiono się na logicznym wytłumaczeniu stresujących sytuacji podczas jazd oraz potencjalnych skrajnych przypadkach. Mi to osobiście pomogło - nie lubię zakuwać. Jazdy odbywały się zawsze punktualnie, a błędy wyłapywane i omawiane na bieżąco, żeby nie nabyć niepożądanych umiejętności.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.12.2022

Iga R ......k ip: 37.225.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam! Szkoła warta zaufania ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.12.2022

Lena Ziemlewska

Lena Ziemlewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs z panem Sławkiem przeprowadzony profesjonalnie, w bardzo miłej atmosferze. Polecam serdecznie!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.11.2022

Michał Wełna

Michał Wełna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Smile, prawko ogarnięte za pierwszym podejściem :) Dzięki Grzesiek!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.11.2022

Oliwia Kuczaba

Oliwia Kuczaba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lepiej trafić nie mogłam. Polecam szkołę „”Smile” z całego serca. Zdane za pierwszym razem. Przygotowywał mnie Gorzegorz Polakowski w cudownej atmosferze. Jeszcze raz dzięki. Oliwia

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.11.2022

Barbara W ......a ip: 31.0.74.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam szkołę SMILE, egzamin zdałam za pierwszym razem dzięki skutecznej nauce, cierpliwości instruktora i przyjaznej atmosferze na każdych jazdach, co spowodowało, że czułam się pewnie w samochodzie. Wielkim plusem jest możliwość zdawania egzaminu na samochodzie, którym się jeździło podczas kursu, co zmniejszyło stres na egzaminie. W tej szkole nauczyłam się jeździć samochodem, a nie tylko zdać egzamin. Lepszej szkoły wybrać nie mogłam:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.11.2022

Joanna W ......a ip: 88.156.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo profesjonalne podejście do nauki, wymagający, skuteczny instruktor, minimalizacja stresu na egzaminie, bo można zdawać jeżdżąc autem, którym robiło się kurs. Polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2022

Irena Kruchyna

Irena Kruchyna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziś zdałam za pierwszym razem! Dziękuję bardzo moim Instruktorom za cierpliwość i poświęcenie. Gdybym miała znowu wybrać szkołę do nauki jazdy, to z pewnością mogę powiedzieć, że dokonałabym tego samego wyboru czyli-SMILE :)

Plusy

brak

Minusy

brak