Auto Szkoła -Smile-  (462)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.05.2019

Maria Magdalena

Maria Magdalena
Opinia niezweryfikowna

Pełen profesjonalizm! Jestem bardzo zadowolona z wykupionych godzin doszkalających u Pana Sławka. Rzeczowo i konkretnie tlumaczy a przy tym duża cierpliwość i wyrozumialość do gaf początkującego kierowcy. POLECAM !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.05.2019

Marlena P .........a ip: 5.173.172.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Goraco polecam ta szkole ,wybralam ja po przeczytaniu dobrych opinii i nie zawiodlam sie :)Pan Mirek ekstra prowadzi zajecia teoretyczne duzo zostaje w glowie do późniejszej jazdy czy cwiczenia teorii.Mi zostala przypisana Marta Mielczarek i bardzo sie ciesze ze jezdzilam z kobieta :)Przede wszystkim bardzo dobrze tlumaczy łuk,wzniesienie,parkowanie !!, w zasadzie wszytko czlowiek w mig lapie .Jest mila, zabawna w samochodzie czuje sie luz i dobra atmosfere, ale tez stanowczo potrafi wyplenic zle nawyki ,szybko czlowiek sie uczy zatrzymywania przed przejsciem dla pieszych :)Bez problemu mozna sie umowic na caly miesiac do przodu, a i zmienic cos w międzyczasie rowniez . Miedzy instruktorami i szefem Panem Grzegorzem panuje mila przyjazna atmosfera . Zdalam za pierwszym razem dzieki swietnemu przygotowaniu mnie przez Marte do egzaminu jak i do jazdy w zyciu codziennym ,tolkowaniu wiedzy i pewnosci siebie za co jestem BARDZO wdzieczna i polecam goraco SMILE NAJLEPSZA SZKOLA JAZDY:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.05.2019

Agata Lewandowska

Agata Lewandowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, idealne przygotowanie do egzaminu! Zdałam za pierwszym razem, mimo że sama nie wierzyłam, że to możliwe.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.04.2019

Klaudia Brzeska

Klaudia Brzeska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, bardzo polecam, instruktorzy są dyspozycyjni i bardzo pomocni, a atmosfera bardzo miła :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.04.2019

Piotr Dankowski

Piotr Dankowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzisiaj zdałem egzamin państwowy praktyczny za pierwszym razem. Teorię także za pierwszym razem w zeszłym tygodniu. Bardzo polecam szkołę Smile - nie mam żadnych zarzutów co do przebiegu kursu. Instruktorka pani Marta Mielczarek jest świetną nauczycielką, jest cierpliwa i zabawna. Jazdy z nią odbywają się na luzie i bez ciśnienia z jej strony. Dodatkowo potrafi także zmotywować kursanta takiego jak jak, dodać pewności siebie i świetnie przygotować do egzaminu. To procentuje później, tak jak w moim przypadku. Bardzo polecam Martę. Jest także świetnym kierowcą, a powinienem napisać świetną kierowczynią. Bo to prawdziwy diament, w męskim świecie instruktorów. Nie będziecie żałować!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.04.2019

Karina Królikowska

Karina Królikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ta szkole! W szczególności Pana Sławka który jest wymagający, cierpliwy, wesoły, zależy mu na tym żeby nauczyć kogoś dobrze jeździć. Zdecydowanie instruktor z powołania!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.04.2019

Szymon Tomaszewski

Szymon Tomaszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeżeli szukasz szkoły jazdy, która traktuje swoich kursantów jak przyszłych kierowców, uczy nie tylko jazdy samochodem, przepisów w ruchu drogowym, ale uświadamia jak ważny jest szacunek na drodze i wspólne bezpieczeństwo. To bardzo dobrze trafiłeś, bo ta szkoła jest w stanie Ci to wszystko zaoferować w pełnym wymiarze. Jeśli mowa o mnie to myślałem, że nie będę kierowcą, powtarzałem sobie, że nic z tego nie będzie, bo przecież nigdy wcześniej nie siedziałem za kierownicą, ale z kolejnymi godzinami jazdy z moim instruktorem Panem Sławkiem, który na bieżąco mnie motywował i instruował, zacząłem wierzyć w swoje umiejętności, których nabierałam z czasem. I tak oto jestem już kierowcą. Chciałem również podziękować Pani Marzannie, która poleciła mi najlepszą szkołę jazdy na Bielanach. Do zobaczenia na drodze!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.04.2019

Jakub JJ Jagiełło

Jakub JJ Jagiełło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, rzetelne i gruntowne przygotowanie do egzaminu i jazdy na codzień. Mój instruktor Sławek przez cały kurs uczył czego wymagają na egzaminie i pokazywał miejsca podchwytliwe, ale także dużo czasu poświęcał na praktyczną jazdę codzienną i szkolił jak się zachowywać w nieoczywistych sytuacjach. Duży nacisk kładziony był na upłynnianie ruchu i czytelność ruchów wobec innych kierowców. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.04.2019

Bartek Żytka

Bartek Żytka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła świetna, sprzęt na najwyższym poziomie. Polecam instruktorkę Martę, to dzięki niej udało mi się zdać już za pierwszym razem - świetne podejście, przyjazna atmosfera a wręcz swobodna, nie czułem się skrępowany czy zestresowany!! Jednym słowem pełny profesjonalizm! Polecam!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.04.2019

Kinga Koper

Kinga Koper
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona ze szkoły jazdy Smile. Miła atmosfera, dobra komunikacja - łatwo się skontaktować, dogadać. Moim instruktorem był Pan Sławek - polecam! Widać zaangażowanie w naukę kursantów, przyjazne podejście, wyrozumiałość, elastyczność jeśli chodzi o umawianie się na jazdy i dużo dobrych rad dotyczących jazdy i egzaminu. Teorię niestety robiłam przez internet, teraz trochę żałuję, bo widzę, że zdecydowanie lepiej się zapamiętuje rady od instruktorów niż suchą wiedzę ze slajdów ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.03.2019

Iza Izabela

Iza Izabela
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam polecam i jeszcze raz polecam!!!! Grzegorz najlepszy instruktor ever:-) cenne i dosadne rady. Jazzzdy w super atmosferze. Grzegorz dziekuje bardzo????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.03.2019

Kinga Tulik

Kinga Tulik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna cena, instruktorzy którzy uczą prowadzić a nie tylko zdać egzamin. Luźna atmosfera i elastyczność. Egzamin zdany za pierwszym razem. POLECAM :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.03.2019

Monika D ...d ip: 89.64.19.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Fajna szkoła jazdy. Polecam pana Sławka. Zna masę trików z którymi wyjdzie każdy manewr. Zawsze punktualny i naprawdę zależy mu na tym by nauczyć dobrze jeździć.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2019

Magda Suska

Magda Suska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, dzięki której zdałam za pierwszym razem, a egzaminator szczerze gratulował mi umiejętności. Jeździłam z Grześkiem i Mirkiem, są to 2 zupełnie skrajne typy osobowości, ale obaj bardzo cierpliwi i wymagający. Na pewno każdy znajdzie instruktora dla siebie. Jeśli ktoś tak jak ja myśli że samochód nie jest dla niego, polecam. Zyskałam umiejętności i pewność siebie????

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 09.03.2019

Karen Kowalska

Karen Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs prawa jazdy robiłam w szkole prawa jazdy Smile na Bielanach. Po 5 latach pwróciłam na jazdy doszkalające (od zdania egzaminu praktycznie w ogóle nie jeździłam samochodem). Grzesiek jest bardzo zabawną i cierpliwą osobą, poza nauką jazdy zwyczajnie w przyjemnie plynie czas. Zdecydowanie polecam. :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.03.2019

Magda Ziółkowska

Magda Ziółkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W skrócie profesjonalizm, uczynność i kompetencje. A w kilu zdaniach, Pan Grzegorz nauczył mojego męża łuku w 20 min! A potem zaproponował jazdy po trasach egzaminacyjnych na Bemowie. Trasy się powtórzyły na egzaminie, a mąż po pierwszej porażce i potem jazdach z Panem Grzegorzem, zdał bezproblemowo! Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.02.2019

Sylwia Rębecka

Sylwia Rębecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany???????? Super szkoła fajni instruktorzy Dobrze tłumaczą , uczą... Szczerze polecam.. Warto Ps. Myslała ze nigdy sie nie naucze jezdzic ze to nie dla mnie... Wystarczyło przyjsc pojezdzic w szkole Smile i egzamin zdany????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.02.2019

Karina Maszewska

Karina Maszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła i świetna dostępność terminów

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.02.2019

Piotr Plencler

Piotr Plencler
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogólnie rzecz biorąc Smile to dobra szkoła jazdy. Pan Mirek był spokojny i cierpliwie tłumaczył jak powinienem wykonywać poszczególne manewry i co robię źle. Moje główne zastrzeżenie to umawianie się na jazdy. Na początku pan Mirek umawiał mnie raz w tygodniu po 2h, a jak mówiłem, że wolałbym jeździć częściej, to zapewniał, że "od przyszłego tygodnia dużo osób kończy", "po świętach będzie mniej osób", itd., aż w końcu poszedłem do szefa tej szkoły, Pana Grzegorza, który "wyperswadował" mojemu instruktorowi, że ma mnie zapisywać z wyprzedzeniem na więcej godzin. Co ważne, po całej akcji nie było żadnego tarcia ani złościu u pana Mirka więc profesjonalnie podszedł do tematu. Teoria i praktyka państwowa obie zdane za 1 razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

długi czas trwania kursu, problemy z umawianiem na jazdy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.02.2019

Anna C .......z ip: 37.248.211.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam szkołę Smile a w szczegolnosci instruktora Grzesia .Pełne profesjonalizm.Dziekuje bardzo za cierpliwość.Egzamin zdany!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 06.02.2019

Beata Rutkowska

Beata Rutkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę Smile, a w szczególności moją instruktorkę Martę Mielczarek - niesamowicie cierpliwą, wesołą i profesjonalną osobę. Pomogła mi uwierzyć w swoje możliwości i nie pozwoliła mi się poddać, kiedy przychodziły zwątpienia. Swoją postawą pomagała mi zrzucić stres z którym przychodziłam i skupić się na nauce jazdy. Marta nieraz oferowała swoją pomoc np w sprawie doszkalania, ale nigdy nie czułam żadnej presji, że coś muszę albo powinnam. Zawsze to był mój wybór. Egzamin zdałam i jestem z siebie dumna. A Marcie wdzięczna za owocnie spędzony czas za kółkiem. DZIĘKUJĘ !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.01.2019

Dorota Kokoszka

Dorota Kokoszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

SUPER szkola,SUPER INSTRUKTORZY,pelen profesjonalizm!!!!!!Dziękuję bardzo Slawkowi Zielinskiemu za cierpliwość i wyrozumiałość!!!Egzamin zdany!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.01.2019

Jarosław Bryjak

Jarosław Bryjak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, którą z czystym sumieniem mogę polecić. Bardzo przyjemne i ciekawe zajęcia teoretyczne z panem Mirkiem oraz konkretne przygotowanie do jazdy przez Grześka sprawiły, że na egzaminie państwowym nic nie było w stanie mnie zaskoczyć, czysta formalność. Wszystko zdane na pierwszym razem. Dzięki panowie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.01.2019

Marcin Gonczarek

Marcin Gonczarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła i instruktorzy, którym naprawdę zależy, żeby nauczyć kogoś dobrze jeździć.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.01.2019

Justyna Góralska

Justyna Góralska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy! Dużym plusem jest to, że zajęcia teoretyczne odbywają się w jeden weekend i to w taki sposób, że bez problemu można opanować cały materiał. Jeśli chodzi o jazdy, to gorąco polecam Pana Sławka. Przesympatyczny człowiek z dużą kulturą osobistą. Lekcje były bezstresowe, ale jeśli było trzeba, to potrafił mnie zmotywować do staranniejszej jazdy. Wszystko to sprawiło, że zdałam za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.01.2019

Agnieszka Krajewska

Agnieszka Krajewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy. Bardzo polecam, szczególnie jazdy z instruktorem Sławkiem :-).

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.01.2019

Michał N .........i ip: 5.173.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę, wszystko profesjonalnie i bezproblemowo. W szczególności polecam Pana Sławka z którym miałem przyjemność jeździć.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.01.2019

Paulina Paluch

Paulina Paluch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam Szkołę Jazdy Smile :) Pełen profesjonalizm, przyjazna atmosfera i duża dawka humoru podczas jazd. Trasy egzaminacyjne ćwiczone do bólu więc nie ma mowy o możliwości jakiegokolwiek zaskoczenia podczas egzaminu. Cena kursu bardzo niska przy zachowaniu wysokiej jakości nauczania. Wykłady prowadzone przez Pana Mirka są bardzo ciekawe oraz skupiają się na najważniejszych tematach. Instruktorzy pełni cierpliwości i wyrozumiałości, potrafią w bardzo zrozumiały sposób przekazać swoją wiedzę, doświadczenie i wiele przydatnych wskazówek. Instruktorami, z którymi miałam przyjemność "przejechać" swoją przygodę zdobywania prawa jazdy byli Pan Mirek i Grzegorz, którym serdecznie za wszystko dziękuję i podziwiam, że dali sobie ze mną radę :) W najmniejszym stopniu nie żałuję wyboru tej znakomitej szkoły jazdy oraz polecam ją wszystkim niezdecydowanym :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.12.2018

Karolina Magda Dworzyńska

Karolina Magda Dworzyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy Cudowni Ludzie, Serdeczni, Mili, Cierpliwi!! Dostałam Wiele cennych rad i wskazówek. Polecam moich instruktorów P.Mirka i P. Grzegorza z NIE-stwierdzonym ADEHDE. WESOŁY CZŁOWIEK

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 20.12.2018

Jowita Dembińska

Jowita Dembińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Smile :) dzięki instruktorom z tej szkoły mam wymarzone prawo jazdy, a co najważniejsze jeżdżę!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak