Auto Szkoła -Smile-  (571)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.06.2022

Gosia Mazurek

Gosia Mazurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy są przeprowadzone w spokojny sposób, nie jeździ się tylko po trasach egzaminacyjnych co pozwala na naukę prawdziwej jazdy samochodem nie tylko pod egzamin. Można dokupić jazdy doszkalające w dowolnej ilości, stała cena. Możliwość jazdy z dowolnym instruktorem. Dzięki tej szkole zdałam za pierwszym razem bez żadnego problemu. Możliwość zdania egzaminu samochodem którym się jeździło na jazdach. Bardzo polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 26.05.2022

Aleksandra M ........z ip: 88.156.139.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zacznijmy od tego że instruktor wrzeszczy zamiast spokojnie wytłumaczyć dany błąd, kilka razy załatwiał sobie sprawy prywatne- związane z remontem mieszkania w czasie trwania jazd gdzie ucieka czasami po 20/40minut (i tego czasu mimo zapewnień nie „oddaje”) Też bardzo czesto byla sytuacja kiedy zaczynaliśmy kilka minut po czasie mimo ze bylam na miejscu ale np instruktor zagadał sie z poprzednim kursantem a pod koniec urywał sobie kolejne kilka minut mówiąc ze na dzis już wystarczy. W przeliczeniu na godziny całego kursu w takich przypadkach tracimy nie jedną czy dwie ale kilka godzin za ktore placimy. W szkole SMILE nie mozna także dokupić sobie 2/3 godzin za pierwszym razem kiedy o takie godziny się prosi, na siłę jest wciskany pakiet 10h. Ceny godzin co chwile się zmieniają 120/140, za dodatkowe godziny brak wydawanych paragonów, kiedy placilam za ostatnie 8 godzin dodatkowych nawet nie poprosili mnie o zaden podpis (Oczywiscie platnosc gotowka bo karta nie mozna) Wiem ze pewnie znajdzie sie ktos kto od razu napiszę „jesli ktos nie potrafi jezdzic to trzeba wykupic pakiet (…) natomiast ciągle jestem zdania ze po to idzie sie do szkoly nauki jazdy i sie za to płaci zeby jednak instruktorzy Cie nauczyli a nie zeby sponsorować im podwózki do załatwiania ich prywatnych rzeczy przez co też tracimy godziny i jesteśmy zmuszeni do wykupienia większej ilości. [...] Od strony technicznej- nie obwiniam instruktora S. za nieudane egzaminy- tutaj stres wziął górę. Ps. Dzisiaj przy kolejnym podejściu zdałam bez problemu na aucie z wordu a nie ze szkoły jazdy *bez wykupienia kolejnych dodatkowych godzin* :)

Plusy

dobry stan pojazdów

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, nerwowa atmosfera, skracanie czasu trwania jazd, ukryte koszty dodatkowe

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.05.2022

Jurek M ........i ip: 185.238.205.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jazdy z Panią Kasia były zwyczajnie genialne. Liczne rozmowy na każdy temat sprawiały, że nie było ani minuty spędzonej w nudzie. Dodatkowo to nie tylko kurs ,,Jak zdać egzamin na prawo jazdy”, a bardziej ,,Poradnik bycia normalnym kierowcą”. Nauczyłem się tutaj jeździć samochodem i go rozumieć, a nie zwyczajnie zdać. To wszytko sprawiło, że na egzaminie stres został zredukowany do minimum. Polecam każdemu kto chce się nauczyć jeździć.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.05.2022

Paulina Nabożna

Paulina Nabożna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu przyszłemu kierowcy szkołę jazdy SMILE. Jazdy z Grzegorzem przygotowały mnie do bycia samodzielnym kierowcą, a nie tylko do egzminu- zdanego za pierwszym podejściem!:) Grzegorz jest instruktorem przy którym można poczuć się naprawdę swobodnie, prowadzi jazdy z poczuciem humoru, jednak mimo to zawsze jest na posterunku i wyłapuje wszystkie błędy kursanta podczas jazdy. Wiedzę przekazuje w sposób przystępny. Nie ma lepszej szkoły jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.05.2022

Ewelina G .....a ip: 176.221.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam kurs z Kasią. Świetnie przygotowuje nie tylko do egzaminu, ale przede wszystkim do samodzielnej jazdy i radzenia sobie w różnych sytuacjach. Chyba nie ma dla niej przypadków beznadziejnych ;)Do tego ciekawe rozmowy, humor i dobra atmosfera, ale też pełen profesjonalizm, wsparcie i stawianie kolejnych wyzwań. Mogłam zdawać samochodem, którym uczyłam się jeździć na kursie a instruktorka pojechała na egzamin razem ze mną, dzięki czemu stres był zdecydowanie mniejszy.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.05.2022

Julia Maria

Julia Maria
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła Jazdy!!!!Pan Sławek to najlepszy nauczyciel jazdy na świecie po kursie zdałam egzamin za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.05.2022

Jolanta J .........a ip: 46.76.73.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z czystym sumieniem polecam Pana Sławka. Dobrze przygotuje do egzaminu.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.04.2022

Marek M ...k ip: 31.61.242.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Co tu dużo mówić.. chcesz zdać? Idź do Pani Katarzyny. Świetny instruktor, dobry człowiek. Polecam z całego serca

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.03.2022

Agnieszka Wawrzak

Agnieszka Wawrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki - Pan Sławek to mistrz nauczania, nawet dla tych trudnych przypadków! Przygotował mnie nie tylko do egzaminu (zdanego za pierwszym podejściem!), ale i do jazdy samodzielnej. Ogromny plus za elastyczny grafik jazd i super atmosferę!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.03.2022

Bartek Pych

Bartek Pych
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam szkołę jazdy Smile, wyjeździłem ponad 20h jazd doszkalających z p. Kasią, po 7 latach odkąd zaniechałem kontynuowania kursów w innej szkole. Jazdy przebiegały w bardzo dobrej atmosferze, poznałem świetne techniki, dzięki którym szybko zrobiłem postępy, a prowadzenie auta stało się przyjemnością.:) Kasia to profesjonalistka, która ma doskonałe podejście do każdego i widać, że ta praca sprawia jej mnóstwo satysfakcji, dzięki za wszystko! Egzamin zdałem za trzecim podejściem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.03.2022

Daniel Redmann

Daniel Redmann
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzien dobry ,chciałbym bardzo podziękować panu Sławku Zielińskiemu który jest znakomitym instruktorem . zdany egzamin za pierwszym razem!. Dziękuje ze pan nauczył mnie wszystkiego i był pan cierpliwy dziękuje z całego serca . Cała kadra z szkoy smile jest wspaniała i instruktorzy bardzo milli . Polecam bardzo !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.03.2022

Zuzanna Gasiuk

Zuzanna Gasiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Smile wszystkim przyszłym kierowcom! Grzegorz jest fantastycznym instruktorem z powołania, prowadzącym jazdy w sposób luźny i zabawny, a jednocześnie zwracającym uwagę na każdy błąd kursanta. W Smile'u nauczyłam się wszelkich umiejętności potrzebnych do jazdy po mieście, bez problemu zdałam egzamin i od razu zaczęłam jeździć. W samochodzie czuję się pewnie i bezpiecznie, a właśnie tak powinno być po dobrym kursie!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.03.2022

Robert S .....h ip: 5.173.139.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam szkołę Smile.pl, wspaniali ludzie bardzo serdeczni i pomocni. Bardzo fachowe podejście i fachowe przekazywanie wiedzy. Miałem okazję spędzić z panią instruktor Katarzyną 10 godzin jazd doszkalających po mojej 5 letniej przerwie :) w prowadzeniu auta, super przemiła kobieta sposób przekazywania wiedzy przez tą panią jest naprawdę profesjonalny. Egzamin zdany za pierwszym podejściem za co bardzo bardzo serdecznie dziękuję. Z czystym sumieniem śmiało mogę polecić szkołę smile.pl dla tych którzy stawiają swoje pierwsze kroki, jak i dla tych którzy muszą przystąpić do ponownego egzaminu Państwowego. Pozdrawiam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.03.2022

Patryk G ..........i ip: 89.64.95.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam SMILE. Kurs uczy nie tylko zdania egzaminu, ale także prawdziwej jazdy. Zdawanie egzaminu praktycznego na samochodzie szkoły jazdy znacznie ułatwia jego zdanie. Wszystkie auta są zadbane technicznie. Instruktorzy podchodzą do swoich zadań w pełni profesjonalnie. Egzaminy teoretyczny i praktyczny zdane za pierwszym podejściem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.03.2022

Franek Wójcik

Franek Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła!! Uczą jeździć a nie tylko jak zdać egzamin. W aucie i poza nim instruktorzy utrzymują świetną atmosferę. Serdecznie polecam te szkołe jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.03.2022

Julia Sołoniewicz

Julia Sołoniewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam szkołę jazdy SMILE! Instruktor Grzegorz jest cierpliwy i wyrozumiały. Zapewnia super atmosferę podczas nauki jazdy. Dzięki jego radom i wskazówkom egzamin zdałam za pierwszym razem. Egzamin zdawałam samochodem którym uczyłam się jeździć ( Audi A1 Sline). Pełen profesjonalizm i najwyższa jakość.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.02.2022

Karolina Trzosińska

Karolina Trzosińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam szkołę. Instruktorzy uczą tylko po to aby zdać egzamin tylko żeby faktycznie nauczyć się jeździć. Polecam Pana Grzegorza, który potrafi prosto i zrozumiale wszystko wytłumaczyć oraz dać cenne rady. Plus jazdy są odbywane w bardzo przyjemnej, luźniej ale równocześnie profesjonalnej atmosferze. Komunikacja z kursantem jest również bezproblemowa oraz szybka, tak samo jak załatwianie formalności. Najlepsza szkoła jazdy jaka mogłam wybrać.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.02.2022

Aneta Kobyłka

Aneta Kobyłka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę jazdy! ???? Świetna atmosfera podczas nauki oraz pełen profesjonalizm. Instruktor Grzegorz jest bardzo cierpliwy i wszystko dokładnie wyjaśnia, dodatkowo jest osobą z pozytywną energią, dzięki czemu można czuć się swobodnie podczas zajęć praktycznych, a to na pewno pomaga w nauce. Polecam każdemu!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.02.2022

Basia Olszewska

Basia Olszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam Szkołę Jazdy Smile! Na absolutnie szczególną uwagę zasługuje instruktorka Kasia Gębska ❤️ Zdecydowanie nie jestem typem samochodowym, jazd bardzo się bałam, nastawiałam się na szereg oblanych egzaminów praktycznych. Stało się zupełnie inaczej, co uznaję za pełną Kasi zasługę. Jest przesympatyczna, profesjonalna, zabawna, inteligentna, na prośbę opowiada ciekawostki o mijanej za oknem architekturze Warszawy. Przy maksimum jej zaanagażowania w wyrobieniu u mnie dobrych nawyków zdałam egzamin za pierwszym razem. Fantastyczne było też to, że na egzamin pojechałyśmy razem, samochodem którym jeździłam przez cały czas mogłam zdawać egzamin, w WORDzie nie byłam sama ???? czas mojej nauki to bardzo miłe i udane pół roku.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.02.2022

Maks Zielinski

Maks Zielinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Początkowo miałem problem ze zwykłą jazdą po placu. W połowie kursu czułem się na siłach, aby podejść do egzaminu. Gdy już do niego doszło zdałem za pierwszym razem bez większego problemu. Szkoliła mnie Katarzyna Gębska. Polecam szkółkę smile.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2022

Magdalena K .....k ip: 213.134.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Do kursu podeszłam bez żadnego doświadczenia - moje umiejętności równały się zero. Nigdy wcześniej nie siedziałam za kierownicą, a przystąpienie do kursu i zdanie egzaminu traktowałam jak życiowe wyzwanie. Wyboru szkoły jazdy dokonałam ze względu na lokalizację, możliwość zrealizowania kursu przygotowawczego w formie e-learningu oraz faktu, że szkoła oferuje możliwość podstawienia w dzień egzaminu samochodu, na którym się uczę, bez dodatkowych opłat. A jak to wyglądało w rzeczywistości? Gdy tylko dokonałam formalności (PKK) i skontaktowałam się ze szkołą, udostępniono mi portal do szkolenia teoretycznego oraz dostałam dostęp do platformy (check!). Przygotowałam się samodzielnie przy korzystaniu z udostępnionych mi materiałów i zdałam egzamin teoretyczny państwowy. Lekcje zaczynałam na parkingu, blisko położonym stacji metra Słodowiec. Z pracy i po pracy, droga na parking nie zajmowała mi więcej niż pięć minut (check!). I teraz zaczyna się najlepsza część mojego kursu, czyli jazda z instruktorem. Kasia! Profesjonalna, inteligentna, cierpliwa, wyważona. Jestem nerwusem naprawdę dużego kalibru, dlatego doceniałam siłę spokoju i cierpliwość jaką mi okazała. Ale teraz fakty! Grafik ustalałyśmy na kolejny tydzień lub najbliższe dwa tygodnie – zajęcia odbywały się punktualnie, a jeżeli z losowych przyczyn, chciałam odwołać jazdy to kontakt z Kasią był nienaganny. Na drodze i w czasie jazd pełen profesjonalizm: pracy nad dobrymi nawykami, duży nacisk na płynną jazdę bez szarpania, omawianie wątpliwych sytuacji na drodze. Daje popełniać błędy, co może być stresujące, ale dzięki temu można się nauczyć samodzielnie oceniać sytuację na drodze. Ale, bez nerwów, w razie totalnego zaciemnienia umysłu, pomoże! W dniu egzaminu, pod WORD został podstawiony samochód, na którym uczyłam się jeździć – bez dodatkowej opłaty. Znajomość sprzęgła w samochodzie egzaminacyjnym daje o wiele większy komfort psychiczny. I tak! Stało się, co powtarzała mi Kasia, gdy wątpiłam, że każdy może nauczyć się jeździć samochodem. Zdałam egzamin za pierwszym razem. Taki nerwus jak ja, pod skrzydłami Kasi, był w stanie przygotować się i zdać egzamin na prawo jazdy. Doceniam i wystawiam bardzo dobrą opinię :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 21.01.2022

Mateusz Białek

Mateusz Białek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony z kursu w szkole SMILE. Polecam pana Sławka - z cierpliwością i bez stresu tłumaczy jak kierować samochodem oraz dorzuca szczegóły i wskazówki dotyczące ruchu po mieście. Przy okazji tworzy super przyjazną atmosferę - możesz jechać na luzie i skupić się na szlifowaniu umiejętności bez zbędnej nerwówki ;) Naprawdę nauczyłem się nie tylko zdać egzamin (który spokojnie jest do zrobienia za pierwszym razem - mi się nie udało przez niefortunne zbiegi okoliczności i nadmierne kombinowanie :D), ale również jak poprawnie jeździć i czerpać z jazdy przyjemność. Wielkie dzięki!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.01.2022

Julia Latocha

Julia Latocha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super Szkoła! Dzięki Panu Slawkowi zdałam mój egzamin i tak naprawdę NAUCZYŁAM się prowadzić auto bez stresu po długiej przerwie od ukończenia kursu w innej szkole. Jestem mega zadowolona, mój instruktor był cierpliwy i wszystko tłumaczył wiele razy jak byłam „”oporna” na wiedzę ????. Idealnie przygotowują do egzaminu, nie traci się czasu na zbędne dojazdy bo Szkola znajduje się na terenie tras WORDU Bemowo. Polecam gorąco!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.01.2022

Agata Lewandowska

Agata Lewandowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po długiej przerwie przyszłam na jazdy doszkalające do egzaminu praktycznego. Spotkałam się z mega profesjonalizmem, wiarą we mnie większą niż ja w siebie na początku, ale przede wszystkim rzetelną pracą nad błędami. Egzamin państwowy niczym nie zaskoczył, wszystkie trasy i manewry były przećwiczone. Z całego serduszka polecam Grzegorza Polakowskiego jako instruktora :D Zdane za pierwszym razem

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 05.01.2022

Patrycja Wójcik

Patrycja Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najbardziej obawiałam się, że zdam egzamin ale będę bała się jeździć. Okazało się być całkowicie odwrotnie. Dzięki Pani Kasi szczerze polubiłam jazdę samochodem i bardzo pewnie czuję się za kierownicą. Każde spotkanie było bardzo wartościowe oraz przyjemne, dzięki luźnej i przyjaznej atmosferze w aucie. Okazało się, że prowadzenie samochodu to fajna zabawa :D Idąc na egzamin czułam się bardzo dobrze przygotowana. Przy kilku próbach zabrakło szczęścia i zjadł mnie stres, jednak wciąż mogłam liczyć na Panią Kasię która służyła nie tylko radą ale również wsparciem, dzięki któremu nie poddałam się i uparcie podejmowałam kolejne próby zaliczenia egzaminu. Z czystym sumieniem polecam każdemu Panią Kasię, gwarantuję, że każdy zatęskni za przemierzaniem Warszawskiego Bemowa z Panią Kasią u swego boku <3

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.12.2021

Gabriela Pieszczek

Gabriela Pieszczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzięki Pani Kasi zdałam egzamin praktyczny za 1- szym razem na 100%. Jestem bardzo zadowolona ze wszystkich jazd oraz z mojej instruktorki która bardzo mi pomogła :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.12.2021

Marcin Cichoń

Marcin Cichoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę, mimo że zrobiłem sobie dłuższą przerwę w nauce, Pani Kasia przygotowała mnie bezbłędnie :) cierpliwość i wiedza na najwyższym poziomie. Dużym plusem jest możliwość zdawania samochodem którym uczymy się jeździć. Napewno będę polecał innym !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.12.2021

Basia Chęcińska

Basia Chęcińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po jazdach z pierwszym instruktorem czułam, że prawo jazdy jest totalnie nie dla mnie. Podejście do egzaminu odkładałam... prawie 10 lat. W końcu postanowiłam podejść do tematu jeszcze raz i zapisać się na jazdy doszkalajace. Trafiłam na Kasię <3 Choć podchodziłam jak do jeża, po kilku pierwszych jazdach umiałam więcej niż po całym kursie z poprzednim instruktorem. Kasia jest absolutnie świetną instruktorką, bardzo zaangażowaną i z indywidualnym podejściem. Tłumaczy jasno, rysuje, ma masę rekwizytów, odpowiada wyczerpująco na pytania -> robi wszystko, żeby jej uczeń zrozumiał i przekonał się, że to nic strasznego. Ponadto jest świetną babką z poczuciem humoru, dzięki czemu odczarowała moje negatywne nastawienie do jazdy samochodem. POLECAM każdemu!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.12.2021

Aneta Kulawik

Aneta Kulawik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła ! Pełen profesionalizm, cierpliwość, terminowość, podejście do kursanta, tłumaczenie wszystkich błędów i praca nad nimi. W szczególności polecam Pana Grzegorza :) wymagający, cierpliwy, wyrozumiały, komunikatywny i dowcipny. Bardzo dziękuje i pozdrawiam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.12.2021

Aleksandra Spoczynska

Aleksandra Spoczynska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu przyszłemu kierowcy szkołę nauki jazdy "smile". W szczególności polecam z całego serca Pana Sławka, który posiada ogromne doświadczenie, wiedzę, jest cierpliwy, bardzo miły oraz wymagający. Dzięki Panu Sławkowi każda lekcja była wartościowa i za każdym razem dostawałam ważne uwagi i wskazówki dotyczącej mojej jazdy. Dzięki bardzo dobremu przygotowaniu, zdałam za pierwszym razem. Uważam, że pieniądze wydane na naukę w "smile" były dobrze zainwestowane.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak