Auto Szkoła -Smile-  (580)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.09.2022

Aleksandra Białek

Aleksandra Białek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę Smile i szczególnie pana Sławka, który idealnie mnie przygotował do egzaminu i do jazdy samochodem. Egzamin zdany za pierwszym razem, bezbłędnie. Byłam bardzo dobrze przygotowana na łuk i górkę, a także na jazdę "po mieście". Trasa egzaminacyjna była mi znana dzięki kursowi, przez co podczas egzaminu w ogóle się nie stresowałam. Atmosfera podczas kursu też była bardzo przyjazna. Będę miło wspominać ten czas :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.08.2022

Wiktor Brodowski

Wiktor Brodowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne lekcje! Dygotałem sporo przed egzaminem, a po jakichś 10 godzinach z bardzo przyjaznym i pogodnym instruktorem udało się mnie nauczyć. Bardzo polecam jeśli ktoś szuka dobrych jazd doszkalających.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.08.2022

Katarzyna Cieplińska

Katarzyna Cieplińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić te szkołę. Trafiłam do nich po 10 latach od odbycia kursu - uśmiech losu sprawił, że miałam przyjemność jeździć z każdym z instruktorów a nawet nauczyłam się prowadzić nie tylko samochody z manualną skrzynią biegów. Dzięki elastyczności instruktorów mogłam jeździć bezpośrednio z miejsca pracy co bardzo ułatwiło mi życie.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.07.2022

Edyta Szymańska

Edyta Szymańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę Smile, a szczególnie Kasię, która była moim instruktorem. To dzięki niej polubiłam jazdę samochodem i zdałam egzamin bezbłędnie za pierwszym razem. Kasia zawsze bardzo profesjonalnie z niesamowitym zaangażowaniem i indywidualnym podejściem podchodzi do kursanta. Tłumaczy, wyjaśnia wątpliwości - ma masę rekwizytów, aby w zrozumiały sposób jak najlepiej przekazać swoją wiedzę. Niewątpliwie stawia na samodzielność i daje wiele cennych rad na przyszłość jak poradzić sobie z różnymi sytuacjami na drodze. Każdemu zdecydowanie polecam wybrać Kasię - to instruktor z powołania, który jest wymagający, ale przy tym to dobry, fajny człowiek. Duży plus dla szkoły za to, że mogłam zdawać egzamin samochodem, którym jeździłam na kursie dzięki czemu czułam się dużo pewniej. Polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.07.2022

Jakub Senusi

Jakub Senusi
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziś zdałem egzamin za pierwszym podejściem. Bardzo polecam szkołę SMILE a w szczególności instruktora Sławka. Dużo cierpliwości i świetne podejście do kursanta!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.07.2022

Maja Kołacz

Maja Kołacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam szkołe Smile i instruktora Grzegorza, który jest zabawny, cierpliwy i potrafi świetnie tłumaczyć. Profesjonalizm łączył się z super atmosferą podczas jazd, która zdecydowanie sprzyjała przyswajaniu wiedzy. Z pewnością będę miło wspominać ten czas!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.07.2022

Paulina Kacymirow

Paulina Kacymirow
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cały kurs przeszedł bardzo sprawnie mimo zdawanej przeze mnie matury. W aucie czułam sie bardzo komfortowo i nie stresowałam się gdy coś mi nie wychodziło lub miałam zły dzień. Podejście instruktora Pana Sławka jest bardzo profesjonalne oraz w tym wszystkim bardzo przyjazne. Poznałam bardzo dobrze wszystkie trasy egzaminacyjne ale również trasy którymi będe jeździć na co dzień a nawet bardzo zatłoczone parkingi przy galerii. Czuje się po tym kursie na tyle swobodnie jeżdżąc autem, że nie moge doczekać się aż wyrobią mi prawo jazdy i będe mogła jeździć. Dodatkowo w dniu egzaminu miałam dwie godziny jazd doszkalających podczas których udało mi się przećwiczyć wszystko co potrzebne na egzamin (od płynów przez łuk a nawet wszystkie ważne miejsca w które potencjalnie mogę pojechać na egzaminie). Bardzo polecam ten kurs a zwłaszcza instruktora Sławka.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.07.2022

n nna ip: 89.64.93.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołe , indywidualne podejscie do kursanta, dobra atmosfera, fajne życiowe przyklady dotyczące kierowania samochodem, dzieki czemu łatwiej zrozumiec co i dlaczego.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 01.07.2022

Joanna Kuźniewska

Joanna Kuźniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogromne podziękowania dla p. Kasi za cierpliwość za poświęcony czas za pełen profesjonalizm. Dzięki tobie przełamałam swój strach. Nauczyłaś mnie świadomości na drodze, rozwagi oraz poczucia pewności i zdrowej ostrożności. Trasy egzaminacyjne przećwiczone doskonale, każdym razem z wielkim wsparciem teoretycznym i praktycznym. Ogromna cierpliwość i wyrozumiałość.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

ukryte koszty dodatkowe

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.06.2022

Damian Bustrycki

Damian Bustrycki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy z Panią Kasią to gwarant zdania egzaminu za pierwszym podejściem!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.06.2022

Gosia Mazurek

Gosia Mazurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy są przeprowadzone w spokojny sposób, nie jeździ się tylko po trasach egzaminacyjnych co pozwala na naukę prawdziwej jazdy samochodem nie tylko pod egzamin. Można dokupić jazdy doszkalające w dowolnej ilości, stała cena. Możliwość jazdy z dowolnym instruktorem. Dzięki tej szkole zdałam za pierwszym razem bez żadnego problemu. Możliwość zdania egzaminu samochodem którym się jeździło na jazdach. Bardzo polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 26.05.2022

Aleksandra M ........z ip: 88.156.139.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zacznijmy od tego że instruktor wrzeszczy zamiast spokojnie wytłumaczyć dany błąd, kilka razy załatwiał sobie sprawy prywatne- związane z remontem mieszkania w czasie trwania jazd gdzie ucieka czasami po 20/40minut (i tego czasu mimo zapewnień nie „oddaje”) Też bardzo czesto byla sytuacja kiedy zaczynaliśmy kilka minut po czasie mimo ze bylam na miejscu ale np instruktor zagadał sie z poprzednim kursantem a pod koniec urywał sobie kolejne kilka minut mówiąc ze na dzis już wystarczy. W przeliczeniu na godziny całego kursu w takich przypadkach tracimy nie jedną czy dwie ale kilka godzin za ktore placimy. W szkole SMILE nie mozna także dokupić sobie 2/3 godzin za pierwszym razem kiedy o takie godziny się prosi, na siłę jest wciskany pakiet 10h. Ceny godzin co chwile się zmieniają 120/140, za dodatkowe godziny brak wydawanych paragonów, kiedy placilam za ostatnie 8 godzin dodatkowych nawet nie poprosili mnie o zaden podpis (Oczywiscie platnosc gotowka bo karta nie mozna) Wiem ze pewnie znajdzie sie ktos kto od razu napiszę „jesli ktos nie potrafi jezdzic to trzeba wykupic pakiet (…) natomiast ciągle jestem zdania ze po to idzie sie do szkoly nauki jazdy i sie za to płaci zeby jednak instruktorzy Cie nauczyli a nie zeby sponsorować im podwózki do załatwiania ich prywatnych rzeczy przez co też tracimy godziny i jesteśmy zmuszeni do wykupienia większej ilości. [...] Od strony technicznej- nie obwiniam instruktora S. za nieudane egzaminy- tutaj stres wziął górę. Ps. Dzisiaj przy kolejnym podejściu zdałam bez problemu na aucie z wordu a nie ze szkoły jazdy *bez wykupienia kolejnych dodatkowych godzin* :)

Plusy

dobry stan pojazdów

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, nerwowa atmosfera, skracanie czasu trwania jazd, ukryte koszty dodatkowe

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.05.2022

Jurek M ........i ip: 185.238.205.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jazdy z Panią Kasia były zwyczajnie genialne. Liczne rozmowy na każdy temat sprawiały, że nie było ani minuty spędzonej w nudzie. Dodatkowo to nie tylko kurs ,,Jak zdać egzamin na prawo jazdy”, a bardziej ,,Poradnik bycia normalnym kierowcą”. Nauczyłem się tutaj jeździć samochodem i go rozumieć, a nie zwyczajnie zdać. To wszytko sprawiło, że na egzaminie stres został zredukowany do minimum. Polecam każdemu kto chce się nauczyć jeździć.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.05.2022

Paulina Nabożna

Paulina Nabożna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu przyszłemu kierowcy szkołę jazdy SMILE. Jazdy z Grzegorzem przygotowały mnie do bycia samodzielnym kierowcą, a nie tylko do egzminu- zdanego za pierwszym podejściem!:) Grzegorz jest instruktorem przy którym można poczuć się naprawdę swobodnie, prowadzi jazdy z poczuciem humoru, jednak mimo to zawsze jest na posterunku i wyłapuje wszystkie błędy kursanta podczas jazdy. Wiedzę przekazuje w sposób przystępny. Nie ma lepszej szkoły jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.05.2022

Ewelina G .....a ip: 176.221.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam kurs z Kasią. Świetnie przygotowuje nie tylko do egzaminu, ale przede wszystkim do samodzielnej jazdy i radzenia sobie w różnych sytuacjach. Chyba nie ma dla niej przypadków beznadziejnych ;)Do tego ciekawe rozmowy, humor i dobra atmosfera, ale też pełen profesjonalizm, wsparcie i stawianie kolejnych wyzwań. Mogłam zdawać samochodem, którym uczyłam się jeździć na kursie a instruktorka pojechała na egzamin razem ze mną, dzięki czemu stres był zdecydowanie mniejszy.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.05.2022

Julia Maria

Julia Maria
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła Jazdy!!!!Pan Sławek to najlepszy nauczyciel jazdy na świecie po kursie zdałam egzamin za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.05.2022

Jolanta J .........a ip: 46.76.73.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z czystym sumieniem polecam Pana Sławka. Dobrze przygotuje do egzaminu.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.04.2022

Marek M ...k ip: 31.61.242.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Co tu dużo mówić.. chcesz zdać? Idź do Pani Katarzyny. Świetny instruktor, dobry człowiek. Polecam z całego serca

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.03.2022

Agnieszka Wawrzak

Agnieszka Wawrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki - Pan Sławek to mistrz nauczania, nawet dla tych trudnych przypadków! Przygotował mnie nie tylko do egzaminu (zdanego za pierwszym podejściem!), ale i do jazdy samodzielnej. Ogromny plus za elastyczny grafik jazd i super atmosferę!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.03.2022

Bartek Pych

Bartek Pych
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam szkołę jazdy Smile, wyjeździłem ponad 20h jazd doszkalających z p. Kasią, po 7 latach odkąd zaniechałem kontynuowania kursów w innej szkole. Jazdy przebiegały w bardzo dobrej atmosferze, poznałem świetne techniki, dzięki którym szybko zrobiłem postępy, a prowadzenie auta stało się przyjemnością.:) Kasia to profesjonalistka, która ma doskonałe podejście do każdego i widać, że ta praca sprawia jej mnóstwo satysfakcji, dzięki za wszystko! Egzamin zdałem za trzecim podejściem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.03.2022

Daniel Redmann

Daniel Redmann
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzien dobry ,chciałbym bardzo podziękować panu Sławku Zielińskiemu który jest znakomitym instruktorem . zdany egzamin za pierwszym razem!. Dziękuje ze pan nauczył mnie wszystkiego i był pan cierpliwy dziękuje z całego serca . Cała kadra z szkoy smile jest wspaniała i instruktorzy bardzo milli . Polecam bardzo !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.03.2022

Zuzanna Gasiuk

Zuzanna Gasiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Smile wszystkim przyszłym kierowcom! Grzegorz jest fantastycznym instruktorem z powołania, prowadzącym jazdy w sposób luźny i zabawny, a jednocześnie zwracającym uwagę na każdy błąd kursanta. W Smile'u nauczyłam się wszelkich umiejętności potrzebnych do jazdy po mieście, bez problemu zdałam egzamin i od razu zaczęłam jeździć. W samochodzie czuję się pewnie i bezpiecznie, a właśnie tak powinno być po dobrym kursie!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.03.2022

Robert S .....h ip: 5.173.139.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam szkołę Smile.pl, wspaniali ludzie bardzo serdeczni i pomocni. Bardzo fachowe podejście i fachowe przekazywanie wiedzy. Miałem okazję spędzić z panią instruktor Katarzyną 10 godzin jazd doszkalających po mojej 5 letniej przerwie :) w prowadzeniu auta, super przemiła kobieta sposób przekazywania wiedzy przez tą panią jest naprawdę profesjonalny. Egzamin zdany za pierwszym podejściem za co bardzo bardzo serdecznie dziękuję. Z czystym sumieniem śmiało mogę polecić szkołę smile.pl dla tych którzy stawiają swoje pierwsze kroki, jak i dla tych którzy muszą przystąpić do ponownego egzaminu Państwowego. Pozdrawiam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.03.2022

Patryk G ..........i ip: 89.64.95.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam SMILE. Kurs uczy nie tylko zdania egzaminu, ale także prawdziwej jazdy. Zdawanie egzaminu praktycznego na samochodzie szkoły jazdy znacznie ułatwia jego zdanie. Wszystkie auta są zadbane technicznie. Instruktorzy podchodzą do swoich zadań w pełni profesjonalnie. Egzaminy teoretyczny i praktyczny zdane za pierwszym podejściem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.03.2022

Franek Wójcik

Franek Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła!! Uczą jeździć a nie tylko jak zdać egzamin. W aucie i poza nim instruktorzy utrzymują świetną atmosferę. Serdecznie polecam te szkołe jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.03.2022

Julia Sołoniewicz

Julia Sołoniewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam szkołę jazdy SMILE! Instruktor Grzegorz jest cierpliwy i wyrozumiały. Zapewnia super atmosferę podczas nauki jazdy. Dzięki jego radom i wskazówkom egzamin zdałam za pierwszym razem. Egzamin zdawałam samochodem którym uczyłam się jeździć ( Audi A1 Sline). Pełen profesjonalizm i najwyższa jakość.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.02.2022

Karolina Trzosińska

Karolina Trzosińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam szkołę. Instruktorzy uczą tylko po to aby zdać egzamin tylko żeby faktycznie nauczyć się jeździć. Polecam Pana Grzegorza, który potrafi prosto i zrozumiale wszystko wytłumaczyć oraz dać cenne rady. Plus jazdy są odbywane w bardzo przyjemnej, luźniej ale równocześnie profesjonalnej atmosferze. Komunikacja z kursantem jest również bezproblemowa oraz szybka, tak samo jak załatwianie formalności. Najlepsza szkoła jazdy jaka mogłam wybrać.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.02.2022

Aneta Kobyłka

Aneta Kobyłka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę jazdy! ???? Świetna atmosfera podczas nauki oraz pełen profesjonalizm. Instruktor Grzegorz jest bardzo cierpliwy i wszystko dokładnie wyjaśnia, dodatkowo jest osobą z pozytywną energią, dzięki czemu można czuć się swobodnie podczas zajęć praktycznych, a to na pewno pomaga w nauce. Polecam każdemu!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.02.2022

Basia Olszewska

Basia Olszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam Szkołę Jazdy Smile! Na absolutnie szczególną uwagę zasługuje instruktorka Kasia Gębska ❤️ Zdecydowanie nie jestem typem samochodowym, jazd bardzo się bałam, nastawiałam się na szereg oblanych egzaminów praktycznych. Stało się zupełnie inaczej, co uznaję za pełną Kasi zasługę. Jest przesympatyczna, profesjonalna, zabawna, inteligentna, na prośbę opowiada ciekawostki o mijanej za oknem architekturze Warszawy. Przy maksimum jej zaanagażowania w wyrobieniu u mnie dobrych nawyków zdałam egzamin za pierwszym razem. Fantastyczne było też to, że na egzamin pojechałyśmy razem, samochodem którym jeździłam przez cały czas mogłam zdawać egzamin, w WORDzie nie byłam sama ???? czas mojej nauki to bardzo miłe i udane pół roku.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.02.2022

Maks Zielinski

Maks Zielinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Początkowo miałem problem ze zwykłą jazdą po placu. W połowie kursu czułem się na siłach, aby podejść do egzaminu. Gdy już do niego doszło zdałem za pierwszym razem bez większego problemu. Szkoliła mnie Katarzyna Gębska. Polecam szkółkę smile.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak