Auto Szkoła -Smile-  (547)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.12.2021

Anna Pepłowska

Anna Pepłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Szkołę Jazdy Smile. W szczególności Pana Instruktora Sławka pod okiem którego mogłam zdobywać umiejętności na przyszłego kierowcę. Jego wieloletnie doświadczenie, profesjonalizm pomogły mi w przyswojeniu techniki kierowania autem. Wymagający, konkretny, cierpliwy, wyrozumiały, dowcipny. Kiedy wkradał się stres potrafił wszystko obrócić w żart, aby dalsza jazda była spokojniejsza, efektywniejsza. Bardzo dziękuję i serdecznie polecam wszystkim którzy chcą nauczyć się jeździć.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.12.2021

Gabriela Nozdryń-Płotnicka

Gabriela Nozdryń-Płotnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetnie, rzeczowo i bardzo efektywnie prowadzone jazdy doszkalające u Pana Sławka! Kilka godzin wystarczyło, żeby zdać drugie podejście praktycznie bezbłędnie:D

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.11.2021

Marta Kowalska

Marta Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Melduję się po zdanym egzaminie! Bardzo dobry ośrodek szkoleniowy. Z tego miejsca serdecznie dziękuję instruktorowi Sławomirowi, który wykazał się ogromna cierpliwością. Każda lekcja z panem Sławkiem była bezstresowa i wartościowa. Jeszcze raz bardzo dziękuje i serdecznie polecam SMILE!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.11.2021

Konrad Byszewski

Konrad Byszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pozytywnie jestem zaskoczony, w szczególności Instruktora Pan Grzegorza polecam serdecznie z całego serca. Wychwycił błędy nakierował i wyjaśnił w czym tkwi problem. Bardzo serdecznie polecam tą szkołę. Pełen profesjonalizm i bardzo dobre podejście. Polecam przy wyborze szkoły w Warszawie. Dziękuję za wszystko pozdrawiam

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 08.11.2021

Aleksandra Chojnacka

Aleksandra Chojnacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła Nauki Jazdy! Jestem bardzo zadowolona . Instruktorzy mili , cierpliwi dobrze tłumaczą każdy szczegół . Specjalne podziękowania dla Pana Grzegorza za bardzo dobre przygotowanie do egzaminu . Polecam z całego serca :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.11.2021

Wiktor Ważny

Wiktor Ważny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę nauki jazdy SMILE, niedawno zdałem egzamin praktyczny na prawo jazdy kat. B za pierwszym razem, co myślę nie byłoby możliwe, gdybym nie został tak dobrze przygotowany. Moim instruktorem był Pan Sławek. Jazdy z nim wspominam bardzo dobrze, spędzone w miłej atmosferze. Jest on wesołym instruktorem, jednocześnie profesjonalnym. Zostałem przez niego bardzo dobrze przygotowanym do egzaminu praktycznego. Uważam, że pieniądze wyadane na naukę w SMILE były dobrze zainwestowane.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.10.2021

Maja Szczerba

Maja Szczerba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pani Kasia jest najlepsza. Cieszę się, że w końcu na nią trafiłam, bo inaczej pewnie biłabym rekordy podejść do egzaminu. Świetnie tłumaczy, tak, że to się wszystko układa w głowie, nie ogranicza się do krzyczenia jak moi wcześniejsi instruktorzy, potrafi tez wesprzeć i pochwalić :). Jak trzeba to złe nawyki też poprawi, ale lepiej iść od razu do niej. Gorąco polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.10.2021

Karolina Świętochowska

Karolina Świętochowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, szczególnie instruktor Grzegorz. Dużą zaletą tej szkoły jest możliwość zdawania egzaminu autem, w którym się ćwiczyło. Serdecznie polecam każdemu!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.10.2021

Karolina Świętochowska

Karolina Świętochowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, szczególnie instruktor Grzegorz. Dużą zaletą tej szkoły jest możliwość zdawania egzaminu autem, w którym się ćwiczyło. Serdecznie polecam każdemu!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.10.2021

Grzegorz Rzępołuch

Grzegorz Rzępołuch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkola Smile wymiata. W szczególności Pan Sławek, który uczy konkretnie ale skrupulatnie. Dbał o każdy szczegół moich umiejętności jazdy samochodem. Komunikacja super, cenowo bardzo konkurencyjna szkoła, samochody ekstra wiec oceniam tą szkołę oraz Pana Sławka 11/10. Pozdrawiam i polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.09.2021

Izabela G ......a ip: 165.225.207.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkola Jazdy Smile, szczegolnie Instruktorka Kasia Gebska. Duze zaangazowanie Kasi w nauke kursanta, rezultaty kursanta, indywidualne podejscie do kursanta, wyrozumialosc i elastycznosc, naprawde uczysz sie jezdzic a nie tylko odchaczasz kurs. Szczerze polecam. Egzamin panstwowy zdany za pierwszym razem. Izabela Gaworska kursant, kategoria B.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.09.2021

Julia Jarkiewicz-Tretyn

Julia Jarkiewicz-Tretyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Robiłam kurs 5 lat temu, niestety nie udało mi się dotrzeć na egzamin. Po 5 latach wróciłam i mimo tak długiej przerwy i tylko 12 godzin z Kasia udało mi się zdać nieomalże bezbłędnie za pierwszym razem :) Kasia wkłada w swoją prace naprawdę dużo zaangażowania, wszystko na spokojnie tłumaczy i stara się zrobić wszystko, aby kursant polubił jazdę autem i czuł się bezpiecznie za kierownica. Jest tez bardzo bardzo cierpliwa!:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.09.2021

Bernadetta K ......a ip: 31.6.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Witam. Myślę, że szkoła Smile, podejście Grzegorza zmobilizowało mnie do kolejnych jazd, aż zdałam egzamin praktyczny. W życiu wyjeździłam masę godzi, u wielu instruktorów. Po różnych zakrętach życia za cel postawiłam sobie zdobyć prawo jazdy. To Grzegorz cierpliwie tłumaczył, a ma ogromny potencjał nauczyciela, a i wachlarz umiejętności. Bardzo dziękuję za wiarę, za konstruktywnie wyjeżdżone godziny, przegadane godziny w trakcie jazd. Byłam ogromnie wdzięczna w dniu zdania prawa jazdy. Dziś w odbierając prawo jazdy miałam łzy w oczach, a tak się złożyło, że mąż był ze mną i widziałam jego dumę. Moje dziś świętowanie to załatwienie autem kilku spraw na mieście. Dla jednych banał, a dla mnie krok do przodu. Jak się ma bagaż doświadczeń życiowych, troje dzieci i marzenia to człowiek docenia wartość sukcesu. Jak się okazuje trzeba dążyć do celu, a mając na drodze dobrych, serdecznych, zdolnych ludzi, tu Grzegorza, to cel zdobyty. DZIĘKUJĘ I ŻYCZĘ WIELU SUKCESÓW W TYM ŻYCIU SMILE JAK I PRYWATNYM :))) A Wy?! Nie bójcie się marzyć, dążcie do celu (!!!) Bernadetta

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.09.2021

Mateusz O .... ip: 213.134.170.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobra szkoła, przez covid nie było wykładu za to miałem kursy e-learningowe w domu co było bardzo wygodne. Jeździłem z Panem Sławkiem. Uśmiechnięty i bardzo pozytywnie nastawiony. Pan Grzegorz bardzo wyluzowany, zabawny. Na egzamin byłem bardzo dobrze przygotowany, nawet w dużym stresie udało się za pierwszym razem. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.09.2021

Asia Konieczna

Asia Konieczna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy jaka mogłabym wybrać i Najlepszy instruktor Grzesiek. Bez problemu zdałam egzamin teoretyczny i praktyczny. Bardzo profesjonalne podejście do uczniów, nawet przy skrajnych błędach zachowana jest cierpliwość ze strony instruktora. Na jazdach panuje bardzo miła atmosfera, a same jazdy odbywają się bardzo dobrymi samochodami. Zdawanie kursu w tej szkole to sama przyjemność, zdecydowanie polecam wszystkim.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2021

Karolina Sokołowska

Karolina Sokołowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moim instruktorem była Kasia. Jest to zdecydowanie instruktor z pasja, który na ulice chce wypuścić solidnych kierowców, niezagrażających życiu innych uczestników ruchu drogowego. Potrafi wytłumaczyć wszystko tak, ze nawet najbardziej oporna głowa zostanie kierowca na medal. Nie jest to instruktor, który pozwoli na powielanie błędów, potrafi też solidnie ochrzanic za bezmyślne rzeczy i dopiero w krytycznych sytuacjach wykorzystuje hamulce, aby na żywym przykładzie pokazać jak duże błędy popełniamy. Niezwykle Istotna jest dla niej dokładność, której szlifowanie pozwala na wykonanie wszystkich zadań egzaminacyjnych w sposób idealny. Jest to po prostu konkretny instruktor, który nie będzie głaskał po głowie i mówił, ze będzie dobrze, gdy kursant popełni błędy. Jazdy były tez bardzo intensywne, cwiczylismy wszystko co się da w różnych warunkach, aby była pewność, ze można nas wypuścić na egzamin i później na ulice. Tylko dzięki instruktorce Kasi moja oporna głowa i brak zdolności poskutkował zdanym egzaminem za pierwszym podejściem bez żadnych błędów, mimo że do kursu na prawo jazdy zbierałam się 7 lat.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.08.2021

Michał Stradczuk

Michał Stradczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pani Kasia to najlepsza instruktorka jaką możecie dostać. Wymagająca, ale tez bardzo sympatyczna. Lepszej nie znajdziecie :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.08.2021

Filip Nesterowicz

Filip Nesterowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan sławek jest swietnym instruktorem polecam 100%!!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.08.2021

Karolina Szyszko

Karolina Szyszko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy do której mogłam trafić, niesamowicie kompetentni i sympatyczni instruktorzy. Instruktor Grzegorz był dla mnie strzałem w dziesiątkę, z nim jazdy nigdy nie były nudne !!!! Polecam serdecznie każdemu, kto chce nauczyć się dobrze i pewnie jeździć, a nie ze strachem podchodzić do samochodu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.08.2021

Marysia Karczmarczyk

Marysia Karczmarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy Smile, a w szczególności panią Kasię, która była moją instruktorką. Jest ona bardzo pozytywną osobą, którą cechuje ogromny profesjonalizm, ale również ludzkie podejście do człowieka. Podczas jazd nauczono mnie jak faktycznie prowadzić samochód, a nie tylko jak zdać egzamin, za co jestem bardzo wdzięczna. Dzięki tak super podejściu i nauce udało mi się zdać egzamin państwowy za pierwszym razem. Dziękuję bardzo i polecam z czystym sumieniem każdemu!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.08.2021

Kinga Rch

Kinga Rch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przede wszystkim - DZIĘKUJĘ ❤️ Za to, że nauczyliście mnie jeździć i być kierowcą, a nie tylko osobą za kierownicą. Wyjeździłam z Wami trochę godzin, ale było warto- dla wszelkich wskazówek, nauk, rad, poprawek, dla wszystkich złości i radości ???? Którym samochodem bym nie jeździła, to było dobrze, a dodatkowo mogłam się nauczyć prawidłowo korzystać ze sprzęgła ???? Generalnie - z czystym serduchem polecam każdemu, kto chce nauczyć się być świetnym kierowcą! ???? Tutaj wasza historia kończy się ze SMILE'em ???? P. S. I teraz w końcu mogę jechać tam, gdzie chce, a nie gdzie mi ktoś każe ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.07.2021

Kj Lipi

Kj Lipi
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po 8 latach od szkończenia kursu postanowiłam w końcu zrobić to prawojazdy. Zgłosiłam sie do innej auto szkoly na jazdy doszkalające ale nie staneli na wyskokosci zadania.. nie nauczyli nic bo uważam że 8 lat przerwy to bardzo dużo. Wybrałam smaili i to był najlepszy wybór jaki mogłam dokonać .trafilam na mego fajnego istruktora Grzesia, wspaniale uczy tłumaczy,ma dużo cierpliwości i jest mego wsparciem kiedy ty zaczynasz watpic w siebie pcha cie do przodu. Zawsze potafili sie dostosowac do godzin kiedy mogłam jezdzic a było to trudne. I powiem tak za 5 lat moj siostrzeniec tez bedzie u nich robił kurs

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.07.2021

Łukasz Skowron

Łukasz Skowron
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzięki jazdom doszkalającym w SMILE zdałem egzamin bez błędu po pięcioletniej przerwie w jeżdżeniu i próbach zdania egzaminu. Pani Kasia to wspaniała osoba, która ma bardzo ludzkie podejście, zaraża optymizmem i jej profesjonalizm widać w każdej sekundzie odbywanych jazd.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2021

Natalia Kamont

Natalia Kamont
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam szkołę jazdy Smile, zdałam prawo jazdy za pierwszym razem!!! Najlepszy wybór jakiego mogłam dokonać w życiu! Pełen profesjonalizm i najwyższy poziom nauczania! Jeździłam z instruktorem Grzegorzem i z całego serca polecam każdemu! Jazdy w super atmosferze i na bardzo wysokim poziomie! Super szkoła jazdy, polecam z czystym sumieniem✋!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.07.2021

Ala Bilińska

Ala Bilińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy Smile i instruktorkę Panią Kasię! W tym roku pisałam maturę, dzięki wyrozumiałości i elastyczności udało mi się pogodzić naukę z kursem. Ogromnym plusem jest możliwość zdawania egzaminu samochodem którym jeździło się podczas kursu. Zdecydowanie będę polecać znajomym!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.07.2021

Patrycja Tomaszkiewicz

Patrycja Tomaszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej polecam szkołę jazdy Smile oraz instruktora Pana Sławka-jest to instruktor z powołania który bardzo dobrze przygotuje kursanta do egzaminu państwowego. Jazdy odbywają się w przyjaznej oraz bezstresowej atmosferze. Poza bardzo dobrym przygotowaniem do egzaminu w szkole nauczane są techniki jazdy samochodem, które przydadzą się w młodemu kierowcy. Serdecznie polecam!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.06.2021

Jakub Lebiedziński

Jakub Lebiedziński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałem za pierwszym razem. Podczas egzaminu państwowego czułem się bardzo pewnie, ponieważ podczas jazd próbnych, jeździłem w te miejsca, gdzie egzaminator. Oprócz zdanego egzaminu za pierwszym razem, poznałem wiele technik dobrej i płynnej jazdy samochodem, które sprawiają, że jestem dorobym kierowcą. Szczególnie muszę polecić Pana Grzegorza. Miła atmosfera jazdy i naprawdę dużo rzeczy mnie nauczył o prowadzeniu samochodu. Lepiej trafić nie mogłem, super !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 19.05.2021

Maks Okoński

Maks Okoński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Opcja e-learningu okazała się być bardzo dobrym pomysłem. Jazdy z Panem Sławkiem przeprowadzane były w bardzo miłej atmosferze, z naciskiem na szczegóły, a także przydatne wskazówki, które sprawdzają się na egzaminie w Wordzie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.05.2021

Łukasz Sołtys

Łukasz Sołtys
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałem przyjemność podjąć się kursu w tej szkole jazdy. Z powodu obecnej pandemii skorzystałem z kursu e-learningowego. Mogłem go przeprowadzić we własnym zakresie szczególnie że jestem tegorocznym maturzystą (2021r.) było mi to bardzo na rękę. Po skończeniu kursu poszedłem na jazdy. Miałem przyjemność jeździć pod opieką Pana Sławomira. Pan Sławomir jest bardzo sympatycznym, a zarazem wymagającym instruktorem. Każdy mój błąd mi wytykał i mówił co mam poprawić. Osobiście podobało mi się to ponieważ przyjechałem się nauczyć jeździć i każdą uwagę brałem do siebie i starałem się poprawić. Było bardzo miło i wszystko lekcje były przeprowadzone w dobrej atmosferze. Potem poszedłem na kurs pierwszej pomocy i miałem okazje być na przyjemnym wykładzie. Po skończeniu jazd miałem matury więc 2 tygodnie miałem przerwę i zapisałem się na jazdy dodatkowe przed egzaminem aby przypomnieć jak się jeździ. Jestem bardzo zadowolony, udało mi się zdać za pierwszym razem i instruktorzy (Zwłaszcza Pan Sławomir) są pierwsza klasa!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.05.2021

Anastazja Lipko

Anastazja Lipko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeżeli naprawdę chcesz się nauczyć jeździć ta szkoła jest dla Ciebie!!! Po kursie nie mam żadnego strachu i spokojnie mogę wsiadać sama do swojego auta i jechać. A pod czas kursu pierwszy raz wsiadłam za kierownice i strasznie się bałam! Oraz, najważniejsze, że kurs odbywa się bez żadnego stresu, nerwów i w mega dobrej atmosferze:) Więc, serdecznie polecam!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak