Auto Szkoła -Smile-  (536)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.09.2021

Mateusz O .... ip: 213.134.170.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobra szkoła, przez covid nie było wykładu za to miałem kursy e-learningowe w domu co było bardzo wygodne. Jeździłem z Panem Sławkiem. Uśmiechnięty i bardzo pozytywnie nastawiony. Pan Grzegorz bardzo wyluzowany, zabawny. Na egzamin byłem bardzo dobrze przygotowany, nawet w dużym stresie udało się za pierwszym razem. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.09.2021

Asia Konieczna

Asia Konieczna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy jaka mogłabym wybrać i Najlepszy instruktor Grzesiek. Bez problemu zdałam egzamin teoretyczny i praktyczny. Bardzo profesjonalne podejście do uczniów, nawet przy skrajnych błędach zachowana jest cierpliwość ze strony instruktora. Na jazdach panuje bardzo miła atmosfera, a same jazdy odbywają się bardzo dobrymi samochodami. Zdawanie kursu w tej szkole to sama przyjemność, zdecydowanie polecam wszystkim.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2021

Karolina Sokołowska

Karolina Sokołowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moim instruktorem była Kasia. Jest to zdecydowanie instruktor z pasja, który na ulice chce wypuścić solidnych kierowców, niezagrażających życiu innych uczestników ruchu drogowego. Potrafi wytłumaczyć wszystko tak, ze nawet najbardziej oporna głowa zostanie kierowca na medal. Nie jest to instruktor, który pozwoli na powielanie błędów, potrafi też solidnie ochrzanic za bezmyślne rzeczy i dopiero w krytycznych sytuacjach wykorzystuje hamulce, aby na żywym przykładzie pokazać jak duże błędy popełniamy. Niezwykle Istotna jest dla niej dokładność, której szlifowanie pozwala na wykonanie wszystkich zadań egzaminacyjnych w sposób idealny. Jest to po prostu konkretny instruktor, który nie będzie głaskał po głowie i mówił, ze będzie dobrze, gdy kursant popełni błędy. Jazdy były tez bardzo intensywne, cwiczylismy wszystko co się da w różnych warunkach, aby była pewność, ze można nas wypuścić na egzamin i później na ulice. Tylko dzięki instruktorce Kasi moja oporna głowa i brak zdolności poskutkował zdanym egzaminem za pierwszym podejściem bez żadnych błędów, mimo że do kursu na prawo jazdy zbierałam się 7 lat.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.08.2021

Michał Stradczuk

Michał Stradczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pani Kasia to najlepsza instruktorka jaką możecie dostać. Wymagająca, ale tez bardzo sympatyczna. Lepszej nie znajdziecie :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.08.2021

Filip Nesterowicz

Filip Nesterowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan sławek jest swietnym instruktorem polecam 100%!!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.08.2021

Karolina Szyszko

Karolina Szyszko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy do której mogłam trafić, niesamowicie kompetentni i sympatyczni instruktorzy. Instruktor Grzegorz był dla mnie strzałem w dziesiątkę, z nim jazdy nigdy nie były nudne !!!! Polecam serdecznie każdemu, kto chce nauczyć się dobrze i pewnie jeździć, a nie ze strachem podchodzić do samochodu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.08.2021

Marysia Karczmarczyk

Marysia Karczmarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy Smile, a w szczególności panią Kasię, która była moją instruktorką. Jest ona bardzo pozytywną osobą, którą cechuje ogromny profesjonalizm, ale również ludzkie podejście do człowieka. Podczas jazd nauczono mnie jak faktycznie prowadzić samochód, a nie tylko jak zdać egzamin, za co jestem bardzo wdzięczna. Dzięki tak super podejściu i nauce udało mi się zdać egzamin państwowy za pierwszym razem. Dziękuję bardzo i polecam z czystym sumieniem każdemu!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.08.2021

Kinga Rch

Kinga Rch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przede wszystkim - DZIĘKUJĘ ❤️ Za to, że nauczyliście mnie jeździć i być kierowcą, a nie tylko osobą za kierownicą. Wyjeździłam z Wami trochę godzin, ale było warto- dla wszelkich wskazówek, nauk, rad, poprawek, dla wszystkich złości i radości ???? Którym samochodem bym nie jeździła, to było dobrze, a dodatkowo mogłam się nauczyć prawidłowo korzystać ze sprzęgła ???? Generalnie - z czystym serduchem polecam każdemu, kto chce nauczyć się być świetnym kierowcą! ???? Tutaj wasza historia kończy się ze SMILE'em ???? P. S. I teraz w końcu mogę jechać tam, gdzie chce, a nie gdzie mi ktoś każe ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.07.2021

Kj Lipi

Kj Lipi
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po 8 latach od szkończenia kursu postanowiłam w końcu zrobić to prawojazdy. Zgłosiłam sie do innej auto szkoly na jazdy doszkalające ale nie staneli na wyskokosci zadania.. nie nauczyli nic bo uważam że 8 lat przerwy to bardzo dużo. Wybrałam smaili i to był najlepszy wybór jaki mogłam dokonać .trafilam na mego fajnego istruktora Grzesia, wspaniale uczy tłumaczy,ma dużo cierpliwości i jest mego wsparciem kiedy ty zaczynasz watpic w siebie pcha cie do przodu. Zawsze potafili sie dostosowac do godzin kiedy mogłam jezdzic a było to trudne. I powiem tak za 5 lat moj siostrzeniec tez bedzie u nich robił kurs

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.07.2021

Łukasz Skowron

Łukasz Skowron
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzięki jazdom doszkalającym w SMILE zdałem egzamin bez błędu po pięcioletniej przerwie w jeżdżeniu i próbach zdania egzaminu. Pani Kasia to wspaniała osoba, która ma bardzo ludzkie podejście, zaraża optymizmem i jej profesjonalizm widać w każdej sekundzie odbywanych jazd.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2021

Natalia Kamont

Natalia Kamont
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam szkołę jazdy Smile, zdałam prawo jazdy za pierwszym razem!!! Najlepszy wybór jakiego mogłam dokonać w życiu! Pełen profesjonalizm i najwyższy poziom nauczania! Jeździłam z instruktorem Grzegorzem i z całego serca polecam każdemu! Jazdy w super atmosferze i na bardzo wysokim poziomie! Super szkoła jazdy, polecam z czystym sumieniem✋!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.07.2021

Ala Bilińska

Ala Bilińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy Smile i instruktorkę Panią Kasię! W tym roku pisałam maturę, dzięki wyrozumiałości i elastyczności udało mi się pogodzić naukę z kursem. Ogromnym plusem jest możliwość zdawania egzaminu samochodem którym jeździło się podczas kursu. Zdecydowanie będę polecać znajomym!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.07.2021

Patrycja Tomaszkiewicz

Patrycja Tomaszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej polecam szkołę jazdy Smile oraz instruktora Pana Sławka-jest to instruktor z powołania który bardzo dobrze przygotuje kursanta do egzaminu państwowego. Jazdy odbywają się w przyjaznej oraz bezstresowej atmosferze. Poza bardzo dobrym przygotowaniem do egzaminu w szkole nauczane są techniki jazdy samochodem, które przydadzą się w młodemu kierowcy. Serdecznie polecam!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.06.2021

Jakub Lebiedziński

Jakub Lebiedziński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałem za pierwszym razem. Podczas egzaminu państwowego czułem się bardzo pewnie, ponieważ podczas jazd próbnych, jeździłem w te miejsca, gdzie egzaminator. Oprócz zdanego egzaminu za pierwszym razem, poznałem wiele technik dobrej i płynnej jazdy samochodem, które sprawiają, że jestem dorobym kierowcą. Szczególnie muszę polecić Pana Grzegorza. Miła atmosfera jazdy i naprawdę dużo rzeczy mnie nauczył o prowadzeniu samochodu. Lepiej trafić nie mogłem, super !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 19.05.2021

Maks Okoński

Maks Okoński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Opcja e-learningu okazała się być bardzo dobrym pomysłem. Jazdy z Panem Sławkiem przeprowadzane były w bardzo miłej atmosferze, z naciskiem na szczegóły, a także przydatne wskazówki, które sprawdzają się na egzaminie w Wordzie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.05.2021

Łukasz Sołtys

Łukasz Sołtys
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałem przyjemność podjąć się kursu w tej szkole jazdy. Z powodu obecnej pandemii skorzystałem z kursu e-learningowego. Mogłem go przeprowadzić we własnym zakresie szczególnie że jestem tegorocznym maturzystą (2021r.) było mi to bardzo na rękę. Po skończeniu kursu poszedłem na jazdy. Miałem przyjemność jeździć pod opieką Pana Sławomira. Pan Sławomir jest bardzo sympatycznym, a zarazem wymagającym instruktorem. Każdy mój błąd mi wytykał i mówił co mam poprawić. Osobiście podobało mi się to ponieważ przyjechałem się nauczyć jeździć i każdą uwagę brałem do siebie i starałem się poprawić. Było bardzo miło i wszystko lekcje były przeprowadzone w dobrej atmosferze. Potem poszedłem na kurs pierwszej pomocy i miałem okazje być na przyjemnym wykładzie. Po skończeniu jazd miałem matury więc 2 tygodnie miałem przerwę i zapisałem się na jazdy dodatkowe przed egzaminem aby przypomnieć jak się jeździ. Jestem bardzo zadowolony, udało mi się zdać za pierwszym razem i instruktorzy (Zwłaszcza Pan Sławomir) są pierwsza klasa!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.05.2021

Anastazja Lipko

Anastazja Lipko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeżeli naprawdę chcesz się nauczyć jeździć ta szkoła jest dla Ciebie!!! Po kursie nie mam żadnego strachu i spokojnie mogę wsiadać sama do swojego auta i jechać. A pod czas kursu pierwszy raz wsiadłam za kierownice i strasznie się bałam! Oraz, najważniejsze, że kurs odbywa się bez żadnego stresu, nerwów i w mega dobrej atmosferze:) Więc, serdecznie polecam!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.04.2021

Weronika Zulinska

Weronika Zulinska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Grzegorza Polakowskiego z całego serca, dzięki jego profesjonaliźmie i umięjetności nauczenia każdego, kto chce być kierowcą zdałam prawko za 1 razem!! Najlepsza szkoła jazdy w Wawie! ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.03.2021

Klaudia Kaczorowska

Klaudia Kaczorowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moją instruktorką była Pani Kasia, którą polecam z całego serca. Jazdy odbywały się w przyjemnej atmosferze i świetnie zostałam przygotowana do egzaminu państwowego, który zdałam za pierwszym podejściem!!! Jeszcze raz polecam tę szkołę a najbardziej Panią Kasię. Milion razy Pani dziękuję :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.03.2021

Andrzej Szewczyk

Andrzej Szewczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Panią Kasię. Niezwykle spokojna, cierpliwa i wyrozumiała osoba. Ma fantastyczne podejście do kursantów. Jestem bardzo wdzięczny za wsparcie podczas nauki, a także w dniu egzaminu. Dzięki Pani Kasi egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.03.2021

Janek Kocyła

Janek Kocyła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajny ośrodek, z Panem Sławkiem jeździło się bardzo miło, a dzięki profesjonalnemu podejściu zdanie egzaminu za pierwszym razem nie stanowiło żadnego problemu. Na wykładach Grześka panowała bardzo pozytywna atmosfera, a wszystko istotne zostało przedstawione. Żadnych problemów z formalnościami, wszystko do dogadania bez nieprzyjemności. Pozdrawiam ! :P

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy ;) ŻYCZYMY szerokości na drodze, bezpiecznej prostej , jak najmniej ostrych zakrętów.
Smile

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.03.2021

Julia Makarenko

Julia Makarenko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałam przyjemność jeździec z Katarzyną Gębską. Podejście pełne profesjonalizmu. Bardzo miło spędziłam godziny nauki. Kasia ma indywidualne podejście do każdego kursanta i jest wyrozumiała. Dla mnie to instruktorka z powołania. Egzamin zdany z pierwszego razu :)

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy :)
Życzymy szerokości na drodze i gumowych drzew.
Smile

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.03.2021

Michał Prolejko

Michał Prolejko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Osobiście jeździłem ze Sławomirem Zielińskim, postawa i atmosfera u Instruktora wspaniała, dużo żartów i śmiechu ale nauka i zwracanie uwagi na szczegóły i poprawę w najwyższym stopniu. Szkoła z super nastawieniem i profesjonalizmem. Do egzaminu przygotowywaliśmy się bardzo szczegółowo ale z nutką luzu dzięki czemu zdałem egzamin państwowy za pierwszym razem !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy.
Całą przyjemność po naszej stronie.
P.s Dziękuje za pomoc w biurze w postawieniu systemu. Bez Ciebie egzaminy były zagrożone :) Nie ma to jak zdolny Kursant - Informatyk.
Wszystkiego dobrego od całej ekipy SMILE

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.03.2021

Marcin B ...a ip: 83.28.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam szkołę. Zdałem za pierwszym razem na samochodzie szkoły, zawdzięczam to profesjonalnemu podejściu instruktorki Katarzyny Gębskiej, która wycisnęła ze mnie cały potencjał przyszłego kierowcy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

...gratulujemy. Kasia to jednak Kasia, ma to coś, że nawet z mężczyzny zrobi prawdziwego Kierowce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.03.2021

Konrad Kawicz

Konrad Kawicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najlepsza ocena i podziekowania dla Pani Kasi za pomoc w przygotowaniu do egzaminu po 12 latach przerwy od ostatniego podejścia. Zdałem za 2 razem i juz pierwsze 1000km przejechane "na wlasny rachunek????" Gorąco polecam samą szkołę i Panią Kasię jako instruktorkę.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie. Życzymy szerokości na drodze. Gratulujemy .

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.02.2021

Ula Bzowska

Ula Bzowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem po 38 godzinach jazd. Dużą zaletą tej szkoły jest możliwość zdawania samochodem, w którym się ćwiczyło. Niespodziewanym plusem był bardzo ciekawy kurs pierwszej pomocy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy. Powodzenia Ula.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.02.2021

Zofia Piwowar

Zofia Piwowar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pana Sławka poleciła mi znajoma mówiąc, że z tym instruktorem zdam za pierwszym razem, i faktycznie wybór nauczyciela okazał się trafny! Pan Sławek świetnie uczy, dokładnie tłumaczy, wszystko robiliśmy do momentu, kiedy czułam się pewnie. Bardzo wspierający i miły instruktor (co ważne, również wymagający).

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.02.2021

Michał Mak

Michał Mak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca zarówno szkołę jak i instruktorów, którzy znajdą sposób żeby przemówić do każdego przyszłego kierowcy :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.02.2021

Bernadetta Krężlik

Bernadetta Krężlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam szkołę jazdy SMILE - szczególnie instruktora, z którym jeździłam Grzegorza. Profesjonalne podejście, bezstresowa nauka i bardzo miła atmosfera. Niewątpliwą zaletą jest możliwość zdawania egzaminu na samochodzie podstawionym przez Szkołę, na którym uczyłam się jeździć. Bardzo dziękuję za współpracę!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.02.2021

Aleksandra Mielnicka

Aleksandra Mielnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK SMILE! Dzięki instruktorowi (Pan Sławek) byłam przygotowana do każdego zadania na egzaminie i udało się go zdać za pierwszym razem. Dodatkowo mogłam zdawać na samochodzie, w którym jeździłam przez cały kurs, co zmniejszyło mój stres. Jestem wdzięczna szkole SMILE za takie przygotowanie!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak