Auto Szkoła -Smile-  (523)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 19.05.2021

Maks Okoński

Maks Okoński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Opcja e-learningu okazała się być bardzo dobrym pomysłem. Jazdy z Panem Sławkiem przeprowadzane były w bardzo miłej atmosferze, z naciskiem na szczegóły, a także przydatne wskazówki, które sprawdzają się na egzaminie w Wordzie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.05.2021

Łukasz Sołtys

Łukasz Sołtys
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałem przyjemność podjąć się kursu w tej szkole jazdy. Z powodu obecnej pandemii skorzystałem z kursu e-learningowego. Mogłem go przeprowadzić we własnym zakresie szczególnie że jestem tegorocznym maturzystą (2021r.) było mi to bardzo na rękę. Po skończeniu kursu poszedłem na jazdy. Miałem przyjemność jeździć pod opieką Pana Sławomira. Pan Sławomir jest bardzo sympatycznym, a zarazem wymagającym instruktorem. Każdy mój błąd mi wytykał i mówił co mam poprawić. Osobiście podobało mi się to ponieważ przyjechałem się nauczyć jeździć i każdą uwagę brałem do siebie i starałem się poprawić. Było bardzo miło i wszystko lekcje były przeprowadzone w dobrej atmosferze. Potem poszedłem na kurs pierwszej pomocy i miałem okazje być na przyjemnym wykładzie. Po skończeniu jazd miałem matury więc 2 tygodnie miałem przerwę i zapisałem się na jazdy dodatkowe przed egzaminem aby przypomnieć jak się jeździ. Jestem bardzo zadowolony, udało mi się zdać za pierwszym razem i instruktorzy (Zwłaszcza Pan Sławomir) są pierwsza klasa!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.05.2021

Anastazja Lipko

Anastazja Lipko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeżeli naprawdę chcesz się nauczyć jeździć ta szkoła jest dla Ciebie!!! Po kursie nie mam żadnego strachu i spokojnie mogę wsiadać sama do swojego auta i jechać. A pod czas kursu pierwszy raz wsiadłam za kierownice i strasznie się bałam! Oraz, najważniejsze, że kurs odbywa się bez żadnego stresu, nerwów i w mega dobrej atmosferze:) Więc, serdecznie polecam!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.04.2021

Weronika Zulinska

Weronika Zulinska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Grzegorza Polakowskiego z całego serca, dzięki jego profesjonaliźmie i umięjetności nauczenia każdego, kto chce być kierowcą zdałam prawko za 1 razem!! Najlepsza szkoła jazdy w Wawie! ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.03.2021

Klaudia Kaczorowska

Klaudia Kaczorowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moją instruktorką była Pani Kasia, którą polecam z całego serca. Jazdy odbywały się w przyjemnej atmosferze i świetnie zostałam przygotowana do egzaminu państwowego, który zdałam za pierwszym podejściem!!! Jeszcze raz polecam tę szkołę a najbardziej Panią Kasię. Milion razy Pani dziękuję :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.03.2021

Andrzej Szewczyk

Andrzej Szewczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Panią Kasię. Niezwykle spokojna, cierpliwa i wyrozumiała osoba. Ma fantastyczne podejście do kursantów. Jestem bardzo wdzięczny za wsparcie podczas nauki, a także w dniu egzaminu. Dzięki Pani Kasi egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.03.2021

Janek Kocyła

Janek Kocyła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajny ośrodek, z Panem Sławkiem jeździło się bardzo miło, a dzięki profesjonalnemu podejściu zdanie egzaminu za pierwszym razem nie stanowiło żadnego problemu. Na wykładach Grześka panowała bardzo pozytywna atmosfera, a wszystko istotne zostało przedstawione. Żadnych problemów z formalnościami, wszystko do dogadania bez nieprzyjemności. Pozdrawiam ! :P

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy ;) ŻYCZYMY szerokości na drodze, bezpiecznej prostej , jak najmniej ostrych zakrętów.
Smile

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.03.2021

Julia Makarenko

Julia Makarenko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałam przyjemność jeździec z Katarzyną Gębską. Podejście pełne profesjonalizmu. Bardzo miło spędziłam godziny nauki. Kasia ma indywidualne podejście do każdego kursanta i jest wyrozumiała. Dla mnie to instruktorka z powołania. Egzamin zdany z pierwszego razu :)

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy :)
Życzymy szerokości na drodze i gumowych drzew.
Smile

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.03.2021

Michał Prolejko

Michał Prolejko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Osobiście jeździłem ze Sławomirem Zielińskim, postawa i atmosfera u Instruktora wspaniała, dużo żartów i śmiechu ale nauka i zwracanie uwagi na szczegóły i poprawę w najwyższym stopniu. Szkoła z super nastawieniem i profesjonalizmem. Do egzaminu przygotowywaliśmy się bardzo szczegółowo ale z nutką luzu dzięki czemu zdałem egzamin państwowy za pierwszym razem !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy.
Całą przyjemność po naszej stronie.
P.s Dziękuje za pomoc w biurze w postawieniu systemu. Bez Ciebie egzaminy były zagrożone :) Nie ma to jak zdolny Kursant - Informatyk.
Wszystkiego dobrego od całej ekipy SMILE

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.03.2021

Marcin B ...a ip: 83.28.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam szkołę. Zdałem za pierwszym razem na samochodzie szkoły, zawdzięczam to profesjonalnemu podejściu instruktorki Katarzyny Gębskiej, która wycisnęła ze mnie cały potencjał przyszłego kierowcy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

...gratulujemy. Kasia to jednak Kasia, ma to coś, że nawet z mężczyzny zrobi prawdziwego Kierowce.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.03.2021

Konrad Kawicz

Konrad Kawicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najlepsza ocena i podziekowania dla Pani Kasi za pomoc w przygotowaniu do egzaminu po 12 latach przerwy od ostatniego podejścia. Zdałem za 2 razem i juz pierwsze 1000km przejechane "na wlasny rachunek????" Gorąco polecam samą szkołę i Panią Kasię jako instruktorkę.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie. Życzymy szerokości na drodze. Gratulujemy .

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.02.2021

Ula Bzowska

Ula Bzowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem po 38 godzinach jazd. Dużą zaletą tej szkoły jest możliwość zdawania samochodem, w którym się ćwiczyło. Niespodziewanym plusem był bardzo ciekawy kurs pierwszej pomocy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy. Powodzenia Ula.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.02.2021

Zofia Piwowar

Zofia Piwowar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pana Sławka poleciła mi znajoma mówiąc, że z tym instruktorem zdam za pierwszym razem, i faktycznie wybór nauczyciela okazał się trafny! Pan Sławek świetnie uczy, dokładnie tłumaczy, wszystko robiliśmy do momentu, kiedy czułam się pewnie. Bardzo wspierający i miły instruktor (co ważne, również wymagający).

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.02.2021

Michał Mak

Michał Mak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca zarówno szkołę jak i instruktorów, którzy znajdą sposób żeby przemówić do każdego przyszłego kierowcy :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.02.2021

Bernadetta Krężlik

Bernadetta Krężlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam szkołę jazdy SMILE - szczególnie instruktora, z którym jeździłam Grzegorza. Profesjonalne podejście, bezstresowa nauka i bardzo miła atmosfera. Niewątpliwą zaletą jest możliwość zdawania egzaminu na samochodzie podstawionym przez Szkołę, na którym uczyłam się jeździć. Bardzo dziękuję za współpracę!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.02.2021

Aleksandra Mielnicka

Aleksandra Mielnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK SMILE! Dzięki instruktorowi (Pan Sławek) byłam przygotowana do każdego zadania na egzaminie i udało się go zdać za pierwszym razem. Dodatkowo mogłam zdawać na samochodzie, w którym jeździłam przez cały kurs, co zmniejszyło mój stres. Jestem wdzięczna szkole SMILE za takie przygotowanie!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.01.2021

Oliwia Borczyk

Oliwia Borczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście, bardzo miła atmosfera i bezstresowa nauka. Zdecydowanie polecam szkołę jazdy Smile, szczególnie instruktora z którym jeździłam Pana Sławka bardzo sympatyczny i cierpliwy, instruktor "z powołania". Możliwość podstawienia samochodu na egzamin ułatwiła mi zdanie go spokojnie za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.01.2021

Joanna Główka

Joanna Główka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Podejście do nauki bardzo profesjonalne. Instruktorzy bardzo cierpliwi, wyrozumiali. Bardzo dziękuje za super współpracę i podstawienie auta na egzamin, dzięki czemu na spokojnie zdałam egzamin za pierwszym razem! Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 18.01.2021

Radek Jahn

Radek Jahn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po podstawieniu auta na którym się uczyłem , zdałem za pierwszym razem . Bardzo polecam Pana Sławka bardzo sympatyczny i profesjonalny .

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.01.2021

Iza Giesek

Iza Giesek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna nauka, wspaniali instruktorzy, w szczególności p. Darek i p. Grzegorz. Zachowany profesjonalizm, nie zabrakło też czasu na żarty :) Nie zmarnowałam tego czasu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.12.2020

Bartek Sumowski

Bartek Sumowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli szukacie szkoły do doszkolenia się to serdecznie polecam. Pan Sławek jest wymiataczem - cierpliwy, spokojny z ogromną wiedzą. Polecam zdawać egzamin na aucie z tej szkoły.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2020

Paulina Fiuk

Paulina Fiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy Smile!! Profesjonalne podejście do kursanta, a jazdy prowadzone są bezstresowo w miłej atmosferze. Instruktor, z którym jeździłam-Pan Sławek jest cierpliwy i spokojny. Szkoła podstawia samochód, którym się jeździło na pierwsze podejście egzaminu, co jest dużym plusem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.11.2020

Tomasz W ......k ip: 89.64.92.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo fajna szkoła, polecam. Super instruktorzy !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.10.2020

Kinga Leśniewska

Kinga Leśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam tę szkołę jazdy! Kurs będę na pewno bardzo dobrze wspominać. Jazdy z Panem Grzegorzem to czysta przyjemność - nauka i dobra zabawa w jednym. Profesjonalne podejście i przejrzyste przekazywanie wiedzy. Instruktor bardzo pomocny i wyrozumiały!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.10.2020

Klaudia Balcerzak

Klaudia Balcerzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła SMILE - jak sama nazwa wskazuje -> super ludzie z mega uśmiechem ! Do tego pełen profesjonalizm i postawy godne rewelacyjnego instruktora. Jako nowicjusz pod kątem : zasad panujących na drodze, przepisów i samego prowadzenia auta bałam się rozpoczynania kursu, ale Grzesiek rozwiał wszystkie moje wątpliwości. Był super mentorem i nauczycielem za kółkiem :D Nauczył wszystkiego co było potrzebne! Atmosfera - rewelacyjna ! W szkole jazdy Smile nie ma głupich pytań :) Bez problemu mogłam dostosować jazdy pod grafik w pracy. Na wykładach przyswoisz kupę wiedzy, którą z łatwością wykorzystasz podczas jazd, a w tym oczywiście pomoże Ci komplet podręcznika z płytką, którą dostajesz na pierwszych wykładach :) Co tu więcej pisać, egzamin teoretyczny państwowy zdany za pierwszym razem tak samo praktyka :) Jak się zapiszecie - nie będziecie żałować, a wyniesiecie ogrom wiedzy :D Ekipa szkoły Smile podchodzi bardzo profesjonalnie do swoich podopiecznych, żeby jak najwięcej ich nauczyć :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.09.2020

Asia Burkacka

Asia Burkacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie ma się do czego przyczepić. Kurs będę wspominać bardzo ciepło! Szkoła ma dobre podejście do kursantów. Na jazdach stawia się nie tylko na typową jazdę pod egzamin, ale też jeździ się drogami ekspresowymi, autostradami. Można nauczyć się wiele na przyszłość i być pewnym zdanego egzaminu bez miliona podejść.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.09.2020

Elli Gmitrzykowska

Elli Gmitrzykowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam kadre Smile, zbierałam sie do prawka latami, dzięki Paniu Grzegorzowi i Pani Kasi udało się zdać prawo jazdy za pierwszym razem !!!!! Świetni instruktorzy, jazdy z nimi to wielka przyjemność. Jestem przygotowana do jazdy!!!!! raz jeszcze dziękuje za cierpliwość i wszystkie cenne uwagi. Cieszę się ze Was spotkałam „ dzięki Wam teraz mąż musi kupić mi samochód !!!!!E.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.09.2020

Ola Kwasiborska

Ola Kwasiborska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Instruktorzy cierpliwi, wyrozumiali tworzący dobrą atmosferę. Pod okiem Pana Sławka nauczyłam się jeździć bezpiecznie i przestałam bać się na drodze, a nawet zaczęło mi to sprawiać ogromną przyjemność!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.08.2020

Filip Rostecki

Filip Rostecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko konkretnie, sprawnie i bezpiecznie. Egzamin po trasie, którą doskonale poznałem podczas kursu i jazd doszkalających. Egzamin zdany oczywiście za pierwszym razem, bardzo polecam kursy w tej szkole jazdy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.07.2020

Urszula Kedzierska

Urszula Kedzierska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do szkoły trafiłam na jazdy doszkalające po 2 niezdanych egzaminach i ponad 3 letniej przerwie od zrobienia kursu. 6 lekcji z p. Sławkiem i 2 z p. Grzegorzem bardzo dużo mnie nauczyły i gdy przyszlo do egzaminu zdałam go bez żadnego problemu. Bardzo polecam tę szkołę, dodatkową zaletą jest możliwość zdawania egzaminu na samochodzi szkoły. Bardzo dziękuję za tak efektywną nauke jazdy !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak