Auto-Szkoła PERFEKT Maciej Janaszewski (40)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.01.2021

Beata D ........a ip: 37.225.27.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy w Łodzi :) Pan Maciej jest instruktorem cierpliwym i zaangażowanym, wyczerpująco odpowiada na wszystkie pytania i świetnie przekazuje wiedzę. Umawianie jazd również bezproblemowe. Zdecydowanie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.01.2021

Monika Janasik

Monika Janasik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ze wszech miar polecam. Mogłabym napisać krótko: Pan Maciej nauczył mnie jeździć - nie na pamięć, ale pokazał, na co należy zwrócić uwagę, jak wyczuć samochód. Ukazał mi się jako osoba niezwykle cierpliwa, o wysokiej kulturze osobistej. Moją przygodę z prawem jazdy zaczęłam już dawno, w innych ośrodkach nauki - niestety pierwszym, co mnie zrażało, był niestety brak kultury. Podczas jazd Pan Maciej wykazywał się dużym spokojem, tak że jazdy były przyjemnością. Muszę przyznać, że pierwsze godziny jazdy z Panem Maciejem pozwoliły mi uwierzyć, że naprawdę zdam egzamin na prawo jazdy - i tak też się stało. Na pozytywną opinię zasługuje również Pani Ola, która bardzo sprawnie organizuje kurs. O, a w dzień poprzedzający jazdy dostawałam SMS z przypomnieniem - miły akcent.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.12.2020

Adrian Ciszewski

Adrian Ciszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie ma się do czego przyczepić. Super szkoła, instruktor mega cierpliwy pan , oraz znakomity nauczyciel :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.12.2020

Paweł Ufir

Paweł Ufir
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza auto szkoła. Dziękuję instruktorowi Maciejowi za przygotowanie do egzaminu, naprawdę super człowiek, profesjonalny i komunikatywny, potrafi wiele wytłumaczyć i ma mnóstwo cierpliwości. Jazda z Nim to czysta przyjemność. Dzięki Jego nauce egzamin zdany za pierwszym podejściem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.11.2020

Małgorzata Olejnik

Małgorzata Olejnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli będę miała polecić komuś autoszkołę w Łodzi to zdecydowanie będzie to Perfekt. Jestem osobą, która nigdy nie była w stu procentach zdeterminowana do posiadania prawa jazdy. Jazdy z Panem Maciejem sprawiły, że nie tylko czuję się dobrze i pewnie za kierownicą, ale przede wszystkim jazda samochodem sprawia mi przyjemność. Pan Maciej jest bardzo dobrym i cierpliwym nauczycielem. Uczula na wiele szczegółów i daje cenne wskazówki, które przydadzą się nie tylko w czasie egzaminu, ale przede wszystkim podczas samodzielnej jazdy. Ponadto jego pozytywne usposobienie skutecznie niweluje stres podczas pierwszych godzin za kierownicą. Wykłady teoretyczne były ciekawe, a zobrazowane przykłady zapadają w pamięć, dzięki czemu łatwiej jest sobie przyswoić niezbędna wiedzę i przygotować się do egzaminu. Pani Ola zajmująca się sprawami organizacyjnymi to przemiła i bardzo pomocna osoba. Zawsze stara się załatwić wszelkie sprawy z korzyścią dla kursanta. Zdany egzamin i zapał do dalszej jazdy są najlepszym dowodem, że jeśli autoszkoła to tylko Perfekt!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.09.2020

Karolina Piechowiak

Karolina Piechowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam AUTO SZKOŁĘ PERFEKT. Pan Maciej ma bardzo dobre podejście do kursanta, jest bardzo cierpliwy i wszystkie jazdy odbywały się w świetnej atmosferze. Pani Ola znakomicie zajmuje się papierkową robotą i zawsze stara się pomóc. Egzamin zdany za pierwszym razem!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.06.2020

Bartek Trzepadłek

Bartek Trzepadłek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna auto szkoła robi to co powinna czyli nie uczy jazdy a przygotowywuje do egzaminu Czasowo jest elastycznie Zajęcia są przyjemne w miłej atmosferze

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.03.2020

Dominika Ciesielska

Dominika Ciesielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam tę szkołę. Teoria oraz praktyka kat. B zdane za pierwszym razem. Pan Maciej bardzo przystępnie przekazuje wiedzę oraz wyróżnia się ogromną cierpliwością!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.01.2020

Anna J .....k ip: 212.191.194.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca polecam tę szkołę! Moja córka (16 lat) uczęszczała na kurs na prawo jazdy kategorii B1. Została naprawdę bardzo dobrze przygotowana nie tylko do egzaminu (zdała za pierwszym razem) ale też do tego aby być odpowiedzialnym kierowcą. Na pewno córka będzie robiła prawo jazdy na kategorię B w tej szkole :-) Pozdrawiamy serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.06.2019

Isychko I ...a ip: 5.173.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serca te szkołę i ludzi! Pani Ola jest przesympatyczna, pomocna i cierpliwa???? Zawsze wszystko było omowione, załatwione na czas, bez żadnych utrudnień. Pan Maciej jest najlepszym instruktorem, tak spokojnego i cierpliwego instruktora można tylko wymarzyc. Spokojnie tłumaczy, powtarza, można bardzo dobrze bez stresu nauczyc się jeździć i zdać egzamin za pierwszym razem! W szkole panuje miła i rodzinna atmosfera. Naprawdę jest to idealna szkoła dla przyszłych kierowców???? Pozdrawiam

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.04.2019

Dorota Sz

Dorota Sz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam szkołę PERFEKT - dzięki Panu Maciejowi udało się zdać egzamin za pierwszym razem :). Wybrałam przygotowanie do części teoretycznej w wersji online - materiały są wystarczające, żeby bez problemu zdać teorię. Pan Maciej jest naprawdę dobrym nauczycielem, cierpliwie tłumaczy wszystkie zagadnienia i tworzy miłą atmosferę podczas jazd. Polecam również skorzystać z możliwości obecności p. Macieja na egzaminie i korzystanie z samochodu szkoły - dzięki temu ma się duży komfort psychiczny podczas zdawania. Pani Ola zawsze służy pomocą w sprawie dogodnych godzin jazd, przekładania czasu czy ustawiania dodatkowych terminów (bezpośrednio przed egzaminem - bardzo przydatne!). Bardzo dziękuję całemu zespołowi szkoły PERFEKT :).

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.03.2019

Klaudia G ......k ip: 31.182.134.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza Auto Szkoła w Łodzi! Pełen Profesjonalizm! Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.03.2019

Piotr K .......k ip: 37.248.211.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetne Przygotowanie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego :-) oczywiście zdane za pierwszym ! Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.03.2019

Konrad K ....a ip: 37.47.45.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam, dokładne przygotowanie do egzaminu, miła atmosfera.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.09.2018

Filip P .........i ip: 89.64.24.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Po 2,5 roku przerwy od ostatnich jazd w innym mieście (i nieudanego pierwszego podejścia do egzaminu), zapisałem się do Auto-Szkoły Perfekt na jazdy doszkalające. Pan Maciek jest świetnym nauczycielem, a pani Ola zawsze znajdzie termin na dodatkową godzinę przed samym egzaminem. Udało mi się zdać za drugim podejściem - dziękuję serdecznie i polecam wszystkim!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.08.2018

Karolina D .......a ip: 94.240.30.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam wszystkim poszukującym bardzo dobrej szkoły jazdy w Łodzi, która bezbłędnie przygotuje do egzaminu! Na jazdy przychodzi się z uśmiechem, pan Maciej wszystko zrozumiale tłumaczy, nigdy się nie złości nawet jak się popełni spory błąd :) Każde pytanie, nawet z perspektywy kursanta głupie, spotka się z wyczerpującą odpowiedzią. Opcja odbycia kursu teoretycznego online to też świetna sprawa dla osób studiujących czy pracujących. Egzamin zdany za pierwszym razem! Pozdrawiam cały zespół!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.05.2018

Marek T ........i ip: 185.122.172.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Egzamin zdany za 1 :) Trochę czasu minęło bo już 5 lat, ale bardzo miło wspominam naukę w tej szkole. Przygotowanie pod egzamin idealne, ale również pod "normalną" jazdę po egzaminach :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.04.2018

Klaudia S ........a ip: 94.254.139.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam tę szkołę z czystym sumieniem. Najlepsza w Łodzi! Zarówno zajęcia teoretyczne, jak i praktyczne były prowadzone PERFEKT. Nauka bez stresu i z dużym poczuciem humoru była tylko przyjemnością. Serdeczne pozdrowienia dla p. Maćka, p. Radka, którego radę wzięłam sobie głęboko do serca, że egzamin na "prawko" to nie matura :) i oczywiście dla p. Oli. Zdane za pierwszym! Dziękuję!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.03.2018

Helena Be

Helena Be
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra auto szkoła. Osobiście jeździłam z p. Maćkiem. Podobało mi się, że wykonywaliśmy dużo manewrów. Skręcanie, zawracanie, parkowanie. Jeździliśmy po obszarach, gdzie trzeba było aktywnie pracować sprzęgłem. Z czystym sumieniem mogę stwierdzić, że wykorzystanie czasu jazd na kursie było efektywne. Nie jeździliśmy tylko "prosto". Zgłaszane potrzeby poćwiczenia czegoś dodatkowo były jak najbardziej realizowane. Odpowiedzi na pytania były jasne i klarowne. Dużo podpowiedzi co do samych zasad egzaminów. Duża elastyczność czasowa. Odbyłam nawet jazdy w dniu świątecznym, wolnym od pracy :D Atmosfera przyjazna. Udało mi się egzamin teoretyczny zdać za pierwszym razem, a egzamin praktyczny za drugim (przy pierwszym podejściu pokonał mnie tylko i wyłącznie stres). Cena kursu adekwatna do jakości. POLECAM.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 13.03.2018

Magdalena Woźniak

Magdalena Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Auto Szkołę Perfekt. Zajęcia zarówno teoretyczne i praktyczne przeprowadzone profesjonalnie. Dziękuję Pani Oli, która wszystkie sprawy organizacyjne dopina na ostatni guzik. Panu Maćkowi i Panu Radkowi dziękuję za cenne wskazówki bez których nie udałoby mi się uzyskać Pozytywnego wyniku egzaminu. PS. Polecam zdawanie egzaminu na samochodzie z Auto Szkoły i obecność Instruktora podczas egzaminu. Na moich 2 pierwszych podejściach nie potrafiłam zapanować nad stresem. Natomiast komfort zdawania na samochodzie auto szkoły oraz obecność Instruktora i wiara w siebie dały wynik Pozytywny --->efekt zdałam za 3 razem ���

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.03.2018

Robert Przyborek

Robert Przyborek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła zapewniająca profesjonalne podejście do praktycznej nauki jazdy samochodem. Bardzo mi się tam podobało , państwowe egzaminy teoretyczny i praktyczny zdane za pierwszym razem. Polecam Robert

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.03.2018

Sandra Szuwarska

Sandra Szuwarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza auto szkoła w Łodzi :) pan Maciek świetnie uczy , potrafi przekazać wiedzę i to w taki sposób że zostaje w głowie. Dzięki nauce w tej auto szkole zdałam za pierwszym razem ! A pani Ola przesympatyczna i zawsze pomocna. Polecam każdemu tę szkole.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.03.2018

Patrycja Ciechomska

Patrycja Ciechomska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Odbyłam w owej auto szkole jazdy doszkalające po 5 latach przerwy i z czystym sumieniem mogę polecić jazdy z Panem Maciejem i organizację Pani Oli. :):) Obecność Pana Macieja na egzaminie wraz z podstawieniem samochodu była dla mnie ogromnym wsparciem. :) Pozdrawiam. :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 13.12.2017

Justyna S ...........a ip: 83.27.107.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła, świetni ludzie, dosłownie rodzinna atmosfera. Profesjonalizm pierwsza klasa oraz znakomite, indywidualne podejście do każdego kursanta. Teoria zainteresuje nawet wykładowego śpiocha. Podczas części praktycznej można zauważyć, że Pan Maciek i Pan Radek to instruktorzy z powołania, wyśmienicie nauczą prowadzić (nie tylko pod egzamin), odpowiedzą na wszelkie pytania, dosłownie rozwieją wszelkie wątpliwości. Natomiast Pani Ola wysłucha, wyjaśni i przede wszystkim wszelkie szczegóły dopnie na ostatni guzik. Po prostu Auto Szkoła godna polecenia w 100%.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.11.2017

Anna D .....a ip: 31.182.187.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serducha! Skończyłam kurs w innej auto szkole w 2013 ale nie podeszłam do egzaminiu ponieważ nie czułam się przygotowana i pewna. Parę godzin jazd z Panem Maciejem nauczyło mnie wiecej niż 30h kursu w innej szkole. Dlaczego? Pan Maciej zna się na swojej pracy, widać że ją lubi i zależy mu na tym żeby kursant czuł się zdecydowany i pewny z kierownicą. To jest prawdziwa nauka i prawdziwe efekty w postaci bezproblemowego zdania egzaminu praktycznego.Naprawdę czułam się przygotowana! Szczególnie polecam udział Pana Macieja i auta szkoły na egzaminie, nie każdy o tym wie ale jest taka możliwość...mnie osobiscie baardzo to pomogło, czułam się bardzo komfortowo i pewnie. Ps. Pozdrawiam Panią Olę, ktora zajmuje sie sprawami organizacyjnymi, dzięki niej wszystkie poszło szybciutko i sprawnie. Jeszcze raz dziękuję!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.10.2017

Maciej Zciweikzsanab

Maciej Zciweikzsanab
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko jest Perfekt !!!! :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.10.2017

Joanna Gajewska-Banaszkiewicz

Joanna Gajewska-Banaszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jak najbardziej godna polecenia. Teoria prowadzona przez Pan Maćka w taki sposób, że nawet najbardziej "oporni" słuchacze wyjdą z kursu ze 100% wiedzą. Panowie Instruktorzy uczą przede wszystkim jeździć a nie "tylko" tego jak zdać egzamin. Podziękowania należą się również Pani Oli, która dba zarówno o sprawy organizacyjne jak i wspaniałą atmosferę. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.09.2017

Amanda Filip

Amanda Filip
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra atmosfera, ciekawe wykłady, profesjonalizm, instruktor z powołania

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.09.2017

Nicola Chruściel

Nicola Chruściel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko na plus! Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.08.2017

Marta Drapik

Marta Drapik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkołę poleciła mi znajoma – bardzo się cieszę, że się zdecydowałam. Nie mogłam wybrać lepiej – bardzo dobra atmosfera, świetne przygotowanie do egzaminu, czas zajęć indywidualnie dopasowany w zależności potrzeb kursantów. Gorąco polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak