Liczba odwiedzin: 7433 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Auto Szkoła GRZEŚ

  212 opinii w tym 183 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.05.2020

Agnieszka Gałka

Agnieszka Gałka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła, znakomici instruktorzy, którzy są doskonałymi nauczycielami. Potrafią bardzo dobrze przygotować do egzaminu państwowego. Wybór tej szkoły nie był przypadkowy. Słyszałam bardzo dużo pozytywnych opinii na temat instruktorów pracujących w tej szkole i rzeczywiście nie zawiodłam się. Lepiej trafić nie mogłam. Dziękuję Paulinko przede wszystkim za indywidualne podejście, cierpliwość i dużo pozytywnej energii i wiarę w to,że w Łodzi da się jednak zdać.Paula jesteś Najlepsza!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.03.2020

Krystian Golan

Krystian Golan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w mieście bardzo polecam super atmosfera, super instruktorzy, super przekazana wiedza. Dziękuję bardzo za dobrą naukę !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 07.02.2020

Agnieszka Agnes

Agnieszka Agnes
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli pragniesz spełnić swoje marzenia.... Działaj z Auto szkołą GRZEŚ. Lepiej trafić nie mogłam.Sławek, Grześ, Agnieszka super instruktorzy 5gwiazdek za podejście do kursanta...urodzili się by uczyć innych, pełen profesjonalizm,cierpliwość, sympatią bijaca od pierwszej jazdy. Dzięki im wsparciu, wytrwałości,zawziętości nie poddałam się....pomogli opanować stres... Gdzie ze mną, łatwo nie mieli !! Naucza Cię rozwagi i bezpiecznej jazdy na drogach...Tylko u nich zostaniesz kierowcą idealnym w ciepłej i szalonej atmosferze!!!! Jeśli brakuje, Ci pewności siebie za kierownicą u nich jej nabierzesz już w pierwszych godzinach. Nigdy nie zostawia Cię z problemem,rozwiążą wszystkie twoje wątpliwości odpowiedzą na każde pytanie. Polecam w 100% !!!❤️!!❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 06.02.2020

Wiktoria Jędrzejczak

Wiktoria Jędrzejczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Auto szkoła naprawdę godna polecenia. Pełen profesjonalizm, instruktorzy cierpliwi I przemili.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.01.2020

Beata Gołębiewska

Beata Gołębiewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła.B.profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta.Elastyczność terminów i spotkań.Wspaniali instruktorzy,wykazujący empatię,profesjonalne podejście nawet do trudnych przypadków.Nie mogłam zdać egzaminu praktycznego,po kilku godz.jazdy z p.Paulinką zdałam.To ona wspierała mnie,dodawała otuchy i wiary w siebie i oczywiście szlifowała moje umiejętności.Polecam z całego serca tą szkołę,dzięki temu że tam trafiłam zdałam egzamin i spełniła moje marzenie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 28.01.2020

Małgorzata Jóźwik

Małgorzata Jóźwik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście (wyrozumiałych, cierpliwych i świetnie tłumaczących) instruktorów do kursanta. Auto Szkoła "Grześ" zapewnia praktyczną naukę jazdy, przygotowuje nie tylko do państwowego egzaminu praktycznego, ale również pokazuje jak radzić sobie w niestandardowych sytuacjach na drodze. Cały kurs przebiegał w miłej atmosferze!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.01.2020

Aleksandra Kowalczyk

Aleksandra Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Auto Szkoła Grześ to szkoła jazdy, która w sposób profesjonalny, ale i jednocześnie szalenie sympatyczny, życzliwy nauczy jeździć każdego. Naukę rozpoczęłam z Tomkiem, później miałam przyjemność uczyć się z Grzegorzem. Każda lekcja była dla mnie pozbawiona stresu, ale niezwykle pouczająca. Godziny zajęć dostosowane do moich potrzeb, dojazd do domu i powrót pod same drzwi. Szczerze dziękuję!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.12.2019

Daria Pietrzak

Daria Pietrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mogę Cię zapewnić, że wybierając tę autoszkołe nie będziesz miał czasu na nudę. Cały kurs przebiega pod okiem doświadczonych instruktorów, którzy oprócz cennych rad umilą Ci te 30h wspólnie spędzonych w L-ce. Bardzo cenię to, że rozplanowliśmy jazdy tak, aby nie kolidowały z zajęciami w mojej szkole, co ułatwiło mi pogodzić wszytstkie obowiązki. Uważam, że zostałam wzorowo przygotowana do egzaminu, czego dowodem może być bezbłędnie zdany za pierwszym razem egzamin państwowy. Gorąco polecam!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2019

Mateusz Śmigielski

Mateusz Śmigielski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Sympatyczne podejście, luźna atmosfera oraz wykfalifikowana kadra, cieszę się, że wybrałem tą, a nie inną szkołę, polecam każdemu!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2019

Maja Sidorowicz

Maja Sidorowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsi i najbardziej wyrozumiali instruktorzy jazdy, czyli przede wszystkim Pani Agnieszka i Pan Grześ! Zawsze miła atmosfera na jazdach, indywidualne podejście instruktorów do każdego jak i zero problemów z ustalaniem godzin jazd.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.12.2019

Dawid Sęczkowski

Dawid Sęczkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super Auto Szkoła serdecznie polecam :D. Grafik dostosowywany do możliwości kursanta. Wspaniała atmosfera, podejscie instruktorów profesjonalną ręką. Jeśli szukasz porządnej Auto Szkoły, która w pełni przygotuje cię do egzaminu państwowego to tylko Auto Szkoła Grześ :D

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.12.2019

Natalia Paluszkiewicz

Natalia Paluszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepsza auto szkoła, instruktorzy wspaniali, znakomita a tmosfera podczas jazd zero stresu, dzięki instruktorce pani Agnieszce zrozumiałam że to nic tak trudnego jak mi się wydawało. Polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.11.2019

Konrad Dziedziczak

Konrad Dziedziczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła, znakomici instruktorzy, którzy są doskonałymi nauczycielami. Potrafią bardzo dobrze przygotować do egzaminu państwowego. Wybór tej szkoły nie był przypadkowy. Słyszałam bardzo dużo pozytywnych opinii na temat instruktorów pracujących w tej szkole i rzeczywiście nie zawiodłam się. Lepiej trafić nie mogłam. Dziękuję Paulinko przede wszystkim za indywidualne podejście, cierpliwość, poświęcony czas i dużo pozytywnej energii.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.11.2019

Mikolaj Walczak

Mikolaj Walczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę gorąco, albowiem bez dodatkowych jazd w tej szkole na pewno bym nie zdał egzaminu państwowego.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.11.2019

Piotrek Borowiec

Piotrek Borowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście, super atmosfera , elastyczni i mili instruktorzy

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2019

Kuba Korecki

Kuba Korecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.10.2019

Natalia Kacprzak

Natalia Kacprzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Niesamowite podejście do kursantów, dogodne godziny jazd a instruktorzy bardzo profesjonalni! Z auto szkołą Grześ egzamin to tylko formalność ???? Bardzo dziękuje ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.10.2019

Michał Golan

Michał Golan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do kursanta, elastyczność odbywanych zajęć, przemiła atmosfera, a przede wszystkim bardzo dobre przygotowanie

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 21.10.2019

Maja Sadowska

Maja Sadowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsi instruktorzy swiata❤️

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.09.2019

Róża Więckowska

Róża Więckowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 25.09.2019

Pauli Paulina

Pauli Paulina
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo się cieszę,że trafiłam do tej auto szkoły po moich poprzednich doświadczeniach. Nigdy nie było problemu z dogadaniem się. Szacunek do kursanta 100%. Jazdy w komfortowej i przyjaznej atmosferze. Instruktorzy to pełna profeska ???? Dzięki Nim uwierzyłam w siebie i poczułam się pewnie za kółkiem. Z całego serducha polecam tą auto szkołę bo tworzą ją ludzie z powołaniem???? Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję za zaangażowanie, cierpliwość i poświęcony mi czas.Lepiej trafić nie mogłam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.09.2019

Adrian Mielczarek

Adrian Mielczarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

[...] full profeska [...]!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.09.2019

Natalia Klonowska

Natalia Klonowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo się cieszę, że trafiłam na tę auto szkołę po moim kursie. Podejście indywidualne do kursanta, cierpliwość, pełen profesjonalizm, znakomite dysponowanie czasem jazd tak aby przerobić odpowiednią ilość terenu czy manewrów oraz wytłumaczenie błędów tak aby kolejny raz ich nie popełnić to coś na co można liczyć idąc do Auto Szkoły "Grześ". Z całego serca polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.09.2019

Karolina Kaczmarz-Chojnacka

Karolina Kaczmarz-Chojnacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.09.2019

Gosia Ratajczyk

Gosia Ratajczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam auto szkołę Grześ! Instruktorzy mają profesjonalne, a zarazem bardzo przyjazne podejście do kursanta. Jazdy odbywają się w przemiłej atmosferze, bez stresu i spięcia. Godziny spotkań są bardzo elastyczne, zatem każdy, kto pracuje bądź się uczy będzie zadowolony. Szczerze polecam tą auto szkołę, to dzięki niej nabrałam pewności siebie na drodze oraz bardzo polubiłam jazdę autem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.08.2019

Julia Kopeć

Julia Kopeć
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera na jazdach❤️

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.08.2019

Maja Błaszczyk

Maja Błaszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko dobrze zorganizowane , zawsze można się dogadac co do terminu jazd , instruktorzy bardzo mili , profesjonalne podejście. Atrakcyjna cena . Gorąco polecam !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.08.2019

Marcin Banasiak

Marcin Banasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam auto szkołę Grześ! Bardzo dobre podejście do kursanta przez instruktorów, miła atmosfera, na spokojnie i bez stresu można przygotować się do egzaminów. Teorię i praktykę zdałem za pierwszym podejściem, także jeżeli komuś bardzo zależy, żeby zdać prawo jazdy auto szkoła Grześ będzie najlepszym wyborem!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.08.2019

Wiktoria Zjawiona

Wiktoria Zjawiona
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam!! Instruktorzy z powołania, którzy wiedzą co robią! Przyjazna atmosfera, indywidyalne podejście do kursanta. Super organizacja i kontakt :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.08.2019

Julia Majer

Julia Majer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

NAJLEPSZA AUTO SZKOŁA DO KTÓREJ TRAFIŁAM I POLECAM JĄ KAŻDEMU,NAPRAWDĘ NIE MOZNA POWIEDZIEĆ NA WAS ZŁEGO SŁOWA, WIDAĆ ŻE LUBICIE PRZEDE WSZYTKIM UCZYĆ I POMAGAĆ LUDZIĄ W OSIĄGANIU SOWICH CELÓW:) 11/10 <3

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak