Liczba odwiedzin: 9075 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Auto Szkoła GRZEŚ

  264 opinie w tym 227 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.09.2020

Patrycja Wawrzyniak

Patrycja Wawrzyniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Auto Szkołę Grześ! Profesjonalne podejście i przemiła atmosfera, bez stresowa jazda. Super przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.09.2020

Ewelina Wizner

Ewelina Wizner
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu szkole Grześ. Miła atmosfera , super podejście do kursantów ????. Wielkie podziękowania dla pani Pauliny!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 13.09.2020

Iwona Iwka

Iwona Iwka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza auto szkoła, gorąco polecam Paulinę, Agę i Marka z którymi miałam okazję jeździć. Instruktorzy z prawdziwego zdarzenia wszystko na spokojnie, cierpliwość indywidualne podejście do kursanta i mega miła i luźna atmosfera co jest bardzo ważne. Dziękuję Wam z całego serca ❤️

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

my też dziekujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.09.2020

Basia Przybylska

Basia Przybylska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, przede wszystkim za cierpliwość instruktorów i perfekcyjne przygotowanie do egzaminu. Dziękuję instruktorowi Tomkowi, Grzegorzowi i Agnieszce. Dzięki nim egzamin udało zdać się bezbłędnie :) Ogromnym plusem jest to, że można zaczynać i kończyć jazdy w pobliżu miejsca zamieszkania.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.09.2020

Ola Wieczorek

Ola Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Autoszkoła godna polecenia! Jako uczennica technikum za największy “+“ uważam dostosowanie się szkoły do mojego rozkładu dnia. Dodatkowo przemili instruktorzy gotowi odpowiedzieć na każde moje pytanie. Cieszę się, że posłuchałam wszystkich osób które polecały mi tą szkołę ponieważ nie żałuję!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.09.2020

Jakub Jóźwiak

Jakub Jóźwiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.09.2020

Renata Wrońska

Renata Wrońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza autoszkola. Dzięki Agnieszce i Paulinie nauczyłam się więcej przez 8 godzin niż przez cały kurs w innej autoszkole. Instruktorzy z powołania, doskonale tłumaczą i wspierają kursanta na każdym kroku. Jazdy po trasach egzaminacyjnych, przygotowanie perfekcyjne ! Dzięki nim nauczyłam się naprawdę jeździć, a nie tylko zdać egzamin. Polecam z całego serca, dziękuję !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie. Buziaki

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.08.2020

Hanna Góra

Hanna Góra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Auto Szkołę Grześ, świetna atmosfera i profesjonalne podejście. Egzamin zdany po doszkoleniu u Pani Pauliny. Do egzaminu podeszłam świetnie przygotowania pewna swoich umiejętności.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.08.2020

Andrzej Wroński

Andrzej Wroński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam Auto Szkołę Grześ. Świetnie przygotowuję nie tylko do zdania egzaminu ale również do jazdy, jako kierowca. Dostałem ogromną ilość praktycznej wiedzy oraz pozytywnej energii . Bardzo miła atmosfera w spokoju bez stresu zawsze z uśmiechem na twarzach. Polecam i pozdrawiam Paulę & Agnes :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.08.2020

Iza Szukala

Iza Szukala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy w Autoszkole Grześ to wspaniali specjaliści. Jazdy były prowadzone profesjonalnie, a zarazem przebiegały w fantastycznej atmosferze. Do egzaminu podeszłam pewna swoich umiejętności - pomimo olbrzymiego stresu, zdałam go za pierwszym razem! Bardzo Wam dziękuję, nauczyliście mnie wiary w siebie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.08.2020

Kasia Walasiak

Kasia Walasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogromnie polecam auto szkołę Grześ jeździłam tu tylko kilka godzin, ponieważ to były jazdy doszkalające, jednak dzieki nim udało sie zdać po doszkoleniu u nich za pierwszym razem. Mają cudowne podejście do kursanta motywują i mocno w nas wierzą zamiast krytykować, że coś robimy źle, spokojnie i w cudownej atmosferze wszystko wyjaśniają. Zwłaszcza dziękuję Pani Paulinie, która jest przesympatyczną osobą i która bardzo dodała mi otuchy i pewności siebie i dzięki temu udało się zdać. ❤????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję,aż mi się łezka w oku zakręciła, że tak pięknie i prawdziwie od serca napisałaś.

Pozdrawiam Paulina Małkowska Auto Szkoła Grześ

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.08.2020

Kacper Kuźniak

Kacper Kuźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po dłuższym czasie przerwy od ostatniego nieudanego podejścia do egzaminu praktycznego postanowiłem, że spróbuję w tej właśnie szkole, więc wybrałem się do pani pauliny na jazdy doszkalające. Po jazdach podszedłem do egzaminu i zdałem za pierwszym razem. Właściwie po samych jazdach już czułem, że zdobyłem znacznie bardziej praktyczną wiedzę, przygotowującą nie tylko do zdania egzaminu ale również do późniejszej, samodzielnej jazdy samochodem. Skuteczne i sprawdzone metody nauczania oraz mega przyjemna i luźna atmosfera. Bardzo polecam:)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję <3

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.08.2020

Dorota Magrecka

Dorota Magrecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziękuję za świetne przygotowanie i nabranie pewności siebie. Instruktorzy mega cierpliwi, z dobrym podejściem do kursanta, pomocni w każdej kwestii, wszystko tłumaczone bardzo przejrzyście, odpowiedzą nawet na najgłupsze pytania !! Pierwsza autoszkoła, w której faktycznie UCZĄ JEŹDZIĆ a nie tylko zdać egzamin. Polecam z całego serca ❤️ Dzięki Paulinie zdałam bez stresu za pierwszym razem !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.08.2020

Adrian Wdowiak

Adrian Wdowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

SUPER AUTO SZKOŁA!!! Polecam ją wszystkim niezdecydowanym, atmosfera super, zero stresu. Polecam w szczególności instruktora Tomka!! Będę polecal wszystkim. Pozdrawiam.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.08.2020

Julia Młotkiewicz

Julia Młotkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie, przemiła atmosfera z poczuciem humoru! Instruktorzy z powołania, cierpliwi i wyrozumiali, a jazdy zupełnie bez stresu. Elastyczne terminy i miejsce jazd. Od początku mówili, ze zdam i zdane za pierwszym. Polecam w szczególności Panią Agnieszkę i Pana Grzesia:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.08.2020

Kaja Kołacz

Kaja Kołacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Swobodna atmosfera ,wspierający instruktorzy pełni pasji i z odpowiednim podejściem do kursanta, dogodne godziny spotkań. Zdecydowanie polecam każdemu, kto chce zdać egzamin na prawo jazdy szybko i przyjemnie. Najlepsza auto szkoła w Łodzi!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.07.2020

Julia Ludwiczak

Julia Ludwiczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniali instruktorzy poświęcający wiele uwagi kursantowi. Zawsze cierpliwi, wyrozumiali do tego z wielkim poczuciem humoru. Godziny i miejsce rozpoczęcia jazd zawsze dostosowane do potrzeb kursanta. Udało się zdać bez problemów mimo wielomiesięcznych przerw. W szczególności polecam świetną instruktorkę Panią Agnieszkę. Bez wątpienia najlepsza auto szkoła w Łodzi. :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.07.2020

Jan Kaczyński

Jan Kaczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Świetni instruktorzy, przyjaźni i z dużym doświadczeniem. Bardzo elastyczne terminy jazd. Polecam wszystkim.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.07.2020

Aneta Mazur

Aneta Mazur
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z czystym sumieniem. Najlepsi instruktorzy, świetne podejście do kursanta. Cierpliwość i wyrozumiałość to czego potrzeba by dobrze nauczyć jeździć. Dziękuję jesteście najlepsi.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.07.2020

Julia Wojtynek

Julia Wojtynek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super, dobre podejście do kursanta, bardzo miła atmosfera w samochodzie, zdane od razu po krótkim doszkoleniu. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.07.2020

Marlena Kacprzak

Marlena Kacprzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza!! Ja zdawałam już kilka lat temu i dzięki Grzesiowi za pierwszym razem!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.07.2020

Agnieszka Ciesielska

Agnieszka Ciesielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie ma lepszej szkoły. Auto Szlola Grześ jest najlepsza. Paulinko dziękuję za wszystko.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.07.2020

Klaudia Rakowska

Klaudia Rakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fantastyczna auto szkoła, najlepsi instruktorzy z perfekcyjnym podejściem do kursanta !!!! cierpliwi, bardzo sympatyczni z poczuciem humoru. Genialne przygotowanie do egzaminu, bez stresu, z uśmiechem na twarzy udało się zdać za pierwszym razem!!!!. Dziękuję Panie Grzesiu i Tomku, ściskam mocno - będę tęsknić! Mega polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.07.2020

Kasia Szumińska

Kasia Szumińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła nauki jazdy, elastyczność godzin to jeden z plusów, na których najbardziej mi zależało. Podejście do ‚uczniow’ na najwyższym poziomie. Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.07.2020

Natalia Banasiak

Natalia Banasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lepszej auto szkoły nie mogłam sobie wymarzyć! Instruktorzy z powołania, cudowna atmosfera, wszystko jasno wytłumaczone, polecam każdemu!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.07.2020

Michał Olczak

Michał Olczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z czystym sumieniem ! Atmosfera extra, luźna rozmowa, instruktorzy pełni wiedzy i zaangażowania w nauczeniu nas i wytłumaczeniu jak najlepiej ! Lepiej wybrać nie można ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.07.2020

Ola Grochowska

Ola Grochowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza auto szkoła polecam !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.07.2020

Kamila Klusek

Kamila Klusek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

NAJLEPSZA AUTO SZKOŁA ! Z CAŁEGO SRRCA POLECAM PANA GRZEGORZA, TO DZIĘKI NIEMU UDAŁO SIĘ ZDAĆ! NA 4 INSTRUKTORÓW TYLKO ON PRZEJECHAŁ ZE MNĄ I OMÓWIŁ TRASĘ EGZAMINACYJNĄ ! JESZCZE RAZ DZIĘKUJE ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.07.2020

Dominik Wężyk

Dominik Wężyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna Auto Szkoła, przyjazna atmosfera, mili instruktorzy którzy bardzo dobrze uczą. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2020

Mercedes Aleksandra

Mercedes Aleksandra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza Auto Szkoła ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak