Liczba odwiedzin: 6929 Jesteś właścicielem tej szkoły?

AUTO LEKCJA Ośrodek Szkolenia Kierowców

  150 opinii w tym 96 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2019

Kacper Piątek

Kacper Piątek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do jazdy i do egzaminów. Instruktorzy z dużym doświadczeniem, bardzo pomocni. Zdane za pierwszym razem. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.09.2019

Daria Plizga

Daria Plizga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, wspaniali instruktorzy którzy wiedzą jak uczyć żeby jeździć z przyjemnością i bez stresu. Polecam serdecznie Auto lekcje ;))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2019

Paul Makin

Paul Makin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

From 0-hero in 20 hours! From the moment I walked into the office I was given clear instructions on what I needed to do. Help with the theory test was given in English. I had no experience in riding a motorcycle and my first lesson was learning to pull away. 20 hours later I had passed my exam at the first attempt. What more can you say about this school?!! The school also offers a range of motorcycles. For me this was great as you get a real feel for a range of bikes. For me that’s a huge plus.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.08.2019

Damian Ryczek

Damian Ryczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybrałem ten OSK na podstawie opinii z internetu i się nie zawiodłem. Pełna profeska w KAŻDYM aspekcie!!! Mimo iż od dłuższego czasu jeżdżę 125-tką to i tak dowiedziałem się wielu przydatnych rzeczy od legendarnego instruktora Ryszarda! Przekazane mi zostały cenne uwagi co do bezpieczeństwa, techniki jazdy, jak i sposobu jak jeździć żeby zdać. Miałem przyjemność jeździć też z Panem instruktorem Bogdanem, który również okazał się niesamowitym profesjonalistą, a na placu WORD przekazał mi wszystkie istotne informacje, tak że na egzaminie nie popełniłem żadnego błędu. Sumarycznie złożyło się to na zdany egzamin za pierwszym podejściem ze słowną pochwałą od egzaminatora WORD! :) Jeśli chcesz zdać egzamin kat. A za pierwszym razem to w tej szkole przygotują Cie do niego perfekcyjnie. Reszta zależy od Ciebie! PS. Rysiu, dziękuję, że pomogłeś mi spełnić marzenia!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.07.2019

Justyna Lepionka

Justyna Lepionka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecanko! Profesjonalne podejście, miła atmosfera i wspaniali instruktorzy :3

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.07.2019

Karol Bożek

Karol Bożek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rzetelna i dokładne szkolenia teoretyczne jak i za kółkiem, pełen profesjonalizm i super atmosfera, po auto lekcji po prostu nie da się nie zdać :D! Polecam serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.07.2019

Karol Ożóg

Karol Ożóg
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalni instruktorzy, bardzo dobra zdawalnosc, przyzwoita cena, szybkie odbycie jazd.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2019

Paweł Kos

Paweł Kos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ośrodek polecił mi znajomy co korzystał u Nich z jazdy doszkalających- oczywiście dzięki ich poradom zdał egzamin :))) Pełen profesjonalizm, instruktorzy z powołania , całe serce i uwagę poświęcają kursantowi. Zawsze pod telefonem- nie ma najmniejszych problemów z przesunięciem terminu, co dla mnie było bardzo ważne bo dojeżdżałem na jazdy z Dębicy i nie zawsze dałem radę wyrobić się. Na ogromny plus zasługuje fakt, że posiadają swój plac - jak sami mówią jazdy bez placu to nie jazdy :D Podsumowując: Jeżeli chcecie zdać za pierwszym razem, a na każdej jeździe nie dość że się uczyć to i dobrze bawić to nie można lepiej trafić . POLECAM!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2019

Rafał Angoll

Rafał Angoll
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do tematu bez stresowo miła atmosfera instruktorzy opanowani spokojni dokładni czuwający nad sytuacją , co w moimi przypadku skutkowało zdaniem egzaminu za pierwszym razem gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.05.2019

Kuba Łubkowski

Kuba Łubkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs szybki i w dobrej atmosferze, polecam instruktora Radka, super przygotowanie do egzaminu ale i nie tylko :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.05.2019

Dominik Ziaja

Dominik Ziaja
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.05.2019

Jan Kołek

Jan Kołek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

instruktorzy są bardzo mili a ich krytyka bardzo konstruktywna. Bardzo dobrze mnie przygotowali, dzięki czemu zdałem za 1 razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.05.2019

Gabriela Cmela

Gabriela Cmela
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła wychodzi naprzeciw wszystkim potrzebom kursanta, a trakcie kursu panuje miła atmosfera. Kurs przebiegł szybko i bez żadnych problemów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.05.2019

Michał Tarczewski

Michał Tarczewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Tutaj się nauczysz nie tylko zdać egzamin ale i być dobrym myślącym kierowcą ????.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.04.2019

Paweł Krubnik

Paweł Krubnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm. Kurs przebiegł szybko, sprawnie i w pozytywnej atmosferze. Ryszard, instruktor, któremu żadna pogoda nie straszna.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.04.2019

Tomek Radwański

Tomek Radwański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Doskonale podejście do kursantów. Wybór tras do nauki jazdy po mieście oraz przeprowadzenie lekcji na placu WORD powoduje że Egzaminator nie jest w stanie Cię niczym zaskoczyć.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2018

Klaudia Gąsior

Klaudia Gąsior
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do jazd jak i nauki, bardzo symptyczni instruktorzy szczególnie Radek, bardzo polecam. Super przygotowują do egzaminów, dzięki za wszystko!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.09.2018

Paweł Kornak

Paweł Kornak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo długo szukałem szkoły na kat A i to był najtrafniejszy wybór. Zdane za 1 razem co najważniejsze instruktor jest doświadczonym motocyklistom. Pan Rysiek przygotował mnie do egzaminu na 100%. Mega polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.09.2018

Bogdan Łopatka

Bogdan Łopatka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę nauki jazdy.Robiłem prawo jazdy na kat.A i zdałem oczywiście za pierwszym razem.Instruktor świetny,bardzo miły i wszystko dobrze tłumaczy.Egzamin wewnętrzny zdawałem na placu WORDu,wiec wiedziałem co mnie czeka na egzaminie. Polecam bardzo!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2018

Paweł Dziadosz

Paweł Dziadosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim! Szkoła na wysokim poziomie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2018

Hubert Ozimek

Hubert Ozimek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej polecam tą szkołe

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.09.2018

Paweł Kołodziej

Paweł Kołodziej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Auto Lekcję jeżeli komuś zależy na czasie i zdaniu za pierwszym razem !!! Instruktor jest sam motocykistą, więc wie jak i co uczyć :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 28.08.2018

Olka Winiarz

Olka Winiarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, super atmosfera, wszystko na plus! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.08.2018

Patrycja Mściwujewska

Patrycja Mściwujewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, porządne przygotowanie do egzaminu teoretycznego i praktycznego. A także najlepszy instruktor Pan Radek dzięki któremu zdałam za pierwszym razem! ;) Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.05.2018

Seweryn Nurczyk

Seweryn Nurczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, zdane za pierwszym :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.05.2018

Karol Filar

Karol Filar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ciekawe wykłady , świetne przygotowanie do egzaminów i super atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.05.2018

Kinga Stecko

Kinga Stecko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejscie instruktorów do nauki kursantów. Miła, przyjazna atmosfera. :) Niczego nie można zarzucić pojazdom, ktorymi uczymy się jeździć.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.04.2018

Julia Zatorska

Julia Zatorska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.04.2018

Karolina Nowak

Karolina Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła, polecam każdemu :) Super atmosfera i świetne przygotowanie do egzaminów. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie instruktorów :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.04.2018

Gabriela Zatorska

Gabriela Zatorska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega, mega polecam! Wspaniali instruktorzy i przemiła atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak