Liczba odwiedzin: 9754 Jesteś właścicielem tej szkoły?

ARKA

  50 opinii w tym 13 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.03.2019

Tomek Czyżewski

Tomek Czyżewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Indywidualne podejście, dyspozycyjność, fachowo przeprowadzony program nauczania, miła atmosfera, młoda i kompetentna kadra, bardzo dobrze przygotowane samochody. Nic tylko się zapisywać!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.01.2019

Kacper Muzolf

Kacper Muzolf
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Bardzo mocniutko :)) !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.12.2018

Paula Krzyżanowska

Paula Krzyżanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.11.2018

Ola Delikat

Ola Delikat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, instruktorzy z powołania, miła atmosfera :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.09.2018

Bartek Ciach

Bartek Ciach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Indywidualne podejście do kursanta, nawet 10h jazd tygodniowo, miła atmosfera i pełen profesjonalizm. Polecam w 100%.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2018

Maks Jastrowski

Maks Jastrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Idealne podejście do kursantów, pewność w podchodzeniu do egzaminów, elastyczne godziny, najlepsza szkoła co najmniej w mieście.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.08.2018

Dawid Grzesiak

Dawid Grzesiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła, instruktorzy którzy naprawdę uczą , bardzo dziękuję mojemu instruktorowi Arturowi za włożony wysiłek, starania i wiarę W to że zdam :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.06.2018

Elżbieta Hibner

Elżbieta Hibner
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do szkoły jazdy "ARKA' trafiłam z polecenia.Jestem bardzo zadowolona z tej szkoły świetnie uczą i przygotowują do egzaminu.Nie mogę narzekać na brak kompetencji ze strony tej szkoły.Przede wszystkim uczciwe i rzetelne podejście.Solidna firma,w której nie można doszukać się jakiś niedomówień.Estetyczna sala wykładowa,plac wiernie odwzorowywujący ten,na którym będzie się odbywał egzamin praktyczny,lecz przede wszystkim instruktorzy,którzy moim zdaniem są najistotniejszym elementem w podejmowaniu decyzji,bo tak naprawdę z nimi będziemy kiedyś kojarzyć cały kurs.Starają się,aby pomimo głównego celu jakim jest przekazywanie wiedzy i umiejętności w zakresie ruchu drogowego sprawić aby kursant czuł się swobodnie i dobrze wspominał ten czas. Super atmosfera ,rzeczowość,spokojne tłumaczenie błędów. Specjalne podziękowania składam mojemu instruktorowi Arturowi za to,że nigdy we mnie nie zwątpił ,podtrzymywał na duchu zawsze służył pomocą i rozmową ,za cierpliwość i wyrozumiałość,za wszystko:)) Podziękowania kieruje również do właściciela "ARKI" Pana Henryka Cichackiego za przemiłą atmosferę i ciekawe rozmowy:)) Polecam tę szkołę jazdy z czystym sumieniem jest najlepsza. Pozdrawiam:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.05.2018

Agata Szober

Agata Szober
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moim zdaniem najlepsza szkoła jazdy w Bydgoszczy. Bardzo profesjonalnie przeprowadzony cały kurs i ten teoretyczny jak i praktyczny. Same jazdy odbywały się w miłej i bezstresowej atmosferze. Duże zaangarzowanie ze strony instruktora, któremu nie jest obojetne to jak jeździmy, dostajemy mase wskazówek i trafnych rad. Zdane za pierwszym razem dzięki instruktorowi Arturowi, ktoremu można być na prawdę wdzięcznym za cierpliwość i normalną atmosferę. Gorąco polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.04.2018

Piotr Przyborowski

Piotr Przyborowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystkie elementy kursu są przeprowadzone w sposób profesjonalny, do tego bezstresowo. Bardzo przyjazna atmosfera sprawia, że na lekcje praktyki i teorii przychodzi się z pełnym optymizmem. Wysoka wiedza i umiejętności instruktorów powodują, że bardzo szybko nabiera się na drodze pewności siebie. Polecam wszystkim przyszłym kierowcom!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.04.2018

Paulina Stafińska

Paulina Stafińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy i to najwyższych lotów a tak na poważnie "Arka" w pełni przygotuję do doskonałej jazdy nawet najbardziej opornego ucznia (piszę to o sobie) Zarówno podczas nauki teoretycznej jak i praktycznej nauczyciele wykazali się dużą wiedzą jak i uprzejmym podejściem do uczni. Brawa dla Pana Artura, który ze swoją cierpliwością i opanowaniem nauczyłby jazdy nawet chomika. Podziękowania kieruję również kieruję do Szefa "Arki" za przemiła atmosferę i ciekawe rozmowy ☺

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.02.2018

Jędrzej Kolanowski

Jędrzej Kolanowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko można załatwić 1 telefonem. Instruktorzy znający się na swoim zawodzie. Skutecznie pomagają w wyszlifowaniu umiejętności kierowania, oraz zrozumieniu zasad panujących na drodze. Zostałem oprowadzony po Bydgoszczy w taki sposób, że na egzaminie nie byłem zestresowany bo tymi ulicami poruszałem się wiele razy podczas kursu. Ponadto kursanci sami decydują w jakiej atmosferze chcą jechać. Z instruktorem jeśli chcesz możesz w między czasie porozmawiać o niczym, możesz też jechać w ciszy na poważnie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2018

Patryk Szmigielski

Patryk Szmigielski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonaln szkoła jazdy miła i serdeczna atmosfera zadałem za pierwszym razem godna polecenia

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak