Liczba odwiedzin: 15584 Jesteś właścicielem tej szkoły?

ALFA

  (301 opinii w tym 231 zaufanych)
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.05.2019

Patryk Typek

Patryk Typek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła obsługa oraz profesjonalni instruktorzy oraz wykładowcy. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.05.2019

Aleksandra Augustynek

Aleksandra Augustynek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tutejsza szkole nauki jazdy , instruktorzy profesjonalni, mila obsluga oraz fachowa pomoc ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.05.2019

Klaudia Samson

Klaudia Samson
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu Ośrodek Szkolenia Kierowców Alfa :) Przemiła atmosfera, brak ukrytów kosztów, instruktor bardzo miły z pasją do tego co robi! Bardzo barzo polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.05.2019

Shadiale Sa

Shadiale Sa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejscie do kursanta. Polecam szkole Alfa.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.05.2019

Maikel Szendzielorz

Maikel Szendzielorz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

SZKOŁA jazdy bardzo dobra można dobrze i szybko się na uczyć instruktorzy bardzo mili i spokojni warto się zapisać bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.05.2019

Mateusz Ch

Mateusz Ch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam każdemu Ośrodek Szkolenia Kierowców ALFA:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.05.2019

Ania B. Nusia

Ania B. Nusia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykładowca super, świetnie tłumaczy i z zainteresowaniem się go słucha. Instruktor Pan Jan niespotykanie spokojny i cierpliwy człowiek. Wszystko na plus.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.05.2019

Weronika Dawidczyk

Weronika Dawidczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, zarówno ze strony wykładowcy jak i instruktora, z którym miałam jazdy. Będę polecać każdemu!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.04.2019

Piotr Hetmański

Piotr Hetmański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

SUPER KURS BARDZO DOBRA ATMOSFERA

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.04.2019

Przemysław Porąbka

Przemysław Porąbka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super ośrodek polecam każdemu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.04.2019

Tomasz Pypłacz

Tomasz Pypłacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła jazdy, polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.03.2019

Adam Karczmarek

Adam Karczmarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK ALFA. Bardzo ciekawe wykłady, pełen profesjonalizm

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.02.2019

Sandra Janica

Sandra Janica
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK ALFA. Pełen profesjonalizm, bardzo dobra forma nauczania.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.02.2019

Dominika Mucha

Dominika Mucha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

:)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.02.2019

Piotr Pankiewicz

Piotr Pankiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne wykłady, sumienni wykładowcy i miła atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.02.2019

Sarah Krypa

Sarah Krypa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

świetne wykłady, instruktor bez zastrzeżeń, wesoła atmosfera :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.01.2019

Weronika Bartnik

Weronika Bartnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Instruktorzy z powołania. super atmosfera i ciekawe wykłady!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.01.2019

Maciek Kolas

Maciek Kolas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

:)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.01.2019

Basia Zając

Basia Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, super instruktor z dużą cierpliwością, wykłady na wysokim poziomie, miła atmosfera. Serdecznie polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.01.2019

Łukasz Dejas

Łukasz Dejas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera na zajęciach, bardzo mili instruktorzy

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.01.2019

Patrycja Dittrich

Patrycja Dittrich
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, super atmosfera i instruktorzy.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.01.2019

Dawid Urbańczyk

Dawid Urbańczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.01.2019

Zuzanna Kasprzak

Zuzanna Kasprzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzisiaj zdałam egzamin praktyczny - nie zliczę już za którym razem , ale mega polecam ośrodek ALFA W Mysłowicach. Co prawda nie byłam tam kursantką na początku - czego bardzo żałuje ,ale ważne ze tam trafiłam . Szczegolnie podziękowania dla Pana Wiesława - gdyby nie Pan to poddalabym się , i zrezygnowała już dawno. Pan Wiesław mnie motywował i chociaż byłam"ciężka przeciwniczka" to Daliśmy radę !:) mega Panu dziękuje , za wszystko : cierpliwość , zaangażowanie , motywacje , to jest prawdziwy instruktorem z powołania !:) Gdy ktoś się zastanawia nad zrobieniem prawa jazdy w Mysłowicach - to tylko ośrodek Alfa !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.01.2019

Gabriela Wyszkowska

Gabriela Wyszkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

tesr

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.09.2018

Zuzia Węgierska

Zuzia Węgierska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cierpliwość i kompetencja instruktorów, miła atmosfera zachęcająca do nauki ????

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.09.2018

Juri Stalmach

Juri Stalmach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniały instruktor z anielską cierpliwością i wrodzonym talentem do nauki jazdy. Atmosfera również super, pan uczący teorii bardzo miły z poczuciem humoru. Polecam jak najbardziej :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2018

Laura Starzykowska

Laura Starzykowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cierpliwość instruktorów i bardzo miła atmosfera :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.07.2018

Jakub Sośnierz

Jakub Sośnierz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera i profesjonalne podejście.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.07.2018

Mateusz Wikłacz

Mateusz Wikłacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam gorąco. Szkoła świetna. Miła atmosfera I przede wszystkim instruktor

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.07.2018

Michał Małecki

Michał Małecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W czasie kursu nie napotkałem na żadne większe problemy organizacyjne, a instruktor i wykładowca byli mili, i tłumaczyli wszystko w ciekawy sposób.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak