Liczba odwiedzin: 15868 Jesteś właścicielem tej szkoły?

ALFA

  (258 opinii w tym 187 zaufanych)
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.08.2019

Adam Ordowski

Adam Ordowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrze przeprowadzony kurs, profesjonalne podejście i miła atmosfera, warta polecenia

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.08.2019

Natalia Białek

Natalia Białek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera i profesjonalne podejście

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.08.2019

Nicola Samson

Nicola Samson
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super ośrodek szkoleniowy !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.07.2019

Bartek Grabarczyk

Bartek Grabarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajne wykłady, miła atmosfera, Mobilni instruktorzy i rozsądna cena.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.07.2019

Michał Skórnóg

Michał Skórnóg
Opinia zweryfikowana przez Facebook

szkoła Jazdy super, jestem bardzo zadowolona dużo sie nauczyłam polecam jak najbardziej

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.07.2019

Oskar Sorek

Oskar Sorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogólnie kurs oceniam bardzo pozytywnie. Zajęcia z teorii odbywały się w miłej atmosferze, a co ważniejsze były bardzo pomocne (Dużą część wiedzy przyswoiłem już na samych zajęciach). Jazdy również były bardzo przyjemne i produktywne.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.07.2019

Krysia Świder

Krysia Świder
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OGÓLNIE MÓWIĄC NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY ! WSZYSCY BARDZO POWAŻNIE PODCHODZĄ DO KURSANTA ,JEST PRZEMIŁA ATMOSFERA, ZALEŻY IM ABYŚMY ZDALI EGZAMIN PAŃSTWOWY NA JAK NAJWYŻSZYM POZIOMIE ,NAJLEPSZA ORGANIZACJA , ŁATWY KONTAKT Z OŚRODKIEM I NAJLEPSI INSTRUKTORZY !!! Z CAŁEGO SERCA POLECAM OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW ALFA!!:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.07.2019

Daniel Dziubek

Daniel Dziubek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjaźni, chętni do pomocy i zawsze wyczerpujący temat. Bardzo dobra atmosfera podczas zajęć praktycznych, jak i teoretycznych.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.06.2019

Marta Kubiak

Marta Kubiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.05.2019

Patryk Typek

Patryk Typek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła obsługa oraz profesjonalni instruktorzy oraz wykładowcy. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.05.2019

Aleksandra Augustynek

Aleksandra Augustynek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tutejsza szkole nauki jazdy , instruktorzy profesjonalni, mila obsluga oraz fachowa pomoc ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.05.2019

Mateusz Ch

Mateusz Ch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam każdemu Ośrodek Szkolenia Kierowców ALFA:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.05.2019

Ania B. Nusia

Ania B. Nusia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykładowca super, świetnie tłumaczy i z zainteresowaniem się go słucha. Instruktor Pan Jan niespotykanie spokojny i cierpliwy człowiek. Wszystko na plus.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.05.2019

Weronika Dawidczyk

Weronika Dawidczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, zarówno ze strony wykładowcy jak i instruktora, z którym miałam jazdy. Będę polecać każdemu!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.04.2019

Piotr Hetmański

Piotr Hetmański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

SUPER KURS BARDZO DOBRA ATMOSFERA

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.04.2019

Przemysław Porąbka

Przemysław Porąbka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super ośrodek polecam każdemu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.04.2019

Tomasz Pypłacz

Tomasz Pypłacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła jazdy, polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.02.2019

Dominika Mucha

Dominika Mucha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

:)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.02.2019

Sarah Krypa

Sarah Krypa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

świetne wykłady, instruktor bez zastrzeżeń, wesoła atmosfera :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.01.2019

Weronika Bartnik

Weronika Bartnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Instruktorzy z powołania. super atmosfera i ciekawe wykłady!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.01.2019

Maciek Kolas

Maciek Kolas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

:)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.01.2019

Łukasz Dejas

Łukasz Dejas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera na zajęciach, bardzo mili instruktorzy

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.01.2019

Patrycja Dittrich

Patrycja Dittrich
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, super atmosfera i instruktorzy.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.01.2019

Zuzanna Kasprzak

Zuzanna Kasprzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzisiaj zdałam egzamin praktyczny - nie zliczę już za którym razem , ale mega polecam ośrodek ALFA W Mysłowicach. Co prawda nie byłam tam kursantką na początku - czego bardzo żałuje ,ale ważne ze tam trafiłam . Szczegolnie podziękowania dla Pana Wiesława - gdyby nie Pan to poddalabym się , i zrezygnowała już dawno. Pan Wiesław mnie motywował i chociaż byłam"ciężka przeciwniczka" to Daliśmy radę !:) mega Panu dziękuje , za wszystko : cierpliwość , zaangażowanie , motywacje , to jest prawdziwy instruktorem z powołania !:) Gdy ktoś się zastanawia nad zrobieniem prawa jazdy w Mysłowicach - to tylko ośrodek Alfa !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.01.2019

Gabriela Wyszkowska

Gabriela Wyszkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

tesr

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.09.2018

Zuzia Węgierska

Zuzia Węgierska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cierpliwość i kompetencja instruktorów, miła atmosfera zachęcająca do nauki ????

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.09.2018

Juri Stalmach

Juri Stalmach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniały instruktor z anielską cierpliwością i wrodzonym talentem do nauki jazdy. Atmosfera również super, pan uczący teorii bardzo miły z poczuciem humoru. Polecam jak najbardziej :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2018

Laura Starzykowska

Laura Starzykowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cierpliwość instruktorów i bardzo miła atmosfera :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.07.2018

Jakub Sośnierz

Jakub Sośnierz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera i profesjonalne podejście.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.07.2018

Mateusz Wikłacz

Mateusz Wikłacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam gorąco. Szkoła świetna. Miła atmosfera I przede wszystkim instruktor

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak