Liczba odwiedzin: 15868 Jesteś właścicielem tej szkoły?

ALFA

  (258 opinii w tym 187 zaufanych)
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.07.2019

Anna Szczęsna

Anna Szczęsna
Opinia niezweryfikowna

SUPER WYKŁADY, ŚWIETNA ORGANIZACJA, PROFESJONALNY INSTRUKTOR

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.05.2019

Bozena N ......a ip: 46.134.65.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wyklady z teorii prowadzone bardzo zrozumiale,obrazowo i z poczuciem humoru.73/74egzamin????.Instruktor pan Jan najlepszy i bardzo cierpliwy.Polecam goraco ,chce zaznaczyc ze nigdy wczesniej nie siedzialam za kółkiem????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.03.2019

Mateusz Witkowski

Mateusz Witkowski
Opinia niezweryfikowna

Szkoła jazdy spełniła wszystkie wymogi jak i oczekiwania, przyjazna atmosfera na zajęciach i wyrozumiali instruktorzy jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 11.01.2019

Magdalena K ......k ip: 188.146.76.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystko w jak najlepszym porządku

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.01.2019

Wojciech R ...k ip: 79.188.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor podczas moich jazd był bardzo miły do mnie, nawet jak robiłem pewne rzeczy źle, lekcje z teorii były bardzo przyjazne i atmosfera nie była napięta. Egzamin wewnętrzny to była tylko formalność z tą szkołą :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.09.2018

Agnieszka L ......a ip: 89.64.55.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy :) Wspaniali ludzie i super atmosfera. Podejscie instruktorów do kursantów na najlepszym poziomie. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.09.2018

Piotr H .....a ip: 193.69.236.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo świetna szkoła nauki jazdy , państwowy egzamin teoretyczny i państwowy zdany za pierwszym razem . POLECAM ! ☺️

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.07.2018

Bartek M ....r ip: 46.170.11.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo ciekawe wykłady, instruktorzy są przyjaźni i bardzo dobrze pomagają poprawiać błędy popełniane przez kursantów.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.06.2018

Wiktoria K .....z ip: 46.170.11.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Ośrodek bardzo dobrze przygotowuje do egzaminów. Świetni instruktorzy teoretyczni jaki i praktyczni

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.06.2018

Rafał T ........i ip: 46.170.11.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor pierwsza klasa, potrafi wyjaśnic bez nerwów błędy jakie popełniałem podczas kursu, które zakodowałem sobie w głowie. Polecam Ośrodek szkoleniowy ALFA.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.05.2018

Michał K .....a ip: 46.170.11.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystko bez zarzutu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.11.2017

Rafał K .....k ip: 46.170.11.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super atmosfera, na teorii genialne wykłady (z Panem Romanem). Jazdy w miłej atmosferze, duża elastyczność godzinowa, dobre przygotowanie do samodzielnej jazdy (Pan Wiesław).

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.10.2017

Mariusz C ....a ip: 31.183.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Witam, Jestem bardzo zadowolony ze szkolenia. Instruktorzy wykazują się wysoką kulturą oraz profesjonalizmem... Pozdrawiam Mariusz

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.09.2017

Wojciech T .....z ip: 46.170.11.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zajęcia teoretyczne w bardzo przyjaznej atmosferze, instruktor jeśli była potrzeba podchodził indywidualnie by wyjaśnić wszystkie wątpliwości. Zajęcia praktyczne na bardzo wysokim poziomie, instruktor potrafił intuicyjnie wyczuć jaka postawę przyjąć do efektownego szkolenia, dodatkowo potrafił bez problemu dostosować grafik szkoleń pod kursanta. wszystkie zajęcia praktyczne z jednym instruktorem. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.05.2017

Aneta D .....k ip: 46.170.11.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam wszystkim szkołę jazdy "ALFA" ! . Bardzo ciekawie prowadzone i rzetelne wykłady ,miły pomocny instruktor .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.05.2017

Mariusz P ......... ip: 31.179.9.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam szkole Alfa. Świetna atmosfera podczas zajęć teoretycznych jak i praktycznych... Bardzo profesjonalni instruktorzy cierpliwi,bardzo bardzo doswiadczeni... Jestem bardzo zadowolony ze wybrałem ośrodek szkolenia kierowców Alfa.. Gorąco polecam...☺☺☺☺Mariusz P.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.02.2017

Bartosz M .....k ip: 46.170.11.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła jazdy na wysokim poziomie, zarówno ze strony nauczania teorii jak i praktyki. Bezstresowe podejście do kursanta. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.08.2016

Klaudyna .......a ip: 141.0.12.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetny ośrodek. Godny polecenia ! Dużo cierpliwości i spokoju ze strony instruktora, a przy okazji dobre poczucie humoru, gdzie kursant nie musi się stresować ;) Szczególne podziękowania dla Pana Rufina Włodarczyka ;) Pozdrawiam Klaudyna

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.08.2016

Klaudia S ....a ip: 80.55.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Mili ludzie, z dobrym podejściem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.06.2016

Marcin B ....k ip: 93.179.216.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkole jazdy zwłaszcza Pana Piotra.Marcin B.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za zamieszczenie opinii, a przede wszystkim za obdarzenie nas zaufaniem i wybór naszej szkoły.
Życzymy powodzenia na egzaminie państwowym i szerokiej drogi!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.02.2016

Andrzej S ....k ip: 37.47.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor bardzo dobry ma podejscie do kursantów.Wyklady bardzo ciekawe.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Andrzeju, bardzo dziękujemy za zamieszczenie opinii, a przede wszystkim za obdarzenie nas zaufaniem i wybór naszej szkoły.
Życzymy szerokiej drogi.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.01.2016

Dariusz P ........ ip: 89.70.200.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdecydowanie polecam :-) zdałem za pierwszym razem :-) pozdrawiam Pana Wiesia, który ze mną jeździł i pomógł mi we wszystkim. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Teoria wytłumaczona na chłopski rozum :-)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Dariuszu, bardzo dziękujemy za zamieszczenie opinii, a przede wszystkim za obdarzenie nas zaufaniem i wybór naszej szkoły.
Życzymy szerokiej drogi!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.11.2015

Agnieszka G Gut ip: 5.172.247.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła godna polecenia. Miła i rzetelna obsługa. Wykłady prowadzone przez pana Romana są naprawdę ciekawe dzięki czemu łatwiej wszystko zapamiętać. A instruktor Pan Rufin Włodarczyk to naprawdę instruktor z powołania. Cierpliwy, dokładny, z poczuciem humoru i co najważniejsze dobrze tłumaczy. Zdane za pierwszym razem (teoria i praktyka) więc pisać więcej chyba nie trzeba. Panie Rufinie jeszcze raz dziękuje;D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Agnieszko, bardzo dziękujemy za zamieszczenie opinii, a przede wszystkim za obdarzenie nas zaufaniem i wybór naszej szkoły.
Życzymy szerokiej drogi!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.11.2015

Aleksander O ..s ip: 31.183.201.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne podejście do kursantów, ciekawe i kształtujące wykłady, instruktor jazd zawsze potrafiący wytłumaczyć wszelkie zagadnienia i chętny do pomocy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Aleksandrze, bardzo dziękujemy za zamieszczenie opinii, a przede wszystkim za obdarzenie nas zaufaniem i wybór naszej szkoły. Powodzenia na egzaminie państwowym i szerokiej drogi!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.11.2015

Marcin S ...... ip: 31.183.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor profesjonalnie podchodzi do szkolenia. Jego uwagi są motywujące i pomocne w zdaniu egzaminu oraz w bezpiecznym korzystaniu z dróg publicznych. Przyjazna atmosfera, z chęcią chodziłem na kolejne jazdy. Polecam

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Marcinie, bardzo dziękujemy za zamieszczenie opinii, a przede wszystkim za obdarzenie nas zaufaniem i wybór naszej szkoły.
Życzymy szerokiej drogi!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.09.2015

Paulina A ..........a ip: 31.183.226.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam!! Najlepsza szkoła jazdy w Mysłowicach,najlepsi instruktorzy,najlepsza zdawalność. Profesjonalizm w 100% !

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Paulino, bardzo dziękujemy za zamieszczenie opinii, a przede wszystkim za obdarzenie nas zaufaniem i wybór naszej szkoły.
Życzymy szerokiej drogi!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.07.2015

monika c ..o ip: 109.243.247.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kurs na prawo jazdy oceniam na 5 z plusem. Zajęcia teoretyczne bardzo rzeczowe i przyjemne. Zajęcia praktyczne również prowadzone na wysokim poziomie i naprawdę bezstresowo. Wszystko to złożyło się na to, że zdałam za pierwszym razem ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.07.2015

Agnieszka L .....k ip: 37.248.255.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dziękuje całemu zespołowi 0SK ALFA.Pani Kamili za załatwienie wszystkich "papierkowych" spraw i za uśmiech na twarzy. Panu Romanowi za ciekawe i interesujące wykłady. Panu Wiesławowi za ogromną cierpliwość i bezstresową atmosferę na jazdach. Panu Robertowi za przygotowanie z pierwszej pomocy oraz Pani Gabrieli za przygodę z OSK ALFA. GORĄCO POLECAM !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Agnieszko, bardzo dziękujemy za zamieszczenie opinii, a przede wszystkim za obdarzenie nas zaufaniem i wybór naszej szkoły.
Życzymy szerokiej drogi!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.07.2015

Klaudia R .......a ip: 89.70.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam OSK Alfa. Świetna atmosfera, profesjonalne podejscie do kursanta. Szczegolne pozdrowienia dla Pana Rufina, ktory wykazał sie ogroma cierpliwoscia ;) Instuktor godny polecenia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.07.2015

Kamilla H Han ip: 37.152.19.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam wszystkim szkołę nauki jazdy ALFA, profesjonalne podejście do tematu, świetnie prowadzone wykłady, dobrze tłumaczone zachowanie za drodze, podczas manewrów, na skrzyżowaniach, uczona jest tu też kultura jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak