Liczba odwiedzin: 20906 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Wyższa Szkoła Jazdy DB Damian Badura

  75 opinii w tym 64 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2019

Aniela Mikoda

Aniela Mikoda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy zdecydowanie godna polecenia. Instruktorzy z pasją wykonują swoją pracę. Spokojne, empatyczne i wyrozumiałe podejście do kursanta skutkuje bezstresową jazdą. Na kursie nie tylko zostałam przygotowana do egzaminu, ale nauczyłam się jeździć. Mając świadomość, że opanowałam jazdę samochodem na egzamin poszłam z optymistycznym nastawieniem, co poskutkowało zaliczeniem go za pierwszym razem. Pani Ewa pracująca w biurze za każdym razem wita uśmiechem, a szef firmy-Pan Damian zawsze służy dobrą radą i motywacją. Z Panią Instruktor Agnieszką jazdy były wesołe, przyjemne, a przede wszystkim wdrażające w życie kierowcy. Egzamin wewnętrzny był przeprowadzony w profesjonalny sposób, mogłam poczuć emocje, które jak się okazało towarzyszyły mi również na państwowym egzaminie. Pracownicy szkoły bardzo wspierają i podbudowywują przed ostatecznym starciem w WORDzie. Po otrzymaniu kartki z wynikiem ”pozytywny” oraz pochwale egzaminatorki mogę z dumą powiedzieć, że jestem absolwentką Wyższej Szkoły Jazdy DB i z całego serca każdemu polecam wybór właśnie tej marki.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.12.2018

Piotr Robak

Piotr Robak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie masz prawka wstąp w ich progi. Instruktorzy są jak Bogi. Pożartować z nich se można aż wygonią na plac worda ;) Tam już tylko zdać egzamin I swój plastik śmiało odebrać można :) Najlepsza Szkoła w Mieście! Niesamowita atmosfera, zero problemów z umawianiem na jazdy, dostosować się potrafią się do każdego z osobna, Szybko i Przyjemnie! Serdecznie zachęcam i Polecam :) Naprawdę Warto! Chwile nie do zapomnienia! Oraz warte ich Wspomnienia!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 06.03.2018

Natalia Szymaniak

Natalia Szymaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

wykłady prowadzone na najwyższym poziomie, opanowanie i bardzo dobre podejście Pana Damiana pomogło mi opanować jazdę. Word zakończył się sukcesem ????

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.02.2018

Anja Pestka

Anja Pestka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gdybym ponownie zostala postawiona przed wyborem szkoly nauki jazdy bez watpienia wybralabym ta. Jest to najlepsza szkola nauki jazdy. Szczerze polecam ! Wspaniali, wyrozumiali instruktorzy z ogromna wiedza i pasja . Przecudna atmosfera. Bedzie mi brakowac wspölnych chwil z Wami. Dziekuje za wszystko !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.12.2017

Bartek Witkowski

Bartek Witkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, wszystko zdane za pierwszym, zarówno praktyka jak i teoria, polecam serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.09.2017

Daria Bogucka

Daria Bogucka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, mili ludzie, wspaniała atmosfera, najlepsza instruktorka Pani Gosia, bardzo.polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

długi czas trwania kursu

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B96

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.07.2017

Iwona Zielińska

Iwona Zielińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła,świetni instruktorzy,przesympatyczna atmosfera.Polecam!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.07.2017

Damian Czułada

Damian Czułada
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Akademia Auto Świat, bardzo mili instruktorzy, świetna nauka, bardzo polecam!!! Egzamin zdany za pierwszym razem!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.06.2017

Jakub Kwiatkowski

Jakub Kwiatkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkole , jest bardzo miła atmosfera dzięki tej szkole zdałem za pierwszym razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.06.2017

Wiktoria Szewczyk

Wiktoria Szewczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Gorzowie :-) Bardzo miła obsługa, instruktorzy wiedzą co robią. Pani Marta perfekcyjnie przygotowała mnie do egzaminu, oczywiście zdany za pierwszym :-) Każdemu serdecznie polecam !!! :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.06.2017

Aleksandra Skrzyńska

Aleksandra Skrzyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Gorzowie! Polecam wszystkim :D Bardzo się cieszę, że miałam przyjemność szkolić się u Pana Damiana :D Perfekcyjne przygotowanie do Egzaminu Państwowego, prawko zdane za pierwszym ❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.03.2017

Natalia Walewska

Natalia Walewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy oraz miła atmosfera panującą w Wyższej Szkole Jazdy DB Akademii Auto Świat sprawiły, że swoją pierwszą przygodę za kółkiem wspominam rewelacyjnie! Profesjonalne podejście do zajęć teoretycznych i praktycznych skutkowało zdaniem egzaminu za pierwszym razem! Pan Damian - instruktor cierpliwy, wyrozumiały, sympatyczny i z zapałem pochodzący do swojej pracy bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu. Najlepsza szkoła jazdy w Gorzowie, serdecznie polecam! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.03.2017

Artur Wasiak

Artur Wasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Gorzowie w.l.k.p

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 26.02.2017

Aneta Śliwian

Aneta Śliwian
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera i najlepsi instruktorzy. Ludzie którym na prawdę zależy na tym aby dobrze wyszkolić kursanta. Fachowe podejście do tematu. Polecam wszystkim a szczególnie tym którzy nie do końca wierzą w siebie. Panie Pawle, Panie Damianie dziękuję.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 26.02.2017

Angie Biersack

Angie Biersack
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Gorzowie! Serdecznie polecam! Świetne przygotowanie do egzaminów dzięki wykfalifikowanej kadrze, miła atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2017

Damian Zaskórski

Damian Zaskórski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca. Naprawdę bardzo dobra szkoła jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.09.2016

Daria Rogozińska

Daria Rogozińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy :D Bardzo polecam :) Instruktorzy pozytywnie nastawieni do kursantów co przy tym zdany egzamin za 1 razem :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.09.2016

Piotr Lalak

Piotr Lalak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najepsza szkoła jazdy :D Bardzo polecam :) Instruktorzy miło nastawieni do kursantów co przy tym zdany egzamin za 1 razem :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.09.2016

Karolina Jaruga

Karolina Jaruga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła . Super instruktorzy i zdane za pierwszym!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2016

Tomek Czajko

Tomek Czajko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100%. Wszystko w szkole robione jest po profesorsku od początku do samego końca. Najlepsza szkoła w Gorzowie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.07.2016

Sandra Jasiak

Sandra Jasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę Akademia Auto Świat. Ciekawe wykłady, na które chodziłam z przyjemnością, jak i jazdy w miłej atmosferze z Panem Włodkiem przygotały mnie bardzo dobrze do egzaminu Państwowrgo. Dodatkowym atutem jest atrakcyjna cena kursu, dostowsowane do mnie godziny jazd, oraz indywidualne podejście do kursanta. Będę polecać KAŻDEMU!!! :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.07.2016

Kasia Wargacka

Kasia Wargacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała szkoła i instruktorzy, świetnie przygotowali do egzaminu, polecam z całego serca :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.07.2016

Sandra Legan

Sandra Legan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera. Profesjonalni instryktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.06.2016

Monika Szwagierek

Monika Szwagierek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Gorzowie. Jazdy z instruktorką Mirka przygotowały mnie do egzaminu i rezultat taki, ze zdałam za pierwszym razem :) z czystym sumieniem szczerze polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.05.2016

Dawid Kuraszkiewicz

Dawid Kuraszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, szybko przeprowadzony kurs, prawo jazdy zdałem za pierwszym razem. Tylko ta szkoła w Gorzowie Wielkopolskim!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.05.2016

Angelika Światłowska-Szemiot

Angelika Światłowska-Szemiot
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy.Pod każdym względem z czystym sumieniem mogę polecić Akademię Auto Świat.Instruktorzy przemili A co najważniejsze najlepsi w swym fachu.Dziękuję Akademii Auto Świat za wszystko i za szczęśliwie zdany egzamin.U was niemożliwe staje się możliwe.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.05.2016

Aneta Til

Aneta Til
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dla mnie to była przygoda życia. Super instruktorka Mirka -naprawdę wie jak podejść do każdego kursanta indywidualnie. Pan Damian Badura- wymagający, ale wiele nauczy. Mój sukces,ponieważ po zdanym egzaminie jeżdżę i radzę sobie na naszych szalonych drogach... Jeszcze raz ogromne dziękuję za wszystko !!! Aneta T.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.04.2016

Krzysztof Czarnecki

Krzysztof Czarnecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm ze strony instruktora jak i szkoły, wszystko odbyło się zgodnie z założeniami jak i zdanie egzaminu Państwowego za 1 razem. Nie marnują czasu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.02.2016

Małgorzata Mazur

Małgorzata Mazur
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Anthony Volodkin z Hype Machine powiedział kiedyś: „…bądź niezaprzeczalnie dobry w tym, co robisz. Żaden wysiłek marketingowy nie będzie dla tego substytutem.” Każda praca, aby była efektywna musi dawać zadowolenie przede wszystkim pracownikowi i być dla Niego błogosławieństwem, a nie przymusem. Trudno nie odnieść wrażenia, że ludzie z Akademii Auto Świat w Gorzowie posiadają pasję do tego, co robią. Począwszy od Pani Katarzyny, która tworzy przyjazną atmosferę w biurze oraz czuwa nad organizacją zajęć, kończąc na właścicielu, który jest niebywałą oazą spokoju o niebagatelnym opanowaniu. Instruktorzy… Każdy znajdzie coś dla siebie :) Koneserzy kobiecego piękna mogą mieć przyjemność trafić pod skrzydła sympatycznej, bardzo cierpliwej oraz urodziwej Pani Mirki. Jest też Pan Włodek… Instruktor, a zarazem „psychoterapeuta”, dzięki któremu gorzowskie drogi nikomu nie będą straszne, osoba wysłuchana zostanie zawsze, egzamin państwowy będzie niczym zaparzenie zupki ekspresowej – łatwy, prosty oraz szybki, zaś same lekcje nigdy nie będą nudną koniecznością, a czasem, który upłynie w przyjaznej atmosferze rozmowy. W konsekwencji tych wszystkich czynników egzamin zdany bezbłędnie za pierwszym razem! Odpowiednie osoby na odpowiednim miejscu, dlatego czego można chcieć więcej? Aby ludzie z pasją i zaangażowaniem w pracę, którą wykonują, nadal szli drogą, którą sobie wybrali, ponieważ liczba zadowolonych kursantów powiększyła się zdecydowanie o jedną osobę - Moją, a nic tak nie działa marketingowo, jak My – zadowoleni kursanci, którzy z pełną świadomością i przekonaniem mówią TAK OSK „kierowca” Akademia Auto Świat Gorzów Wielkopolski pana Damiana Badury. Gorąco polecam, gdyż trafić pod skrzydła ludzi, którzy są niezaprzeczalnie dobrzy w tym, co robią jest dzisiaj bardzo trudne, lecz nie niewykonalne, czego dowodem jest Ośrodek pana Damiana Badury, który zrobił ze mnie świadomego i bezpiecznego uczestnika ruchu drogowego. Dla mnie niezaprzeczalny „number one”! Pozdrawiam, Małgorzata

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.02.2016

Patrycja Jakimiec

Patrycja Jakimiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę nauki jazdy Akademia Auto Świat. Indywidualne podejście do kursantów oraz spokój i cierpliwość co w moim przypadku było bardzo istotne. Podczas jazd uzyskałam wiele cennych rad. Największym atutem podczas jazd jest miła atmosfera.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak