Szkoła Nauki Jazdy Skręt

 1134 opinie w tym 996 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła Nauki Jazdy Skręt
al. Niepodległości 14
39-300 Mielec

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Wszystkie aktualne i niezbędne informacje znajdziesz na naszej stronie internetowej:

www.skret.mielec.pl
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2100 zł

codziennie

al. Niepodległości 14

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Julia Rzeszutek

Julia Rzeszutek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! Szybki kontakt z biurem, przyjazna atmosfera i dobre przygotowanie do egzaminu. W szczególności polecam instruktora Karola, który do nauki podchodzi bardzo profesjonalnie i z cierpliwością. Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Zielińska

Julia Zielińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Mielcu! Super atmosfera i podejście do kursantów . Bardzo dobra organizacja i punktualność. Polecam szczególnie instruktora Karola :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magda Bielaszka

Magda Bielaszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wspaniała szkoła jazdy! Wszystko sprawnie, szybko i profesjonalnie. Polecam w szczególności instruktora Karola.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kinga Pieniek

Kinga Pieniek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera, profesjonalizm i dobre przygotowanie do egzaminów. Polecam w szczególności instruktora Karola :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Jakub Sukiennik

Jakub Sukiennik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, z pewnością najlepsza w mieście. Super podejście zarówno w biurze, jak i na jazdach. Polecam instruktora Karola, który przygotował mnie do jazdy nie tylko po to, by zdać egzamin, ale również by poradzić sobie w życiu codziennym!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Paweł Styczeń

Paweł Styczeń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam zdane za pierwszym

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Klaudia Kapinos

Klaudia Kapinos
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam gorąco, wszystko bez problemów i bardzo profesjonalnie. W szczególności polecam instruktora Karola, właściwy człowiek na właściwym miejscu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Michal Husiatynski

Michal Husiatynski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam każdemu ,,Skręt" a w szczególności pana Karola instruktor na big 5 !!!!!!!!!!!!!!!pozdrawiam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Łukasz Kobos

Łukasz Kobos
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu, super szkoła jazdy. Wszystko na profesjonalnym poziomie. W szczególności dziękuje najlepszemu instruktorowi Karolowi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Patryk Zuba

Patryk Zuba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera oraz super instruktorzy. Serdecznie polecam, w szczególności instruktora Karola :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Stępień

Mateusz Stępień
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam SKRĘT ze względu na dobrą atmosferę, punktualność, elastyczność i bardzo dobre przygotowanie do egzaminów. Polecam instruktora Karola super podejście tzw. instruktor z powołania.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna Gaweł

Martyna Gaweł
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Mielcu! Bardzo polecam SKRĘT ze względu na doskonałe przygotowanie do egzaminu! Super atmosfera, pełen profesjonalizm, bardzo łatwo dogadać się z biurem oraz instruktorem. Polecam każdemu, w szczególności instruktora Bartka!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Daniel K ...k ip: 213.136.245.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo duża pomoc, konkretni instruktorzy, atmosfera świetna. Wyśle tam dziecko

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Madzia Drożdż

Madzia Drożdż
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Mielcu! Profesjonalne podejście do kursanta, organizacja na najwyższym poziomie. Gorąco polecam każdemu, w szczególności instruktora Karola i Bogdana!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Sebastian G .... ip: 79.139.114.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu, polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Krystian Woloszyn

Krystian Woloszyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam SKRĘT! Świetne przygotowanie oraz bardzo dobre zorganizowanie. Polecam instruktora Bogdana, świetna atmosfera oraz podejście do kursanta.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Gabi Dąbrowska

Gabi Dąbrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam SKRĘT ze względu na doskonałe przygotowanie do egzaminu, podejście do kursantów, wspaniała i bezstresową atmosferę dzięki Panu Karol. Najlepsza szkoła jazdy w Mielcu. Szybki i sprawny kontakt z biurem. Polecam Serdecznie każdemu!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Kopek

Kuba Kopek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Mielcu! Cały kurs poszedł sprawnie, a obsługa bardzo miła!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartosz Kubas

Bartosz Kubas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam SKRĘT ze względu na dobrą atmosferę, punktualność, dobre przygotowanie do egzaminu praktycznego oraz umożliwienie nauki teorii poprzez dostęp do aplikacji. Serdecznie polecam instruktora Piotra, świetne podejście do kursanta i przede wszystkim dobre szkolenie na przyszłego kierowcę!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Izabela Łaz

Izabela Łaz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę, szybki kontakt z biurem, polecam instruktora pana Karola Mleczko uczy bardzo fajnie, wiele technik, miła atmosfera z nim.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Hubert Ostrowski

Hubert Ostrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mega polecam szkole jazdy SKRĘT Świetne przygotowanie Miłą atmosferą polecam Pana Karola świetnie przygotowuje !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Klaudia Polak

Klaudia Polak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam ,,Skręt" ze względu na solidne przygotowanie do egzaminu oraz zorganizowane biuro. Instruktor Karol przeprowadził ze mną cały kurs w luźnej atmosferze oraz dobrze przygotował mnie do egzaminu. Naprawdę uważam, że jest to najlepszy wybór szkoły jazdy w Mielcu.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Filip Zygarlicki

Filip Zygarlicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy. Egzamin państwowy poszedł bez żadnych problemów. Podczas kursu wszystko było bardzo dokładnie wytłumaczone i Instruktor sam zachęcał do zadawania pytań. Na swoim przykładzie bardzo serdecznie mogę polecić pana Karola

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Marlena Serafińska

Marlena Serafińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam "skręta”, najlepsza szkoła jazdy. Profesjonalizm i świetne przygotowanie do egzaminu. Jazdy odbyły się w miłej i bezstresowej atmosferze, dzięki Panu Karolowi. Jest najlepszym instruktorem, którego bardzo polecam. Szybki i sprawny kontakt z biurem. Serdecznie polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kamil M .....a ip: 89.231.254.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczególnie na pochwały zasługują instruktorzy, którzy dzięki swojej wiedzy i kulturze przygotowali mnie pewnie do egzaminów, jak i samej obecności na naszych trudnych drogach :) Dziękuję również za profesjonalizm biura, jasna i wyraźna organizacja od początku do końca. Egzaminy mnie nie zaskoczyły, przygotowanie było solidne. Dziękuję Szkole Nauki Jazdy „SKRĘT". Serdecznie Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Celina Duszkiewicz

Celina Duszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs przebiegł szybko i w miłej atmosferze. Instruktorzy solidnie przygotowali mnie do egzaminu, zdałam za pierwszym. Szczególnie mogę polecić Piotrka i Gabriela. Dobra organizacja. Polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, punktualność
- Wadybrak
Ola Hochołowska

Ola Hochołowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Mielcu! Super atmosfera i podejście do kursantów. Nie mam się do czego przyczepić, wszystko zawsze jasno wytłumaczone i omówione. Cały ten czas przebiegł bardzo szybko i bez żadnych utrudnień. Polecam serdecznie każdemu, kto chce się nauczyć jeździć i zdać egzaminy bez żadnych komplikacji szczególnie instruktorów Karola i Bartka :))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kamil W ......n ip: 31.0.60.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła ogólnie bardzo dobre podejście do kursanta. Polecam pana instruktora Gabriela bardzo dobrze mnie wszystkiego nauczył i ma super podejście.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Martyna Gaj

Martyna Gaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs był przyjemny i sprawny, a oba egzaminy zdane bez problemu za pierwszym razem. Świetna organizacja (przypomnienia, umawianie się na jazdy lub ewentualne ich odwoływanie) na pewno będąca zasługą Pameli pracującej w biurze. Na instruktora z całego serca polecam Piotrka :). Solidnie przygotował mnie i do egzaminu i do jazdy już po.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Andżelika L ....... ip: 91.240.31.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! Bardzo miła atmosfera. Pofesjonalni instruktorzy. Kontakt bardzo sprawny. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu teoretycznego i praktycznego!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak