Szkoła Jazdy DRIVER Maciej Wydrych (181)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.03.2021

Mikołaj M .....k ip: 176.58.21.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Podczas wykładów, jak i jazd jest miła atmosfera, szkolenie jest na bardzo wysokim poziomie. Polecam wszystkim, którzy chcą zdać egzamin za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.03.2021

Kacper k ....r ip: 37.30.18.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła do nauki jazdy. Instruktorzy profesjonalni. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu bez żadnych dodatkowych kosztów. Bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.03.2021

Joachim B ...k ip: 5.173.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miła atmosfera oraz pełny profesjonalizm. Polecam każdemu kto chce podejść do egzaminu w pełnej gotowości.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2021

Aleksandra J .......... ip: 83.30.124.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam! Miła atmosfera, instruktorzy wyrozumiali i z dużą cierpliwością co jest dość istotne, jak nauka jazdy to tylko tu ;D

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2021

Kasia R ... ip: 5.172.238.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam! Profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera oraz cenne wskazówki.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2021

Julia K ....a ip: 37.30.18.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super atmosfera, nigdy nie spodziewałam się, że usiądę za kierownicą i będę jeździć samochodem, ale odpowiedni kurs przekonał mnie, że jest to o wiele łatwiejsze niż się wydaje. Zdane za pierwszym razem, polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2021

Jesika Chudjak

Jesika Chudjak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy i super atmosfera!! Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.12.2020

Patryk P ......i ip: 83.26.235.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo miła atmosfera , bardzo dobrze przygotowanie do egzaminu bez żadnych dodatkowych kosztów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.11.2020

Marcin Harapiński

Marcin Harapiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła do nauki jazdy. Instruktorzy profesjonalni i bardzo pomocni w każdej drogowej sprawie. Polecam każdemu kto chce się dobrze nauczyć jeździć i zdać za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.11.2020

Roksana P .....o ip: 46.76.158.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam tą szkołę jazdy ze względu na profesjonalne podejście do nauki. Instruktor zwraca uwagę na błędy popełniane przez kursantów i stara się, aby ich więcej nie popełniano. Dostosowuje się do godzin pracy i szkoły.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.10.2020

Paweł Zatajski

Paweł Zatajski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Pana Macieja. Miła atmosfera, profesjonalne podejście do kursanta, egzamin zdany za pierwszym podejściem, wspaniali instruktorzy, punktualność i super wykłady które dużo dają !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.10.2020

Martyna K ......... ip: 5.173.232.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam!! Super atmosfera i i profesjonalna nauka jazdy.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.10.2020

Kinga B .......a ip: 94.254.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam! Instruktorzy bardzo sympatyczni, cierpliwi i wyrozumiali! Super atmosfera i aż się tęskni za jazdami.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.09.2020

Agnieszka Hartman

Agnieszka Hartman
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Pana Macieja????atmosfera super, instruktorzy też!!!!zawsze myślałam, że prawo jazdy to nie dla mnie a tu proszę egzamin zdany za pierwszym razem!!!!

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2020

Jeremi Łukanus

Jeremi Łukanus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super ośrodek szkoleniowy, dbają najpierw o klienta i jego potrzeby, a później myślą o własnych możliwościach!

Plusy

brak ukrytych kosztów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.09.2020

Oskar Hartman

Oskar Hartman
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, bardzo przyjemna atmosfera i profesjonalne podejście :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.09.2020

Marysia Przewłocka

Marysia Przewłocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursanta. Mili instruktorzy oraz świetne przygotowanie do egzaminu państwowego.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.08.2020

Katarzyna S .....o ip: 217.97.105.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

POLECAM! Porządna szkoła jazdy. Dziękuję szczególnie mojemu instruktorowi p. Grzegorzowi -świetnie prowadzone jazdy w miłej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.08.2020

Kaja Gajewska

Kaja Gajewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście w połączeniu z dobrą atmosferą na lekcjach. Instruktorzy naprawdę chcący nauczyć i przekazać swoją wiedzę. Dużym plusem jest zdawanie egzaminu tym samym samochodem, którym się jeździło podczas kursu. Generalnie mega polecam, szybko, konkretnie i na temat!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.08.2020

Patryk M ....o ip: 188.146.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza Szkoła Jazdy,polecam każdemu.Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem.Dziękuję za mega cierpliwość.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2020

Nina Gudyk

Nina Gudyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie mogłam wymarzyć sobie lepszej szkoły! Pełen profesjonalizm i przemiła atmosfera :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2020

Ania Urban

Ania Urban
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w kotlinie!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2020

Vanessa P ........k ip: 185.203.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdane za pierwszym razem. Instruktor miał super podejście, atmosfera bardzo przyjazna oraz kompletnie bezstresowa. Zdecydowanie polecam wszystkim osobom ta szkołę :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2020

Joanna S ...... ip: 217.97.83.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

POLECAM! Porządna szkoła jazdy. Dziękuję szczególnie mojemu instruktorowi p. Grzegorzowi -świetnie prowadzone jazdy w miłej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2020

Zuzanna Dec

Zuzanna Dec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ciekawe wykłady, bardzo przyjemna atmosfera i nauka bez stresu :) najlepsza szkoła jazdy, polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.08.2020

Agnieszka Justyna Zwienczak Niedziałkowska

Agnieszka Justyna Zwienczak Niedziałkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Nauka jazdy bardzo przyjemna a Instruktorzy bardzo mili i zabawni.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2020

Jakub Sito

Jakub Sito
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Nauka jazdy bardzo przyjemna, żadnych problemów z instruktorem. Polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.07.2020

Hubert Michal

Hubert Michal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła!! Polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2020

Patrycja M ..........a ip: 37.30.19.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy. Instruktorzy z powołania, rzetelnie przygotowują do egzaminu. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.07.2020

Krzysztof W ..k ip: 83.27.237.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła w Kotlinie. Świetni instruktorzy i co najważniejsze cierpliwi :) Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Polecam z czystym sumieniem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak