Szkoła Jazdy DRIVER Maciej Wydrych (178)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.09.2020

Agnieszka Hartman

Agnieszka Hartman
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Pana Macieja????atmosfera super, instruktorzy też!!!!zawsze myślałam, że prawo jazdy to nie dla mnie a tu proszę egzamin zdany za pierwszym razem!!!!

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2020

Jeremi Łukanus

Jeremi Łukanus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super ośrodek szkoleniowy, dbają najpierw o klienta i jego potrzeby, a później myślą o własnych możliwościach!

Plusy

brak ukrytych kosztów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.09.2020

Oskar Hartman

Oskar Hartman
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, bardzo przyjemna atmosfera i profesjonalne podejście :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.09.2020

Marysia Przewłocka

Marysia Przewłocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursanta. Mili instruktorzy oraz świetne przygotowanie do egzaminu państwowego.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.08.2020

Katarzyna S .....o ip: 217.97.105.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

POLECAM! Porządna szkoła jazdy. Dziękuję szczególnie mojemu instruktorowi p. Grzegorzowi -świetnie prowadzone jazdy w miłej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.08.2020

Kaja Gajewska

Kaja Gajewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście w połączeniu z dobrą atmosferą na lekcjach. Instruktorzy naprawdę chcący nauczyć i przekazać swoją wiedzę. Dużym plusem jest zdawanie egzaminu tym samym samochodem, którym się jeździło podczas kursu. Generalnie mega polecam, szybko, konkretnie i na temat!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.08.2020

Patryk M ....o ip: 188.146.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza Szkoła Jazdy,polecam każdemu.Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem.Dziękuję za mega cierpliwość.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2020

Nina Gudyk

Nina Gudyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie mogłam wymarzyć sobie lepszej szkoły! Pełen profesjonalizm i przemiła atmosfera :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2020

Ania Urban

Ania Urban
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w kotlinie!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2020

Vanessa P ........k ip: 185.203.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdane za pierwszym razem. Instruktor miał super podejście, atmosfera bardzo przyjazna oraz kompletnie bezstresowa. Zdecydowanie polecam wszystkim osobom ta szkołę :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2020

Joanna S ...... ip: 217.97.83.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

POLECAM! Porządna szkoła jazdy. Dziękuję szczególnie mojemu instruktorowi p. Grzegorzowi -świetnie prowadzone jazdy w miłej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2020

Zuzanna Dec

Zuzanna Dec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ciekawe wykłady, bardzo przyjemna atmosfera i nauka bez stresu :) najlepsza szkoła jazdy, polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.08.2020

Agnieszka Justyna Zwienczak Niedziałkowska

Agnieszka Justyna Zwienczak Niedziałkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Nauka jazdy bardzo przyjemna a Instruktorzy bardzo mili i zabawni.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2020

Jakub Sito

Jakub Sito
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Nauka jazdy bardzo przyjemna, żadnych problemów z instruktorem. Polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.07.2020

Hubert Michal

Hubert Michal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła!! Polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2020

Patrycja M ..........a ip: 37.30.19.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy. Instruktorzy z powołania, rzetelnie przygotowują do egzaminu. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.07.2020

Krzysztof W ..k ip: 83.27.237.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła w Kotlinie. Świetni instruktorzy i co najważniejsze cierpliwi :) Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Polecam z czystym sumieniem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.06.2020

Kacper B ........z ip: 83.26.55.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła jazdy, miła atmosfera, świetni instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.06.2020

Bartek Gudalewicz

Bartek Gudalewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia, nauka jazdy bardzo przyjemna, żadnych problemów z instruktorem i ustalaniem godzin jazd, egzaminy państwowe za 1szym podejściem. Najlepsza szkoła jazdy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.06.2020

Victoria Victoria

Victoria Victoria
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam!!! Super atmosfera !! Wspaniałe przygotowanie przez instruktorów !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.06.2020

Marika S ..........z ip: 83.26.228.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam. Atmosfera i podejście do kursanta pierwsza klasa. Jeszcze raz ślicznie dziękuje.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.05.2020

Kamil Winnicki

Kamil Winnicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera. Dzięki tej szkole zdałem za pierwszym razem czego bym się nie spodziewał. Lepiej wybrać nie mogłem!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.05.2020

Malwina Wróbel

Malwina Wróbel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy jaką mogłam wybrać ☺️ Bardzo polecam !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.05.2020

Jakub L .........i ip: 192.166.220.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Przede wszystkim profesjonalne podejście, przyjazna atmosfera, możliwość ustalenia dogodnych godzin szkolenia praktycznego, zdawanie egzaminu państwowego pojazdem, na którym przeprowadzone było szkolenie i bardzo atrakcyjna cena kursu. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.05.2020

Paulina Narkun

Paulina Narkun
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! Polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2020

Martyna Szeremeta

Martyna Szeremeta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjazna atmosfera, duża cierpliwość instruktorów, elastyczność godzin jeżdżenia, wszystko razem przynosi dobre skutki- teoria i praktyka za 1 razem, polecam serdecznie wszystkim którzy chcą odbyć rzetelny kurs z poczuciem humoru :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.02.2020

Paulina .....a ip: 5.173.254.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w Kłodzku ! Miła atmosfera, przemili i zabawni instruktorzy. Potrafią nauczyć każdego jeździć ! Polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2020

Joanna B ....s ip: 188.146.183.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam każdemu Atmosfera znakomita,fachowe podejście do kursanta.Instruktorzy super.Milo spędzony czas.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.02.2020

Katarzyna ........ ip: 5.173.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła i super instruktorzy, wielkie dzięki dla Grzegorza i oczywiście wodza Macka ????. POZDRAWIAM I POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.01.2020

Oliwia Siedlecka

Oliwia Siedlecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy jaką mogłam wybrać. Polecam gorąco!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak