Szkoła Jazdy DRIVER Maciej Wydrych (166)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.07.2020

Krzysztof W ..k ip: 83.27.237.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła w Kotlinie. Świetni instruktorzy i co najważniejsze cierpliwi :) Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Polecam z czystym sumieniem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.06.2020

Kacper B ........z ip: 83.26.55.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła jazdy, miła atmosfera, świetni instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.06.2020

Bartek Gudalewicz

Bartek Gudalewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia, nauka jazdy bardzo przyjemna, żadnych problemów z instruktorem i ustalaniem godzin jazd, egzaminy państwowe za 1szym podejściem. Najlepsza szkoła jazdy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.06.2020

Marika S ..........z ip: 83.26.228.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam. Atmosfera i podejście do kursanta pierwsza klasa. Jeszcze raz ślicznie dziękuje.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.05.2020

Kamil Winnicki

Kamil Winnicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera. Dzięki tej szkole zdałem za pierwszym razem czego bym się nie spodziewał. Lepiej wybrać nie mogłem!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.05.2020

Malwina Wróbel

Malwina Wróbel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy jaką mogłam wybrać ☺️ Bardzo polecam !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.05.2020

Jakub L .........i ip: 192.166.220.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Przede wszystkim profesjonalne podejście, przyjazna atmosfera, możliwość ustalenia dogodnych godzin szkolenia praktycznego, zdawanie egzaminu państwowego pojazdem, na którym przeprowadzone było szkolenie i bardzo atrakcyjna cena kursu. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.05.2020

Paulina Narkun

Paulina Narkun
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! Polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2020

Martyna Szeremeta

Martyna Szeremeta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjazna atmosfera, duża cierpliwość instruktorów, elastyczność godzin jeżdżenia, wszystko razem przynosi dobre skutki- teoria i praktyka za 1 razem, polecam serdecznie wszystkim którzy chcą odbyć rzetelny kurs z poczuciem humoru :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.02.2020

Paulina .....a ip: 5.173.254.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w Kłodzku ! Miła atmosfera, przemili i zabawni instruktorzy. Potrafią nauczyć każdego jeździć ! Polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2020

Joanna B ....s ip: 188.146.183.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam każdemu Atmosfera znakomita,fachowe podejście do kursanta.Instruktorzy super.Milo spędzony czas.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.02.2020

Katarzyna ........ ip: 5.173.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła i super instruktorzy, wielkie dzięki dla Grzegorza i oczywiście wodza Macka ????. POZDRAWIAM I POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.01.2020

Oliwia Siedlecka

Oliwia Siedlecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy jaką mogłam wybrać. Polecam gorąco!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.01.2020

Viktoria Radwan

Viktoria Radwan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Pełny profesjonalizm. Egzamin teoria i praktyka zdany z pierwszego razu! ???? Instruktorzy mają indywidualne podejście do każdego kursanta. Nie ma ukrytych kosztów. Ciekawe wykłady multimedialne połączone z rozwiązywaniem kilku zagadnień z testów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.01.2020

Magdalena M .....z ip: 92.217.85.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsi z najlepszych. POLECAM Miła atmosfera to bardzo duży atut tej szkoły , a przygotowanie do egzaminu na wysokim poziomie .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.01.2020

Klaudia Kaczmarek

Klaudia Kaczmarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.01.2020

Laura W ...........z ip: 83.26.218.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam, dobre podejście do kursanta, super instruktorzy, świetna atmosfera, egzaminy zdane za pierwszym razem! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.01.2020

Oliwer Figura

Oliwer Figura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega pozywtywne nastawieni instrutkorzy, miła atmosfera podczas nauki jazdy, wykwalifikowana kadra Z autopsji i doświadczeń znajomych masz 100% prawdopodobieństwo na zdanie za pierwszym teori i praktyki. Podsumowując super szkoła jazdy Serdecznie polecam Oliwer Figura

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.12.2019

Szymon K ....k ip: 83.26.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.12.2019

Szymon Kostek

Szymon Kostek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.12.2019

Dorian Schmidt

Dorian Schmidt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra forma nauki , dobrzy instruktorzy polecam

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.11.2019

Agnieszka Królikowska

Agnieszka Królikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wymagający, szczerzy i rzetelni instruktorzy. Z chęcią bym powtórzyła kurs ;) Gorąco polecam!

Plusy

dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.11.2019

Kamil Kanarski

Kamil Kanarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam !!!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.10.2019

Ola Kusio

Ola Kusio
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła na jaką mogłam trafić!! Zabawni, wyrozumiali instruktorzy, super atmosfera. Bardzo miło mi się jeździło :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.10.2019

Nikola Duda

Nikola Duda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera na jazdach.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.10.2019

Marek T .........i ip: 217.99.191.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdałem dzisiaj egzamin praktyczny, a wcześniej teorię z maksymalną ilością punktów, wszystko za pierwszym razem. Nie chcę się powtarzać, bo czytając komentarze innych osób, wydaje się, że wszystko co pozytywne zostało już powiedziane. Ja dodam tylko od siebie - jeśli stoisz przed decyzją o wyborze szkoły jazdy, to nie szukaj dalej, bo już znalazłeś. Ta szkoła to rewelacja pod każdym względem, aż chciałoby się powiedzieć: szkoda, że to już koniec kursu! Dziękuję za doskonałe przygotowanie do egzaminów i pozdrawiam całą ekipę Drivera :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.10.2019

Kinga Walczak

Kinga Walczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne nauczanie, przemiła atmosfera. Zdany egzamin gwarantowany. Bardzo polecam :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.09.2019

Angelika Zubek

Angelika Zubek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! Bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.09.2019

Zuzia Adamowicz

Zuzia Adamowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy, która idealnie przygotowywuje do zdania egzaminu na prawo jazdy! Cudowna atmosfera bogata w luźne rozmowy I żarty panów instruktorów. Poza tym Pan Maciej I Grzegorz to bardzo cierpliwi I wyrozumiali nauczyciele! Zero stresu i nerwów, a do tego szybkie zdanie egzaminów z Nimi - gwarantowane ???? Gorąco polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.09.2019

Natalia Talar

Natalia Talar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzięki tej szkole zdałam egzamin bezbłędnie, tak samo jak kilka lat temu moja siostra. Instruktorzy mieli profesjonalne podejście i przede wszytskim byli wyrozumiali, gdy coś mi nie szło, i tłumaczyli mi dane rzeczy nawet kilkanaście razy jeżeli była taka potrzeba. Bardzo miła atmosfera i można się było nawet dość często pośmiać. Naprawdę polecam! ✌????

Plusy

brak

Minusy

brak