Skręt Szkoła Jazdy (1062)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.04.2024

Agnieszka T ...... ip: 83.28.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam tą szkołę jazdy oraz instruktora Karola

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.04.2024

Maksymilian G ...... ip: 94.254.200.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła Bardzo polecam Karola

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.03.2024

Gabrysia Najuch

Gabrysia Najuch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna atmosfera podczas zajęć teoretycznych jak i praktycznych. Instruktorzy profesjonalni i mili - szczególnie polecam Karola Mleczko ;DD Egzamin zdany za pierwszym razem!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.03.2024

Paweł Bogdan

Paweł Bogdan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, najlepsza szkoła jazdy, interesujące wykłady oraz najlepszy instruktor Karol, miła atmosfera, wszystko zdane za pierwszym!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.03.2024

Kamila J ......... ip: 185.67.10.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystko zdane za pierwszym. Instruktor Karol najlepszy. Bardzo polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2024

Milosz Streb

Milosz Streb
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła miła atmosfera polecam wykłady są ciekawe bez przynudzania a przede wszystkim luźne. Ja jeździłem z Karolem którego polecam bo was nauczy (o ile sie słuchacie) miła z nim atmosfera w aucie czesto jest zabawnie. Pod chodzą z luzem wiec nie ma co sie bać. Polecam egzaminy za 1 razem

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.02.2024

Szymon Tomczyk

Szymon Tomczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

supcio atmosfera, profesjonalny instruktor Karol, bardzo polecam ! ! !

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.02.2024

Anna D ..... ip: 89.64.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

"Szkolę jazdy w pełni polecam! Instruktor Bogdan jest niezwykle profesjonalny i cierpliwy. Jego indywidualne podejście sprawiło, że nauka stała się przyjemnością. Komunikacja z biurem szkoły również zasługuje na pochwałę - zawsze pomocni, gotowi odpowiedzieć na każde pytanie. Z pewnością to miejsce, gdzie nauka jazdy staje się nie tylko efektywna, ale także przyjemna!"

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.02.2024

Dominika Bogdan

Dominika Bogdan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy z najlepszymi instruktorami~Karol. Bardzo luźna i przyjazna atmosfera. Polecam serdecznie!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.01.2024

Igor Paluszczak

Igor Paluszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy. Serdecznie polecam Karola Mleczko

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.01.2024

Natalia Łączak

Natalia Łączak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, bardzo dobry kontakt i wszystko załatwione w miłej atmosferze. Jazdy miałam z instruktorem Karolem, który bardzoo dobrze uczy.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.01.2024

Kamil Bajkos

Kamil Bajkos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!!! Na jazdach panuje przyjazna atmosfera, instruktor podczas jazd wszystko tłumaczy w sposób jasny i przystępny dla każdego. Jazdy miałem z instruktorem Karolem.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.01.2024

Violetta Utkina

Violetta Utkina
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gdyby można było dać więcej gwiazdek, dałabym 100⭐️. Najlepsza szkoła nauki jazdy w Mielcu. Polecam. Zajęcia z teorii miały bardzo miłą atmosferę. Pan Mirek jest majstrem swojej sprawy. Jeśli ktoś zapyta, z kim chcesz jeździć, serdecznie polecam Karola. Świetny instruktor, jazda z nim była czystą przyjemnością. Znajdzie do każdego podejście, i dobrze nauczy. Dziękuję bardzo Skręt, za możliwość nauki u takich wspaniałych nauczycieli.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.01.2024

Oliwia Turkot

Oliwia Turkot
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo polecam, teoria i praktyka zdana za 1 razem ☺️☺️

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.01.2024

Sandra Bogdan

Sandra Bogdan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, super przygotowanie, no i przemiła atmosfera. Serdecznie polecam instruktora Karola - bardzo optymistyczny człowiek :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.01.2024

Karolina Kalicka

Karolina Kalicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę, super kontakt z biurem, bardzo mili, wyrozumiali i cierpliwi instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.01.2024

Szymek Czech

Szymek Czech
Opinia zweryfikowana przez Facebook

zdane zdane instruktor Karol mega fajny

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.12.2023

Hubert Szul

Hubert Szul
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszelkie formalności szły szybko i sprawnie, tak samo kontakt z biurem był szybki i bezproblemowy. Wykłady z panem Mirkiem były bardzo treściwe i przystępnie tłumaczone, gdy czegoś nie rozumiałem w bardzo prosty sposób było wszystko wytłumaczone. Podczas jazd pan Karol zrozumiale tłumaczył wszystko co trzeba było wiedzieć, bardzo dobrze mnie nauczył niezbędnych odruchów przy prowadzeniu auta, oraz bardzo dobrze mnie przygotował do jazdy po Rzeszowie. Ludzie pracujący w tej szkole jazdy to bardzo mili i bezproblemowi ludzie, którzy bardzo chętnie oraz w bardzo przystępny sposób przekazują wiedzę.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.11.2023

Amelia Lorynowicz

Amelia Lorynowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, polecam, polecam! Nie zmarnowany czas ani pieniądze, z biurem świetny kontakt, na wykładach luźna atmosfera, a jazdy z panem Karolem to sama przyjemność, bardzo miły człowiek, który rzetelnie wytłumaczy nawet najmniejszą drobnostkę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.11.2023

Kacper Zadora

Kacper Zadora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony z kursu, bardzo przyjemna szkoła jazdy najbardziej polecam instruktora karola!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.10.2023

Majka Bolechała

Majka Bolechała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona, szkoła dobrze przygotowuje nie tylko do egzaminu ale również do jazdy po zdaniu prawa jazdy. Osobiście polecam instruktora Karola, cierpliwy, robi wszystko, aby dobrze wytłumaczyć i pomóc. W razie pytań zawsze służy pomocą.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2023

Emilia Dusza

Emilia Dusza
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Jazdy miałam z instruktorem Karolem, świetna atmosfera :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.10.2023

Kinga Korycińska

Kinga Korycińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy miałam z instruktorem Karolem który świetnie przygotował mnie do egzaminu, jazdy jak i wykłady przebiegały bezstresowo i w bardzo miłej i atmosferze, zdecydowanie polecam tą szkołę jazdy.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.10.2023

Milena Serafińska

Milena Serafińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, super atmosfera jazdy miałam z instruktorem Karolem, zdane za pierwszym razem

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.10.2023

Sabina Kizior

Sabina Kizior
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, jazdy miałam z instruktorem Karolem, który świetnie przygotował mnie do egzaminu :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.09.2023

Laura Czernikowska

Laura Czernikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Bezstresowe i dokładne przygotowanie do egzaminu. Jazdy z instruktorem Karolem przebiegają w bardzo miłej atmosferze :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.09.2023

Patrycja Piekarska

Patrycja Piekarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy miałam z instruktorem Karolem. I mimo, że wystąpił stres podczas egzaminu wiedziałam, że jestem dobrze przygotowana. Atmosfera w biurze jak i również podczas jazd była bardzo komfortowa. Szkołę wyróżnia pełen profesjonalizm oraz indywidualne podejście do kursantów. Zdecydowanie polecam

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.09.2023

Maja Machała

Maja Machała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę jazdy. Karol świetnie przygotowuje do egzaminu i zapewnia dobrą atmosferę

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.09.2023

Adriana H ...k ip: 31.6.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam ta szkole, wykłady były bardzo fajnie przeprowadzane z zabawnym panem i ogólne przygotowania do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego są na prawdę na wysokim poziomie. Polecam Karola, najlepszy instruktor jakiego można sobie wyobrazić.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.09.2023

Kasia Gołąb

Kasia Gołąb
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, wszystko super, polecam w szczególności instruktora Karola

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak