Skręt

 1008 opinii w tym 885 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Skręt
al. Niepodległości 14
39-300 Mielec

Opis

Wszystkie aktualne i niezbędne informacje znajdziesz na naszej stronie internetowej:

www.skret.mielec.pl
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

al. Niepodległości 14

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Milena Wiśniewska

Milena Wiśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam! Bardzo miła atmosfera oraz świetne przygotowanie to zdania egzaminu !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adrian Działowski

Adrian Działowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Laura Duszkiewicz

Laura Duszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność
- Wadybrak
Dagmara Gwizdak

Dagmara Gwizdak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

przyjazna atmosfera w czasie jazd oraz świetne przygotowanie do egzaminu. polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gabriela Stopa

Gabriela Stopa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serducha!!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Wiktoria Trzeciak

Wiktoria Trzeciak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy! jeśli ktoś zastanawia się nad zrobieniem prawa jazdy to jak najbardziej skręt, Doświadczanie i profesjonalizm to tylko Karol Mleczko

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Kinga Kapinos

Kinga Kapinos
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy pod słońcem! Kurs był dla mnie nie tylko super przygotowaniem do jazdy w życiu, ale też świetną przygodą. Gorąco polecam instruktora Karola. 30 godzin spędzonych na rzetelnych przygotowaniach i ciekawych rozmowach o świecie minęło zanim się obejrzałam! :) Karol sprawia, że nie możliwe staje się możliwe! Potwierdzone info!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna Pasela

Martyna Pasela
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Przyjemny i szybki kurs, super atmosfera oraz bardzo doświadczeni instruktorzy szczególnie Karol Mleczko.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marysia Gąska

Marysia Gąska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, ale także do jazdy na całe życie. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kinga K ...... ip: 31.0.81.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy pod słońcem! Szczególnie polecam instruktora Karola - świetna pomoc na każdej płaszczyźnie (techniczna, psychiczna). Więc jeśli jeszcze się wahasz którą szkołę jazdy wybrać - przestań! I wybierz Skręt!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Szwakop

Paulina Szwakop
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolona ze szkoły jazdy. Mogę ją śmiało polecić każdemu kto nie tylko chce zdać egzamin ,ale i chce nauczyć się jeździć na całe życie. Polecam również Karola Mleczko który jest bardzo profesjonalny i ma świetne podejście do kursanta.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartosz Michoń

Bartosz Michoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście do kursanta, poziom nauki na bardzo wysokim szczeblu

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kinga Salach

Kinga Salach
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktor Król

Wiktor Król
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam instruktora Bartka!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ola Piskor

Ola Piskor
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam instruktora Karola Mleczko, bardzo dobre przygotowanie, zwłaszcza merytoryczne !!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Kilian

Jakub Kilian
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście do kursanta. Super instruktor - Karol Mleczko. Polecam serdecznie.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kinga Kokoszka

Kinga Kokoszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła pod względem przygotowania nie tylko do egzaminu, ale przede wszystkim praktycznej jazdy. Bardzo polecam ze względu na to, że nie tylko nauczyłam się jeżdzić, ale przede wszystkim jazda sprawia mi przyjemność, mimo że na początku uważałam, że będzie na odwrót ☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Martyna Śpiewak

Martyna Śpiewak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy- sprawnie przeprowadzony kurs, pełen profesjonalizm, bezproblemowy kontakt z biurem oraz dogodne terminy. Gorąco polecam instruktora Bartka- bezstresowa nauka przy najlepszej muzyce!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Maja Żytniak

Maja Żytniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam, świetne przygotowanie do egzaminu zawdzięczam Karolowi Mleczko :) Miła atmosfera i pełen profesjonalizm

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patryk K .... ip: 46.134.84.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalna obsługa w biurze. Instruktor na bardzo wysokim poziomie - Pan Bogdan. Polecam serdecznie ta szkole jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Arek Krawiec

Arek Krawiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Mielcu! Pan Bogdan najlepszy instruktor, wszystko zdane za pierwszym. Polecam!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Kierys

Klaudia Kierys
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła, a w szczególności polecam instruktora Karola Mleczko, który zawsze wszystko świetnie tłumaczył i był bardzo cierpliwy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Kubiński

Paweł Kubiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła z najlepszymi instruktorami, a wśród nich perełka Karol Mleczko, pogodna atmosfera, profesjonalny instruktor, dobrze tłumaczone błędy, bez spiny, zawsze uśmiechnięci, bez ciszy w aucie, śmieszne spostrzeżenia o o codziennej rzeczywistości. Zawsze z uśmiechem wsiadałem do niebieskiego auta i już wiem i czuje że będę tęsknić za tym niebieskim autem ;) Polecam PS bardzo miła sekretarka

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julita Janiec

Julita Janiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super przygotowanie oraz profesjonalizm. Bardzo polecam, w szczególności instruktora Karola!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ola Bolechała

Ola Bolechała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła. Doskonale, krok po kroku przeprowadzają przez każdy etap nauki - od wykładów teoretycznych, poprzez jazdy, aż po egzaminy. Osobiście świetne przygotowanie do bycia dobrym kierowcą zawdzięczam instruktorowi Karolowi Mleczko.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dawid Książnicki

Dawid Książnicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Kopcińska

Weronika Kopcińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy.Świetna atmosfera szczególnie u Karola Mleczko. Skuteczność przygotowania!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Filip Skrzyniarz

Filip Skrzyniarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Bardzo dobra atmosfera. Szczególnie polecam Karola.

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Misiak

Karolina Misiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tę szkołę jazdy, a w szczególności instruktora Karola. Profesjonalne przygotowanie do egzaminu, bardzo dobra atmosfera.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Klaudia Kaźmierska

Klaudia Kaźmierska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko super, świetne podejście instruktora, profesjonalne przygotowanie do zdania egzaminu, polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak