Liczba odwiedzin: 7803 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Quattro Nauka Jazdy

  (167 opinii w tym 142 zaufane)
Rezerwuj kurs
KUPON RABATOWY
-100
  • Nowy Sącz
  • Kurs kat. B
-100PLN
1599 1499PLN
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.08.2019

Oliwia Kowalczyk

Oliwia Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalizm, dobra organizacja.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.08.2019

Kinga Szyszka

Kinga Szyszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Było super !!!!! I najlepszy tekst "uważaj na lusterka" !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.08.2019

Wiktoria Bulanda

Wiktoria Bulanda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie profesjonalna szkoła nauki jazdy, wszystko dobrze zorganizowane, atmosfera bardzo przyjazna.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.07.2019

Bartek Żytkowicz

Bartek Żytkowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalna szkoła nauki jazdy, podejscie do kursanta na wysokim poziomie. Szybka nauka i mila atmosfera podczas jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.07.2019

Justyna Paluch

Justyna Paluch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę Nauki Jazdy Quattro. Wykłady niezwykle ciekawe i przydatne podczas późniejszych jazdy. Instruktorzy są profesjonalni i świetnie przekazują potrzebną wiedzę. W szczególności polecam pana Andrzeja, z którym jazdy zawsze odbywały się w miłej atmosferze i bez stresu. Możliwość ustalenia dogodnych godzin jazd jest ogromnym plusem. Pani w biurze stara się znaleźć rozwiązania z którego obie strony są zadowolone. Polecam! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.07.2019

Daniel Poręba

Daniel Poręba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W szkole nauki jazdy Quattro można szybko i skutecznie nauczyć się prowadzić pojazd a wykłady są ciekawe i bardzo przydają się podczas jazdy praktycznej.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.07.2019

Kamila Abramczyk

Kamila Abramczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam, kurs przebiegł bardzo sprawnie, atmosfera i instruktorzy jak najbardziej na plus. Zero stresu i super podejście do wszystkiego. Zachęcam do wybrania Quattro :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

zły stan pojazdów

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.07.2019

Patrycja Sarata

Patrycja Sarata
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kazdego kursanta. Instruktorzy są cierpliwi weseli, uśmiechnięci i z poczuciem humoru, szczególnie Pan Andrzej. Kazda godzina jazdy odbywa sie w milej atmosferze bez żadnego stresu. Polecam! ????

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki za docenienie :) Pozdrowionka i powodzenia na egzaminie :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.07.2019

Natalia Bajdas

Natalia Bajdas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mogę polecić Quattro w 100% ;) zarówno teoria jak i praktyka zdana za pierwszym razem! Rewelacyjne i profesjonalne podejście instruktorów, a zwłaszcza Pana Andrzeja - pełen profesjonalizm, cierpliwość i poczucie humoru. Z jazdy na jazdę coraz większa pewność za kierownicą. Bardzo polecam i na pewno będę miło wspominać ;)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Ślicznie dziękujemy za opinię. Gratulujemy pięknie zdanych egzaminów. A teraz Natalia, pozostaje już tylko jeżdzić. Milłych podróży i szerokiej drogi | Quattro Team :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.06.2019

Monika Waśko

Monika Waśko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Quattro Nauka Jazdy! Ciekawe i dobrze zorganizowane wykłady, instruktorzy są cierpliwi, otwarci i uśmiechnięci, tworzą bardzo miłą atmosferę podczas jazd, a w szczególności profesjonalnie przygotowują do samodzielnej jazdy.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.06.2019

Ania Monika Jakubczyk

Ania Monika Jakubczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs przebiegał bardzo szybko i przyjemnie. Jestem bardzo zadowolona.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.06.2019

Gabriela Głód

Gabriela Głód
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę nauki jazdy Quattro, profesjonalizm instruktorów, jak i miła atmosfera umożliwia spędzenie z przyjemnością czasu na nauce.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.06.2019

Julia Czerwińska

Julia Czerwińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miły instruktor, przyjazna i spokojna atmosfera podczas jazd.

Plusy

ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.06.2019

Marta Szymczyk

Marta Szymczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs i jazdy szkoleniowe przebiegały szybko i w bardzo miłej atmosferze. Instruktorzy bardzo dobrze przygotowują do egzaminu. Polecam!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.06.2019

Łukasz Smajdor

Łukasz Smajdor
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, super przygotowanie oraz najlepszy instruktor Piotr Śpiewak

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.06.2019

Gabriela Stanuszek

Gabriela Stanuszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs został zorganizowany bardzo szybko i sprawnie, w miłej atmosferze. Profesjonalizm Quattro jest godny polecenia

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.06.2019

Mikołaj Cabak

Mikołaj Cabak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła i sprawna obsługa,dobrze przygotowują do egzaminu polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.06.2019

Darek Gryzło

Darek Gryzło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.05.2019

Sebastian Hajduga

Sebastian Hajduga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na prawdę dobra szkoła

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.05.2019

Jakub Belski

Jakub Belski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła gwarantuje szybką i dobrą naukę jazdy. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

skracanie czasu trwania jazd

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.05.2019

Irena Pasiut

Irena Pasiut
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła przyjemna atmosfera

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.04.2019

Szymon Pogwizd

Szymon Pogwizd
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ???? Bardzo dobrzy instruktorzy i dobra atmosfera.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.04.2019

Mikołaj Pajor

Mikołaj Pajor
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła, mili i pomocni instruktorzy którzy pomogą w nauce jazdy i bardzo sympatyczna pani w biurze z którą rozmowa jest najlepszą częścią kursu. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.04.2019

Konrad Jodłowski

Konrad Jodłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Quattro! Dobra organizacja zajęć, pojazdy są czyste i sprawne. Instruktorzy są cierpliwi i wyrozumiali.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.04.2019

Bartek Ząbek

Bartek Ząbek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Postawa pracowników na bardzo wysokim poziomi. Wszystkie jazdy zostały przeprowadzone bezstresowo i zgodnie z planem .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.04.2019

Alicja Kuraś

Alicja Kuraś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne i miłe podejście do kursanta. Informacje przekazywane na wykładach bardzo praktyczne.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.04.2019

Natalia Basta

Natalia Basta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam, profesjonalne podejście, bardzo ciekawe wykłady oraz świetni instruktorzy. Bardzo dziękuje mojemu prowadzącemu- Panu Andrzejowi za maksymalne poświęcenie mi uwagi na każdych zajęciach oraz drugiemu instruktorowi również Panu Andrzejowi, z którym miałam mieć przyjemność odbywać kilka jazd.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.04.2019

Dawid Faron

Dawid Faron
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła obsługa. Jestem zadowolony z wykładów. Instruktorzy są bardzo mili,pomocni i kulturalni. Bardzo polecam tą szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.03.2019

Karolina Chlipała

Karolina Chlipała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła i kulturalna obsługa w biurze. Profesjonalne i ciekawe wykłady Pana Bartka oraz najlepsi instruktorzy.Serdeczne podziękowania należą się mojemu prowadzącemu Panu Andrzejowi.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.03.2019

Kinga Chlipała

Kinga Chlipała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła i sympatyczna obsługa Pani Karoliny w biurze, możliwość dobrania odpowiednich godzin jazdy, które nam pasują, ciekawe i bardzo przydatne wykłady Pana Bartka oraz najlepsi instruktorzy w szczególności chciałam podziękować Panu Andrzejowi-mojemu prowadzącemu, Panu Piotrkowi, Panu Andrzejowi oraz Panu Tomkowi.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak