Liczba odwiedzin: 9077 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Quattro Nauka Jazdy

  210 opinii w tym 179 zaufanych
Rezerwuj kurs
KUPON RABATOWY
-150
W czołówce najwyższej zdawalności w Nowym Sączu i Krakowie

  • Nowy Sącz
  • Kurs kat. B
-150PLN
1699 1549PLN
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.01.2020

Dawid Woliński

Dawid Woliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.01.2020

Bogusław Gruca

Bogusław Gruca
Opinia zweryfikowana przez Facebook

ok

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.01.2020

Wioletta Wyszowska

Wioletta Wyszowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.01.2020

Konrad Nawalaniec

Konrad Nawalaniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Quattro, swietna atmosfera, super podejście i bardzo wysoki poziom

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.01.2020

Łukasz Malarz

Łukasz Malarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę quattro, szybkie kursy, przyjemna atmosfera i gwarancja dobrej nauki jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.01.2020

Beata Dyrek

Beata Dyrek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo polecam szkołę Quattro, świetni instruktorzy i bardzo miła atmosfera podczas kursu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.01.2020

Asia Karwala

Asia Karwala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Osobiście jestem bardzo zadowolona z kursów odbytych w Quattro, nauka przebiegała na najwyższym poziomie i szybko. Instruktor który mnie prowadził tj. Andrzej Sarota, którego osobiście bardzo polecam! Wykazał się cierpliwością, zrozumieniem, kulturą osobistą na najwyższym poziomie. Jak miałam jakieś problemy ze zrozumieniem to tłumaczył wszystko w bardzo przejrzysty i zrozumiały sposób. Pan Andrzej jest wyjątkowym, ciepłym i sympatycznym instruktorem. Super obsługa w biurze!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.12.2019

Karolina Kafel

Karolina Kafel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę QUATTRO super podejście do kursantów,szybkie terminy jazdy ,super obsługa w biurze. Profesjonalizm w szkoleniach w praktyce polecam instruktora Piotra Ś.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.12.2019

Bartek Janik

Bartek Janik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Quattro za profesjonalizm i miłą atmosfera w biurze obsługi jak i na jazdach, miałem okazje jeździć z panem Piotrem Śpiewakiem, dzięki jego podejściu do nauczania wszystko przychodziło mi łatwiej i szybciej.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.12.2019

Michał Rucki

Michał Rucki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo dobra szkoła jady

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.12.2019

Ola Trojan

Ola Trojan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.12.2019

Jakub Burnagiel

Jakub Burnagiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.12.2019

Karolina Mularska

Karolina Mularska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera podczas jazd Przydatne rady od instruktorów

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.12.2019

Janusz Oleksy

Janusz Oleksy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.12.2019

Natala Król

Natala Król
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, profesjonalna obsługa, miła atmosfera na wykładach i podczas jazd.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.12.2019

Aleksandra Gierszewska

Aleksandra Gierszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam profesionalne podejście, mili instruktorzy i dobra atmosfera :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.11.2019

Ania Audustyńska

Ania Audustyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam firme Quattro a szczegulnie intruktora Pana Andrzeja Satota

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.11.2019

Anna Krokowska

Anna Krokowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mialam przyjemność jeździć głównie z Panem Piotrem i parę razy z Panem Andrzejem od każdego z nich nauczylam się czegoś innego. Polecam obydwóch instruktorów nauka z nimi to sama przyjemność. Na jazdach panowała bardzo mila i luźna atmosfera. Pani Karolina z biura zawsze potrafiła dostosować terminy jazdy do indywidualnych potrzeb. Polecam całą szkołę jazdy pod każdym względem !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.11.2019

Ula Faron

Ula Faron
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, miła atmosfera oraz szybki i łatwy kontakt

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

częste zmiany instruktorów

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.11.2019

Michał Śpiewak

Michał Śpiewak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam firmę Quattro, instruktora Piotra Śpiewaka. Pełen profesjonalizm, miła atmosfera, indywidualne podejście do kursanta. Instruktorzy przekazują całą swoją wiedzę w bardzo dobry sposób

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.11.2019

Kacper Maśnica

Kacper Maśnica
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, bardzo dobrzy instruktorzy i miła atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.11.2019

Bartek Udziela

Bartek Udziela
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.11.2019

Klaudia Kwaśniowska

Klaudia Kwaśniowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę quattro za profesjonalizm, miłą atmosferę, dobrych instruktorów i ciekawe wykłady

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 07.11.2019

Anna Oleksy

Anna Oleksy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mialam przyjemność jeździć chyba z większością instruktorów i od każdego z nich nauczylam się czegoś innego. Na jazdach panowala bardzo mila i luźna atmosfera, a instruktorom nie brakowalo poczucia humoru. Ponadto ciekawe wykłady oraz bardzo mila Pani w biurze, ktora zawsze potrafila znaleźć dogodny termin. Polecam!!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.11.2019

Ewelina Suchcicka

Ewelina Suchcicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Świetna obsługa kursanta w biurze, wykwalifikowani instruktorzy, dobrze tłumaczą kursantowi wszystko. Szczególnie polecam pana Andrzeja Sarotę :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.11.2019

Błażej Groń

Błażej Groń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

MIła i sprawna obsługa w biurze, wykfalifikowani instruktorzy i świetnie przygotowane samochody. Szczerze polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.11.2019

Adrian Duszka

Adrian Duszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy byli perfekcyjni! Pokazali mi każdy drobny szczegół dzięki czemu udało mi się zdać wszystko za pierwszym razem. Super atmosfera, dogodna cena kursu to z pewnością plusy. Na minus złożył się rozległy czas trwania kursu, gdzie w moim przypadku wyniósł 4 miesiące, ale to akurat drobny szczegół. Polecam Quattro.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

długi czas trwania kursu, zły stan pojazdów

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.10.2019

Piotr Wiktorowski

Piotr Wiktorowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.10.2019

Anna Ubik

Anna Ubik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Quattro w 100%! Miła atmosfera i profesjonalizm! Instruktorzy cierpliwi i z poczuciem humoru!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.10.2019

Aleksandra Studzińska

Aleksandra Studzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Quattro w 100%! Bardzo miła atmosfera i pełen profesjonalizm, a zwłaszcza z najlepszym instruktorem Panem Piotrkiem!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak