PODWALE BIELSKO Dariusz Wizner (58)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.08.2020

Kamila Targosz

Kamila Targosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy!!! Gorąco polecam!!!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 30.07.2020

Klaudia Kubica

Klaudia Kubica
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs prowadzony w bardzo miłej atmosferze. Wykłady były ciekawe, dlatego dużo z nich zapamiętałam. Pan instruktor sympatyczny, bardzo cierpliwy, wszystko spokojnie tłumaczył. Ogólnie bardzo polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 28.07.2020

Martyna Wiercinska

Martyna Wiercinska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo szkole jazdy PODWALE BIELSKO. Indywidualne podejście do ucznia, pełen profesjonalizm. Instruktorzy z powołania :) świetne przygotowanie do egzaminu jak i po odebraniu dokumentu ;) Super atmosfera na lekcjach oraz przystępna cena :) Martyna

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.07.2020

Ola Kawalec

Ola Kawalec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

profesjonalne podejście, miła atmosfera. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.07.2020

Klaudia Zemanek

Klaudia Zemanek
Opinia niezweryfikowna

Instruktorzy z powołaniem, zasoby cierpliwości mają chyba nie do wyczerpania ????. Bardzo łatwo dogadać się co do terminów kursu oraz jazd. Profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Jak dla mnie najlepsza szkoła w Bielsku-Białej.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!!:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.07.2020

Aga Agnieszka

Aga Agnieszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Kursy prowadzone rzetelnie, w świetnej atmosferze. Brak ukrytych kosztów. Bardzo dobra lokalizacja. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.07.2020

Arek Krupa

Arek Krupa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej godne polecenia! Cała wiedza przekazana w miłej i sympatycznej atmosferze. Bardzo dobrze wspominam czas spędzony na kursie. Polecam i pozdrawiam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 24.07.2020

Dominika Dobija

Dominika Dobija
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Wszystko bardzo dobrze wytłumaczone. Świetna atmosfera, bardzo jasno wszystko od podstaw pokazane i dokładnie omawiane, cena bardzo fajna.Jestem mega zadowolona z kursu. Polecam!!♥️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 24.07.2020

Ola k .....c ip: 37.47.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miła atmosfera, profesjonalne podejście. Polecam serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.07.2020

Sylwia Sobolewska

Sylwia Sobolewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, profesjonalne podejście, miła atmosfera!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2020

Scott Bielinski

Scott Bielinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na szkołę Pana Darka natknąłem się przypadkiem. Wcześniej przeglądałem oferty innych ośrodków jazdy, ale żaden mi nie zaimponował. Od pierwszego spotkania w biurze, czułem, że to jest TO. Bardzo lubiłem jazdy, które nie tylko dawały podstawy manewrowania pojazdem czy zachowanie się na jezdni wśród innych uczestników ruchu drogowego, ale spokój instruktora, cierpliwość, życzliwość, miłe i empatyczne usposobienie. Nie było tu miejsca na nerwy czy kiepską atmosferę. Bardzo dużo zrozumiałem i nauczyłem się. Instruktorzy są z powołania z wieloletnim doświadczeniem. Każdemu szczerze polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców Podwale w Bielsku-Białej. Brak ukrytych kosztów, wszystko jest jasne w momencie podpisania umowy. Poza tym, jest świetnie ulokowany tuż obok dworca PKP/PKS.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.07.2020

Gabriela Rumian

Gabriela Rumian
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor zarówno nauczający teorii jak i praktyki bardzo uprzejmy i rzetelny. Miła atmosfera. Polecam gorąco!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.07.2020

Karolina Olkowska

Karolina Olkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam! Pełen profesjonalizm, świetne podejście do kursanta, bardzo miła atmosfera, ogromne pokłady cierpliwości Pana Krzysia, elastyczne godziny. Polecam szczególnie tym niezdecydowanym,zniesmaczonym, którzy mają przykre doświadczenia z innych szkół lub też cieżko się im przełamać z innych przyczyn. Wybierając tą szkołę trafiacie w dobre ręce i z pewnością będziecie doskonale przygotowani do egzaminu państwowego. Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.07.2020

Adam Galus

Adam Galus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Wszystko bardzo dobrze wytłumaczone. Jestem zadowolony z kursu. Polecam!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 07.07.2020

Anna Kosek

Anna Kosek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jasny sposób przekazywania wiedzy, przyjemna atmosfera podczas nauki jazdy. Serdecznie polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.07.2020

Edyta Pisarska

Edyta Pisarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim kurs na prawo jazdy :) Kurs odbył się już kilka lat temu, ale do dziś wspominam bardzo ciepło zajęcia, grupę oraz jazdy z Panem Dariuszem :) zajęcia byly przyjemnością, jazdy nauczyły mnie naprawdę każdej możliwej reakcji oraz sytuacji na drodze co praktycznie się nie zdarza w innych szkołach. Do dziś zero kolizji, mandatów ani punktów karnych :) polecam:) profesjonalnie i konkretnie :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.07.2020

Edyta P ......a ip: 83.26.173.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kurs odbył się już kilka lat temu, ale do dziś wspominam bardzo ciepło zajęcia, grupę oraz jazdy z Panem Dariuszem :) zajęcia byly przyjemnością, jazdy nauczyły mnie naprawdę każdej możliwej reakcji oraz sytuacji na drodze co praktycznie się nie zdarza w innych szkołach. Do dziś zero kolizji, mandatów ani punktów karnych :) polecam:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.07.2020

Monika G ..m ip: 5.173.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.06.2020

Kamila Krupa

Kamila Krupa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkółkę Pana Dariusza. Miła atmosfera, świetnie wszystko wytłumaczone, co najważniejsze na spokojnie. Bardzo profesjonalne podejście do kursanta! Wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem! Z całego serca polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.05.2020

Monika Młynarczyk

Monika Młynarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z kursu. Super atmosfera, fajnie wszystko tłumaczone cierpliwość do kursanta. Zdałam za pierwszym razem. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.05.2020

Tomasz ..........k ip: 109.95.144.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jeździłem i z Panem Dariuszem i z Panem Krzysztofem. Obu cechuje niezwykły profesjonalizm i dbałość o szczegóły. Mogę teraz ich tylko polecić i serdecznie podziękować za to, że udało mi się w końcu uzyskać prawo jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.05.2020

Renata K ......k ip: 31.0.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktorzy ktorzy potrafią przekazac wiedzę ,mila atmosfera oraz profesjonalne podejscie do kursanta. POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo Dziękujemy!:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.05.2020

Grzegorz Maga

Grzegorz Maga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście. Sympatyczny, pomocny i wyrozumiały instruktor. Egzaminy wewnętrzny dobrze przygotowany i pomocne w późniejszym zadaniu egzaminów państwowych gorąco polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.05.2020

Natalia Duda

Natalia Duda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Bielsku-Białej ❤️ Pozytywni instruktoży, zawsze uśmiechnięci. Wspaniałe podejście do kursanta. Dzięki nauce w tej szkole zdałam prawo jazdy z pewnością siebie i najwyższym wynikiem. Z całego serca polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.05.2020

Tomek Nowak

Tomek Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs poprowadzony przez Pana Darka z dbałością o szczegóły. Wszystko bardzo dobrze wytłumaczone. Jazdy bez stresu. Dlatego też do egzaminu podszedłem na spokojnie i wszystko zdane bez problemu. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.05.2020

Angelika Bucka

Angelika Bucka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Robiłam prawko jakieś 9 lat temu ale do tej pory wspominam kursy bardzo pozytywnie . Pokazanie każdego szczegółu każdej rzeczy która jest bardzo istotna do egzaminu. Super naprawdę godni polecenia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.05.2020

Ola P .....k ip: 188.146.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo profesjonalne i miłe podejście do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2020

Paulina Kubaszek

Paulina Kubaszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie i szczerze polecam. Solidne przygotowanie zarówno teoretyczne jak i praktyczne. Profesjonalni i cierpliwi instruktorzy, egzamin zdałam za pierwszym razem :) Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.05.2020

Ewelina K .........a ip: 188.147.34.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołe Podwale Bielsko :) Wykłady prowadzone w profesjonalny sposób, godziny jazd są planowane zgodnie z dyspozycyjnością kursanta. Odpowiednie przygotowanie do egzaminu praktycznego.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 15.05.2020

Danuta P ....z ip: 83.22.92.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy! Pełen profesjonalizm! Instruktor Pan Wróbel oaza spokoju! Sytuacje stresujące dla kursanta potrafi w mgnieniu oka rozładować! A przede wszystkim bardzo dobry nauczyciel! Polecam tę szkołę z czystym sumieniem! !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)