PODWALE BIELSKO Dariusz Wizner (17)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.12.2018

Dima Cerber

Dima Cerber
Opinia zweryfikowana przez Facebook

mili ludzie, lojalna postawa do obcokrajowców, wspaniała atmosfera, szczególne podejście do każdego, polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 28.11.2018

Marcelina S ....k ip: 95.91.220.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo miła atmosfera i szybki czas realizacji :) polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2018

Patryk Golasik

Patryk Golasik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna atmosfera oraz sposób nauczania kursanta polecam każdemu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.11.2018

Izabela Golasik

Izabela Golasik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Panowie bardzo bardzo dziękuję za przygotowanie syna do egzaminu ???? Jesteście mega! Najlepsi! ????

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy pięknie :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.11.2018

Vlad Gojko

Vlad Gojko
Opinia niezweryfikowna

Bardzo pozytywne nastawieni instruktorzy, profesjonalnie przeprowadzony kurs i przyjemna atmosfera. dobre podejscie do kursanta. Dobra dydaktyka przygotowania do jazdy. Instruktorzy na jazdach cierpliwi, wszystko wytlumacha. zdany egzamin Panstwowy teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem. Naprawde warto zapisac sie na kurs do OSK Podwale Bielsko. Pelen profesjonalism i wspaniala atmosfera. Bardzo polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 25.10.2018

Roman Malakhov

Roman Malakhov
Opinia zweryfikowana przez Facebook

dla mnie to jest najlepszy ośrodek w Bielsku Białej

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki ! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.08.2018

Filip Siwiec

Filip Siwiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam,super atmosfera,male grupy ,bardzo krotki czas realizacji (po poltorej miesiaca zdany word za pierwszym razem 74 na 74 pukty )pelen profesjonalizm,auta zadbane no i chyba najwazniejsze ,podejscie do kursanta,czulem sie jak czlowiek a nie skarbonka,Polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

:) Dziękujemy ! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.08.2018

Julia Baran

Julia Baran
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, bardzo miła atmosfera, bardzo szybko można zrobić kurs, ciekawe wykłady w małych grupach, pełen profesjonalizm, dokładne przygotowanie do egzaminu, świetna lokalizacja. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.07.2018

Jakub Hampel

Jakub Hampel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo gorąco polecam OSK Podwale. W ośrodku panuje bardzo miła atmosfera zarówno na wykłada jak i na jazdach. Profesjonalni instruktorzy którzy solidne przykładają się do wyszkolenia kursantów co owocuje na egzaminie państwowym. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.07.2018

Paweł Olma

Paweł Olma
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko dopracowane szkolenie dokladne

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.02.2018

Mariusz Szymczyk

Mariusz Szymczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim, pełen profesjonalizm, miła atmosfera, egzamin państwowy zdany bez problemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 04.02.2018

Katarzyna Mazur

Katarzyna Mazur
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam gorąco.Chciala bym wszystkim polecić tę szkołę nauki jazdy jestem tam bardzo miła atmosfera.Wyklady prowadzone przez wykonawcę są bardzo interesujące i profesjonalne bardzo dużo dzięki temu się nauczyłam.Instruktor jazd jest bardzo spokojny i cierpliwy ma doskonałe podejscie do kursanta. Instruktorzy z powołania .

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.02.2018

Lena Ce

Lena Ce
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkole szczególnie osobom mało odpornym na stres, ponieważ w szkole panuje miła atmosfera, a Pan instruktor jest niezwykle cierpliwy i spokojny.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 30.01.2018

Klaudia Zemanek

Klaudia Zemanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, świetna atmosfera na wykładach i podczas jazd. Instruktor pełen pasji. Szkolenia w małych grupach co daje możliwość dopytania się o najdrobniejsze szczegóły. Godziny wykładów i jazd dopasowane do kursantów. Polecam wszystkim z całego serca!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy ! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.01.2018

Damian Pajda

Damian Pajda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do osób uczących się jazdy. Wykłady zostały prowadzone w sposób ciekawy, a jazda była przeprowadzona w spokojnej atmosferze oraz instruktor pokazywał wszystko bardzo rzetelnie i odpowiadał na wszystkie nurtujące pytania.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.01.2018

Robert Obracaj

Robert Obracaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, dba o wszystkie szczegóły potrzebne do zdania prawa jazdy, z góry polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2018

Kamil Olek

Kamil Olek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony z tego ośrodka. Atmosfera na kursach Świetna. Bardzo dużo się nauczyłem. Godziny dopasowane do każdego. Serdecznie polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 29.01.2018

Paweł P .....z ip: 88.135.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 29.01.2018

Magdalena Wróbel

Magdalena Wróbel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła i bezstresowa atmosfera na zajęciach profesjonalne podejście do kursanta ogólnie pozytywnie

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

długi czas trwania kursu

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.01.2018

Magdalena Mikociak

Magdalena Mikociak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z tego ośrodka. Przede wszystkim świetna atmisfera, ciekawe wykłady a przede wszystkim dużo się nauczyłam bardzo dokładnie tłumacza i ze zrozumieniem. A ci najważniejsze instruktorzy którzy tam pracują to ludzie z powolaniem. Bardzo polecam ten ośrodek bo warto tam iść ☺

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.04.2017

Kamil O ..k ip: 5.172.238.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolony z tego ośrodka. Atmosfera na kursach Świetna. Bardzo dużo się nauczyłem. Godziny dopasowane do każdego. Serdecznie polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.04.2017

Natalia D ..a ip: 46.169.240.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy w Bielsku-Białej! Wspaniała atmosfera na zajęciach, instruktorzy są profesjonalni, godziny nauki elastyczne, wszyscy są uśmiechnięci i pełni charyzmy. Z całego serca polecam! <3

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.01.2017

a ..a ip: 83.5.101.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła jazdy. Zajęcia teoretyczne jak i sama jazda jest dopasowana do kursanta, a to wszystko w bardzo dobrej atmosferze oraz widać pełen profesjonalizm we wszystkim.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.01.2017

o ... ip: 5.172.232.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wykładowcy bardzo mili i pozytywnie nastawieni do kursanta. Wykłady ustalane są tak, aby każdy był zadowolony. Bardzo wysoka zdawalność.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.01.2017

ip: 77.253.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo charyzmatyczny instruktor jak i wykładowca. Lekcje się nie dłużą, bardzo przyjemnie spędza się czas w miłej atmosferze. Umawianie się na jazdy bardzo wygodne i przyjemne, instruktor bardzo dyspozycyjny, jeśli chodzi o godziny umawiania się, gorąco polecam tą szkołę jazdy!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.01.2017

Paulina N .......k ip: 213.238.91.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zapisując się na lekcje zainteresowała mnie cena bo w cale nie jest taka wielka. Sposób przeprowadzania wykładów można powiedzieć że jest jasne, wykładowca jest "do pogadania" potrafi wszystko wytłumaczyć. Kończę jazdy z instruktorem i nigdy nie siedziałam za kółkiem a teraz bez problemu i nie mam żadnych oporów przed np parkowaniem równoległym więc bardzo gorąco polecam ten właśnie OSK.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.01.2017

o ...a ip: 5.60.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła! Jasno i przejrzyście przekazana wiedza teoretyczna i praktyczna! Pełna elastyczność! Polecam wszystkim!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.01.2017

Sebastian W ....r ip: 155.133.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobra szkoła, wykłady 30 godzin, jazdy 30 godzin. Zdałem i bezpiecznie jeżdżę, gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.12.2016

u .......i ip: 155.133.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę jazdy Podwale. Pan Krzysztof mega spokojny człowiek, potrafi doskonale szkolić praktycznie, ma doskonałe podejście, szczególnie jeżeli ktoś przychodzi na kurs wystraszony. Prowadzący wykłady Pan Dariusz również prowadził wykłady konkretnie, przy tym stwarzając miłą atmosferę. Dziwię się że ta szkoła ma tak mało wpisów pozytywnych. Dlatego apeluję do osób które szkoliły sie w tej szkole jazdy aby napisały jak przebiegały zajęcia. Ja już uczyłam się jakiś czas temu ale przypadkowo trafiłam na ten ranking, dlatego zdecydowałam się napisać. Pozdrawiam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.12.2016

Żaneta K K. ip: 37.248.156.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam tę szkołę nauki jazdy ze względu na świetne podejście instruktorów do uczniów. Instruktorzy dostosowują się do godzin, które odpowiadają kandydatom. Wysoki poziom nauczania, profesjonalizm i bardzo miła atmosfera. Serdecznie polecam wszystkim, którzy planują się zapisać na kursy prawa jazdy. Na pewno nie pożałujecie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo! :)