PODWALE BIELSKO Dariusz Wizner (76)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.01.2021

Sebastian Mazur

Sebastian Mazur
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę . Zdałem za pierwszym razem , Profesjonalne kursy i bdb atmosfera :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.01.2021

Agata Wojtyka

Agata Wojtyka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca! Świetni instruktorzy, spokojni, cierpliwi, skuteczni w działaniu i przyjemni w kontakcie. Pełny profesjonalizm!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.12.2020

Aleksandra Przybyła

Aleksandra Przybyła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście instruktora, pozytywne podejście do kursanta, wszystko na najlepszym poziomie, polecam w 100% !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.12.2020

Klaudia Georg

Klaudia Georg
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dziękuję tej szkole za doprowadzenie mnie do szczęśliwego finału, jakim jest własne prawo jazdy. Zdałam za 2 razem, ponieważ pierwszy zdawałam w innym mieście gdzie byłam pierwszy raz. Na każdych wykładach wszystko było przedstawione w sposób zrozumiały dla każdego, bez problemu można było pytać o wszystko. Podczas jazd jeździło mi się dobrze i bez stresu, także tutaj mogłam zapytać o wszystko. Nauczyłam się jak należy prowadzić auto i dostałam dużo wskazówek.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.12.2020

Kacper Dzięgiel

Kacper Dzięgiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy cierpliwi, kompetentni, dowcipni, wyrozumiali i chętni do rady i pomocy. Zajęcia teoretyczne sprawnie przeprowadzane i informatywne Zajęcia praktyczne zawsze dostosowane do twoich potrzeb

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.12.2020

Tomek Wiencek

Tomek Wiencek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Atrakcyjna cena, ciekawe wykłady. Bardzo elastyczne godziny pracy, można spokojnie dobrać pod zajęcia w szkole bądź w pracy. Samochody w dobrym stanie, profesjonalne podejście do każdego klienta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.12.2020

Wiktor Jędrzejczyk

Wiktor Jędrzejczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Elastyczne godziny jazd, cierpliwy i uprzejmy instruktor, a co najważniejsze bardzo skuteczny! Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.12.2020

Mateusz Polak

Mateusz Polak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę jazdy. Szkolenie teoretyczne jak i praktyczne prowadzone w miłej atmosferze w profesjonalny sposób. Godziny szkolenia elastyczne, a podejście do kursanta indywidualne.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.12.2020

Krzysiek Korczyk

Krzysiek Korczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajny ośrodek szkoleniowy, jak i właściciel jak i instruktor bardzo komunikatywni, pomocni i uprzejmi. Z umuwieniem jazd nie ma żadnych problemów, krótkie terminy, a wykłady bardzo interesujące i przeprowadzane w bardzo ciekawy sposób.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.12.2020

Zbigniew Iskierka

Zbigniew Iskierka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazda i bardzo miła atmosfera. ????

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.12.2020

Maks Stopka

Maks Stopka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła na profesjonalnym poziomie, właściciel, a zarazem wykładowca ciekawie i zrozumiale prowadzący wykłady, instruktor cierpliwy, spokojny, opanowany. Ogólnie szkoła godna polecenia.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 09.12.2020

Dominika Frąc

Dominika Frąc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, instruktor wszystko dokładnie tłumaczy. Profesjonalne przygotowanie pod względem teoretycznym jak i praktycznym, elastyczne godziny jazd oraz wykładów. Bardzo polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.12.2020

Hania Pałysiewicz

Hania Pałysiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z kursu jestem bardzo zadowolona, dzięki dobremu przygotowaniu Pana Darka egzamin państwowy zdany za pierwszym razem. Podczas jazd bardzo miła i spokojna atmosfera, która sprzyja nauce.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.10.2020

PATRYCJA S ...........k ip: 193.200.133.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła jazdy, pełen profesjonalizm. Polecam każdemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 09.10.2020

Anzhelika Khudiakova

Anzhelika Khudiakova
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście do ucznia, bardzo dobrzy instruktorzy, jestem mega zadowolona. Bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 13.08.2020

Paweł Pytlarz

Paweł Pytlarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem zadowolony z kursu, profesjonalne podejście i miła atmosfera, odbyłem wszystkie godziny. Instruktor nauczył mnie wszystkiego od podstaw i przepisów i jazdy samochodem, dlatego w wordzie zdałem test za pierwszym razem, z jazdą w wordzie było gorzej :P ale to wyłącznie przez stres, kwestia człowieka. Mile wspominam szkołe :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.08.2020

Beata N ....l ip: 94.254.176.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobre i spokojne podejście do kursantów wysoki poziom nauki jazdy oraz wykwalifikowani instruktorzy Polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.08.2020

Kamila Targosz

Kamila Targosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy!!! Gorąco polecam!!!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.08.2020

Magdalena Mikociak

Magdalena Mikociak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mila atmosfera, bardzo ciekawe wyklady a przede wszystkim mily instruktor cierpliwy wszystko dokladnie i spokojnie wytlumaczy. Bardzo polecam nauke jazdy Pana Darka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 30.07.2020

Klaudia Kubica

Klaudia Kubica
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs prowadzony w bardzo miłej atmosferze. Wykłady były ciekawe, dlatego dużo z nich zapamiętałam. Pan instruktor sympatyczny, bardzo cierpliwy, wszystko spokojnie tłumaczył. Ogólnie bardzo polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 28.07.2020

Martyna Wiercinska

Martyna Wiercinska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo szkole jazdy PODWALE BIELSKO. Indywidualne podejście do ucznia, pełen profesjonalizm. Instruktorzy z powołania :) świetne przygotowanie do egzaminu jak i po odebraniu dokumentu ;) Super atmosfera na lekcjach oraz przystępna cena :) Martyna

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.07.2020

Ola Kawalec

Ola Kawalec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

profesjonalne podejście, miła atmosfera. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.07.2020

Klaudia Zemanek

Klaudia Zemanek
Opinia niezweryfikowna

Instruktorzy z powołaniem, zasoby cierpliwości mają chyba nie do wyczerpania ????. Bardzo łatwo dogadać się co do terminów kursu oraz jazd. Profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Jak dla mnie najlepsza szkoła w Bielsku-Białej.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!!:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.07.2020

Aga Agnieszka

Aga Agnieszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Kursy prowadzone rzetelnie, w świetnej atmosferze. Brak ukrytych kosztów. Bardzo dobra lokalizacja. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.07.2020

Arek Krupa

Arek Krupa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej godne polecenia! Cała wiedza przekazana w miłej i sympatycznej atmosferze. Bardzo dobrze wspominam czas spędzony na kursie. Polecam i pozdrawiam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 24.07.2020

Dominika Dobija

Dominika Dobija
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Wszystko bardzo dobrze wytłumaczone. Świetna atmosfera, bardzo jasno wszystko od podstaw pokazane i dokładnie omawiane, cena bardzo fajna.Jestem mega zadowolona z kursu. Polecam!!♥️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 24.07.2020

Ola k .....c ip: 37.47.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miła atmosfera, profesjonalne podejście. Polecam serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.07.2020

Sylwia Sobolewska

Sylwia Sobolewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, profesjonalne podejście, miła atmosfera!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2020

Scott Bielinski

Scott Bielinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na szkołę Pana Darka natknąłem się przypadkiem. Wcześniej przeglądałem oferty innych ośrodków jazdy, ale żaden mi nie zaimponował. Od pierwszego spotkania w biurze, czułem, że to jest TO. Bardzo lubiłem jazdy, które nie tylko dawały podstawy manewrowania pojazdem czy zachowanie się na jezdni wśród innych uczestników ruchu drogowego, ale spokój instruktora, cierpliwość, życzliwość, miłe i empatyczne usposobienie. Nie było tu miejsca na nerwy czy kiepską atmosferę. Bardzo dużo zrozumiałem i nauczyłem się. Instruktorzy są z powołania z wieloletnim doświadczeniem. Każdemu szczerze polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców Podwale w Bielsku-Białej. Brak ukrytych kosztów, wszystko jest jasne w momencie podpisania umowy. Poza tym, jest świetnie ulokowany tuż obok dworca PKP/PKS.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.07.2020

Gabriela Rumian

Gabriela Rumian
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor zarówno nauczający teorii jak i praktyki bardzo uprzejmy i rzetelny. Miła atmosfera. Polecam gorąco!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)