PODWALE BIELSKO Dariusz Wizner (107)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.05.2021

Monika Łusińska

Monika Łusińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ja kontakt ze szkołą prawa jazdy miałam jakieś 20 lat temu i mogę polecić w 100%. Doświadczona kadra nauczająca, miła i sympatyczna. Poleciłam ich jeszcze kilku osobom i wszyscy byli bardzo zadowoleni.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.05.2021

Kacper Mazur

Kacper Mazur
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.05.2021

Julia Glos

Julia Glos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam :) świetna szkoła i sympatyczna atmosfera

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.04.2021

Mateusz L ..y ip: 90.156.66.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetny ośrodek szkolenia kierowców. Sprawne, zadbane samochody, zaangażowani i cierpliwi instruktorzy z ogromnym doświadczeniem. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 15.04.2021

Agnieszka Bysko

Agnieszka Bysko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs ok

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.04.2021

Rafał Wróbel

Rafał Wróbel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 08.04.2021

Łukasz Nikiel

Łukasz Nikiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalnie, uczciwie i w bardzo miłej atmosferze. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.04.2021

Łukasz N ....l ip: 77.255.182.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalnie, uczciwie i w bardzo miłej atmosferze !!!! Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.04.2021

Maciek Zolichowski

Maciek Zolichowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bezkonkurencyjna jakość za tę cenę, w OSK Podwale uczyłem się w 2014r. Pan Darek - świetny wykładowca, instruktorzy również wspaniali, świetne podejście i masa cierpliwości. Polecam z czystym sumieniem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.04.2021

Grzegorz G .....h ip: 37.47.122.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobrze i dokładnie uczą

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.04.2021

Sebastian Folek

Sebastian Folek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mineło z jakieś 8 lat jak chodziłem do Osk Podwale bardzo miło wspominam lekcji nauki jazdy bardzo profesionalini instruktorzy miła atmosfera atrakcyna cena

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.04.2021

Katarzyna Łusińska-Szcześniak

Katarzyna Łusińska-Szcześniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkola jazdy w Bielsku. Rewelacyjne podejscie do kursanta, świetne przekazanie wiedzy teoretycznej jak i praktycznej. Polecam w 100%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.04.2021

Marcin Kasperydus

Marcin Kasperydus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Dariusz jest profesjonalistą w swoich fachu. Świetnie tłumaczy oraz pokazuje krok po kroku wszystkie instrukcje . Polecam, szkoła warta uwagi.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.04.2021

Wojciech J ....k ip: 37.47.65.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Ośrodek godny polecenia, dogodne terminy, miła atmosfera, egzaminy zdane za 1 podejściem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.04.2021

Wojciech Światłoch

Wojciech Światłoch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs profesjonalnie przeprowadzony, Pan Krzysztof że stoickim spokojem wszystko wyjaśniał :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.04.2021

Joanna Handzel

Joanna Handzel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam tą szkołę jazdy. Mila atmosfera jak i indywidulane podejście do kursanta. Wszystko jasno wytłumaczone. Instruktorzy bardzo spokojni.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.03.2021

Adrian Sobczyk

Adrian Sobczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z czystym sercem super podejście i co najważniejsze potrafi nauczyć.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 26.03.2021

Adrian S .....i ip: 89.68.162.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Minęło już sporo czasu odkąd uczyłem się do egzaminu na prawo jazdy w szkole jazdy Podwale, ale wciąż wspominam ten czas bardzo dobrze. Instruktorzy Podwala mają zindywidualizowane podejście do każdego kursanta i duże pokłady cierpliwości. Mocno zależy im nie tylko na tym, by kursant zdał egzamin, ale także po prostu, by nauczył się dobrze jeździć. Zdecydowanie jest do dobry wybór.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.03.2021

Ania Tora

Ania Tora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera. Wszystko bardzo dobrze wytłumaczone. Jestem zadowolona z kursu. Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.03.2021

Iwona Wróbel

Iwona Wróbel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy. Wyróżnia ją: indywidualne podejście do kursanta, miła atmosfera i profesjonalne przekazywanie wiedzy. Polecam w 100%.

Plusy

instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.03.2021

Lidia Zeman

Lidia Zeman
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lekcje prowadzone bardzo profesjonalnie. Cały kurs przeprowadzony w miłej atmosferze podczas zajęć teoretycznych jak i praktycznych. Instruktor podaje bardzo duzo wskazówek potrzebnych i ułatwiających zrozumienie przeprowadzanego przez siebie materiału. Bardzo polecam zajęcia Na Podwalu za miłe i indywidualne podejście do każdego kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.03.2021

Zuza O .....n ip: 109.233.88.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Sympatycznie, konkretnie, skutecznie. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.03.2021

Halina G ........k ip: 188.146.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła jazdy. Instruktorzy teorii jak i jazdy kompetentni i cierpliwi. Ja jeździłam z Panem Wróblem i zdałam za pierwszym razem. Polecam wszystkim nowym kierowcom.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.03.2021

Aleksander Borótko

Aleksander Borótko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Niesamowici instruktorzy, którzy przykładają najwyższą wagę do uczniów, pełni zrozumienia i dyscypliny. Dzięki nim zdałem wszystkie egzaminy za pierwszym podejściem. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.03.2021

Peter Lukowicz

Peter Lukowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry instruktor jasne wykłady i bardzo podobny egzamin końcowy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.03.2021

Monika Prudel

Monika Prudel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zaangazowanie , pełen profesjonalizm oraz indywidualne podejscie do każdego kursanta. Polecam w 100% nie ma lepszej szkoły jazdy w Bielsku ☺

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.03.2021

Anna Kudłaciak

Anna Kudłaciak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Pełen profesjonalizm, miła atmosfera !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.03.2021

Grzegorz Piątek

Grzegorz Piątek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, profesjonaliści, duże wsparcie i pomoc na każdym etapie. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy!:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.03.2021

Lana Levkivska

Lana Levkivska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Od całego serca chce podziękować całej ekipie "Podwale Bielsko" za profesjonalne podejście do swej pracy oraz za indywidualne podejście do każdego kursanta. Na pewno będę polecała "Podwale Bielsko" swoim znajomym. Życzę a żeby grono kursantów się powiększało!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 06.03.2021

Agnieszka K ......k ip: 5.173.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Choć już bardzo dawno temu robiłam kurs prawa jazdy to miłe wspominam ten czas. Indywidualne i spokojne podejście do kursanta. Miła atmosfera. Polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)