PODWALE BIELSKO Dariusz Wizner (150)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 15.06.2022

Jakub Stekla

Jakub Stekla
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo ciekawe wykłady oraz super atmosfera. Na egzaminie państwowym nie było takiego miejsca gdzie bym nie był wcześniej na jazdach. Polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.06.2022

Krzysztof Michałowski

Krzysztof Michałowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, bardzo profesjonalne podejście instruktorów, wszystko utrzymane w miłej atmosferze. Bardzo dużo nauczyłem się przez cały okres przygotowawczy. Egzamin zdany za pierwszym razem :) Gorąco wszystkim polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.06.2022

Svitlana Borodukha

Svitlana Borodukha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Estem bardzo wdzięczna wszystkim ludziom, którzy tam pracują. Z całą pewnością mogę powiedzieć że są to profesjonaliści w swojej dziedzinie, którzy we wszystkim pomogą... POLECAM WSZYSTKIM NA!!!!!!%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.06.2022

Łukasz Uchański

Łukasz Uchański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam wszystkim zdającym! Począwszy od organizacji a na instruktorach skończywszy wszystko jest świetnie przygotowane i w miłej atmosferze. Łatwo jest skontaktować się z biurem, zaplanować jazdy i znaleźć wcześniejsze terminy w razie potrzeby. Jeździłem z kilkoma instruktorami i na każdej lekcji uczyłem sie czegoś nowego, poprawiałem wcześniejsze błędy. Najwiecej jazd miałem z Panem Krzysztofem i Adamem, którzy pokazali mi najczęstsze trasy egzaminacyjne i nauczyli mnie jak radzić sobie w różnych sytuacjach na drodze. Na końcu Pan Darek sprawdził moje umiejętności, które ocenił na bardzo dobre. Dzięki cierpliwości i podejściu do kursanta te jazdy to była przyjemność.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.05.2022

Agnieszka Dutka

Agnieszka Dutka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie. Instruktorzy przygotowali mnie na egzamin bardzo profesjonalnie i dzięki nim udało mi się zdać egzamin po dłuższej przerwie.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.05.2022

Krystyna Habdas

Krystyna Habdas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Goraco polecam ten ośrodek Za rowno pan Dariusz jak i Adam są bardzo skutecznymi instruktorami ;) zasadniczy ale przy tym bardzo mili . Dzięki nim doszlam do celu :) Polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2022

Konstanty Buffi

Konstanty Buffi
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mili instruktorzy, dobre podejście do kursanta. Szkoła świetnie przygotowuje do egzaminu, który został zdany za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 09.05.2022

Gosia Langanc

Gosia Langanc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, bardzo dobre indywidualne podejście do kursanta, przydatne wskazówki, świetnie przygotowane wykłady z teorii:)

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.05.2022

Antoni Sawicki

Antoni Sawicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mili, rzetelni instruktorzy, którym rzeczywiście zależy żeby kursant nie tylko zdał, ale też umiał jeździć, a cały kurs można ukończyć naprawdę sprawnie (u mnie niecałe 3 miesiące).

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.05.2022

Kamil Jóźwik

Kamil Jóźwik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy z "powołania" świetnie przygotowują do egzaminu, zapewniaąc przy tym miłą atmosfere.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.04.2022

Maksymilian Gram

Maksymilian Gram
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, egzaminy za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.04.2022

Marcin Krzempek

Marcin Krzempek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy, mili instruktorzy którzy przekazują dużo solidnej wiedzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.04.2022

Wiktoria T ......a ip: 82.177.100.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2022

Wiktor Wilczewski

Wiktor Wilczewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy. Do egzaminu przygotowała mnie bardzo dobrze. Zdałem za pierwszym razem. Instruktorzy jak i wykładowca są bardzo cierpliwi i umiejętnie, z pasją przekazują wiedzę. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.02.2022

Wiktor Jaroszowicz

Wiktor Jaroszowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziękuje, za naukę. Bardzo dobre podejście do kursantów, elastyczność w umawianiu terminów jazdy, dobra i przyjazna atmosfera. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.01.2022

Alex Sz

Alex Sz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem zadowolony z nauki w tej szkole. Nie miałem uwag jak do teoretycznej tak i praktycznej części kursu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.01.2022

Wiktoria Wandor

Wiktoria Wandor
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo cierpliwi instruktorzy, uprzejmi, ze świetnym, indywidualnym podejściem. Cenne wskazówki na przyszłość. Polecam :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.01.2022

Janek Ciuchta

Janek Ciuchta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera podczas Trwania kursu teoretycznego oraz indywidualne podejście do klienta podczas jazd co skutkowało zdaniem egzaminów za pierwszym razem. Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.01.2022

Bartek Łata

Bartek Łata
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalni instruktorzy miła atmosfera fajne wykłady nie klepanie formułek

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.01.2022

Maria Nowicka

Maria Nowicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalizm, cierpliwość, zaangażowanie i kursy szyte na miarę. Zarówno teoria jak i praktyka wyłożona w sposób szczególnie przyjazny i łatwy do przyswojenia. Czuć zaangażowanie w naukę młodych kierowców! Do tego metody nauki - ciekawy wykład, wspólna analiza testów, systematyczne powtarzanie manewrów na placu i na drodze niezwykle pomocne przy egzaminie. Atmosfera świetna - polecam bardzo mocno!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.01.2022

Natalia Piasecka

Natalia Piasecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy z indywidualnym podejściem do każdego,wykłady prowadzone z pasją.Miło wspominam :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 30.12.2021

Michał Szewczyk

Michał Szewczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście, bardzo miła atmosfera bardzo dobre i staranne przygotowanie do egzaminu, bardzo polecam :D

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.12.2021

Zofia Baszkiewicz

Zofia Baszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalni instruktorzy, dobrze przygotowali do egzaminu w krótkim czasie, samochody w dobrym stanie.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.12.2021

Julka Sroka

Julka Sroka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, najlepsze przygotowanie do egzaminu, zdane od razu. :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.12.2021

Kinga Pawlus

Kinga Pawlus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, bardzo wyrozumiali instruktorzy i wspaniała atmosfera!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 08.12.2021

Tomasz Rogoz

Tomasz Rogoz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo szybko można zdać prawko w takiej szkole ja zdałem i byłem zadowolony z metod nauczania

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 06.12.2021

Оля Саган

Оля Саган
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kategoria B Rodzaj szkolenia Kurs Polecam serdecznie,mili instruktorze, dobre podejście.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.12.2021

Jarosław Śleziak

Jarosław Śleziak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Doświadczona kadra instruktorów. Polecam naukę w OSK PODWALE

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.12.2021

Jarosław ......k ip: 188.147.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wspaniała szkoła. Gorąco polecam.Rodzinna atmosfera, wspaniali fachowcy z doświadczeniem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.12.2021

Hania Adamkiewicz

Hania Adamkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mili instruktorzy, dobre podejście do osoby uczącej się, tempo nauki jest odpowiednie, instruktorzy dopasowują zadania do umiejętności osoby uczącej się. Szkoła przygotowuje bardzo dobrze do egzaminu ale też do późniejszej samodzielnej jazdy. Jak najbardziej polecam:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy:)