PODWALE BIELSKO Dariusz Wizner (42)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.05.2020

Tomasz ..........k ip: 109.95.144.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jeździłem i z Panem Dariuszem i z Panem Krzysztofem. Obu cechuje niezwykły profesjonalizm i dbałość o szczegóły. Mogę teraz ich tylko polecić i serdecznie podziękować za to, że udało mi się w końcu uzyskać prawo jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.05.2020

Renata K ......k ip: 31.0.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktorzy ktorzy potrafią przekazac wiedzę ,mila atmosfera oraz profesjonalne podejscie do kursanta. POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo Dziękujemy!:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.05.2020

Grzegorz Maga

Grzegorz Maga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście. Sympatyczny, pomocny i wyrozumiały instruktor. Egzaminy wewnętrzny dobrze przygotowany i pomocne w późniejszym zadaniu egzaminów państwowych gorąco polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.05.2020

Natalia Duda

Natalia Duda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Bielsku-Białej ❤️ Pozytywni instruktoży, zawsze uśmiechnięci. Wspaniałe podejście do kursanta. Dzięki nauce w tej szkole zdałam prawo jazdy z pewnością siebie i najwyższym wynikiem. Z całego serca polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.05.2020

Tomek Nowak

Tomek Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs poprowadzony przez Pana Darka z dbałością o szczegóły. Wszystko bardzo dobrze wytłumaczone. Jazdy bez stresu. Dlatego też do egzaminu podszedłem na spokojnie i wszystko zdane bez problemu. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.05.2020

Angelika Bucka

Angelika Bucka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Robiłam prawko jakieś 9 lat temu ale do tej pory wspominam kursy bardzo pozytywnie . Pokazanie każdego szczegółu każdej rzeczy która jest bardzo istotna do egzaminu. Super naprawdę godni polecenia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.05.2020

Ola P .....k ip: 188.146.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo profesjonalne i miłe podejście do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2020

Paulina Kubaszek

Paulina Kubaszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie i szczerze polecam. Solidne przygotowanie zarówno teoretyczne jak i praktyczne. Profesjonalni i cierpliwi instruktorzy, egzamin zdałam za pierwszym razem :) Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.05.2020

Ewelina K .........a ip: 188.147.34.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołe Podwale Bielsko :) Wykłady prowadzone w profesjonalny sposób, godziny jazd są planowane zgodnie z dyspozycyjnością kursanta. Odpowiednie przygotowanie do egzaminu praktycznego.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 15.05.2020

Danuta P ....z ip: 83.22.92.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy! Pełen profesjonalizm! Instruktor Pan Wróbel oaza spokoju! Sytuacje stresujące dla kursanta potrafi w mgnieniu oka rozładować! A przede wszystkim bardzo dobry nauczyciel! Polecam tę szkołę z czystym sumieniem! !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.05.2020

Grzegorz ....... ip: 46.134.108.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo miłe i profesjonalne podejście do kursanta

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.05.2020

Kasia Maria Wilk

Kasia Maria Wilk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie ciekawe wykłady A jazda z Panem Krzyśkiem naprawde spokojna i miłej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 11.05.2020

Izabela D ...a ip: 194.33.77.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo miła atmosfera, profesjonalne podejście do kursanta oraz duża cierpliwość. Mimo że to było kilka lat temu miło wspominam:) Pozdrawiam:)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 08.05.2020

Anna K ...k ip: 31.0.71.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam! Wiedza przekazywana w bardzo jasny sposób, instruktor bardzo cierpliwy i spokojny.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.05.2020

Agata Honkisz

Agata Honkisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam. Ciekawe wykłady, bardzo kompetentni szkoleniowcy. Cena korzystna

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.05.2020

Mirek Jastrzebowski

Mirek Jastrzebowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor z którym odbywałem jazdy bardzo cierpliwy i pozytywnie nastawiony . Podstawowa sprawa to fajna atmosfera , która pozwoliła na zmniejszenie stresu związanego z jazdami . Egzamin zdany za drugim razem z mojego powodu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 07.05.2020

Aleksandra S .......l ip: 5.174.144.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miło wspominam naukę jazdy, mimo że było na początku dość stresująco, jak to na nauce jazdy... Udało się zdać egzamin i do dziś nie miałam ani jednej nieprzyjemnej sytuacji na drodze :-) (odpukać)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.05.2020

Paweł H ........k ip: 185.28.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdawałem co prawda już jakiś czas temu, także nie wiem czy "kadra" jest taka sama, ale atmosfera byla super i panowie od jazd super. Nauka szła szybko i bezproblemowo. Polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.05.2020

Samuel Bartosik

Samuel Bartosik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne, a zarazem wyrozumiałe i miłe podejście do kursanta. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 03.05.2020

Wojciech P ......i ip: 37.131.133.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

W pełni profesjonalne podejście w miłej i przyjaznej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.05.2020

Tomek W ....k ip: 213.232.84.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Atrakcyjna cena, ciekawe wykłady. Bardzo elastyczne godziny pracy, można spokojnie dobrać pod zajęcia w szkole bądź w pracy. Samochody w dobrym stanie, profesjonalne podejście do każdego klienta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.04.2020

Danuta Wandor

Danuta Wandor
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam zwłaszcza paniom, które same już nie wierzą w to, że mogą zdać egzamin, jeździć poprawnie i czerpać przyjemność z prowadzenia samochodu. To nie tylko nauka jazdy ale też duże wsparcie psychologiczne. Bardzo miło wspominam kurs i jeszcze raz dziękuję za cierpliwość, wyrozumiałość i miłą atmosferę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.04.2020

Artur Królczyk

Artur Królczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybór tej szkoły to strzał w dziesiątkę! Słowem wstępu- cała nasze grupa zdała egzamin za pierwszym razem. Instruktorzy posiadają ogromną wiedzę, podchodzą bardzo profesjonalnie do nauki kursantów, co przekłada się na zdawalność. Mówi się, że człowiek dopiero po zdaniu prawa jazdy uczy się jeździć, jednak w przypadku tej szkoły ta reguła się nie sprawdza. P. Dariusz faktycznie uczy jak należy prowadzić samochód, pokazuje nawyki i błędy których trzeba się ustrzegać. Grafik jazd ustalany bezproblemowo i w krótkim odstepie między poszczególnymi jazdami, co pozwala szybko i płynnie zamknąć temat. Jeżeli szkoła jazdy to tylko Podwale. Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.04.2020

Agnieszka Borowska

Agnieszka Borowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrze wspominam instruktora i sposób przekazywania wiedzy. Instruktor był bardzo spokojny podczas jazd, potrafił w bardzo obrazowy sposób wyjaśnić, jak wykonywać manewry.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.04.2020

Wojciech Szymborski

Wojciech Szymborski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gdybym miał jeszcze raz robić kurs na prawo jazdy, oby tak się nie stało :D, to na pewno wybrałbym ośrodek Podwale Pana Dariusza Wiznera. Jego profesjonalizm, łatwość nawiązywania kontaktów, stoicki spokój, poczucie humoru powoduje całkowicie zerowy...zero stresu, i wszystko staje się łatwiejsze. Dlatego poleciłem Ośrodek Podwale swojemu synowi, oraz córce zdali bez większych problemów córka za pierwszym razem. Gorąco polecam, oby więcej takich szkoleniowców.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za miłe słowo! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.04.2020

Kamil S .....i ip: 89.79.125.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Dariusz potrafił przygotować do egzaminu nawet kogoś tak opornego jak ja. Dzięki kursowi udało mi się zdać wszystko za 1szy razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.04.2020

Wojciech Stebnicki

Wojciech Stebnicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Dariusz szkolił mnie a następnie przygotowywał do egzaminu na prawo jazdy kat. B. Doskonale wspominam współpracę. Pełen profesjonalizm i świetna organizacja. Gorąco polecam.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 22.04.2020

Natalia D ...............k ip: 37.248.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdawalam prawo jazdy juz jakis czas temu, ale pozytywnie oceniam caly kurs. Wyklady teoretyczne prowadzone byly rzeczowo i na temat. Szybko udalo mi sie zdac pozytywnie ta czesc kursu bez poprawek. Kolejnym etapem byly jazdy. Instruktorzy tlumaczyli jak przygotowac sie na egzamin, na co zwrocic uwage, jakie sa najczesciej popelniane bledy. Zawsze mozna bylo dostosowac jazdy do godzin ktore mi odpowiadaly. Generalnie fajna szkola nauki jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.04.2020

Aneta W-k

Aneta W-k
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bez stresowa nauka jazdy dziękuję za poświęcony czas Panu Dariuszowi i stoicki spokój.Polecam ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.04.2020

Beata Tlałka

Beata Tlałka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Prawo jazdy robiłam parę lat temu, ale do tej pory miło wspominam kurs. Atmosfera spokojna, instruktorzy opanowani.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy! :)