Liczba odwiedzin: 45420 Jesteś właścicielem tej szkoły?

PAWLIK - Ośrodek Szkolenia Kierowców

  660 opinii w tym 421 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.03.2020

Filip Wieczorek

Filip Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam gorąco, świetni instruktorzy jazdy, wykładowca również sympatyczny i zabawny !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2020

Magdalena Fabiańska

Magdalena Fabiańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić OSK Pawlik. Mega miła, przyjemna i luźna atmosfera, w której nie ma mowy o żadnym stresie. Sama przyjemność przychodzenia na jazdy zarówno do Konrada jak i Michała. Ogromna wiedza obu instruktorów, którą świetnie potrafią przekazać. W OSK Pawlik robiłam kursy na kategorie A i C, a egzaminy zdane za pierwszym podejściem, mówią same za siebie. POLECAM!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2020

Brajan Korzeniewski

Brajan Korzeniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Pawlik. Bardzo fajni instruktorzy, godziny jazd dostosowane do moich potrzeb oraz duży profesjonalizm i super przekazana wiedza.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.02.2020

Tomasz Chyżewski

Tomasz Chyżewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z racji iż kilka kategorii posiadam, przerobiłem kilka różnych szkół. Ale ta szkoła przebiła wszystkie. Przede wszystkim ŚWIETNA ATMOSFERA ogromne DOŚWIADCZENIE instruktorów. Ja zrobiłem w OSK PAWLIK kurs na kat C+E i egzamin zdany za pierwszym razem. Serdecznie polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.01.2020

Aleksandra Remiś

Aleksandra Remiś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera i najlepsi i strukturzy, bardzo polecam !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.01.2020

Martyna Kopyt

Martyna Kopyt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo ale to bardzo Super Instruktorzy bardzo fajna atmosfera i przemili ludzie , z całego serca polecam ❤️

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.01.2020

Justyna Pietrykowska

Justyna Pietrykowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera i profesjonalizm zarazem. Szczególnie dziękuję Alicji za anielski spokój i cierpliwość!!! Ezgamin zdany za pierwszym podejsciem!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.12.2019

Paulina Dzięcioł

Paulina Dzięcioł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przemiła atmosfera, instruktorzy potrafią zmotywować do działania, cierpliwość do kursanta, podczas jazd można zapomnieć o jakimkolwiek stresie. Polecam z całego serca!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.12.2019

Natalia Malinowska

Natalia Malinowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.12.2019

Julia Garbol

Julia Garbol
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, szczególnie panią Alicje!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.11.2019

Patryk Kipich

Patryk Kipich
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Pawlik właśnie zdałem egzamin wszystko dzięki panu Michałowi Super prowadzone kursy,miła. Atmosfera.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.10.2019

Filip Baliński

Filip Baliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, zawsze chętni do pomocy Przyjazna atmosfera podczas trwania kursu Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 19.10.2019

Karolina Załęgowska

Karolina Załęgowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK PAWLIK. Podczas jazd panuje miła atmosfera. Szczególnie Pana Konrada oraz Panią Alicję, którym szczerze dziękuje za przygotowanie do egzaminu państwowego ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.10.2019

Mateusz Łęgowik

Mateusz Łęgowik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera zarówno na wykładach, jak i na jazdach. Szybko i bezproblemowo. Instruktorzy wiedzą, co robią. Polecam z całego serducha!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.10.2019

Damian Paradowski

Damian Paradowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na wstępie chciałbym podziękować za przygotowanie mnie do egzaminu na kategorie c oraz ce. Zarowno teorie jak i praktykę zdałem za pierwszym razem. Bardzo miła atmosfera. Nie zawiodłem się na osk Pawlik. Polecam wszystkim, bo warto!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.09.2019

Konrad Perliński

Konrad Perliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor bardzo miły, zabawny a przy tym konkretny oraz zawraca uwagę na detale. Podczas wykładów wszystko szczegółowo wyjaśnia. Opowiada o różnych sytuacjach na drodze z życia codziennego. Na jazdach omawia wszystkie żeczy na temat motocykli oraz techniki jazdy. Polecam serdecznie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.09.2019

Grażyna Pawlak

Grażyna Pawlak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła. Wykłady ciekawe pozwalają na szybkie przyswojenie wiedzy. Bezstresowe jazdy. Mega duża cierpliwość. Alicja i Magda najlepsze instruktorki. Dziękuje :*

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2019

Antek Grabowski

Antek Grabowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przede wszystkim dobra atmosfera i super przygotowanie przez pana Michała. Prawko zdane za pierwszym podejściem :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2019

Kuba Karpiński

Kuba Karpiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam najlepsza szkoła nauki jazdy w mieście wszystko zdane za 1

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.09.2019

Chri Stine

Chri Stine
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ze szczerego serca chciałabym podziękować za przygotowanie mnie nie tylko do egzaminu ale za naukę jazdy na motorze! Jestem strasznym nerwusem jeśli chodzi o egzaminy a do tego gonił mnie termin wyjazdu pracy za granicą. Pan Michał dokonał wszelkich starań bym wyrobiła się w czasie za co jestem niezmiernie wdzięczna. Polecam wszystkim!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.08.2019

Antoni Górecki

Antoni Górecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w Płocku. Bardzo przyjazna atmosfera. Instruktorzy na najwyższym poziomie. Świetne przygotowanie do teorii jak i praktyki. Żałuję , że kurs już się skończył. Polecam wszystkim przyszłym kierowcom!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.08.2019

Krzysztof Rogowski

Krzysztof Rogowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

super atmosfera, doskonałe przygotowanie do egzaminu praktycznego

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.07.2019

Kryspin Wronowski

Kryspin Wronowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców. Bezstresowo i merytorycznie. Kadra instruktorska na bardzo wysokim poziomie. Dziękuję za przekazaną wiedzę zarówno teoretyczną jak i praktyczną. Polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.07.2019

Monika Kozłowska

Monika Kozłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ośrodek zasługuje naprawdę na bardzo wysoka ocenę. Kurs prowadzony w profesjonalny sposób a jednocześnie w bardzo przyjaznej atmosferze. W każdej chwili można liczyć na pomoc i wsparcie instruktora., można zadzwonić dopytać rozwiać swoje wątpliwości. Michał zawsze znajdzie czas a przede wszystkim jest pełen zrozumienia i cierpliwości dla każdego kursanta.... Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.06.2019

Piotr Ossowski

Piotr Ossowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobry ziomek i potrafi nauczyć i pożartować. Totalnie bezstresowo

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.06.2019

Damian Łasiak

Damian Łasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykupione kilka godzin ,a bardzo przydatne wskazowki,dzieki ktorym zdalem ,bardzo polecam ,wszystko na luzie , zero stresu ,brak zastrzeżeń

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.06.2019

Sebastian Tolka

Sebastian Tolka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kończyłem kurs na kat A w innym ośrodku nie zapisałem się na egzamin bo nie czułem się pewnie. Wykupiłem sobie 4 godz w OSK PAWLIK teraz na placu manewrowym wszystko na jednym kole mogę robić :), egzamin za pierwszym razem zdany. Zamierzam zrobić kat C tylko OSK PAWLIK!!!!!!!!!!!!! MISTRZOSTWO !!!!!!!!!!!!POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.05.2019

Sylwia Sękowska

Sylwia Sękowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Pawlik! Bardzo miła atmosfera, instruktorzy maja bardzo dobre podejście do każdego kursanta jak również bardzo ciekawie prowadzone wykłady

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.05.2019

Natalia Więckiewicz

Natalia Więckiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy świetna, instruktorzy mają dobre podejście do każdego kursanta, miła i przyjemna atmosfera oraz bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.04.2019

Hubert Opulski

Hubert Opulski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu na kategorie C oraz C+E - egzaminy zdane za pierwszym razem.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak