Ośrodek Szkolenia Kierowców Puchta (313)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.07.2021

Dominika Janus

Dominika Janus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Przede wszystkim nauka jak jeździć, a nie tylko zdać egzamin. Świetne podejście!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za miłe słowa. Jest nam niezmiernie miło że mogliśmy spełnić oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców. Jeszcze raz gratulacje! Do zobaczenia na drogach.
Pozdrawiam serdecznie

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.07.2021

Martyna Kołodziejczyk

Martyna Kołodziejczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Co tu dużo mówić... pełna profeska i wszystko na najwyższym poziomie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za miłe słowa. Jest nam niezmiernie miło że mogliśmy spełnić oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców. Jeszcze raz Gratulacje! Do zobaczenia na drogach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.05.2021

Martyna Jechna

Martyna Jechna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy Ósrodek Szkolenia Kierowców. Polecam gorąco!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za miłe słowa. Jest nam niezmiernie miło, że mogliśmy spełnić oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców. Jeszcze raz gratulacje! Do zobaczenia na drogach!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.05.2021

maja r ...a ip: 91.207.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

gorąco polecam!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za miłe słowa. Jest nam niezmiernie miło, że mogliśmy spełnić oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców. Gratulacje! Pozdrawiam serdecznie.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.04.2021

Katarzyna Tomaszewska

Katarzyna Tomaszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, super przygotowanie do egzaminu.

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za miłe słowa. Jest nam niezmiernie miło, że mogliśmy spełnić oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców .
Jeszcze raz gratulacje i do zobaczenia na drogach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.04.2021

Karolina Ciszkowska

Karolina Ciszkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowania do egzaminów i cudowna atmosfera, polecam z całego serca!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za miłe słowa. Jest nam niezmiernie miło, że mogliśmy spełnić oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców. Jeszcze raz gratulacje! Do zobaczenia na drogach. Dziękuję za miłą współpracę.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.03.2021

Marysia Kamińska

Marysia Kamińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu, atmosfera cudowna! Szczerze polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za miłe słowa. Jest nam niezmiernie miło, że mogliśmy spełnić oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców. Jeszcze raz gratulacje! Do zobaczenia na drogach.
Bardzo dziękujemy za miłą współpracę.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.03.2021

Karolina Czyz

Karolina Czyz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera i super przygotowanie do egzaminu.. Bardzo polecam..!!!!!❤!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za miłe słowa. Jest nam niezmiernie miło, że mogliśmy spełnić oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców.
Pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.02.2021

Gabriela D ....... ip: 37.47.28.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam, zdane za pierwszym!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za miłe słowa. Jeszcze raz gratulacje. Jest nam niezmiernie miło, że mogliśmy spełnić oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2021

Piotr Z ......i ip: 37.30.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo przyjemna atmosfera podczas kursu jak i jazd

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za miłe słowa. Jeszcze raz gratulacje. Jest nam niezmiernie miło, że mogliśmy spełnić oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.02.2021

Dominik Laskowski

Dominik Laskowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne i profesjonalne przygotowanie w każdym aspekcie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo. Jeszcze raz gratulacje! Bardzo dziękujemy za miłą współpracę.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 15.01.2021

Julia Polak

Julia Polak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całą przyjemnością pisze tą opinie o OSKPuchta Szkoła ma profesjonalne podejście do kursantów, interesujące wykłady bardzo dobre przygotowanie do egzaminów. Świetna atmosfera podczas kursu. Egzaminatorzy wykazali się szczególną cierpliwością co do mnie ponieważ potrzebowałam troszkę więcej czasu do zdania egzaminu praktycznego. Nie pozwalali wątpić i powiedzieli że cel jest coraz bliżej motywacja na pierwszym miejscu. Dziękuję jeszczw raz. A OŚRODEK szkolenia kierowców Pana Jerzego Puchty Polecam serdecznie. Jak na kurs to tylko tam Pozdrawiam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za miłe słowa
Jest nam niezmiernie miło, że mogliśmy spełnić oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców.
Jeszcze raz gratulacje i do zobaczenia na drogach! Szerokiej drogi!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.01.2021

Kasia Czyż

Kasia Czyż
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę jazdy. Bardzo miła atmosfera oraz bardzo dobre przygotowanie do egzaminu.????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za miłe słowa.
Jest nam niezmiernie miło, że mogliśmy spełnić oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców.
Jeszcze raz gratulacje!
Do zobaczenia na drogach

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.11.2020

Paulina Poleska

Paulina Poleska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam! Świetna atmosfera, bardzo mili instruktorzy, którzy podchodzą bardzo profesjonalnie do kursantów i dodają wiary w siebie. Jazda dla mnie to była czysta przyjemność. Miałam możliwość jeździć z Panem J. Puchtą i Panem M. Siejakiem i jestem bardzo zadowolona z podejścia i wyrozumiałości jakie mają do kursantów. Dziękuje za wsparcie i w wiarę we mnie. Polecam serdecznie!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za miłe słowa.
Jest nam niezmiernie miło, że mogliśmy spełnić Pani oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców.
Jeszcze raz gratulacje!
Do zobaczenia na drogach!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.11.2020

Sara Brzezińska

Sara Brzezińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę jazdy. Bardzo miła atmosfera oraz profesjonalne przygotowanie do egzaminu.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za miłe słowa.
Jest nam niezmiernie miło, że mogliśmy spełnić oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców.
Jeszcze raz gratulacje!
Do zobaczenia na drogach!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.11.2020

Michał W .......... ip: 37.248.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

OSK PUCHTA może być wzorem dla innych ośrodków, jak należy uczyć ludzi jeździć samochodem. Wykłady pana Jerzego obejmowały rzeczy naprawdę istotne i praktyczne wystarczyły mi do zdania obu egzaminów państwowych. Jazdy z instruktorem - panem Mariuszem Siejakiem będę wspominał przez resztę mojej zmotoryzowanej kariery. Oprócz oczywistego faktu, że nauczył mnie jeździć samochodem, wpoił mi szacunek dla przepisów i innych uczestników ruchu drogowego. Dodatkowo atosfera jaką budował swoją życzliwością i chumorem sprawia, że ze smutkiem rozstaje się z moim mistrzem. "Lepiej dotrzeć na miejsce dwadzieścia minut za późno, niż zejść z tego świata o dwadzieścia lat za wcześnie" - to jego słowa, które mówią więcej, niż cały mój referat. Każdemu niezdecydowanemu z czystym sercem polecam OSK PUCHTA. Spróbujcie i dołączcie się do tego łańcuszka pozytywnych opinii.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za miłe słowa.
Jest nam niezmiernie miło, że mogliśmy spełnić oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców.
Jeszcze raz gratulacje! Dziękujemy za miłą współpracę i życzymy przyjemnego podróżowania!.
Do zobaczenia na drogach!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.10.2020

Bożena Dąbrowska

Bożena Dąbrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca mogę polecić tą szkołę Bardzo miła atmosfera oraz profesjonalne przygotowanie do egzaminu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za miłe słowa.
Jest nam niezmiernie miło, że mogliśmy spełnić Pani oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców. Jeszcze raz gratulacje i do zobaczenia na drogach!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.10.2020

Zuzia Rosińska

Zuzia Rosińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mogę tylko polecić! Atmosfera, podejście, żadnych minusów:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za miłe słowa.
Jest nam niezmiernie miło, że mogliśmy spełnić oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców.
Jeszcze raz gratulacje! Do zobaczenia na drogach!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.10.2020

Dawid S .......... ip: 94.254.170.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam jest super :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za miłe słowa. Jeszcze raz gratulacje! Do zobaczenia na drogach!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 03.10.2020

Katarzyna Bulik

Katarzyna Bulik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ! Zajęcia teoretyczne zostały przeprowadzone profesjonalnie. Pan Jerzy Puchta potrafi przekazać wiedzę oraz cenne wskazówki dotyczące egzaminu ( w tym na co należy zwrócić szczególną uwagę, jakie pytania częstą się pojawiają ) dzięki czemu egzamin teoretyczny zaliczyłam za 1 razem z maksymalną ilością punktów możliwych do zdobycia. Co do nauki praktyki potrzebowałam więcej czasu....ale instruktorzy w tym również wykazali się profesjonalizmem, cierpliwością, opanowaniem więc nauka przebiegała w bezstresowej atmosferze :) Każdemu kto wątpi w swoje umiejętności i boi się prowadzić auto polecam naukę w tej szkole jazdy ! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za. miłe słowa. Jest nam bardzo miło, że mogliśmy spełnić Pani oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców. Gratulacje jeszcze raz i do zobaczenia na drogach. Pozdrawiam serdecznie. Jerzy Puchta

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.09.2020

Paulina Żabicka

Paulina Żabicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miłe zaskoczenie Panami instruktorami. Pełen profesjonalizm i podejście do każdego kursanta indywidualne a przede wszystkim spokojne i opanowane. Każdemu z osobna kto będzie miał zamiar iść na prawo jazdy to tylko właśnie tam. Polecam z całego serca szkołę u Pana Jerzego Puchty. !!!♥️

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za miłe słowa.
Jest nam naprawdę bardzo miło, że jest Pani zadowolona z procesu szkolenia. To jest dla nas wielka satysfakcja. Jeszcze raz gratulacje I do zobaczenia na drogach!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.08.2020

Magdalena Piórkowska

Magdalena Piórkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam tę szkołę. Instruktorzy podchodzą do każdego indywidualnie i dodają wiary w siebie. Jest bardzo miła i luźna atmosfera, zero stresu. Wyjazdy do Ostrołęki to czysta przyjemność. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za profesjonalne przygotowanie do egzaminu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za miłe słowa. Jest nam bardzo miło, że mogliśmy spełnić Pani oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców. Jeszcze raz gratulacje!
Do zobaczenia na drogach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2020

Karolina Zwolińska

Karolina Zwolińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam!!!!Bardzo miła atmosfera i profesjonalne podejście do kursantów. Na uwagę zasługuje cierpliwość i spokój instruktorów. W szczególności dziękuję panu Jerzemu Puchcie za świetne przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za miłe słowa. Jeszcze raz gratulacje. Jest nam niezmiernie miło, że mogliśmy spełnić oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców. Do zobaczenia na drogach!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.08.2020

Dawid P .......a ip: 109.196.36.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wiecie co powiedział Juliusz Cezar do optymatów w Górach Sabińskich 12 marca 64 p.n.e? Nie? Ja też nie, ale powiem Wam co wiem, a wiem, że zapisując się do tego ośrodka szkolenia kierowców na 100% zostaniecie przygotowani do egzaminów, przy świetnej atmosferze. Nie ma tutaj podejścia "na przymus", każdemu zależy na tym byś zdał/zdała to prawo jazdy za 1 razem. Wszyscy są życzliwi i chcą Ci pomóc. Co do jazd... Osobiście trafiłem na instruktora Mariusza i to z Nim przejeździłem prawie wszystkie godziny - odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Ogrom doświadczenia i łatwość w przekazywaniu wiedzy (dodatkowo z solidną dawką humoru :D). Osoby, które chociaż raz były na wyjeździe do Ostrołęki z Panem Mariuszem, na pewno wiedzą o co chodzi :). Przydałoby się w Polsce więcej firm, które by tak dbały o klientów. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za. miłe słowa. Jest nam niezmiernie miło , że mogliśmy spełnić oczekiwania w zakresie szkolenia. Jeszcze raz gratulujemy. Do zobaczenia na drogach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.08.2020

Anita Kołodziejczyk

Anita Kołodziejczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jaką można sobie wymarzyć. Instruktorzy wspaniali. Gorąco polecam !

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.07.2020

Karolina B .......a ip: 5.173.24.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wspaniali instruktorzy! Podchodzą do każdego kursanta indywidualnie. Z cierpliwością i uśmiechem na twarzy. Miałam przyjemność nauki jazdy z Panem Mariuszem. Co za wspaniały człowiek!! Wszystko wytłumaczy , tyle ile kursant potrzebuje. Dodawał mi motywacji na każdej jeździe samochodem. To dzięki niemu zdałam egzamin!!!. Miałam rowniez okazje poznać ,,szefa,, czyli Pana Jurka :) Ma wielkie serce :) kiedy bałam sie egzaminu , porozmawiał ze mną , dodał mi otuchy :) to człowiek o wielkim sercu :) tym bardziej szkoda ze już z nimi nie będę jeździła ale zarazem ciesze się ogromnie ze zdałam. Mogę powiedzieć szczerze ze nie ma innych na świecie tak wspaniałych instruktorów jak wlanie Ci Panowie. Tylko oni przygotują was do bezstresowej i bezpiecznej jazdy samochodem. Polecam w 100% Karolina :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za piękną i wzruszającą opinię.
Jest nam niezmiernie miło że mogliśmy spełnić oczekiwania w zakresie szkolenia. Jeszcze raz gratulujemyi do zobaczenia na drogach!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.05.2020

Klara Fedorczyk

Klara Fedorczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła naprawdę godna polecenia! Życzliwi ludzie, profesjonalizm i świetna atmosfera sprawiają, że nie ma czegoś takiego jak stres. Indywidualne podejście i cierpliwość do każdego kursanta. Jestem bardzo wdzięczna za tak dobre przygotowanie do egzaminu i słowa wsparcia. Jeszcze raz dziękuję, że miałam okazję poznać tak sympatycznych i oddanych swojej pracy ludzi. Polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za miłe słowa. Jest nam niezmiernie miło że mogliśmy spełnić oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców. Jeszcze raz gratulujemy. Do zobaczenia na drogach!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.02.2020

Julia Fedorczyk

Julia Fedorczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała szkoła i wspaniali ludzie! Jestem bardzo wdzięczna za poświęcony dla mnie czas, cierpliwość, zaangażowanie, indywidualne i profesjonalne podejście do każdego kursanta. Polecam z całego serca :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za miłe słowa.
Jest nam niezmiernie miło że mogliśmy spełnić oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców.
Jeszcze raz Gratulacje! Do zobaczenia na drogach!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.01.2020

Sylwia Czyż

Sylwia Czyż
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w mieście, miła atmosfera, bezstresowa nauka. Instruktorzy godni polecenia. Polecam Sylwia Czyż

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za opinię. Jest mi bardzo miło, że jest Pani zadowolona ze świadczonych usług przez Naszą Szkołę. Jeszcze raz gratuluję i do zobaczenia na drogach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2019

Olga Bulikowska

Olga Bulikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, wszystko zdane za pierwszym razem bezbłędnie!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za miłe słowa. Jest nam niezmiernie miło że mogliśmy spełnić oczekiwania w zakresie szkolenia kierowców. Jeszcze raz gratulujemy i Do zobaczenia na drogach.