Ośrodek Szkolenia Kierowców Marcin  (168)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.07.2020

Zuzia Kowalska

Zuzia Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam!! Miła atmosfera i super podejście do kursanta. Polecam szczególnie instruktora Wojtka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2020

Mateusz K ...a ip: 188.146.103.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła jak najbardziej warta polecenia. Miła atmosfera i mega w porządku instruktor Grzegorz :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2020

Alicja Zboina

Alicja Zboina
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zarówno praktyka jak i teoria zdana za pierwszym razem na 100%. Pan Krzysztof Zboina ma zdecydowanie najlepsze podejście do nauki, a atmosfera podczas jazdy jest luźna i przyjemna. Ale nie mogłabym nie wspomnieć o Panu Marcinie Sobkowiczu, który ostatecznie sprawdził moje umiejętności przed egzaminem. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.07.2020

Natalia Cacko

Natalia Cacko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursanta, miła atmosfera i pełen profesjonalizm, serdecznie polecam, szczególnie instruktora Łukasza :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2020

Zuzia Narojczyk

Zuzia Narojczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Pełen profesjonalizm zarówno w przygotowaniu do części teoretycznej, jak i praktycznej!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2020

Radosław G ........ ip: 37.47.59.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełen profesjonalizm, rzetelne podejście do kursanta, nic dodać nic ująć, tak powinny wyglądać właśnie kursy na prawa jazdy, rzetelność i fachowe podejście bez dwóch zdań:) pozdrawiam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2020

Izabela Kudlak

Izabela Kudlak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, świetni instruktorzy

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2020

Karolina Majewska

Karolina Majewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK MARCIN! Zostałam w pełni przygotowana do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego, oba zdane za pierwszym! ???? Bardzo miła atmosfera podczas jazd.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.06.2020

Mateusz Bartoszewski

Mateusz Bartoszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam,pełen profesjonalizm i miła atmosfera. Zostałem przez OSK Marcin świetnie przygotowany zarówno na jazdach jak i wykładach co dało w efekcie zdane oba egzaminy za 1 razem !!!!. Instruktor Michał Staniak świetnie i w odpowiedni sposób przekazuje wiedzę.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.06.2020

Dariusz J .......i ip: 89.204.153.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam. Pan Grzegorz to świetny instruktor. Biuro z super wykwalifikowaną obsadą . Pełny profesjonalizm.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.06.2020

Dawid Salamończyk

Dawid Salamończyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjemna nauka dobra atmosfera

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.06.2020

Kasia Grzegrzółka

Kasia Grzegrzółka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK MARCIN! Profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Miła atmosfera i cierpliwi instruktorzy :)Jestem w pełni zadowolona z wyboru tego ośrodka. Z całego serca mogę polecić OSK MARCIN

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.06.2020

Julia D ........a ip: 5.173.150.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobre przygotowanie!!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.05.2020

Marta Łysiak

Marta Łysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca, miłe podejście instruktorów i ich cierpliwość dają efekty:) Przyjemna atmosfera na jazdach, nawet gdy jazda idzie gorzej!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.05.2020

Kuba Cichecki

Kuba Cichecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam, Na jazdach miła i bezstresowa atmosfera. Egzamin zdany za pierwszym razem :) Serdecznie polecam instruktora Krzysztofa Zboinę, odpowiednio przekazuje wiedzę w miłej atmosferze :D

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.05.2020

Patryk Szczeblewski

Patryk Szczeblewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam każdemu kto chce zacząć swoją przygodę za kółkiem. Profesjonalne przygotowanie, świetna atmosfera i naprawdę bardzo się cieszę,że wybrałem właśnie OSK Marcin. Polecam całym sercem, najlepsze OSK!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.05.2020

Marta T .......z ip: 95.160.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam przyszłym kierowcą;). Przygotowanie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego na wysokim poziomie. Instruktorzy posiadają dużą wiedzę i na każdym kroku dają wskazówki dotyczące wszystkiego co dotyczy samochodu jak i poruszania się nim:). Osobiście jestem bardzo zadowolona z kursu jak i z instruktora, który bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu praktycznego - polecam Pana Pawła.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2020

Anita Pyra

Anita Pyra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor Grzegorz przekazuje całą niezbędną wiedzę oraz mnóstwo wskazówek potrzebnych do zdania egzaminu. Polecam w 100%

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2020

Agnieszka Zawadka

Agnieszka Zawadka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra obsługa. Instruktorzy bardzo wyrozumiali i cierpliwi mają podejście do każdego. Cena też bardzo dobra. Egzamin wewnętrzny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2020

Milena Głowala

Milena Głowala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo elastyczne godziny, mozna wszystko fajnie zorganizować by pasowało do rytmu dnia. Super instruktorzy, bardzo profesjonalni i cierpliwi ;)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2020

Jadwiga K Kot ip: 83.28.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miła obsługa w biurze. Najlepszy instruktor to Marek Makulec. Bardzo profesjonalnie podchodzi do każdego kursanta niezależnie od wieku, nauczy każdego, miły, cierpliwy, serdeczny. Bardzo polecam !

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2020

Daniel Witkowski

Daniel Witkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjemna obsługa, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu i udzielenie przydatnych wskazówek w jeździe motocyklem przez instruktora Rafała . Egzaminy oczywiście zdane za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2020

Ola Szczepanek

Ola Szczepanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystkim polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2020

Kacper Kraszewski

Kacper Kraszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2020

Jan Nurzyński

Jan Nurzyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fajnie było zdałem za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2020

Artur Rońda

Artur Rońda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsi z najlepszych!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2020

Patrycja K .......a ip: 37.47.54.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystko ladnie, pieknie, zdane za 1 :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.01.2020

Michał Zabiegliński

Michał Zabiegliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie ma lepszej szkoły do nauki jazdy!!! prawo jazdy na motocykl ogarnięte w nie cały miesiąc mało tego zdane bez najmniejszego problemu za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.01.2020

Przemek Gromuł

Przemek Gromuł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Banaszek to totalny kozak polecam serdecznie

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, nudne wykłady, wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2020

Ola Zajączkowska

Ola Zajączkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Od początku nie było problemów z zapisem, wykłady bardzo mi się przydały, godziny jazdy mogłam z łatwością dobierać do swojego harmonogramu, a jazdy były prowadzone z naprawdę świetnymi instruktorami

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak