Ośrodek Szkolenia Kierowców Marcin  (188)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2020

Jacek M .......z ip: 89.171.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pelen profesjonalizm. Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.11.2020

Ola Jaroń

Ola Jaroń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam Atmosfera i przygotowanie do egzmanimu teoretycznego jak i państwowego na bardzo wysokim poziomie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.11.2020

Joanna Sołtys

Joanna Sołtys
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Szkolenie teoretyczne prowadzone w profesjonalny, skuteczny i aktywny sposób. Kursant jest angażowany w zajęcia, co pozwala łatwej się uczyć. Szkolenie teoretyczne jest ustrukturalizowane, ale dostosowane do specyfiki uczenia sie, nie da rady się nudzić. Instruktorzy praktycznej nauki jazdy profesjonalni, życzliwi, metody dostosowują do kursanta. Fantastyczna atmosfera w czasie szkolenia. Nie spodziewałam się, ze może być aż tak dobrze. Każda z osób, z którymi jeździłam czegoś mnie nauczyła, w czymś pomogła. Jazda różnymi pojazdami pomaga nauczyć się dostosowywyać do indywidualnych cech i parametrów, nia ma zaskoczenia na egzaminie. Świetne przygotowanie do poruszania sie na drodze, do egzaminu. Wsparcie i zwracanie uwagi na zasoby i błędy. Wszystko po prostu super. Szkoła w stu rocentach godna polecenia, pieniądze bardzo dobrze wydane. Dziękuję :-)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.11.2020

Zosia Zalech

Zosia Zalech
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna atmosfera. Instruktorzy bardzo mili. Organizacja na super poziomie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.11.2020

Julia G ........a ip: 78.11.71.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam tą szkołę nie ma żadnych zastrzeżeń. Dobre podejście instruktora do nauki.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.11.2020

Krzysztof B .......... ip: 37.47.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła kierowców, cierpliwe i fachowe podejście instruktora, zainteresowanie kursantem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.11.2020

Monika Chmielak

Monika Chmielak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy za pozostawienie opinii. Pozdrawiamy. OSK Marcin

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.11.2020

Paulina Wargocka

Paulina Wargocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

,

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za ocenę. Pozdrawiamy. OSK Marcin

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.10.2020

Agata C ...a ip: 37.47.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła, wszystko super ! Polecam !!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za pozostawienie swojej opinii. Pozdrawiamy
Osk Marcin

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.10.2020

Natalia Cholewa

Natalia Cholewa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Wszystko na profesjonalnym poziomie

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za pozostawienie swojej opinii. Pozdrawiamy
Osk Marcin

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.10.2020

Maria M ...........z ip: 37.249.227.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

bardzo dobra szkoła, polecam!

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za pozostawienie swojej opinii. Pozdrawiamy
Osk Marcin

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.10.2020

Agnieszka Kowalczyk

Agnieszka Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, miła atmosfera, dobra organizacja, ciekawe wykłady. Instruktor Pan Zbigniew Barej "z powołania " profesjonalne podejście, spokój i cierpliwość. Serdecznie polecam OSK Marcin.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za pozostawienie swojej opinii. Pozdrawiamy
Osk Marcin

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.10.2020

Robert K ...l ip: 192.166.255.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam Panią Agatę pełen profesjonalizm i powołanie oraz dobry humor gwarantowany .Osk Marcin konkretni ludzie z odpowiednim podejściem do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za pozostawienie swojej opinii. Pozdrawiamy
Osk Marcin

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.10.2020

Szymon Talarek

Szymon Talarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK MARCIN! Zostałem w pełni przygotowany do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego, oba zdane za pierwszym! Bardzo miła atmosfera podczas jazd. Najlepszy instruktor pan Mariusz :-)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za pozostawienie swojej opinii. Pozdrawiamy
Osk Marcin

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.10.2020

Bartosz Babik

Bartosz Babik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko na najwyższym poziomie!! Polecam wszystkim!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy za pozostawienie opinii. Pozdrawiamy. OSK Marcin

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.10.2020

Martyna D .......a ip: 188.146.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam OSK Marcin, najlepszy instruktor Pan Tomek Maśniak!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.10.2020

Patrycja Rozum

Patrycja Rozum
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, doświadczeni i cierpliwi instruktorzy oraz ciekawie prowadzone wykłady. Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.10.2020

Radosław G ........ ip: 37.47.26.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam w 100%, zdane za 1 zresztą jak wszystkie kategorie robione u OSK Marcin, świetne przygotowanie do egzaminu i profesjonalne podejście do kursanta :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.10.2020

Jan Wilk

Jan Wilk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.10.2020

Kamil P ......a ip: 5.184.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła, polecam serdecznie wszystko na spokojnie udało się bez stresu za pierwszym razem !!!instruktorzy prowadzą po ulicach na których zwykle się zdaje egzaminy i łatwo zapamiętać znaki !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.10.2020

Marcin Piotrowski

Marcin Piotrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam! Wszystko na najwyższym poziomie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.10.2020

Kasia Kendzior

Kasia Kendzior
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super ośrodek. Instruktor Rafał na 6

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.09.2020

Jakub Baranowski

Jakub Baranowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, bardzo dobrzy i doświadczeni instruktorzy a zwłaszcza pan Jerzy Winek.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.09.2020

Dominik Matuszewski

Dominik Matuszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam mocno. Wszystko zdane za pierwszym razem, miła atmosfera i profesjonalne podejście instruktora.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.09.2020

Kamil Rogulski

Kamil Rogulski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor jazdy na kat .C Grzesiek Miszkurka jazda zdana za pierwszym !!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.08.2020

Monika Abramowicz

Monika Abramowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OKS Marcin

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.08.2020

Agnieszka Staszewska

Agnieszka Staszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

POLECAM OŚRODEK SZKOLENIOWY MARCIN NA 100% . INSTRUKTOR P. RENATA JEST NAJLEPSZA .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.08.2020

Kamila Ryczkowska

Kamila Ryczkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Marcin w 100%.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.08.2020

Dawid Paduch

Dawid Paduch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej polecam. Instruktor Grzesiek potrafi tłumaczyć.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.07.2020

Zuzia Kowalska

Zuzia Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam!! Miła atmosfera i super podejście do kursanta. Polecam szczególnie instruktora Wojtka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak