Ośrodek Szkolenia Kierowców MARCIN (222)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.02.2021

Emil Lasocki

Emil Lasocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko super. Bardzo miła obsługa która prowadzi wszystko krok po kroku... Pan Grzegorz jako instruktor- pełen profesjonalizm Polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.02.2021

Agata Deszczka

Agata Deszczka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor Zbyszek, cudowny i miły człowiek, jazda z nim to sama przyjemność bez stresu wszystko na spokojonie serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.02.2021

Konrad Korduszewski

Konrad Korduszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 25.02.2021

Julia Jabłońska

Julia Jabłońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszyscy instruktorzy z którymi miałam okazje jeździć byli bardzo mili oraz dobrze przekazywali mi wiedzę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.02.2021

Zosia Rosłaniec

Zosia Rosłaniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny kurs, serdecznie polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.02.2021

Asia Latuh

Asia Latuh
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor Wojtek Dybcio to świetny fachowiec - serdecznie polecam! Zdane za pierwszym!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.02.2021

Paweł Jodłowski

Paweł Jodłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.02.2021

Paulina Zadróżna

Paulina Zadróżna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z kursu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.02.2021

Patryk Rękawek

Patryk Rękawek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy z Panem Tomaszem M. były bardzo przyjemne i edukujące.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 12.02.2021

Marta P .....k ip: 37.47.14.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serca. Instruktor na którego trafiłam miał mega cierpliwość, a nie miałam zielonego pojęcia o jeżdżeniu samochodem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.02.2021

Weronika Bakiera

Weronika Bakiera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła. Polecam gorąco!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2021

Damian Lewicki

Damian Lewicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Grzegorz Miszkurka świętny instruktor na prawo jazdy C+E polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2021

Bartek Zajac

Bartek Zajac
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor p. Grzegorz kat. C świetny fachowiec. Bardzo zaangażowany w swoją pracę. Czułem się przygotowany do egzaminu w 200 % i zdałem za pierwszym razem. Polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2021

Aurelia Leszek

Aurelia Leszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Zdane za pierwszym !!!! przemiła atmosfera i instruktorzy nauki jazdy a w szczególności Pan Michał i Pan Marcin najlepsi pod słońcem i bardzo cierpliwi!!!!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.01.2021

Gabrysia Domańska

Gabrysia Domańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła, polecam!!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.01.2021

Paweł B ............. ip: 188.146.229.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Rafał jest świetny, szczerze polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.01.2021

Patryk Woźniak

Patryk Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.01.2021

Malwina Kander

Malwina Kander
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.01.2021

Alek Gniadek

Alek Gniadek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.01.2021

Edyta B .......a ip: 37.47.3.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdecydowanie polecam OSK Marcin.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.01.2021

Jakub Figat

Jakub Figat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.01.2021

Ela Przybysz

Ela Przybysz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ☺️

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 21.01.2021

Karolina S ............k ip: 37.47.25.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super przygotowanie do egzaminu i dalszej jazdy!:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.01.2021

Emilka Mikusek

Emilka Mikusek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu w przyjemnej atmosferze???? Polecam z całego serduszka OSK Marcin❤️

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.01.2021

Dominik Sapieska

Dominik Sapieska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Marcin

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.01.2021

Ola Walenda

Ola Walenda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo serdecznie Bardzo dobra atmosfera

Plusy

instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.01.2021

Kamil O .....k ip: 37.225.1.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo jestem zadowolony miła obsługa i bardzo dobre podejście do tłumaczenia zasad przed egzaminem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.01.2021

Dominika Staręga

Dominika Staręga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY!! ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.01.2021

Mateusz Jóźwik

Mateusz Jóźwik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Marcin

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.01.2021

Kamil Witczak

Kamil Witczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy którzy zawsze dopasowują się do kursanta i potrafią nauczyć. Świetna atmosfera na jazdach. Polecam wszystkim serdecznie.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak