Ośrodek Szkolenia Kierowców MARCIN (242)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 30.09.2021

Agnieszka Piętka

Agnieszka Piętka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła .Instruktorzy z ktorymi jeździłam fachowi i cierpliwi.W szczególności polecam Pawła Krzywde- spokojny,opanowany,kulturalny,również teorie pełna profeska .Pomogły mi tez na przypomnienie filmy na YUTUBE,z obsługi na których fajnie tłumaczy sam właściciel szkoły p.Marcin.Panie w biurze,b.miłe i pomocne.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 26.09.2021

Rafał Grobelniak

Rafał Grobelniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy od motocykli. Warto umawiać się do obu na jazdy. Zbyszek - siła spokoju, wszystko cierpliwie tłumaczy i przerabia zadania egzaminacyjne aż do skutku. Rafał - pasjonat motocykli który daje mnóstwo cennych porad i uczy rzeczy które przydadzą się nie tylko przy egzaminie ale również podczas późniejszych, samodzielnych jazd. Obaj Panowie się super uzupełniają i oby w każdej szkole jazdy byli tacy instruktorzy. Bardzo polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.08.2021

Agata Błażejczyk

Agata Błażejczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Garwolinie! Świetne przygotowanie, dobry kontakt ze szkołą i instruktorem, super organizacja.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.07.2021

Sebastian Górski

Sebastian Górski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim tą szkołę nauki jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2021

Ola P ...s ip: 5.60.111.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy! Wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem bez żadnych trudności. Jest to zasługa najlepszego instruktora - Pana Mariusza Z. Bardzo konkretny, znający się na rzeczy, a zarazem sympatyczny i dbający o swoich kursantów. Instruktor z powołania. Polecam z całego serca! :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.07.2021

Remigiusz Z .....a ip: 188.146.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor z bardzo fachowym podejściem, kolejna kategoria prawa jazdy zdana za pierwszym razem. Szkoła z wieloletnim doświadczeniem, bezproblemowe załatwianie wszystkich spraw w biurach. Polecam

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.06.2021

Karolina Konopacka

Karolina Konopacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, dobrze przygotowany plac do jazdy praz duzo nauki praktycznej jazdy po miescie. Polecam ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.06.2021

Wojtek Owczarczyk

Wojtek Owczarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkolenie, nauka na wysokim poziomie !!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.06.2021

Aleksandra Paziewska

Aleksandra Paziewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy. Dziękuję za naukę Panu Krzysztofowi Z i Panu Mariuszowi Z. Polecam jak najbardziej.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.06.2021

Piotrek Jałocha

Piotrek Jałocha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! Profesjonalne podejście instruktorów i Pań z biura. Egzaminy zdane za pierwszym razem :) Polecam serdecznie!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.06.2021

Michał B ....n ip: 5.173.141.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam pełen profesjonalizm i idealne przygotowanie do egzaminu ... Zdałem za pierwszym razem

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.06.2021

Patrycja M .....k ip: 188.146.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna atmosfera, profesjonalnie podejście do kursanta. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.06.2021

Patrycja Staros

Patrycja Staros
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! Pełen profesjonalizm i ze strony instruktora i Pań w biurach. Fajnie, że jazda nie jest tylko po Garwolinie ale i okolicznych miejscowościach + Warszawie. Przygotowanie do egzaminu w jak najlepszym stopniu, oba egzaminy zdane za pierwszym!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.06.2021

Marcin P ........i ip: 37.248.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Robiłem w OSK Marcin kat. A, C +E i jestem w trakcie D. Profesjonalna ekipa począwszy od dziewczyn z biura które potrafią odpowiedzieć na każde pytanie związane z nauką jazdy i innymi szkoleniami, po super instruktorów. W każdej sprawie można się dogadać, są bardzo elastyczni i pomocni. Polecam wszystkim! Będziecie zadowoleni.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.05.2021

Magdalena M ......a ip: 31.41.82.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna atmosfera, profesjonalnie podejście do kursanta. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.05.2021

Remigiusz Z ......a ip: 188.146.66.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam gorąco. Zrobiłem w OSK Marcin już kategorie B i C jestem w trakcie C+E. Pełen profesjonalizm, wieloletnie doświadczenie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.05.2021

Julia U .....k ip: 5.173.11.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełen profesjonalizm!!!Zdecydowanie polecam:) Egzamin zdany:)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.05.2021

Diana Bt

Diana Bt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mialam jazdy z Panem Marcinem tuż przed samym egzaminem. Zdalam za pierwszym razem. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.05.2021

Mateusz K ..... ip: 188.146.100.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne podejście, na egzamin pojechałem w pełni świadomy na co zwracają uwagę egzaminatorzy, klarowne przekazywanie wiedzy i świetna atmosfera. Szczególne podziękowania i ukłony dla Grzesia Miszkurki. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.05.2021

Weronika Cichecka

Weronika Cichecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Paweł Krzywda najlepszy instruktor, profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera. Polecam z całego serca

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.05.2021

Patrycja K ....... ip: 188.146.97.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolona, polecam

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.05.2021

Lukasz Rogala

Lukasz Rogala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super obsługa instruktor Grzegorz mistrz

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.05.2021

Sylwia Paziewska

Sylwia Paziewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona,polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.05.2021

Łukasz Wilczek

Łukasz Wilczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam. Instruktorzy bardzo pomocni i sympatyczni, dobrze przygotowywują do egzaminu. ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.05.2021

Magdalena B ....k ip: 37.248.156.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miałam tylko jazdy doszkalające.Pan Michał SUPER instruktor,cierpliwy,wszystko tłumaczy.Pozytywny wynik na egzaminie to Jego zasługa.POLECAM!!!Dodam że gdybym mogła cofnąć czas to wybrałabym ten ośrodek na cały kurs.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.05.2021

Paulina Koniuszek

Paulina Koniuszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona. Profesjonalne podejście do kursanta . Dziękuję mojej instruktorce pani Joannie za cierpliwość i wyrozumiałość. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem. Polecam OSK Marcin wszystkim

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.04.2021

Beata K ...k ip: 5.174.157.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miałam jazdy dodatkowe. Bardzo polecam. Super Pan Michał, wszystko wytłumaczyl i dużo pomógł.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.03.2021

Kuba Wawer

Kuba Wawer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem ogromnie zadowolony z instruktora Mariusza Zająca przez cały kurs i drugie podejście do egzaminu wspierał mnie radom i wsparciem egzamin teoretyczny jak i praktyczn nie były łatwe obsługa i zainteresowanie przez cały sztab ośrodka jest fantastyczne polecam według mnie oraz opinie które przeczytałem na temat innych ośrodków OŚRODEK OSK MARCIN JEST NAJLEPSZY POLECAM JAK NAJBARDZIEJ

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy. Pozdrawiamy i życzymy wiele radości z bezpiecznej jazdy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.03.2021

Adam Lemi

Adam Lemi
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, polecam, polecam :). Wszystko na wysokim poziomie, obsługa w biurze, instruktor. Instruktor Grzegorz Miszkurka super człowiek, wie co robi, i dobrze mu to wychodzi :). Elastyczność planowania jazd to kolejny duży plus. Kat C oraz C+E zdane za pierwszym razem ;). Jeszcze raz polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy, pozdrawiamy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.03.2021

Agnieszka Trojanek

Agnieszka Trojanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serduszka!!!!❤️

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak