Ośrodek Szkolenia Kierowców MARCIN (247)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2021

Mateusz Lusawa

Mateusz Lusawa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalna ekipa, doświadczony instruktor - podczas jazd było widać że się zna na rzeczy, umiał odpowiedzieć na różne moje pytania typu "co by było gdyby..." "dlaczego tak a nie inaczej...?" Które pojawiały się spontanicznie podczas jazdy. Kilka lekcji teoretycznych przed jazdami też bardzo pomogły- dowiedziałem się kilku ciekawych rzeczy o których wcześniej nie miałem pojęcia w wyniku czego wykorzystanie tych istotnych informacji przyczyniły się do zdania egzaminów. Uważam też że egzamin praktyczny wewnętrzny jest świetną sprawą (z tego co się orientuję od innych to nie wszystkie szkoły go robią) a pozwoliło mi na analizie pewnych błędów oraz na doświadczeniu tego jak będzie wyglądał. W skrócie mówiąc bardzo pomógł psychicznie i praktycznie ???? Podsumowując to wszystko bez żadnego zastanawiania gorąco polecam tę szkołę. Ekipa zorganizowana, widać że chcą nas naprawdę nauczyć i naprawdę naprawdę polecam. Dzięki nim i teoria i praktyka zdana za pierwszym razem. Szkole życzę też jak najwięcej klientów i oby tak dalej ????????????.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2021

Julia g ....a ip: 188.146.103.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystko fajnie, tylko kurs z pierwszej pomocy który miał sie odbyć sie nie odbył, a miałam dostać esemesa z terminem. Ale pozatym bardzo dobrze wszystko wytłumaczone dzięki temu wszystko zdane za pierwszym razem.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.11.2021

Julia Kościanek

Julia Kościanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2021

Jarosław Zając

Jarosław Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko super, polecam ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2021

Piotr O ...a ip: 31.61.163.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2021

Mateusz Bogusz

Mateusz Bogusz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra obsługa

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.11.2021

Michał Tolak

Michał Tolak
Opinia niezweryfikowna

Wszyscy pracownicy podchodzą profesjonalne i inwidualnie do kursanta

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2021

Damian Cyrta

Damian Cyrta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm przy załatwianiu formalności w biurze jak i samego kursu. W OSK Marcin robiłem uprawnienia na maszyny budowlane jak i prawo jazdy kat. C i bardzo polecam tą szkołę. Dziewczyny z biura i Instruktorzy znają się na rzeczy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 30.09.2021

Agnieszka Piętka

Agnieszka Piętka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła .Instruktorzy z ktorymi jeździłam fachowi i cierpliwi.W szczególności polecam Pawła Krzywde- spokojny,opanowany,kulturalny,również teorie pełna profeska .Pomogły mi tez na przypomnienie filmy na YUTUBE,z obsługi na których fajnie tłumaczy sam właściciel szkoły p.Marcin.Panie w biurze,b.miłe i pomocne.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 26.09.2021

Rafał Grobelniak

Rafał Grobelniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy od motocykli. Warto umawiać się do obu na jazdy. Zbyszek - siła spokoju, wszystko cierpliwie tłumaczy i przerabia zadania egzaminacyjne aż do skutku. Rafał - pasjonat motocykli który daje mnóstwo cennych porad i uczy rzeczy które przydadzą się nie tylko przy egzaminie ale również podczas późniejszych, samodzielnych jazd. Obaj Panowie się super uzupełniają i oby w każdej szkole jazdy byli tacy instruktorzy. Bardzo polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.08.2021

Agata Błażejczyk

Agata Błażejczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Garwolinie! Świetne przygotowanie, dobry kontakt ze szkołą i instruktorem, super organizacja.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.07.2021

Sebastian Górski

Sebastian Górski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim tą szkołę nauki jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2021

Ola P ...s ip: 5.60.111.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy! Wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem bez żadnych trudności. Jest to zasługa najlepszego instruktora - Pana Mariusza Z. Bardzo konkretny, znający się na rzeczy, a zarazem sympatyczny i dbający o swoich kursantów. Instruktor z powołania. Polecam z całego serca! :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.07.2021

Remigiusz Z .....a ip: 188.146.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor z bardzo fachowym podejściem, kolejna kategoria prawa jazdy zdana za pierwszym razem. Szkoła z wieloletnim doświadczeniem, bezproblemowe załatwianie wszystkich spraw w biurach. Polecam

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.06.2021

Karolina Konopacka

Karolina Konopacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, dobrze przygotowany plac do jazdy praz duzo nauki praktycznej jazdy po miescie. Polecam ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.06.2021

Wojtek Owczarczyk

Wojtek Owczarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkolenie, nauka na wysokim poziomie !!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.06.2021

Aleksandra Paziewska

Aleksandra Paziewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy. Dziękuję za naukę Panu Krzysztofowi Z i Panu Mariuszowi Z. Polecam jak najbardziej.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.06.2021

Piotrek Jałocha

Piotrek Jałocha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! Profesjonalne podejście instruktorów i Pań z biura. Egzaminy zdane za pierwszym razem :) Polecam serdecznie!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.06.2021

Michał B ....n ip: 5.173.141.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam pełen profesjonalizm i idealne przygotowanie do egzaminu ... Zdałem za pierwszym razem

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.06.2021

Patrycja M .....k ip: 188.146.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna atmosfera, profesjonalnie podejście do kursanta. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.06.2021

Patrycja Staros

Patrycja Staros
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! Pełen profesjonalizm i ze strony instruktora i Pań w biurach. Fajnie, że jazda nie jest tylko po Garwolinie ale i okolicznych miejscowościach + Warszawie. Przygotowanie do egzaminu w jak najlepszym stopniu, oba egzaminy zdane za pierwszym!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.06.2021

Marcin P ........i ip: 37.248.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Robiłem w OSK Marcin kat. A, C +E i jestem w trakcie D. Profesjonalna ekipa począwszy od dziewczyn z biura które potrafią odpowiedzieć na każde pytanie związane z nauką jazdy i innymi szkoleniami, po super instruktorów. W każdej sprawie można się dogadać, są bardzo elastyczni i pomocni. Polecam wszystkim! Będziecie zadowoleni.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.05.2021

Magdalena M ......a ip: 31.41.82.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna atmosfera, profesjonalnie podejście do kursanta. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.05.2021

Remigiusz Z ......a ip: 188.146.66.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam gorąco. Zrobiłem w OSK Marcin już kategorie B i C jestem w trakcie C+E. Pełen profesjonalizm, wieloletnie doświadczenie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.05.2021

Julia U .....k ip: 5.173.11.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełen profesjonalizm!!!Zdecydowanie polecam:) Egzamin zdany:)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.05.2021

Diana Bt

Diana Bt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mialam jazdy z Panem Marcinem tuż przed samym egzaminem. Zdalam za pierwszym razem. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.05.2021

Mateusz K ..... ip: 188.146.100.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne podejście, na egzamin pojechałem w pełni świadomy na co zwracają uwagę egzaminatorzy, klarowne przekazywanie wiedzy i świetna atmosfera. Szczególne podziękowania i ukłony dla Grzesia Miszkurki. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.05.2021

Weronika Cichecka

Weronika Cichecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Paweł Krzywda najlepszy instruktor, profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera. Polecam z całego serca

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.05.2021

Patrycja K ....... ip: 188.146.97.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolona, polecam

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.05.2021

Lukasz Rogala

Lukasz Rogala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super obsługa instruktor Grzegorz mistrz

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak