Ośrodek Szkolenia Kierowców Marcin  (159)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.05.2020

Marta Łysiak

Marta Łysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca, miłe podejście instruktorów i ich cierpliwość dają efekty:) Przyjemna atmosfera na jazdach, nawet gdy jazda idzie gorzej!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.05.2020

Kuba Cichecki

Kuba Cichecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam, Na jazdach miła i bezstresowa atmosfera. Egzamin zdany za pierwszym razem :) Serdecznie polecam instruktora Krzysztofa Zboinę, odpowiednio przekazuje wiedzę w miłej atmosferze :D

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.05.2020

Patryk Szczeblewski

Patryk Szczeblewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam każdemu kto chce zacząć swoją przygodę za kółkiem. Profesjonalne przygotowanie, świetna atmosfera i naprawdę bardzo się cieszę,że wybrałem właśnie OSK Marcin. Polecam całym sercem, najlepsze OSK!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.05.2020

Marta T .......z ip: 95.160.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam przyszłym kierowcą;). Przygotowanie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego na wysokim poziomie. Instruktorzy posiadają dużą wiedzę i na każdym kroku dają wskazówki dotyczące wszystkiego co dotyczy samochodu jak i poruszania się nim:). Osobiście jestem bardzo zadowolona z kursu jak i z instruktora, który bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu praktycznego - polecam Pana Pawła.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2020

Anita Pyra

Anita Pyra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor Grzegorz przekazuje całą niezbędną wiedzę oraz mnóstwo wskazówek potrzebnych do zdania egzaminu. Polecam w 100%

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2020

Agnieszka Zawadka

Agnieszka Zawadka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra obsługa. Instruktorzy bardzo wyrozumiali i cierpliwi mają podejście do każdego. Cena też bardzo dobra. Egzamin wewnętrzny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2020

Milena Głowala

Milena Głowala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo elastyczne godziny, mozna wszystko fajnie zorganizować by pasowało do rytmu dnia. Super instruktorzy, bardzo profesjonalni i cierpliwi ;)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2020

Jadwiga K Kot ip: 83.28.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miła obsługa w biurze. Najlepszy instruktor to Marek Makulec. Bardzo profesjonalnie podchodzi do każdego kursanta niezależnie od wieku, nauczy każdego, miły, cierpliwy, serdeczny. Bardzo polecam !

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2020

Daniel Witkowski

Daniel Witkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjemna obsługa, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu i udzielenie przydatnych wskazówek w jeździe motocyklem przez instruktora Rafała . Egzaminy oczywiście zdane za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2020

Ola Szczepanek

Ola Szczepanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystkim polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2020

Kacper Kraszewski

Kacper Kraszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2020

Jan Nurzyński

Jan Nurzyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fajnie było zdałem za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2020

Artur Rońda

Artur Rońda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsi z najlepszych!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2020

Patrycja K .......a ip: 37.47.54.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystko ladnie, pieknie, zdane za 1 :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.01.2020

Michał Zabiegliński

Michał Zabiegliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie ma lepszej szkoły do nauki jazdy!!! prawo jazdy na motocykl ogarnięte w nie cały miesiąc mało tego zdane bez najmniejszego problemu za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.01.2020

Przemek Gromuł

Przemek Gromuł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Banaszek to totalny kozak polecam serdecznie

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, nudne wykłady, wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2020

Ola Zajączkowska

Ola Zajączkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Od początku nie było problemów z zapisem, wykłady bardzo mi się przydały, godziny jazdy mogłam z łatwością dobierać do swojego harmonogramu, a jazdy były prowadzone z naprawdę świetnymi instruktorami

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.01.2020

Joanna S .......a ip: 31.0.83.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Ja jestem bardzo zadowolona,polecam szkołę dobrze uczą jeździć,instruktorzy są bardzo cierpliwi

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.01.2020

Jacek P ........i ip: 217.99.75.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła jazdy a jazdy z panem Wojciechem Dypcio sama przyjemność i naprawdę potrafi przygotować do jazdy i egzaminu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.01.2020

Karolina Mikulska

Karolina Mikulska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła dobrzy instruktorzy. Wszystko zdane za 1 razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.01.2020

Bartosz Kondej

Bartosz Kondej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w całym powiecie!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, nudne wykłady

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.01.2020

Dawid Majewski

Dawid Majewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.01.2020

KUBA D ...r ip: 5.173.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne podejście do kursanta . Duże zaangażowanie instruktorów . Polecam .

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.12.2019

Jakub Bąbel

Jakub Bąbel
Opinia niezweryfikowna

Super podejście do kursanta, po niezdanym pierwszym egzaminie na spokojnie omówienie błędów przez instruktora.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.12.2019

Izabela K ....a ip: 5.173.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super instruktorzy, miła atmosfera, profesjonalne podejście do tematu. ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.12.2019

Weronika Wróblewska

Weronika Wróblewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła , i świetny instruktor !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.12.2019

Natalia Piłka

Natalia Piłka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Jerzy to skarbnica wiedzy, doswiadczenia i profesjonalizmu. Egzamin zdany bez żadnego problemu za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.12.2019

Henry U ...a ip: 37.47.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Rafał B. motocyklowy świr, świetny gość, i jedyny słuszny instruktor kat. A w okolicy, napewno bede polecał znajomym. Nauczyciel lepszy nawet niż Grzegorz M. gdy uczył mnie na C i C+E a to już coś znaczy:-D pozdrawiam, LWG. Henry Ubaka:-D

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.11.2019

Agnieszka Całka

Agnieszka Całka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, świetny instruktor, egzamin zdany za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.10.2019

Marta Jasionowska

Marta Jasionowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Jurek bardzo miły i profesjonalny, bezstresowa atmosfera, cenne wskazówki, dzięki którym udało mi się w końcu zdać upragnione prawo jazdy!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak