Ośrodek Szkolenia Kierowców MARCIN (232)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.05.2021

Weronika Cichecka

Weronika Cichecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Paweł Krzywda najlepszy instruktor, profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera. Polecam z całego serca

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.05.2021

Lukasz Rogala

Lukasz Rogala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super obsługa instruktor Grzegorz mistrz

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.05.2021

Sylwia Paziewska

Sylwia Paziewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona,polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.05.2021

Łukasz Wilczek

Łukasz Wilczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam. Instruktorzy bardzo pomocni i sympatyczni, dobrze przygotowywują do egzaminu. ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.05.2021

Magdalena B ....k ip: 37.248.156.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miałam tylko jazdy doszkalające.Pan Michał SUPER instruktor,cierpliwy,wszystko tłumaczy.Pozytywny wynik na egzaminie to Jego zasługa.POLECAM!!!Dodam że gdybym mogła cofnąć czas to wybrałabym ten ośrodek na cały kurs.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.05.2021

Paulina Koniuszek

Paulina Koniuszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona. Profesjonalne podejście do kursanta . Dziękuję mojej instruktorce pani Joannie za cierpliwość i wyrozumiałość. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem. Polecam OSK Marcin wszystkim

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.04.2021

Beata K ...k ip: 5.174.157.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miałam jazdy dodatkowe. Bardzo polecam. Super Pan Michał, wszystko wytłumaczyl i dużo pomógł.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.03.2021

Kuba Wawer

Kuba Wawer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem ogromnie zadowolony z instruktora Mariusza Zająca przez cały kurs i drugie podejście do egzaminu wspierał mnie radom i wsparciem egzamin teoretyczny jak i praktyczn nie były łatwe obsługa i zainteresowanie przez cały sztab ośrodka jest fantastyczne polecam według mnie oraz opinie które przeczytałem na temat innych ośrodków OŚRODEK OSK MARCIN JEST NAJLEPSZY POLECAM JAK NAJBARDZIEJ

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy. Pozdrawiamy i życzymy wiele radości z bezpiecznej jazdy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.03.2021

Adam Lemi

Adam Lemi
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, polecam, polecam :). Wszystko na wysokim poziomie, obsługa w biurze, instruktor. Instruktor Grzegorz Miszkurka super człowiek, wie co robi, i dobrze mu to wychodzi :). Elastyczność planowania jazd to kolejny duży plus. Kat C oraz C+E zdane za pierwszym razem ;). Jeszcze raz polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy, pozdrawiamy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.03.2021

Agnieszka Trojanek

Agnieszka Trojanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serduszka!!!!❤️

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.03.2021

Patryk Konarzewski

Patryk Konarzewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, wszystko za pierwszym!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2021

Przemek Tylman

Przemek Tylman
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam ten ośrodek nauki jazdy. Panie w biurze bardzo miłe, pomocne. Atmosfera przyjazna. Ukończyłem tutaj kurs na kategorie C, zdany za pierwszym razem, dzięki znakomitemu instruktorowi Panu Grzegorzowi. Serdecznie Polecam ten ośrodek. Wszystko na duży plus.!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.02.2021

Emil Lasocki

Emil Lasocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko super. Bardzo miła obsługa która prowadzi wszystko krok po kroku... Pan Grzegorz jako instruktor- pełen profesjonalizm Polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.02.2021

Agata Deszczka

Agata Deszczka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor Zbyszek, cudowny i miły człowiek, jazda z nim to sama przyjemność bez stresu wszystko na spokojonie serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.02.2021

Konrad Korduszewski

Konrad Korduszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 25.02.2021

Julia Jabłońska

Julia Jabłońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszyscy instruktorzy z którymi miałam okazje jeździć byli bardzo mili oraz dobrze przekazywali mi wiedzę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.02.2021

Zosia Rosłaniec

Zosia Rosłaniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny kurs, serdecznie polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.02.2021

Asia Latuh

Asia Latuh
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor Wojtek Dybcio to świetny fachowiec - serdecznie polecam! Zdane za pierwszym!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.02.2021

Paweł Jodłowski

Paweł Jodłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.02.2021

Paulina Zadróżna

Paulina Zadróżna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z kursu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.02.2021

Patryk Rękawek

Patryk Rękawek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy z Panem Tomaszem M. były bardzo przyjemne i edukujące.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 12.02.2021

Marta P .....k ip: 37.47.14.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serca. Instruktor na którego trafiłam miał mega cierpliwość, a nie miałam zielonego pojęcia o jeżdżeniu samochodem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.02.2021

Weronika Bakiera

Weronika Bakiera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła. Polecam gorąco!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2021

Damian Lewicki

Damian Lewicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Grzegorz Miszkurka świętny instruktor na prawo jazdy C+E polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2021

Bartek Zajac

Bartek Zajac
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor p. Grzegorz kat. C świetny fachowiec. Bardzo zaangażowany w swoją pracę. Czułem się przygotowany do egzaminu w 200 % i zdałem za pierwszym razem. Polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2021

Aurelia Leszek

Aurelia Leszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Zdane za pierwszym !!!! przemiła atmosfera i instruktorzy nauki jazdy a w szczególności Pan Michał i Pan Marcin najlepsi pod słońcem i bardzo cierpliwi!!!!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.01.2021

Gabrysia Domańska

Gabrysia Domańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła, polecam!!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.01.2021

Paweł B ............. ip: 188.146.229.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Rafał jest świetny, szczerze polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.01.2021

Patryk Woźniak

Patryk Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.01.2021

Malwina Kander

Malwina Kander
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak