Liczba odwiedzin: 12388 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek Szkolenia Kierowców EVEREST Marek Chudy

  133 opinie w tym 80 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.11.2018

Dominik Szczepaniak

Dominik Szczepaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Atrakcyjna cena, fajna atmosfera na jazdach oraz zdany egzamin bez żadnych problemów. Fajny kontakt i współpraca Polecam serdecznie. Zdane za pierwszym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.11.2018

Wiktoria Borowska

Wiktoria Borowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Świetny kontakt z kursantem, wspaniała atmosfera i fantastyczny tryb nauki jazdy. Etapy kursu dopasowane do konkretnych umiejętności kursanta. Każda jazda była czystą przyjemnością :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2018

Mikołaj Rauchut

Mikołaj Rauchut
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera najlepiej oczywiście wspominam jazdy. Wszystkie egzaminy zaliczone za pierwszym razem więc uważam że Panowie potrafią dobrze przygotować do egzaminu ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2018

Natasza Krawczyk

Natasza Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsi instruktorzy i miła atmosfera. Uczą nie tylko jak zdać egzamin ale też jazdy w codziennym życiu. Gorąco polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2018

Izabela Bosa

Izabela Bosa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, teoria i praktyka zdana za pierwszym razem, po odbytych 30 godzinach czułam się nie tylko przygotowana do egzaminu, ale również do samodzielnej jazdy bez świadomości, że obok jest osoba, która ma hamulec :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.11.2018

Angelika Sworowska

Angelika Sworowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, mają ogromną cierpliwość do kursantów. Nie żałuję swojego wyboru, bo nie tylko nauczyli mnie na egzamin, a także czuję się przygotowana do jazdy w codziennym życiu, gdy nie ma kogoś obok z hamulcem ;) Najlepiej spożytkowane 30h :) Z czystym sumieniem mogę polecić tę szkołę, bo nawet z największego idioty stworzą dobrego kierowcę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.11.2018

Zuza Czarniecka

Zuza Czarniecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.11.2018

Zuzia Popowicz

Zuzia Popowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca! Mega atmosfera podczas jazd,bardzo dobre przygotowanie:)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 26.01.2017

Sylwia Kubiak

Sylwia Kubiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

SUPER SZKOŁA JAZDY,MIŁA ATMOSFERA PODCZAS JAZDY,ELASTYCZNE GODZINY JAZDY,MILI INSTRUKTORZY.....POLECAM...

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.08.2016

Agata Rozynek

Agata Rozynek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko na wysokim poziomie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.01.2016

Monika Weiss

Monika Weiss
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam , instruktorzy nauczą kazdego laika i osoby które nie potrafią przełamać strachu przed jazdą:-) ja tak mialam ale nauczyli mnie panowac nad tym i zdalam :-) bardzo miła atmosfera i elastyczność w godzinach jazdy , polecam!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.12.2015

Martyna Kaczmarek

Martyna Kaczmarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy bardzo mili i w dobrym humorze. Polecam!!! Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.12.2015

Piotr Nawra

Piotr Nawra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Lesznie! Mila atmosfera, bezstresowa. Bardzo mily instruktor, nie krzyczy a przedewszystkim ma bardzo duzo cierpliwosci

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.05.2015

Amadeusz Karkowski

Amadeusz Karkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cztery miesiące temu miałem jazdy u zupełnie innego instruktora jazdy. 5 razy podchodziłem to egzaminu praktycznego i nic. Aż w koncu ktoś polecił mi żebym zaczął uczyć się u Pana Marka Chudego. Od razu udało mi się zdać za 6 razem. ;) Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Cieszę się że zdałeś. Jeździć umiesz bardzo dobrze i ten egzamin był tylko formalnością. Szkoda że wcześniej źle trafiłeś, bo zdałbyś za pierwszym podejściem!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.04.2015

Ewelina Cieplik

Ewelina Cieplik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsi! :) Fajna atmosfera, profesjonalni i cierpliwi instruktorzy, konkretnie przekazywana wiedza. Polecam!! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

trochę stresik był przed egzaminem, a zupełnie niepotrzebnie :)
Super się z Tobą jeździło
Pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 02.03.2015

Ola Wierzba

Ola Wierzba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Lesznie! Everest świetnie przygotowuje do egzaminu, stawia przede wszystkim na bezpieczeństwo i dobre opanowanie zasad ruchu drogowego. Elastyczne godziny w których można odbywać kurs sprawiają, że nie koliduje to z pozostałymi zajęciami. Przyjazna atmosfera sprawia, że jazdy nie są stresujące. Tuż po zdaniu egzaminu nie bałam się wsiąść sama do auta bo czuje się przygotowana na każdą ewentualność na drodze. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2015

Mateusz Woźnica

Mateusz Woźnica
Opinia zweryfikowana przez Facebook

przyjemna atmosfera, sympatyczni i profesjonalnie przygotowani instruktorzy, którzy dbają o kursanta od początku do końca. Gdybym miał wybierać raz jeszcze z pewnością padło by na Everest. polecam w 100% :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.02.2015

Szymon Kozak

Szymon Kozak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalnie zorganizowany kurs,na spokojnie ze zrozumieniem.Nic tylko robić prawko .Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.12.2014

Bianka Wojtkowiak

Bianka Wojtkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny instruktor ;) super przekazywana wiedza. Bez stresu milo i konkretnie. Serdecznie polecam ;)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.12.2014

Krzysztof Laskowski

Krzysztof Laskowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy bardzo mili , wszystko jak najbardziej okej :) , polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.10.2014

Krzysztof Baraniak

Krzysztof Baraniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Lesznie, praktyka zdana za pierwszym! Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.10.2014

Paweł Rynowiecki

Paweł Rynowiecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko super. Mila atmosfera

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.10.2014

Michalina Stephan

Michalina Stephan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałam za pierwszym razem bez żadnego stresu gdyż wszyscy kończą kurs idealnie przygotowani. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.10.2014

Rafał Matys

Rafał Matys
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy ,miła atmosfera , bardzo dobrze przygotują do egzaminu.Polecam każdemu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2014

Bartek Ławecki

Bartek Ławecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, bardzo fajna atmosfera podczas nauki. Teoria na perfekcyjnym poziomie, i praktyka mówi sama za siebie. Zdane za pierwszym razem :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.10.2014

Kamila Rowicka

Kamila Rowicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, świetni instruktorzy! :)) Pan Marek ma bardzo uspakajający głos (polecam przed egzaminem praktycznym) ;) Choć wykupiłam w tej szkole tylko 3 godziny jazdy, śmiało mogę powiedzieć, że gdyby nie jazda z Panem Markiem i Panią Karoliną, mogłabym zdawać bez skutku ... Z czystym sumieniem polecam! :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.09.2014

Agnieszka Kaczmarek

Agnieszka Kaczmarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo dobre przygotowanie do egzaminu oraz przyjemna atmosfera podczas jazd ;) motywujące podejście instruktora do kursantów, polecam! :)

Plusy

dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.09.2014

Jowita Maziarz

Jowita Maziarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor na jakiego można trafić, profesjonalne podejście, miły i bezstresowo kontakt, zdawalnosc na bardzo wysokim poziomie, nic dodać nic ująć! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.09.2014

Dawid Zmysłowski

Dawid Zmysłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, super młodzi instruktorzy, rewelacyjna atmosfera, i porządne przygotowanie do egzaminu, opieka nad kursantem aż do zdobycia prawa jazdy, czego brakuje w wielu ośrodkach, dobra organizacja i totalny luz, idealna atmosfera do nauki, polecam serdecznie! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.09.2014

Piotr Prozorowski

Piotr Prozorowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor przemiły i bardzo sympatyczny, wszystko bez zarzutów, przygotowanie znakomite. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak