Ośrodek Szkolenia Kierowców COOL (47)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.05.2024

Kacper P ..z ip: 46.205.199.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jeździłem z Panem Bartkiem i gorąco polecam. Indywidualne podejście do kursanta, skrupulatne tłumaczenie błędów, cierpliwość i świetna atmosfera w samochodzie. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.05.2024

Inna S ......... ip: 31.0.42.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Moim instruktorem nauki jazdy był pan Bartek. Jego metody uczenia oraz wyjaśnienia bardzo mi odpowiadały. Do swojej pracy podchodził bardzo profesjonalnie, a zajęcia z nim nie były stresujące. Zapewniały maksimum potrzebnej wiedzy i umiejętności, aby być dobrym i pewnym siebie kierowcą.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.04.2024

Marcin C .......a ip: 37.248.175.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

OSK COOL to bardzo dobra szkoła. Wykłady i jazdy są na wysokim poziomie, co pozwala dobrze przygotować się do obu egzaminów. Pan Radek to świetny instruktor, ale i człowiek, który w cierpliwy i profesjonalny sposób uczy wszystkich tajników jazdy. Zdecydowanie polecam wszystkim poszukującym!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.04.2024

Leon Chmielniak

Leon Chmielniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam szkołę jazdy OSK Cool i instruktora Radomiara! Profesjonalne podejście, cierpliwość i skuteczne metody nauczania sprawiają, że nauka jazdy jest przyjemna i efektywna. Świetna atmosfera i świety nauczyciel umijają godziny szkolenia spędzone za kółkiem ???? gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.03.2024

Bartek F ...a ip: 46.204.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

OSK cool bardzo dobra szkoła wykłady i jazdy były bardzo ciekawe i wykonane na bardzo wysokim poziomie a instruktor pan Radek bardzo spokojny i profesjonalny.zdałem egzamin za 1 podejściem bez większego problemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.03.2024

Kacper Fijak

Kacper Fijak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy z Panem Radomirem to czysta przyjemność! Jego cierpliwość i staranność sprawiają, że nawet trudne sytuacje stają się łatwe do opanowania. Dzięki indywidualnemu podejściu do kursantów, można czuć się pewnie za kierownicą.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.03.2024

Aleksandra S .... ip: 46.151.23.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jazdy doszkalające z Panem Radomirem genialne! Przyjemna atmosfera i dużo cennych wskazówek.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.03.2024

Bartek Wysocki

Bartek Wysocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko prowadzone idealnie. Atmosfera i nastawienie przyjazne dla kursanta. Jazdy z Panem Bartłomiejem sama przyjemność - aż żal było kończyć kurs. Podczas jazd wszystko na bieżąco tłumaczone i korygowane, w sposób przyjazny dla kursanta. Kurs oceniam bardzo pozytywnie i polecam każdemu kto się chce dobrze przygotować merytoryczni i praktycznie, a dodatkowo w świetnej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.03.2024

Katarzyna P ...k ip: 164.127.245.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolona z jazd doszkalających z Panem Bartkiem. Polecam, gość zna się na rzeczy i świetnie tłumaczy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.03.2024

Karolina K .....r ip: 46.204.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam! Bardzo miła atmosfera i wszystko świetne wytłumaczone

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.02.2024

Kinga S ..........z ip: 46.134.116.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Przeniosłam się tutaj z innej szkoły jazdy i nie żałuję. O wiele lepsza atmosfera i podejście. Zdane za drugim razem. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2024

Nikita D .....v ip: 37.47.91.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

OSC COOL to szkoła która jest naprawdę bardzo dobrą szkołą . Wszystko robione na najwyższym poziomie w bardzo miłej atmosferze i bez stresu. Polecam od całego serca

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.02.2024

Marcin C .........i ip: 78.30.74.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Po niezbyt udanym kursie w innej szkole nauki jazdy zgłosiłem się do Pana Radka. Dzięki jego świetnemu podejściu i wiedzy , którą mi przekazał udało się zdać egzamin praktyczny odrazu po kilku jazdzach doszkalających. Zdecydowanie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.02.2024

Maria H .....a ip: 82.177.100.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam. Bardzo dobrze zostałam przygotowana do egzaminu przez Pana Bartka, zdałam za pierwszym razem. Miła atmosfera rzetelne podejście. Gorąco polecam wszystkim, którzy poszukują solidnego miejsca do nauki jazdy;

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.02.2024

Michalina W ....... ip: 91.215.237.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

OSC COOL to szkoła jazdy która jest naprawdę godna polecenia. Wszystko robione na najwyższym poziomie w bardzo miłej atmosferze i bez stresu. Jazdy z Panem Radkiem to najlepsze co było miła atmosfera, pełne zaangażowanie z jego strony, cierpliwość anielska człowiek naprawdę godny polecenia. Dzięki Panu Radkowi zdałam swój egzamin który przebiegał dokładnie takimi trasami jak jazdy. Nauka tam to była czysta przyjemność . Naprawdę z całego serducha polecam każdemu

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.02.2024

Angelika Kawiorska

Angelika Kawiorska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybór tej szkoły jazdy był jedną z najlepszych decyzji! Świetne, wyrozumiałe oraz profesjonalne podejście zapewnił mi pan Radek. Jestem osobą bardzo emocjonalną i impulsywną, a dzięki spokoju oraz doskonałym radom instruktora udało mi się zdać egzamin państwowy za pierwszym razem. Od samego początku było czuć motywację oraz wiarę od pana Radka! Instruktor z pasji oraz powołania. Podczas jazd panowała przyjemna atmosfera, bez krzyku i stresu, aby przyjść na następne jazdy. Wykłady dopasowane czasowo do całej grupy, ciekawe oraz pełne przydatnej wiedzy. Bardzo dobra cena! ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 30.01.2024

Kamil K ...a ip: 185.135.194.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Fantastyczne podejście i skuteczne nauczanie. Pan Radek zapewnił świetną atmosferę podczas kursu i pomógł mi opanować potrzebne umiejętności, dzięki czemu poczułem się pewnie na drodze. Zdecydowanie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.01.2024

Anna B ........ ip: 31.0.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam najlepsza szkole w Bielsku gdzie nauka stała się czysta przyjemnością. Świetne podejście do klienta i pełen profesjonalizm. Radek to najlepszy instruktor na jakiego mogłam trafić pełen spokoju i świetnego poczucia humoru gdzie jazda stała się nie tylko nauką ale dzięki której pozbyłam się stresu i nabrałam pewności siebie. Przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie czego zabrakło w innej szkole. Egzamin zdany za pierwszym razem mówi sam za siebie. Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.01.2024

Olga K ..........a ip: 5.184.202.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo serdecznie polecam tą szkołę jazdy, która ma bardzo solidne i rzetelne podejście do kursantów. Ja korzystałam z dodatkowych jazd doszkalających u Pana Radka, które dobrałam po odbyciu niezbyt udanego kursu w innej szkole jazdy. Dzięki temu, że zgłosiłam się do Pana Radka, zdałam swój egzamin praktyczny w bardzo krótkim czasie. Jego wskazówki, cierpliwość oraz ogromna wiedza pozwoliły mi bezproblemowo i bez stresu przystąpić do egzaminu. Trasa egzaminacyjna pokrywała się w 100% z tą którą ćwiczyłam dzień wcześniej na jazdach. Bardzo polecam!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.01.2024

Edyta M ........a ip: 31.0.74.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Do OSK COOL trafiłam po niezbyt fajnych doświadczeniach z pierwszą szkołą nauki jazdy, po kursie w której nie czułam, że jestem dobrze przygotowana i że umiem jeździć. Dlatego zdecydowałam się na jazdy doszkalające w OSK COOL i była to najlepsza decyzja! Pod okiem instruktora Radka nauczyłam się jeździć, zyskałam pewność siebie na drodze, dobrze poczułam za kierownicą. Bardzo za to dziękuję ❤️ Instruktor Radek to człowiek sympatyczny, cierpliwy, potrafiący zbudować komfortową atmosferę jazd. Posiada bardzo dużą wiedzę potrzebną nie tylko do zadania egzaminu, ale też do faktycznego nauczenia się kierowania samochodem. Co ważne, potrafi ją świetnie przekazać. Jazdy, które wcześniej były dla mnie stresujące, w OSK COOL okazały się przyjemnością. Jazda egzaminacyjna na mieście zdana za pierwszym razem, trasa egzaminacyjna pokrywała się z trasami nauki jazdy, a wskazówki które otrzymałam od instruktora były celne i sprawiły że nie popełniłam błędów. Moje doświadczenia pokazały mi że wybranie odpowiedniego OSK jest kluczowe, jest gwarancją sukcesu i tego czy jazdy miną nam w pozytywnej atmosferze (a taka atmosfera, a nie stres sprzyja nauce), czy też nie. Podsumowując, OSK COOL zrobiło ze mnie kierowcę :) Dlatego szczerze polecam tę szkołę nauki jazdy, zwłaszcza instruktora Radka. Gdybym trafiła tu od początku, uniknęłabym niepotrzebnego stresu, no i straty pieniędzy. Jeśli więc szukasz rzetelnej szkoły nauki jazdy, w dodatku z fajną atmosferą - wybierz OSK COOL :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.12.2023

Dessalew M ...a ip: 88.135.169.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Hello, Here is my comment about the school Dessalew here, sharing my positive experience with Cool Drive school in Bielsko Biala. Overcoming the language barrier, I found excellent English language drive training that alleviated my frustration. The preparation for the exam was top-notch, and the instructors, especially Mr. Bartek, demonstrated genuine care for students. His straightforward teaching style, logical explanations, and extensive knowledge made the learning process effective. I highly recommend Cool Drive school to anyone seeking comprehensive training in both Polish and English. My journey with them was invaluable, and I assure you that your investment won't be in vain.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.12.2023

Zuzanna B .......a ip: 91.192.199.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsze szkółka do jakiej chodziłam( zmieniałam pare szkółek) Zdanie prawka za pierwszym razem gwarantowane. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Instruktorzy bardzo dbają o kursantów. W szczególności Pan Radek, który zna się bardzo na rzeczy, nie ”owija w bawełnę” jeśli czegoś nie umiesz będzie cie uczył do końca, bardzo prosty i logiczny sposób wytłumaczy wszystko. Pan Radek ma tez dużo informacji na temat egzaminów. Pieniądze nie pójdą w błoto.<3

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.11.2023

Magda Krywult

Magda Krywult
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serducha! Wszystkie informacje przekazywane przez Pana Radka na wykładach w super atmosferze, tak samo jazdy z Panem Bartkiem TOP. Oprócz przygotowania do egzaminu, uczy jak faktycznie jeździć po drogach. Świetne, indywidualne podejście. Uważam, że najlepiej wykorzystane godziny jazd, pieniądze i czas na prawo jazdy jak to tylko możliwe.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.11.2023

Julia K ....... ip: 5.184.242.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdane za pierwszym razem, a cena niższa niż w większości szkół w Bielsku. Pan Radek jest super instruktorem, na egzaminie jeździłam tam, gdzie na jazdach z nim, polecam każdemu.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.11.2023

Amelia Kluka

Amelia Kluka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z ogromną przyjemnością polecam tę szkołę jazdy. Dzięki profesjonalnemu podejsciu oraz bardzo miłej atmosferze podczas jazd z Panem Bartkiem, wiem jak się zachować na drodze i czuję się bardzo dobrze za kierownicą. Już po pierwszych jazdach strach przed prowadzeniem samochodu znacznie się zmniejszył :) Bardzo podobały mi się również wykłady prowadzone przez Pana Radka, który wzbogacił mnie o niezbędną wiedzę, przekazując ją w bardzo klarowny i zrozumiały sposób.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.11.2023

Daniel Tomaszek

Daniel Tomaszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dla mnie osobiście jedna z najlepszych szkół w Bielsku. Cena w porównaniu do innych bardzo dobra. Wykłady pan Radek prowadzi ciekawie oraz można dużo z nich wynieść. Pan Bartek w trakcie jazd zachowywał pełen profesjonalizm i prawidłowo przygotował do egzaminu który zdałem za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.11.2023

Zuzanna W .....n ip: 46.204.109.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jazdy z Panem Bartkiem bardzo profesjonalne w miłej atmosferze, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu jak i do jazdy na codzień. Polecam każdemu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.11.2023

Igor Borkowski

Igor Borkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjemna atmosfera i świetni instruktorzy. Z czystym sumieniem mogę polecić .

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.11.2023

Sebastian ........k ip: 155.133.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam, jazdy z Panem Radkiem były bardzo przyjemne, w przyjaznej atmosferze. Pan Radek potrafi przekazać wiedzę na temat kierowania pojazdem, czy też egzaminu państwowego. Dzięki cierpliwości i doświadczeniu instruktora pozbyłem się niepotrzebnego stresu prowadząc samochód i przygotowałem się odpowiednio do egzaminu by zdać za pierwszym podejściem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.11.2023

Dawid M ....z ip: 91.215.34.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam! Pan Radek TOP!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak