Ośrodek Szkolenia Kierowców COOL (13)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.12.2020

David Wójciga

David Wójciga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

5/5 - swietnie prowadzone zajecia, w sposob, ze ta wiedza jednak wchodzi do glowy. Instruktorzy podchodza do kazdego indywidualnie. Po kursie w tej szkolce zdasz na pewno.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.12.2020

Marta Tomaszczyk

Marta Tomaszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po kilkuletniej przerwie postanowiłam ponownie spróbować swoich sił i sugerując się rekomendacją znajomych, zgłosiłam się na jazdy doszkalające do Pana Radomira. Spokojny, merytoryczny, cierpliwy, metodyczny, zaangażowany to tylko niektóre z przymiotników, obok których Pan Radomir mógłby stanąć, tworząc epitet instruktora z powołaniem. Serdecznie polecam współpracę z Nim, jak również samą szkołę OSK COOL

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo jest nam miło, że zaufałaś Nam i po kilku letniej przerwie, to właśnie z Nami zdecydowałaś się zdobyć prawo jazdy. Wiemy, że duma z tego co dokonałaś, jest największą nagrodą za Twoje starania. Żywimy nadzieję, że jazda będzie sprawiała Ci wiele frajdy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.12.2020

Karolina Gojdka

Karolina Gojdka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie mogłam trafić lepiej, jak do właśnie tego ośrodka. Kursy teoretyczne prowadzone zwięźle i na temat, tak aby poprawnie wytłumaczyć każdemu zasady ruchu drogowego. Instruktorzy ze spokojem i profesjonalizmem podchodzą do każdego kursanta. W szczególności chciałabym wspomnieć o Panu Radomirze Rykała, który idealnie przygotował mnie do egzaminu praktycznego. W samochodzie zawsze można było porozmawiać na dowolny temat, błędy które dotychczas popełniałam zostały skorygowane dzięki pomocy Pana Radka. Zdecydowanie polecam ten ośrodek oraz współpracę właśnie z Panem Radkiem.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy, że skorzystałaś z nauki w Naszym Ośrodku. Mamy nadzieję, że dzięki zdobytemu prawu jazdy będziesz cieszyła się jazdą w szczególności Twoim coupe :-) Szerokości

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.12.2020

Honorata G ......z ip: 185.135.194.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Na jazdy do OSK COOL trafiłam z polecenia kolegi i sama z przyjemnością będę ich polecać innym. Od samego początku wszystko było jasno i konkretnie wytłumaczone, zajęcia były rzeczowe a wszelkie wątpliwe kwestie LOGICZNIE wyjaśnione :) Instruktora też nie mogłam mieć lepszego - p. Radek wykazuje ogromną wiedzę i profesjonalizm, do tego jest przesympatyczny, zabawny i - co najważniejsze - CIERPLIWY! Każdego, nawet opornego, bardzo dobrze przygotują do egzaminu. Również, szczerze polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo się cieszymy, że skorzystałaś z nauki w Naszym Ośrodku. Teraz będziesz mogła cieszyć się przyjemnością kierowania autem i mamy nadzieję, że zawsze będzie sprawiało CI to dużo frajdy :-) Szerokości

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.12.2020

Kajetan F ....a ip: 193.200.82.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktorzy mili i cierpliwi, jazdy bardzo przyjemne a cena atrakcyjna

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za wybór Naszego Ośrodka. Gratulujemy zdania egzaminu i życzymy powodzenia na drogach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 02.12.2020

Klaudia S ....... ip: 5.173.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła jazdy. Wykłady były interesujące a jazdy odbywały się w elastycznych godzinach i znakomitej atmosferze. Wszystkim poleciłabym OSK Cool.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za wybór Naszego Ośrodka.
Cieszymy się, że dołączyłaś do grona kierowców. Do zobaczenia na drogach :-)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.12.2020

Natalia Wałach

Natalia Wałach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady były ciekawie prowadzone. Instruktorzy podchodzą do swojej pracy z zaangażowaniem. W samochodzie miła atmosfera, instruktorzy dobrze przygotowują do egzaminu, przede wszystkim przećwiczyli zemną czynności, z którymi miałam największy problem. Polecam! Egzamin zdany za pierwszym razem :)

Plusy

elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za wybór Naszego Ośrodka.
Gratulujemy zdania egzaminu za pierwszym razem i mamy nadzieję, że będziesz cieszyła się swoim autem.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.11.2020

Jakub ......... ip: 5.173.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam. Teoria bardzo dobrze i szybko omówiona. Jazdy w miłej atmosferze w bardzo dobrych godzinach. Duża elastyczność terminów jazd z instruktorami.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Cieszymy się, że wybrałeś Nasz Ośrodek i z nami dojechałeś do celu jakim był zdany egzamin. Szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.10.2020

Kamila Górowska

Kamila Górowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dużą zaletą są krótkie i konkretne wykłady z teorii. Instruktorzy są bardzo mili i widać, że chcą nauczyć kursanta bardzo dobrze jeździć. Zaletą jest również możliwość jazd popołudniu czy wieczorem. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za skorzystanie z oferty Naszego OSK. Mamy nadzieję, że jazda autem będzie sprawiała Ci teraz wiele frajdy. Pozdrawiamy i do zobaczenia na drodze:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.09.2020

Kamil Chmiel

Kamil Chmiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady były bardzo ciekawie prowadzone. Instruktorzy profesjonalnie podchodzą do swojej pracy. W samochodzie miła atmosfera, można porozmawiać na każdy temat :). Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.09.2020

Konrad Kohut

Konrad Kohut
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady ciekawe i treściwe, a ich kilkanaście godzin minęło szybko. Jazdy to czysta przyjemność, bo oprócz fachowej wiedzy i wszelkich uwag, Pan Radomir porozmawia z tobą na każdy temat.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za wybór naszego ośrodka i cieszymy się, że zdałeś egzamin za pierwszym razem. Życzymy powodzenia za kółkiem. Szerokości ????????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.08.2020

Adam K ...k ip: 194.33.77.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam, bardzo profesjonalne podejście. Instruktor pomógł mi wypracowć technikę jazdy dzięki której zdałem za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinię. Mamy nadzieję, że umiejętności, które Pan nabył jeżdżąc z nami, nie tylko pomogły zdać egzamin, ale również przydadzą się w jeździe swoim samochodem. Pozdrawiamy i życzymy wszystkiego dobrego na drogach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.07.2020

Mateusz Błach

Mateusz Błach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Bielsku. Ciekawe wykłady oraz doświadczeni instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.06.2020

Zosia Cieślar

Zosia Cieślar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo ciekawie były prowadzone wykłady, z których dużo wyniosłam I nie musiałam dużo uczyć się do egzaminów.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.03.2020

Kamila Olszewska

Kamila Olszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.03.2020

Nikodem Wilk

Nikodem Wilk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na wykładach panuje bardzo miła atmosfera a jazdy to była sama przyjemność. Egzamin zdany za 2 razem bo za pierwszym wygrał stres ale jak już go opanowałem to wszystko poszło jak bułka z masłem. Gdybym miał wybrać drugi raz poszedłbym znowu do COOL :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Super, że możesz cieszyć się już swoim prawem jazdy. Mamy nadzieję że będziesz kolejnym bezpiecznym kierowcą dzięki czemu lepiej będzie na naszych drogach. Niech jazda sprawia Ci dużo frajdy, a będąc zadowolonym z kursu pamiętaj o polecaniu Naszego Ośrodka. Szerokości. Team OSK COOL :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.02.2020

Sebastian z ....k ip: 155.133.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam serdecznie, dobre podejście do kursantów, super wykłady !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za twoją opinie. Życzymy szerokości, do zobaczenia na trasie OSK COOL

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.02.2020

Karolina Rykała

Karolina Rykała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wracam ze zdanego za pierwszym razem egzaminu. Teraz wiem że stres który mi towarzyszył był bezpodstawny, wszystko czsgo ode mnie wymagali opanowalam do perfekcjii, pierwsze na wykładach prowadzonych z pasją i zaangazowaniem przez instruktora Radomira A następnie na jazdach. Jazdy to była czysta przyjemność, miła atmosfera, brak oceniania i indywidualne podejście to tylko jedne z wielu plusów tej szkoły. Gdybym miała wybierać jeszcze raz mój wybór byłby taki sam. Dziękuję jeszcze raz Panu Radomirowi I calej ekipie OSK COOL!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy, cieszymy się, że spełniliśmy Pani oczekiwania. Życzymy szerokości i do zobaczenia na drodze OSK COOL

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.02.2020

Patryk Sobik

Patryk Sobik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do cool zapisałem się z polecenia znajomej i szczerze mówiąc nie żałuję żadnej godziny spędzonej na jazdach, a nawet na wykładach(co było dla mnie zaskoczeniem gdyż myślałem że będą strasznie nudne). Po pierwszej godzinie naprawdę z miłą chęcią przyszedłem na kolejne i kolejne. Pan Instruktor Radomir(pozdrawiam serdecznie)opowiada o nawet najnudniejszym aspekcie drogowym jak rasowy stand-uper, a wysoka kultura osobista i podejście do nauki jazdy sprawiają, że jest ewidentnie nauczycielem z powołania. Jazdy zawsze punktualnie, w ustalonym terminie, zabawnie i bez stresu. Atmosfera i profesjonalizm to największe zalety tej szkoły! ;) Polecam serdecznie naukę jazdy COOL, a szczególnie kurs rozszerzony, gdzie za kilka złotych więcej odbiorą i zawiozą pod same drzwi. PS. Zdane za pierwszym :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinie, cieszymy się, że wszystko poszło zgodnie z Pana planem. Życzymy szerokości i dalszej przyjemności z jazd. Do zobaczenia na drogach OSK COOL

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.02.2020

Kamil M .....a ip: 83.4.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam szkołę. Teoretyczną część kursu skończyłem w ciągu tygodnia, nie obijając przy tym na jakości prowadzonych zajęć. Wykłady były bardzo ciekawie i profesjonalnie prowadzone. Jedno ze spotkań zostało zaangażowane z ratownikiem medycznym, który ciekawie i z dystansem wytłumaczył nam wiele zagadnień - mając z tym do czynienia na co dzień. Sporym plusem jest lekarz, którego szkoła zapewnia kursantom, przy czym mamy możliwość zrobienia badań na prawo jazdy, bez kolejek i w bardzo atrakcyjnej cenie (razem z rozpoczęciem kursu). Jeśli chodzi o praktykę to nie musiałem długo czekać. Kilka dni po zakończeniu kursu teoretycznego miałem już swoje pierwsze jazdy. Przez 30 godzin jazd towarzyszył mi Pan Bartek. W samochodzie zawsze była ciepła atmosfera, bez żadnych nerwów, czy stresu. Można było śmiało porozmawiać, lub się pośmiać a przy tym wiele nauczyć. Jeśli czegoś nie wiedziałem, lub nie rozumiałem jakiejś sytuacji, zawsze zostało mi to wytłumaczone tak, żebym zrozumiał - bez uwag na temat wiedzy czy umiejętności. Godziny zajęć były indywidualne i elastyczne. Od samego rana do późnego popołudnia, a cały kurs trwał u mnie miesiąc. Podsumowując nauczyłem się wiele rzeczy potrzebnych do egzaminu, ale przede wszystkim nauczyłem się jeździć. Tak w praktyce. Jeśli poprosiłem o naukę rzeczy ponadprogramowych, Pan Bartek chętnie mnie ich uczył. Polecam wszystkim, którym zależy na czasie, atrakcyjnej cenie i dobrym przygotowaniu się do egzaminu. Dodam jeszcze, że sam samochód był zadbany i wszystko działało jak należy. Jeśli szkoła jazdy, to tylko OSK COOL! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Cieszymy się że każda część kursu podobała się Panu. Pańska opinia dodaje nam skrzydeł. Jednocześnie wyrażamy nadzieje, że będzie Pan polecał nas wśród znajomych. Życzymy szerokości, do zobaczenia na drogach OSK COOL

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.01.2020

Łukasz T ..a ip: 46.134.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam tą szkołę jazdy, super wykładowca,bardzo dobra organizacja, dobra cena i mega instruktorzy ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie. Życzymy szerokości, do zobaczenia na drogach OSK COOL

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.01.2020

Martyna P ........ ip: 83.4.237.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Podejście Pana Bartka jak i całego zespołu jest na wysokim poziomie i szczerze mogę polecić wszystkim ten ośrodek! Bezstresowo z duża ilością humoru jak i dyscypliną!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Cieszymy się Pani podobało. Życzymy szerokości i do zobaczenia na drogach. Będziemy bardzo wdzięczni, jezeli Pani poleci nas znajomym. OSK COOL

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.12.2019

Maciej K ....... ip: 185.234.91.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo miła atmosfera, dobre przygotowanie do egzaminów, polecam serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za Pana opinię, cieszymy się, że spełniliśmy Pana oczekiwania. Życzymy powodzenia na drogach. OSK COOL

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.12.2019

Kamil N ....l ip: 188.147.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam ośrodek każdemu. Świetna, wesoła atmosfera, indywidualnie podeście do kursanta. Wykładowcy chętnie dzielą się wiedzą. Nie potrafię znaleźć minusów czy negatywnych cech tego ośrodka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie która bardzo nas buduje. Życzymy szerokości i do zobaczenia na drogach. OSK COOL

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.11.2019

Oskar S ....a ip: 185.234.91.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zero ukrytych kosztów, wyjątkowa elastyczność przy załatwianiu godzin jazd, przyjemna atmosfera a przede wszystkim przygotowanie do egzaminu i zdanie za pierwszym podejściem - serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo gratulujemy, plan zrealizowany w 100%. Życzymy szerokości, do zobaczenia na drogach. Będziemy wdzięczni jeżeli poleci Pan naszą szkołę OSK COOL

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.11.2019

Paweł ....a ip: 83.26.196.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo miła atmosfera, duży profesjonalizm oraz indywidualne podejście. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie. Życzymy radości z jazdy, do zobaczenia na drogach OSK COOL

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 21.11.2019

Klaudia M ........k ip: 5.173.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu OSK COOL. Profesjonalne przygotowanie, zarówno pod względem teoretycznym, jak i praktycznym, umożliwiło zdanie egzaminu państwowego bez niepotrzebnych nerwów. Dodatkowo towarzysząca nauce luźna atmosfera sprzyjała zdobywaniu nowych umiejętności. Pan Radomir to instruktor z ogromną cierpliwością, dużym zasobem wiedzy oraz świetnym poczuciem humoru. Każda godzina spędzona za kierownicą samochodu to czysta przyjemność. Polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Mamy nadzieje, że dalsza przygoda za kierownicą również przyniesie Pani tyle samo przyjemności. Do zobaczenia na drogach OSK COOL

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.11.2019

Bartosz G ..........k ip: 46.134.186.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam serdecznie jeździłem z panem Bartkiem bardzo dobrze uczy można się wiele nauczyć, wykłady tak samo dobre.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Cieszymy się, że Panu się podobało. Życzymy szerokości, do zobaczenia na drogach OSK COOL

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.09.2019

Martyna D ...a ip: 188.146.239.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam! Nauka w OSK COOL była przyjemnością, bardzo ciekawe wykłady- dzięki nim skrócił się mój czas przygotowań do egzaminu teoretycznego na własną rękę. Jazdy prowadzone w super atmosferze, Pan Radomir świetnie uczy. Ogromnym plusem był czas całego kursu, który w moim przypadku trwał ok. 2 miesięcy. Egz. teoretyczny i praktyczny zdałam za pierwszym razem. A co najważniejsze czuję się pewnie za kierownicą i nie boję się jeździć. Zadowolona kursantka

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie, cieszymy się, że spełniliśmy Pani oczekiwania, bardzo nas buduje fakt, że to my dołoyliśmy cegiełkę do Pani pewności za kółkiem. Do zobaczenia na drogach OSK COOL

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.09.2019

Jakub H ....a ip: 188.147.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miła atmosfera, profesjonalna nauka, polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za wybór Naszego Ośrodka. Mamy nadzieję, że umiejętności nabyte podczas kursów pozwolą Tobie bezpiecznie jeździć. Szerokości. OSK COOL