Ośrodek Szkolenia Kierowców Asima (74)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.08.2021

Macio Macio

Macio Macio
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ośrodek z bardzo miła atmosfera Bardzo profesjonalni instruktorzy !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.08.2021

Mikołaj K ......i ip: 85.221.153.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Fajna atmosfera, instruktor zna się na rzeczy i jest wyrozumiały, a ja wiele się nauczyłem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.08.2021

Paweł A .......z ip: 31.0.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Paweł. A Jestem zadowolony na 1000% Przemiła atmosfera, bardzo ale to bardzo dobre podejście do kursanta, profesjonalne instruktorki :) jak i instruktorzy, polecam polecam polecam i jeszcze raz polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.08.2021

Ariana Saulicz

Ariana Saulicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przemiła atmosfera , godziny dostosowane do kursanta , profesjonalni instruktorzy , bardzo dobre podejście do kursanta.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.07.2021

Paweł S .........k ip: 31.60.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam. Super atmosfera i świetny instruktor!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.06.2021

Marcin Szymański

Marcin Szymański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny i życiowy Instruktor, bardzo miła atmosfera, wojskowa punktualność, wzorowa komunikatywność. Jestem bardzo zadowolony z kursu i polecam serdecznie ODK Asima.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
T

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.06.2021

X XX ip: 31.0.91.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam

Plusy

dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

częste zmiany instruktorów

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.06.2021

Miłosz Gałecki

Miłosz Gałecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem zadowolony i nie mogę złego słowa powiedzieć na naukę i przygotowanie do egzaminu. Polecam gorąco wszystkim!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.05.2021

Zuzanna Daś

Zuzanna Daś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, świetni instruktorzy, miła atmosfera i pełen profesjonalizm :)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.05.2021

Paulina Toboła

Paulina Toboła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przemiła atmosfera, dobre podejście do kursanta, profesjonalni instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.05.2021

Paulina Nowak

Paulina Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkole w 100%.Atmosfera luźna, godziny dostosowane pod kursanta. Instruktorzy dokładni, wszystkie dodatkowe pytania wyjasnione szczegółowo.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.05.2021

Wiktoria M .......k ip: 37.30.22.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super instruktorzy i dobre przygotowanie do jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.04.2021

Szymon K .......y ip: 37.248.172.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalni instruktorzy miła atmosfera, polecam-ja się nie zawiodłem. Wcześniej odbywałem kurs w tym ośrodku na kat B, B+E, A i wszystkie te kategorie zdałem za pierwszym razem

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.04.2021

Sebastian Wilczek

Sebastian Wilczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

B.dobra atmosfera jak i profesjonalni instruktorzy, duży plus za sprzęt, samochód czysty, sprawny ..... Duży POZYTYW.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.03.2021

Mateusz Walkowiak

Mateusz Walkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam jestem bardzo zadowolony. Przemiła atmosfera oraz dobre podejście do kursanta

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.03.2021

Karolina Poloch

Karolina Poloch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniali instruktorzy, profesjonalne podejście

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.03.2021

Wojtek Przydrożny

Wojtek Przydrożny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta, przemiła atmosfera i najlepsi instruktorzy.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.02.2021

Zbigniew Kaczmarek

Zbigniew Kaczmarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam jestem zadowolony.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.02.2021

Julia Górczak

Julia Górczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta, przemiła atmosfera i najlepsi instruktorzy.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.02.2021

Eliasz Marciniak

Eliasz Marciniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony, że uczyłem się w Asimie. Zdałem teorie i praktykę za pierwszym razem. Myślę że sam nie zmobilizował się tak do nauki, ale dzięki e-learning dobrze przygotowałem się do egzaminu. Podoba mi się podejście instruktorów do kursanta. Pokażą ci wszystkie drogi którymi mógłbyś jechać na egzaminie i miejsca gdzie łatwo popełnić błąd. Jeśli dobrze się przyłożysz ze swej strony to nie ma szans by nie zdać. Pełen profesjonalizm! Polecam każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.01.2021

Wiktoria Bajonczak

Wiktoria Bajonczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, bardzo profesjonalne podejście do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.12.2020

Wojtek Kosiuba

Wojtek Kosiuba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam cieplutko podejście do kursanta niesamowite , atmosfera cudowna, te 30 godzin przeleciało mi jak bym w jeden dzień je zrobił

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.12.2020

Jan Kiciński

Jan Kiciński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera dobre podejście do kursanta.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.12.2020

Joanna Tomiczak

Joanna Tomiczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry ośrodek, super podejście do kursanta, sympatyczni instruktorzy, z dużą wiedzą i doswiadczeniem. Po kursie czułam się dobrze przygotowana do egzaminu. Pozdrawiam serdecznie cały zespół.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.12.2020

Mateusz T ...... ip: 31.60.102.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktorzy znają się na swojej robocie.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.12.2020

Olga Przybysz

Olga Przybysz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjny ośrodek z bardzo sprawnie działającym biurem i profesjonalnymi instruktorami!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2020

Mateusz Maciejewski

Mateusz Maciejewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, podchodzą do swojej pracy należycie i profesjonalnie. Pozdrawiam całe OSK.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.10.2020

Joanna S ........a ip: 31.0.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Przyjazna atmosfera, świetny instruktor, miła obsługa. Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2020

Jerzy Szkudlarczyk

Jerzy Szkudlarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Som bardzo wymagający lecz później na egzaminie niema problemu aby zdać

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

zły stan pojazdów

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.09.2020

Adrian Naskret

Adrian Naskret
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, profesjonalni nauczyciele, nic dodać nic ująć

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak