Ośrodek Szkolenia Kierowców Asima (92)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.09.2022

Paweł Galik

Paweł Galik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry ośrodek szkolenia kierowców,świetni instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.07.2022

Sylwia K ........ ip: 89.64.14.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepszy OSK! Niezdecydowanym polecam z ręką na sercu. Terminy jazdy dostosowane pod kursanta. Godziny wyjeżdżone co do minuty. Super instruktorzy, którzy uczą nie tylko jazdy ale zwracają uwagę także na psychiczne aspekty egzaminu. W moim przypadku byłam non stop krytykowana przez egzaminatora, na początku nie wiedziałam o co chodzi, ale przypomniałam sobie słowa Kingi i z uśmiechem na ustach jechałam dalej. Zdałam za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B78

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.07.2022

Marika Rozynek

Marika Rozynek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia w 100%. Bardzo dziękuję Pani Monice która bardzo dobrze mnie przygotowała :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.07.2022

Mateusz Busz

Mateusz Busz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobry ośrodek szkolenia

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.07.2022

Marek W ........ ip: 188.33.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Panowie Instruktorzy to osoby wykazujące się dużą cierpliwością, spokojem oraz potrafiące przekazać cenne informacje i wskazówki.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.07.2022

Ola Kędzia

Ola Kędzia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera podczas kursu. Osoby pracujące tam są bardzo miłe, a jeśli chodzi o elastyczność to nie było żadnego problemu z przekładaniem wcześniej ustalonych jazd. Grafik jazd dostaje się już na pierwszym wykładzie. Bardzo polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
KWUP

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.07.2022

Jacek Mickiewicz

Jacek Mickiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy z profesjonalnym podejściem do kursantów. Obsługa w szkole jazdy bardzo miła. Krótki czas odbycia kursu. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.07.2022

Kamil Duczmal

Kamil Duczmal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, miła atmosfera. pozdrawiam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.06.2022

Emil Musielak

Emil Musielak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, szybka nauka, samochód na egzamin po prostu bomba

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.06.2022

Tomasz Ciszak

Tomasz Ciszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super mi się jeździło, niesamowicie mili instruktorzy, którzy potrafią doskonalę przygotować do egzaminu państwowego. Gorąco polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.03.2022

Larysa V ...... ip: 46.205.156.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Większość jazd miałam z Panią Kingą i Panem Jarkiem, który jest naprawdę bardzo kompetentnymi instruktorami. Myślę że Pani Kinga wierzyła we mnie i motywowała mnie, gdy wątpiłam w swoje umiejętności :))) Wielkie dzięki takoż Pani Beatkie, od której ja wziąłem dla siebie parę nawyków i już nie musiała cisnąć na gaz przy parkowaniu, hehehe Wszyscy instruktorzy są bardzo i to naprawdę bardzo cierpliwi :))) i przyjaźnie nastawieni do kursantów i jeździ się w fajnej atmosferze Zdałam za pierwszym razem (teoria +praktyka) i dla mnie jako dla obcokrajowca, oczywiście tak samo I dla wszystkich instruktorów, potrzebowało to dużego wysiłku i wyzwania, hehehe Dziękuje serdecznie wszystkim i z ręką na sercu polecam OSK ASIMA - Maciej Perek Pozdrawiam serdecznie Larysa Voronko

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.03.2022

Ernest Rusin

Ernest Rusin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam nauka bez stresowa bardzo mili instruktorzy Pozdrawiam ich wszystkich!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.03.2022

Krystian B ....... ip: 85.221.151.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pod każdym aspektem super. Polecam serdecznie !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.01.2022

Żaneta Pogorzelska

Żaneta Pogorzelska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z usług,profesjonalnie a jednocześnie ze spokojem,zrozumieniem i humorem przeszłam przez cały kurs.Instruktorki bardzo opanowane,z poczuciem humoru i ogromem wiedzy. Plecam Asime z czystym sumieniem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.01.2022

Dorota Jakub Adamczak

Dorota Jakub Adamczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra motywacja, fajne podejście instruktora do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.12.2021

Marta W .......a ip: 31.0.82.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalizm i życzliwość. Dziękuję za wsparcie, cierpliwość i zaangażowanie.???? Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.12.2021

Adam m ........... ip: 31.0.36.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor z powołania potrafią nauczyć . Profesjonalne podejście do kursanta

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.12.2021

Maria Łączna

Maria Łączna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OSK godne polecenia!!! Jak ktoś chce zdać to tylko tu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.12.2021

Anna Klisowska

Anna Klisowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ta szkołę, fajni instruktorzy miła obsługa

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.12.2021

Wiktoria K .........k ip: 83.20.175.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam, prawo jazdy zdane za pierwszym razem! Świetna atmosfera, pełen profesjonalizm i najlepsi instruktorzy!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.11.2021

Tomasz Niedziela

Tomasz Niedziela
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Idealnie. Fajny klimat, bezstresowo, bardzo dobry kontakt z kursantem. Polecam, jeździłem z Panem Jankiem i bardzo serdecznie go pozdrawiam ! PS zdałem za I razem...

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.10.2021

Sławek Bąkowski

Sławek Bąkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalizm, super instruktorzy, miła atmosfera i dobre podejście do swojej pracy

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2021

Jakub Zając

Jakub Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, prawko zdane za pierwszym razem !!!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2021

Arkadiusz Suszka

Arkadiusz Suszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor potrafi właściwie przekazać wiedzę kursantowi atmosfera w porządku. Ogólnie wszystko super

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2021

Adam J .......k ip: 188.121.15.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobrze przygotowują do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2021

Adam K ....... ip: 31.0.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobre podejście do kursanta, atmosfera luźna, bez stresu. Pełen profesjonalizm z zajęć praktycznych jak i teorii. GORĄCO POLECAM!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.09.2021

Agnieszka Piątek

Agnieszka Piątek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super ośrodek szkolenia kierowców! Bardzo się cieszę, że tutaj trafiłam. Wszyscy instruktorzy są bardzo kompetentni a jazdy były przyjemne, w miłej atmosferze :) Polecam z całego serca :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.08.2021

Macio Macio

Macio Macio
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ośrodek z bardzo miła atmosfera Bardzo profesjonalni instruktorzy !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.08.2021

Mikołaj K ......i ip: 85.221.153.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Fajna atmosfera, instruktor zna się na rzeczy i jest wyrozumiały, a ja wiele się nauczyłem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.08.2021

Paweł A .......z ip: 31.0.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Paweł. A Jestem zadowolony na 1000% Przemiła atmosfera, bardzo ale to bardzo dobre podejście do kursanta, profesjonalne instruktorki :) jak i instruktorzy, polecam polecam polecam i jeszcze raz polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak