Ośrodek Szkolenia Kierowców Asima (82)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.01.2022

Dorota Jakub Adamczak

Dorota Jakub Adamczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra motywacja, fajne podejście instruktora do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.12.2021

Marta W .......a ip: 31.0.82.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalizm i życzliwość. Dziękuję za wsparcie, cierpliwość i zaangażowanie.???? Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.12.2021

Adam m ........... ip: 31.0.36.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor z powołania potrafią nauczyć . Profesjonalne podejście do kursanta

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.12.2021

Maria Łączna

Maria Łączna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OSK godne polecenia!!! Jak ktoś chce zdać to tylko tu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.12.2021

Anna Klisowska

Anna Klisowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ta szkołę, fajni instruktorzy miła obsługa

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.12.2021

Wiktoria K .........k ip: 83.20.175.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam, prawo jazdy zdane za pierwszym razem! Świetna atmosfera, pełen profesjonalizm i najlepsi instruktorzy!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.11.2021

Tomasz Niedziela

Tomasz Niedziela
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Idealnie. Fajny klimat, bezstresowo, bardzo dobry kontakt z kursantem. Polecam, jeździłem z Panem Jankiem i bardzo serdecznie go pozdrawiam ! PS zdałem za I razem...

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.10.2021

Sławek Bąkowski

Sławek Bąkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalizm, super instruktorzy, miła atmosfera i dobre podejście do swojej pracy

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2021

Jakub Zając

Jakub Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, prawko zdane za pierwszym razem !!!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2021

Arkadiusz Suszka

Arkadiusz Suszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor potrafi właściwie przekazać wiedzę kursantowi atmosfera w porządku. Ogólnie wszystko super

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2021

Adam J .......k ip: 188.121.15.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobrze przygotowują do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2021

Adam K ....... ip: 31.0.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobre podejście do kursanta, atmosfera luźna, bez stresu. Pełen profesjonalizm z zajęć praktycznych jak i teorii. GORĄCO POLECAM!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.09.2021

Agnieszka Piątek

Agnieszka Piątek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super ośrodek szkolenia kierowców! Bardzo się cieszę, że tutaj trafiłam. Wszyscy instruktorzy są bardzo kompetentni a jazdy były przyjemne, w miłej atmosferze :) Polecam z całego serca :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.08.2021

Macio Macio

Macio Macio
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ośrodek z bardzo miła atmosfera Bardzo profesjonalni instruktorzy !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.08.2021

Mikołaj K ......i ip: 85.221.153.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Fajna atmosfera, instruktor zna się na rzeczy i jest wyrozumiały, a ja wiele się nauczyłem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.08.2021

Paweł A .......z ip: 31.0.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Paweł. A Jestem zadowolony na 1000% Przemiła atmosfera, bardzo ale to bardzo dobre podejście do kursanta, profesjonalne instruktorki :) jak i instruktorzy, polecam polecam polecam i jeszcze raz polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.08.2021

Ariana Saulicz

Ariana Saulicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przemiła atmosfera , godziny dostosowane do kursanta , profesjonalni instruktorzy , bardzo dobre podejście do kursanta.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.07.2021

Paweł S .........k ip: 31.60.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam. Super atmosfera i świetny instruktor!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.06.2021

Marcin Szymański

Marcin Szymański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny i życiowy Instruktor, bardzo miła atmosfera, wojskowa punktualność, wzorowa komunikatywność. Jestem bardzo zadowolony z kursu i polecam serdecznie ODK Asima.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
T

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.06.2021

X XX ip: 31.0.91.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam

Plusy

dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

częste zmiany instruktorów

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.06.2021

Miłosz Gałecki

Miłosz Gałecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem zadowolony i nie mogę złego słowa powiedzieć na naukę i przygotowanie do egzaminu. Polecam gorąco wszystkim!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.05.2021

Zuzanna Daś

Zuzanna Daś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, świetni instruktorzy, miła atmosfera i pełen profesjonalizm :)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.05.2021

Paulina Toboła

Paulina Toboła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przemiła atmosfera, dobre podejście do kursanta, profesjonalni instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.05.2021

Paulina Nowak

Paulina Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkole w 100%.Atmosfera luźna, godziny dostosowane pod kursanta. Instruktorzy dokładni, wszystkie dodatkowe pytania wyjasnione szczegółowo.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.05.2021

Wiktoria M .......k ip: 37.30.22.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super instruktorzy i dobre przygotowanie do jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.04.2021

Szymon K .......y ip: 37.248.172.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalni instruktorzy miła atmosfera, polecam-ja się nie zawiodłem. Wcześniej odbywałem kurs w tym ośrodku na kat B, B+E, A i wszystkie te kategorie zdałem za pierwszym razem

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.04.2021

Sebastian Wilczek

Sebastian Wilczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

B.dobra atmosfera jak i profesjonalni instruktorzy, duży plus za sprzęt, samochód czysty, sprawny ..... Duży POZYTYW.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.03.2021

Mateusz Walkowiak

Mateusz Walkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam jestem bardzo zadowolony. Przemiła atmosfera oraz dobre podejście do kursanta

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.03.2021

Karolina Poloch

Karolina Poloch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniali instruktorzy, profesjonalne podejście

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.03.2021

Wojtek Przydrożny

Wojtek Przydrożny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta, przemiła atmosfera i najlepsi instruktorzy.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak