Ośrodek Szkolenia Kierowców Ala i As Zbigniew Knapik (69)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2019

Ewelina Sikora

Ewelina Sikora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W 100% polecam szkołę nauki jazdy "Ala i As". Pan Zbyszek to cierpliwy, profesjonalny, rzetelny i konkretny instruktor. Wiedza teoretyczna i praktyczna przekazana w jasny, klarowny i prosty sposób. Indywidualne podejście do kursanta i świetna atmosfera. Zdecydowanie polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

????????
Dziękuję Ci bardzo!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.11.2019

Wiktor Karnia

Wiktor Karnia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy którą każdemu mogę z czystym sumieniem polecić. Pan Zbyszek to świetny instruktor, który z pasją przekazuje swoja wiedzę i przygotowuje do egzaminu oraz bezpiecznej jazdy samochodem. Na jazdy zawsze chodziłem z przyjemnością i uśmiechem na twarzy przebiegały one bezstresowo i w luźnej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję Wiktor!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.10.2019

Kuba Klimek

Kuba Klimek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera I wspaniały instruktor, który z pasją uczy I przedewszysktim przygotowuje do egzaminu I do bezpiecznej jazdy. Z Panem Zbyszkiem jazda to czysta przyjemność, bez stresu i zawsze z pozytywnym nastawieniem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kuba, dziękuję!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2019

Łukasz Sikora

Łukasz Sikora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera. Nauczyciele też bardzo mili. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Łukasz!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2019

Forrest ST

Forrest ST
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny instruktor z ogromną cierpliwością do swoich uczniów. Polecam każdemu !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję Grzegorz!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2019

Mateusz Werens

Mateusz Werens
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny instruktor, zawsze pomocny i bardzo dobrze wyjaśniający wszystkie zapytania. Kursy interesujące a same jazdy zawsze z uśmiechem na twarzy. Bardzo pomocny jak i pozytywny człowiek. Bardzo go polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję Mateusz!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.09.2019

Beata K ..... ip: 37.47.102.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkole Pana Zbigniewa polecam w 100 %. Długo nie mogłam zdać egzaminu a po dokupieniu godzin w tej szkole udało się odrazu. Pan Zbigniew jest kompetentna i sumienna osoba świetnie tłumaczy i jest bardzo zaangażowany w swoją prace. Wszystkim przygotowywujacym się do egzaminu prawa jazdy polecam z cała pewnością ta szkole jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękuję p. Beato!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.08.2019

Tomek Radziszewski

Tomek Radziszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecono mi tą szkołę, a teraz i ja z czystym sumieniem mogę polecić ją każdej osobie szukającemu dobrego kursu !!! Świetny instruktor, który bezboleśnie przekazuje wiedzę i umiejętności. Polecam serdecznie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Tomek, gumowych słupów!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.08.2019

Kasia Kotula

Kasia Kotula
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam Pana Zbyszka :) Indywidualne podejście do kursanta, elastyczność, efektywność i przyjemna atmosfera podczas zajęć :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo Kasiu,
Pozdrawiam

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.08.2019

Dominika Piwko

Dominika Piwko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

DO PANA ZBYSZKA TRAFIŁAM 15 LAT PO KURSIE . WSZYSTKIEGO UCZYŁ MNIE OD PODSTAW. JEGO ZAANGAŻOWANIE PROFESJONALIZM I ELASTYCZNOŚĆ W USTAWIANIU GODZIN JAZDY ZNACZNIE MI WSZYSTKO UŁATWIŁY. PAN ZBYSZEK TO SYMPATYCZNY CZŁOWIEK A W SAMOCHODZIE PANUJE MIŁA ATMOSFERA KTÓRA W MOIM PRZYPADKU(PANIKARA)ROZŁADOWYWAŁA STRES. BARDZO PODOBAŁO MI SIĘ INDYWIDUALNE PODEJŚCIE DOPASOWANE NIE TYLKO DO MOJEGO CHARAKTERU ALE TEŻ DO MOJEJ "KONDYCJI" W DANYM DNIU. PRZYGOTOWAŁ MNIE NIE TYLKO DO EGZAMINU ALE DZIĘKI NIEMU CZUJĘ SIĘ PEWNIE ZA KIEROWNICĄ I JESTEM PRZYGOTOWANA ŻEBY BEZPIECZNIE PORUSZAĆ SIĘ PO DROGACH. POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM I JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękuję i pozdrawiam !!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.08.2019

Tomasz Kupczyk

Tomasz Kupczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam pana Zbyszka, świetnie uczy i przygotowuje nie tylko do egzaminu ale co najważniejsze do bezpiecznej jazdy na codzień.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję i życzę bezpiecznej jazdy!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 03.07.2019

Wiktoria S ......c ip: 185.233.26.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetne przygotowanie, które gwarantuje widoczne efekty w postaci zdanego egzaminu. Szczerze polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję ????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.05.2019

Arkadiusz Kuzak

Arkadiusz Kuzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ PANIE ZBYSZKU :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

???? Dziękuję ????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 14.05.2019

Sylwia Musiał

Sylwia Musiał
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Zbyszka, bardzo dobrze uczy zawsze myślałam że w życiu nie wsiądę za kierownicę a po kursie u Pana Zbyszka i po zdanym szybko egzaminie nie wyobrażam sobie teraz nie mieć prawo jazdy ????A więc bardzo mocno polecam????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękuję Sylwia i pozdrawiam!!!????????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.03.2019

Kamila Mroz

Kamila Mroz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim pana Zbyszka. To cierpliwa osoba o dużym doswiadczeniu i zaangażowaniu. Z jego pomocą zdałam prawo jazdy juz za pierwszym razem, co mówi samo za siebie. Ponadto luźna atmosfera podczas zajęć pomagała mi jeździć swobodnie, dzięki czemu prawie nie poczułam stresu podczas jazdy z egzaminatorem. Dziękuje tez za poświęcenie mi czasu przed samym egzaminem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję Kamila!!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 27.02.2019

Paweł Szymański

Paweł Szymański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do kursanta, duża dowolność terminów jazd. Świetne przygotowanie od strony technicznej. Zdecydownie polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

????????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.01.2019

Rafał Szczyrbak

Rafał Szczyrbak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Zbyszek bardzo cierpliwy, umie wszystko wytłumaczyć i widać, że zależy mu na każdym kursancie. Dodatkowo umie przygotować do egzaminu. Zdecydowanie polecam !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Rafał!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.01.2019

Ania Bączek

Ania Bączek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić OSK Ala i As. Pan Zbyszek jest bardzo cierpliwym instruktorem, ciekawie prowadził wykłady, indywidualnie podchodzi do każdego kursanta. Bardzo polecam! ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Aniu bardzo dziękuję za opinię, miło się z Tobą pracowało !!!????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.12.2018

Magda Cierzak

Magda Cierzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bezkonkurencyjna szkoła jazdy! Po przebytym kursie z czystym sumieniem mogę polecić OSK "Ala i As" innym. Pan Zbyszek bezstresowo i w bardzo dobrej atmosferze w pełni przygotował mnie do egzaminu. Jest bardzo profesjonalny i doświadczony, przez co podchodzi do kursanta w sposób indywidualny, udziela wielu wskazówek ułatwiających nie tylko zdanie egzaminu, ale również bezpieczną jazdę w przyszłości. Szkoła "Ala i As" uczy jak czuć się pewnie za kierownicą.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Madziu ????????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.12.2018

Roksana Zając

Roksana Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Świetny instruktor z powołania, który potrafi dobrze przekazać wiedzę i zmotywować. Na każdą jazdę szło się z uśmiechem. Pan Zbyszek jest sympatyczny, zabawny, profesjonalny i cierpliwy????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo, Roksana ????????????
Pozdrawiam

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.10.2018

Oliwka Kowal

Oliwka Kowal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nic dodać, nic ująć, Pan Zbyszek to prawdziwy profesjonalista, który przygotował mnie do egzaminów tak, że oba zdałam za pierwszym razem ???? Prawie w ogóle się nie stresowałam bo czułam, że po prostu to umiem. Zajęcia były w małej grupce, co pozwoliło na szybkie zakończenie części teoretycznej i elastyczność spotkań. Jeżeli chodzi o jazdy, to z każdym spotkaniem widziałam coraz większe postępy u siebie i przede wszystkim zaczęłam odczuwać przyjemność z jazdy samochodem. Błędy które robiłam były cierpliwie omawiane, dostałam cenne wskazówki które wykorzystałam na placu manewrowym, rady i wsparcie. Polecam tę szkołe z całego serca! ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Oliwka !!!????????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.07.2018

Kacper Wicherek

Kacper Wicherek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w Skawinie. Pan Zbigniew jest bardzo cierpliwym i wyrozumiałym człowiekiem i właśnie te cechy sprawiają że jest instruktorem "z powołania". Miła atmosfera i efektywna nauka to normalność na zajęciach u Pana Zbyszka. Jeśli chcesz zapisać się na kurs który nie tylko idealnie przygotuje cię do egzaminu, ale także do odpowiedzialnej i bezpiecznej jazdy w codziennym życiu to najlepszym wyborem będzie szkoła "Ala i As".

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

????☺️

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.05.2018

Anna Kuc

Anna Kuc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam! Indywidualne podejście do kursantów, instruktor bardzo cierpliwy w ciekawy sposób przekazuje wiedzę, która jest bardzo dobrze przyswajana, elastyczność jeśli chodzi o godziny jazdy. Bardzo dobrze zostałam przygotowana do egzaminu Państwowego i czułam się bardzo pewnie na nim. Wybór tego OSK był strzałem w 10-tkę! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Aniu ????????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.04.2018

Przemek Drabik

Przemek Drabik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam Pan Zbyszek to naprawdę fajny człowiek sympatyczny i wszystko wyjaśnia profesjonalnie bardzo polecam wszystkim tą szkołę jazdy i instruktora

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

????☺️

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 10.04.2018

Agnieszka Kupczyk

Agnieszka Kupczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

GORĄCO POLECAM! Pan Zbyszek to instruktor, który nauczy Was jeździć i myśleć na drodze, a przy takich umiejętnościach zdawanie egzaminu to już prosta sprawa. Szukałam CIERPLIWEGO instruktora, który nauczy LAIKA jeździć, przy którym nie będę musiała ze stresu - trzaskać drzwiami - :P , instruktora z doświadczaniem i wiedzą, którą w zrozumiały sposób będzie można sobie przyswoić. Człowieka godnego polecenia. I ZNALAZŁAM dlatego polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękuję !!!
Pozdrawiam i życzę "gumowych słupów"

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.03.2018

Ola Piszczek

Ola Piszczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Zbyszek jest wymarzonym instruktorem! Wykłady prowadzi bardzo ciekawie i przekazuje na nich wszystkie istotne zagadnienia. Jazdy z nim to prawdziwa przyjemność. Nie dość, że pokazuje i uczy jak naprawdę jeździć dobrze, to jeszcze podczas nich przekazuję swoją wiedzę, która wynika z jego wieloletniego doświadczenia, dzięki czemu mozemy stać się jeszcze lepszymi kierowcami. Do tego, każde spotkanie upływa w bardzo sympatycznej atmosferze, wspomagającej naukę Bardzo polecam tę szkołę jazdy, z którą bardzo łatwo zdać za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękuję Oleńko!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.01.2018

Wiktoria Prochownik

Wiktoria Prochownik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam!! Kurs z Panem Zbyszkiem to nie tylko świetne przygotowanie do egzaminu jak i do jazdy po egzaminie ale także bardzo miło spędzony czas z pozytywnym i ciepłym człowiekiem, indywidualne podejście do kursantów gwarantuje wychwycenie wszystkich błędów jakie popełniamy dlatego Pan Zbyszek ma tak wysokie statystyki zdawalności!! Z przyjemnością chodziłam na lekcje i na dodatek zdałam za pierwszym razem! Polecam serdecznie!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.12.2017

Mateusz Garbień

Mateusz Garbień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony z kursu który wykupiłem w szkole Ala i As. Instruktor Pan Zbigniew Knapik miły, ciepły człowiek z ogromną wiedzą teoretyczną i praktyczną. Polecam każdemu, P.S. egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 20.10.2017

Wojciech Wróbel

Wojciech Wróbel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Perfekcyjne przygotowanie do egzaminu! W towarzystwie Pana Zbyszka w miłej, luźnej atmosferze nauczą się Państwo wszystkiego co należy opanować do egzaminu a przede wszystkim również jazdy i zachowania się w sytuacjach po egzaminie podczas prawdziwego jeżdżenia. Uczymy się również jazd na autostradzie- rzeczy bardzo ważnej dla mlodego kierowcy do opanowania aby bezpiecznie się poruszać. ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2017

Krzysztof W ...a ip: 192.166.203.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor na 6, bardzo dobre podejście do kursanta, elastyczność w szkoleniu, godzinach i miejscu spotkania, bardzo dobra atmosfera, przepisy ruchu drogowego nie tylko w teorii, ale i na jazdach bardzo dobrze wytłumaczone, spokojne tłumaczenie wszystkich zagadnień związanych z samochodem i ruchem drogowym w praktyce, praca nad złymi nawykami. Polecam,uważam że warto.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję Krzysztof ale nie B1 tylko B ????????
Pozdrawiam serdecznie