Ośrodek Szkolenia Kierowców Ala i As Zbigniew Knapik (84)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.04.2021

Marta W .....l ip: 78.10.231.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dziękuję Panu Zbigniewowi za jasne i praktyczne wskazówki, cierpliwość oraz życzliwe podejście. Cenne rady zaowocowały zdaniem egzaminu. Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.03.2021

Julia Krzywoń

Julia Krzywoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam zajęcia z panem Zbyszkiem, przyjazna atmosfera i zaangażowanie w to, żeby przekazać nam jak najwięcej wiedzy i umiejętności!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję Julia!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.03.2021

Kacper Raputa

Kacper Raputa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym razem!! Świetne przygotowanie do egzaminu, cenne wskazówki, rady, przekazana wiedza na najwyższym poziomie. Bardzo miła i luźna atmosfera. Czego chcieć więcej:) Bardzo serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Kacper!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.03.2021

Dawid Płonka

Dawid Płonka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Zbigniew jest bardzo cierpliwy i świetnie stara się przekazać swoje wieloletnie doświadczenie młodemu kierowcy. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję Dawid!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 07.03.2021

Agnieszka Pająk

Agnieszka Pająk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100% Pan Zbyszek ma super podejście do nauki jazdy wszystkie błędy wytłumaczone manewry wycwiczone jeśli ktoś naprawdę chce się nauczyć jeździć szczerze polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratuluję jeszcze raz i pozdrawiam, dzięki Aga!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.02.2021

Klaudia Szymula

Klaudia Szymula
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie. Pan Zbyszek zawsze był bardzo cierpliwy, wszystko dokładnie tłumaczył, starał się żebym sama zrozumiała jakie błędy popełniam. Atmosfera zarówno w czasie teorii jak i praktyki była bardzo luźna i przyjazna, wszystko na spokojnie, bez nerwów. Zawsze dało się dostosować terminy jazd, co było dla mnie ogromnym plusem. Bardzo polecam kurs kat.B z Panem Zbyszkiem!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękuję Klaudia!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.02.2021

Emil Siatka

Emil Siatka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Atmosfera bardzo przyjazna. Profesjonalne podejście do kursanta, a z lekcji można bardzo dużo wynieść. Bardzo polecam!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Emil!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.11.2020

Aleksandra Karkula

Aleksandra Karkula
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra atmosfera, pan Zbyszek zawsze potrafił dobrze wytłumaczyć wszytskie zagadnienia, egzamin zdany za pierwszym razem

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję Olu

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.11.2020

Franciszek S ......a ip: 83.4.178.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jazdy bezstresowe, świetne, indywidualne podejście do kursanta. Dopiero po tych lekcjach poczułem się dobrze przygotowany do egzaminu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Franek

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2020

Aleksandra Skop

Aleksandra Skop
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu i atmosfera w czasie nauki jazdy. Pan Zbyszek mnie nigdy nie skrytykował, tylko cierpliwie tłumaczył problematyczne zagadnienia. Ponadto, niejednokrotnie podnosił na duchu i motywował, aby się nie poddawać, co bardzo mi pomogło, w efekcie czego zdałam za 1-szym razem :) Bardzo polecam każdemu, kto podejmuje się prawa jazdy kat.B!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję Oleńko!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.11.2020

Marta Lelek

Marta Lelek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z podejścia instruktora. Super atmosfera. Idealnie nauczył mnie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Martusia!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.11.2020

Wiktoria F ........a ip: 31.0.23.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jazdy z Panem Zbyszkiem bardzo przyjemne, z których można dużo wynieść jeśli się tylko chcę. Pan Zbyszek do każdego podchodzi osobiście i zwraca uwagę na niedociągnięcia które czasem trzeba poćwiczyć i chwali jeśli widzi pozytywne aspekty jazd kursanta. W trakcie jazd spokojnie można go o wszystko zapytać, dopytać. Polecam z przyjemnością "Ala i As" w Skawinie na ulicy Torowej 8.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Wiki

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.10.2020

Ola Raputa

Ola Raputa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super przygotowanie do egzaminu, indywidualne podejście do każdego kursanta. Lepiej trafić nie mogłam! Zdane za pierwszym razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję i pozdrawiam Olu

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.10.2020

Beata Jezioro

Beata Jezioro
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy!!! Przemiła atmosfera na zajęciach teoretycznych. Profesjonalne podejście do kursanta, jazda spokojna i bezstesowa. Grafik dopasowany pod kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję i gratuluję Beatko!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.10.2020

Patryk Gałaś

Patryk Gałaś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym :D Pan Zbyszek fenomenalnie tłumaczy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Patryk!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.01.2020

Izabela Sikora

Izabela Sikora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy pod słońcem! :) Po pierwszych godzinach byłam przekonana, że nie dam sobie rady, ale dzięki Panu Zbyszkowi uwierzyłam w siebie i jestem kierowcą! Pan Zbyszek jest kompetentnym instruktorem z dużą wiedzą, cierpliwością i indywidualnym podejściem do kursanta. Wszystkie błędy które popełniałam za kierownicą były omawiane a atmosfera podczas jazd luźna i bezstresowa. Dziękuję raz jeszcze !!! I polecam wszystkim z czystym sumieniem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję Iza!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.01.2020

Szymon Dutka

Szymon Dutka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkołę Ala i As polecam każdemu kto chce rozpocząć swoją przygodę z prawem jazdy. Pan Zbyszek to świetny instruktor i profesjonalista w swoim fachu. Zajęcia odbywają sie w bardzo miłej i przyjaznej atmosferze, a mnogość terminów na jazdy sprawia, że każdy bezproblemowo znajdzie odpowiednie dla siebie godziny:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.12.2019

Ewelina Marecka

Ewelina Marecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie ma lepszego instruktora niż p. Zbyszek. Oprócz oczywistej wiedzy, która musi zostać wpojona do przestraszonej głowy kursanta, liczy się atmosfera. A ta może albo przestraszyć kogoś bardziej i skłonić do ucieczki albo zachęcić do pewniejszego prowadzenia auta. Atmosfera u p. Zbyszka? Profesjonalny luz, dobry humor i duża cierpliwość - mnie właśnie to było potrzebne, bom nerwus z natury. Z czystym sumieniem polecam szkołę p. Zbyszka. Zdane za pierwszym razem -> przygotowanie super, opanowanie nerwów w dużym stopniu dzięki wskazówkom instruktora. Jak ktoś się boi, że nie ogarnie to zapraszam tutaj :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za te przemiła słowa!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2019

Ewelina Sikora

Ewelina Sikora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W 100% polecam szkołę nauki jazdy "Ala i As". Pan Zbyszek to cierpliwy, profesjonalny, rzetelny i konkretny instruktor. Wiedza teoretyczna i praktyczna przekazana w jasny, klarowny i prosty sposób. Indywidualne podejście do kursanta i świetna atmosfera. Zdecydowanie polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

????????
Dziękuję Ci bardzo!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.11.2019

Wiktor Karnia

Wiktor Karnia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy którą każdemu mogę z czystym sumieniem polecić. Pan Zbyszek to świetny instruktor, który z pasją przekazuje swoja wiedzę i przygotowuje do egzaminu oraz bezpiecznej jazdy samochodem. Na jazdy zawsze chodziłem z przyjemnością i uśmiechem na twarzy przebiegały one bezstresowo i w luźnej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję Wiktor!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.10.2019

Kuba Klimek

Kuba Klimek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera I wspaniały instruktor, który z pasją uczy I przedewszysktim przygotowuje do egzaminu I do bezpiecznej jazdy. Z Panem Zbyszkiem jazda to czysta przyjemność, bez stresu i zawsze z pozytywnym nastawieniem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kuba, dziękuję!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2019

Łukasz Sikora

Łukasz Sikora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera. Nauczyciele też bardzo mili. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Łukasz!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2019

Forrest ST

Forrest ST
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny instruktor z ogromną cierpliwością do swoich uczniów. Polecam każdemu !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję Grzegorz!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2019

Mateusz Werens

Mateusz Werens
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny instruktor, zawsze pomocny i bardzo dobrze wyjaśniający wszystkie zapytania. Kursy interesujące a same jazdy zawsze z uśmiechem na twarzy. Bardzo pomocny jak i pozytywny człowiek. Bardzo go polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję Mateusz!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.09.2019

Beata K ..... ip: 37.47.102.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkole Pana Zbigniewa polecam w 100 %. Długo nie mogłam zdać egzaminu a po dokupieniu godzin w tej szkole udało się odrazu. Pan Zbigniew jest kompetentna i sumienna osoba świetnie tłumaczy i jest bardzo zaangażowany w swoją prace. Wszystkim przygotowywujacym się do egzaminu prawa jazdy polecam z cała pewnością ta szkole jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękuję p. Beato!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.08.2019

Tomek Radziszewski

Tomek Radziszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecono mi tą szkołę, a teraz i ja z czystym sumieniem mogę polecić ją każdej osobie szukającemu dobrego kursu !!! Świetny instruktor, który bezboleśnie przekazuje wiedzę i umiejętności. Polecam serdecznie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Tomek, gumowych słupów!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.08.2019

Kasia Kotula

Kasia Kotula
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam Pana Zbyszka :) Indywidualne podejście do kursanta, elastyczność, efektywność i przyjemna atmosfera podczas zajęć :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo Kasiu,
Pozdrawiam

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.08.2019

Dominika Piwko

Dominika Piwko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

DO PANA ZBYSZKA TRAFIŁAM 15 LAT PO KURSIE . WSZYSTKIEGO UCZYŁ MNIE OD PODSTAW. JEGO ZAANGAŻOWANIE PROFESJONALIZM I ELASTYCZNOŚĆ W USTAWIANIU GODZIN JAZDY ZNACZNIE MI WSZYSTKO UŁATWIŁY. PAN ZBYSZEK TO SYMPATYCZNY CZŁOWIEK A W SAMOCHODZIE PANUJE MIŁA ATMOSFERA KTÓRA W MOIM PRZYPADKU(PANIKARA)ROZŁADOWYWAŁA STRES. BARDZO PODOBAŁO MI SIĘ INDYWIDUALNE PODEJŚCIE DOPASOWANE NIE TYLKO DO MOJEGO CHARAKTERU ALE TEŻ DO MOJEJ "KONDYCJI" W DANYM DNIU. PRZYGOTOWAŁ MNIE NIE TYLKO DO EGZAMINU ALE DZIĘKI NIEMU CZUJĘ SIĘ PEWNIE ZA KIEROWNICĄ I JESTEM PRZYGOTOWANA ŻEBY BEZPIECZNIE PORUSZAĆ SIĘ PO DROGACH. POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM I JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękuję i pozdrawiam !!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.08.2019

Tomasz Kupczyk

Tomasz Kupczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam pana Zbyszka, świetnie uczy i przygotowuje nie tylko do egzaminu ale co najważniejsze do bezpiecznej jazdy na codzień.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję i życzę bezpiecznej jazdy!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 03.07.2019

Wiktoria S ......c ip: 185.233.26.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetne przygotowanie, które gwarantuje widoczne efekty w postaci zdanego egzaminu. Szczerze polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję ????