Liczba odwiedzin: 38120 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek Szkolenia Kierowców 4 Kółka

  592 opinie w tym 423 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 01.10.2020

Alan J ....a ip: 94.254.180.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła na Śląsku ! Oraz dziękuje za najlepsza naukę Rafałowi !! Pozdrawiam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.08.2020

Emilia K .....k ip: 188.137.73.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam! Najlepsza szkoła jazdy!!!!!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.08.2020

Kamil H ...k ip: 89.72.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła jazdy, zdane za pierwszym ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.02.2020

Martyna S ...... ip: 46.134.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam tę szkołę jazdy, super podejście do kursanta, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Polecam wszystkim, którzy chcą nauczyć się dobrze jeździć w miłej atmosferze.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.01.2020

Gryboś K ....... ip: 89.77.154.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Więc tak.. od początku. Na prawko zapisałam się 13.08.19 i tego samego dnia zaczęłam wykłady, które przeprowadzane są w świetnej atmosferze, wyniosłam z nich bardzo dużo wiedzy co ułatwiło mi późniejszą naukę na egzamin teoretyczny. Wykłady zajęły mi około miesiąca (byłam na wszystkich tematach). 25.09.19 zaczęłam jazdy z Łukaszem. Pierwsze jazdy zaczęły się na placu gdzie Łukasz omówił bardzo dokładnie ustawienie fotela, lusterek itd., przed wyjechaniem na miasto poćwiczyłam też wrzucanie biegów i pojeździło chwile po placu przez co łatwiej było mi po wyjechaniu w miasto. Jazdy z Łukaszem to sama przyjemność, jest spokojny, nie uczy schematycznie, atmosfera na jazdach jest świetna. Stawia na nauczenie jazdy, a nie tylko zdanie egzaminu. Wszystko tłumaczy dokładnie i na spokojnie. Po przejechaniu prawie 30 godzin miałam egzaminy wewnętrzne, które przeprowadzane są tak jak państwowe - oba zdałam za pierwszym razem. 4 dni po wew praktycznym zdałam państwowy teorie i potem miesiąc czekałam na praktykę, którą 17.01 zdałam za pierwszym razem (trafiłam akurat na wesele i podróż poślubna instruktora więc trochę się przedłużyło, ale raczej nie będzie się już drugi raz żenił także przyszli kursanci nie martwcie się haha). Ogólnie wyjeździłam 37h, na egzaminie miałam auto z Osk (škode niebieska) oraz towarzyszył mi Łukasz. Z mojego kursu jestem bardzo zadowolona i gdybym miała wybierać drugi raz podjęłabym taki sam wybór. Wszystkim zdecydowanie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.12.2019

Węglorz N .....a ip: 93.179.211.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy! Perfekcyjne i przede wszystkim indywidualne podejście do kursanta. Instruktorzy posiadają ogromna wiedzę, którą nam przekazują. Ponadto mają bardzo dużo cierpliwości i są niezmiernie wyrozumiali. Polecam bardzo mocno!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.10.2019

Karolina P ...a ip: 83.12.163.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

długi czas trwania kursu

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.10.2019

Jakub J .......o ip: 31.0.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam, ciężko doszukać się wad

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.09.2019

Paweł Matusiak

Paweł Matusiak
Opinia niezweryfikowna

Najlepsza szkoła w Jastrzębiu! Jeśli ktoś chce się nauczyć jeździć, a nie wie jaką szkołę jazdy wybrać - bez dwóch zdań 4Kółka. Instruktor Łukasz ma znakomite podejście do kursanta. Kurs przebiegał w luźnej, bezstresowej atmosferze, gdzie można było pogadać, pośmiać się, a co najważniejsze - bardzo dobrze przygotować się do egzaminu państwowego. Polecam :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.09.2019

Malłgorzata O .....a ip: 85.14.115.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkola zatrudnia najlepszych instruktorow cierpliwych i profesjonalmych dzieki nim zdobylam upragnione prawko serdecznie pozdrawiam p krzysztofa p i p ewe

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2019

a ..a ip: 37.248.30.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkolenia i jazdy w bardzo milej atmosferze.Pan Łukasz Sz. jest bardzo cierpliwy i dobrze tłumaczy. Świetnie prowadzi naukę dzięki której zdałam już za 1-wszym razem :)Dziękuję bardzo Panu Łukaszowi oraz Panu Krzysztofowi B. bo również dobrze mnie przygotował do egzaminu.Polecam serdecznie...Pozdrawiam Basia

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.04.2019

Wiktor B ........k ip: 84.234.10.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystko odbyło się bez problemów i w dobrej atmosferze.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.04.2019

Krzysztof T ...... ip: 185.135.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.02.2019

Dawid T ....a ip: 89.64.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam, dobrze wykonują swoją robotę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.02.2019

Anna T ....a ip: 188.146.176.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Prawo jazdy w Czterech Kółkach - super sprawa! Gorąco polecam! Luźna i miła atmosfera. Instruktorzy bardzo fajni, a przede wszystkim profesjonalni nauczą każdego bez obawy. Mnie i mojego syna przygotowywał Rafał Kaliszuk Któremu bardzo dziękuję i polecam Go z czystym sumieniem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.02.2019

Mateusz W .........i ip: 94.254.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam wszystkim nieśmiałym i bojącym się jazdy wierzcie w swoje możliwości i zapisujcie się do tej szkoły wykłady książka i chęci do pracy a będzie dobrze instruktorzy super ludzie bardzo wyrozumiali ale wymagający efekty ich pracy widać po zdanych egzaminach ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.02.2019

Krzysztof G ....k ip: 31.0.23.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna atmosfera w szkole w relacjach z instruktorami i innymi uczniami, wykłady na które naprawdę warto iść, dyspozycyjni instruktorzy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

długi czas trwania kursu

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.01.2019

Denis L ..h ip: 188.146.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Ośrodek naprawdę godny polecenia, dobra atmosfera i zero stresu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.01.2019

Mikołaj G ...... ip: 37.47.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne podejście, indywidualne do każdego kursanta każdy znajdzie instruktora z którym znajdzie wspólny język, instruktor Łukasz Sz. polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.01.2019

Magdalena R ......a ip: 193.46.187.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę z zamkniętymi oczami. Kursy doszkalające na wysokim poziomie. Pan Andrzej... najlepszy :) dobre podejście do kursanta, dzięki niemu człowiek mniej się stresuje mimo posiadanych uprawnień.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.01.2019

KMIECIK A .......a ip: 89.77.180.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła jazdy , odejście instruktora super - ostoja spokoju. Profesjonalne przekazanie wiedzy . Punktualność na jazdach , nawet takiego laika jak ja nauczono jeździć !!! Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.01.2019

Anna F ....l ip: 89.67.190.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

O szkole dowiedzialam sie z polecenia, nie zawiodlam sie i teraz sama polecam!:)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.12.2018

Jakub N ...k ip: 89.64.45.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełen profesjonalizm i super podejście do kursanta. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.11.2018

Paulina K .......z ip: 46.134.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetne przygotowanie do egzaminu, wykłady ciekawe i pełne informacji, bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2018

Agnieszka B .....j ip: 95.40.124.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Ciekawe wykłady, zawsze dokładnie zgłębiony temat. Nie ma "złych" pytań. Jazdy bardzo profesjonalne, świetna atmosfera i cierpliwi instruktorzy. Polecam z ręką na sercu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.11.2018

Paweł Z ........i ip: 188.146.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna atmosfera i bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Zdałem za pierwszym razem i bardzo polecam tą szkołę. Pozdrawiam Rafała, świetny instruktor.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.11.2018

Albert R .........i ip: 89.77.191.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdałem bez problemów za pierwszym razem.Polecam tę szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.10.2018

Danuta R .......a ip: 83.26.132.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktorzy mają indywidualne podejście do kursanta, są bardzo sympatyczni i pomocni, byli dla mnie bardzo cierpliwi mimo wielu dodatkowych jazd, które z nimi przejeździłam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2018

Michał N ......... ip: 84.234.15.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miło, szybko i przyjemnie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.09.2018

Kamila R .....n ip: 37.47.63.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetni instruktorzy z powołania, którzy nawet głupka (jak ja) nauczą jeździć, a nawet go nie zabiją za głupoty jakie wyprawia na drodze. ???? Wykłady prowadzone super. Na luzie, dzięki czemu wiedza wpływa do głowy sama. Instruktorzy cierpliwi i wyrozumiali. Co prawda nie za pierwszym, ale to przez własną głupotę. Juz pierwsza samodzielna jazda była bezstresowa i super! Większość osób po zdaniu egzaminu boi się pierwszych samotnych podróży i zazwyczaj biorą sobie jakieś doświadczone towarzystwo nawet na krótką przejażdżkę. Ja nie ???? Od razu byłam pewna siebie i chciałam jeździć całkiem sama, nie potrzebowałam wsparcia.Od momentu otrzymania prawka bez większych problemów jeżdżę wszędzie, gdzie się da. Duże miasta i wielkie skrzyżowania nie są dla mnie problemem. Dwa tygodnie po odebraniu prawka zaliczyłam samotne wycieczki po Katowicach, dwa miesiące później odwiedziłam Kraków, a teraz na codzień jeżdżę po wielkim, kilkukrotnie większym od Jastrzębia mieście. I jeździ mi się super ???? Minął ponad rok od zdania egzaminu, a ja dalej świetnie wspominam czasy kursu ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak