Liczba odwiedzin: 38119 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek Szkolenia Kierowców 4 Kółka

  592 opinie w tym 423 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.05.2019

Olivia Sarna

Olivia Sarna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, polecam instruktora Krzysztofa Popka, jazdy przebiegają w miłej i zabawnej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.05.2019

Kinga Watral

Kinga Watral
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2019

Natalia Siwek

Natalia Siwek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, polecam z całego serca ♥️

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2019

Maja Kolera

Maja Kolera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca tą szkołę! Jazdy miałam z Łukaszem Szmulikiem, dobra atmosfera podczas jazd, zawsze można było się pośmiać i pogadać, a zwłaszcza dużo nauczyć na drodze

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.05.2019

Justyna Kaczorowska

Justyna Kaczorowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mogę z czystym sumieniem polecić tą szkołe .Wykłady prowadzone w sposób prosty, zrozumiały i logiczny .Zawsze z humorem.????Jazdy miałam z Krzyskiem Popkiem .Chodz często cos mi nie wychodziło on zawsze był cierpliwy i bardzo spokojny .Napewno wybrałabym go ponownie .Jeszcze raz dziękuje za przygotowanie A sukces chyba jest bo zdane za pierwszym razem ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.05.2019

Tomek Sowa

Tomek Sowa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dziękuję i polecam panią Ewę!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.04.2019

Dorota Hutek

Dorota Hutek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę w 100%. Instruktorzy wspaniali, jeździłam z Rafałem - jego podejście, tłumaczenie, spokój i zaangażowanie sprawiło że zdałam za pierwszym razem. Wszystkim będę polecać 4KÓŁKA ❤️❤️

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.03.2019

Natalia Mijoch

Natalia Mijoch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z czystym sercem❤ dzięki Wam to wszystko było prostsze i zdałam za pierwszym razem. Na wykładach nauczy się człowiek wszystkiego. Prosty, logiczny i zrozumiały sposób wiedza wbijana do głowy. Idealnie wykładowcy przygotowują kursanta do egzaminu z teorii. A i na drogę wyjeżdża się z odpowiednią wiedzą. Dziękuje Rafałowi za cenne wskazówki????a przede wszystkim Pani Ewie. Instruktor z powołania. Gołębie serce, stalowe nerwy, człowiek orkiestra. Nie tylko uczy kursanta jazdy, zachowania na drodze ale również radzenia sobie ze strachem, wszelkimi wątpliwościami oraz buduje w nim pewność i wiarę w siebie. Jedyny minus zdania egzaminu to fakt, że już nie będę z Panią jeździć. Dziekuje Wam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.03.2019

Tadeusz Tadeo

Tadeusz Tadeo
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam najlepsza szkole jazdy w mieście , przede wszystkim dziękuję mojemu instruktorowi Łukaszowi Szmulikowi za wszystko czego mnie nauczył . Rewelacyjny instruktor , cierpliwy , wyrozumiały , pełen profesjonalizm. Świetnie prowadzone zajęcia teoretyczne , jasny sposób przekazu teorii , świetna komunikacja z prowadzącymi w bardzo miłej atmosferze. Każdemu polecam tę szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.03.2019

Wiktoria Sioła

Wiktoria Sioła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę „4 kółka” w Jastrzębiu-Zdroju. Cały kurs przebiegł w miłej atmosferze. Wiedza nabyta podczas wykładów bardzo pomogła mi w przygotowaniach do egzaminu teoretycznego. Chciałbym złożyć podziękowania na ręce pana Rafała K. mojego instruktora, który w jasny i klarowny sposób wyjaśnił mi obsługę samochodu. Lekcje przeprowadzone były w przyjemnej, bezstresowej atmosferze, mimo moich błędów, czy trudności w pojęciu niektórych rzeczy Rafał zawsze zachowywał spokój, podchodził do mnie ze zrozumieniem i cierpliwością. Motywował mnie, gdy już myślałam, że czegoś się nie nauczę. Ma świetne podejście do kursantów i potrafi rozbawić swoim poczuciem humoru. W głównej mierze to dzięki niemu zdałam egzamin. Dziękuję!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.03.2019

Wiesia Jania-Kobos

Wiesia Jania-Kobos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam, a Rafał Tobie Dziękuje... ☺️Jazdy z Tobą były super, Twoja wiara w Nas kursantów jest niesamowita.Dzięki Twoim wskazówkom udało się zdać za pierwszym razem????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.03.2019

Magdalena Grygier

Magdalena Grygier
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkole jazdy 4Kółka beztresowa,przyjemna jazda z instrukturem.Krzysztof Popek najlepszy nie żałuję ani minuty spedzonej na jazdach dzięki czemu egzamin zdany za pierwszym razem. POLECAM????pozdrawiam Magda

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.03.2019

Martyna Parchańska

Martyna Parchańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam szkole,, 4kółka" najlepsza szkoła w mięśnie... Najlepszy instruktor Krzysztof Popek...

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.03.2019

Natt Raszkiewicz

Natt Raszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam serdecznie każdemu kto ma zaplanowane rozpoczęcie kursu prawa jazdy! Wspaniała ,luzna i bezstresowa atmosfera, wsparcie do samego końca! Wiara w kursanta ogromna! Wiedza jaką pozyskałam od instruktora Rafała zaskakuje nie jednego mojego rówieśnika, który wybrał inna szkołę do nauki jazdy samochodem. Podczas jazd dużo śmiechu, aż się nie chciało kończyć kursu :) instruktorzy z powołania! jeszcze raz polecam i mocno dziękuję Rafałowi za cały czas poświęcony na naukę i ogrom Cierpliwości do nerwusów! Pozdrawiam, Natka :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.03.2019

Faustyna Tosta

Faustyna Tosta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam "4KÓŁKA" z czystym sumieniem. Świetna atmosfera zarówno na wykładach jak i jazdach eLką :) Ja wybrałam instruktora Rafała, miał dla mnie dużo cierpliwości i zdałam za pierwszym razem. Dużym plusem jest to, że mogłam zdawać Egzamin Państwowy samochodem, którym uczyłam się jeździć. Chciałbym jeszcze raz podziękować za poświęcony czas i wytrwałość w szkoleniu mnie na bardzo dobrego kierowce ( mam taką nadzieję)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.03.2019

Katarzyna Król

Katarzyna Król
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowałam się na jazdy dodatkowe pod okiem świetnego instruktora jakim jest Krzysiek Popek. Żałuję, że od razu nie poszłam do 4kółek na kurs prawa jazdy. Świetna atmosfera, szlifowanie rzeczy które sprawiały mi największe trudności, ogromna wiedza, ciekawostki nie tylko pod sam egzamin ale także na późniejszą jazdę życiową. PUNKTUALNOŚĆ!Wsparcie do samego końca za co jestem bardzo wdzięczna. Można by tak wymieniać i wymieniać.. jak najbardziej polecam każdemu!:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.02.2019

Agnieszka Matusiak

Agnieszka Matusiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W 4 kółkach miałam tylko jazdy doszkalające i żałuję, że nie cały kurs. Świetni instruktorzy, w szczególności Krzysiek Popek. Cierpliwy, wyrozumiały, bardzo pozytywny człowiek i przede wszystkim z dużą wiedzą i umiejętnością przekazania jej. Zdecydowanie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2019

Magda Lewandowska

Magda Lewandowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Śmiało mogę polecić wszystkim OSK 4 Kółka! Wykłady prowadzone są w sposób ciekawy, ze szczyptą humoru. Podczas jazd jest przyjazna, bezstresowa atmosfera, wszystko jest tłumaczone dokładnie i zrozumiale. Instruktorzy są cierpliwi i pozytywnie nastawieni do kursantów, wyjaśniają błędy na spokojnie, bez uszczypliwych komentarzy. Miałam jazdy z Łukaszem i z czystym sumieniem go polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.02.2019

Agnieszka Kłapyta

Agnieszka Kłapyta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK 4 KÓŁKA.Świetna atmosfera, której na pewno nie znajdziecie w żadnej innej szkole.Instruktorzy dla których praca jest pasją.Jeździłam z Krzysztofem Popkiem.Trener z ogromną wiedzą teoretyczną oraz praktyczną, poza tym przesympatyczny człowiek.Egzaminy zdane bez większych problemów.Bardzo mile będę wspominała moją przygodę z tą szkołą.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.02.2019

Robert Górczyński

Robert Górczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam 4kółka. Wzorowe podejście mojego instruktora Rafała do mojej nauki jazdy. Mimo powinięcia się nogi na egzaminie, to wspierał mnie do samego końca. Ciekawie prowadzone wykłady, przyjemna atmosfera oraz pełen profesjonalizm. Kurs odbyty w 4kółkach będę bardzo miło wspominał, super przygoda!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.02.2019

Sylwia Mojsej

Sylwia Mojsej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę 4 Kółka, rewelacyjne podejście do kursanta, miła atmosfera :)...

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.02.2019

Weronika Walczak

Weronika Walczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy wJastzrebiu! Super atmosfera i podejście do nauki można się wszystkiego nauczyć i doszlifować swoje umiejętności dzięki czemu zdałam każdy egzamin za pierwszym razem! Gorąco zapraszam do zapisów!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.02.2019

Wiktoria Walczak

Wiktoria Walczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Jastrzębiu!Ciekawe wykłady, super atmosfera podczas jazd oraz świetne przygotowanie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.02.2019

Emilka Ociepa

Emilka Ociepa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Indywidualne podejście do kazdego kursanta i duża cierpliwość do kursantów szczególnie Krzyśka Ordaka. Zawsze idzie się dogadać jeżeli chodzi o to co robi się na jazdach. Jeżeli chodzi o przygotowanie do egzaminów to na teorie naprawdę chłopaki staraja się nam dużo przekazać tak sama jak zresztą na praktyce. Dzięki temu że tak bardzo były naciski na ze musze zdać wewnętrzne egzaminy (niektóre szkoły przymykaja na to oko) to później na Wordzie było dużo mniej stresu. Ogólnie życzę biorąc polecam

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.02.2019

Weronika Garus

Weronika Garus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy, świetne przygotowanie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego co skutkowało zdaniem za pierwszym razem. Niesamowita atmosfera podczas jazd, indywidualne i profesjonalne podejście do kursanta. Szczególne podziękowania i pokłony dla mojego instruktora Łukasza Sz. za cierpliwość, umiejętne przekazywanie wiedzy oraz pozytywne nastawienie. Lepszego nauczyciela nie mogłam sobie wymarzyć. Będzie mi brakowało jazd ale wiem że teraz po zdanym egzaminie spokojnie wyjadę na miasto. Z całego serca polecam każdemu 4kółka!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.01.2019

Beata Stępińska

Beata Stępińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100% I wiecej!!! super szkoła,super atmosfera,super instruktorzy!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.01.2019

Agnieszka Kazek

Agnieszka Kazek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła.Bardzo dobre podejście do kursanta .Super wykłady na których można się dużo nauczyć i nie sa przede wszystkim nudne.instruktorzy podczas jazdy bardzo dużo tłumaczą .Nie uczą tylko pod egzamin tylko uczą jak bezpiecznie i dobrze jeździć. Super polecam bardzo. Polecam Rafała.K.Ale wszyscy inni są też super!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.01.2019

Tomek Dobrowolski

Tomek Dobrowolski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ciekawe wykłady, brak problemów z jazdami, dobrze przeprowadzone egzaminy wewnętrzne dzięki którym byłem dobrze przygotowany do egzaminów państwowych. Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 22.01.2019

Klaudia Michalczyk

Klaudia Michalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam super przygotowanie oraz atmosfera!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.01.2019

Michał Dendewicz

Michał Dendewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Polsce. Egzamin zdany za pierwszym dzięki wyrozumiałym instruktorom którzy wszystkiego na spokojnie nauczą. Polecam gorąco

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak