OSK Zbigniew Facon (53)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.09.2020

Kinga Jakszuk

Kinga Jakszuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pani Ewo bardzo Pani dziękuję !!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.07.2020

Klaudia K .....z ip: 37.47.217.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super atmosfera, sympatyczni instruktorzy, nie tworzą stresującej atmosfery podczas jazd. Polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.07.2020

Agata B .......a ip: 37.248.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę jazdy Pana Zbyszka. Właśnie zdałam egzamin na kat.B na automat. Lekcje były zupełnie bezstresowe i pełne humoru, ale jednocześnie profesjonalne i skuteczne. Przygotowały mnie nie tylko do zdania egzaminu,ale i do dalszego poruszania się po drodze. Instruktorzy są zawsze na czas, cierpliwie odpowiadają na setki naszych pytań (nie zawsze mądrych ????) i potrafią skutecznie rozładować stres. Lekcje z Panem Zbyszkiem i kochaną Panią Ewą naprawdę były przyjemnością. Kilka lat temu próbowałam nauki jazdy w innej szkole, ale bez skutku, dopiero dzięki metodom w szkole Pana Facona udało mi się dociągnąć sprawę do końca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2 po A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.07.2020

Marcin Chomik

Marcin Chomik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalna szkoła z dobrą atmosferą, polecam każdemu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.06.2020

Patryk Wojnar Wojnarowski

Patryk Wojnar Wojnarowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam miła atmosfera dobre podejście do kursanta polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.06.2020

Mariusz Z ........... ip: 188.47.85.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam, profesjonalne podejście.

Plusy

dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.06.2020

Robert S .....i ip: 37.47.179.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne podejście, miła atmosfera. Polecam bardzo. :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.06.2020

Patrycjaa Blicharz

Patrycjaa Blicharz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Ludzie godni zaufania

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.06.2020

Jakub Zmitrowicz

Jakub Zmitrowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze mogę polecić, zdane za pierwszym razem , bardzo dobra I miła atmosfera podczas jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 28.05.2020

Dawid Marciniuk

Dawid Marciniuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miły pan

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.05.2020

Marlena Maksymiuk

Marlena Maksymiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Kołobrzegu! Profesjonalizm, cierpliwość i spokój! Najwyższa jakość!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.05.2020

Wojciech O ..j ip: 37.47.250.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalnie i fachowo prowadzony kurs.Polecam zdecydowanie i aż trochę żałowałem ,że za pierwszym razem zdałem:-)Pozdrawiam wszystkich instruktorów i szefa ,P.Zbigniewa.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.04.2020

Grzegorz Sarnowski

Grzegorz Sarnowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cześć! Zrobiłem prawko u pana Zbigniewa Facon to super instruktor. Nie ma dla Niego rzeczy niemożliwych. Zadałem za pierwszym razem. Super atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.04.2020

Patryk Skubała

Patryk Skubała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fajna atmosfera mili wyrozumieli instruktorzy którzy bardzo dobrze tłumaczą zawsze można było się dogadać na jazdy aby pasowało w szkole tej byłem 2razy na dwóch kat AM oraz B zdawałem zawsze za pierwszym i.jak dobrze pójdzie to pojawie się jeszcze raz na kursie kat A2 serdecznie polecam wszystkim

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.04.2020

Jolanta Kuźnia

Jolanta Kuźnia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzień dobry! Zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem,dzięki Szkole Jazdy pana Zbigniewa Facon. Wybór tej szkoły jest w 100% trafny. Dewiza pana Zbigniewa" kierowca ma być dalekowzroczny i przewidujący" będzie mi zawsze towarzyszyć . Jak również dewiza pani Ewy "nie ma niebezpiecznych samochodów są tylko są niebezpieczni kierowcy" polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.04.2020

Anna T ....a ip: 31.179.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.04.2020

Bartosz k .....k ip: 37.47.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam najlepszą Szkołę Jazdy Zbigniew Facon to najlepsza szkoła w całym powiecie.Pełen profesjonalizm.Zrobiłem tu prawo jazdy na samochód,a potem na motocykl. Obydwa egzaminy zdałem za pierwszym razem. Tak super byłem przygotowany. Polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.04.2020

Weronika Matczak

Weronika Matczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, najlepsza szkoła jazdy w Kołobrzegu,Zbigniew Facon. Pan Zbigniew Facon to profesjonalny instruktor,który potrafi dostosować godziny jazdy do potrzeb kursantów. Każdego nauczy jeździć. Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A+B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.04.2020

Paweł Rudewicz

Paweł Rudewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Robiłem w tej szkole kurs na A2 i B, po dwóch latach również na A. Za każdym razem byłem zadowolony z współpracy z instruktorem i przekazywanych mi informacji. Każdy egzamin zdałem za pierwszym razem. Polecam, Paweł.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 08.04.2020

Anna Chłopecka

Anna Chłopecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam.Bardzo dobrzy instruktorzy, miła atmosfera podczas nauki.Małe odstępy czasowe między jedną, a drugą lekcją jazdy.Pelen profesjonalizm pod każdym względem.TAM NIEMOŻLIWE STAJE SIĘ MOŻLIWE .Jestem tego żywym przykładem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.04.2020

Michał Michał

Michał Michał
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.04.2020

Beata Polczak

Beata Polczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne i indywidualne podejście do każdego kursanta . Bezstresowa nauka . Cudowna Pani instruktor Ewa . Polecam każdemu przyszłemu kierowcy ! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.04.2020

Bartłomiej Studziński

Bartłomiej Studziński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam gorąco! Bezwzględnie najlepsza szkoła jazdy w Kołobrzegu i nie tylko, a do tego z ponad przeciętną zdawalnością!Pełen profesjonalizm!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.04.2020

Anna Linkiewicz

Anna Linkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam...najlepsza szkoła....najbardziej godni polecenia instruktorzy....należy się wielkie podziękowanie z mojej strony za cierpliwość przede wszystkim i umiejętność przekazania wiedzy zarówno teoretycznej jak i praktycznej. Egzamin zdany za pierwszym razem!!....Dziękuję... każdemu polecam z całego ❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.04.2020

Anna Kobylak

Anna Kobylak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam profesjonalne podejście do kursanta miała atmosfera dzięki czemu egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem. Pozdrawiam Ania

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.04.2020

Justyna EL

Justyna EL
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy wykładowca. W pełni profesjonalni ludzie którzy znaja się na rzeczy! Robiłam dwie kategorie jedna po drugiej u tego pana i gdyby szkolił na tira to pierwsza się zapisze! Cierpliwość w 100%, zaufanie i ceny normalne co w dzisiejszych czasach się bardzo liczy również! Polecam szkole Pana Zbyszka w 100 %.!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.04.2020

Patrycja Niżyńska

Patrycja Niżyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście, bezpiecznie, wiedza na najwyższym poziomie, przyjazna atmosfera. Spokojnie wszystko wytłumaczone, bez stresu. Polecam gorąco!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.04.2020

Maciej Szymanek

Maciej Szymanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu, kto chciałby jak najszybciej zdać prawko!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.04.2020

Adam Kirat

Adam Kirat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 06.04.2020

Kasia Kowalska

Kasia Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serduszka. Instruktorzy tłumacza wszytko a do każdego błędu nawet najgorszego mają cierpliwość. Ich teksty pomagające zostają w głowie chyba na zawsze "Kieruneczek od strzałeczek". Podczas jazdy miła atmosfera. Jeżeli chodzi o szkole jazdy to ta jest najlepsza.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak