OSK Zbigniew Facon (151)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.06.2024

Filip I ......i ip: 79.186.181.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam szkołę jazdy. Pełen profesjonalizm, duże doświadczenie i miła atmosfera to wszytsko znajdziesz w tej szkole. Instruktorzy bardzo pomocni, przygotowują do egzaminu od A do Z. Egzamin zdany za pierwszym razem potwierdza poziom edukacji tej szkoły.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2024

Szymon G ...s ip: 5.173.157.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam w 100% .Zdawałem na kat. A egzamin zdany za pierwszym razem. Profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Szkoła godna polecenia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.03.2024

Szymon G ............i ip: 37.248.209.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serca. Intruktorzy swietnie przygotowali mnie do egzaminow, i zdane. Atmosfera podczas szkolenia jest super. Polecam kazdemu kto szuka osk w kolobrzegu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.03.2024

Kamila S .......... ip: 188.147.77.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca polecam szkołę jazdy Zbigniew Facon , moja droga do zdobycia prawa jazdy była bardzo długa ale dzięki wybraniu szkoły Pana Zbigniewa udało mi się osiągnąć swój cel za pierwszym podejściem do egzaminu po jazdach doszkalających a właściwie osiągnęłam go dzięki tej szkole jazdy. Z nimi napewno zdasz polecam jeszcze raz polecam ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.03.2024

Alina K ........ ip: 109.199.94.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca polecam szkołę OSK Zbigniew Fakon, wszystko na wyższym poziomie :) i instruktora Pani Ewa, Pan Zbigniew, Pan Jarek który jest profesjonalistą swojej sprawy i po prostu przyjemni osoby, umiały połączyć naukę i dobry humor, przez co zawsze na zajęciach była przyjemna atmosfera i chciało się wracać, moim zdaniem to jest bardzo ważne :) dziękuję, Polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.02.2024

Tomasz J ...k ip: 89.239.110.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy w mieście i regionie Profesjonalizm, jakość, renoma, wieloletnie doświadczenie Polecam w 100 %

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.02.2024

Tomekjan Tomekjan

Tomekjan Tomekjan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w mieście i regionie. Profesjonalizm, jakość, wieloletnie doświadczenie i renoma. Polecam w 100 %

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.02.2024

Tomek Tomekk

Tomek Tomekk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

polecam szkółkę oraz wszystkich instruktorów miła atmosfera wszystko zdane za pierwszym razem pozdrawiam pana zbyszka, jarka oraz panią ewę tomek

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.12.2023

Olga C ..........a ip: 5.173.188.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam tę szkołę jazdy! Była to owocna nauka w przyjaznych warunkach. Instruktorzy z powołania! Bardzo klarownie i rzeczowo podchodzą do przygotowania kursanta do egzaminów.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.12.2023

Agnieszka Leszczyłowska

Agnieszka Leszczyłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziękuję Pani Ewie za cierpliwość, za każdą godzinę nauki, jest Pani najlepsza. Jeszcze raz dziękuję i polecam innym jako bardzo dobrego instruktora.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.12.2023

Dominika Nitras

Dominika Nitras
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzaminy teoretyczny i praktyczny zdane za pierwszym podejściem! Instruktorzy wymagający, a jednocześnie potrafiący stworzyć pozytywną, przyjazną atmosferę. Dzięki zwracaniu uwagi na zasady poruszania się w specyficznych miejscach uniknęłam wpadnięcia w późniejsze pułapki na egzaminie. Poza tym, przede wszystkim uczą myśleć podczas jazdy, zamiast ślepo postępować według schematu

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.11.2023

Emilka Kozieł

Emilka Kozieł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam tę szkołę jazdy. Jazdy i zajęcia odbywają się w bardzo przyjemnej atmosferze. Instruktorzy są cierpliwi i przekazują bardzo dużo informacji oraz wiedzy. Zwracają uwagę na najmniejsze szczegóły, które pomagają przy zdaniu egzaminu. Serdecznie polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.11.2023

Aleksandra Soroko

Aleksandra Soroko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Konkretni, mili instruktorzy(zwłaszcza P Jarek), w cenie kursu zajęcia teoretyczne co jest bardzo na +, oba egzaminy zdane za pierwszym podejściem

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.10.2023

Hanna R ........a ip: 5.173.186.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Niemożliwe stało się możliwym, egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem - a to wszystko zasługa wysoce kompetentnej kadrze instruktorskiej "OSK Zbigniew Facon".

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.10.2023

Przemysław Krejner

Przemysław Krejner
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100% z czystym sumieniem. Zdawałem na kat. A oraz B w obu przypadkach egzaminy zdane za pierwszym razem. Profesjonalne przygotowanie do egzaminów. Profesjonalnie odbyte kursy Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.10.2023

Stepan Koloduh

Stepan Koloduh
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałem z pierwszego razu dzięki temu że w szkole pana zbuszka dobrze tłumaczenia jak teoretyczne tak i praktyczne

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.10.2023

Анатолій Рищиковець

Анатолій Рищиковець
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Syper

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 19.09.2023

Mateusz W ....... ip: 5.173.202.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.09.2023

Denis Babenko

Denis Babenko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Jestem z Ukrainy, ale mi to nie przerzkadzało zdać wszystkie egzaminy za pierwszym podejściem, dzięki najlepszym instruktorom szkoły jazdy "Zbigniew Facon".

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2023

Dariusz C ........i ip: 5.173.1.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Egzamin praktyczny na kat. A zdany za pierwszym podejściem. Kurs można zrobić w ekspresowym tempie. Doskonała organizacja, punktualność, każda godzina kursu wykorzystana w 100%. Pan Zbigniew Facon posiada ogromne doświadczenie które w miły i zwiezly sposób potrafi przekazać. Instruktor z powołania! Gorąco polecam. Dariusz Czajkowski.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.08.2023

Jakub K .......k ip: 83.25.235.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo mili ludzie.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.08.2023

Daria S .......a ip: 5.173.196.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

profesjonalne podejście do kursantów, miła atmosfera, dobre przekazywanie wiedzy, bardzo polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.07.2023

Wiktor Buczkowski

Wiktor Buczkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy z profesjonalnym podejściem do kursanta, instruktorzy posiadają ogromny zakres wiedzy, prześwietna atmosfera, brak stresu jeśli chodzi o przeróżne zadawanie pytań, konsekwentne poprawianie błędów podczas samych jazd ze szczegółowym wyjaśnieniem co, jak, dlaczego. Jako osoba nigdy wcześniej nie prowadząca pojazdu zostałem świetnie przygotowany do egzaminu jak i samej jazdy po! Gorąco polecam, najlepsza szkoła jazdy w mieście i serdecznie pozdrawiam instruktorów, którzy zostaną w mojej pamięci przez świetne podejście, aż człowiek z uśmiechem na twarzy wstawał rano o 6, by pojeździć!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.07.2023

Jarek Błaszczyk

Jarek Błaszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy polecam na 1000%. Pan Zbyszek i cała ekipa która tam jest profesjonalizm na najwyższym standardzie. Mój egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem tak więc tylko się zapisywać i zdawać bez stresu

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 15.07.2023

Martyna K ...s ip: 93.89.200.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła jazdy Pana Zbigniewa zdecydowanie zasługuje na pochwałę. Instruktorzy bardzo indywidualnie podchodzą do każdej osoby i dają poczucie bezpieczeństwa. Zawsze mogłam zadać pytanie, nawet najbardziej oczywiste - otrzymywałam spokojną i wyczerpującą odpowiedź.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.07.2023

Natalia Celińska

Natalia Celińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy Zbigniew Facon, podejście instruktorów bardzo profesjonalne i dokładne, jazda bezstresowa. Żałuje, że od razu nie wybrałam tej szkoły! Polecam! ????

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2023

Jan B ...r ip: 37.248.209.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Przyszedłem do Pana Zbigniewa z polecenia znajomych, nie zawiodłem się! Zdane za 1 razem.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.06.2023

Jolanta W .......o ip: 37.248.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Robiłam prawo jazdy w szkole z Zbigniew Facon. Pani Ewa jest rzeczowa, konkretna, spokojna a zarazem stanowcza - nie odpusci żadnego błędu. Atmosfera podczas jazdy jest bardzo miła, kładzie ogromy nacisk na bezpieczeństwo na drodze. Dzięki Pani Ewie zdalalm za pierwszyma razem cieszę się, że jeździłam właśnie z nia ????

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.06.2023

Patryk O .....k ip: 46.205.136.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pomimo mojej opornosci na nauke to u Pana Zbigniewa Facona zdalem za pierwszym razem!Szkola na najwyzszym poziomie i rzetelne przygotowanie, instruktorzy z duza doza cierpliwosci i wyrozumialosci co w moim trudnym przypadku bylo wskazane, kazdemu zastanawiajacemu sie nad wyborem szkoły jazdy moge z czystym sumieniem polecic ta oto szkole, jeszcze raz dziekuje, Panu Zbigniewowi, Pani Ewie i przede wszystkim Panu Jarkowki za ostatnie jazdy przed egzaminem, pozdrawia Patryk :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.06.2023

Karina Kania

Karina Kania
Opinia zweryfikowana przez Facebook

wszystko super, dobre przygotowanie, jak i podejście do kursanta.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak