OSK ULKA (384)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.07.2021

Marek K ...... ip: 37.30.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Przyjemnie i bezstresowo zdane Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.07.2021

Karol J .......... ip: 188.146.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.07.2021

Szymon Jabłoński

Szymon Jabłoński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.07.2021

Milena Pawlos

Milena Pawlos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Niesamowicie profesjonalne przygotowanie przyszłego kierowcy, szybkie korygowanie błędów, 100% skupienia na nauce, bardzo przyjemna atmosfera podczas jazd, przemili instruktorzy :) z całego serca polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 14.07.2021

Amelia Klimek

Amelia Klimek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera i świetne podejście do kursanta, instruktorzy cierpliwi i pomocni, serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.07.2021

Izabela Szpyra

Izabela Szpyra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę świetna szkoła jazdy. Instruktorzy mają dobre podejście do kursantów, doskonale przygotowują pod egzamin i po prostu w ich towarzystwie te 30 godzin jazd szybko zleci. Bardzo profesjonalne i przyjemne podejście. Wiadomo egzamin nie zawsze wyjdzie za pierwszym razem, ale szybko pomagają w zrozumieniu błędów, poprawieniu się i niezwykle szybko potrafią znaleźć kolejny termin egzaminu. Szczerze polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.07.2021

Iza Wiśniewska

Iza Wiśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Wspaniali instruktorzy oraz bardzo dobre podejście co do kursanta. Serdecznie polecam. :)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.07.2021

Marcelina G ......k ip: 83.30.52.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetne podejście do nauki, serdecznie polecam Piotrka jako instruktora!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.07.2021

Michalina Kołodziej

Michalina Kołodziej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę jazdy. Miła atmosfera oraz instruktorzy. Dzięki ich pomocy oba egzaminy zdane za pierwszym razem.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.06.2021

Małgorzata G ... ip: 83.26.231.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam tę szkołę jazdy. Świetna atmosfera. Pełen profesjonalizm. Instruktor z powołania. Oba egzaminy zdane za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.06.2021

Joanna B ....k ip: 46.134.75.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam serdecznie! Mimo mojego strachu pani właścicielka zadbała, bym mogła przygotowywać się do egzaminu ze wspaniałym instruktorem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.06.2021

Wiktoria Kwaśnik

Wiktoria Kwaśnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę jazdy. miła atmosfera oraz świetne podejście do kursanta!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.06.2021

Jakub Padiasek

Jakub Padiasek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera podczas jazd, pełen profesjonalizm ze strony instruktora. Polecam serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.06.2021

Karolina Kobak

Karolina Kobak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy. Profesjonalne podejście instruktora i miła atmosfera. Polecam, zdane za 1.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.06.2021

Wojciech K ...l ip: 5.174.142.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jak najbardziej polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.06.2021

Grzegorz Żołądek

Grzegorz Żołądek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Zdane za pierwszym. Profesjonalne podejście do kursanta. Serdecznie polecam każdemu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.06.2021

Franek Tutka

Franek Tutka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Git ale uczy się innym placu się u zy i na innym zdaje

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

częste zmiany instruktorów, skracanie czasu trwania jazd

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.06.2021

Paweł Trześniowski

Paweł Trześniowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szybkość i łatwość w ustalaniu jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2021

Justyna Malec

Justyna Malec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za 1, dobry kontakt z instruktorami, świetne podejście do nauki, cierpliwość, serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.06.2021

Artur S ...a ip: 31.0.125.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super, polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.06.2021

Karolina Kwiatkowska

Karolina Kwiatkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne miejsce na przygotowanie się do zdawania prawa jazdy.Bardzo dobry kontakt z instruktorem. Jazdy odbywają się tylko w rejonie egzaminowania. Duży plus za pomocne osoby w biurze, które zawsze udzielają potrzebnych informacji.!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.05.2021

Rafał Kiszka

Rafał Kiszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, świetni instruktorzy. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2021

Rafal Babij

Rafal Babij
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fajna atmosfera i super instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2021

Patryk O .......c ip: 37.248.154.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła polecam bardzo miła atmosfera i wszystkie informacje są jasne i zrozumiałe

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.05.2021

Łukasz C ......k ip: 5.173.12.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo pozytywne odczucia, miła i przyjazna atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.05.2021

Aleksandra Ola

Aleksandra Ola
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, bardzo miła atmosfera przyjemna i sukcesywna nauka!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.05.2021

Daniel A ....a ip: 31.0.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super instruktorzy potrafią naprawdę szybko i dobrze przygotować kursanta, atmosfera podczas jazd bardzo dobra. Uprzejmy wyrozumiały oraz pomocny personel. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.05.2021

Grzegorz Czastkiewicz

Grzegorz Czastkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, atmosfera super :) egzamin to nie problem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.05.2021

Tomasz K .....c ip: 95.49.226.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobre podejście do kursantów, luźna atmosfera, uprzejma i kompetentna pomoc przy formalnościach, skuteczne metody oduczania złych nawyków podczas jazdy na placu :P Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.05.2021

Jakub K ....n ip: 31.0.42.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Fachowe i przyjazne przygotowanie. Polecamm!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak