OSK ULKA (425)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.01.2022

Paweł Legiec

Paweł Legiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Paweł L...... Zdałem za 1 Bardzo polecam szkołę jazdy"ULKA.. Super kontakt z kursantami. Dobre podejście instruktora do kursanta. POZDRAWIAM panią ULE pana Emilia i pana Piotrka DZIĘKUJĘ ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.01.2022

Przemek Dziduch

Przemek Dziduch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super najlepsze podejście do osoby indywidualne oraz wszystko jasno wytłumaczone polecam 100%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.01.2022

Jolanta W .....l ip: 213.134.162.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam szkołę jazdy "Ulka". Osobiście miałam możliwość uczyć się z Panem Darkiem, Panem Arturem i Panem Piotrem. Instruktorzy bardzo życzliwi, profesjonalni i cierpliwi. Właścicielka Pani Ula przemiła, bardzo zaangażowana i kontaktowa. Bardzo dobre podejście do kursanta, bezstresowy sposób nauczania. Jestem bardzo wdzięczna OSK "Ulka" za tak dobre przygotowanie do egzaminu. Mam 56lat i zdałam egzamin za 2gim razem! Polecam wszystkim z całego serca!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 04.01.2022

Jakub S ....r ip: 31.0.91.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetne i profesjonalne przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.01.2022

Gabriela K ...........k ip: 5.173.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam OSK ULKA, super kontakt z kursantami. Podejście instruktora adekwatne do umiejętności kursanta, pomocny, posiadający obszerną wiedzę która z łatwością potrafi przekazać. Polecam !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.01.2022

Stanisław W .........k ip: 194.42.118.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kurs przebiegł bardzo szybko, egzamin zdany za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.12.2021

Magdalena Gilas

Magdalena Gilas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę! Fajna atmosfera i mili instruktorzy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.12.2021

Magdalena D ...... ip: 185.131.243.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobre podejście do kursanta

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.12.2021

Agnieszka Malec

Agnieszka Malec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany pewnie, bez stresu, świetna atmosfera, przemiła pani Ula i super instruktor Damian, z którym ciężko by było nie zdać. Jednym słowem polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.12.2021

Gabriel G ........i ip: 5.173.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam tę szkołę. Fajna atmosfera i mili instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.12.2021

Mikołaj Dąbrowski

Mikołaj Dąbrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła dobre przygotowanie do egzaminu i świetna atmosfera gorąco polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 16.12.2021

Ryszard P ......a ip: 37.225.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła, profesjonalna i wyrozumiała, bardzo polecam :-D

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.12.2021

Damian B ......c ip: 37.248.174.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam! Cierpliwość instruktorów i doskonałe przygotowanie na najwyższym poziomie. Profesjonalizm 100%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.12.2021

Patryk Flis

Patryk Flis
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam naprawdę wszystkiego się nauczylem wszystko za 1 razem i polecam instruktora emila

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.12.2021

Iza Jachymek

Iza Jachymek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Ulka!!! Podczas kursu panowała świetna atmosfera. Z niczym nie było problemów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.12.2021

Aleksander C ...... ip: 5.173.12.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobre

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.12.2021

Teresa S .......j ip: 5.173.5.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szoła jazdy. Wspaniali właściele i instruktorzy. Super przgotowanie do egzaminu teoretycznego i praktycznego. Zdałam za pierwszym razem.Polecam wszystkim którzy chcą posiadać prawo jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.12.2021

Patrycja Krasowska

Patrycja Krasowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cudowna szkoła jazdy , super przygotowuje do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego . Wszystko zdane za pierwszym razem , dziękuje . Serdecznie polecam tą szkołę jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.12.2021

Mateusz Banach

Mateusz Banach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, bardzo mili instruktorzy. Bardzo dobrze wszystko tłumaczą i wyśmienicie przygotowują do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.12.2021

Róża W .......n ip: 178.42.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.11.2021

Patrycja Mamczarz

Patrycja Mamczarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera i podejście do ludzi, poza tym dobra organizacja i szybkie ustalanie nowych godzin jazd. Polecam ;D

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.11.2021

Jakub Śmieciuch

Jakub Śmieciuch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetnie spędzony czas z OSK ULKA. Mili instruktorzy, potrafią dokładnie wytłumaczyć jak wykonać każdy manewr i dają podpowiedzi które naprawdę się przydadzą na lata.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.11.2021

Piotr Tomczak

Piotr Tomczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne, ale i uprzejme podejście do kursanta. Serdecznie polecam OSK Ulka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.11.2021

Wiktoria Kruk

Wiktoria Kruk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła , fajna atmosfera na jazdach . Pani Ula przemiła , wszytko wytłumaczy załatwi . Instruktor Damian spoko ,dobrze tłumaczy, dobre przygotowanie do egzaminu , skupia cała uwagę na kursancie. Polecam ❤️

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.11.2021

Agata Kostrubiec

Agata Kostrubiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, świetni instruktorzy, zawsze można liczyć na wsparcie, serdecznie polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.11.2021

Łukasz C ....a ip: 83.5.162.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo miła atmosfera. Bezstresowy kurs prawa jazda z dokładnym omówieniem zasad egzaminacyjnych. Nauka jazdy nie tylko aby zdać egzamin państwowy ale także by poradzić sobie w ruchu drogowym po zakończonym kursie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.11.2021

Amelia Marzec

Amelia Marzec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

super pozytywni instruktorzy zdecydowanie najlepsza szkoła godna polecenia!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.11.2021

Kacper Komisaruk

Kacper Komisaruk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkółka kompetentni instruktorach miła atmosfera. Zdane na pierwszym polecam każdemu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.10.2021

Agnieszka Ohirko

Agnieszka Ohirko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła. Super instruktorzy, atmosfera, podejście. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2021

Kacper Grabias

Kacper Grabias
Opinia zweryfikowana przez Facebook

polecam, zdane za pierwszym

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak