OSK ULKA (321)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2020

Anita Mituła

Anita Mituła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera i super podejście do kursanta. Bardzo mili i wyrozumiali instruktorzy. Zdane za pierwszym razem ,dziękuję Pani Uli i instruktorom za pomoc. Bardzo polecam wszystkim tą szkołe jazdy, najlepsza w Biłgoraju !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2020

Mateusz Furlepa

Mateusz Furlepa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy naprawdę w porządku???? doskonale potrafią przygotować do egzaminu, polecam każdemu.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.11.2020

Alicja Niemiec

Alicja Niemiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera i wspaniali instruktorzy! Bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.11.2020

Gabriela Lekan

Gabriela Lekan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super przygotowanie do jazdy, niezależnie od instruktora. Duża pomoc i życzliwość ze strony osk.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 11.11.2020

Dawid Czarny

Dawid Czarny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu kto chce się nauczyć jeździć i zdać egzamin !!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.11.2020

Filip Stępień

Filip Stępień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

świetna szkoła, mili instruktorzy, polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.11.2020

Dorota Janowska

Dorota Janowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy , polecam każdemu !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2020

Szymon Jargiło

Szymon Jargiło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.10.2020

Natalia Zych

Natalia Zych
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy! Instruktorzy są mili i wyrozumiali, w razie pytań wszystko wytłumaczą na spokojnie i atmosfera jest naprawdę przyjemna!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2020

Anna Dziduch

Anna Dziduch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

super atmosfera i instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2020

Amelia Kaziród

Amelia Kaziród
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy na najwyższym poziomie, super atmosfera, instruktorzy mają dużo cierpliwości i świetnie przygotowują do egzaminu. Jak najbardziej polecam!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.10.2020

Mateusz K ....t ip: 188.146.44.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne podejście luzna atmosfera nawet z moim stresem zdałem za pierwszym razem POLECAM!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.10.2020

Michał Jamroz

Michał Jamroz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera. Cenne rady, cierpliwość instruktora.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.10.2020

Paulina W ....... ip: 5.173.20.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Podejście profesjonalne, przyjemna atmosfera na jazdach ze świetnymi instruktorami! Polecam jak najbardziej

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.10.2020

Julia Szymańska

Julia Szymańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, super atmosfera i wyrozumiali instruktorzy. Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2020

Norbert Skwarzyński

Norbert Skwarzyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2020

Jakub Zbroński

Jakub Zbroński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Dobry instruktor, fajna atmosfera

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.10.2020

Michał TK

Michał TK
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Wykupiłem przed egzaminem 5h jazdy bo miałem problem ze zdaniem egzaminu. Instruktor szybko wychwycił błędy jakie popełniam i dokonaliśmy ich korekty. Instruktor przede wszystkim dużo tłumaczył, rozmawiał i przygotował mnie mentalnie do egzaminu. Na egzaminie byłem bardzo spokojny, a przed się mocno stresowałem. Egzamin oczywiście zdany. Dzięki wielkie za dobre przygotowanie ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.10.2020

Magdalena Łukaszczyk

Magdalena Łukaszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, miła i przyjazna atmosfera podczas jazd oraz profesjonalne podejście instruktorów do kursanta.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.10.2020

Amelka Grabias

Amelka Grabias
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, bezstresowe przygotowanie do egzaminu, super instruktorzy, wszystkim polecam!!!!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.10.2020

Marlena Korzeniowska

Marlena Korzeniowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, polecam z całego serduszka

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.10.2020

Agnieszka Fronczak

Agnieszka Fronczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pozytywna atmosfera, bezstresowa nauka, sympatyczni i wyrozumiali instruktorzy. Profesjonalne przygotowanie do egzaminu oraz świetne wskazówki.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.10.2020

Monika Franczak

Monika Franczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera i super podejście do kursanta. Bardzo fajni i sympatyczni instruktorzy ( polecam instruktora Damiana).Zdane za pierwszym razem ,dziękuję Pani Uli i instruktorom za pomoc. Bardzo polecam wszystkim tą szkołe jazdy, najlepsza w Biłgoraju !!! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.10.2020

Radek Czop

Radek Czop
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, fajni instruktorzy, profesjonalne podejście do kursant aj pozytywna, atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.10.2020

Dawid Bielecki

Dawid Bielecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrze wszystko było wytłumaczone !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.09.2020

Aleksandra Sowa

Aleksandra Sowa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo pozytywni instruktorzy, super atmosfera i bezstresowa nauka jazdy. Będę bardzo miło wspominać ten czas:)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.09.2020

Claudia Duma

Claudia Duma
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Prawo jazdy kat. A2 zdane za pierwszym razem, nauka była bezstresowa i w przyjaznej atmosferze. Indywidualne podejście do kursanta i doskonałe wskazówki, które przydadzą się na egzamin. W 100% polecam tę szkołę ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.09.2020

Angelika Tk

Angelika Tk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre, indywidualne podejście szkoły do kursanta. Lekcje są prowadzone bezstresowo w przyjaznej atmosferze. Polecam osobom, które zaczynają swoją przygodę za kierownicą oraz osobom, które po kilku latach przerwy powracają do tematu egzaminu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.09.2020

Łukasz Nalepa

Łukasz Nalepa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szybkie zrobienie kursu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.09.2020

Dominika Małek

Dominika Małek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera na jazdach, kompetentni instruktorzy i dobre podejscie do kursanta. Serdecznie polecam tę szkołę jazdy!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak