OSK ULKA (525)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.06.2024

Eliza Dyjach

Eliza Dyjach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

miła atmosfera, i bardzo dobrze przygotowanie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego <3

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.06.2024

Dawid C C ip: 37.190.180.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super przygotowanie i zdane wszystkie egzaminy za pierwszym Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.06.2024

Karola Duma

Karola Duma
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor Pan Andrzej człowiek Anioł Pani Ula zawsze do pomocy ❣️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.06.2024

Julia c ... ip: 188.146.92.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.05.2024

Adrian G ....r ip: 37.248.173.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam. Instruktor Emil bardzo cierpliwy i potrafi przekazać wiedzę! Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.05.2024

Leszek Teterycz

Leszek Teterycz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę nauki jazdy Ulka

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2024

Kamil Luchowski

Kamil Luchowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła i super instruktor Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.05.2024

Krzysztof G .... ip: 185.131.243.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor Emil bardzo dobry nauczyciel człowieka bez nerwów dobrze wszystko wytłumaczył. Obsługa w biurze czyli pani Ula bardzo miła pomocną. Egzamin zdany za pierwszym podejściem kat. A . Szkolę polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.05.2024

Wojciech Bogusz

Wojciech Bogusz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do kursanta, rzetelnie i na czas. Szczerze polecam tą szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.05.2024

Hurkała M ..... ip: 31.0.176.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam Zero nerwów zero stresu instruktor super mało takich spokojnych ludzi Zdane za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.03.2024

Szymon k ....c ip: 195.117.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam dobrze się jeździło miła atmosfera i szczerze niemam jakiś negatywnych wspomnień z jazdami tylko same pozytywne

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.03.2024

Albert Jeziak

Albert Jeziak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szybko, sprawnie, bardzo polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.03.2024

Oliwia Odrzywolska

Oliwia Odrzywolska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

super! wszystko zdane za pierwszym razem

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.03.2024

Łucja Oleszczak

Łucja Oleszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsze przygotowanie do egzaminów!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.02.2024

Katarzyna Powęzka

Katarzyna Powęzka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę nauki jazdy ,,ULKA,, z całego serca, a w szczególności instruktora Andrzeja Kurzyńskiego atmosfera na kursie była zawsze przyjazna , instruktor świetnie przekazywał swoją wiedzę, dbał o komfort emocjonalny kursanta, był bardzo wyrozumiały, serdeczny, w trakcie jazdy panowała bezstresowa atmosfera. Również wszystkie sprawy administracyjne, dzięki pani Uli przebiegają bardzo sprawnie , dziękuję także za jej cenne rady i pomoc w przejściu tego całego kursu. Wspaniała szkoła godna polecenia ❤️❤️

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.02.2024

Jakub B ........k ip: 83.31.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wykupiłem dodatkowe godziny przed egzaminem, instruktor dobrze przygotował mnie do egzaminu. Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 24.02.2024

Аня Василенко

Аня Василенко
Opinia zweryfikowana przez Facebook

.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.02.2024

Martyna K ..........a ip: 37.225.92.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy w Biłgoraju . Miałam okazję uczęszczać do Pani Uli oraz Pana Andrzeja na dodatkowe godziny przed egzaminem . Pan Andrzej przekazał mi więcej informacji przez dwie godziny jazd , niż mój wcześniejszy instruktor przez 30 godzin ( cały kurs ) . Pani Ula podchodzi bardzo indywidualnie do każdego kursanta , jest przemiłą osobą i zawsze ratuje dobrą radą . Praca z takimi ludźmi to czysta przyjemność . Najserdeczniej polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.02.2024

Dorota Bielak

Dorota Bielak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta. Instruktorzy z powołania. Najlepsza szkoła w Biłgoraju. Szczerze polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.02.2024

Rafał Perek

Rafał Perek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do jazdy po Biłgoraju, egzaminator bardzo miły i jednocześnie rzeczowy i konkretny. Na jazdach doszkalających nauczyłem się więcej niż podczas 30h kursu w innej szkole. Serdecznie polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.02.2024

Karolina K .....j ip: 37.225.74.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

super szkoła!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.02.2024

wojciech r rog ip: 185.119.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

najlepsza szkoła w Biłgoraju. Z instruktorem Piotrem jazdy to była czysta przyjemność. Bardzo luźna i przyjemna atmosfera, zero stresu. Przygotowania do egzaminu na najwyższym poziomie. Wszystkim będę polecał tylko tą szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.02.2024

Magda S ...... ip: 77.255.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy! Wszystko zdane za pierwszym razem. Świetne podejście do kursanta oraz miła atmosfera. Pani Ula przesympatyczna, zawsze uzgodni dogodny termin jazdy i wesprze dobrym słowem. Pan instruktor Piotrek super! Wszystko dokładnie wytłumaczył i przekazal swoją wiedzę. Przede wszystkim baaaardzo cierpliwy. Z całego serca POLECAM ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.02.2024

Sławek Adamek

Sławek Adamek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Turaj przygotują jak należy każdego zdającego.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

zły stan pojazdów

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.02.2024

Dorota S ....j ip: 194.42.118.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dla mnie rewelacja, nauczyć osobę 50 plus, to naprawdę szacunek dla instruktora - Emila, bez nerwów, na spokojnie, z uśmiechem. Ja naprawdę zaczynałam praktycznie od zera. BAAAARDZO DZIĘKUJĘ

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.02.2024

Milena Saj

Milena Saj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, Pani Ula bardzo pomocna i przemiła.

Plusy

dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.02.2024

Wiktoria Szczepanik

Wiktoria Szczepanik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor Andrzej super, cierpliwy i wyrozumiały. Pani Ula bardzo sympatyczna, można uzyskać od niej dużo cennych rad. Jeszcze raz dziękuje!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.01.2024

Paweł P ......... ip: 213.55.226.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełen profesjonalizm i podejście do kursanta . Jak najbardziej polecam ✌️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.01.2024

Mateusz K .... ip: 5.173.200.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne podejście, dostosowują się pod kursanta, instruktor świetnie tłumaczy, polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.01.2024

Maja P ...h ip: 78.30.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo fajna szkoła jazdy, miła obsługa i sympatyczni ludzie

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak