OSK ULKA (356)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.04.2021

Dominik Łukasik

Dominik Łukasik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście, Miła atmosfera, motywacja i dobre przygotowanie do egzaminów państwowych.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.04.2021

Natalia Mateńko

Natalia Mateńko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.03.2021

Adrian Garbacz

Adrian Garbacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście instruktora jak i szkoły do osób zdających! Polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.03.2021

Rafał Kołdyj

Rafał Kołdyj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy wspaniała atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.03.2021

Wiktoria Derylak

Wiktoria Derylak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście i super atmosfera

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.03.2021

Bartek Kulec

Bartek Kulec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super ośrodek, miła atmosfera oraz profesjonalne podejście. Serdecznie polecam każdemu ????

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.03.2021

Bartek Bartłomiej

Bartek Bartłomiej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym polecam bardzo!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.03.2021

Kacper Żerebiec

Kacper Żerebiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry wybór! Miła luźna,atmosfera. Profesjonalne podejście do kursanta. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Szczerze polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.03.2021

Natalia Różańska

Natalia Różańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo duże zaangażowanie indywidualnie co do kursanta, miła luźna atmosfera , nie ma problemu z załatwianiem spraw związanych z jazdami czy umawianiem się na egzamin. Bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.03.2021

Anna Dziura

Anna Dziura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła, bardzo dobre podejście do kursanta,pełen profesjonalizm polecam z czystym sumieniem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.03.2021

Jakub Przytuła

Jakub Przytuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry wybór! Doskonałe przygotowanie do egzaminu, przyjazna atmosfera, świetny kontakt. Z czystym sumieniem polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.03.2021

Agnieszka Badach

Agnieszka Badach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do kursantów, kurs prowadzony w przyjaznej atmosferze, profesjonalne przygotowanie do egzaminu i dalszej drogi kierowcy, zainteresowanie kursantami, bardzo dobrzy instruktorzy. Przez dobre podejście do mnie i przez atmosferę aż szkoda jest mi kończyć kurs. Polecam bardzo!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.03.2021

Paweł Trusz

Paweł Trusz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła na piątkę! Profesjonalne podejście do tematu, ale co najważniejsze - miłe i przyjazne kursantowi. Wiele osób stresuje się samą perspektywą odbycia kursu. W tej szkole Ci go nie dodadzą. Nauka będzie się odbywać w miłej atmosferze, ale przekazywana wiedza będzie rzetelna. Polecam instruktorów Piotrka i Damiana, gdyż z innymi nie miałem do czynienia, więc się nie wypowiem. Praca jaką wykonaliśmy sprawiła, że zdałem za pierwszym razem i to na luzie, bez problemu. Polecam! ????

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.03.2021

Bartek Malik

Bartek Malik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrę podejście instruktora

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.02.2021

Anna Kraczek

Anna Kraczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobre podejście do kursanta, luźna i zachęcająca atmosfera

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.02.2021

Kuba Złomański

Kuba Złomański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor przygotował mnie do egzaminu tak mocno, że nic nie mogło mnie zaskoczyć i tak też było. Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem. Cała współpraca bardzo przyjemnie, kurs udało się zrealizować bardzo szybko bo równo w miesiąc.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.02.2021

Przemek Małek

Przemek Małek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko robione z pasją i dobrym podejściem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.02.2021

Piotr Szabat

Piotr Szabat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajne podejście do kursantów, bardzo profesjonalna nauka jazdy samochodem, polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.02.2021

Adam Kryk

Adam Kryk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła, fajni instruktorzy i miła atmosfera. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.02.2021

Monika Sołtys

Monika Sołtys
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fajna atmosfera, mili instruktorzy, którzy dobrze przygotowują na egzamin, bardzo polecam!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.01.2021

Martyna Pintal

Martyna Pintal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera i świetne podejście instruktorów!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.01.2021

Maciek Rawski

Maciek Rawski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.01.2021

Kacper Gura

Kacper Gura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo szybko zrobiony kurs jak i profesjonalnie, testy i praktyka zdane za 1 razem bez problemu :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.01.2021

Malwina Buczek

Malwina Buczek
Opinia niezweryfikowna

Szkoła super, instruktorzy są cierpliwi i dobrze przygotowują do egzaminu, jednym słowem nic dodać nic ująć. Zdane za pierwszym razem. Dziękuję wszystkim instruktorom za pomoc w nauce. Bardzo Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.01.2021

Grzegorz Kluska

Grzegorz Kluska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła miłe podejscie do kursanta pełen profesjonalizm polecam z czystym sumieniem ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.01.2021

Maciek Dziura

Maciek Dziura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.01.2021

Katarzyna Adamczyk

Katarzyna Adamczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane!!! Dziękuję ślicznie za wszystko Z całego serca polecam szkołę pełen profesjonalizm przemiła atmosfera wszystkie formalności pomoże załatwić pani Justynka pan Emil i Pan Damian bardzo mili i sympatyczni ludzie bardzo pomocni i wyrozumiali. Naprawdę z całego serca polecam ♥️❤️♥️❤️♥️!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.01.2021

Gabriela Kutryn

Gabriela Kutryn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, pełen profesjonalizm, mili instruktorzy, bardzo polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.12.2020

Karol Paradowski

Karol Paradowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy bardzo mili i bardzo dobrze uczą dają wiele wskazówek świetnie przygotowują do egzaminu!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.12.2020

Klaudia Kozłowska

Klaudia Kozłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, atmosfera super, idealne przygotowanie do egzaminu. Zdałam za pierwszym i cieszę się że poszłam akurat tam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak