OSK ULKA (295)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.09.2020

Łukasz Nalepa

Łukasz Nalepa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szybkie zrobienie kursu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.09.2020

Dominika Małek

Dominika Małek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera na jazdach, kompetentni instruktorzy i dobre podejscie do kursanta. Serdecznie polecam tę szkołę jazdy!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.09.2020

Przemek Rudy

Przemek Rudy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam każdemu kto chce zrobić prawo jazdy. Instruktorzy dobrze uczą, zero problemów z terminem jazd ogólnie wszystko na plus no i zdany egzamin bez problemu za pierwszym razem. Polecam każdemu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.09.2020

Kacper Kurzyna

Kacper Kurzyna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam najlepsza nauka kat b a Jak zdawać to tylko osk Ulka Kacper kurzyna

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.09.2020

Kacper Soluch

Kacper Soluch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bezstresowa nauka jazdy, bardzo fajni i mili instruktorzy. Bardzo polecam tą naukę jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.08.2020

Aleksandra Jabłońska

Aleksandra Jabłońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cierpliwi i mili instruktorzy, brak ukrytych kosztów, spokojne dogadanie się co do lekcji, profesjonalizm,

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.08.2020

Marlena Świerzak

Marlena Świerzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mili i wyrozumiali instruktorzy, znają się na swojej pracy i świetnie uczą jeździć, polecam

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.08.2020

Jacek Krasa

Jacek Krasa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam super szkoła!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.08.2020

Dominik Grzyb

Dominik Grzyb
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miło i przyjemnie, polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.07.2020

Kamila Słupska

Kamila Słupska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam najlepsza szkoła Bardzo dobre podejście do kursanta Polecam !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.07.2020

Michalina R ......a ip: 5.173.24.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jedna z lepszych szkół na terenie powiatu Biłgorajskiego !! Serdecznie polecam instruktorów pana Piotra oraz Damiana,którzy dołożyli wszelkich starań bym mogła zdać egzamin i przede wszystkim bezpiecznie poruszać się po mieście. Ślicznie dziękuję za współpracę !

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.07.2020

Katarzyna Kwiatkowska

Katarzyna Kwiatkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dla mnie bomba to czego szukałam. Fachowa pomoc ze wszystkim. Zarówno teoria jak i praktyka. Instruktorzy każdy zna się na rzeczy inf pomoc itd. A Pani Ula rządzi jako kobieta że ogarnia odpowie itd. A jak nie ma w danej chwili czasu zawsze się umówić. Polecam z całego wrednego czasem serducha

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.07.2020

Kacper Adamowicz

Kacper Adamowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miło i przyjemnie, polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.07.2020

Magdalena Żerebiec

Magdalena Żerebiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście, cierpliwi instruktorzy, wspaniała atmosfera podczas jazd. Najlepsza szkoła jazdy pod słońcem. Z całego serca polecam!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.07.2020

Marek Sowa

Marek Sowa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Punktualność, miła atmosfera, profesjonalni instruktorzy jak i zrozumienie kursanta są wizytówką tej szkoły.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2020

Jakub Warcholik

Jakub Warcholik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.07.2020

Krzysztof Swacha

Krzysztof Swacha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeździłem z 3 instruktorami i nie mam żadnych zastrzeżeń miła atmosfera i wszystko na spokojnie tłumaczą . Polecam !!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2020

Marcin Kudełka

Marcin Kudełka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.07.2020

Krystian Godziszewski

Krystian Godziszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjazna atmosfera oraz bardzo cierpliwe I indywidualne podejscie do kursantow. Bardzo dziekuje Pani Urszuli i Panu Piotrkowi za pomoc w zdaniu egzaminu. Wszystkim zainteresowanym zdawaniem prawa jazdy w Bilgoraju z calego serca polecam ten osrodek.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2020

Michał Bazan

Michał Bazan
Opinia niezweryfikowna

Polecam w 100%

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2020

Wiktoria Piątek

Wiktoria Piątek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo sympatyczni instruktorzy oraz podchodzą bardzo profesjonalne podejście do kursanta

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 08.07.2020

Sylwia Piasecka

Sylwia Piasecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera!!!! pan Piotrek najlepszy instruktor!!!! może nie zdane za 1 razem ale zdane!!!!samochody w 100% sprawne!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.06.2020

Konrad Magoch

Konrad Magoch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko fajnie i szybko na egzaminie żadnych problemów. Polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.06.2020

Paweł Cios

Paweł Cios
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak prawo jazdy to tylko OSK ULKA!!! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.06.2020

Karolina Syta

Karolina Syta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Baaardzo polecam! Cierpliwi instruktorzy, zero stresu w trakcie jazdy

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2 po A1

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.05.2020

Zuza Litwin

Zuza Litwin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bezstresowa nauka, sympatyczny instruktor, zawsze punktualny, szybko zakończony kurs, zdany za pierwszym razem. Polecam wszystkim! Najlepszy wybór!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.05.2020

Krzysztof S ...a ip: 37.47.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Decydując się na prawo jazdy kat.a szukałem OSK. o dobrej ocenie. Teraz gdy jestem po egzaminie który zdałem za pierwszym podejściem wiem że lepiej trafić nie mogłem. Od samego przystąpienia progu biura OSK. ULKA poznałem miłą i sympatyczną atmosferę jaka tam panuje,bardzo mili i życzliwi ludzie, pomogą, doradzą, załatwią formalności. Jeśli szukasz naprawdę dobrego OSK to jest to właśnie miejsce dla Ciebie. W 100% polecam oraz dziękuję za czas który mi poświęcili. Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.05.2020

Justyna Garbacz

Justyna Garbacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam każdemu:) Najlepsza szkoła nauki jazdy w Biłgoraju. Posiada wiele pozytywnych opinii. Instruktorzy są przemili i mają naprawdę świetne podejście do kursantów. Ich rady człowiek łapie w lot:) Nauczyciele jak dla mnie z powołania:) Wystarczy się tylko dobrze skupić i marzenia o posiadaniu prawka stają się realne! U mnie zdane na szczęście za pierwszym podejściem:) Egzamin teoretyczny również zaliczony od razu z maksem punktowym na koncie:) Jak prawko to tylko ULKA w Biłgoraju :) :) :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2020

Marcin Zarzycki

Marcin Zarzycki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko w jak najlepszym porządku. Zdane za pierwszym kat. A ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2020

Kamil Pacion

Kamil Pacion
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak