OSK ULKA (272)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2 po A1

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.05.2020

Zuza Litwin

Zuza Litwin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bezstresowa nauka, sympatyczny instruktor, zawsze punktualny, szybko zakończony kurs, zdany za pierwszym razem. Polecam wszystkim! Najlepszy wybór!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.05.2020

Krzysztof S ...a ip: 37.47.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Decydując się na prawo jazdy kat.a szukałem OSK. o dobrej ocenie. Teraz gdy jestem po egzaminie który zdałem za pierwszym podejściem wiem że lepiej trafić nie mogłem. Od samego przystąpienia progu biura OSK. ULKA poznałem miłą i sympatyczną atmosferę jaka tam panuje,bardzo mili i życzliwi ludzie, pomogą, doradzą, załatwią formalności. Jeśli szukasz naprawdę dobrego OSK to jest to właśnie miejsce dla Ciebie. W 100% polecam oraz dziękuję za czas który mi poświęcili. Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.05.2020

Justyna Garbacz

Justyna Garbacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam każdemu:) Najlepsza szkoła nauki jazdy w Biłgoraju. Posiada wiele pozytywnych opinii. Instruktorzy są przemili i mają naprawdę świetne podejście do kursantów. Ich rady człowiek łapie w lot:) Nauczyciele jak dla mnie z powołania:) Wystarczy się tylko dobrze skupić i marzenia o posiadaniu prawka stają się realne! U mnie zdane na szczęście za pierwszym podejściem:) Egzamin teoretyczny również zaliczony od razu z maksem punktowym na koncie:) Jak prawko to tylko ULKA w Biłgoraju :) :) :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2020

Marcin Zarzycki

Marcin Zarzycki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko w jak najlepszym porządku. Zdane za pierwszym kat. A ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2020

Kamil Pacion

Kamil Pacion
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2020

Karol Putkowski

Karol Putkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy. Instruktorzy naprawdę profesjonalni i cierpliwi. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.02.2020

Anna Furlepa

Anna Furlepa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przemiła atmosfera! Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.02.2020

Mariusz Malec

Mariusz Malec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie nie tylko pod egzamin, ale i samodzielne poruszanie się w ruchu drogowym. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.02.2020

Hubert Gad

Hubert Gad
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2020

Weronika Garbacz

Weronika Garbacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła. Jazdy obywały się w super atmosferze i o punktualnych godzinach. Istruktorzy wiedzą co i jak nauczyć. Są naprawdę profesjonalni i cierpliwi. Serdecznie POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2020

Mateusz Wus

Mateusz Wus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła i pomocna właścicielka. Bardzo cierpliwi i profesjonalni instruktorzy. Elastyczne godziny jazdy. Samochody sprawne w 100%( i tym samochodem zdajesz egzamin państowy).Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.01.2020

Martyna Okoń

Martyna Okoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście, bardzo dobrzy,cierpliwi i mili instruktorzy. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 17.01.2020

Mariola Jednacz

Mariola Jednacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra atmosfera i wspaniali instruktorzy

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 16.01.2020

Agnieszka Bartosiewicz

Agnieszka Bartosiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła,bardzo sympatyczna I pomocna właścicielka.Godziny jazdy bardzo dobrze dopasowane do kursanta.Profesjonalni instruktorzy bardzo sympatyczni i cierpliwi.Dziękuję panu Piotrkowie za cierpliwość i super atmosferę.Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.01.2020

Ela Z Książków

Ela Z Książków
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła!!Bardzo profesjonalni, cierpliwi i życzliwi instruktorzy, dobry stan pojazdów ( czym jeździsz, tym zdajesz) bezstresowa atmosfera, elastyczność w umawianiu godzin jazdy, punktualność, doskonałe przygotowanie do egzaminu. Bardzo wiele korzyści w nauce daje możliwość jazdy z różnymi instruktorami. Pani Ula bierze kursanta pod swoje skrzydła i opiekuje się nim od początku do końca, uczy, radzi, ma zawsze czas, załatwia wszystkie formalności. Polecam OSK ULKA całym sercem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.01.2020

Kasia Szabat

Kasia Szabat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!! Bardzo miła atmosfera podczas jazd, bardzo mili instruktorzy i przemiła Pani Ula, która zawsze pomagała w razie potrzeby.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.12.2019

Hubert Cudziło

Hubert Cudziło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.12.2019

Tomasz Ozimek

Tomasz Ozimek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, bardzo dobrze przygotowują kursantów a przede wszystkim bardzo fajna atmosfera! Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.12.2019

Irena Sosnowska-Świstek

Irena Sosnowska-Świstek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam jak najbardziej. Marzenia się spełniają z OSK ULKA egzamin zdany za pierwszym razem. Dziękuję ślicznie instruktorowi Piotrowi za ogrom przekazanej wiedzy. Najlepsza szkoła jazdy w Biłgoraju która dba o najmniejszy szczegół i dąży do tego żeby kursant zdał jak najlepiej. Odpowiadają na każde zadane pytanie pomagają i wspierają oraz mocno motywują do osiągnięcia celu. Dziękuję jeszcze raz i polecam. Zapisujcie się na kurs a będziecie zadowoleni tak jak ja ????????????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.12.2019

Zuzanna Markiewicz

Zuzanna Markiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, instruktorzy cierpliwi i towarzyscy, z każdym jeździłam i każdy potrafił nauczyć mnie czegoś nowego, serdecznie polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.12.2019

Ewelina Ostrowska

Ewelina Ostrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogromne zainteresowanie i dbanie o każdego kursanta indywidualnie, wszystko dobrze wyjaśnione od początku do końca, super instruktorzy, którzy nie uczą tylko ,,aby zdać egzamin”, mega cierpliwość i super atmosfera!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.12.2019

Ewelina Raczkiewicz

Ewelina Raczkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę, profesjonalne podejście, bardzo miła atmosfera, brak ukrytych kosztów egzamin zdany za pierwszym razem !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.12.2019

Katarzyna Pizon

Katarzyna Pizon
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła. Polecam11

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 21.11.2019

Katarzyna Misztal

Katarzyna Misztal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Biłgoraju i nie tylko .Bardzo miła atmosfera instruktorzy bardzo cierpliwi i opanowani zarazem z poczuciem humoru.Własciciele zawsze pomocni można o wszystko spytać .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.11.2019

Adam Chyl

Adam Chyl
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeżeli nie planujemy wydawać dodatkowych kwot na egzaminy powtórkowe to jak najbardziej polecam tę szkołę, świetne przygotowanie do egzaminu, profesjonalizm i punktualność instruktorów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.11.2019

Marek Ćwikła

Marek Ćwikła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.11.2019

Gabriela Gąbka

Gabriela Gąbka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście, bardzo cierpliwi instruktorzy i świetna atmosfera. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.11.2019

Kamil Køłun

Kamil Køłun
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, bardzo profesjonalne i spokojne podejście do kursanta. Mogę polecić z pewnością.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.11.2019

Jacob Burdzań

Jacob Burdzań
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie Polecam !

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 13.11.2019

Natalia Z ....l ip: 188.146.229.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super atmosfera, bardzo fajni instruktorzy,polecam z całego serduszka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak