OSK ULKA (517)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.02.2024

Katarzyna Powęzka

Katarzyna Powęzka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę nauki jazdy ,,ULKA,, z całego serca, a w szczególności instruktora Andrzeja Kurzyńskiego atmosfera na kursie była zawsze przyjazna , instruktor świetnie przekazywał swoją wiedzę, dbał o komfort emocjonalny kursanta, był bardzo wyrozumiały, serdeczny, w trakcie jazdy panowała bezstresowa atmosfera. Również wszystkie sprawy administracyjne, dzięki pani Uli przebiegają bardzo sprawnie , dziękuję także za jej cenne rady i pomoc w przejściu tego całego kursu. Wspaniała szkoła godna polecenia ❤️❤️

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.02.2024

Jakub B ........k ip: 83.31.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wykupiłem dodatkowe godziny przed egzaminem, instruktor dobrze przygotował mnie do egzaminu. Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 24.02.2024

Аня Василенко

Аня Василенко
Opinia zweryfikowana przez Facebook

.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.02.2024

Martyna K ..........a ip: 37.225.92.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy w Biłgoraju . Miałam okazję uczęszczać do Pani Uli oraz Pana Andrzeja na dodatkowe godziny przed egzaminem . Pan Andrzej przekazał mi więcej informacji przez dwie godziny jazd , niż mój wcześniejszy instruktor przez 30 godzin ( cały kurs ) . Pani Ula podchodzi bardzo indywidualnie do każdego kursanta , jest przemiłą osobą i zawsze ratuje dobrą radą . Praca z takimi ludźmi to czysta przyjemność . Najserdeczniej polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.02.2024

Dorota Bielak

Dorota Bielak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta. Instruktorzy z powołania. Najlepsza szkoła w Biłgoraju. Szczerze polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.02.2024

Rafał Perek

Rafał Perek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do jazdy po Biłgoraju, egzaminator bardzo miły i jednocześnie rzeczowy i konkretny. Na jazdach doszkalających nauczyłem się więcej niż podczas 30h kursu w innej szkole. Serdecznie polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.02.2024

Karolina K .....j ip: 37.225.74.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

super szkoła!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.02.2024

wojciech r rog ip: 185.119.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

najlepsza szkoła w Biłgoraju. Z instruktorem Piotrem jazdy to była czysta przyjemność. Bardzo luźna i przyjemna atmosfera, zero stresu. Przygotowania do egzaminu na najwyższym poziomie. Wszystkim będę polecał tylko tą szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.02.2024

Magda S ...... ip: 77.255.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy! Wszystko zdane za pierwszym razem. Świetne podejście do kursanta oraz miła atmosfera. Pani Ula przesympatyczna, zawsze uzgodni dogodny termin jazdy i wesprze dobrym słowem. Pan instruktor Piotrek super! Wszystko dokładnie wytłumaczył i przekazal swoją wiedzę. Przede wszystkim baaaardzo cierpliwy. Z całego serca POLECAM ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.02.2024

Sławek Adamek

Sławek Adamek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Turaj przygotują jak należy każdego zdającego.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

zły stan pojazdów

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.02.2024

Dorota S ....j ip: 194.42.118.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dla mnie rewelacja, nauczyć osobę 50 plus, to naprawdę szacunek dla instruktora - Emila, bez nerwów, na spokojnie, z uśmiechem. Ja naprawdę zaczynałam praktycznie od zera. BAAAARDZO DZIĘKUJĘ

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.02.2024

Milena Saj

Milena Saj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, Pani Ula bardzo pomocna i przemiła.

Plusy

dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.02.2024

Wiktoria Szczepanik

Wiktoria Szczepanik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor Andrzej super, cierpliwy i wyrozumiały. Pani Ula bardzo sympatyczna, można uzyskać od niej dużo cennych rad. Jeszcze raz dziękuje!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.01.2024

Paweł P ......... ip: 213.55.226.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełen profesjonalizm i podejście do kursanta . Jak najbardziej polecam ✌️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.01.2024

Mateusz K .... ip: 5.173.200.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne podejście, dostosowują się pod kursanta, instruktor świetnie tłumaczy, polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.01.2024

Maja P ...h ip: 78.30.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo fajna szkoła jazdy, miła obsługa i sympatyczni ludzie

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.01.2024

Sylwia P ............ ip: 5.173.198.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Podejście do nauki jest profesjonalne i przyjazne, a instruktorzy są cierpliwi i kompetentni. Świetnie dopasowują się do różnych poziomów umiejętności kursantów, Praktyczna część szkolenia jest prowadzona w sposób, który buduje zaufanie i umiejętności u kursantów. Zdecydowanie polecam tę szkołę każdemu, kto szuka solidnego przygotowania do zdobycia prawa jazdy!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.01.2024

Piotr Buczek

Piotr Buczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Spoko podejście do kursantów

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.01.2024

Piotrek R Di

Piotrek R Di
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2023

Sandra P ....t ip: 212.182.87.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam instruktor Damian bardzo cierpliwy i miły zawsze pomoże i doradzi a Pani Ula bardzo miła i pomocna i bardzo przykładają sie do kursanta żeby zdał za 1 razem ❤️

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.12.2023

Amelia K .... ip: 5.173.28.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetne podejście do kursanta, bezstresowa nauka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.11.2023

Sławomir k ...l ip: 178.36.213.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kat B super atmosfera pani Ula zawsze pogodna miła wielkie podziękowanie dla instruktora Andrzeja za cierpliwość i naukę którą przekazuje bardzo wesoły facet polecam super nanprawdę jestem zachwycony całym przebiegiem kursu zdane za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.11.2023

Anna Król

Anna Król
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, sympatyczni instruktorzy, dokładnie tłumaczą i na spokojnie.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.11.2023

Marzena G ....a ip: 176.221.127.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serca! Fantastyczna ekipa, super atmosfera, fajnie, miło, bezstresowo i przede wszystkim profesjonalnie

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.11.2023

Magdalena ......k ip: 5.173.156.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła! Wszystko zdałam za pierwszym razem .Jestem wdzięczna za zaangażowanie, wsparcie, bardzo miłą atmosferę i oczywiście świetne przygotowanie do egzaminu. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.11.2023

Magdalena Rój

Magdalena Rój
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko super. Bardzo miła, przyjazna i spokojna atmosfera. Instruktor Piotrek potrafi dobrze wytłumaczyć :))))

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.11.2023

Aleksandra W ........a ip: 95.156.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystko super. Podejście instruktorów bardzo dobre, miła atmosfera a przede wszystkim duże wsparcie. Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.11.2023

Hania Bednarz

Hania Bednarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę jazdy OSK ULKA. Ciepli instruktorzy oraz wspaniali nauczyciele

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.10.2023

Kamila K ..... ip: 31.0.73.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna atmosfera oraz profesjonalne podejście. Cierpliwy instruktor z doświadczeniem i wiedzą oraz świetna atmosfera na jazdach. Z czystym sumieniem mogę polecić tę szkołę jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.10.2023

Natalia Walas

Natalia Walas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

najlepszy wybór

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak