OSK LIDER (6)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.03.2021

Oliwia F ...k ip: 83.7.55.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z calego serca! Wystarczyly 3 godziny doszkalajace, aby nadrobic wszystkie zaleglosci z 30 godzin w poprzedniej szkole jazdy. Egzamin zdany od razu. Jazdy doszkalajace mialam z Panem Mariuszem. Przesympatyczny czlowiek. profesjonalista, absolutnie instruktor z powolania. Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Atomsfera podczas jazd super! Jeszcze raz ogromnie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.03.2021

Iza Piszczek

Iza Piszczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam chociaż brałam godziny doszkalające u nich polecam szkole Lider z czystym sumieniem instruktora Mariusza pozdrawiam i dziękuję za wszystko

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.03.2021

Gabrysia Łojko

Gabrysia Łojko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!!! Jazdy doszkalające przeprowadzone na najwyższym poziomie. Siedzieć za kierownicą obok instruktora Mariusza - to sama przyjemność :) cierpliwy i profesjonalny. Nauczyłam się podczas kilku godzin tego - czego w innej szkole nikt nie nauczył mnie przez cały kurs. Jeszcze raz bardzo, bardzo polecam☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.03.2021

Agnieszka Ptak

Agnieszka Ptak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkole jazdy Lider. Super podejście do kursanta, bez nerwów i stresów. Pełen profesjonalizm. Jazdy miałam z instruktorem Mariuszem odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. W trakcie jazd dużo śmiechu i oczywiście na luzie. Zdane za 1 razem !!!!. Polecam!!!!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.02.2021

Paula Krukar

Paula Krukar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W zaledwie kilka godzin jazd doszkalających nauczyłam się o wiele więcej niż w poprzedniej szkole. Co zaskutkowało oczywiście wynikiem pozytywnym na egzaminie :) Pełen profesjonalizm, nowe auta, bardzo cierpliwy instruktor i bezstresowa atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.02.2021

Małgorzata Horożaniecka

Małgorzata Horożaniecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie Szkołę Jazdy LIDER???? Atmosfera super, aż chce się chodzić na wykłady i jazdy. Instruktorzy pełen profesjonalizm. Nauka bez stresu,nerwów z rewelacyjnym podejściem do kursantów. Nowe auta. Ja jeździłam z instruktorem Mariuszem Szachniewiczem, odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu, polecam zdane za 1 razem!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.01.2021

Mgosia Wiącek

Mgosia Wiącek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W super atmosferze, dobrym autkiem pod okiem instruktora Mariusza poćwicz jazdę, warto! Polecam, z ludźmi z doświadczeniem warto poćwiczyć.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.01.2021

Marta S ....n ip: 31.60.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę LIDER, szczególnie dziękuje Panu Mariuszowi Szachniewiczowi, wiele mnie nauczył, instruktor z powołania, Ogólnie podejście w tej szkole do kursanta jest świetne, dają z siebie wszystko, auta tez nowiutkie, aż się chce uczyć, naprawdę warto !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

dziękujemy bardzo !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.01.2021

a .....a ip: 31.60.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jeździłam u Nich na jazdach doszkalających, więcej mnie nauczyli przez kilka godzin niż w szkole, w której byłam na kursie, polecam, naprawdę się starają, widać, że zależy im na kursantach, szkoliłam się z Panem Mariuszem, pozdrawiam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

dziękujemy bardzo, pozdrawiamy!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.01.2021

ip: 31.60.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła, widać, że im zależy na kursantach, super podejście, spokojnie, bez stresu bardzo ciekawe wykłady, naprawdę polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

dziękujemy bardzo, pozdrawiamy!