OSK Kama (59)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.10.2021

Kamil Maciążek

Kamil Maciążek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemne jazdy, wszystko przedstawione czytelnie i miło.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.10.2021

Michał Jesionek

Michał Jesionek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor profesjonalista, dziękuje za miło spędzony czas za kołkiem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.09.2021

Patrycja B ...r ip: 46.134.91.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jazdy w miłej atmosferze. Instruktor odpowiada na każde pytanie i zwraca uwagę na "trudne" miejsca. Szkoła jazdy godna polecenia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.08.2021

Łukasz Ekiert

Łukasz Ekiert
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobre podejście do kursanta, wyrozumiałość cierpliwość i zarazem profesjonalizm. Każdy jak i teoria przebiegła w miłej atmosferze.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.08.2021

Łukasz E ....t ip: 91.218.61.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalny, a przy tym żartobliwy wykładowca, miła atmosfera w pojeźdźe. Szkółka jazdy godna polecenia.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.08.2021

Ola S ........a ip: 46.134.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.08.2021

Anja S ...a ip: 89.64.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobre podejście do kursanta, duża cierpliwość a zarazem profesjonalizm. Jazdy przebiegały w miłej atmosferze, bezstresowo. Polecam z całego serca.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.08.2021

Mariusz W ....... ip: 31.0.123.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra Szkoła pan Piotr wyrozumiały i pomoże w wszystkim czego się nie rozumie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.07.2021

Robert Kluba

Robert Kluba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy ośrodek w Mysłowicach. Super podejście do kursanta. Pan Piotr oddaje serducho aby wszystkiego poprawnie nauczyć i jak najlepiej przygotować do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.07.2021

Wojciech R ........k ip: 178.43.26.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Do szkoły jazdy OSK Kama trafiłem z polecenia i nie zawiodłem się. Super szkoła ze wspaniałą atmosferą. W biurze zawsze szło się dogadać. Jest zachowany duży profesjonalizm, przy czym zostaje zachowana przyjazna atmosfera. Bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.07.2021

Malwina Gierek

Malwina Gierek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam kurs.

Plusy

atrakcyjna cena

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.06.2021

Joanna W ....a ip: 188.147.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.06.2021

Darek Koźlik

Darek Koźlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Kama. Miła i bardzo przyjemna atmosfera. Instruktor Piotr bardzo pomocny i wyrozumiały, z sercem podchodzi do kursanta. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.06.2021

Julia Tomecka

Julia Tomecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, można zaplanować jazdy dużo wcześniej z godzinami jazd dopasowanych do zdającego w miłej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.04.2021

Kornelia K ......k ip: 31.183.219.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

super

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.04.2021

Sebastian Tomanek

Sebastian Tomanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, kurs poszedl sprawnie i w bardzo miłej atmosferze, Pan Piotr jest bardzo wyrozumiały i przygotował mnie do egzaminu państwowego

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.02.2021

Michał Ziętek

Michał Ziętek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła i przyjemna atmosfera, profesjonalne podejście do kursanta.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.02.2021

Oliwia R ....a ip: 5.173.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem w 100% zadowolona z jazd. Nauka jazdy na wysokim poziomie a sama atmosfera i pozytywne nastawienie Pana Piotra tylko motywuje do dalszych postępów.Przekazaną mi wiedzę przeniosłam na praktykę i odniosłam sukces za co serdecznie dziękuje. Czy polecam ? Zdecydowanie tak.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.01.2021

Antoni B ....l ip: 83.26.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Poszedłem do tej szkoły tylko i wyłącznie dlatego, że miała kurs w najwcześniejszym terminie i mogłem go zrealizować jeszcze przed rozpoczęciem roku szkolnego. To był błąd. Trzeba było zaczekać i zapisać się do jakiejkolwiek innej szkoły. Jak z wykładami nie było jeszcze tak źle, to praktyka była istną mordęgą. Instruktor może i potrafił wyrecytować podręcznikową formułkę danego zachowania na drodze, albo działania danego systemu, ale nie potrafił wytłumaczyć własnymi słowami ani dostosować informacji do poziomu danego kursanta. Do tego nerwowa atmosfera, nakładanie presji przez Pana Piotra, który zachowywał się tak, jakby kursant przyszedł na kurs doszlifować swoje umiejętności, a nie nauczyć się jeździć (np. wymaganie dynamicznej jazdy już na 2. spotkaniu). Co więcej, instruktor nie był na mnie skupiony prawie w ogóle - Facebook i surfowanie po internecie były w centrum jego zainteresowania. Jednego dnia doszło podczas naszej lekcji prawie do wypadku, gdy to inny uczestnik ruchu prawie w nas uderzył, wjeżdżając na skrzyżowanie na czerwonym świetle. Pan Piotr nie dość, że wtedy był skupiony na telefonie to jeszcze spytał mnie: "Czy mieliśmy zielone światło?". To samo przez się powinno wszystko tłumaczyć. Samochód w najlepszym stanie nie był, sam otrzymałem na egzaminie ten sam model w lepszym stanie. Co do egzaminu, to zdałem za pierwszym podejściem ,ale dopiero po tym jak zapisałem się na kurs dokształcający do innej szkoły jazdy, gdzie nauczyłem się w 10h tego wszystkiego, a nawet więcej, niż przez 30h spędzonych z Panem Piotrem. Oczywiście, są również plusy. OSK KAMA ma całkiem atrakcyjną cenę, w porównaniu do innych ośrodków, jednak patrząc na nieprzyjemności jakie mnie spotkały podczas przeprowadzania kursu, wolałbym zapłacić więcej i pójść do innej szkoły od razu.

Plusy

atrakcyjna cena

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, nerwowa atmosfera, skracanie czasu trwania jazd, zły stan pojazdów

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.11.2020

Patrycja L .... ip: 31.183.210.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobrze przeprowadzony kurs. Dobre podejście do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.10.2020

Mateusz Stokfisz

Mateusz Stokfisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Pan Piotr jest mega pozytywną i wyrozumiałą osobą. Cały kurs przebiegł w miłej atmosferze. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.09.2020

Michał Czarnecki

Michał Czarnecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko ok

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.09.2020

Sandra Petruniak

Sandra Petruniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs świetny teoria super wyjasniona. Praktyka jeszcze lepiej instruktor pan Piotr super wszystko wyjaśni wytłumaczy przemiły pan. Jestem bardzo zadowolona z kursu!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.08.2020

Sara B ...j ip: 37.30.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miła atmosfera, dobre podejście do kursanta.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.08.2020

Kamil Szot

Kamil Szot
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Pan Piotr świetnie uczy, pokaże wszystko, jak trzeba wytłumaczy kilka razy aż do skutku :) Miła atmosfera, bez nerwów. Zdecydowanie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.08.2020

Kamil Kowalczyk

Kamil Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony z odbytych jazd. Pan Piotr jest bardzo wyrozumiałym i dobrym instruktorem.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.08.2020

Patrycja Bryl

Patrycja Bryl
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z czystym sumieniem, Pan Piotr najlepszy instruktor, swietne podejscie do kursanta. Tylko Kama!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.06.2020

Wiktoria Worowska

Wiktoria Worowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do kursanta, świetny instruktor. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.05.2020

Agnieszka Bielarczyk

Agnieszka Bielarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor dzięki któremu nie tylko nauczyłam się wszystkiego co niezbędne ale również pokonałam swój lęk po wypadku. Oby więcej takich ludzi było na świecie. Ostatnia ulewa pokazała mi jak dużo "wyciągałam" od P. Piotra :) Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.03.2020

Kuba Pilarski

Kuba Pilarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry ośrodek, świetni instruktorzy, godziny jazd dopasowane do zdającego, dobra atmosfera! Jestem bardzo zadowolony

Plusy

atrakcyjna cena

Minusy

brak