OSK Kama (48)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.09.2020

Sandra Petruniak

Sandra Petruniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs świetny teoria super wyjasniona. Praktyka jeszcze lepiej instruktor pan Piotr super wszystko wyjaśni wytłumaczy przemiły pan. Jestem bardzo zadowolona z kursu!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.08.2020

Sara B ...j ip: 37.30.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miła atmosfera, dobre podejście do kursanta.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.08.2020

Kamil Szot

Kamil Szot
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Pan Piotr świetnie uczy, pokaże wszystko, jak trzeba wytłumaczy kilka razy aż do skutku :) Miła atmosfera, bez nerwów. Zdecydowanie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.08.2020

Kamil Kowalczyk

Kamil Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony z odbytych jazd. Pan Piotr jest bardzo wyrozumiałym i dobrym instruktorem.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.08.2020

Patrycja Bryl

Patrycja Bryl
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z czystym sumieniem, Pan Piotr najlepszy instruktor, swietne podejscie do kursanta. Tylko Kama!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.06.2020

Wiktoria Worowska

Wiktoria Worowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do kursanta, świetny instruktor. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.05.2020

Agnieszka Bielarczyk

Agnieszka Bielarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor dzięki któremu nie tylko nauczyłam się wszystkiego co niezbędne ale również pokonałam swój lęk po wypadku. Oby więcej takich ludzi było na świecie. Ostatnia ulewa pokazała mi jak dużo "wyciągałam" od P. Piotra :) Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.03.2020

Kuba Pilarski

Kuba Pilarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry ośrodek, świetni instruktorzy, godziny jazd dopasowane do zdającego, dobra atmosfera! Jestem bardzo zadowolony

Plusy

atrakcyjna cena

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.03.2020

Tomasz S .......k ip: 89.65.14.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Jesli ktoś tylko chce i słucha instruktorów egzamin to tylko formalność

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.03.2020

Weronika G ...k ip: 89.65.14.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolona z odbytych jazd. Pan Piotr jest bardzo wyrozumiałym i dobrym instruktorem. Dodatkowym plusem jest cena za kurs. Polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.02.2020

Lena Woźnica

Lena Woźnica
Opinia zweryfikowana przez Facebook

jestem zadowolona z kursu :) polecam :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.02.2020

WIOLA M .......K ip: 5.184.250.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła, przyjazna atmosfera i naprawdę skuteczny kurs w dobrej cenie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.01.2020

Borys Bednarz

Borys Bednarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkole jazdy Kama,profesjonalne podejście do kursanta i bardzo przyjazna atmosfera podczas samych jazd. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.01.2020

Radosław c .........z ip: 94.254.176.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Odrazy byłem przekonany o słuszności wyboru tego ośrodka . Obsługa miła ,pomocna i perfekcyjna. Instruktor posiada indywidualne a zarazem perfekcyjne podejście do kursanta wielki plus dla tego osrodka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.01.2020

Patrycja R ....s ip: 89.64.45.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Długi zastanawiałam się nad wyborem szkoly jazdy i wybór padł na OSK KAMA. Wykłady ciekawe, wyczerpujące temat. Instruktor Pan Piotr wspaniały człowiek, przede wszystkim nie nerwowy, wszystko dokładnie tłumaczy. Byłam bardzo "ciężką" kursantką z milionem pytań i z ogromnym strachem przed jazdą, jednak dzięki Panu Piotrowi spokojnie siadam za kierownicą, a na pytania uzyskałam wszystkie odpowiedzi, więc jestem gotowa do jazdy. :) Jeśli zastanawiacie się jaką szkołę wybrać z całego serca polecam właśnie ten ośrodek!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.01.2020

Sandra K .... ip: 31.0.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobra szkoła jazdy, obsługa bardzo miła i wyrozumiały.

Plusy

atrakcyjna cena

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.12.2019

Michał Pokrzywa

Michał Pokrzywa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry ośrodek jazdy. Bardzo dobre podejście do kursanta. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.09.2019

Ewelina W .....k ip: 89.64.34.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Piotr jest rewelacyjnym instruktorem. Kurs przebiegal profesjonalnie. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.08.2019

Dominika Wróbel

Dominika Wróbel
Opinia niezweryfikowna

Gorąco polecam.! Profesjonalne podejście do kursanta, dużo cierpliwości i spokoju u instruktorów. Zdane za 1 razem. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.07.2019

Zuzanna W ........a ip: 46.169.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam OSK Kama. Po roku i trzech nieudanych próbach zdania egzaminu pod okiem innej szkoły znowu podeszłam do egzaminu i udało się zdać za pierwszym razem. Polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.04.2019

Joanna Socha

Joanna Socha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam OSK Kama, Pan Piotr naprawdę świetnie uczy. Po 10 latach i trzech nieudanych próbach zdania egzaminu pod okiem innej szkoły, odwazylam się znów podejść do egzaminu i z pomocą Pana Piotra udało się zdać za pierwszym razem. Dziękuję z całego serca i polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.01.2019

Tomasz M ..o ip: 188.146.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Egzamin zdany dzięki dobremu instruktorowi

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.12.2017

Justyna Gajdemska

Justyna Gajdemska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej mogę polecić OSK Kama, od samego początku bardzo miła atmosfera, pełen profesjonalizm w podejściu do kursanta, a jazdy z Panem Piotrem sama przyjemność gorąco polecam Panie Piotrze bardzo dziękuję zdane za 1 razem☺

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.12.2017

Pamela Grzybek

Pamela Grzybek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Piotr odważył się uczyć kobietę w ciąży ;-) atmosfera była bardzo miła. A Pan Piotr miał naprawdę dużo cierpliwości, wytłumaczył wszystko po kilka razy, a jak było trzeba (a było trzeba :-D) to okrzyczał, jednak to wyszło tylko na dobre. Zdałam za drugim razem, ale tylko ze względu na własną głupotę (ze stresu zapomniałam o tym, że istnieją światła..), gdyby nie to, to wystarczyłoby jedno podejście do egzaminu. Szczerze polecam OSK Kama i Pana Piotra :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.10.2017

i ..a ip: 31.183.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Fajne podejscie do kursanta ;) p Piotr jak trzeba to opieprzy, jak trzeba to pochwali. Fajna atmosfera. Dobre przygotowanie do egzaminu

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.09.2017

Marek Woźniak

Marek Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta, dużo cierpliwości i spokoju u instruktorów, którzy zawsze wytłumaczą błąd i powiedzą, jak powinieneś go poprawić. Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.08.2017

Adrian Długajczyk

Adrian Długajczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam Serdecznie właśnie nie dawno ukończyłem kurs na Kat.A super instruktor podejście naprawde jak profesjonalny czlowiek nauki jazdy.Oczywiście zdane za 1:)W katowicach Polecam szkole Osk Kama na Kat A:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.07.2017

Michał Wójcik

Michał Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Co tu dużo mówić? Klasa. Pan Piotr Olszowski potrafi przygotować nnaprawdę bardzo dobrze. Jeżdżąc przez wiele godzin w L-ce bardzo dużo się nauczyłem i był to naprawdę profesjonalne podejście ze strony Pana Piotra. Zdane za 1 razem. Chyba nie mam nic więcej do dodania. Dziękuje bardzo. Najlepsza Szkoła w Mysłowicach !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.06.2017

Kasia Leszczyńska

Kasia Leszczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie teoretyczne + praktyczne. Kurs odbyty w miłej, przyjaznej atmosferze :) Instruktor Pan Piotr Olszowski ma bardzo dobre podejście do kursanta. Jak trzeba to pokrzyczy a jak ma za co to i pochwali. Polecam w 100% Ośrodek OSK KAMA.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 16.05.2017

Bartek Chyski

Bartek Chyski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ośrodek godny polecenia, instruktorzy dobrze przygotowują do egzaminu jak i radzenia sobie na co dzień za kółkiem. Panie Piotrze dziękuję.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak