OSK Kama (72)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.11.2022

Piotr S ......a ip: 87.205.82.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Teoria i praktyka zdane za pierwszym podejściem. OSK Kama to świetna firma, a pan Piotr to wspaniały instruktor i przemiły człowiek. Pełen profesjonalizmu, zrozumienia, że dopiero się uczę, zawsze spokojny, serdeczny i uśmiechnięty. Umiejętnie rozładowywał napięcia, gdy denerwowałem się jazdą, przez co cały kurs minął w przyjemnej atmosferze. Wszystkie potrzebne umiejętności były odpowiednio doszlifowane ze szczególnym uwzględnieniem elementów, które wychodziły mi słabiej. Jazdy odbywały się w Katowicach, w miejscach, w których zdawać miałem egzamin. W związku z tym stres w czasie egzaminu był o wiele mniejszy, ponieważ po kursie znałem już Katowice jak własną kieszeń. Po próbach nauki jazdy w innym ośrodku, wielu zniechęceniach i przerwanym kursie jestem szczęśliwy, że trafiłem na OSK Kama i pana Piotra, co pozwoliło mi bezproblemowo zdać egzamin, ale przede wszystkim nabyć porządne umiejętności prowadzenia samochodu. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.11.2022

Krystian Krystek

Krystian Krystek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Perfekcyjne szkolenie teoretyczne jak i praktyczne! Szybka realizacja zajęć , dogodne godziny jazd. Gorąco Polecam każdemu! Wszystko na najwyższym poziomie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.09.2022

Ula ...... ip: 83.22.167.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam OSK Kama, kurs do zrobienia w rozsądnym czasie, pan Piotr bardzo cierpliwy :)))

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.07.2022

Karina Kutsevol

Karina Kutsevol
Opinia zweryfikowana przez Facebook

jestem zadowolona z kursu, bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.07.2022

Wiktor Chałupczak

Wiktor Chałupczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Trudno ale warto!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.06.2022

Hanna Iv

Hanna Iv
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona. Pan Piotr - prawdziwy zawodowca i cudowny człowiek.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.06.2022

Jessica Świtka

Jessica Świtka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, pełen profesjonalizm :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.06.2022

Ola Jaździewska

Ola Jaździewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko na najwyższym poziomie.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.04.2022

Laura Adamska

Laura Adamska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fantastyczna szkoła! Przyjemna atmosfera, która rozładowuje każdy stres. Pan Piotr to świetny instruktor, jest w stanie nauczyć nawet bardzo opornych :D.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.04.2022

Maria Suszka

Maria Suszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy na wysokim poziomie, zajęcia praktyczne prowadzone w miłej atmosferze, instruktor sympatyczny i bardzo cierpliwy, potrafi skutecznie rozładować stres i sprawić że jazda samochodem staje się przyjemnością. Serdecznie polecam każdemu!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.02.2022

Żaneta Handy

Żaneta Handy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam kurs. Jestem zadowolona z jazd. Nauka jazdy na wysokim poziomie atmosfera i pozytywne nastawienie Instruktora motywuje kursanta do dalszej pracy. Dobra cena brak ukrytych opłat.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.02.2022

Mariusz Handy

Mariusz Handy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła nauki jazdy Pan Piotr bardzo dobry instruktor Szybkie i wygodne terminy jazd

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.02.2022

Mariusz Habryka

Mariusz Habryka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK KAMA, pełen profesjonalizm i bardzo dobra cena.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.01.2022

Piotrek Orzuś

Piotrek Orzuś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK Kama, miła atmosfera, bardzo profesjonalne i bezstresowe podejście do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.12.2021

Mateusz Stachowiak

Mateusz Stachowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super kurs polecam wszystkim

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.12.2021

Nicola S .........z ip: 31.0.93.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam OSK Kama. Profesjonalizm a zarazem dobra atmosfera. Bardzo dobre podejście do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.12.2021

Julia K ....t ip: 95.41.83.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolona zarówno z jakości wykładów, jak i z zajęć praktycznych. Nauka była przyjemna, a przede wszystkim efektywna. Miła atmosfera, bezstresowe, indywidualne podejście do kursanta, świetny sposób przekazania wiedzy. Bardzo dobra szkoła jazdy. Polecam!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.10.2021

Kamil Maciążek

Kamil Maciążek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemne jazdy, wszystko przedstawione czytelnie i miło.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.10.2021

Michał Jesionek

Michał Jesionek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor profesjonalista, dziękuje za miło spędzony czas za kołkiem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.09.2021

Patrycja B ...r ip: 46.134.91.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jazdy w miłej atmosferze. Instruktor odpowiada na każde pytanie i zwraca uwagę na "trudne" miejsca. Szkoła jazdy godna polecenia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.08.2021

Łukasz Ekiert

Łukasz Ekiert
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobre podejście do kursanta, wyrozumiałość cierpliwość i zarazem profesjonalizm. Każdy jak i teoria przebiegła w miłej atmosferze.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.08.2021

Łukasz E ....t ip: 91.218.61.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalny, a przy tym żartobliwy wykładowca, miła atmosfera w pojeźdźe. Szkółka jazdy godna polecenia.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.08.2021

Ola S ........a ip: 46.134.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.08.2021

Anja S ...a ip: 89.64.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobre podejście do kursanta, duża cierpliwość a zarazem profesjonalizm. Jazdy przebiegały w miłej atmosferze, bezstresowo. Polecam z całego serca.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.08.2021

Mariusz W ....... ip: 31.0.123.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra Szkoła pan Piotr wyrozumiały i pomoże w wszystkim czego się nie rozumie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.07.2021

Robert Kluba

Robert Kluba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy ośrodek w Mysłowicach. Super podejście do kursanta. Pan Piotr oddaje serducho aby wszystkiego poprawnie nauczyć i jak najlepiej przygotować do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.07.2021

Wojciech R ........k ip: 178.43.26.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Do szkoły jazdy OSK Kama trafiłem z polecenia i nie zawiodłem się. Super szkoła ze wspaniałą atmosferą. W biurze zawsze szło się dogadać. Jest zachowany duży profesjonalizm, przy czym zostaje zachowana przyjazna atmosfera. Bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.07.2021

Malwina Gierek

Malwina Gierek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam kurs.

Plusy

atrakcyjna cena

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.06.2021

Joanna W ....a ip: 188.147.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.06.2021

Darek Koźlik

Darek Koźlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Kama. Miła i bardzo przyjemna atmosfera. Instruktor Piotr bardzo pomocny i wyrozumiały, z sercem podchodzi do kursanta. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak