OSK Genesis (6)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 30.01.2024

Wiktoriaa Pitra

Wiktoriaa Pitra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzoo polecam , Pani Iwona to instruktorka z powołania , z ogromną cierpliwością i wielkim doświadczeniem. Wszystko na spokojnie wytłumaczone , bez nerwów . Z całego serca polecam tą szkółkę

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.01.2024

Aleksandra Bajer

Aleksandra Bajer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo Bardzo Polecam jeśli szukasz szkoły to wybierz tą bez stresu nerwów bardzo spokójna Pani jak i w jazdach dziś zdałam egzamin i jestem szczęśliwa bo na początku miałam pod górkę ale Pani Iwonka złota kobieta ❤️Pomogła mi zdobyć Marzenie i teraz je trzymam w ręku. Także z czystym sumieniem Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.11.2023

Tymon Michalski

Tymon Michalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ten ośrodek. Moim zdaniem jeden z najlepszych ośrodków jakie istnieją. Spokojna i bardzo dobra nauka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię ????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.09.2023

Ola Jaroszewska

Ola Jaroszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca! Przyjazna atmosfera, elastyczne godziny, cierpliwość i opanowanie. Nauczyciel z powołania. Jak instruktor to tylko Pani Iwona.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za możliwość szkolenia oraz za pozytywną opinię.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.07.2023

Katarzyna Z .......a ip: 188.33.232.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miałam w tej szkole jazdy doszkalające dzięki którym zdalam egzamin. Pani Iwonka ma super podejście do kursanta, z dużą cierpliwością i spokojem ćwiczyłyśmy to z czym miałam problem, udzieliła mi wiele cennych wskazówek. Ponadto jest bardzo miłą i sympatyczną osobą. Polecam w 100%

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Miło czytać takie komentarze :) Było nam bardzo miło

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.07.2023

Agata Mikisz

Agata Mikisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!! Jestem zadowolona, najlepsza szkoła nauki jazdy, instruktorka Iwona mega!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Życzymy bezpiecznych podróży i szerokości!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.04.2023

Patryk Rusinek

Patryk Rusinek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Postawa instruktorki to pełen profesjonalizm, podejście do kursanta mega, współpraca przebiegła perfekcyjnie. Egzamin teoretyczny tak jak i praktyczny zdany za pierwszym razem. Szkoła godna polecenia. ????????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. To były bardzo pozytywne godziny z Tobą za kierownicą :)