OSK Genesis (9)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 09.07.2024

Szymon Lesiuk

Szymon Lesiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Świetne przygotowania do egzaminu, spokojna atmosfera po prostu nic dodać nic ująć. Gorąco polecam

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.07.2024

Enrique Mykytyn

Enrique Mykytyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chciałbym podzielić się moimi pozytywnymi doświadczeniami z nauki jazdy w Gorzowie. Od samego początku kursu czułem się bardzo dobrze zaopiekowany. Zajęcia teoretyczne były dobrze zorganizowane i zrozumiałe, a pani Iwona wykazywala dużą cierpliwość i wiedzę. Szczególnie chciałbym wyróżnić moją instruktorkę, panią Iwonę, która zawsze była gotowa odpowiedzieć na wszystkie pytania i udzielać praktycznych porad. Pani Iwona jest bardzo cierpliwa i profesjonalna, co sprawiło, że nauka jazdy była mniej stresująca i bardziej efektywna. Zajęcia praktyczne były również bardzo wartościowe. Samochody były w doskonałym stanie, a trasy jazd zostały zaplanowane tak, aby obejmowały różnorodne warunki drogowe, co bardzo pomogło mi w przygotowaniach do egzaminu. Serdecznie polecam Genesis w Gorzowie Wielkopolskim wszystkim, którzy chcą nauczyć się bezpiecznej i pewnej jazdy. Dziękuję za świetne doświadczenie! Andrii

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.03.2024

Bogusia Makos

Bogusia Makos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła,wysoki profesjonalizm,przyjemna atmosfera podczas jazd.Pani Instruktor nauczyła mnie jeździć perfekcyjnie.Dziekuje za niezachwianą wiarę we mnie.Serdecznie polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 30.01.2024

Wiktoriaa Pitra

Wiktoriaa Pitra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzoo polecam , Pani Iwona to instruktorka z powołania , z ogromną cierpliwością i wielkim doświadczeniem. Wszystko na spokojnie wytłumaczone , bez nerwów . Z całego serca polecam tą szkółkę

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.01.2024

Aleksandra Bajer

Aleksandra Bajer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo Bardzo Polecam jeśli szukasz szkoły to wybierz tą bez stresu nerwów bardzo spokójna Pani jak i w jazdach dziś zdałam egzamin i jestem szczęśliwa bo na początku miałam pod górkę ale Pani Iwonka złota kobieta ❤️Pomogła mi zdobyć Marzenie i teraz je trzymam w ręku. Także z czystym sumieniem Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.11.2023

Tymon Michalski

Tymon Michalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ten ośrodek. Moim zdaniem jeden z najlepszych ośrodków jakie istnieją. Spokojna i bardzo dobra nauka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię ????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.09.2023

Ola Jaroszewska

Ola Jaroszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca! Przyjazna atmosfera, elastyczne godziny, cierpliwość i opanowanie. Nauczyciel z powołania. Jak instruktor to tylko Pani Iwona.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za możliwość szkolenia oraz za pozytywną opinię.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.07.2023

Katarzyna Z .......a ip: 188.33.232.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miałam w tej szkole jazdy doszkalające dzięki którym zdalam egzamin. Pani Iwonka ma super podejście do kursanta, z dużą cierpliwością i spokojem ćwiczyłyśmy to z czym miałam problem, udzieliła mi wiele cennych wskazówek. Ponadto jest bardzo miłą i sympatyczną osobą. Polecam w 100%

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Miło czytać takie komentarze :) Było nam bardzo miło

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.07.2023

Agata Mikisz

Agata Mikisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!! Jestem zadowolona, najlepsza szkoła nauki jazdy, instruktorka Iwona mega!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Życzymy bezpiecznych podróży i szerokości!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.04.2023

Patryk Rusinek

Patryk Rusinek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Postawa instruktorki to pełen profesjonalizm, podejście do kursanta mega, współpraca przebiegła perfekcyjnie. Egzamin teoretyczny tak jak i praktyczny zdany za pierwszym razem. Szkoła godna polecenia. ????????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. To były bardzo pozytywne godziny z Tobą za kierownicą :)