OSK EVOLUTION (174)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.01.2021

Michał Zabiegło

Michał Zabiegło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo fajna szkoła instruktorzy bardzo doświadczeni, mili i cierpliwi, w szczególności Pan Janusz,bardzo profesjonalnie przygotował mnie do egzaminu a ,że doświadczenie pana Janusza to zdałem za pierwszym. :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.01.2021

Przemek S ......i ip: 5.173.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra atmosfera, grafik przyjazny pod swoje potrzebny, instruktor miły, posiadający dużą wiedzę oraz potrafi przekazać to drugiej osobie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.01.2021

Marta Gąska

Marta Gąska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy bardzo doświadczeni, mili i cierpliwi, w szczególności Pan Konrad. Szkoła bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu. Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.12.2020

Patryk Pandel

Patryk Pandel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Bytomiu! Polecam Pana Pawła z którym jazdy to sama przyjemność.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.12.2020

Nicole Winnicka

Nicole Winnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam pana Pawła, cudowny instruktor, nauczył mnie jeździć od zera, super atmosfera. Polecam serdecznie każdemu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.12.2020

Agata Utikal

Agata Utikal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam pana Andrzeja, super atmofera i dużo cierpliwości.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.12.2020

Wiktoria Truś

Wiktoria Truś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam w szczególności Pana Pawła, przygotował mnie do egzaminu rewelacyjnie pomimo, że wcześniej nie miałam styczności z autem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2020

Mariola C .......a ip: 5.173.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szczerze polecam ! Perfekcyjne przygotowanie do egzaminu. Spokojni,cierpliwi instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.11.2020

Łukasz Suchy

Łukasz Suchy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Bytomiu! Lepszej nie da się znaleźć. W szczególności polecam Pana Konrada. Jazdy z Nim to czysta przyjemność, super atmosfera. Doskonale przygotował mnie do egzaminu i obdarzył ogromnym wsparciem. Polecam serdecznie każdemu, kto chce zacząć swoją przygodę z "prawkiem", ale także tym, którzy chcą je kontynuować lub się doszkolić.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.11.2020

Konrad M .......... ip: 85.222.42.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam tę szkołę, egzaminy zdane za pierwszym razem. Pan Konrad profesjonalnie podchodzi do każdych jazd. Bardzo miła atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.11.2020

Kamila Jabłońska

Kamila Jabłońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! W szczególności Pana Konrada z całego serca, profesjonalne podejście oraz miła atmosfera. Bardzo dobrze mnie przygotował do egzaminu.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.11.2020

Agnieszka Siwicka

Agnieszka Siwicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam Pana JANUSZA. Pełen profesjonalizm, ogromne doświadczenie. Cudowna, spokojna atmosfera podczas jazd. Ocean cierpliwości i wiele cennych rad i wskazówek Pana Janusza przyczyniło się do tego, że egzamin zdany za PIERWSZYM razem! Panie Januszu chylę czoła i bardzo dziękuję za wszystko. Ogromne brawa dla Pani Marzenki, właściwy człowiek na właściwym miejscu!! Szkoła godna polecenia!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.11.2020

Mateusz Pandel

Mateusz Pandel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ! Świetna szkoła jazdy. Dobrze zorganizowane wykłady i jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.11.2020

Natalia Cichaczewska

Natalia Cichaczewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła bardzo przyjazna, święta atmosfera! W szczególności polecam Pana Konrada, który super mnie przygotował i trzymał kciuki jak nikt inny:) polecam z całego serca❤️

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.10.2020

Paulina W ......k ip: 188.147.51.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serca jazdy z Panem Januszem.Bardzo profesjonalne podejście do kursanta i świetnie wytłumaczone manewry zapewniły zdanie za pierwszym razem.Instruktor z powołania ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.10.2020

Bartosz Hrncirik

Bartosz Hrncirik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, a w szczególności Pana Janusza, który idealnie przygotował mnie do egzaminu. Zdane za pierwszym razem!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.10.2020

Marcel D .......k ip: 188.146.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam tę szkołę oraz instruktora Pana Janusza! Lepiej trafić nie mogłem. Niesamowicie profesjonalny, dokładny i wyrozumiały. Te cechy sprawiają, że po całym kursie czuć, iż te 30 godzin jazd nie poszło na marne i faktycznie potrafi sie po nich dobrze prowadzić samochód. Do każdego potrafi dobrać metodę nauczania. Dzięki Panu Januszowi bezproblemowo zdałem za 1. razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2020

Magdalena Nosek

Magdalena Nosek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Rzetelne przygotowanie od A do Z szybko, i bardzo bardzo cierpliwie. Pan Paweł pełen profesjonalizm i ogromna wiedza.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.09.2020

Konrad Iwan

Konrad Iwan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie, najlepsza szkoła jazdy w Bytomiu. Wykłady z Panem Pawłem i jazdy z Panem Konradem to czysta przyjemność. Prawdziwi instruktorzy z powołania. Gwarancja satysfakcji !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.09.2020

Natalia Kot

Natalia Kot
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam ta szkołę. Instruktor doskonałe przygotował mnie czego dowodem jest pozytywne zdanie egzaminu. Pan Paweł jest wymagającym ale także cierpliwym nauczycielem.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.09.2020

Karolina J ...s ip: 5.184.213.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca polecam!!! Instruktorzy są bardzo pomocni i przede wszystkim cierpliwi, a kurs jest w atrakcyjnej cenie. Dla mnie przede wszystkim liczył się czas - od wykładów z teorii do państwowego egzaminu praktycznego minęły niespełna 2 miesiące. Zdane za pierwszym bez najmniejszego problemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.08.2020

Sandra Dudek

Sandra Dudek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam jazdy z Panem Konradem! Najlepszy instruktor, wszystkiego nauczy i jasno wytłumaczy, miła atmosfera, bardzo dobre podejscie do kursanta, punktualny i wyrozumiały, zdane za pierwszym razem❤️

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.08.2020

Michelle Reiss

Michelle Reiss
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serduszka Pana Konrada, wszystko zdane za pierwszym razem. Pełen profesjonalizm i przygotowanie na każdej jeździe. Bardzo dobrze przekazana wiedza w teorii jak i praktyce!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.08.2020

Mariusz D ... ip: 5.173.123.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo profesjonalne podejście do kursanta Bardzo miło wspominam cały kurs. I oczywiście najlepszy instruktor Pan Janusz który nauczył mnie wszystkiego praktycznie od zera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.08.2020

Szymon K ......k ip: 5.173.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zmieniłem szkole na Evolution po kilku nieudanych próbach zdania egzaminu praktycznego po skończeniu kursu w poprzedniej szkole. Ogromna różnica, dużo lepiej się jezdzilo, duzo więcej się nauczyłem przez te kilka godzin niż tam przez cały kurs.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.08.2020

Łukasz Górka

Łukasz Górka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera na kursie. Bardzo dobrze przekazana wiedza za atrakcyjną cenę

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.08.2020

Michał Buczyk

Michał Buczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs przebiegł mi bardzo fajnie i szybko, oczywiście z najlepszym instruktorem jakim jest Pan Janusz, z którym jeździło mi się bardzo dobrze i nauczył mnie wszystkiego co mogło być na egzaminie, dzięki czemu zdałem za pierwszym razem. Z góry polecam każdemu Pana Janusza.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.08.2020

Kuba S ...a ip: 5.173.113.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdecydowanie najlepsza szkoła w okolicy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.08.2020

Adrian Kos

Adrian Kos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera i podejście do kursantów ze strony kadry. Wysoki poziom nauczania i profesjonalizm. Świetne przygotowanie do egzaminu. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.07.2020

Łukasz K ...........i ip: 5.173.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła jazdy, wszystko w jak najlepszym porządku. Świetne podejście do kursanta od momentu złożenia papierów, poprzez teorię, aż po jazdy z instruktorem na których panuje luźna, ale w pełni profesjonalna atmosfera. Evolution, dzięki za wszystko i do zobaczenia na drodze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak