OSK EVOLUTION (162)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.10.2020

Paulina W ......k ip: 188.147.51.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serca jazdy z Panem Januszem.Bardzo profesjonalne podejście do kursanta i świetnie wytłumaczone manewry zapewniły zdanie za pierwszym razem.Instruktor z powołania ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.10.2020

Bartosz Hrncirik

Bartosz Hrncirik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, a w szczególności Pana Janusza, który idealnie przygotował mnie do egzaminu. Zdane za pierwszym razem!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.10.2020

Marcel D .......k ip: 188.146.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam tę szkołę oraz instruktora Pana Janusza! Lepiej trafić nie mogłem. Niesamowicie profesjonalny, dokładny i wyrozumiały. Te cechy sprawiają, że po całym kursie czuć, iż te 30 godzin jazd nie poszło na marne i faktycznie potrafi sie po nich dobrze prowadzić samochód. Do każdego potrafi dobrać metodę nauczania. Dzięki Panu Januszowi bezproblemowo zdałem za 1. razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2020

Magdalena Nosek

Magdalena Nosek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Rzetelne przygotowanie od A do Z szybko, i bardzo bardzo cierpliwie. Pan Paweł pełen profesjonalizm i ogromna wiedza.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.09.2020

Konrad Iwan

Konrad Iwan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie, najlepsza szkoła jazdy w Bytomiu. Wykłady z Panem Pawłem i jazdy z Panem Konradem to czysta przyjemność. Prawdziwi instruktorzy z powołania. Gwarancja satysfakcji !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.09.2020

Natalia Kot

Natalia Kot
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam ta szkołę. Instruktor doskonałe przygotował mnie czego dowodem jest pozytywne zdanie egzaminu. Pan Paweł jest wymagającym ale także cierpliwym nauczycielem.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.09.2020

Karolina J ...s ip: 5.184.213.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca polecam!!! Instruktorzy są bardzo pomocni i przede wszystkim cierpliwi, a kurs jest w atrakcyjnej cenie. Dla mnie przede wszystkim liczył się czas - od wykładów z teorii do państwowego egzaminu praktycznego minęły niespełna 2 miesiące. Zdane za pierwszym bez najmniejszego problemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.08.2020

Sandra Dudek

Sandra Dudek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam jazdy z Panem Konradem! Najlepszy instruktor, wszystkiego nauczy i jasno wytłumaczy, miła atmosfera, bardzo dobre podejscie do kursanta, punktualny i wyrozumiały, zdane za pierwszym razem❤️

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.08.2020

Michelle Reiss

Michelle Reiss
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serduszka Pana Konrada, wszystko zdane za pierwszym razem. Pełen profesjonalizm i przygotowanie na każdej jeździe. Bardzo dobrze przekazana wiedza w teorii jak i praktyce!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.08.2020

Mariusz D ... ip: 5.173.123.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo profesjonalne podejście do kursanta Bardzo miło wspominam cały kurs. I oczywiście najlepszy instruktor Pan Janusz który nauczył mnie wszystkiego praktycznie od zera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.08.2020

Szymon K ......k ip: 5.173.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zmieniłem szkole na Evolution po kilku nieudanych próbach zdania egzaminu praktycznego po skończeniu kursu w poprzedniej szkole. Ogromna różnica, dużo lepiej się jezdzilo, duzo więcej się nauczyłem przez te kilka godzin niż tam przez cały kurs.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.08.2020

Łukasz Górka

Łukasz Górka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera na kursie. Bardzo dobrze przekazana wiedza za atrakcyjną cenę

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.08.2020

Michał Buczyk

Michał Buczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs przebiegł mi bardzo fajnie i szybko, oczywiście z najlepszym instruktorem jakim jest Pan Janusz, z którym jeździło mi się bardzo dobrze i nauczył mnie wszystkiego co mogło być na egzaminie, dzięki czemu zdałem za pierwszym razem. Z góry polecam każdemu Pana Janusza.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.08.2020

Kuba S ...a ip: 5.173.113.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdecydowanie najlepsza szkoła w okolicy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.08.2020

Adrian Kos

Adrian Kos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera i podejście do kursantów ze strony kadry. Wysoki poziom nauczania i profesjonalizm. Świetne przygotowanie do egzaminu. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.07.2020

Łukasz K ...........i ip: 5.173.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła jazdy, wszystko w jak najlepszym porządku. Świetne podejście do kursanta od momentu złożenia papierów, poprzez teorię, aż po jazdy z instruktorem na których panuje luźna, ale w pełni profesjonalna atmosfera. Evolution, dzięki za wszystko i do zobaczenia na drodze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.07.2020

Szymon Maksim

Szymon Maksim
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.07.2020

Mateusz Baranowicz

Mateusz Baranowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moim zdaniem szkoła na bardzo wysokim poziomie. Wśród kadry pełen profesjonalizm. Z całego serca mogę polecić pana Andrzeja który świetnie przygotował mnie do egzaminu :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.07.2020

Paweł Kawalec

Paweł Kawalec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie, najlepsza szkoła

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.07.2020

Jakub Kazirod

Jakub Kazirod
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.07.2020

Karolina M ......z ip: 94.231.10.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Rewelacyjna szkoła, zdane za pierwszym razem. Pan Paweł świetnie prowadzi zajęcia, widać pełen profesjonalizm. Na jazdach jest instruktorem wymagającym co przekłada się na późniejszy pozytywny efekt. Polecam z całego serca i dziękuję za cierpliwość i naukę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.07.2020

Michał Cybul

Michał Cybul
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu tą szkołę.Mega doświadczeni i spoko instruktorzy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2020

Seweryn L .........i ip: 5.173.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam naprawdę rewelacyjne i szybkie przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.07.2020

Jakub Szmit

Jakub Szmit
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam naukę w tej szkole! Miła atmosfera, zero stresu, profesjonalizm. Przygotowanie do egzaminu pierwsza klasa. Szczerze polecam jazdy z Panem Januszem!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.06.2020

Julia Cichy

Julia Cichy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy bardzo doświadczeni, mili i cierpliwi. Szkoła bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu. Serdecznie wszystkim polecam !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.06.2020

Oliwia Sukowska

Oliwia Sukowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.06.2020

Sebastian Starke

Sebastian Starke
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystkim bardzo polecam tę szkołę. Bardzo ciekawe wykłady z teorii, świetna atmosfera, małe odstępy czasowe między jazdami, no i oczywiście najlepszy instruktor Pan Konrad. Prawdziwy zawodowiec z powołania. Świetnie przygotował mnie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.06.2020

Wojtek Starke

Wojtek Starke
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim. Zdane za pierwszym. Teoria w pięć dni na której na pewno nudzić się nie będziesz. Świetny instruktor Pan Andrzej Szeląg, elastyczny grafik, szkoła ma jeden minus, gdy kończysz kurs to jest Ci przykro bo, było tak fajnie !!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.02.2020

Jakub G .....a ip: 89.64.54.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła jazdy ! Super atmosfera oraz elastyczność w ustawianiu terminów. Polecam Konrada, instruktora "z powołania"!

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.02.2020

Michał Underowicz

Michał Underowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam. Organizacja szybka, kurs teoretyczny teściwy i dobrze przygotowany. Bardzo polecam jazdy z Panem Januszem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak