OSK EVOLUTION (116)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.04.2019

Joanna Kozieł

Joanna Kozieł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy! :* Przemiła atmosfera na zajęciach teoretycznych, bardzo dużo wiedzy pan Paweł nam przekazał ;) Fenomenalni instruktorzy :* Zwłaszcza pan Janusz, za którą będę ogromnie tęsknić ;) oczywiście egzamin państwowy zdany za pierwszym razem :D polecam ogromnie przyszłym kierowcą!Z całego serca dziękuję Wam raz jeszcze ❤Joasia

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.04.2019

Aleksander Tylec

Aleksander Tylec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Co tu dużo pisać: wszystko od początku do końca tak jak być powinno. Od szefa, przez Panią w biurze, aż do instruktora. Kurs przebiegł szybko i sprawnie, a przede wszystkim rzetelnie! Podejście do egzaminu to była tylko formalność, po tak solidnej nauce. Polecam wszystkim, którzy chcą się dobrze przygotować do egzaminu w ciągu całego kursu. W zasadzie nie ma się do czego przyczepić;) A plusów tak dużo, że chyba trzeba by zaznaczyć wszystkie dostępne!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.03.2019

Kuba Farys

Kuba Farys
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny kontakt zarówno z biurem jak i instruktorem. Żadnych ukrytych kosztów, wszystko jasno przedstawione i wyjaśnione. Instruktorzy nie pracują schematem ogólnym a dostosowują system do potrzeb kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 18.03.2019

Sandra Sauer

Sandra Sauer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Evolution to szkoła zdecydowanie godna polecania. Zajęcia teoretyczne na wysokim poziomie zapewniają dobre przygotowanie, a instruktor super Pan Konrad pełen cierpliwości i doświadczenia. Bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.03.2019

Wiktoria Hammerschmidt

Wiktoria Hammerschmidt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę. Instruktorzy bardzo dobrze przygotowują do egzaminu, a zwłaszcza Pan Konrad, dzięki jego skutecznej nauce zdałam za pierwszym razem. Wprowadzał dobra atmosferę. Dzięki niemu czułam się swobodnie podczas kierowania samochodem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.03.2019

Patryk L ....n ip: 5.173.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam. Instruktorzy bardzo dobrze tłumaczą jak i mają ciekawe podejście do kursantów, zwłaszcza polecam Panią Kasię. Dzięki OSK Evolution zdałem toerie na maksymalną ilość punktów,a praktyczny za drugim z powodu złych warunków pogodowych.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 13.03.2019

Ewelina S .......c ip: 93.176.212.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Evolution to szkoła zdecydowanie godna polecania. Zajęcia teoretyczne na bardzo wysokim poziomie zapewniają dobre przygotowanie, a instruktor super - pan Konrad pełen cierpliwości i doświadczenia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.03.2019

Fabian B ..k ip: 37.30.23.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła - zajęcia bardzo ciekawe i prowadzone w czytelny i przejrzysty sposób. Bardzo miła atmosfera o dobra organizacja. Instruktor, Pan Janusz godny polecenia, wszystko przedstawia i tłumaczy na spokojnie, bardzo miła atmosfera podczas jazd. Dzięki takiemu przygotowaniu udało się zdać egzamin za pierwszym podejściem. Gorąco polecam tę szkołę i Pana Janusza jako instruktora !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.02.2019

Karolina Burda

Karolina Burda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ośrodek warty polecenia, przemili instruktorzy i bardzo dobre podejście do kursantów

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.02.2019

Seba Seba

Seba Seba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

POLECAM !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.02.2019

Marlena S .......a ip: 46.77.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Po usłyszeniu wielu bardzo dobrych opinii o szkole jazdy EVOLUTION postanowiłam tam przygotować się do egzaminu i dziś już wiem że był to najlepszy możliwy wybór:) Teoria z kierownikiem Panem Pawłem prowadzona w ciekawy i przejrzysty sposób a rady i wskazówki,których udzielał pozostaja w głowie do dzisiaj.Człowiek z ogromem wiedzy i łatwością w jej przekazywaniu. Kasia moja instruktorka przesympatyczna,cierpliwa powtarzająca nieraz coś naokrągło aż wkońcu człowiek przyjmie to do wiadomości i zrozumie ;) wierząca bardziej w moje siły niż ja sama:) Jeszcze raz bardzo dziękuję za ogrom pracy i cierpliwości za waszą dyspozycje i za to ze tylko raz musiałam podchodzić do tego stresującego egzaminu:) JESTEŚCIE NAJLEPSI i będzie mi brakowało tych jazd:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.02.2019

Martyna B .....a ip: 93.176.212.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super podejście bardzo fajni instruktorzy. Ciekawe wykłady. Jak dla mnie najlepszy ośrodek szkolenia kierowców. Polecam!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.02.2019

Paweł Szczepanik

Paweł Szczepanik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście, ciekawe wykłady, bardzo dobrzy instruktorzy. Szczególnie Pan Janusz z którym miałem przyjemność mieć jazdy. Wykłady teorii trwają tylko 5 dni. Z umawianiem się na jazdy też nie ma problemu.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2019

Seweryn Żarczyński

Seweryn Żarczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie ma co tu dużo mówić! Pełen profesjonalizm. Ekspresowe wykłady (tylko 5 dni) prowadzone w luźnej atmosferze. Pani Kasia przygotuje na egzamin perfekcyjnie, a jazdy z nią to sama przyjemność! Z czystym sumieniem przyznaje, ze jest to najlepsza szkółka w okolicy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2019

Emilka Hrncirik

Emilka Hrncirik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OSK EVOLUTION to był najlepszy wybór. Wykłady ciekawe, prowadzone z humorem. Wiele się z nich nauczyłam. Atmosfera super! Pozdrawiam przemiłą Panią Marzenkę z biura oraz najlepszego instruktora Pana Janusza, który perfekcyjne przygotował mnie do egzaminu. Szkoła jazdy naprawdę godna polecenia!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.02.2019

Justyna L ..........a ip: 93.176.230.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca mogę polecić tą szkołę jazdy. Pani Marzenka bardzo sympatyczna i zawsze dopasuje jazdy pod kursanta. Wszystkie 30 godzin "wyjeździłam" z Panem Januszem i nie żałuję żadnej godziny!!!, na każdej godzinie nauczyłam się czegoś nowego. Jazdy zawsze w miłej atmosferze. Zostałam tak nauczona, że wystarczyło tylko jedno podejście do egzaminu !!! Dziękuję Panie Januszu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2019

Grzegorz Dejk

Grzegorz Dejk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła miła atmosfera zajęcia z teorii profesjonalnie prowadzone dużo można się nauczyć w krótkim czasie pani Marzenka w biurze miła i sympatyczna. Instruktorzy profesionalni i mili na wyróżnienie i pochwałę z mojej strony zasługują instruktorzy pani Kasia i pan Andrzej

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2019

Wojciech Rębielak

Wojciech Rębielak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkola. Dużo się nauczyłem i dobrze mnie przygotowali do egzaminu. POLECAM!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.01.2019

Kamil Friedek

Kamil Friedek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam tę szkole, Pozdrawiam również Pana Janusza który przygotował mnie do Egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.01.2019

Dorota H ..........a ip: 93.176.223.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szczerze polecam tę szkołę. Profesjonalni, super podejście do kursantów i cierpliwość. Zdałam za pierwszym razem dzięki instruktorce p. Kasi oraz dzięki p. Pawłowi. Dziękuję za "wyjeżdżony" wspólnie czas. Dla mnie jesteście najlepsi!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.01.2019

Arek Szmatloch

Arek Szmatloch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, przyszedłem z polecenia i jestem bardzo zadowolony. Super prowadzący a szczególnie Pan Janusz.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.01.2019

Blanka Grabis

Blanka Grabis
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła na medal, szczerze polecam jeździłam z różnymi instruktorami jednak najwięcej nauczył mnie Konrad Kubis instruktor z ludzkim podejściem do człowieka świetnie tłumaczy. Zdane za drugim razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.01.2019

Paweł Bułakowski

Paweł Bułakowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołe OSK Evolution, a także instruktora pana Janusza który bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.12.2018

Joanna Gacka

Joanna Gacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100%. Atmosfera w biurze, szkolenie teoretyczne i praktyczne pełen profesjonalizm!Wielkie dzięki w szczególności dla instruktora Konrada za "przejechane" wspólnie godziny. To właściwa osoba na właściwym miejscu. Pozdrawiam serdecznie całą kadrę OSK EVOLUTION!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.12.2018

Emilia J ....k ip: 31.0.126.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

W piątek 14 grudnia zdałam egzamin na prawo jazdy :) Kurs na prawo jazdy odbywałam w Katowicach, ale to miasto jakoś nie przypadło mi do gustu, stąd decyzja o zdawaniu egzaminu w Bytomiu. W tym celu zaczęłam poszukiwania szkoły z tamtego regionu. OSK EVOLUTION znalazłam w internecie. Zaciekawił mnie fakt, że Pan Paweł ma ukończony kurs egzaminatora państwowego. Zadzwoniłam, umówiliśmy się na jazdy doszkalające i tak przejeździłam z Panem Pawłem 8 godzin. Spokój, pełen profesjonalizm i cierpliwość (co w tej branży jest niezbędne). Na egzaminie jeździłam tymi trasami, którymi jeździłam z Panem Pawłem. Cieszę się ze zdanego egzaminu, ale cieszę się jeszcze bardziej z faktu, że przy Panu Pawle nie boję się panicznie prowadzenia samochodu, co na kursie było codziennością... Czekam na odebranie prawa jazdy z urzędu i w drogę :) Ps. Dla osób, które na tej stronie szukają ośrodka szkolenia kierowców. Z czystym sumieniem mogę polecić OSK EVOLUTION. Jako osoba "doświadczona" w tym zakresie ;) odradzam szukania tanich kursów na prawo jazdy - last minute i inne tego typu oferty ZDECYDOWANIE ODRADZAM. Odradzam też kursy, na których teoria jest wykładana e-learningowo. Warto zapłacić więcej i iść na egzamin pewnie i bez nerwów (choć nie wiem czy to akurat możliwe :)) Jazda autem nie kończy się tylko na egzaminie. Jazda autem zaczyna się od zdanego egzaminu, a to jak będziemy zachowywać się na drodze zależy nie tylko od praktyki, ale przede wszystkich od tych ważnych 30h kursu na prawo jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.12.2018

Klaudia Jaszczyk

Klaudia Jaszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy na medal! Wykłady ciekawie prowadzone przez Pana Pawła, a także jako instruktor nie zawiódł. Cierpliwy i wyrozumiały. Pani Marzenka zawsze pomocna i do rany przyłożyć. Polecam z czystym sumieniem. Egzamin zdany za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.12.2018

Marcin O ..... ip: 94.254.185.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

OSK EVOLUTION to szkoła jazdy godna polecenia. Ma świetnego kierownika, Pawła, który prowadzi wykłady, jasno i z humorem; idealnych instruktorów, dla mnie byli to Daniel i Tomek; a nad całą organizacją czuwa w biurze Marzena. OSK EVOLUTION to DOBRY WYBÓR ✅.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.12.2018

Sonia S .......k ip: 89.70.15.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo serdecznie polecam szkołę OSK EVOLUTION. Bardzo przyjemna atmosfera, ciekawe wykłady a zwłaszcza bezstresowa nauka jazdy. Podziękowania dla wykładowcy, instruktora Pawła. Egzamin zdany za pierwszym razem :-) I na pewno trzeba wspomnieć o przesympatycznej Pani Marzence ;-). POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.12.2018

Alina Wandzik

Alina Wandzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecana! Bezstresowa atmosfera, Paweł we wszystkim pomocny, ugodowy i bezproblemowy człowiek! A szczególne podziękowania należą się instruktorowi Konradowi, który przygotował mnie do egzaminu perfekcyjnie! Można z nim porozmawiać, pośmiać się i wytłumaczy wszystkie niezrozumiałe rzeczy! Najlepszy instruktor! Dzięki niemu egzamin zdany za pierwszym razem! Polecam każdemu!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2018

Piotr Majewski

Piotr Majewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Wykłady bardzo ciekawe oraz dużo się z nich zapamiętuję. Gdy przyszedłem na pierwsze godziny jazd nie miałem wcześniej żadnej styczności z samochodem. Krótko mówiąc o 30 godzinach z Panem Januszem idę na egzamin i zdaje go za pierwszym razem. Gorąco polecam szkołę, a w szczególności Pana Janusza!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak