OSK EVOLUTION (186)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.04.2021

Łukasz Guźniczak

Łukasz Guźniczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Każdemu mogę szczerze polecić tą szkołę jazdy. Pełen profesjonalizm oraz indywidualne podejście do kursanta. Sam miałem dodatkowe 4 godziny jazd z Panem Januszem. Więcej się nauczyłem podczas tych 4 godzin, niż podczas 30 godzin kursu w mojej szkole jazdy, co pozwoliło mi pozytywnie zdać egzamin praktyczny. Jak dla mnie nie ma lepszej szkoły w Bytomiu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.04.2021

Wojtek Fortuna

Wojtek Fortuna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam tę szkołę jazdy. Wykłady prowadzone w sposób ciekawy i zrozumiały. Serdecznie polecam instruktora Pana Janusza, doświadczony oraz ma dużo cierpliwości. Przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.03.2021

Maja Kucharczyk

Maja Kucharczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Bytomiu! Szczególnie polecam instruktora Konrada z którym jazda odbywała się w bezstresowej i przyjemnej atmosferze.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.03.2021

Emilia Hillmann

Emilia Hillmann
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam tę szkołę jazdy!! Wykłady z Panem Pawłem to czysta przyjemność, zajęcia prowadzone w sposób ciekawy i zrozumiały. Serdecznie polecam instruktora Pana Janusza, doświadczony i bardzo cierpliwy człowiek. Profesjonalnie przekazana wiedza. Przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 16.03.2021

Anna C ....l ip: 85.11.74.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła jazdy! Zajęcia teoretyczne zorganizowane na bardzo wysokim poziomie. Instruktorzy spokojni, cierpliwi z bardzo profesjonalnym podejściem do kursantów. Obawiałam się, że będzie ciężko połączyć pracę, małe dziecko i kurs ale dzięki OSK EVOLUTION, którzy są elastyczni w ustalaniu terminów jazd udało się! Bardzo Wam dziękuję i polecam!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 16.03.2021

Andżelika Czarnocka

Andżelika Czarnocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Bardzo mili instruktorzy, szczególnie Pan Janusz - instruktor z powołania, bardzo cierpliwy oraz pan Pawel prowadzacy zajecia teoretyczne - w sposob fachowy, zawsze doskonale tlumaczacy wszelkie wątpliwosci. Osobom szukajacym instruktora w weekendy polecam pana Piotra

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 06.03.2021

Anna Barcikowska

Anna Barcikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Bytomiu !:) Najlepszy instruktor i wykładowca Pan Paweł , jazdy z nim to czysta przyjemność :) ogromna wiedza instruktora , wspaniała atmosfera podczas jazd oraz cierpliwość do kursanta to klucz do sukcesu . Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.03.2021

Kornelia Tałajczyk

Kornelia Tałajczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cudowna atmosfera, świetni ludzie, przed egzaminem w ogole nie odczuwałam stresu bo czułam się dobrze przygotowana. Instruktorzy mili i zabawni, jednocześnie potrafiący dobrze nauczyć czego trzeba. Polecam instruktora Pana Konrada, jazdy z nim to sama przyjemność, doskonale przygotował mnie do egzaminu praktycznego, atmosfera bardzo przyjacielska. Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w Bytomiu, polecam całym sercem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.03.2021

Michał Kucharski

Michał Kucharski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła szkoła jazdy, bardzo elastyczny i wygodny kurs. Instruktor uczył dobrze i z powołaniem do swojej pracy, wiedział jak dobrze wytłumaczyć tak, abym się nauczył.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.02.2021

Ewelina Grabska

Ewelina Grabska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy godna polecenia, wykłady bardzo ciekawe i wszystko szybko i sprawnie. Polecam z całego serca instruktora Pana Janusza!!!! Egzamin zdany za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.02.2021

Sylwia Rymarz

Sylwia Rymarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy , fajnie uczą , nauka jest przyjemnością

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2021

Martyna Olek

Martyna Olek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła ma bardzo pozytywne podejście do kursantów. Łatwy i szybki kontakt. Bardzo miła i przyjazna atmosfera, zero stresu. Szkolenie na wysokim poziomie i dobrze przygotowujące do egzaminu. Zdecydowanie najbardziej konkretny i profesjonalny instruktor Konrad. Dziękuje za naukę i cenne uwagi.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.01.2021

Martyna Wilde

Martyna Wilde
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, miła atmosfera i fajni ludzie. Polecam serdecznie Pana Konrada profesjonalne podejście, wymagający, wyrozumiały i cierpliwy. Polecam z całego serca :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.01.2021

Paulina G ...b ip: 93.176.221.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

OSK godny polecenia z czystym sumieniem! W biurze dobra organizacja, miła atmosfera, przemiły szef pan Paweł. Wykłady treściwe i konkretne +materiały do nauki indywidualnej, również wykład z ratownikiem bardzo ciekawy i słuchało się go z zainteresowaniem. Osobiście miałam jazdy z panem Januszem i nie zawiodłam się. Człowiek bardzo spokojny, ale wymagający i rzetelny. Przygotował mnie w 100% biorąc pod uwagę nawet najmniejsze informacje i miejsca, do których mogą zawieźć nas egzaminatorzy. Auto sprawne i zadbane, bez zarzutów. Naprawdę zachęcam do szkolenia się w tym ośrodku!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.01.2021

Michał Zabiegło

Michał Zabiegło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo fajna szkoła instruktorzy bardzo doświadczeni, mili i cierpliwi, w szczególności Pan Janusz,bardzo profesjonalnie przygotował mnie do egzaminu a ,że doświadczenie pana Janusza to zdałem za pierwszym. :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.01.2021

Przemek S ......i ip: 5.173.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra atmosfera, grafik przyjazny pod swoje potrzebny, instruktor miły, posiadający dużą wiedzę oraz potrafi przekazać to drugiej osobie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.01.2021

Marta Gąska

Marta Gąska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy bardzo doświadczeni, mili i cierpliwi, w szczególności Pan Konrad. Szkoła bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu. Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.12.2020

Patryk Pandel

Patryk Pandel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Bytomiu! Polecam Pana Pawła z którym jazdy to sama przyjemność.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.12.2020

Nicole Winnicka

Nicole Winnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam pana Pawła, cudowny instruktor, nauczył mnie jeździć od zera, super atmosfera. Polecam serdecznie każdemu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.12.2020

Agata Utikal

Agata Utikal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam pana Andrzeja, super atmofera i dużo cierpliwości.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.12.2020

Wiktoria Truś

Wiktoria Truś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam w szczególności Pana Pawła, przygotował mnie do egzaminu rewelacyjnie pomimo, że wcześniej nie miałam styczności z autem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2020

Mariola C .......a ip: 5.173.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szczerze polecam ! Perfekcyjne przygotowanie do egzaminu. Spokojni,cierpliwi instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.11.2020

Łukasz Suchy

Łukasz Suchy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Bytomiu! Lepszej nie da się znaleźć. W szczególności polecam Pana Konrada. Jazdy z Nim to czysta przyjemność, super atmosfera. Doskonale przygotował mnie do egzaminu i obdarzył ogromnym wsparciem. Polecam serdecznie każdemu, kto chce zacząć swoją przygodę z "prawkiem", ale także tym, którzy chcą je kontynuować lub się doszkolić.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.11.2020

Konrad M .......... ip: 85.222.42.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam tę szkołę, egzaminy zdane za pierwszym razem. Pan Konrad profesjonalnie podchodzi do każdych jazd. Bardzo miła atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.11.2020

Kamila Jabłońska

Kamila Jabłońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! W szczególności Pana Konrada z całego serca, profesjonalne podejście oraz miła atmosfera. Bardzo dobrze mnie przygotował do egzaminu.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.11.2020

Agnieszka Siwicka

Agnieszka Siwicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam Pana JANUSZA. Pełen profesjonalizm, ogromne doświadczenie. Cudowna, spokojna atmosfera podczas jazd. Ocean cierpliwości i wiele cennych rad i wskazówek Pana Janusza przyczyniło się do tego, że egzamin zdany za PIERWSZYM razem! Panie Januszu chylę czoła i bardzo dziękuję za wszystko. Ogromne brawa dla Pani Marzenki, właściwy człowiek na właściwym miejscu!! Szkoła godna polecenia!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.11.2020

Mateusz Pandel

Mateusz Pandel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ! Świetna szkoła jazdy. Dobrze zorganizowane wykłady i jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.11.2020

Natalia Cichaczewska

Natalia Cichaczewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła bardzo przyjazna, święta atmosfera! W szczególności polecam Pana Konrada, który super mnie przygotował i trzymał kciuki jak nikt inny:) polecam z całego serca❤️

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.10.2020

Paulina W ......k ip: 188.147.51.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serca jazdy z Panem Januszem.Bardzo profesjonalne podejście do kursanta i świetnie wytłumaczone manewry zapewniły zdanie za pierwszym razem.Instruktor z powołania ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.10.2020

Bartosz Hrncirik

Bartosz Hrncirik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, a w szczególności Pana Janusza, który idealnie przygotował mnie do egzaminu. Zdane za pierwszym razem!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak