OSK EVOLUTION (233)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.11.2022

Szymon Lipiński

Szymon Lipiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę jazdy OSK Evolution! W szczególności polecam naukę jazdy u Pana Janusza z pomocą którego zdałem praktyczny egzamin państwowy za pierwszym razem!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2022

Estera B ......a ip: 91.188.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam. Bardzo dobrzy instruktorzy, Pan Janusz przekazał mi całą potrzebną wiedzę. Dzięki niemu egzamin zdałam za pierwszym razem.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.11.2022

Julia Tomalak

Julia Tomalak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę jazdy! Egzamin zdany za pierwszym razem, a wszystko za zasługą Pana Janusza!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.11.2022

Vanessa Toporek

Vanessa Toporek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam szkołę jazdy Evolution! Pełen profesjonalizm bardzo dobrze przekazywała wiedza. Bardzo polecam instruktora Pana Konrada który bardzo dobrze wszystko tłumaczy, przekazuje wiedzę, profesjonalnie podchodzi do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.09.2022

Patryk Sobała

Patryk Sobała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra afmosfera, profesjonalne podejscie do kursantów. Polecam każdemu.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2022

Magdalena T .....a ip: 178.214.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam Szkołę Jazdy EVOLUTION! Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Szczególnie dziękuję instruktorowi p. Pawłowi za cierpliwość i bardzo dobre przygotowanie do egzaminu!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.06.2022

Antoni Bajda

Antoni Bajda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony z przebiegu całego kursu. Egzamin zdałem za pierwszym razem bez żadnych dodatkowych jazd. Z czystym sumieniem mogę polecić pana Janusza jako instruktora. Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.06.2022

Anna J ....a ip: 193.151.102.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolona ze szkolenia w OSK Evolution. Kontakt bezproblemowy, szkolenie teoretyczne wyjaśniające większość trudniejszych zagadnień. Jazdy z Panem Januszem profesjonalne i w bardzo dobrej atmosferze. Metody nauczania skuteczne i dostosowane do potrzeb kursanta. Pan Janusz bardzo zaangażowany w nauczanie. Bardzo polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.06.2022

Mikołaj Kinas

Mikołaj Kinas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy odbyłem z Panem Januszem i jest to instruktor godny polecenia, ponieważ był bardzo miły, wyrozumiały, a co za tym idzie jego podejście było bardzo profesjonalne. Jeżeli coś trzeba było wytłumaczyć nawet z 10 razy to to robił, więc naprawdę instruktor pierwsza klasa.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.05.2022

Piotr Struzikowski

Piotr Struzikowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Podejście instruktora Pana Konrada godne pochwały, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu i miła atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.05.2022

Ireneusz Nieradka

Ireneusz Nieradka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem zadowolony z całokształtu, nauki teoretycznej jak i również praktycznej. Za instruktora miałem Pana Konrada K. z czego jestem niesamowicie zadowolony. Wykłady jasno tłumaczone. Podejście do każdego uczestnika kursu indywidualnie. Jazdy również jak najbardziej na plus. Atmosfera myślę że również dostosowana indywidualnie. Zero stresu. Polecam szczerze z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2022

Daniel Korkus

Daniel Korkus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.04.2022

Tomasz Płoskonka

Tomasz Płoskonka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Janusza profesjonalizm i dobra atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.04.2022

Jakub Białecki

Jakub Białecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w bytomiu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.04.2022

Natalia P .....t ip: 89.64.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.04.2022

Bartek B B ip: 93.176.226.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła, organizacja na wysokim poziomie i przede wszystkim wspaniały instruktor z powołania - Pan Janusz!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.04.2022

Paweł Ludwiński

Paweł Ludwiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy polecam jak najbardziej mogę, instruktorzy 10 gwiazdek. Wykłady jak i zajęcia praktyczne na mega + Dziękuję za wszystko!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 06.04.2022

Victoria Dudek

Victoria Dudek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

najlepsza szkoła jaka jest! Instruktor P. Konrad świetnie uczy! jak najbardziej polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.04.2022

Julia K ...... ip: 5.173.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam, zdane za pierwszym razem ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.03.2022

Kacper Knf

Kacper Knf
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy na 5 gwiazdek, wszystko bardzo dobrze wytłumaczyli, pomogli i dali dobre sposoby na np. parkowanie równoległe. Jak najbardziej polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.03.2022

Patryk T ....a ip: 83.22.22.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam. Wszystko zdane za 1 razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.03.2022

Kacper Cebula

Kacper Cebula
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Miałem przyjemność jeździć z Panem Januszem i lepiej nie mogłem trafić.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.03.2022

Wiktoria Wlazło

Wiktoria Wlazło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła. Jeździłam z Panem Januszem nauczył mnie dobrze jeździć. Przygotował mnie strikte pod egzamin a nie tak jak inni instruktorzy żeby odhaczyć godziny. Jestem bardzo zadowolona i serdecznie mogę polecić.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 06.03.2022

Mateusz Mesjasz

Mateusz Mesjasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła na Bytomiu, miałem możliwość mieć jazdy z panem Januszem i jest to moim zdaniem najlepszy instruktor. Bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2022

Tomasz K ...... ip: 195.189.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Do praktyki polecam Pana Janusza, opanowany i profesjonalny instruktor wszystko dokładnie wytłumaczy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.03.2022

Ilona K ................... ip: 94.254.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła, wyklady z panem Pawłem bardzo ciekawe, ja jeździłam z panem Konradem i bardzo polecam, wytłumaczy, bardzo cierpliwy i dzięki takim nauczycielom zdałam egzamin za pierwszym razem, polecam z czystym sumieniem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.03.2022

Nicole Imiolczyk

Nicole Imiolczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła na jaką mogłam trafić! Miałam jazdy z Panem Konradem, super instruktor. Bardzo Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.02.2022

Monika S-k

Monika S-k
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy prowadzona na najwyższym poziomie, z pozytywnym nastawieniem do kursanta. Wiedza teoretyczna przekazywana w sposób zrozumiały, przeplatana sytuacjami z życia codziennego, jakie kierowcy spotykają na swojej drodze. Grafik jazd bardzo elastyczny, dostosowany do osób pracujących. Właściciel szkoły i instruktor, pan Paweł, to najlepszy nauczyciel na świecie, wprowadza podczas jazd spokojną atmosferę, tłumaczy wszystko z anielską cierpliwością, a zdanie prawa jazdy za pierwszym razem tylko to potwierdza.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.02.2022

Krzysztof Olesiak

Krzysztof Olesiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo serdecznie !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.02.2022

Maks Gruszczyński

Maks Gruszczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profeska

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak