OSK EVOLUTION (125)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.07.2019

Aleksandra Białas

Aleksandra Białas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała szkoła, wykłady bardzo ciekawe i oczywiście najlepszy instruktor pan Janusz. Cierpliwy, spokojny i doświadczony. Nauczył mnie wszystkiego, co mogło mnie spotkać na egzaminie i w przyszłości, gdy będę musiała sobie radzić sama. Polecam z całego serca :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 16.07.2019

Magdalena Bogdał

Magdalena Bogdał
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdalam za 7 razem ale to była walka samej ze sobą wie o tym instruktor Paweł każdy z kursantów znajdzie dla siebie odpowiedniego instruktora ale wiedza profesjonalizm to wyróżnia te szkole ja dojezdzalam z piekar slaskich ale warto było podziękowania dla p.Marzenie i biura powodzenia i do zobaczenia na drodze

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.07.2019

Patrycja Cieślik

Patrycja Cieślik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam te szkołę, a zwłaszcza Pana Konrada!!!! Świetny instruktor z doskonałym podejściem. Jazdy mijały mi bardzo miło i produktywnie, zero stresu, wszystkie obowiązkowe elementy przerobione rzetelnie i z uwagą. Wszystko w łatwy i solidny sposób wytłumaczone, bez zbędnych udziwnień i utrudnień!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 09.07.2019

Aleksandra Kasperska

Aleksandra Kasperska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam ten ośrodek szkoleniowy. W szczególności Pana Pawła, który prowadzi wykłady i z którym miałam przyjemność odbywać zajęcia praktyczne. Wspaniały instruktor z powołaniem. Dzięki niemu uwierzyłam ze mogę i potrafię jeździć samochodem. Wielkie dzieki !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.07.2019

Krzysztof K ..... ip: 37.248.178.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam instruktora Konrada profesjonalista w tym co robi. Bardzo dobra atmosfera w czasie nauki , jasno tłumaczy zasady jazdy, bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu. Egzamin zdałem za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.07.2019

Anna S ....a ip: 5.173.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam Pana Konrada super człowiek opanowany miły sympatyczny , jest niesamowitym instruktorem potrafi świetnie nauczyć kursanta , polecam go z całego serca dzięki temu człowiekowi nauczysz się jeździć i zdasz egzamin !!!! Dziekuje za jazdy oraz nauczenie mnie

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.06.2019

Aleksandra Kocot

Aleksandra Kocot
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polacam Pana Janusza, moim zdaniem jest świetnym instruktorem, wszystko dokładnie tłumaczy, pokazuje, a na kursach zawsze jest miła atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.06.2019

Anna Kilian

Anna Kilian
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca, jeśli macie wybierać instruktora to tylko i wyłącznie pan Konrad. Bardzo dobrze mnie przygotował do egzaminu, przekazał dużo wiedzy. Jest świetnym instruktorem i dzięki niemu zdałam praktyczny egzamin za pierwszym podejściem! :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.05.2019

Julia Kołodziejczak

Julia Kołodziejczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Janusza całym sercem. Ma dużo cierpliwości do swoich kursantów i bardzo przykłada się do do tego, abyśmy dobrze opanowali wszystkie zadania. Pan Janusz pokazuje nawet najmniejsze zakamarki tras egzaminacyjnych.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.05.2019

Martyna Lusa

Martyna Lusa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miło pracowało mi się z Panem Januszem. Bardzo dużo mnie nauczył i mimo pierwszego nieudanego razu to za drugim razem udało mi się zdać. Polecam wybrać go jako instruktora, ponieważ świetnie przygotuje was do egzaminu na prawo jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.05.2019

Natalia Taradaj

Natalia Taradaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam szkołę jazdy OSK Evolution. Miła atmosfera, ogromny profesjonalizm, wspaniali instruktorzy. Przede wszystkim polecam Pana Janusza, który jest pełen cierpliwości i doświadczenia :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.05.2019

Iwona L .......a ip: 93.176.222.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pozytywnie od samego początku do końca. Osk Evolution to otwarci, serdeczni i konkretni ludzie. Polecam! Ps. Pozdrawiam pełną dobrej energii Panią Marzenkę, Pana Janusza, Pana Pawła, Pana Piotra i Pana Konrada.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.04.2019

Joanna Kozieł

Joanna Kozieł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy! :* Przemiła atmosfera na zajęciach teoretycznych, bardzo dużo wiedzy pan Paweł nam przekazał ;) Fenomenalni instruktorzy :* Zwłaszcza pan Janusz, za którą będę ogromnie tęsknić ;) oczywiście egzamin państwowy zdany za pierwszym razem :D polecam ogromnie przyszłym kierowcą!Z całego serca dziękuję Wam raz jeszcze ❤Joasia

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.04.2019

Aleksander Tylec

Aleksander Tylec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Co tu dużo pisać: wszystko od początku do końca tak jak być powinno. Od szefa, przez Panią w biurze, aż do instruktora. Kurs przebiegł szybko i sprawnie, a przede wszystkim rzetelnie! Podejście do egzaminu to była tylko formalność, po tak solidnej nauce. Polecam wszystkim, którzy chcą się dobrze przygotować do egzaminu w ciągu całego kursu. W zasadzie nie ma się do czego przyczepić;) A plusów tak dużo, że chyba trzeba by zaznaczyć wszystkie dostępne!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.03.2019

Kuba Farys

Kuba Farys
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny kontakt zarówno z biurem jak i instruktorem. Żadnych ukrytych kosztów, wszystko jasno przedstawione i wyjaśnione. Instruktorzy nie pracują schematem ogólnym a dostosowują system do potrzeb kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 18.03.2019

Sandra Sauer

Sandra Sauer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Evolution to szkoła zdecydowanie godna polecania. Zajęcia teoretyczne na wysokim poziomie zapewniają dobre przygotowanie, a instruktor super Pan Konrad pełen cierpliwości i doświadczenia. Bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.03.2019

Wiktoria Hammerschmidt

Wiktoria Hammerschmidt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę. Instruktorzy bardzo dobrze przygotowują do egzaminu, a zwłaszcza Pan Konrad, dzięki jego skutecznej nauce zdałam za pierwszym razem. Wprowadzał dobra atmosferę. Dzięki niemu czułam się swobodnie podczas kierowania samochodem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.03.2019

Patryk L ....n ip: 5.173.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam. Instruktorzy bardzo dobrze tłumaczą jak i mają ciekawe podejście do kursantów, zwłaszcza polecam Panią Kasię. Dzięki OSK Evolution zdałem toerie na maksymalną ilość punktów,a praktyczny za drugim z powodu złych warunków pogodowych.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 13.03.2019

Ewelina S .......c ip: 93.176.212.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Evolution to szkoła zdecydowanie godna polecania. Zajęcia teoretyczne na bardzo wysokim poziomie zapewniają dobre przygotowanie, a instruktor super - pan Konrad pełen cierpliwości i doświadczenia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.03.2019

Fabian B ..k ip: 37.30.23.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła - zajęcia bardzo ciekawe i prowadzone w czytelny i przejrzysty sposób. Bardzo miła atmosfera o dobra organizacja. Instruktor, Pan Janusz godny polecenia, wszystko przedstawia i tłumaczy na spokojnie, bardzo miła atmosfera podczas jazd. Dzięki takiemu przygotowaniu udało się zdać egzamin za pierwszym podejściem. Gorąco polecam tę szkołę i Pana Janusza jako instruktora !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.02.2019

Karolina Burda

Karolina Burda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ośrodek warty polecenia, przemili instruktorzy i bardzo dobre podejście do kursantów

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.02.2019

Seba Seba

Seba Seba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

POLECAM !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.02.2019

Marlena S .......a ip: 46.77.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Po usłyszeniu wielu bardzo dobrych opinii o szkole jazdy EVOLUTION postanowiłam tam przygotować się do egzaminu i dziś już wiem że był to najlepszy możliwy wybór:) Teoria z kierownikiem Panem Pawłem prowadzona w ciekawy i przejrzysty sposób a rady i wskazówki,których udzielał pozostaja w głowie do dzisiaj.Człowiek z ogromem wiedzy i łatwością w jej przekazywaniu. Kasia moja instruktorka przesympatyczna,cierpliwa powtarzająca nieraz coś naokrągło aż wkońcu człowiek przyjmie to do wiadomości i zrozumie ;) wierząca bardziej w moje siły niż ja sama:) Jeszcze raz bardzo dziękuję za ogrom pracy i cierpliwości za waszą dyspozycje i za to ze tylko raz musiałam podchodzić do tego stresującego egzaminu:) JESTEŚCIE NAJLEPSI i będzie mi brakowało tych jazd:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.02.2019

Martyna B .....a ip: 93.176.212.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super podejście bardzo fajni instruktorzy. Ciekawe wykłady. Jak dla mnie najlepszy ośrodek szkolenia kierowców. Polecam!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.02.2019

Paweł Szczepanik

Paweł Szczepanik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście, ciekawe wykłady, bardzo dobrzy instruktorzy. Szczególnie Pan Janusz z którym miałem przyjemność mieć jazdy. Wykłady teorii trwają tylko 5 dni. Z umawianiem się na jazdy też nie ma problemu.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2019

Seweryn Żarczyński

Seweryn Żarczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie ma co tu dużo mówić! Pełen profesjonalizm. Ekspresowe wykłady (tylko 5 dni) prowadzone w luźnej atmosferze. Pani Kasia przygotuje na egzamin perfekcyjnie, a jazdy z nią to sama przyjemność! Z czystym sumieniem przyznaje, ze jest to najlepsza szkółka w okolicy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2019

Emilka Hrncirik

Emilka Hrncirik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OSK EVOLUTION to był najlepszy wybór. Wykłady ciekawe, prowadzone z humorem. Wiele się z nich nauczyłam. Atmosfera super! Pozdrawiam przemiłą Panią Marzenkę z biura oraz najlepszego instruktora Pana Janusza, który perfekcyjne przygotował mnie do egzaminu. Szkoła jazdy naprawdę godna polecenia!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.02.2019

Justyna L ..........a ip: 93.176.230.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca mogę polecić tą szkołę jazdy. Pani Marzenka bardzo sympatyczna i zawsze dopasuje jazdy pod kursanta. Wszystkie 30 godzin "wyjeździłam" z Panem Januszem i nie żałuję żadnej godziny!!!, na każdej godzinie nauczyłam się czegoś nowego. Jazdy zawsze w miłej atmosferze. Zostałam tak nauczona, że wystarczyło tylko jedno podejście do egzaminu !!! Dziękuję Panie Januszu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2019

Grzegorz Dejk

Grzegorz Dejk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła miła atmosfera zajęcia z teorii profesjonalnie prowadzone dużo można się nauczyć w krótkim czasie pani Marzenka w biurze miła i sympatyczna. Instruktorzy profesionalni i mili na wyróżnienie i pochwałę z mojej strony zasługują instruktorzy pani Kasia i pan Andrzej

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2019

Wojciech Rębielak

Wojciech Rębielak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkola. Dużo się nauczyłem i dobrze mnie przygotowali do egzaminu. POLECAM!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak