OSK EVOLUTION (225)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2022

Daniel Korkus

Daniel Korkus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.04.2022

Tomasz Płoskonka

Tomasz Płoskonka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Janusza profesjonalizm i dobra atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.04.2022

Jakub Białecki

Jakub Białecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w bytomiu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.04.2022

Natalia P .....t ip: 89.64.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.04.2022

Bartek B B ip: 93.176.226.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła, organizacja na wysokim poziomie i przede wszystkim wspaniały instruktor z powołania - Pan Janusz!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.04.2022

Paweł Ludwiński

Paweł Ludwiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy polecam jak najbardziej mogę, instruktorzy 10 gwiazdek. Wykłady jak i zajęcia praktyczne na mega + Dziękuję za wszystko!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 06.04.2022

Victoria Dudek

Victoria Dudek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

najlepsza szkoła jaka jest! Instruktor P. Konrad świetnie uczy! jak najbardziej polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.04.2022

Julia K ...... ip: 5.173.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam, zdane za pierwszym razem ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.03.2022

Kacper Knf

Kacper Knf
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy na 5 gwiazdek, wszystko bardzo dobrze wytłumaczyli, pomogli i dali dobre sposoby na np. parkowanie równoległe. Jak najbardziej polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.03.2022

Patryk T ....a ip: 83.22.22.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam. Wszystko zdane za 1 razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.03.2022

Kacper Cebula

Kacper Cebula
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Miałem przyjemność jeździć z Panem Januszem i lepiej nie mogłem trafić.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.03.2022

Wiktoria Wlazło

Wiktoria Wlazło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła. Jeździłam z Panem Januszem nauczył mnie dobrze jeździć. Przygotował mnie strikte pod egzamin a nie tak jak inni instruktorzy żeby odhaczyć godziny. Jestem bardzo zadowolona i serdecznie mogę polecić.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 06.03.2022

Mateusz Mesjasz

Mateusz Mesjasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła na Bytomiu, miałem możliwość mieć jazdy z panem Januszem i jest to moim zdaniem najlepszy instruktor. Bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2022

Tomasz K ...... ip: 195.189.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Do praktyki polecam Pana Janusza, opanowany i profesjonalny instruktor wszystko dokładnie wytłumaczy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.03.2022

Ilona K ................... ip: 94.254.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła, wyklady z panem Pawłem bardzo ciekawe, ja jeździłam z panem Konradem i bardzo polecam, wytłumaczy, bardzo cierpliwy i dzięki takim nauczycielom zdałam egzamin za pierwszym razem, polecam z czystym sumieniem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.03.2022

Nicole Imiolczyk

Nicole Imiolczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła na jaką mogłam trafić! Miałam jazdy z Panem Konradem, super instruktor. Bardzo Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.02.2022

Monika S-k

Monika S-k
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy prowadzona na najwyższym poziomie, z pozytywnym nastawieniem do kursanta. Wiedza teoretyczna przekazywana w sposób zrozumiały, przeplatana sytuacjami z życia codziennego, jakie kierowcy spotykają na swojej drodze. Grafik jazd bardzo elastyczny, dostosowany do osób pracujących. Właściciel szkoły i instruktor, pan Paweł, to najlepszy nauczyciel na świecie, wprowadza podczas jazd spokojną atmosferę, tłumaczy wszystko z anielską cierpliwością, a zdanie prawa jazdy za pierwszym razem tylko to potwierdza.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.02.2022

Krzysztof Olesiak

Krzysztof Olesiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo serdecznie !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.02.2022

Maks Gruszczyński

Maks Gruszczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profeska

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.01.2022

Przemysław Zając

Przemysław Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Evolution, obsługa w biurze i umawianie terminów bez problemów. Początkowo miałem jazdy z panem Konradem, jednak nieprzyjemna dla mnie atmosfera nauki zmusiła mnie do zmiany instruktora. Pan Janusz okazał się idealny - miły, sympatyczny, nauka przebiegała bez stresu. Dzięki panu Januszowi zdałem egzamin bez problemów przy pierwszym podejściu.

Plusy

dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.01.2022

Magda Galwas

Magda Galwas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.01.2022

Paweł Witkowski

Paweł Witkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mój kurs przebiegł sprawnie i bez żadnych problemów, dowiedziałem się wszystkiego co mi potrzebne. Na jazdach przejechałem wiele kilometrów z instruktorem który dał mi dużo swobody i szybko mi zaufał. Na egzaminie przejechałem trasę którą dobrze znałem, pomimo że warunki pogodowe mnie zaskoczyły to bylem pewny tego co robie.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.01.2022

Aduś Romanowska

Aduś Romanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy na Śląsku!! Pełen profesjonalizm i świetne podejście do kursanta. Zawsze można liczyć na pomoc ze strony instruktora. Dzięki nim egzamin wcale nie jest taki straszny! Właśnie zdałam swój i jestem już kierowcą :) pozdrawiam całą kadrę ale najbardziej p. Pawła!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.01.2022

Magdalena K ...a ip: 89.67.78.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam w 1000% Ośrodek Szkolenia Kierowców EVOLUTION, bombowa obsługa klienta, ciekawie prowadzone wykłady. Jeździłam z Panem Konradem i z szefem - Panem Pawłem - człowieki stworzone wręcz do uczenia jazdy. Po 10 latach wróciłam na prawo jazdy i dzięki Nim nauczyłam się jeździć. Kupa śmiechu i dobra zabawa podczas jazd :) Jak dla mnie to najlepsza szkoła jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.12.2021

Marcin K .........i ip: 195.135.228.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła godna polecenia. Przyjemna atmosfera zarówno na wykładach, jak i na jazdach oraz świetne przygotowanie do egzaminu. Polecam Pana Konrada.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.12.2021

Sabina Nowok

Sabina Nowok
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy jaka znam 5 gwiazdek to zamało super instruktorzy polecam z całego serca

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.12.2021

Dominik Rzychoń

Dominik Rzychoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeździłem glownie z Konradem i z całego serca polecam umie bardzo dobrze nauczyć i wytłumaczyć. Chociaż cena jest dosyć wysoka to naprawdę się opłaca

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.11.2021

Miłosz Mazurkiewicz

Miłosz Mazurkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie. Ciekawe wykłady. Istruktorzy z powołania, którzy nauczą Cię jeździć w stu procentach.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2021

Oskar Domaniewski

Oskar Domaniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna i miła atmosfera na wykładach, do praktyki szczególnie polecam Pana Janusza, spokojny i opanowany zawsze wszystko wytłumaczy. Dzięki niemu zdane za pierwszym razem. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.11.2021

ip: 93.176.245.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdecydowanie 5 gwiazdek. Dzięki profesjonalnej kadrze instruktorów, a szczególnie Panu Januszowi, egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak