OSK EVOLUTION (246)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.02.2024

Nikola Szul

Nikola Szul
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę jazdy. Profesjonalne i miłe podejście do kursanta, a po kursie z Panem Pawłem egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam bardzo:)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 02.02.2024

Aleksandra N ...k ip: 178.43.254.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam z całego serca. Pan Paweł to naprawdę super gość.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.01.2024

Magdalena D .... ip: 178.159.194.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Osobiście polecam - zarówno wykłady jak i jazdy przeprowadzane w jasny i zrozumiały sposób + ludzkie podejście do kursantów, nawet tych najmłodszych. Dzięki spokoju i cierpliwości pana Janusza udało mi się zdać egzaminy za pierwszym razem, za co jestem wdzięczna.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.01.2024

Maks Kowalczyk

Maks Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z głębi serca każdemu który chce zdać za 1 razem prawo jazdy, pełen profesjonalizm oraz widoczna chęć instruktorów do nauczania, wszyscy mili, pomocni oraz tłumaczą dokładnie jak ma się jakieś niepewności. Wszystko zdane za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.01.2024

Jacek Dudek

Jacek Dudek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo porządna szkoła nauki jazdy. Wykłady ciekawe pełne istotnych rzeczy i prowadzone w super atmosferze przez Pana Pawła. Jazdy świetnie przygotowujące do warunków na drodze, jak i egzaminu państwowego pod okiem dobrze uczącego i przemiłego Pana Janusza. Opinia świeżo po zdaniu obu egzaminów za 1 razem !

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.01.2024

Szymon Błoński

Szymon Błoński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

profesjonalne podejście do kursantów, mili i wykwalifikowani instruktorzy, egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za 1 razem

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.01.2024

Madzia Brzezińska

Madzia Brzezińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu! Profesjonalne podejście instruktorów w przesympatycznej atmosferze. :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.12.2023

Antonina A ........ ip: 5.173.13.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dziękuję za dodatkowe godziny jazdy, przyszłam z innej szkoły do Pana Janusza. Instruktor który potrafi nauczyć w bardzo krótkim czasie. Dzięki Panu Januszowi zdałam egzamin. Polecam z całego serca jeżeli na prawdę zależy wam na zdaniu egzaminu.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.12.2023

Michał S ........ ip: 37.109.144.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolony z nauki w tej szkole jazdy są tam super instruktorzy. Pan Paweł bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu, wytłumaczył wszystko, był cierpliwy i była z nim miła atmosfera. Bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.12.2023

Emilia Widera

Emilia Widera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu ! Pan Paweł super mnie przygotował, teoria i praktyka zdana za pierwszym razem

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.11.2023

Kamil N ...k ip: 31.11.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam!!! Rewelacyjna szkoła. Ja polecam Pana Janusza, posiada dobre podejście do kursanta. Super instruktor.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.11.2023

Maria J ......k ip: 93.176.198.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolona z nauki w tej szkolę jazdy! Szczególnie polecam instruktora Pana Janusza, który świetnie przygotował mnie do egzaminu. Bardzo miła atmosfera w samochodzie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.11.2023

Wiktoria ....... ip: 85.11.74.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolona z nauki w tej szkole jazdy, zwłaszcza z Pana Janusza Instryktora, który świetnie przygotował mnie do egzaminu, wszystko wytłumaczył i przećwiczył a do tego był cierpliwy. Elastyczne godziny i dni jazd. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.09.2023

Bartosz O .....c ip: 104.28.131.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktorzy z powołania, super atmosfera i duża elastyczność. Polecam instruktora Pawła, jazda z nim to sama przyjemność - można na nim polegać i dużo się nauczyć ;))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.09.2023

Radosław B ...n ip: 31.0.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan konrad świetnie przygotował mnie do egzaminów, fantastyczny czas, same dobre wspomnienia i bardzo dużo wyciągniętych lekcji

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 14.09.2023

Karolina Gutkowska

Karolina Gutkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy na jaką mogłam trafić. Moim instruktorem był Konrad - z całego serca polecam. Serio! Wszystko było wytłumaczone, ćwiczone ile trzeba. Cierpliwy i dopingujący. Nie było problemu z godzinami jazd czy z długim oczekiwaniem na cokolwiek w OSK Gdybym miała komuś polecić szkołę i instruktora to byłoby to Evolution i instruktor Konrad. Wszystkie jazdy miałam z jednym instruktorem, co dla mnie było ogromnym plusem. Zdałam za 4 razem (stres mnie zjadał)a na jazdach doszkalających byłam nie dlatego, że czegoś mnie nie nauczono, ale żeby nie mieć za długiej przerwy w jeżdżeniu. Dziękuję!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.09.2023

Alan Nier

Alan Nier
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę jazdy!!! W szczególności Pana Pawła, jazda z nim to sama przyjemność. Widać dużo cierpliwości i doświadczenia. Atmosfera zawsze była bardzo miła. W trakcie kursu otrzymałem wiele cennych wskazówek i rad odnośnie egzaminu. Ogółem szkoła 10/10.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2023

Martyna C ...n ip: 93.176.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy w Bytomiu, zapewnia profesjonalne podejście do kursantów. Wiedza, którą posiada Pan Janusz jest niesamowita, świetnie ją przekazuje co umożliwiło mi zdanie egzaminów za pierwszym razem. Cierpliwość, którą każdy początkujący chce być otaczany jest obecna w OSK Evolution. Szkoła jazdy godna polecenia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.08.2023

Filip s ..........i ip: 93.176.220.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem strasznie zadowolony nauką w tej szkole jazdy. Bardzo kompleksowa nauka na wykładach oraz bezstresowa, przyjemna i praktyczna nauka na jazdach pozwalająca zdać egzamin za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.04.2023

Michał S ..... ip: 88.156.215.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła jazdy OSK Evolution oraz instruktor Janusz to absolutne mistrzostwo w swojej dziedzinie! Zdobyłem u nich prawo jazdy w bardzo krótkim czasie, a poziom nauczania był niezwykle wysoki. Instruktor Janusz to osoba pełna pasji, która potrafi przekazać swoją wiedzę w sposób zrozumiały i ciekawy. Dzięki niemu nauczyłem się nie tylko podstaw jazdy, ale również zaawansowanych technik, które są niezbędne na drodze. Polecam szkołę OSK Evolution oraz instruktora Janusza każdemu, kto chce nauczyć się jeździć samochodem w sposób profesjonalny i bezpieczny!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2023

Oliwier O ....... ip: 31.0.21.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła w okolicy, świetna atmosfera, super instruktorzy. Fachowe przygotowanie do egzaminu. Polecam.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.02.2023

Marcin Czołgała

Marcin Czołgała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po 3 letniej przerwie ponowny kurs, 2 godziny z Panem Pawłem i egzamin zdany wzorowo za kolejnym pierwszym razem! Co tu dużo pisać, o czymś to świadczy!! Serdecznie polecam! ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.01.2023

Justyna Piotrowska

Justyna Piotrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z kursu w tej szkole. Świetna atmosfera, przyjemne i jasne wykłady, profesjonalne podejście. Instruktorzy są cierpliwi i bardzo dobrze potrafią przygotować do egzaminu. Dzięki panu Pawłowi udało się bezproblemowo zdać za pierwszym razem, serdecznie polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.01.2023

Bartosz Cieślik

Bartosz Cieślik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Genialny kurs na prawo jazdy. Pan Janusz który uczył mnie jazdy jest wspaniały człowiek. Zostałem nauczony do jazdy w życiu codziennym a nie typowo pod trasę egzaminacyjną. Cieszę się że wybrałem tą szkole jazdy. I po kursie udało mi się zdać egzamin państwowy za pierwszym razem wiec świadczy że szkoła dobrze mnie wyszkoliła

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.01.2023

Mateusz Kukulski

Mateusz Kukulski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam jazdy z panem Januszem przebiegały bezproblemowo, wszystkie zadania egzaminacyjne zostały mi wytłumaczone idealnie bez żadnego stresu, a sam egzamin zdałem za pierwszym razem u wymagającego egzaminatora.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.01.2023

Elżbieta K ....k ip: 178.214.139.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkołę Evolution serdecznie polecam na 1000%. Wykłady profesjonalne, ciekawe , miła serdeczna atmosfera. Instruktorzy , a zwłaszcza pan Janusz to fachowcy z pasją , ogromną wiedzą i wielką cierpliwością . Nauka w tej szkole była dla mnie przyjemna i owocną - egzamin zdany za 2 razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.12.2022

Dominika Skowronek

Dominika Skowronek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam! Zdałam egzamin praktyczny za PIERWSZYM razem a to tak naprawdę dzięki Panu Januszowi, który(wg mnie) z pasją i całym sercem podchodzi do tematu co sprawia, że jazdy z nim były samą przyjemnością. Był zawsze cierpliwy a atmosfera w aucie była zawsze radosna, co powodowało, że nie straszne mi były różnego rodzaju skrzyżowania czy parkowania. To dzięki niemu nie boję się teraz jeździć sama :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.11.2022

Szymon Lipiński

Szymon Lipiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę jazdy OSK Evolution! W szczególności polecam naukę jazdy u Pana Janusza z pomocą którego zdałem praktyczny egzamin państwowy za pierwszym razem!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2022

Estera B ......a ip: 91.188.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam. Bardzo dobrzy instruktorzy, Pan Janusz przekazał mi całą potrzebną wiedzę. Dzięki niemu egzamin zdałam za pierwszym razem.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.11.2022

Julia Tomalak

Julia Tomalak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę jazdy! Egzamin zdany za pierwszym razem, a wszystko za zasługą Pana Janusza!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak