OSK EVOLUTION (143)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.02.2020

Jakub G .....a ip: 89.64.54.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła jazdy ! Super atmosfera oraz elastyczność w ustawianiu terminów. Polecam Konrada, instruktora "z powołania"!

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.02.2020

Michał Underowicz

Michał Underowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam. Organizacja szybka, kurs teoretyczny teściwy i dobrze przygotowany. Bardzo polecam jazdy z Panem Januszem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.02.2020

Adam B ...a ip: 46.134.187.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szczerze polecam Pana Janusza, jest bardzo kompetentny, rzetelnie przygotowuje swoich kursantów do egzaminu, zawsze służy pomocą i wiedzą na wszelkie pytania związane z egzaminem. Słuchając w 100% porad i stosując się do nich prawo jazdy "masz w kieszenie". Z czystym sumieniem polecam go przyszłym kursantom :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.02.2020

Ania Wieczorek

Ania Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjna szkoła i profesjonalny instruktor Konrad! Bardzo polecam! Dodam że zdałam za pierwszym razem a to wszystko dzięki genialnemu przygotowaniu przez Konrada. Bardzo dziękuję!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.02.2020

Monika H ....a ip: 85.198.222.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła jazdy! Polecam pana Janusza, który jest bardzo cierpliwy i wyrozumiały, potrafi przekazać wiedzę. Jest to prawdziwy instruktor z powołania!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.01.2020

Marcin Marzec

Marcin Marzec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega szkoła mega dobrzy instruktorzy jeden z najlepszych Kondrat Kubis polecam bardzo ta szkole oraz instruktora i bardzo fajna atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.01.2020

Michał Heliasz

Michał Heliasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna Szkoła, a zwłaszcza instruktor Konrad Kubis. Pełen profesjonalizm i super atmosfera. Egzamin zdałem za pierwszym razem, ponieważ zostałem do nich naprawdę dobrze przygotowany. Polecam wszystkim i dziękuję.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 28.01.2020

Maja Czerniakiewicz

Maja Czerniakiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła nauka jazdy a szczegulnośći instruktor Kondrat kubis pozdrawiam.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.01.2020

Michał Kamieniarz

Michał Kamieniarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam pana Konrada!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.01.2020

Filip Kędra

Filip Kędra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Janusza jako instruktora prowadzącego, jest bardzo cierpliwy, wyrozumiały, sympatyczny. Świetnie tłumaczy oraz wprowadza miła atmosferę. Pani Marzena w sekretariacie jest bardzo pomocna, miła i stara się układać jazdy na naszą korzyść. Bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.01.2020

Patryk Zapert

Patryk Zapert
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Świetna szkoła jazdy!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.12.2019

Patryk Puzio

Patryk Puzio
Opinia zweryfikowana przez Facebook

KONRAD KUBIS JEST THE BEST

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.12.2019

Ania Schmidt

Ania Schmidt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie OSK Evolution. Teoria w 5 dni, sprawnie, rzeczowo. Współpraca z p. Marzenką na najwyższym poziomie, szybko i bezproblemowo. Do Konrada trafiłam przypadkiem, lepiej nie mogłam. Dziękuję za pełen profesjonalizm, cierpliwość, wyrozumiałość i przemiłą atmosferę. Zdane za pierwszym podejściem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.10.2019

Ala Dera

Ala Dera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam pana Janusza jako instruktora prowadzącego. Jest to wieloletni kierowca, który chętnie dzieli się swoją wiedzą, jak również obserwacjami i opinią. Osobiście lubię poznawać ludzi, którzy łączą pracę ze swoją pasją i pan Janusz taki właśnie jest, przez co nauka staje się dużo przyjemniejsza. Tego, czego wymaga od kursanta, to przygotowanie teoretyczne do jazd, punktualności i wywiązywania się z umowy. W zamian zawsze daje to samo. Nie owija w bawełnę, ale uwagę zwraca zawsze w taktowny sposób. Pozdrawiam serdecznie, Alicja

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2019

Olga Oracz

Olga Oracz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, a Pan Janusz to instruktor z powołania — cierpliwy, wyrozumiały, bardzo dobrze potrafi wytłumaczyć, a jazdy są przyjemnością. Polecam z całego serca!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2019

Michał Dryjański

Michał Dryjański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serduszka !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.10.2019

Agata Skupińska

Agata Skupińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! Polecam z całego serca Pana Janusza. Genialny instruktor, z dużą ilością spokoju i opanowania. Profesjonalizm na bardzo wysokim poziomie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.09.2019

Jakub M .......... ip: 93.176.220.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła, pełen profesjonalizm i oczywiście Pan Janusz - najlepszy instruktor!!:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.09.2019

Paweł Glegoła

Paweł Glegoła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam Pana Janusza jako instruktora prowadzącego, świetnie tłumaczy wszystkie rzeczy, bardzo cierpliwy i życzliwy. Jednym słowem instruktor idealny :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.09.2019

plenert r ...l ip: 185.150.135.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jednym słowem mistrzostwo!!!! Paweł jeszcze raz bardzo dziękuję

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.09.2019

Julia M ...z ip: 93.176.226.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Odbyłam kurs w OSK Evolution, moim instruktorem był Pan Janusz, osoba z niezwykłym zamiłowaniem do nauki nawet najbardziej opornych kursantów, znająca się na rzeczy. Swoją przygodę zakończyłam z pozytywnym wynikiem egzaminu już za pierwszym podejściem, wszystko dzięki rzetelności, cierpliwości i profesjonalizmie Pana Janusza, instruktora z powołaniem. Wykłady ciekawe, z humorem, idealnie przygotowujące młodego kierowcę do jazdy. Bardzo polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.08.2019

Klaudia Plenert

Klaudia Plenert
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy szkoła jazdy! Pełen profesjonalizm, wszystko tak jak było ustalane, wykłady pierwsza klasa, Pan Paweł instruktor to człowiek bez nerwów :)) Polecam wszytskim z całego serca! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.08.2019

Agata F ........ ip: 83.27.221.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Idąc na kurs do OSK Evolution nie byłam przekonana co do trafności swojej decyzji jednak wykłady jak i jazdy prowadzone z Panem Pawlem utwierdziły mnie w tym, ze potrafię jezdzic. Nigdy nie trafiłam na tak cudownego, otwartego i pozytywnie nastawionego do kursantów instruktora jak on. Miałam okazje jezdzic również z reszta instruktorów z tej szkoły jazdy, którym również nie mam nic do zarzucenia. Jeśli ktoś oczekuje dobrej atmosfery z strony instruktorów, pewności zdania za 1 razem oraz elastyczności w doborze godzin to z całego serca polecam tą szkole jazdy! Dziękuje za wszystko

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.07.2019

Marta D .......a ip: 5.173.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam wszystkim tę szkołę jazdy. P. Paweł to instruktor Najlepszy z najlepszych ! Profesjonalizm, Cierpliwość anielska, nauczyl mnie wszystkiego, chociaż bylam bardzo oporna na wiedze.Atmosfera podczas jazdy bardzo przyjazna, człowiek nie jezdzi spiety tylko wyluzowany. Odpowiednia osoba na stanowisku. Bardzo dziękuję i Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.07.2019

Matthew Pe

Matthew Pe
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Podchodziłem do egzaminu 4razy. Ta szkoła była trzecią w której brałem jazdy doszkalające i dopiero w tej szkole udało mi się. Podsumowując pełen profesjonalizm!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.07.2019

Angelika Wilm

Angelika Wilm
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam najlepsza szkoła jazdy. Wykłady to sama przyjemność w miłej atmosferze. Jazdy z instruktorem Pawłem, który posiada anielska cierpliwość to komfort psychiczny, wyluzownie i brak stresu. Bardzo dziękuję

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.07.2019

Aleksandra Białas

Aleksandra Białas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała szkoła, wykłady bardzo ciekawe i oczywiście najlepszy instruktor pan Janusz. Cierpliwy, spokojny i doświadczony. Nauczył mnie wszystkiego, co mogło mnie spotkać na egzaminie i w przyszłości, gdy będę musiała sobie radzić sama. Polecam z całego serca :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 16.07.2019

Magdalena Bogdał

Magdalena Bogdał
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdalam za 7 razem ale to była walka samej ze sobą wie o tym instruktor Paweł każdy z kursantów znajdzie dla siebie odpowiedniego instruktora ale wiedza profesjonalizm to wyróżnia te szkole ja dojezdzalam z piekar slaskich ale warto było podziękowania dla p.Marzenie i biura powodzenia i do zobaczenia na drodze

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.07.2019

Patrycja Cieślik

Patrycja Cieślik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam te szkołę, a zwłaszcza Pana Konrada!!!! Świetny instruktor z doskonałym podejściem. Jazdy mijały mi bardzo miło i produktywnie, zero stresu, wszystkie obowiązkowe elementy przerobione rzetelnie i z uwagą. Wszystko w łatwy i solidny sposób wytłumaczone, bez zbędnych udziwnień i utrudnień!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 09.07.2019

Aleksandra Kasperska

Aleksandra Kasperska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam ten ośrodek szkoleniowy. W szczególności Pana Pawła, który prowadzi wykłady i z którym miałam przyjemność odbywać zajęcia praktyczne. Wspaniały instruktor z powołaniem. Dzięki niemu uwierzyłam ze mogę i potrafię jeździć samochodem. Wielkie dzieki !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak