OSK EVOLUTION (212)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.01.2022

Przemysław Zając

Przemysław Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Evolution, obsługa w biurze i umawianie terminów bez problemów. Początkowo miałem jazdy z panem Konradem, jednak nieprzyjemna dla mnie atmosfera nauki zmusiła mnie do zmiany instruktora. Pan Janusz okazał się idealny - miły, sympatyczny, nauka przebiegała bez stresu. Dzięki panu Januszowi zdałem egzamin bez problemów przy pierwszym podejściu.

Plusy

dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.01.2022

Magda Galwas

Magda Galwas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.01.2022

Paweł Witkowski

Paweł Witkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mój kurs przebiegł sprawnie i bez żadnych problemów, dowiedziałem się wszystkiego co mi potrzebne. Na jazdach przejechałem wiele kilometrów z instruktorem który dał mi dużo swobody i szybko mi zaufał. Na egzaminie przejechałem trasę którą dobrze znałem, pomimo że warunki pogodowe mnie zaskoczyły to bylem pewny tego co robie.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.01.2022

Aduś Romanowska

Aduś Romanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy na Śląsku!! Pełen profesjonalizm i świetne podejście do kursanta. Zawsze można liczyć na pomoc ze strony instruktora. Dzięki nim egzamin wcale nie jest taki straszny! Właśnie zdałam swój i jestem już kierowcą :) pozdrawiam całą kadrę ale najbardziej p. Pawła!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.01.2022

Magdalena K ...a ip: 89.67.78.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam w 1000% Ośrodek Szkolenia Kierowców EVOLUTION, bombowa obsługa klienta, ciekawie prowadzone wykłady. Jeździłam z Panem Konradem i z szefem - Panem Pawłem - człowieki stworzone wręcz do uczenia jazdy. Po 10 latach wróciłam na prawo jazdy i dzięki Nim nauczyłam się jeździć. Kupa śmiechu i dobra zabawa podczas jazd :) Jak dla mnie to najlepsza szkoła jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.12.2021

Marcin K .........i ip: 195.135.228.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła godna polecenia. Przyjemna atmosfera zarówno na wykładach, jak i na jazdach oraz świetne przygotowanie do egzaminu. Polecam Pana Konrada.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.12.2021

Sabina Nowok

Sabina Nowok
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy jaka znam 5 gwiazdek to zamało super instruktorzy polecam z całego serca

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.12.2021

Dominik Rzychoń

Dominik Rzychoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeździłem glownie z Konradem i z całego serca polecam umie bardzo dobrze nauczyć i wytłumaczyć. Chociaż cena jest dosyć wysoka to naprawdę się opłaca

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.11.2021

Miłosz Mazurkiewicz

Miłosz Mazurkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie. Ciekawe wykłady. Istruktorzy z powołania, którzy nauczą Cię jeździć w stu procentach.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2021

Oskar Domaniewski

Oskar Domaniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna i miła atmosfera na wykładach, do praktyki szczególnie polecam Pana Janusza, spokojny i opanowany zawsze wszystko wytłumaczy. Dzięki niemu zdane za pierwszym razem. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.11.2021

ip: 93.176.245.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdecydowanie 5 gwiazdek. Dzięki profesjonalnej kadrze instruktorów, a szczególnie Panu Januszowi, egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2021

Monika S ......a ip: 188.146.240.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam! Bardzo fajne zajęcia teoretyczne, ogrom wiedzy przekazany w prosty i przyjemny sposób, widać duże zaangażowanie i doświadczenie instruktora. Indywidualnie podejście do kursanta, mila atmosfera, dopasowują sie z godzinami jazd. Ja osobiście polecam Pana Daniela najbardziej cierpliwego instruktora jakiego znam :) przekazał mi ogrom wiedzy i odpowiadał na każde nawet najgłupsze moje pytanie dzięki czemu zdałam za pierwszym razem ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2021

Karolina Rudlicka

Karolina Rudlicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy wybór jakiego mogłam dokonać! Świetna szkoła, godna polecenia. Egzamin zdany bezbłędnie za pierwszym razem, a to wszystko dzięki kursowi z najlepszym na świecie Panem Januszem:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 17.11.2021

Gosia Ecka

Gosia Ecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście i przygotowanie do egzaminu. Miła atmosfera. Wyrozumiali instruktorzy.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 15.11.2021

Oliwia Gruszka

Oliwia Gruszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia ! Fajna atmosfera w czasie jazd , ciekawie prowadzone wykłady ,nic dodać nic ująć po prostu dobra szkoła !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 03.11.2021

Maciej S ..c ip: 46.134.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Fantastyczna szkoła z bardzo profesjonalnymi nauczycielami objaśniający każdy detal samochodu oraz techniki prowadzenia. Wykłady prowadzone są w sposób spójny i z dbałością o szczegóły. Zawsze znajdą się dodatkowe godziny dla chętnych:) bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2021

Aneta S .........k ip: 188.147.36.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dzięki Panu Kondradowi Evolution dziś zdałam za Pierwszym razem prawo jazdy na katogerie B , ten instruktor jest najlepszy z najlepszych bardzo wszystkim polecam , tłumaczy powoli i zrozumiale , jest bardzo świetnym instruktorem który daje kursantowi /kursance Bardzo dobre Nauki przed zdaniem prawo jazdy Polecam Bardzo tego Instruktora .

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.10.2021

Marcin P Put ip: 178.159.193.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Idealna szkoła dla osób które chcą zdać prawo jazdy, Spokojna, bardzo przyjazna atmosfera, instruktorzy którzy przekazują dużo wiedzy, osobiście polecam Pana Kondrada z którym miałem jazdy, pozytywny człowiek. Podsumowując nie ma lepszej szkoły jazdy w Bytomiu oraz okolicach.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.09.2021

Angelika B ...k ip: 193.151.102.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła jazdy godna polecenia. Wykłady bardzo ciekawe i merytoryczne. Jazdy z Panem Januszem to czysta przyjemność. Strona Pana Janusza to wspaniały dodatek który ułatwia naukę. Polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.09.2021

Kamila Łukasik

Kamila Łukasik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła pod słońcem! Polecam z całego serca. Miła atmosfera. Instruktor Paweł cudowny nauczyciel. Jazdy z nim to sama przyjemność:) Zdane za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.09.2021

Wiktoria W ...n ip: 93.176.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy w Bytomiu ..Wykłady prowadzone w miłej atmosferze. Miałam jazdy z panem Konradem jak i patem Januszem ...polecam ich calym sercem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.09.2021

Emilia K ........ ip: 89.64.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo serdecznie polecam tą szkołę! Wykłady jak i jazda w miłej oraz profesjonalnej atmosferze. Miałam jazdy z Panem Konradem i zdałam za pierwszym razem, tak jak moja siostra dwa lata wcześniej.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 23.08.2021

Daria Kapuściok

Daria Kapuściok
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, instruktorzy wyrozumiali i cierpliwi. Wykłady jak i jazdy w super atmosferze. Jestem naprawdę bardzo zadowolona, ceny adekwatne co do jakości przeprowadzania nauki jazdy. Serdecznie polecam, szczególnie instruktora z którym jeździłam Pana Pawła :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.08.2021

Mikołaj B .....t ip: 85.222.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam OSK Evolution Bytom, a w szczególności instruktora Pana Janusza, który wykazuje się profesjonalizmem, cierpliwością oraz wyrozumiałością. Bardzo dobrze przygotowuje jazdy do egzaminu oraz do życia codziennego.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 19.08.2021

Karolina Ławik

Karolina Ławik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy, super przygotowanie i odpowiednie podejście, miła atmosfera a w szczególności super jeździ się z P.Konradem gorąco polecam???? Ceny adekwatne do jakości, egzamin wewnętrzny pomimo że to egzamin był przyjemny.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.08.2021

Natalia Haluch

Natalia Haluch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy po 5 latach przerwy zaczęłam z P. Konradem - spoko gość, wytłumaczył wszystko, dość wymagajacy. Po ok 10 jazdach jednak przestało mi się podobać rozpraszanie w trakcie jazdy, seksistowskie żarciki. Nie potrafiłam się skupić, więc zmieniłam instruktora Konrada na P. Daniela S. W porządku, jedynie mało mówny (nie wiedziałam, czy popełniam błąd, czy robię coś dobrze. Miałam wrażenie, że robił to troszkę od niechcenia. Po drodze załatwialiśmy jego prywatne sprawy i często się spóźnial. Najbardziej rzetelny był Pan Paweł (kierownik w biurze) mimo, że nie miałam z nim jazd, zawsze znalazł czas, wszystko dobrze wyjaśnił itp. Mimo drobnych wpadek polecam szkole Evolution. 4/5 Oczywiscie prawko zdane :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

częste zmiany instruktorów, instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, skracanie czasu trwania jazd

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.08.2021

Ania Nowak

Ania Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca. Bardzo życzliwe podejście do kursanta, zarówno ze strony szefa, Pana Pawła, jak i instruktora. Jazdy z Panem Konradem to czysta przyjemność. Nauka na najwyższym poziomie w bardzo przyjemnej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.08.2021

Dianka Lykha

Dianka Lykha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na 100% polecam tą OSK) lekcje online - egzamin teoretyczny za pierwszym razem. Gorąco polecam instruktora Pana Janusza) jazdę tez zdałam ze pierwszym podejściem. Instruktor jest wyrozumiały i cierpliwy. Wszytko ładnie tłumacze i uczy jazdy na codzień, a nie tylko dla egzaminy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.08.2021

Paweł Jaremko

Paweł Jaremko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła. Polecam instruktora Konrada

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 28.07.2021

Michal R ......i ip: 89.64.60.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystko bardzo profesjonalnie. fajne podejscie do kursanta. Instruktor Pan Konrad 6 gwiazdek

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak