OSK EVOLUTION (200)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.09.2021

Wiktoria W ...n ip: 93.176.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy w Bytomiu ..Wykłady prowadzone w miłej atmosferze. Miałam jazdy z panem Konradem jak i patem Januszem ...polecam ich calym sercem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.09.2021

Emilia K ........ ip: 89.64.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo serdecznie polecam tą szkołę! Wykłady jak i jazda w miłej oraz profesjonalnej atmosferze. Miałam jazdy z Panem Konradem i zdałam za pierwszym razem, tak jak moja siostra dwa lata wcześniej.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 23.08.2021

Daria Kapuściok

Daria Kapuściok
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, instruktorzy wyrozumiali i cierpliwi. Wykłady jak i jazdy w super atmosferze. Jestem naprawdę bardzo zadowolona, ceny adekwatne co do jakości przeprowadzania nauki jazdy. Serdecznie polecam, szczególnie instruktora z którym jeździłam Pana Pawła :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.08.2021

Mikołaj B .....t ip: 85.222.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam OSK Evolution Bytom, a w szczególności instruktora Pana Janusza, który wykazuje się profesjonalizmem, cierpliwością oraz wyrozumiałością. Bardzo dobrze przygotowuje jazdy do egzaminu oraz do życia codziennego.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 19.08.2021

Karolina Ławik

Karolina Ławik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy, super przygotowanie i odpowiednie podejście, miła atmosfera a w szczególności super jeździ się z P.Konradem gorąco polecam???? Ceny adekwatne do jakości, egzamin wewnętrzny pomimo że to egzamin był przyjemny.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.08.2021

Natalia Haluch

Natalia Haluch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy po 5 latach przerwy zaczęłam z P. Konradem - spoko gość, wytłumaczył wszystko, dość wymagajacy. Po ok 10 jazdach jednak przestało mi się podobać rozpraszanie w trakcie jazdy, seksistowskie żarciki. Nie potrafiłam się skupić, więc zmieniłam instruktora Konrada na P. Daniela S. W porządku, jedynie mało mówny (nie wiedziałam, czy popełniam błąd, czy robię coś dobrze. Miałam wrażenie, że robił to troszkę od niechcenia. Po drodze załatwialiśmy jego prywatne sprawy i często się spóźnial. Najbardziej rzetelny był Pan Paweł (kierownik w biurze) mimo, że nie miałam z nim jazd, zawsze znalazł czas, wszystko dobrze wyjaśnił itp. Mimo drobnych wpadek polecam szkole Evolution. 4/5 Oczywiscie prawko zdane :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

częste zmiany instruktorów, instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, skracanie czasu trwania jazd

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.08.2021

Ania Nowak

Ania Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca. Bardzo życzliwe podejście do kursanta, zarówno ze strony szefa, Pana Pawła, jak i instruktora. Jazdy z Panem Konradem to czysta przyjemność. Nauka na najwyższym poziomie w bardzo przyjemnej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.08.2021

Dianka Lykha

Dianka Lykha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na 100% polecam tą OSK) lekcje online - egzamin teoretyczny za pierwszym razem. Gorąco polecam instruktora Pana Janusza) jazdę tez zdałam ze pierwszym podejściem. Instruktor jest wyrozumiały i cierpliwy. Wszytko ładnie tłumacze i uczy jazdy na codzień, a nie tylko dla egzaminy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.08.2021

Paweł Jaremko

Paweł Jaremko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła. Polecam instruktora Konrada

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 28.07.2021

Michal R ......i ip: 89.64.60.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystko bardzo profesjonalnie. fajne podejscie do kursanta. Instruktor Pan Konrad 6 gwiazdek

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.07.2021

Aleksandra Kopica

Aleksandra Kopica
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy, godna polecenia. Wykłady ciekawe i na najwyższym poziomie. Jazdy z Panem Januszem były czystą przyjemnością. Bardzo cierpliwy, wyrozumiały i pomocny. Ma indywidualne podejście do każdego kursanta oraz w sposób profesjonalny przekazuje, opartą na własnym doświadczeniu, wiedzę związana z prowadzeniem pojazdu. Bardzo polecam Pana Janusza, ponieważ to najlepszy instruktor na którego można trafić. :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.07.2021

Madzia Gajda

Madzia Gajda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkołę jazdy oraz instruktora, Pana Janusza, wybrałam poprzez wiele poleceń ze strony rodziny i znajomych, a teraz również ja napewno będę polecać to miejsce. Miła, spokojna atmosfera podczas teorii z Panem Pawłem jak i podczas samych jazd. Pan Janusz świetnie przygotował mnie do egzaminu, po każdej godzinie czułam się coraz pewniej za kierownicą. Co najważniejsze teoria jak i praktyka zdana, i to za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.07.2021

Julia Maniura

Julia Maniura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy z Panem Januszem dodały mi sporo pewności siebie za kierownicą. Pan Janusz ma sporą cierpliwość i indywidualne podejście do kursanta co znacznie ułatwia naukę. Polecam każdemu bez względu na ilość wyjeżdżonych godzin i poziom zaawansowania.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.06.2021

Michał Bronka

Michał Bronka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepsza szkoła. Wykłady z Panem Pawłem są bardzo ciekawe i łatwo na nich przyswoić potrzebną na teorię wiedzę. Dobrze rozplanowane jazdy i profesjonalizm podczas jazd. Pan Konrad najlepszy instruktor.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.06.2021

Dagmara Szlachetka

Dagmara Szlachetka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po długiej przerwie postanowiłam znow podejść do egzaminu na prawo jazdy i szukalam szkoły, która będzie oferowała jazdy w godzinach porannych. Pan Paweł już po pierwszej rozmowie doskonale planował mi jazdy na godzinę 7:00 czyli dokładnie tak jak oczekiwałam. Nawet jeśli nie odebrał telefonu, to zawsze oddzwaniał. Pan Konrad niezastąpiony jeśli chodzi o naukę jazdy! Uczy jeździć bezpiecznie, logicznie i sprawnie a do tego w fajnej atmosferze, która pomaga zapomnieć o stresie. Dziękuję, za to że nawet przy drobnych problemach z terminem, Panowie błyskawicznie zareagowali i w ostatniej chwili ustawili mi godziny jazdy. Polecam! Zdecydowanie!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.06.2021

Karolina W ....r ip: 178.215.195.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła jazdy godna polecenia! Wykłady na najwyższym poziomie a Pan Janusz to zdecydowanie najlepszy instruktor na jakiego można trafić. Zawsze bardzo cierpliwy i pomocny, a przede wszystkim zaangażowany w to co robi. Dzięki udzielonym wskazówkom i przekazanej wiedzy egzamin zdałam bez ogromnego stresu, gdyż wiedziałam, że jestem przygotowana najlepiej jak się da. Każdemu polecam Pana Janusza jako swojego instruktora! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.06.2021

Ania Stasiak

Ania Stasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

NAJLEPSZA SZKOŁA!! !!! Najlepsi instruktorzy to dzięki ich pełnym zaangażowaniu, szkolenie teoretyczne jak i praktyczne przebiega w miłej atmoswerze. Bardzo dziekuje P. Konradowi jest wymagający ale za to bardzo cierpliwy z ogromną wiedzą, nigdy nie bylo problemu z dogadaniem się zawsze mogłam liczyć na jego pomoc, wszystko mi zostało jasno wyjaśnione w pełnym profesjonalizmem tłumaczy do skutku a wszystko to zostało prowadzone w miłej atmoswerze i na luzie ????????. Jestem bardzo zadowolona z czystym sumieniem polecam ta szkole, ŚWIETNY WYBÓR, polecam każdemu ????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.06.2021

Przemysław Walczak

Przemysław Walczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy Evolution zasługuje na 6 gwiazdek! Wykłady z Pawłem wspominam bardzo dobrze. Luźna atmosfera, merytorycznie i konkretnie prowadzone zajęcia. Nic dodać nic ująć. Co do praktyki, miałem zaszczyt jeździć z Panem Januszem. Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Świetnie tłumaczy każdą rzecz związaną z ruchem drogowym, świetnie przygotowuje do egzaminu i ma dużo cierpliwości - przynajmniej do mnie :) Pan Janusz jest fajnym facetem. Wyrozumialy, życzliwy, miły i sympatyczny - ALE też bardzo wymagający (za to jestem bardzo wdzięczny), co prawda nie bije po głowie, tylko potrafi bardzo dobrze wytłumaczyć błędy, które popełniamy i naprawiamy je do odpowiedniego momentu. Dzięki przygotowaniu Pana Janusza egzamin zdałem za 1 razem! Dziękuję całej kadrze OSK Evolution :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.06.2021

Martyna Ławik

Martyna Ławik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy Evolution. Wykłady są prowadzone w sposób prosty i ciekawy. Same jazdy - polecam instruktora Konrada, wesoły, słowny, wprowadza bardzo komfortowa atmosferę podczas kursu, potrafi wytłumaczyć każdą rzecz w taki sposób, aby „,weszła nam w krew” co przynosi to zadziwiające efekty. Motywacja do nauki przychodzi sama :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.06.2021

Marta D .......a ip: 5.173.97.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam tę szkołę. Teoria przedstawiona bardzo rzetelnie - masa praktycznych przykładów, jasny podział na rzeczy ważne i ważniejsze, w dodatku sporo ciekawostek. Jazdy odbywają w przyjemnej atmosferze, a mimo tego instruktorzy nie zapominają uczyć. Jeździłam z kilkoma instruktorami, dzięki czemu poznałam wiele różnych perspektyw i na samym egzaminie przeżywałam mniejszy stres. Super miejsce!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.05.2021

Karolina C ...a ip: 188.147.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam każdemu szkole jazdy „”evolution” wykłady teoretyczne prowadzone są w ciekawy i przyjemny sposób. Co do jazd polecam instruktora Konrada, bardzo cierpliwy, punktualny, potrafi wszystko dokładnie wyjaśnić. Wprowadza świetna atmosferę w samochodzie, przez co z przyjemnością przychodzi się na jazdy z nim. Polecam z całego serca!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.05.2021

Dominika Z ....c ip: 5.173.97.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam każdemu tą szkołę jazdy! Bardzo profesjonalne podejście do kursanta i niesamowicie cierpliwi instruktorzy, a szczególnie Pan Konrad! Swobodna atmosfera i indywidualne podejście- również na plus. Pan Paweł prowadził wykłady bardzo ciekawie i zawsze można było liczyć na wyrozumiałość i pomoc ;) Zdałam egzamin za pierwszym razem, ponieważ byłam świetnie przygotowana dzięki tej szkole!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.04.2021

Łukasz Guźniczak

Łukasz Guźniczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Każdemu mogę szczerze polecić tą szkołę jazdy. Pełen profesjonalizm oraz indywidualne podejście do kursanta. Sam miałem dodatkowe 4 godziny jazd z Panem Januszem. Więcej się nauczyłem podczas tych 4 godzin, niż podczas 30 godzin kursu w mojej szkole jazdy, co pozwoliło mi pozytywnie zdać egzamin praktyczny. Jak dla mnie nie ma lepszej szkoły w Bytomiu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.04.2021

Wojtek Fortuna

Wojtek Fortuna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam tę szkołę jazdy. Wykłady prowadzone w sposób ciekawy i zrozumiały. Serdecznie polecam instruktora Pana Janusza, doświadczony oraz ma dużo cierpliwości. Przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.03.2021

Maja Kucharczyk

Maja Kucharczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Bytomiu! Szczególnie polecam instruktora Konrada z którym jazda odbywała się w bezstresowej i przyjemnej atmosferze.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.03.2021

Emilia Hillmann

Emilia Hillmann
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam tę szkołę jazdy!! Wykłady z Panem Pawłem to czysta przyjemność, zajęcia prowadzone w sposób ciekawy i zrozumiały. Serdecznie polecam instruktora Pana Janusza, doświadczony i bardzo cierpliwy człowiek. Profesjonalnie przekazana wiedza. Przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 16.03.2021

Anna C ....l ip: 85.11.74.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła jazdy! Zajęcia teoretyczne zorganizowane na bardzo wysokim poziomie. Instruktorzy spokojni, cierpliwi z bardzo profesjonalnym podejściem do kursantów. Obawiałam się, że będzie ciężko połączyć pracę, małe dziecko i kurs ale dzięki OSK EVOLUTION, którzy są elastyczni w ustalaniu terminów jazd udało się! Bardzo Wam dziękuję i polecam!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 16.03.2021

Andżelika Czarnocka

Andżelika Czarnocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Bardzo mili instruktorzy, szczególnie Pan Janusz - instruktor z powołania, bardzo cierpliwy oraz pan Pawel prowadzacy zajecia teoretyczne - w sposob fachowy, zawsze doskonale tlumaczacy wszelkie wątpliwosci. Osobom szukajacym instruktora w weekendy polecam pana Piotra

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 06.03.2021

Anna Barcikowska

Anna Barcikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Bytomiu !:) Najlepszy instruktor i wykładowca Pan Paweł , jazdy z nim to czysta przyjemność :) ogromna wiedza instruktora , wspaniała atmosfera podczas jazd oraz cierpliwość do kursanta to klucz do sukcesu . Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.03.2021

Kornelia Tałajczyk

Kornelia Tałajczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cudowna atmosfera, świetni ludzie, przed egzaminem w ogole nie odczuwałam stresu bo czułam się dobrze przygotowana. Instruktorzy mili i zabawni, jednocześnie potrafiący dobrze nauczyć czego trzeba. Polecam instruktora Pana Konrada, jazdy z nim to sama przyjemność, doskonale przygotował mnie do egzaminu praktycznego, atmosfera bardzo przyjacielska. Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w Bytomiu, polecam całym sercem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak