Liczba odwiedzin: 18825 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Nauka Jazdy Alfa

  692 opinie w tym 652 zaufane
Rezerwuj kurs
KUPON RABATOWY
-100

  • Zawiercie
  • Kurs kat. B
-100PLN
2050 1950PLN
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.08.2020

Ewa Chwastek

Ewa Chwastek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, wszystko dobrze wytłumaczone. Wykłady z poczuciem humoru. Polecam jak najbardziej ta szkole jazdy!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.08.2020

Julka Bajkowska

Julka Bajkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemne wykłady oraz jazdy, Pan Sławek bardzo dobrze tłumaczy oraz przekazuje wiedzę. Super szkoła!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.08.2020

Monika Delkowska

Monika Delkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Podejście do kursantów bardzo dobre, atmosfera przyjazna Bardzo polecam!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.07.2020

Daria Malińska

Daria Malińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo, bardzo dobra szkola jazdy. Wykłady szybko i na temat, w bardzo dobrej atmosferze. Prowadzacy wyklady z poczuciem humoru, mozna sie posmiac. Jazdy tez w dobrej atmosferze, wszystko wytłumaczone na spokojonie i cierpliwie. Polecam, warte swojej ceny!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.07.2020

Ala Cholewka

Ala Cholewka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy i miła atmosfera. Serdecznie polecam.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.07.2020

Magdalena Tatar

Magdalena Tatar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursantów, ciekawe wykłady oraz dobra atmosfera. Polecam!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.07.2020

Wiktor Kisielewski

Wiktor Kisielewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniałe podejście do kursanta, dobrze tłumaczone wykłady. Polecam serdecznie!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.07.2020

Martyna Lekston

Martyna Lekston
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Świetne podejście do kursantów i sposób nauki:)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.07.2020

Bartek Jasiak

Bartek Jasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Niesamowite podejście do kursanta a to wszystko w luźnej formie i przyjaznej atmosferze. Jest czas na nauke i żarty, ale gdy w gre wchodzi przygotowanie nas do egzaminu dostajemy koktail informacji, ktore pomoga nam zdobyc upragnione prawko ;) Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.07.2020

Aleksander Popczyk

Aleksander Popczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre nauczanie, miła atmosfera. Polecam serdecznie

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.07.2020

Adam Rogoń

Adam Rogoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.07.2020

Mateusz Trybalski

Mateusz Trybalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobre i spokojne podejscie do kursanta polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.07.2020

Szymon Rzepka

Szymon Rzepka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady, na bardzo wysokim poziomie. Na jazdach przyjemna atmosfera.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.07.2020

Michał Toloch

Michał Toloch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

gorąco Polecam ciekawe wykłady i bardzo miła atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.07.2020

David Kosmala

David Kosmala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.07.2020

Kamila Seremet

Kamila Seremet
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, miła atmosfera i instruktorzy na wysokim poziomie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.07.2020

Kamil Brzeziński

Kamil Brzeziński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra atmosfera oraz dobre podejście do kursanta.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.07.2020

Kaja Nowak

Kaja Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjemna atmosfera, w ciekawy sposób prowadzone wykłady, celny wybór jeśli chodzi o szkołę jazdy !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.07.2020

Patrycja Nowak

Patrycja Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera , profesjonalizm, ciekawe wykłady, POLECAM !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.06.2020

Julia Trzaskacz

Julia Trzaskacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalizm, miła atmosfera i bardzo dobre przygotowanie do egzaminów. Serdecznie polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.06.2020

Hubert Kozicki

Hubert Kozicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalizm, najlepsze przygotowanie i oprócz tego super atmosfera, POLECAM !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.06.2020

Weronika Kadłubek

Weronika Kadłubek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, na jazdach duży profesjonalizm ale przy tym wielka wyrozumiałość dla kursanta . Terminy jazd w krótkich odstępach czasowych. Z czystym sumieniem każdemu polecam tą szkołę jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.06.2020

Julia Gruca

Julia Gruca
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalizm, najlepsze przygotowanie i oprócz tego super atmosfera, serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.06.2020

Izabela Niedźwiedź

Izabela Niedźwiedź
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogólnie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.06.2020

Dorian Bober

Dorian Bober
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera na wykładach. Wszystko dokładnie wytłumaczone, wiele wyniosłem z lekcji. Jazdy też super. Polecam wszystkim którzy zastanawiają się nad tym gdzie zacząć kurs.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.06.2020

Weronika Kita

Weronika Kita
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam całym serduszkiem! Wykłady super,pełen profesjonalizm oraz wspaniała atmosfera!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.06.2020

Szymon Możejko

Szymon Możejko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła i przyjazna atmosfera, polecam.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.06.2020

Piotrek Dudek

Piotrek Dudek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bez zadnych zastrzerzeń

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.05.2020

Kacper Duraj

Kacper Duraj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.05.2020

Kinga Szczerba

Kinga Szczerba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam. Przez caly kurs mozna przejść z usmiechem na ustach wynosząc z niego wszystko co potrzebne do zdania egzaminu ale rowniez umiejętnej jazdy pozniej. Instruktorzy bardzo cierpiliwi, tlumacza tak długo jak trzeba i wszystko jest w miłej atmosferze :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak