MOBIL-auto Nauka Jazdy

 368 opinii w tym 313 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

MOBIL-auto Nauka Jazdy
ul. Niepodległości 14/1
74-320 Barlinek

  • Godziny:
  • Otwarte
  • • Zamknięcie: 18:00

Kontakt

Opis

OŚRODEK SZKOLENIOWY BARLINEK

Na zachodniopomorskim rynku szkół nauki jazdy działamy od 12 lat. Przez ten czas poznaliśmy mocne i słabe strony oraz potrzeby naszych kursantów. Dlatego też otworzyliśmy mobilny ośrodek nauki jazdy, który jest filią szczecińskiego MOBIL auto. Barlinek stwarza znacznie spokojniejsze warunki do nauki i szlifowania techniki jazdy.

Atutem miasta jest z pewnością liczba mieszkańców, która jest niemal 27 razy niższa niż w wojewódzkim Szczecinie. Ponadto nie musisz być naszym kursantem, aby skorzystać z oferty, jaką przygotowaliśmy. Nasza kadra złożona z doświadczonych instruktorów i egzaminatorów prowadzi m.in. ekspresowe kursy na prawo jazdy oraz kursy internetowe. Poza pełno wymiarowym kursem zapewniamy także pojedyncze lekcje doszkalające z techniki jazdy lub pomagające opanować konkretne manewry.

Kursy odbywają się od poniedziałku do piątku lub w weekendy. Udostępniamy jazdy samochodami z manualną skrzynią biegów oraz automatyczną. Specjalnie dla Was zakupiliśmy nowiutkiego FIATA PUNTO identycznego jak na egzaminie w Barlinku.

WCZASY Z PRAWEM JAZDY W BARLIKNU

„Wczasy z prawem jazdy z MOBILauto” w Barlinku to oferta dla osób, które chcą w szybkim czasie zdać prawo jazdy i przy okazji odpocząć od dnia codziennego. Oferowany przez nas apartament znajduje się w samym centrum Barlinka, w odległości 300 m od placu egzaminacyjnego i punktu, w którym rozpoczynamy jazdy. Dzięki temu w niezwykle krótkim czasie mogą Państwo dotrzeć na szkolenia, a zaoszczędzone chwile przeznaczyć na relaks w otoczeniu barlineckiej przyrody, uliczek, kawiarni i restauracji.

Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Niepodległości 14/1, 70-412 Szczecin

tel: 732582582;796396396;914223326

Szczecin

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Automat, Ekspresowy

4300 zł

codziennie

ul. Niepodległości 14/1

WIĘCEJ SZYBKIE KURSY JAZDY I KURSY VIP

Ofertę nauki jazdy dostosowujemy do możliwości i ilości czasu, jaką dysponują nasi kandydaci na kierowców. Uczymy dorosłych oraz uczniów, dlatego też nasza elastyczna oferta szkoleniowa obejmuje różne warianty, tak aby każdy mógł uczestniczyć w szkoleniu w komfortowym dla siebie czasie. W pakiecie kursów mamy:

ekspresowe kursy na prawo jazdy
rozszerzone kursy jazdy
kursy VIP — kursy w nietypowych godzinach

Szkolenia prowadzimy w dwóch formach, z których krótsza trwa tylko 15 dni. W tym czasie otrzymujesz kompletną wiedzę z obowiązującego zakresu oraz odbywasz przepisową liczbę jazd. To również idealna propozycja dla osób, które potrzebują szkolenia po zabraniu prawo jazdy.

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Automat, Ekspresowy, Weekendowy, Raty własne, Raty bank, Popołudniowy, Indywidualny

5500 zł

codziennie

ul. Niepodległości 14/1

WIĘCEJ "WAKACJE Z PRAWEM JAZDY W BARLINKU - NOWOŚĆ ! "
KURS EXPRESOWY w 12 DNI + ZAKWATEROWANIE !!!


W ciągu 12 dni odbędziesz profesjonalny kurs prawa jazdy kat. B pod okiem byłego egzaminatora, a zdobyte doświadczenie zaowocuje wysoką zdawalnością i znakomitym przygotowaniem do samodzielnej jazdy własnym pojazdem.
Jest to nowatorski, a zarazem jedyny taki pomysł w Barlinku łączący aktywny wypoczynek i możliwość uzyskania w tak krótkim czasie wymarzonego prawa jazdy.

Oferowany przez nas apartament znajduje się w samym centrum Barlinka, w odległości 300 m od placu egzaminacyjnego i punktu, w którym rozpoczynamy jazdy. Dzięki temu w niezwykle krótkim czasie mogą Państwo dotrzeć na szkolenia, a zaoszczędzone chwile przeznaczyć na relaks w otoczeniu barlineckiej przyrody, uliczek, kawiarni i restauracji.

"Wakacje z prawem jazdy" cieszą się coraz większym powodzeniem wśród naszych klientów. Istnieje możliwość ustalenia z wyprzedzeniem indywidualnego planu pobytu. Zajęcia praktyczne odbywają się na samochodach marki Fiat Punto z manualną skrzynią biegów oraz Toyota CH-R i Peuegot 206cc z automatyczną skrzynią - takimi samymi jak na egzaminie państwowym.

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Automat

3600 zł

codziennie

ul. Niepodległości 14/1

WIĘCEJ Kurs teoretyczny LIVE za pomocą platformy internetowej oraz 30h jazd praktycznych.
Rabat dla uczniów oraz studentów: 100.00zł

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Jazdy doszkalające:
W tygodniu:
140.00zł/godz

Sobota, niedziela, świata
150.00zł/1godz

Zapisy na jazdy doszkalające:
https://mobil-auto.pl/ZapisyNaJazdy

cena za pakiet: 140 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Tobiasz Prusiak

Tobiasz Prusiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolony z wyboru tej szkoły. Świetna atmosfera, wykłady z teorii przeprowadzone w profesjonalny sposób przez Internet, przy których nie ma mowy o nudzie. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Oczywiście teoria jak i również egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Adrianna Zalewska

Adrianna Zalewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Barlinku, a nawet może i na świecie :) polecam wszystkim z czystym sercem, instruktorzy są cierpliwi, krótkie oczekiwanie na jazdy i bardzo dobry kontakt z biurem. Egzamin zdany za pierwszym razem :) ocena 5 to stanowczo za mało.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Adrian Kobyłka

Adrian Kobyłka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.05.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna szkoła, wysokie wymagania odnośnie kursantów, ale o to przecież chodzi :) egzamin staje się tylko formalnością. Na plus także możliwość podwózki kursantów ze Szczecina do Barlinka z dojeżdżającym tam instruktorem bez żadnych dodatkowych kosztów :O !

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Tomasz Stolarczyk

Tomasz Stolarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.05.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem POLECAM "MOBILAUTO"!!!!! Najlepsza szkoła na jaką mogłam trafić !!!! Bezstresowe i profesjonalne podejście wszystkich instruktorów do kursantów , to niewątpliwie klucz do sukcesu przyszłych kierowców. Zajęcia teoretyczne prowadzone przez Internet przekazywane w bardzo ciekawej formie, to zdecydowanie dodatkowy atut szkoły - nauka w domu i przyjazd do Barlinka tylko na jazdy .

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Michał Leszczyński

Michał Leszczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.05.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dobra szkoła, serdecznie polecam Pana Marka, z którym miałem okazje pojeździć tylko 6 godzinki, a to dlatego, że znakomicie przygotował mnie do egzaminu. Po dłuższej przerwie, którą musiałem zrobić ze względów zdrowotnych, Pan Marek w ciągu tych 6 godzin nadrobił ze mną wszystkie zaległości i nauczył wielu nowych rzeczy. Na termin jazd nie trzeba czekać długo, co jest zdecydowanie na plus :)

+ Zaletydobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Tadeusz Kamola

Tadeusz Kamola
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.05.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Robiłem kurs w pewnej szkole w Stargardzie.. Niestety to był błąd życia.. Połowa jazd spędzona na dojazdach drogami szybkiego ruchu. Po barlinku? Może z 6 godzin. Zabrałem dokumenty i zapisałem się do MOBILauto. Nie musiałem robić całego kursu od początku, a jedynie jego kontynuację. Zdecydowałem się na mobilauto nie tylko dlatego, że oferują zakwaterowanie na czas pobytu, a dlatego, że to są naprawdę wyśmienici ludzie, znający się swojej robocie. W ciągu kilku godzin udało wyszkolić się mnie (niełatwego człowieka, aby zdał egzamin za pierwszym razem!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Agata Koteras

Agata Koteras
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.05.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam serdecznie, kilka h uzupełniających w tej szkole, że zdałam egzamin za pierwszym razem w Barlinku.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Borys Bogucki

Borys Bogucki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Piszę tę opinię na po od razu po zdanym egz - dzisiaj rano zdałem (za pierwszym razem!) praktyczny egzamin państwowy :) Od początku byłem bardzo zadowolony przebiegiem kursu, dopasowanym pod kursanta, elastycznością godzin jazd i zajęć. Bardzo szanuję możliwością umawianiem się na jazdy poprzez stronę o dowolnej porze dnia (nie zawsze mam czas wisieć na słuchawce). W trakcie kursu trafiłem na panią Grażynę, która ma indywidualne podejście do kursanta i udało jej się od pierwszego spotkania opanować mój strach przed jazdą. Szczerze polecam wszystkim, którzy jeszcze są niezdecydowani!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Paulina Ludowska

Paulina Ludowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.05.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Znalazłam informajcę w internecie, że zzkoła jako nie liczna oferuje podstawienie samochodu z automatyczną skrzynią biegów na egzamin. Po krótkim namyslę zadzwoniłam do MOBILauto i pomogli mi sprawnie umówić się na egzamin, a także wysłali wszelkie niezbędne dokumenty do WORD w moim imieniu. Dobra organizacja i kontakt profesjonalny kontakt z biurem. Egzamin zdany za 1 na wypożyczonym aucie :)

+ Zaletyprofesjonalizm
- Wadybrak
Wiktoria Andżejewska

Wiktoria Andżejewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.05.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Zabrałam papiery z WORD Gorzów i nie żałuję,W szkole, gdzie robiłam kurs nawet nie pokazali mi jak otworzyć maskę w samochodzie, a o ruszaniu na wzniesieniu z hamulca ręcznego i parkowaniu nawet nie wspomnę..... Na szczęście natrafiłam na MOBILAUTO w Barlinku............. W kilka spotkań udało nam się nadrobić to czego brakowało mi do zdania egzaminu...

+ Zaletydobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jagoda Duczkowska

Jagoda Duczkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

POLECAM BARDZO Prawo jazdy zrobione w niecałe 3 tygodnie trybem ekspresowym i zdane za pierwszym razem! Na co dzień mieszkam za granicą i nie byłabym w stanie co dziennie dojeżdżać tak ogromnej liczby kilometrów na jazdy. O zdawaniu egzaminu w mieście z tramwajami nawet nie wspomnę. Przypadkowo dowiedziałam się z reklamy w internecie, że organizowane są wczasy z prawem jazdy z noclegiem. Oferta idealna dla mnie, czyli dla osoby, która woli oderwać się na jakiś czas od życia codziennego i skupić się tylko na kursie. Nie wierzyłam, że w tak krótkim czasie można wszystko ogarnąć! Jedynym warunkiem oczywiście był przyjazd już ze zdanym egzaminem teoretycznym, do którego i tak się uczyłam jeszcze w domu z materiałów przesłanych mi przez szkołę. MOBILAUTO 10/10.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Teresa Tarczyńska

Teresa Tarczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.05.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna szkoła jazdy. Wykupiłam co prawda tylko kilka godzin doszkalających ale uważam, że więcej wyniosłam z tych zajęć niż z kursu podstawowego w poprzedniej szkole. Egzamin wkońcu zdany dzięki szybko wyłapanym i poprawionym błędom i nawykom, których nauczyłam się na poprzednim kursie.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Katarzyna Piwko

Katarzyna Piwko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.05.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo profesjonalne podejście do kursanta oraz świetne przygotowania do egzaminu. Przydatne wskazówki Pani Oli oraz jej anielska cierpliwość dzięki którym udało się zdać bezproblemowo egzamin na prawo jazdy w Barlinku.

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność
- Wadybrak
Marcin Wojtaszek

Marcin Wojtaszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.05.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Fantastyczni instruktorzy z poczuciem humoru oraz dużą dawką cierpliwości. Zdecydowałem na kilka godzin doszkalających się po przeczytaniu wielu pozytywnych komentarzy i nie zawiodłem się. Polecam bardzo.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Katarzyna Piwko

Katarzyna Piwko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.05.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

przygotowanie do egzaminu i do samodzielnej jazdy w przyszłości na najwyższym poziomie, zdecydowanie będę polecał, egzamin wkońcu zdany po kilku nieudanych próbach w szczecinie...

+ Zaletydobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magda Sobczuk

Magda Sobczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.05.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam bardzo P. Grażynkę i ogólnie całą szkołę MOBILAUTO!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Andżelika Szuman

Andżelika Szuman
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.05.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wspaniali instruktorzy z wieloletnim doświadczeniem, szybkie terminy na jazdy doszkalające i mega atrakcyjne ceny! Wykupione kilka godzin i bardzo dobrze w tym czasie przygotowali mnie do egzaminu, który udało mi się bardzo szybko zdać!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Antek Burdziak

Antek Burdziak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.04.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam wszystkim :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra organizacja, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Marika Dawczyńska

Marika Dawczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.04.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy do której mogłam trafić, niesamowicie kompetentni i sympatyczni instruktorzy. Polecam serdecznie każdemu, kto chce nauczyć się dobrze i pewnie jeździć, a nie ze strachem podchodzić do samochodu.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Matylda Nowelczyk

Matylda Nowelczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.04.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dobra szkoła jazdy,a nawet najlepsza w Barlinku, szczególnie instruktorka Grażyna. Dużą zaletą tej szkoły jest możliwość zdawania egzaminu autem z automatyczną skrzynią biegów, w którym się ćwiczyło. Serdecznie polecam każdemu!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Marysia Góralska

Marysia Góralska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.04.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Ogromne podziękowania dla p. aleksandry za cierpliwość za poświęcony czas za pełen profesjonalizm. Dzięki niej przełamałam swój strach. Trasy egzaminacyjne przećwiczone doskonale, każdym razem z wielkim wsparciem teoretycznym i praktycznym. Ogromna cierpliwość i wyrozumiałość.

+ Zaletydobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dorota Bereczyńska

Dorota Bereczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.04.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo miła atmosfera tworzona przez świetnych ludzi. Instruktorzy są bardzo cierpliwi i przyjaźnie nastawieni ????

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Basia Larczyk

Basia Larczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy MOBILAUTO! Jazdy z Panem Piotrkiem zawsze przebiegały w miłej atmosferze, a wiedza była przekazywana w sposób zrozumiały, dzięki czemu czuje się pewnie za kierownicą i udało mi się zdać egzamin za drugim razem!!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Ewelina Żelkowska

Ewelina Żelkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.04.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Elastyczny grafik dopasowany do kursanta, przemiła atmosfera i cudowni instruktorzy. Mieszkanie, które mieliśmy na czas pobytu bardzo przytulne i wyposażone w niezbędne rzeczy. Jak dla mnie super!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Agnieszka Falbańska

Agnieszka Falbańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.04.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła do nauki w Barlinku. Super atmosfera i świetni instruktorzy. Trasy egzaminacyjne cwiczone do skutku, dodatkowo tłumaczony każdy błąd w sposób zrozumiały dla każdego. Serdecznie polecam MOBILAUTO.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra organizacja, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Daniel Boraszek

Daniel Boraszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w mieście bez dwóch zdań! ???? Świetna i niepowtarzalna atmosfera od pierwszych chwil jak trafisz do biura. Indywidualne podejście do każdego kursanta. Egzamin zdany za pierwszym razem!!!! Polecam, polecam, polecam!!!!!!!????

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Arek Świtała

Arek Świtała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.04.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła i wspaniali instruktorzy! Zero stresu, bardzo przyjemna atmosfera, potrafią przygotować od totalnego zera. Bardzo miło wspominam jazdy. Wszystkim zastanawiającym się na wyborem szkoły z czystym sercem polecam Mobil Auto !!!

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Adrian Bęczycki

Adrian Bęczycki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super spędzony czas w Barlinku na "wczasach". Mieszkanie przytulne, w którym mieszkałem na czas pobytu w pełni wyposażone, blisko do wordu i na jazdy. W pełni polecam kurs ekspresowy w 12 dni.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Krystian Olczyński

Krystian Olczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.04.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dziękuję!!!Dzis zdałem egzamin????za pierwszy razem!!???? Najlepsza szkoła w Barlinku! Polecam z całego serca jazdy doszkalające z panią egzaminator. Pozdrawiam!

+ Zaletyprofesjonalizm
- Wadybrak
Paweł Marczewski

Paweł Marczewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.04.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wybór tej szkoły to strzał w dziesiątkę! Wykupiłem 10h jazd doszkalających po rocznej przerwie i dzisiaj udało się zdać egzamin za pierwszym razem :) Rzetelna wiedza i super podejście do kursanta to cechy charakterystyczne uczących tam instruktorów. Gorąco polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”
- Wadybrak