Liczba odwiedzin: 22546 Jesteś właścicielem tej szkoły?

"LIDER" Wiesław Król

  581 opinii w tym 449 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.06.2020

Maks Socha

Maks Socha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, miła atmosfera, bezstresowa jazda polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.02.2020

Oliwia Zima

Oliwia Zima
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, cierpliwi instruktorzy, którzy potrafią w jasny i klarowny sposób przekazać wiedzę- serdecznie polecam :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.02.2020

Weronika Chęciek

Weronika Chęciek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mili, cierpliwi, doświadczeni instruktorzy, świetne przygotowanie do egzaminu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.02.2020

Wiktoria Jałmużna

Wiktoria Jałmużna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybrałam szkołę z polecenia, nie zawiodłam się. Instruktorzy najlepsi pod słońcem. Polecam z całego serduszka ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.02.2020

Zuzanna Chodak

Zuzanna Chodak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serduszka! Mili, wykwalifikowani oraz bardzo cierpliwi instruktorzy oraz zawsze super atmosfera !!

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.02.2020

Jakub Birówka

Jakub Birówka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, profesjonalni instruktorzy, którzy przekazują wiedzę w prosty i zrozumiały sposób. Poza tym bardzo dobra organizacja, bezproblemowe ustalanie godzin i świetne przygotowanie do egzaminu. Serdecznie polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.02.2020

Dariusz Cesarz

Dariusz Cesarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam super atmosfera wszystko dobrze wytłumaczone

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.02.2020

Weronika Krowiak

Weronika Krowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Według mnie najlepsza szkoła jaką mogłam wybrać! Instruktorzy z ogromną cierpliwością przekazują wiedzę i robią to w jak najlepszy sposób. Atmosfera była zawsze świetna.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2020

Wiktor Guzek

Wiktor Guzek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam , profesjonalni ,wykwalifikowani i mili instruktorzy , wszystko dobrze wytłumaczone.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.02.2020

Sylwia Rudnicka

Sylwia Rudnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła polecam naprawde wszystkim super atmosfera instruktorzy wszystko dokładnie i jasno tłumaczą. Egzaminy zdane za pierwszym razem !! Wyklady też są bardzo fajnie prowadzone stan samochodów też super. Ogólnie rzecz biorąc same plusy jak bym miala drugi raz wybierać nawet bym się nie zastanawiała wybrałabym tak samo.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.01.2020

Monika Kot

Monika Kot
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy !! Obydwa egzaminy zdane za pierwszym razem , instruktorzy przeeesympatyczni i nauczą jak trzeba , nauka bezstresowa i przyjemna , POLECAM GORĄCO !!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 30.01.2020

Szymon Pszeniczny

Szymon Pszeniczny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cierpliwi, wyrozumiali instruktorzy i bardzo dobre przygotowanie do egzaminów. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2020

Piotr Gruszka

Piotr Gruszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełny profesjonalizm, wykwalifikowani, mili instruktorzy z dużą wiedzą i umiejętnościami, idealny stan techniczny pojazdów, interesujące wykłady, dobre podejście do każdego kursanta a co najważniejsze świetne przygotowanie do egzaminów. Według mnie najlepsza szkoła jazdy w okolicy którą serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2020

Klaudia Wojnarowska

Klaudia Wojnarowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Profesjonalne podejście do kursantów, świetna amosfera!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.01.2020

Paweł Betleja

Paweł Betleja
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do kursanta, wszystko dobrze wytłumaczone. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.01.2020

Magda Kulig

Magda Kulig
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ! Bardzo dobre przygotowanie do egzaminów.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.01.2020

Kamil Sikora

Kamil Sikora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.01.2020

Sylwia Fąfara

Sylwia Fąfara
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniałe podejście do kursantów , a co najważniejsze duża cierpliwość i zaangażowanie w naszą naukę.Świetna atmosfera nie tylko na wykładach ale również na jazdach.Polecam wszystkim z całego serduszka

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 21.01.2020

Mateusz Skiba

Mateusz Skiba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

polecam szkole lider Wiesław król bardzo dobre podejście do ucznia profesjonalna nauka polecam gorąco

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.01.2020

Dominik Marecki

Dominik Marecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 16.01.2020

Popek Szczypta

Popek Szczypta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mila atmosfera i ludzie

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.01.2020

Wiktoria Chajec

Wiktoria Chajec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Najlepsza szkoła jazdy!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.01.2020

Barbara Tenczar

Barbara Tenczar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła serdecznie polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 13.01.2020

Natalia Przywara

Natalia Przywara
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę polecam tą szkołę jazdy nie tylko ze względu na dobrą cenę ale także miłą atmosferę i wspaniałych instruktorów. Najlepsza szkoła jazdy w powiecie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.01.2020

Kamila Paśko

Kamila Paśko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, najlepsza szkoła!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.01.2020

Filip Ignaś

Filip Ignaś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim, naprawdę świetna atmosfera podczas jazd jak i wykładów oraz profesjonalne podejście instruktorów!! Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w powiecie

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.12.2019

Natalia Pas

Natalia Pas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100procentach.. Jestem bardzo zadowolona z tej szkoly..Panowie uczą na Medal..Będę każdemu polecać ta szkole !:)!!!!Pozatym bardzo mila atmosfera..Pozdrawiam i zachecam wszystkich, którzy mają zamiar zapisac się do tej szkoły.. Pozdrawiam też instruktorów jesteście wielcy i potraficie wykonać swoją prace na złoty medal!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.12.2019

Adam Godek

Adam Godek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w okolicy polecam z całego serca

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.12.2019

Klaudiusz Pieprzak

Klaudiusz Pieprzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2019

Klaudia Błoniarz

Klaudia Błoniarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, świetna atmosfera, wiedza przekazana w jak najlepszy sposób. Polecam gorąco.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak