OSK KOWAL (264)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.01.2023

EWA K ......K ip: 91.237.86.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

OSK KOWAL najlepsza szkoła jazdy w powiecie chrzanowskim. Pani Asia super instruktor, wszystko fachowo wytłumaczone, PEŁNY PROFESJONALIZM.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.12.2022

Piotr D ...... ip: 5.173.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna postawa instrukora, wszystko jasno i dokładnie wytłumaczone.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.12.2022

Sylwia Ślusarczyk

Sylwia Ślusarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam OSK Kowal. Profesjonalizm pana Grzegorza doprowadził mnie do zdanego egzaminu teoretycznego jak i praktycznego za pierwszym razem. Wykłady prowadzone rzeczowo i konkretnie. Jazda samochodem bez stresu, instruktor wymagający, pomocny i bardzo miły. Polecam wszystkim, którzy mają jeszcze jakiekolwiek wątpliwości :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.12.2022

Julia N .......c ip: 5.173.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam, pełny profesjonalizm i bardzo przyjemna atmosfera :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.09.2022

Aleksandra M .... ip: 46.134.77.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serca!! Pełny profesjonalizm i super podejście do klienta,wytłumaczone wszystko od a do z

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.08.2022

Karolina Żet

Karolina Żet
Opinia zweryfikowana przez Facebook

POLECAM! Podejście do kursanta, sympatyczna atmosfera, organizacja i stan samochodów na najwyższym poziomie. Kurs w OSK KOWAL to taki, który miło się wspomina i za którym się tęskni !!!! Asia, Adam, Artur, Grzegorz jeszcze raz bardzo Wam dziękuję i do zobaczenia na drodze !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.08.2022

Asia P ......a ip: 91.237.86.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdane za 1 razem :) super instruktorzy, szczególnie Pani Asia. Polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.08.2022

Karolina Duszyk

Karolina Duszyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ośrodek OSK Kowal , na naukach doszkalajacych było to kilka spotkań Pani Asia przekazała mi tyle przydatnej wiedzy ,której nie uzyskałam w innym ośrodku . Miła atmosfera i indywidualne podejście do kursanta to duży plus ! Mobilizacja Pani Asi pozwoliła mi osiągnąć cel !

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.07.2022

Agnieszka K K. ip: 91.246.213.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam OSK Kowal. W szczególności chciałam polecić Panią Asię. Jej profesjonalizm, cierpliwość, wyrozumiałość oraz motywacja i dodawanie wiary na każdym etapie szkolenia pozwoliły mi osiągnąć wymarzony cel. Lekcje podczas jazdy zawsze przebiegały w przyjemnej i bezstresowej atmosferze. Serdeczne podziękowania kieruję również do Pana Grzegorza za przygotowanie do egzaminu i mobilizowanie mnie do działania .OSK Kowal będę polecać każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.07.2022

Daria Przytulska

Daria Przytulska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam,bardzo profesjonalne podejście wszystko wytłumaczone w prosty sposób. Pan Grzegorz pełna profeska !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.07.2022

Monika L ....... ip: 31.0.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dzięki OSK Kowal zdałam prawo jazdy! Po latach nieudanych prób, trafiłam do Najlepszego ośrodka gdzie zostałam przygotowana do egzaminu. Profesjonalnie, bez stresu, z rewelacyjnym podejściem do kursanta. Jazdy z Panią Asia to sama przyjemność,duzo cierpliwości i przyjazna atmosfera. Odczarowała mój strach przed,, łukiem,, polecam z całego serca. Jeśli chcesz zdać egzamin, albo doszkolić się to tylko OSK Kowal!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.06.2022

An Mi

An Mi
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Panią Asie instruktorke pelen profesjonalizm bardzo pomogla mi zdac egzamin a wszczegolnosci opanowac plac z czym mialem ogromny problem Dzekuje i naprawde polecam ANTEK

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 15.06.2022

Weronika Kramarczyk

Weronika Kramarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera na wykładach, bardzo dobre podejście instruktorów na jazdach, szczególnie Pani Asi którą serdecznie pozdrawiam. Profesjonalne ale też luźne podejście Pana Grzegorza w trakcie całego kursu. Same dobre opinie na temat OSK Kowal sprawdziły się w praktyce ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.06.2022

Gabriela Kasprzyk

Gabriela Kasprzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę. Profesjonalne podejście do kursantów. Doceniam też świetną jakość wykładów, z których można było wyciągnąć sporo przydatnej wiedzy. Instruktorom naprawdę zależy na nauce jazdy, a nie tylko na zdaniu egzaminu. Bardzo miło wspominam jazdy z każdym z trzech instruktorów - z p. Markiem, z p. Grzegorzem i p. Asią.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 03.06.2022

A. G .......k ip: 93.159.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dzięki nim dokonałam tego, co wydawało się w moim wykonaniu niemożliwe... Asia i Marek to fantastyczni instruktorzy, ich pokłady cierpliwości są nie do wyczerpania. Miła i przyjemna atmosfera. Właściciel Grzegorz to również cierpliwy i pozytywny człowiek. Bardzo Wam dziękuję! ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.04.2022

Monika Krupa-Matoga

Monika Krupa-Matoga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście instruktora, wiedza przekazana w sposob prosty i zrozumiały co przełożyło się na pozytywny wyniki egzaminu. Bardzo polecam tą szkołę jazdy, a szczególnie Pana Grzegorza i Artura. Dziękuję i pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.04.2022

Julia Jeleń

Julia Jeleń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, bardzo dużo nowej i przydatnej wiedzy! Polecam każdemu!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 20.03.2022

Esemce Eerka

Esemce Eerka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Grzegorz podchodzi do sprawy bardzo profesjonalnie , świetna atmosfera i doskonałe przygotowanie, co owocuje na egzaminie , polecam .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.03.2022

Grazynka K K. ip: 83.28.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super podejscie. 100 procent przygotowania.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.02.2022

Alicja Wi

Alicja Wi
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super, polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.02.2022

Jolanta R ......... ip: 83.28.234.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam wszystkim osk kowal ponieważ jest mila atmosfera fajne podejście do kursanta i najważniejsze egzamin zdany chociaż za drugim razem ale najważniejsze że zdany . Polecam w 100% .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.02.2022

Oliwia Łabuzek

Oliwia Łabuzek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

pełna profeska, mili i cierpliwi instruktorzy :) super podejście do kursantów!! Polecam z całego serca OSK Kowal

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.02.2022

Ewa S .....r ip: 5.184.249.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam! Po kilkuletniej przerwie zdecydowałam się na jazdy doszkalające w OSK Kowal i jestem bardzo zadowolona. Jeździłam z panią Asią - bezstresowa atmosfera, cierpliwość, elastyczny grafik i wszystko dokładnie, logicznie wyjaśnione. Od samego początku pomogła mi pokonać stres związany z prowadzeniem samochodu po długiej przerwie, a na kolejne lekcje szłam z przyjemnością. Super przygotowanie do egzaminu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.02.2022

Justyna Jura

Justyna Jura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko super. Przede wszystkim cierpliwi instruktorzy nawet do tych trudnych uczniów :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.01.2022

Agnieszka K ...a ip: 77.119.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Atmosfera w trakcie kursu sprzyjała szybkiej i bezstresowej nauce :) Wszyscy instruktorzy, z którymi jeździłam dawali celne wskazówki i rady, które umożliwiały szybki progres i zrozumienie najtrudniejszych manewrów. Część teoretyczną zaliczyłam w formie e-learningu, którą mogę polecić. Ilość materiałów wystarcza, żeby teorię opanować samemu i zdać egzamin bez problemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 03.01.2022

Paulina Korpacka

Paulina Korpacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bradzo miła atmosfera podczas jazdy, mało problemów z dostosowaniem się do kursanta. Można naprawdę szybko ogarnąć.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 02.01.2022

Emilia Mądrzyk

Emilia Mądrzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę jazdy za bardzo dobrze przekazywaną wiedzę teoretyczną. Podczas części praktycznej - miła atmosfera, cierpliwość do kursanta i bardzo dobre przygotowanie do egzaminu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 02.01.2022

Agata O .......... ip: 188.147.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serca , kiedyś uslyszlam w życiu wracaj zawsze do ludzi którzy nie obniżają Ci poprzeczki i to słowa najlepiej oddają sens i naukę jazdy u Grzegorza i jego szkole . Upór swój własny ale i motywacja ze strony Grzesia powodują ze nie ma tu innej drogi niz dotarcie do mety czyli zdania egzaminu, auta sprawne , w czasie jazd wszystko dokładnie wyjaśnione i przedewszystkim ta cierpliwość ze strony Grzegorza jest gwarancja sukcesu ! Polecam

Plusy

dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.12.2021

Damian Mendyk

Damian Mendyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza nauka jazdy! Pan Grzegorz instruktor z powołania.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.11.2021

Maja Wcisło

Maja Wcisło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Profesjonalne podejście do kursanta, szczegółowo przekazywana wiedza. Świetne przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak