KOWAL (222)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.01.2021

Karolina Dzikowska

Karolina Dzikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, super ekipa, owocna nauka oraz miła atmosfera.

Plusy

elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.12.2020

Weronika Skowron

Weronika Skowron
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo gorąco będę polecać wszystkim zastanawiającym się nad wyborem odpowiedniej szkoły jazdy. OSK Kowal to najlepszy wybór. Kurs przebiegł bardzo sprawnie i efektywnie, szkolenie wspominam bardzo miło, cały kurs przeprowadzony został na bardzo wysokim poziomie. Zostałam profesjonalnie przygotowana do egzaminów i udało mi się zdać za pierwszym razem! Załoga świetna, z odpowiednim podejściem do kursanta. Polecam bardzo!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.12.2020

Anna Pater-Sojka

Anna Pater-Sojka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! Teoria wyłożona w sposób profesjonalny! Kurs ciekawy i z chęcią się na niego uczęszcza. Wiedza, doświadczenie i ogromne serce jakie wkładają instruktorzy w naukę kursantów owocuje perfekcyjnym przygotowaniem do egzaminu, który jest potem tylko formalnością. Będę Was wszystkim polecać. Dziękuję!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.12.2020

Angelika Hajda

Angelika Hajda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z czystym sumieniem szkołę KOWAL KUŹNIA KIEROWCÓW!!!! Asia- człowiek o złotym sercu !!!!wszystko na spokojnie wytłumaczyła ???? POLECAM KAŻDEMU!!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 10.12.2020

Natalia D .......a ip: 37.248.179.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam szkołę KOWAL KUŹNIA KIEROWCÓW za bardzo profesjonalne prowadzenie zajęć, miłą atmosferę, indywidualne podejście do kursanta, cierpliwość i pozytywne nastawienie. Instruktorzy są sympatyczni a wykłady są prowadzone w ciekawy i interesujący sposób. Polecam i bardzo dziękuję za naukę

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 01.12.2020

Ewelina Głownia

Ewelina Głownia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady są prowadzone w ciekawy i zachęcający do jazdy sposób. Dzięki temu nie ma czasu na nudę i odliczanie minut do końca. Instruktorzy mają dobre podejście do kursantów, dzielą się wiedzą oraz doświadczeniem ze spokojem i cierpliwością. Szkoła oferuje pełny profesjonalizm. Polecam wszystkim :))

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.11.2020

Rafał Paliwoda

Rafał Paliwoda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła naprawdę na wysokim poziomie, instruktorzy mili, z dobrym podejściem, oraz wysokim zapleczem merytorycznym. Przez cały czas trwania kursu można było wiele wynieść. Szkoła jak najbardziej godna polecenia :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 03.11.2020

Daria Niechwiej

Daria Niechwiej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam!!! Miła atmosfera i indywidualne podejście, profesjonalni i cierpliwi instruktorzy, którzy wszystko bardzo dobrze i spokojnie wytłumaczą nawet po 100 razy oraz przygotują do egzaminu i w Oświęcimiu i w Tychach !!!! Wykłady teoretyczne też bardzo dobrze prowadzone z historiami z życia! Polecam i pozdrawiam !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.10.2020

Ewa C ........a ip: 31.0.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam szkołę jazdy KOWAL, bardzo mili instruktorzy, którzy dobrze uczą i mają super podejście do zdających

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.10.2020

Zofia Żak

Zofia Żak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w okolicy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.09.2020

Monika Mathea

Monika Mathea
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli chcesz szybko zdobyć prawo jazdy polecam tylko Kowala! Precyzja, cierpliwość, niesamowita wiedza przekazana w ciekawy sposób pozwolą Ci uzyskać odpowiednie umiejętności i nabyć pewności siebie, a egzamin będzie przyjemnością i zaowocuje zdobyciem prawka. Polecam i dziękuję :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.09.2020

Kami La

Kami La
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam szkołę KOWAL KUŹNIA KIEROWCÓW- przede wszystkim za: -punktualne umawianie się na lekcje jazdy -cierpliwość do kursanta -spokojne tłumaczenie -zrozumiały przekaz praktycznej wiedzy -szybkie wolne terminy -skrupulstność w prawianiu błędów RAZ JESZCZE GORĄCO POLECAM TĘ SZKOŁĘ WSZYSTKIM PRZYSZŁYM ZDAJĄCYM!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.09.2020

Agnieszka Abram

Agnieszka Abram
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsi instruktorzy, najlepsza szkoła, profesjonalne i indywidualne podejście do kursantów, z całego serca polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2020

Bartosz Ostrowski

Bartosz Ostrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pierwszej klasy kurs, bardzo miła atmosfera, pozytywne nastawienie instruktorów Polecam serdecznie!!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2020

Sara Owsianowska

Sara Owsianowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Styl nauki idealny. Teoria prowadzona rzetelnie, historie z " życia wzięte" opowiadane na kursie pozwalały na dokładne zobrazowanie i zapamiętanie trudnych zagadnień. Technika jazdy tłumaczona od podstaw, zasady ruchu drogowego uzasadniane konkretnymi argumentami i przykładami. Pani Joanna ze spokojem który jest jej domenom tłumaczy błędy i nowe zagadnienia w pełni rozumiejąc kursanta w nowej sytuacji w której się znalazł. Pan Grzegorz zwraca uwagę na najdrobniejsze błędy, których szlifowanie pozwala zdać kurs ( w moim przypadku ) za pierwszym razem! Gorąco polecam ♥️

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.07.2020

Kamila Cichon

Kamila Cichon
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę " Kowal kuźnia kierowców" wykłady pan Grzegorz co tu dużo się rozpisywać sztos !!i oczywiście instruktor Sławciu ( ogarnąć nie ogarnięta blondynę!!) . Pozdrawiam i szerokości wszystkim życzę ❤️

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.07.2020

Dominika Kiszka

Dominika Kiszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy. Instruktorzy sympatyczni, do pogadania. Bardzo polecam! :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.07.2020

Wiktor Sowa

Wiktor Sowa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam ???? bardzo fajna szkoła egzaminacyjna i bardzo sympatyczni instruktorzy. Dziękuję Panie Grzegorzu za ostatnią jazdę przed egzaminem myślę że dała mi naprawdę bardzo dużo do zdania egzaminu ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.07.2020

Konrad Krupa

Konrad Krupa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Gorąco! Wspaniała atmosfera, pełen profesjonalizm.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.06.2020

Zuza Waliczek

Zuza Waliczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła na najwyższym poziomie, której wizytówką jest profesjonalizm. Pani instruktor Asia, posiada ogromną wiedzę, cierpliwość i pomaga przejść spokojnie kursantowi przez całą drogę aż do egzaminu. Jak prawo jazdy to tylko OSK Kowal!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.06.2020

Michał J ...k ip: 83.4.113.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jak najbardziej polecam! Cały kurs odbył się na spokojnie, wykłady ciekawe, instruktorzy bardzo cierpliwi, wyrozumiali i świetnie przekazują umiejętności.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.06.2020

Natalia Dudek

Natalia Dudek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ten ośrodek. Kursantowi podczas jazd towarzyszy cierpliwość i spokój instruktorów, nawet w najbardziej stresujących dla młodego kierowcy sytuacjach. Wszystkie błędy i niepokoje wyjaśniane są na bieżąco oraz ćwiczone, aby w przyszłości ich nie popełniać. Wszelakie braki umiejętności zostają bardzo szybko nadrobione. Przyjazna i luźna atmosfera podczas jazdy każdemu pomoże w lepszym poznaniu techniki jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.06.2020

Bogumiła Mazgaj

Bogumiła Mazgaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo Polecam! Pełen profesjonalizm! Instruktorzy zawsze cierpliwie wyjaśnili błędy i wątpliwości. Serdecznie polecam każdemu i dziękuję za włożony wkład w moją naukę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.06.2020

Emilia G ........a ip: 83.27.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła jazdy godna polecenia! Wykłady prowadzone w sposób bardzo ciekawy, gdzie można było dowiedzieć się wiele wartościowych rzeczy. Bardzo dobre przygotowanie do części praktycznej jak i teoretycznej. Instruktorzy za każdym razem przybywali na czas oraz mieli dużo cierpliwości. Błędy na jazdach były wyjaśnione w sposób spokojny, abyśmy mogli zrozumieć i stawać się jeszcze lepszymi kierowcami! Serdecznie polecam każdemu i bardzo dziękuję za każdy wkład w naukę!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.05.2020

Katarzyna Gawrońska

Katarzyna Gawrońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalnie prowadzone zajęcia teoretyczne oraz ciekawie rozwiązane zajęcia praktyczne składają się na sukces kursów. A wyniki kursantów mówią chyba same za siebie. Nic dodać nic ująć, można tylko polecać...

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.03.2020

Mateusz Mańka

Mateusz Mańka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła spoko kursy teoretyczne przygotowują praktycznie całkowicie do części teoretycznej egzaminu państwowego przed egzaminem powtórzyłem może z godzinę i zdałem na 100% co do kursów praktycznych bardzo luźna atmosfera wszystko wytłumaczone na spokojnie szczególnie polecam panią Joannę.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.03.2020

Klaudia Mathea

Klaudia Mathea
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jaką mogłam wybrać! Egzaminy zdane za pierwszym razem. Wykłady teoretyczne były świetnie prowadzone, dzięki czemu nie musiałam dodatkowo poświęcać czasu na naukę. Jeżeli chodzi o praktykę również jestem zachwycona. Pełen profesjonalizm! Instruktorzy zawsze cierpliwie wyjaśnili błędy i wątpliwości. Serdecznie polecam każdemu i dziękuję za włożony wkład w moją naukę!

Plusy

dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.03.2020

Sylwia Więcławek

Sylwia Więcławek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega fajne podejście instruktorów do kursantów.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.02.2020

Karolina Sommerfeld

Karolina Sommerfeld
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dlaczego OSK Kowal to najlepszy wybór? Najpierw statystyki - NAJWYŻSZE a to świadczy o profesjonaliźmie, dobry instruktor to przyszły dobry kierowca ;-) Z braku czasu wybrałam wykłady e-learningowe (to jedyny OSK w Chrzanowie, który ma to w swojej ofercie) cały e-learning czytelny, konkretny. Szkolenie praktyczne pod okiem właściciela to rzetelne podejście do tematu, każdy manewr wytłumaczony, podejście do opornego kursanta ;-) genialne. Egzamin i przygotowanie do niego na najwyższym poziomie. Piszę egzamin, bo ja swój zdawałam ze swoim instruktorem i to był kolejny bardzo dobry wybór. Mniejszy stres, możliwość jazdy przed samym egzaminem i to wsparcie - Dobrze będzie :-) Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.02.2020

Kacper M .... ip: 93.159.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kursy są ciekawie prowadzone, a najważniejsze skutecznie. Nauka jazdy na wysokim poziomie oraz w atrakcyjnej cenie. Po prostu jestem zadowolony !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak