OSK KOWAL (257)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 03.06.2022

A. G .......k ip: 93.159.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dzięki nim dokonałam tego, co wydawało się w moim wykonaniu niemożliwe... Asia i Marek to fantastyczni instruktorzy, ich pokłady cierpliwości są nie do wyczerpania. Miła i przyjemna atmosfera. Właściciel Grzegorz to również cierpliwy i pozytywny człowiek. Bardzo Wam dziękuję! ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.04.2022

Monika Krupa-Matoga

Monika Krupa-Matoga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście instruktora, wiedza przekazana w sposob prosty i zrozumiały co przełożyło się na pozytywny wyniki egzaminu. Bardzo polecam tą szkołę jazdy, a szczególnie Pana Grzegorza i Artura. Dziękuję i pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.04.2022

Julia Jeleń

Julia Jeleń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, bardzo dużo nowej i przydatnej wiedzy! Polecam każdemu!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 20.03.2022

Esemce Eerka

Esemce Eerka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Grzegorz podchodzi do sprawy bardzo profesjonalnie , świetna atmosfera i doskonałe przygotowanie, co owocuje na egzaminie , polecam .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.03.2022

Grazynka K K. ip: 83.28.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super podejscie. 100 procent przygotowania.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.02.2022

Alicja Wi

Alicja Wi
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super, polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.02.2022

Jolanta R ......... ip: 83.28.234.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam wszystkim osk kowal ponieważ jest mila atmosfera fajne podejście do kursanta i najważniejsze egzamin zdany chociaż za drugim razem ale najważniejsze że zdany . Polecam w 100% .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.02.2022

Oliwia Łabuzek

Oliwia Łabuzek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

pełna profeska, mili i cierpliwi instruktorzy :) super podejście do kursantów!! Polecam z całego serca OSK Kowal

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.02.2022

Ewa S .....r ip: 5.184.249.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam! Po kilkuletniej przerwie zdecydowałam się na jazdy doszkalające w OSK Kowal i jestem bardzo zadowolona. Jeździłam z panią Asią - bezstresowa atmosfera, cierpliwość, elastyczny grafik i wszystko dokładnie, logicznie wyjaśnione. Od samego początku pomogła mi pokonać stres związany z prowadzeniem samochodu po długiej przerwie, a na kolejne lekcje szłam z przyjemnością. Super przygotowanie do egzaminu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.02.2022

Justyna Jura

Justyna Jura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko super. Przede wszystkim cierpliwi instruktorzy nawet do tych trudnych uczniów :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.01.2022

Agnieszka K ...a ip: 77.119.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Atmosfera w trakcie kursu sprzyjała szybkiej i bezstresowej nauce :) Wszyscy instruktorzy, z którymi jeździłam dawali celne wskazówki i rady, które umożliwiały szybki progres i zrozumienie najtrudniejszych manewrów. Część teoretyczną zaliczyłam w formie e-learningu, którą mogę polecić. Ilość materiałów wystarcza, żeby teorię opanować samemu i zdać egzamin bez problemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 03.01.2022

Paulina Korpacka

Paulina Korpacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bradzo miła atmosfera podczas jazdy, mało problemów z dostosowaniem się do kursanta. Można naprawdę szybko ogarnąć.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 02.01.2022

Emilia Mądrzyk

Emilia Mądrzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę jazdy za bardzo dobrze przekazywaną wiedzę teoretyczną. Podczas części praktycznej - miła atmosfera, cierpliwość do kursanta i bardzo dobre przygotowanie do egzaminu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 02.01.2022

Agata O .......... ip: 188.147.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serca , kiedyś uslyszlam w życiu wracaj zawsze do ludzi którzy nie obniżają Ci poprzeczki i to słowa najlepiej oddają sens i naukę jazdy u Grzegorza i jego szkole . Upór swój własny ale i motywacja ze strony Grzesia powodują ze nie ma tu innej drogi niz dotarcie do mety czyli zdania egzaminu, auta sprawne , w czasie jazd wszystko dokładnie wyjaśnione i przedewszystkim ta cierpliwość ze strony Grzegorza jest gwarancja sukcesu ! Polecam

Plusy

dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.12.2021

Damian Mendyk

Damian Mendyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza nauka jazdy! Pan Grzegorz instruktor z powołania.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.11.2021

Maja Wcisło

Maja Wcisło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Profesjonalne podejście do kursanta, szczegółowo przekazywana wiedza. Świetne przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.11.2021

Karolina Wszołek

Karolina Wszołek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę jazdy - dzięki profesjonalnemu podejściu, bardzo dobremu przygotowaniu podczas zajęć teoretycznych i jazd, bezstresowej atmosferze i świetnym, cierpliwym instruktorom (pan Marek i pani Joanna), którzy zwracali uwagę na każdy szczegół i nauczyli mnie jak dobrze jeździć, zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.11.2021

Jola Rożnowska

Jola Rożnowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Część teoretyczna przekazywana w łatwy do przyswojenia sposób, bardzo bezstresowo! Jazdy kilka razy w tygodniu, co jest ogromnym plusem. Miła atmosfera, instruktorzy, w trakcie nauki, zwracają dużą uwagę na małe haczyki, co w efekcie znacząco pomaga zdać egzamin za pierwszym razem. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.11.2021

Arlena P P. ip: 93.159.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam!!!. Zajęcia teoretyczne prowadzone ciekawie z czynnym udziałem kursantów, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu teoretycznego. Zajęcia praktyczne wszystko wyjaśnione od podstaw, cierpliwość, profesjonalizm i zaangażowanie w przygotowaniu kursanta do egzaminu praktycznego i późniejszym samodzielnym poruszaniu się w ruchu drogowym. Dobry nauczyciel to wymagający nauczyciel!.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.11.2021

Karolina Ziajka

Karolina Ziajka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie, zarówno do samego egzaminu (np. jazdy ze zwróceniem szczególnej uwagi na problematyczne miejsca)egazminacyjne jak i jazdy już po jego zaliczeniu. Dużym plusem jest odbiór z dogodnego miejsca, np. spod domu. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.11.2021

Zuzanna D ....z ip: 93.159.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

OSK Kowal to najlepsze miejsce do jakiego mogłam trafić. Bardzo dużo wyniosłam z zajęć teoretycznych jak i praktycznych. Wszyscy instruktorzy mają ogromną wiedzę i doświadczenie. Zajęcia odbywają się w miłej atmosferze, można pytać o wszystko. Najlepszą dowodem tego jak świetnie przygotowany jest kurs jest to, że oba egzaminy zdałam za pierwszym razem. Bardzo serdecznie polecam.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.11.2021

Bartek Czak

Bartek Czak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady były bardzo ciekawe i angażujące. Jazdy z panem Stanisławem i panią Joanną to czysta przyjemność, dzięki czemu bezstresowo zdałem egzamin za 1. razem. Polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 01.11.2021

Piotr S ........k ip: 91.246.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z plusów muszę dodać to, że szkoła nie przygotowuje sztywno do egzaminu, uczy jazdy w prawdziwych warunkach (np. po autostradzie). Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.10.2021

Karol S .....r ip: 94.251.214.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Po dość długiej przerwie bez jazdy trzy sesje z Panią Asią wystarczyły aby bezproblemowo zdać egzamin. Pełen profesjonalizm i elastyczność co do godzin/miejsc odbioru. Polecam serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.09.2021

Natalia Tekielak

Natalia Tekielak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Instruktorom zależy przede wszystkim na tym, aby kursant nauczył się poprawnie poruszać w ruchu drogowym, a nie tylko ,,zdał egzamin". Jakość, nie ilość. To profesjonaliści ;)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.09.2021

Monika Rudnicka

Monika Rudnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Panią Joasię! Prowadzi do zdanego egzaminu punkt do punkcie! Jest spokojna, cierpliwa, rzetelna i daje ogromną motywację do działania. Przekazuje trafne wskazówki i daje kopa do działania. Godziny bez problemu można dopasować. Bardzo polecam, egzamin zdany 

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.09.2021

Ignacy Walenciak

Ignacy Walenciak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Już jestem po wszystkim, ale muszę przyznać, że to czego się tutaj nauczyłem, żeczywiście się przydało :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B78

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.08.2021

Teresa K .......s ip: 83.28.229.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Grzegorz pracuje by "Rozdawać szczęście --nie zarabiać..." cyt. Pana Grzegorza. :) Jest po stokroć cierpliwym i fachowym nauczycielem. Przygotowuje do prawdziwej sztuki prowadzenia samochodu, nie do "zaliczenia egzaminu". Bardzo dużo Mu zawdzięczam. Mam 65 lat i z tego tyt. trudniej mi się było uczyć, ale nie stanowiło to problemu dla Pana Grzegorza. Nauczył mnie prowadzić samochód po zawiłościach naszych Polskich drug i ... zdałam. Polecam każdemu naukę u Pana Grzegorza Kowalskiego, prawdziwa KUŹNIA KIEROWCÓW :)i jeszcze raz bardzo dziękuję. Teresa z Chełmka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 27.07.2021

Ania Rożnawska

Ania Rożnawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OSK KOWAL kuźnia kierowców to pełen profesjonalizm. Zajęcia prowadzone są w ciekawy i przystępny sposób, każdy z kursantow bierze czynny udział w zajęciach teoretycznych. Instruktorzy mili, pomocni cierpliwi. Widać że zależy im na wyszkoleniu dobrego kierowcy!!! nie idą w ilość ale JAKOSC!!! . Grzegorz dziękuję za masę cierpliwości oraz cenne uwagi!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.07.2021

Elżbieta Wójcik

Elżbieta Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo, bardzo polecam. Profesjonalne podejście i zaangażowanie, 100 %uwagi poświęconej kursantowi. Uczą nie tylko jak zdać egzamin, ale przede wszystkim jak stać się dobrym i odpowiedzialnym kierowcą. Po wspólnej jeździe z p. Grzegorzem egzamin zdany za pierwszym razem!

Plusy

brak

Minusy

brak