KOWAL (235)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.05.2021

Dorota K ....a ip: 91.237.85.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy. Zajęcia teoretyczne ciekawe i z humorem. Jazdy z Asią to sama przyjemność. Instruktor i psycholog w jednym. Bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.05.2021

Kamil i ....... ip: 5.184.231.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetni instruktorzy prawko zdane za 1 razem.indywidualne podejście do kursanta.polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.05.2021

Ula Ma

Ula Ma
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco Polecam tą szkołę jazdy.Pełny profesjonalizm ,właściciel instruktor z powołania !Jazda z nim to sama przyjemność. Super przekazana wiedzą

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.05.2021

Mateusz Trzeciak

Mateusz Trzeciak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam! Niesamowite podejście do kursantów, wszystko na spokojnie tłumaczone krok po kroku. Potrafią dodać pewności siebie i sprawić, aby do samochodu nie wchodzlio się zestresowanym, a wręcz z wielką chęcią. W dodatku elastyczność godzin i odbiór spod domu to naprawdę wielki plus! Pozdrawiam, Mateusz!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.05.2021

Ewa d .........a ip: 31.0.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę Kowal w 100% bardzo dobre podejście do kursanta super przekazana wiedza... Jazdy z Asia to czysta przyjemność..POLECAM:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 28.04.2021

Mateusz Gładki

Mateusz Gładki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy!!! Zajęcia prowadzone ciekawe, potrafią naprawdę wciągnąć, przez co nie trzeba praktycznie nic wkuwać samemu. Instruktorzy mili, cierpliwi i naprawdę potrafią nauczyć dobrze jeździć! Polecam każdemu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.04.2021

Natalia Pietrzak

Natalia Pietrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy. Ogrom cierpliwości i wyrozumiałości, a przede wszystkim skuteczności w nauce jazdy. Totalnie zero stresu na jazdach ☺️. Polecam Pania Joannę jest najlepsza...Wszystkim szczerze polecam!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.04.2021

Agata Kura

Agata Kura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona! Super atmosfera, dużo wyrozumiałości i przede wszystkim godni polecenia instruktorzy. Wiele się nauczyłam już na pierwszych jazdach, a każde kolejne dodawały mi pewności siebie i swoich umiejętności za kierownicą.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.04.2021

Angelina Skórkiewicz

Angelina Skórkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy. Ogrom cierpliwości i wyrozumiałości, a przede wszystkim skuteczności w nauce jazdy. Totalnie zero stresu na jazdach ☺️. Swój egzamin zdawałam w obecności swojego instruktora pana Grzegorza i to był strzał w dziesiątkę, ogromne wsparcie i mniej stresu !!!. Wszystkim szczerze polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.03.2021

Kinga Latko

Kinga Latko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wróciłam do robienia prawa jazdy po 5 latach. I zgłosiłam się do OSK Kowal. Nie mogłam sobie wymarzyć lepszej szkoły do nauki jazdy. Profesjonalizm, niebywała cierpliwość i łatwość w przekazywaniu wiedzy nawet mocno opornej osobie. Do tego świetna atmosfera. Po 5 latach egzamin zdany za pierwszym razem - to musi o czymś świadczyć. Dziękuję za wszystko. Każdemu będę polecała u Was naukę!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.03.2021

Sandra Plebanek

Sandra Plebanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, podchodzący z zaangażowaniem do swoich obowiązków i wkładający całe serce w wykonywaną pracę. W samochodzie podczas jazd panuje miła atmosfera, zawsze można liczyć na ciepłe słowo i wsparcie. Wykłady trafiające do kursantów, prowadzone w bardzo ciekawy sposób, co sprawia, że można ich słuchać godzinami. !!! Polecam z całego serduszka! !!!!❤

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.02.2021

Katarzyna Kulawik

Katarzyna Kulawik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco Polecam tą szkołę jazdy.Pełny profesjonalizm ,właściciel instruktor z powołania !!!!!!!Jazda z nim to sama przyjemność.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.02.2021

Wiktoria Trzaska

Wiktoria Trzaska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła ze świetnymi instruktorami! Widać pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Wielki plus za możliwość przyjazdu po kursanta!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.02.2021

Justyna Wierzbic

Justyna Wierzbic
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam kilka godzin dodatkowych jazdy i egzamin zdany, bardzo miła atmosfera i pełen profesjonalizm.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.02.2021

Danuta C ........z ip: 5.173.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo gorąco polecam tą Szkołę Jazdy, Asia świetny instruktor z powołania, cierpliwa wszystko dokładnie tłumaczy. Super atmosfera podczas nauki.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.02.2021

Filip Szostak

Filip Szostak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie OSK Kowal miła atmosfera i wspaniali instruktorzy, wyrozumiali i co najważniejsze cierpliwi. Wykłady bardzo ciekawe trafiające do kursantów.!!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.02.2021

Mateusz Pierzchała

Mateusz Pierzchała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam wszystkim zastanawiającym się nad wyborem szkoły jazdy. Pełen profesjonalizm i podejście do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.01.2021

Karolina Dzikowska

Karolina Dzikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, super ekipa, owocna nauka oraz miła atmosfera.

Plusy

elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.12.2020

Weronika Skowron

Weronika Skowron
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo gorąco będę polecać wszystkim zastanawiającym się nad wyborem odpowiedniej szkoły jazdy. OSK Kowal to najlepszy wybór. Kurs przebiegł bardzo sprawnie i efektywnie, szkolenie wspominam bardzo miło, cały kurs przeprowadzony został na bardzo wysokim poziomie. Zostałam profesjonalnie przygotowana do egzaminów i udało mi się zdać za pierwszym razem! Załoga świetna, z odpowiednim podejściem do kursanta. Polecam bardzo!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.12.2020

Anna Pater-Sojka

Anna Pater-Sojka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! Teoria wyłożona w sposób profesjonalny! Kurs ciekawy i z chęcią się na niego uczęszcza. Wiedza, doświadczenie i ogromne serce jakie wkładają instruktorzy w naukę kursantów owocuje perfekcyjnym przygotowaniem do egzaminu, który jest potem tylko formalnością. Będę Was wszystkim polecać. Dziękuję!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.12.2020

Angelika Hajda

Angelika Hajda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z czystym sumieniem szkołę KOWAL KUŹNIA KIEROWCÓW!!!! Asia- człowiek o złotym sercu !!!!wszystko na spokojnie wytłumaczyła ???? POLECAM KAŻDEMU!!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 10.12.2020

Natalia D .......a ip: 37.248.179.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam szkołę KOWAL KUŹNIA KIEROWCÓW za bardzo profesjonalne prowadzenie zajęć, miłą atmosferę, indywidualne podejście do kursanta, cierpliwość i pozytywne nastawienie. Instruktorzy są sympatyczni a wykłady są prowadzone w ciekawy i interesujący sposób. Polecam i bardzo dziękuję za naukę

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 01.12.2020

Ewelina Głownia

Ewelina Głownia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady są prowadzone w ciekawy i zachęcający do jazdy sposób. Dzięki temu nie ma czasu na nudę i odliczanie minut do końca. Instruktorzy mają dobre podejście do kursantów, dzielą się wiedzą oraz doświadczeniem ze spokojem i cierpliwością. Szkoła oferuje pełny profesjonalizm. Polecam wszystkim :))

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.11.2020

Rafał Paliwoda

Rafał Paliwoda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła naprawdę na wysokim poziomie, instruktorzy mili, z dobrym podejściem, oraz wysokim zapleczem merytorycznym. Przez cały czas trwania kursu można było wiele wynieść. Szkoła jak najbardziej godna polecenia :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 03.11.2020

Daria Niechwiej

Daria Niechwiej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam!!! Miła atmosfera i indywidualne podejście, profesjonalni i cierpliwi instruktorzy, którzy wszystko bardzo dobrze i spokojnie wytłumaczą nawet po 100 razy oraz przygotują do egzaminu i w Oświęcimiu i w Tychach !!!! Wykłady teoretyczne też bardzo dobrze prowadzone z historiami z życia! Polecam i pozdrawiam !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.10.2020

Ewa C ........a ip: 31.0.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam szkołę jazdy KOWAL, bardzo mili instruktorzy, którzy dobrze uczą i mają super podejście do zdających

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.10.2020

Zofia Żak

Zofia Żak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w okolicy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.09.2020

Monika Mathea

Monika Mathea
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli chcesz szybko zdobyć prawo jazdy polecam tylko Kowala! Precyzja, cierpliwość, niesamowita wiedza przekazana w ciekawy sposób pozwolą Ci uzyskać odpowiednie umiejętności i nabyć pewności siebie, a egzamin będzie przyjemnością i zaowocuje zdobyciem prawka. Polecam i dziękuję :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.09.2020

Kami La

Kami La
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam szkołę KOWAL KUŹNIA KIEROWCÓW- przede wszystkim za: -punktualne umawianie się na lekcje jazdy -cierpliwość do kursanta -spokojne tłumaczenie -zrozumiały przekaz praktycznej wiedzy -szybkie wolne terminy -skrupulstność w prawianiu błędów RAZ JESZCZE GORĄCO POLECAM TĘ SZKOŁĘ WSZYSTKIM PRZYSZŁYM ZDAJĄCYM!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.09.2020

Agnieszka Abram

Agnieszka Abram
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsi instruktorzy, najlepsza szkoła, profesjonalne i indywidualne podejście do kursantów, z całego serca polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak