KOWAL (243)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.09.2021

Natalia Tekielak

Natalia Tekielak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Instruktorom zależy przede wszystkim na tym, aby kursant nauczył się poprawnie poruszać w ruchu drogowym, a nie tylko ,,zdał egzamin". Jakość, nie ilość. To profesjonaliści ;)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.09.2021

Monika Rudnicka

Monika Rudnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Panią Joasię! Prowadzi do zdanego egzaminu punkt do punkcie! Jest spokojna, cierpliwa, rzetelna i daje ogromną motywację do działania. Przekazuje trafne wskazówki i daje kopa do działania. Godziny bez problemu można dopasować. Bardzo polecam, egzamin zdany 

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.09.2021

Ignacy Walenciak

Ignacy Walenciak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Już jestem po wszystkim, ale muszę przyznać, że to czego się tutaj nauczyłem, żeczywiście się przydało :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B78

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.08.2021

Teresa K .......s ip: 83.28.229.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Grzegorz pracuje by "Rozdawać szczęście --nie zarabiać..." cyt. Pana Grzegorza. :) Jest po stokroć cierpliwym i fachowym nauczycielem. Przygotowuje do prawdziwej sztuki prowadzenia samochodu, nie do "zaliczenia egzaminu". Bardzo dużo Mu zawdzięczam. Mam 65 lat i z tego tyt. trudniej mi się było uczyć, ale nie stanowiło to problemu dla Pana Grzegorza. Nauczył mnie prowadzić samochód po zawiłościach naszych Polskich drug i ... zdałam. Polecam każdemu naukę u Pana Grzegorza Kowalskiego, prawdziwa KUŹNIA KIEROWCÓW :)i jeszcze raz bardzo dziękuję. Teresa z Chełmka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 27.07.2021

Ania Rożnawska

Ania Rożnawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OSK KOWAL kuźnia kierowców to pełen profesjonalizm. Zajęcia prowadzone są w ciekawy i przystępny sposób, każdy z kursantow bierze czynny udział w zajęciach teoretycznych. Instruktorzy mili, pomocni cierpliwi. Widać że zależy im na wyszkoleniu dobrego kierowcy!!! nie idą w ilość ale JAKOSC!!! . Grzegorz dziękuję za masę cierpliwości oraz cenne uwagi!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.07.2021

Elżbieta Wójcik

Elżbieta Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo, bardzo polecam. Profesjonalne podejście i zaangażowanie, 100 %uwagi poświęconej kursantowi. Uczą nie tylko jak zdać egzamin, ale przede wszystkim jak stać się dobrym i odpowiedzialnym kierowcą. Po wspólnej jeździe z p. Grzegorzem egzamin zdany za pierwszym razem!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.07.2021

Agnieszka Czopkiewicz

Agnieszka Czopkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zasłużone pięć gwiazdek. Pofesjonalne podejście i ogromna cierpliwość to cechy najlepszego instruktora w najlepszej szkole w Chrzanowie. Polecam serdecznie i dziękuję Grzegorz. Agnieszka Cz

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 30.06.2021

Justyna Urbaniec

Justyna Urbaniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Kowal ponieważ bardzo duże zaangażowanie, jazdy z Panem Grzegorzem były super szło się nauczyć bardzo dużo jeżeli miała bym polecić komuś kursy na prawo jazdy to tylko w tej fachowej szkole u Pana Grzegorza !!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.06.2021

Emilia S Sz ip: 195.206.119.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam !Super podejście do kursanta, miła atmosfera. ;)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.06.2021

Kasia Kozera

Kasia Kozera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę w 100% a w szczególności Panią Joannę, dużo zaangażowanie, cierpliwość i wparcie. To jest to czego potrzebowałam. Wystarczyły dwa spotkania i egzamin zdany. Drodzy jak robić prawko to tylko w szkole Kowal. Polecam!!! Ps. Dziękuję Serdecznie!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.06.2021

Piotr C ......a ip: 94.251.214.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam. Jazdy z Grześkiem to sama przyjemność, egzamin zaliczony :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.05.2021

Dorota K ....a ip: 91.237.85.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy. Zajęcia teoretyczne ciekawe i z humorem. Jazdy z Asią to sama przyjemność. Instruktor i psycholog w jednym. Bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.05.2021

Kamil i ....... ip: 5.184.231.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetni instruktorzy prawko zdane za 1 razem.indywidualne podejście do kursanta.polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.05.2021

Ula Ma

Ula Ma
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco Polecam tą szkołę jazdy.Pełny profesjonalizm ,właściciel instruktor z powołania !Jazda z nim to sama przyjemność. Super przekazana wiedzą

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.05.2021

Mateusz Trzeciak

Mateusz Trzeciak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam! Niesamowite podejście do kursantów, wszystko na spokojnie tłumaczone krok po kroku. Potrafią dodać pewności siebie i sprawić, aby do samochodu nie wchodzlio się zestresowanym, a wręcz z wielką chęcią. W dodatku elastyczność godzin i odbiór spod domu to naprawdę wielki plus! Pozdrawiam, Mateusz!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.05.2021

Ewa d .........a ip: 31.0.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę Kowal w 100% bardzo dobre podejście do kursanta super przekazana wiedza... Jazdy z Asia to czysta przyjemność..POLECAM:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 28.04.2021

Mateusz Gładki

Mateusz Gładki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy!!! Zajęcia prowadzone ciekawe, potrafią naprawdę wciągnąć, przez co nie trzeba praktycznie nic wkuwać samemu. Instruktorzy mili, cierpliwi i naprawdę potrafią nauczyć dobrze jeździć! Polecam każdemu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.04.2021

Natalia Pietrzak

Natalia Pietrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy. Ogrom cierpliwości i wyrozumiałości, a przede wszystkim skuteczności w nauce jazdy. Totalnie zero stresu na jazdach ☺️. Polecam Pania Joannę jest najlepsza...Wszystkim szczerze polecam!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.04.2021

Agata Kura

Agata Kura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona! Super atmosfera, dużo wyrozumiałości i przede wszystkim godni polecenia instruktorzy. Wiele się nauczyłam już na pierwszych jazdach, a każde kolejne dodawały mi pewności siebie i swoich umiejętności za kierownicą.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.04.2021

Angelina Skórkiewicz

Angelina Skórkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy. Ogrom cierpliwości i wyrozumiałości, a przede wszystkim skuteczności w nauce jazdy. Totalnie zero stresu na jazdach ☺️. Swój egzamin zdawałam w obecności swojego instruktora pana Grzegorza i to był strzał w dziesiątkę, ogromne wsparcie i mniej stresu !!!. Wszystkim szczerze polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.03.2021

Kinga Latko

Kinga Latko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wróciłam do robienia prawa jazdy po 5 latach. I zgłosiłam się do OSK Kowal. Nie mogłam sobie wymarzyć lepszej szkoły do nauki jazdy. Profesjonalizm, niebywała cierpliwość i łatwość w przekazywaniu wiedzy nawet mocno opornej osobie. Do tego świetna atmosfera. Po 5 latach egzamin zdany za pierwszym razem - to musi o czymś świadczyć. Dziękuję za wszystko. Każdemu będę polecała u Was naukę!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.03.2021

Sandra Plebanek

Sandra Plebanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, podchodzący z zaangażowaniem do swoich obowiązków i wkładający całe serce w wykonywaną pracę. W samochodzie podczas jazd panuje miła atmosfera, zawsze można liczyć na ciepłe słowo i wsparcie. Wykłady trafiające do kursantów, prowadzone w bardzo ciekawy sposób, co sprawia, że można ich słuchać godzinami. !!! Polecam z całego serduszka! !!!!❤

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.02.2021

Katarzyna Kulawik

Katarzyna Kulawik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco Polecam tą szkołę jazdy.Pełny profesjonalizm ,właściciel instruktor z powołania !!!!!!!Jazda z nim to sama przyjemność.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.02.2021

Wiktoria Trzaska

Wiktoria Trzaska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła ze świetnymi instruktorami! Widać pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Wielki plus za możliwość przyjazdu po kursanta!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.02.2021

Justyna Wierzbic

Justyna Wierzbic
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam kilka godzin dodatkowych jazdy i egzamin zdany, bardzo miła atmosfera i pełen profesjonalizm.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.02.2021

Danuta C ........z ip: 5.173.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo gorąco polecam tą Szkołę Jazdy, Asia świetny instruktor z powołania, cierpliwa wszystko dokładnie tłumaczy. Super atmosfera podczas nauki.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.02.2021

Filip Szostak

Filip Szostak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie OSK Kowal miła atmosfera i wspaniali instruktorzy, wyrozumiali i co najważniejsze cierpliwi. Wykłady bardzo ciekawe trafiające do kursantów.!!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.02.2021

Mateusz Pierzchała

Mateusz Pierzchała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam wszystkim zastanawiającym się nad wyborem szkoły jazdy. Pełen profesjonalizm i podejście do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.01.2021

Karolina Dzikowska

Karolina Dzikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, super ekipa, owocna nauka oraz miła atmosfera.

Plusy

elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.12.2020

Weronika Skowron

Weronika Skowron
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo gorąco będę polecać wszystkim zastanawiającym się nad wyborem odpowiedniej szkoły jazdy. OSK Kowal to najlepszy wybór. Kurs przebiegł bardzo sprawnie i efektywnie, szkolenie wspominam bardzo miło, cały kurs przeprowadzony został na bardzo wysokim poziomie. Zostałam profesjonalnie przygotowana do egzaminów i udało mi się zdać za pierwszym razem! Załoga świetna, z odpowiednim podejściem do kursanta. Polecam bardzo!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak