Henryk Pichliński OSK Heniu

 96 opinii w tym 53 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

Henryk Pichliński OSK Heniu
Topola-Osiedle ul. Żwirowa 17
63-400 Ostrów Wielkopolski

  • Godziny:
  • Zamknięte
  • • Otwarcie: Sob 08:00

Kontakt

Opis

      Widzę, że jesteś zainteresowany uzyskaniem prawa jazdy kat. B - dobrze trafiłeś to właśnie ta szkoła jazdy przeprowadzi Cię przez cały kurs prawa jazdy kat. B. bezstresowo. Mój ośrodek zapewni Ci bardzo dobre przygotowanie do egzaminu teoretycznego i praktycznego.Zajęcia teoretyczne prowadzone sa tak aby wzbudzić Twoje zainteresowanie przepisami ruchu drogowego,Zajęcia praktyczne odbywaja się pojazdem marki KIA RIO ( taki sam jak na egzaminie państwowym), w czasie tych zajęć będziemy omawiać wszystkie niejasne sytuacje na drodze.Posiadam wieloletnia praktykę instruktora nauki jazdy oraz instruktora techniki kierowania pojazdami uprzywilejowanymi Jeśli masz jeszcze jakieś watpliwości co do wyboru szkoły jazdy - ZADZWOŃ- NIE BĘDZIESZ ŻAŁOWAŁ

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Raty własne

2700 zł

2800 zł

codziennie

Wojska Polskiego 17

WIĘCEJ Materiały dydaktyczne każdy y kursant otrzymuje bezpłatnie jak równie dostęp do e-testy. Szkolenie praktyczne odbywa się na terenie Ostrowa Wlkp, Kalisza i Milicza pojazdem marki Kia Rio, Możliwość podstawienia auta na egzamin WORD Milicz bezpłatnie. Godziny szkolenia praktycznego dostosowane indywidualnie do kursanta . Dogodne warunki płatności za kurs

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 90 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

+ szczegółowy cennik

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Natalia W ............ ip: 37.30.122.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Ciekawe wykłady, miła atmosfera i ogromna cierpliwość, bardzo fajne podejście do kursanta, wszystko tłumaczone na spokojnie. Dzięki Panu Henrykowi udało mi się zdać egzamin teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna Szychowska

Martyna Szychowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam zrobić kurs u Pana Henryka! Pan Henryk ma miłe i bezstresowe podejście, a godziny jazd były takie, żeby każdemu pasowało. Dzięki Panu Henrykowi udało mi się zdać za pierwszym razem!:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Małgorzata Ostój

Małgorzata Ostój
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Miła atmosfera. Wszystko na spokojnie tłumaczone. Elastyczne godziny jazdy ustalane indywidualnie tak aby pasowało nie tylko Panu Heniowi ale też kursantowi. Gorąco polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paweł M ..........k ip: 37.248.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście do kursanta i super nauka tak samo, nie ma na co narzekać wszystko okej! Jak najbardziej polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Aga K ......... ip: 37.248.221.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super przygotowanie do egzaminu! Mega podejście do młodzieży, co bardzo dobrze wpływa na komfort jazdy. ☺️ Gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kinga S .....k ip: 77.89.101.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wspaniałe podejście do kursanta, anielka cierpliwość i profesjonalizm, przyjemna atmosfera i bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, gorąco polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia T ...........a ip: 37.47.189.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs prawa jazdy na najwyższym poziomie, przemiła atmosfera. Dzięki Panu Henrykowi udało mi się zdać za pierwszym razem. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna R ......... ip: 87.248.64.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra atmosfera na jazdach, bezstresowe i profesjonalnie podejście instruktora do kursanta, atrakcyjna cena oraz umiejętne przekazywanie wiedzy. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Gabriel M .....a ip: 31.60.110.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajny,cierpliwy i miły Pan Heniu. Dostosowuje się do kursantów, popełniony błąd tlumaczy na spokojnie, miła atmosfera i czysta przyjemność z jazdy. Pozdrawiam i polecam ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Marchwacki

Mateusz Marchwacki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam Pana Henryka, ciekawe oraz dobrze prowadzone wykłady, indywidualne podejście do każdego kursanta oraz miła atmosfera to tylko kilka z plusów szkoły

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adrian Sowa

Adrian Sowa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Profesjonalne podejście do kursanta. Bardzo miła atmosfera. Po nauce u Pana Henia wiem że jestem bardzo dobrze przygotowany do jazdy. Najlepszy instruktor !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bert Kalazny

Bert Kalazny
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktor. Wszystko na spokojnie wytłumaczone i bezstresowo wyuczone. No i nade wszystko zdane :-)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominik Dalkowski

Dominik Dalkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Indywidualne podejście do kursanta,egzamin teoretyczny jak i praktyczny za 1 razem, gorąco polecam OSK HENIO

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Bartek S ...h ip: 79.186.182.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajne podejście instruktora do kursanta. Wszystko od początku spokojnie i bardzo fajnie tłumaczone. Miła atmosfera polecam serdecznie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marcelina P ..c ip: 77.255.61.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Super atmosfera, bardzo dobre przygotowane do egzaminu państwowego. Możliwość ustalenia dogodnych godzin jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Martyna Smędzik

Martyna Smędzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam kurs u Pana Henia. Także zachęcam osoby stojące przed wyborem OSK, do wyboru kursu u Pana Henia. Opinie wystawiam po tygodniu od odebrania prawa jazdy. Mając już za sobą pierwsze samodzielne jazdy zarówno po mieście jak i w dłuższych trasach. Mogę zgodzić się z dotychczasowymi opiniami. Przygotowanie jest nie tylko do zdania egzaminu, lecz przede wszystkim do samodzielnej jazdy. Jeżdżenie z Panem Heniem to czysta przyjemność, jazdy przebiegają w bardzo miłej atmosferze. Podejście do kursanta jest indywidualne, godziny jazd są umawiane tak, żeby pasowało nie tylko Panu Heniowi, ale również kursantów. Parkowanie, wykonywanie manewrów, obsługa samochodu są bardzo dobrze wytłumaczone, a przy popełnieniu błędów ponownie ze spokojem tłumaczone. Szkolenie prowadzone przez ratownika z udzielania pierwszej pomocy również na najwyższym poziomie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna Gruszka

Martyna Gruszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne podejście do kursanta. Wszystko tłumaczone na spokojnie. Elastyczne godziny jazdy. Bardzo przyjazne podejście. Pan Heniu jest bardzo cierpliwy i nie denerwuje się, ani nie krytykuje, kiedy popełni się błąd. Bardzo profesjonalne podejście, instruktor z powołania! Polecam z całego serca!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwia Stawik

Oliwia Stawik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam!!! Jazdy odbywają w miłej atmosferze, a przekazywana wiedza jest na najwyższym poziomie, Pan Henryk jest bardzo cierpliwy i nauka z nim przebiega bezstresowo!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Joanna R ...k ip: 87.248.78.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super przygotowanie i atmosfera. Zdałam dzięki panu Heniowi za pierwszym razem! ☺️☺️☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Sobczak

Kacper Sobczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny instruktor nie denerwuje się gdy kursant popełni błąd. Cena bardzo dobra a jakość wykładów oraz zaangażowanie instruktora jest świetne. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Weronika Chłopek

Weronika Chłopek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam! Świetny instruktor, miła atmosfera, nauka jazdy na najwyższym poziomie.!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Maks Krykota

Maks Krykota
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Szkolenie na najwyższym poziomie!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Julia Ułasik

Julia Ułasik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Katarzyna Krzysztof Fabiś

Katarzyna Krzysztof Fabiś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Goraco polecam szkole jazdy Pana Henryka najwspanialszy instruktor pod słońcem który rzetelnie i konkretnie tlumaczy naukę jazdy .Podczas jazd miła atmosfera która bardzo cenie do dziś, zero stresu podczas jazd gdybym ponownie miała skorzystać z szkoły nauki jazdy to tylko u niego.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Michał G .......i ip: 87.248.87.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobrze nauczył mnie jak prowadzić samochód co w nim jest i jak się stosować do zasad ruchu drogowego polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Magdalena Malak

Magdalena Malak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Anna S ...... ip: 159.205.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera, duża cierpliwość, świetny przekaz wiedzy. Wykłady i nauka jazdy była na wysokim poziomie ,polecam ogromnie .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Przepióra

Klaudia Przepióra
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam pana Henryka!! Do kursanta podchodzi indywidualnie i ze spokojem. Nauka i jazdy były przyjemne i bez żadnej nie przyjemnej atmosfery. Dziękuję :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Monika Kasperska

Monika Kasperska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam NAUKA JAZDY Pana Henia Pichliński. POGODNY CZŁOWIEK BARDZO DUŻO Cierpliwością. Nigdy bym nie zmieniła na innego instruktora. Polecam ta naukę jazdy !!!!Dziękuję za cierpliwość !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Nikola A ....... ip: 193.169.116.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza nauka jazdy jaka mogłam mieć !

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak