Liczba odwiedzin: 28963 Jesteś właścicielem tej szkoły?

ECO DRIVE

  163 opinie w tym 114 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.06.2020

Karol Jaskulski

Karol Jaskulski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.03.2020

Jakub Racinowski

Jakub Racinowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Inowrocławiu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.03.2020

Kamila Szulc

Kamila Szulc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! Trafiłam do Pani Marleny na jazdy doszkalające po mojej przerwie w jeździe po ostatnim nieudanym egzaminie w Poznaniu i lepiej trafić nie mogłam. Świetni instruktorzy oraz swobodna atmosfera. Bardzo elastyczne godziny jazd, więc dojazdy z Poznania nie stanowiły problemu. Nie zastanawiać się! Polecam z całego serca!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.12.2019

Honorata Ficer

Honorata Ficer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła , Pani Marlena bardzo dobry instruktor ! Po długiej drodze zdawania w Poznaniu ,z tą szkołą w Inowrocławiu za pierwszym razem , polecam !!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.11.2019

Rafał Repkowski

Rafał Repkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła, polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.11.2019

Paulina Duda

Paulina Duda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie :) Gdyby jeszcze mogli przejąć za Nas stres na egzaminie, wszyscy by zdawali za pierwszym razem ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.10.2019

Artur Weltrowski

Artur Weltrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam Najlepsza szkoła nauki jazdy w Inowrocławiu. Pani Marlena oraz Pan Zenon są instruktorami z powołania, cierpliwi, ogromnie doświadczeni i sympatyczni. Przygotowanie było perfekcyjne ( wczoraj zdałem za 1szym :) ). Każdy manewr i niuans na drodze został mi dokładnie wytłumaczony. Na ogromny plus, elastyczne godziny jazdy. Pozdrawiam i polecam w 200% !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 25.10.2019

Agata Zarada

Agata Zarada
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogromne zaangażowanie instruktorów i indywidualne traktowanie każdego kursanta, bez faworyzacji. Wyrozumiałość, motywacja i wsparcie, profesjonalizm i świetna atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2019

Paulina Diupero

Paulina Diupero
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor "z powołania", przemiła i bardzo doświadczona Pani Marlena????zdane za pierwszym razem. Polecam każdemu!!! !!!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2019

Justyna Gapińska

Justyna Gapińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Inowrocławiu ! Przemiła i bardzo doświadczona Pani Marlena! Polecam każdemu!! ❤️❤️

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.09.2019

Klaudia Bagniewska

Klaudia Bagniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie, kompletne wyposażenie zdającego w potrzebne materialy do teorii, sympatyczni instruktorzy i wspaniała atmosfera :) Zdane za pierwszym razem, polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.07.2019

Mateusz Miziński

Mateusz Miziński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2019

Marcin Kaczmarek

Marcin Kaczmarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełna profeska. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.05.2019

Adam Grzegorzewski

Adam Grzegorzewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady dardzo dobrze prowadzone z wiadomościami przydatnymi i życiowymi a nie tylko powielanie płyty czy książki . Podczas jazd ma się okazję uczyć od wielu instruktorów co pomaga wyłapać własne błędy czy niedociągnięcia. Ogólna ocena kursu : Jeżeli chcesz to się nauczysz, całość na plus.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.05.2019

Katarzyna Beinka Szymańska

Katarzyna Beinka Szymańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam , nauczą każdego.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.04.2019

Julita Jula

Julita Jula
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, instruktorzy przemili i przede wszystkim cierpliwi! Dokładnie wytłumaczą każdy manewr, bardzo ale to bardzo indywidualne podejście do każdego kursanta, elastyczne godziny jazdy, podchodzisz do egzaminu i zdajesz! Tak po prostu. Polecam z całego serca.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.04.2019

Sławek Chojnacki

Sławek Chojnacki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera nie tylko podczas jazd ale także na wykładach. Instruktorzy na bardzo wysokim poziomie. Ogółem najlepsza szkoła.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.02.2019

Dawid Stasiak

Dawid Stasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Super podejście każdego z instruktorów i bardzo elastyczna możliwość godzin jazd.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.02.2019

Rafał Pałecki

Rafał Pałecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Super podejście do kursanta Potrafią wytłumaczyć każdy błąd, nawet jeżeli popełnia się go kolejny raz Jazda tam to była sama przyjemność

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.01.2019

Paulina Litwicka

Paulina Litwicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Indywidualne podejście do kursanta szkoła na bardzo wysokim poziomie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.01.2019

Magda Bartoszak

Magda Bartoszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła INSTRUKTORZY na wysokim poziomie.Indywidualne podejście do kursanta

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.01.2019

Monika Zielinska

Monika Zielinska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Eco drive. Najlepsza szkoła jazdy jaka może być !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 07.12.2018

Iwona Weber

Iwona Weber
Opinia zweryfikowana przez Facebook

NAJLEPSZA SZKOŁA !!! Serdecznie wszystkim polecam. Profesionalni instruktorzy ,super podejscie do kursantów, rewelacyjna nauka jazdy, świetna atmosfera i napewno zdany egzamin państwowy!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.11.2018

Weronika Włodowska

Weronika Włodowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę ECO DRIVE. Cieszę się ogromnie. Jestem zadowolona z jazdy z instruktorami . Miła atmosfera, bezstresowo z poczuciem humoru. Bardzo dużo nauczyłam się po przez drogocenne wskazówki. Serdeczne podziękowania dla całej ekipy.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.11.2018

Liza Banaszak

Liza Banaszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam ta szkolke.Jezdzilam do Konina i nie moglam zdac egzaminu.U pani Marleny kilka godzin,zeby sie doszkolic i prosze wrocilam dzisiaj z wynikiem pozytywnym zdalam za pierwszym razem w Inowroclawiu.Chcialam serdecznie podziekowac pani Marleny oraz pani Moniki za wszystko,za poswiecony mi czas,za opanowanie stresow,za nauczenie jazdy ekonomiczne i.t.p mozna by bylo wymieniac i wymieniac.Jeszcze raz BARDZO DZIEKUJE I SERDECZNIE POLECAM :)Liza :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.10.2018

Natalia Milas

Natalia Milas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Najlepsza szkoła jazdy! Miła atmosfera i profesjonalne podejście do kursanta. Dziękuje bardzo Pani Marlenie ???? Egzamin zdany pozytywnie !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 25.10.2018

Kamila Weronika Szczecina

Kamila Weronika Szczecina
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała szkoła nauki jazdy. Cenne wskazówki, ogrom wiedzy przekazany w zrozumiały sposób, poczucie humoru, cierpliwość, duże wsparcie, pomoc w kazdej sytuacji, motywacja oraz zainteresowanie kursantem. Jak najbardziej polecam. Ogromna 5!! Bardzo dziękuję całej ekipie EcoDrive :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.10.2018

Paweł Lewandowski

Paweł Lewandowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko super, bez zastrzeżeń

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.09.2018

Jędrzej Szerszunowicz

Jędrzej Szerszunowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

profesjonalne przygotowanie, mili instruktorzy i super atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.08.2018

Wiktoria Wesołek

Wiktoria Wesołek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście instruktorów, prawko za pierwszym!! Pozdrawiam Panią Marlenkę

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak