Centrum Szkolenia Kierowców OMEGA

 441 opinii w tym 393 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

Centrum Szkolenia Kierowców OMEGA
Płk.St.Dąbka 7 - biuro / Jana Sobieskiego 118 -Biuro i sala wykładowa
43-300 Bielsko-Biała

  • Godziny:
  • Zamknięte
  • • Otwarcie: Pon 07:00

Kontakt

Opis

Witam serdecznie i zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą.

>Jesteśmy firmą rodzinną. Honorujemy zniżki w programie Karta Dużej Rodziny -10% .

 Zatrudniamy 2 instruktorów zawodowych kat. A,B,C,D,E.>Posiadamy 2 samochody Toyota Yaris identyczne jak w WORD, oraz niezbędne zaplecze szkoleniowe.>Organizujemy kursy prawa jazdy kat. "B" ,także w wygodnej do nauki formie e-learningu >Jako jedyni ćwiczymy na placu manewrowym WORD >Doszkalamy kandydatów, którzy mają problemy ze zdaniem egzaminów państwowych.>Doszkalamy kierowców po długiej przerwie w praktyce jazdy.>Doszkalamy kierowców po utracie prawa jazdy. Wybierając naszą szkołę wybierasz szkolenie z instruktorem zawodowym posiadającym wszystkie możliwe kategorie instruktora. U nas nie jest drogo! U nas jest dobrze :)

 SATYSFAKCJA GWARANTOWANA !!!   ZAPRASZAMY                                                                     

  Pozdrawiamy Marcin & Wojtek

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty bank

3200 zł

codziennie

Płk.St.Dąbka 7 - biuro / Jana Sobieskiego 118 -Biuro i sala wykładowa

WIĘCEJ Kurs klasyczny w formie E-Learningu
Teoria 30 godzin
Praktyka 30 godzin

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Indywidualny

4200 zł

codziennie

Płk.St.Dąbka 7 - biuro / Jana Sobieskiego 118 -Biuro i sala wykładowa

WIĘCEJ Oferta kursu EKSPRESOWEGO !!!
Czas trwania części praktycznej kursu 3 tygodnie !
Jazdy codziennie od Poniedziałku do Soboty

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 240 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Kamil Kowalski

Kamil Kowalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera w aucie, fachowe podejście do kursanta, bardzo dobry stan samochodu i zdane za pierwszym razem. Pełen profesjonalizm. Serdecznie polecam

Odpowiedź:

Dziekuje

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna S-a

Martyna S-a
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Marcin jest niezwykle rzetelnym nauczycielem. ktory nie dopusci do egzaminu dopoki nie ma pewnosci ze mlody kierowca jest opanowany i nie stwarza zagrozenia na drodze. Marcin swietnie tlumaczy, super rozrysowuje sytuacje na drodze i sprawia ze jazdy sa ogromna przyjemnoscia.

Odpowiedź:

Dziekuje. Gruba akcja ale warta zachodu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maja Sobocińska

Maja Sobocińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Przyjazna atmosfera w czasie jazd. Pan Marcin jest bardzo cierpliwy i wyrozumiały, wszystko wytłumaczy, narysuje tyle razy ile tego potrzebujesz. Egzamin zdany za pierwszym razem. Bardzo polecam.

Odpowiedź:

Dziekuje. Również polecam :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Amelia S S ip: 156.17.183.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera w trakcie jazdy. Cenne wskazówki dawane przez Pana Marcina bardzo pomagają nie tylko na egzaminie ,ale przede wszystkim w samodzielnej już jeździe. Egzamin zdany za pierwszym razem a przy tym bezstresowo. Serdecznie polecam :)

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Luna H ......... ip: 83.7.91.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna szkoła nauki jazdy. Atmosfera na jazdach sympatyczna i bezstresowa. Pan Marcin pomocny, wszystko wytłumaczy, narysuje, pokaże (nawet i 10 razy jak będzie trzeba), opanowany, ale również wymagający (co jest na bardzo duży plus, ponieważ sprawdza w ten sposób czy zapamiętuje się rzeczy i czynności których uczy). Dzięki dodatkowym godziną, które doszkoliły techniki jazdy, Egzamin w Wordzie zdany za pierwszym razem i to bezstresowo. Bardzo serdecznie polecam :)

Odpowiedź:

:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Sebastian Nowak

Sebastian Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna szkółka, miła atmosfera podczas jazd i kapitalny instruktor który bardzo dobrze uczy jak bezpiecznie i pewnie jeździć samochodem. W 10 godzin jazd doszkalających nauczyłem się więcej niż w innej szkółce przez 30 godzin. Egzamin zdany szybko i bezstresowo zaraz po ostatnim spotkaniu.

Odpowiedź:

Dziekuje.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Drzewiecki

Paweł Drzewiecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak cię już puszczą to będziesz pewny że umiesz jeździć. Egzamin zdałem za pierwszym razem.

Odpowiedź:

Zerwał mi się z łańcucha. Wcale go nie puściłem.
Dziekuje Paweł.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadywysoka cena,
Kamila Kanik

Kamila Kanik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po niezbyt udanym kursie w innej szkole trafiłam do Omegi i Pana Marcina. Dostałam wiele cennych wskazówek, co pozwoliło mi zdać egzamin. Pan Marcin jest osobą opanowaną z wieloletnim stażem instruktora. Jazdy przebiegają w miłej atmosferze i bez zbędnego stresu. Jeśli jeszcze nie zdecydowałeś się jaką szkołę jazdy wybrać to nie zastanawiaj się dłużej i wybierz Omege.

Odpowiedź:

Dziękuję

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Waldek Nosowski

Waldek Nosowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo Polecam tą Szkołę Jazdy Super Instruktorzy i Zdane Za Pierwszym razem Pozdrawiam Zespół Omega

Odpowiedź:

Gratuluje i dziękuję:)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Karolina Kita

Karolina Kita
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

OMEGA to nr 1 w Bielsku Białej, a Pan Marcin to super instruktor… Trudno nie zgodzić się ze wszystkimi pozytywnymi opiniami dotyczącymi OMEGI i Pana Marcina. Nie będę ich powtarzała, nie mam żadnych uwag. To instruktor, który w sposób profesjonalny, fachowy i z poczuciem humoru nauczył mnie jeździć samochodem. Pan Marcin nigdy się nie denerwuje ( pełny profesjonalizm), atmosfera w samochodzie super. Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam na Pana Marcina bo co najważniejsze, po kursie i zdanym egzaminie, dziś jeżdżąc samochodem czuję się bardzo pewnie. Dziękuję za wszystko i polecam tę szkołę i oczywiście superbohatera Pana Marcina :)

Odpowiedź:

Bardzo dziękuję. "Hero".

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kinga Szwabowicz

Kinga Szwabowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany za pierwszym! Świetna atmosfera. Polecam Panią, które chcą zabłysnąć jazdą i nie być tą typową kobitką za kierownicą???? chociaż wiemy że strony lubią nam się mylić…

Odpowiedź:

:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Sebastian Kanik

Sebastian Kanik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko wzorowe, poprzez organizacje, sposób prowadzenia jazd, kontakt z kursantami, aż do wyników egzaminu. Bez większych zastrzeżeń. Elastyczność w godzinach jazd oraz bardzo miła atmosfera na plus. Instruktorzy w przejrzysty sposób tłumaczą o co chodzi i jak co się robi. Osobiście po kursie zdałem egzamin za pierwszym razem, a za kierownicą czuję się dosyć pewnie. Top 1 szkółek w Bielsku. Pozdrawiam.

Odpowiedź:

Dziękuję

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Magdalena O ........a ip: 31.60.81.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny kurs, wiele się nauczyłam co widać po egzaminie zdanym za pierwszym razem. Serdecznie polecam.

Odpowiedź:

Dziekuje

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wojtek Czermak

Wojtek Czermak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Miła atmosfera, fachowa obsługa. Polecam!

Odpowiedź:

Dziekuje

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Tkaczyk

Michał Tkaczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalna nauka i podejście. Przyjazna i luźna atmosfera, Pan Marcin tłumaczy wszystko krok po kroku. Egzamin zdany za pierwszym razem bez żadnego błędu (!). Polecam każdemu super szkoła.

Odpowiedź:

No i gitara :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Olek Zuchowski

Olek Zuchowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Podejście Pana Marcina do kursantów jest bardzo dobre . Ja będąc kompletnie zielony za kółkiem po kursie u Pana Marcina wyszedłem bardzo dobrze nauczony na tyle by zdać wszystkie egzaminy za pierwszym razem . Podczas jazd super atmosfera . Bardzo dziękuje Panu Marcinie za te super kurs i jak mogę komuś polecić super szkołę jazdy to napewno Pan Marcin na pierwszym miejscu .

Odpowiedź:

Dziekuje Olesław.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Er

Patrycja Er
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Miła przyjemna atmosfera,bardzo profesjonalne i bezstresowe przygotowanie do egzaminu Pan Marcin udziela cennych informacji i rad egzamin zdany za pierwszym razem,polecam każdemu. Panie Marcinie Dziekuje jeszcze raz ‼️

Odpowiedź:

Dziekuje Papryczko!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwer Pilch

Oliwer Pilch
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super kurs. Kurs przebiegł szybko i skutecznie. Pan Marcin wytłumaczył mi każde zadanie egzaminacyjne bardzo dokładnie przez co na egzaminie nie miałem problemu z wykonaniem ich. Bardzo polecam szkołę jazdy OMEGA

Odpowiedź:

Dziękuję

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Sprzączkowska

Karolina Sprzączkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Cudowna atmosfera, uwaga i czas jaki Pan Marcin poświęca kursantom robi swoje :) Każdej osobie, która czuje się nieprzygotowana do egzaminu lub nie pewnie za kierownicą ogromnie polecam.

Odpowiedź:

Dziekuje

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karol J ...s ip: 5.173.106.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetne podejście do kursanta, duża wiedza i ogromna cierpliwość pana Marcina sprawiają, że jazda samochodem i sam egzamin nie są dużym stresem. Jedna z najlepszych szkół jazdy do jakiej możesz trafić.

Odpowiedź:

Dziekuje

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Vladimir Korotkov

Vladimir Korotkov
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko Super!Bardzo dobry instruktor,polecam serdecznie :)

Odpowiedź:

Dziekuje.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Połuszejko

Kacper Połuszejko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Naprawdę dobry kurs i świetny instruktor. Nie bez powodu większość osób z tej szkoły zdaje za pierwszym razem. Profesjonalizm Pana Marcina sprawia, że kursant jest świetnie przygotowany oraz pewny swojej jazdy co pozwala wyzbyć się stresu i wzorowo zdać egzamin. Jestem wdzięczny, że trafiłem właśnie tutaj. Nikt nie będzie zawiedziony wybierając tą szkołę.

Odpowiedź:

Czy za pierwszym czy za trzecim, niema to znaczenia. Ważne aby być samodzielnym w podejmowaniu decyzji i zawsze dojechać do celu. Pozdrawiam wszystkich moich uczniów.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Piotr Kubala

Piotr Kubala
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobry kurs: miła i spokojna atmosfera podczas jazd oraz ogromny profesjonalizm pana Marcina sprawiają, że nikt nie powinien być rozczarowany po wybraniu tej szkoły.

Odpowiedź:

Dziękuję.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Sławińska

Wiktoria Sławińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam osobom, które chcą rzeczywiście nauczyć się jeździć, a nie jedynie wyuczyć zadań egzaminacyjnych. Pan Marcin zwraca uwagę na wszystkie szczegóły, przez co prędzej czy później wszystkie powtarzające się błędy przestają być problemem. Przygotowanie do egzaminu i do późniejszej jazdy jest na takim poziomie, że właściwy egzamin państwowy nie jest aż tak stresujący z racji tego, że kursant wie, że jest właściwie przygotowany i nic nie powinno go zaskoczyć. Zdane oczywiście za pierwszym razem :)

Odpowiedź:

Bardzo dziękuję :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolka Bolka

Karolka Bolka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Marcin jest wspaniałym instruktorem !!! Nauczył mnie wszystkiego od podstaw. Zawsze opanowany, świetnie tłumaczył najdrobniejszy błąd. Rzeczy, które sprawiały mi problemy powtarzaliśmy do skutku (ech te ronda ????). Dla mnie ważne było to, że kurs odbywał się zawsze w spokojnej atmosferze, pełnej poczucia humoru. Zdałam za drugim razem bo za pierwszym... Stres, brak wiary we własne siły i przepadło. Ale za drugim dałam radę, bo byłam świetnie przygotowana !!!! Po egzaminie wiem, że Marcin nauczył mnie dużo więcej niż tam wymagają. Bardzo dziękuję i gorąco polecam ????.

Odpowiedź:

Dziękuję :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Szałaśna

Natalia Szałaśna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Rzetelny i profesjonalny kurs, bardzo cenne rady i wskazówki, miła atmosfera

Odpowiedź:

Dziękuję

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Góra

Kuba Góra
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo Dobre podejście instruktora do kursanta polecam Pan Marcin rzetelnie przygotowuje do zdania prawa jazdy

Odpowiedź:

Dziękuję Kuba

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Nat M Mat ip: 77.65.130.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Marcin to najlepszy instruktor jazdy, na jakiego można trafić. Pełen profesjonalizm i ogromny zakres wiedzy, dbanie o faktyczny poziom umiejętności kursanta. Dzięki Panu Marcinowi tunel czy cofanie na lusterka to łatwizna, a jazda sama wchodzi w krew. Dostałam wiele cennych wskazówek. Zrozumienie filozofii jazdy pozwoliło mi lepiej opanować samochód i sygnały, które otrzymuję na drodze, a to wszystko dzięki kompetencjom Pana Marcina. Zdane za pierwszym razem! Nie mogłam trafić lepiej. POLECAM wszystkim ze 100% czystym sumieniem. P.S Dodatkowym plusem luźna atmosfera! Dziękuję :))

Odpowiedź:

:)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Weronika K .... ip: 91.146.204.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolona. Doskonałe przygotowanie do egzaminu, profesjonalne podejście,szczegółowe i obrazowe tłumaczenia np błędów lub ogólnie specyfiki prowadzenia samochodu. ciekawe metody nauczania ( notatki na telefonie zrobione w specjalnej aplikacji przesłane przez instruktora). Przede wszystkim jazdy minęły w bardzo przyjemnej atmosferze, a cała wiedza była przekazywana z dużą cierpliwością, dzięki czemu obchodzi się bez nerwów i stresu. Z całego serca polecam.

Odpowiedź:

Dziękuję

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Zuza Pisarek

Zuza Pisarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobre podejście do kursanta, zwracanie uwagi na szczegóły, dokładne omawianie każdego błędu oraz miła atmosfera. Egzamin zdany za 1 razem! POLECAM!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak