Liczba odwiedzin: 2600 Jesteś właścicielem tej szkoły?

CENTRUM Krzysztof Gurgul

  102 opinie w tym 87 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.07.2020

Lukasz Chryczyk Paulina Kwiatkowska

Lukasz Chryczyk Paulina Kwiatkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Spokojni instruktorzy wszystko dokładnie wytłumaczą. Napewno będę polecał.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.06.2020

Bartosz Trzeciak

Bartosz Trzeciak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.06.2020

Ola Skrok

Ola Skrok
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła. Miła atmosfera, super instruktor, profesjonalne podejście do kursanta. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.06.2020

Marcel Sypień

Marcel Sypień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm i przyjemna atmosfera. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.06.2020

Wiktor Ziembowicz

Wiktor Ziembowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie tę szkołę jazdy. Przemili instruktorzy, którzy każdego przygotują jak najlepiej do przyszłego wyjechania na drogi.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.06.2020

Klaudia Kłos

Klaudia Kłos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Cierpliwi instruktorzy, przyjemna atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2020

Paweł Wątroba

Paweł Wątroba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jaka jest lepszej nie ma. Pełny profesjalizm ze strony Pana Piotrka jak i pana krzysztofa.Super podejsćie do kursanta.Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.03.2020

Tomasz Nalepa

Tomasz Nalepa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła , robiłem prawo jazdy na motor jestem bardzo zadowolony szybko i profesjonalnie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.02.2020

Piotr Myszograj

Piotr Myszograj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę Centrum. Uczyłem się tam jeździć motocyklem. Egzamin zdany za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.02.2020

Natalia Ławniczak-Madej

Natalia Ławniczak-Madej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy. Super atmosfera, cierpliwi intruktorzy, pełen profesjonalizm. Bardzo solidne przygotowanie do egzaminu, z całego serca Polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.02.2020

Maja Makarowska

Maja Makarowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam! Świetna atmosfera i profesjonalne podejscie do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.02.2020

Anna Stańczyk

Anna Stańczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę jazdy! Wyrozumiali i cierpliwi instruktorzy. Miła atmosfera. Godziny jazd elastyczne. Jednym słowem super :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.02.2020

Adrian Aleksandrowicz

Adrian Aleksandrowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Osk Gurgul egzamin zdałem za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.02.2020

Łukasz Golinczak

Łukasz Golinczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła, świetne podejście do kursanta, elastyczne godziny jazdy, miła atmosfera, polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.01.2020

Ludmila Wojtinskaja

Ludmila Wojtinskaja
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, cierpliwy instruktor

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.12.2019

Damian Pędzikowski

Damian Pędzikowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Swietna szkoła, profesjonalne podejscie, dbałość o kursanta I jego przygotowanie do egzaminu. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.12.2019

Joanna Zbigniew Giedrojć

Joanna Zbigniew Giedrojć
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, rewelacyjne podejście do kursanta, elastyczne godziny jazdy, miła atmosfera ..to wszystko jest gwarancją udanego egzaminu ..polecam i dziękuję Krzysiu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 13.12.2019

Klaudia Klimkowska

Klaudia Klimkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, fajne podejście do kursanta

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.12.2019

Jadwiga Chrzanowska

Jadwiga Chrzanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!, cierpliwy i wyrozumiały instruktor.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.12.2019

Dorota Narewska

Dorota Narewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, Instruktor z powołania, ogrom cierpliwości . Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.12.2019

Karolina Stankiewicz

Karolina Stankiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam :) profesjonalne podejście do kursanta. Bardzo miła i bezstresowa atmosfera :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.12.2019

Patrycja Kwieciszewska

Patrycja Kwieciszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!!! Super podejście do kursanta!!!!. Kurs przeprowadzony na luzie w milej atmosferze!!!!. Krzysiek dziękuję Ci za cierpliwość i naukę !!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.11.2019

Dorota Grzesik

Dorota Grzesik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia,profesjonalne podejście do kursanta,wielki pozytyw,pilecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki ????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.11.2019

Anna Mołodyńska

Anna Mołodyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjazna atmosfera. Pan Krzysiek ma bardzo dużo cierpliwości. Mogę polecić tę szkołę jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.11.2019

Beata Wróblewska

Beata Wróblewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo cierpliwy i wyrozumiały instruktor. Profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Bardzo polecam, i jeszcze raz wielkie dzięki.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulacje za zdany egzamin na prawa jazdy i do zobaczenia na Chojnowskich drogach.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.11.2019

Damian Grudziński

Damian Grudziński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, spokojni instruktorzy i bardzo dobre przygotowanie do egzaminu państwowego!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Zdolny kursant to egzamin zdany za pierwszym razem.
Szerokości.... i przyczepności... Damian.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.11.2019

Klaudia Roicka

Klaudia Roicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

instruktor profesjonalny, podejście bardzo dobre, serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję Klaudia, trzymam kciuki za zdany egzamin, musi być za PIERWSZYM PODEJŚCIEM ????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.11.2019

Michał Rostek

Michał Rostek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nic dodać nic ująć ! Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2019

Kacper Laskowski

Kacper Laskowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nic dodać nic ująć ! Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Kapi z takimi umiejętnościami egzamin na prawa jazdy był tylko formalnością.
Do zobaczenia na drodze...

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.10.2019

Maciej Knapik

Maciej Knapik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, duża wiedza, wysokie umiejętności, życzliwość, wyrozumiałość i cierpliwość. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak