Akademia Nauki Jazdy (320)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 13.09.2022

Weronika Pęzioł

Weronika Pęzioł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam akademię, jazda z Panią Anią Widz była przyjemna i bezstresowa. Widać że naprawdę interesuje się kursantem i stara się jak najlepiej przygotować do egzaminu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.09.2022

Anna R .......... ip: 84.38.82.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolona z kursu jaki odbyłam w tej szkole. Praktyka z Panią Anią Widz była samą przyjemnością, zero stresu, przyjemna atmosfera, dużo wiedzy i wymagań co do kursanta, a przede wszystkim mnóstwo empatii i dużo cierpliwości. Egzamin zdałam za pierwszym razem i byla to dla mnie przyjemność. Polecam serdecznie i już tęsknie! Pozdrawiam ????????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 06.09.2022

Patryk Oszust

Patryk Oszust
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna i profesjonalna szkoła, wykłady były naprawdę ciekawe i pomogły mi w późniejszej jeździe. Co do jazd pełny profesjonalizm polecam serdecznie instruktora Damiana Szewczyka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.09.2022

Agata M .... ip: 178.214.14.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Nawet nie sądziłam, że nie będę bała się jeździć samochodem!!!!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.08.2022

Alicja D .... ip: 83.26.216.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam szkołę jazdy, a także instruktorkę - panią Anie Serafin - Gramek. Super przygotowanie - dzięki cennym wskazówkom udało się zdać egzamin za pierwszym razem! A za miłą atmosferą podczas jazd już tęsknie ☺️

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 18.08.2022

Paulina Partyka

Paulina Partyka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, przyjazd pod dom oraz odstawienie po jazdach duzy plus, nie było sztywnej atmosfery super kontakt i polecam Panią Anne Serafin !!!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.07.2022

Aleksandra Wach

Aleksandra Wach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nigdy nie sądziłam że jazda samochodem jest taka fajna. Polecam Akademię ❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.07.2022

Artur S ...... ip: 5.173.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam! Szkoła super, instruktor Pan Ryszard bardzo dobry ja zdałem za pierwszym razem ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.06.2022

Monia Szczygieł

Monia Szczygieł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziękuję Pani Aniu Widz najlepsza instruktorka . Polecam z całego serca już na wykładach zaimponowała mi Pani wiedzą i treścią przekazu trudno żeby nie trafić nawet do tych którzy wolniej przyswajają wiedzę. Niezwykle cierpliwa , z poczuciem humoru oraz pełna życzliwości i uśmiechu. Polecam z całego serca ????

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.06.2022

Kamil F .....r ip: 82.160.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam w 100% , Szkolenie Teoretyczne jak i praktyczne przebiegły w bardzo miłych i spokojnych warunkach , szczególnie Polecam Panią Anię Widz takiego podejścia do kursanta właśnie oczekiwałem. Polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.06.2022

Eryk G Gut ip: 83.9.176.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Coś niesamowitego, 3 kategorie zdane za pierwszym podejściem. A to wszystko zasługa pana Ryszarda Małeckiego! Niesamowity człowiek, posiada ogromne doświadczenie oraz dar nauczania. Każdemu kto chce zostać kierowcą zawodowym zdecydowanie polecam pana Ryszarda. Również panie z biura zasługują na dobre słowa. Odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu. Zawsze służą pomocą i radą. :) Pozdrawiam serdecznie

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.06.2022

Eryk Gut

Eryk Gut
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Coś niesamowitego. 3 kategorie zdane za pierwszym podejściem. To wszystko zasługa pana Małeckiego. Profesjonalne przygotowanie to mało powiedziane. Jeżeli ktoś jest zainteresowany pracą jako kierowca zawodowy, to z całego serca polecam pana Ryszarda. Gwarantuję, że nie pożałuje wyboru. Jestem bardzo zadowolony z kursu.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 25.06.2022

Szymon Machaj

Szymon Machaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w mieście. Polecam każdemu kto chce nauczyć się nie tylko jak zdać egzamin państwowy, ale także nauczyć jazdy od A do Z. Naprawdę świetni instruktorzy i niepowtarzalna atmosfera panująca przez cały czas trwania kursu. Najważniejsze dla mnie okazało się wsparcie zapewniane na każdym etapie szkolenia. Gorąco polecam instruktor panią Annę Serafin-Gramek.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.06.2022

Bartek Skiba

Bartek Skiba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko super:) polecam panią Anię Serafin Gramek

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.05.2022

Róża Szablińska

Róża Szablińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z kursu w Akademi. Profesjonaliści na każdym kroku a szczególnie zadowolona jestem z mojej Pani instruktor Anny Serafin-Gramek. Bardzo dziękuje za każda cenna radę, przygotowanie oraz wsparcie podczas egzaminów, a w szczególności za cierpliwość do mnie. Chciałam tez podziękować Paniom w biurze Akademi za pomoc w każdej najdrobniejszej kwestii. Panie są pomocne, sympatyczne i niezwykle profesjonalne. Dziękuje i polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.05.2022

Piotr A ......n ip: 31.42.16.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Po 20 latach od zdania egzaminu postanowiłem wziąć jazdy doszkalające i nie mogłem lepiej trafić. Wybrałem sobie bardzo dobra Panią instruktor, która podeszła indywidualnie do moich potrzeb i do tego z czym miałem największy problem. Wszystko przebiegło perfekcyjnie i ja jako osoba, która panicznie bała się jazdy samochodem po kilku godzinach jazdy lęki odeszły w zapomnienie. Jedyne czego żałuję to to, że tak późno się zdecydowałem. Moja rada od osoby bojącej się jeździć to aby stawić czoła lękom, kupić godziny i zacząć jeździć. Dziękuję za wszystko. Pozdrawiam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.05.2022

Konrad Żyłka

Konrad Żyłka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę nauki, zdałem za pierwszym razem kat. C, C+E. Instruktor Robert po prostu jest instruktorem z powołania, bardzo dobrą atmosferę wprowadza podczas nauki jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2022

Sylwia Warchoł

Sylwia Warchoł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo mega zadowolona z tej szkoły! Robiłam kategorie B. Wykłady były bardzo interesujące i dobrze przeprowadzone,aż chciało się słuchać. Również jazdy były przeprowadzone bardzo profesjonalnie jak i również w świetnej atmosferze,że chciało się jeździć jak najdłużej i czekało z niecierpliwością na kolejne. Wykłady jak i jazdy miałam z panną Anna Widz co z całego serca bardzo polecam- cudowna kobieta jak i świetny instruktor. Wszystko bardzo dobrze było tłumaczone bez żadnego stresu. Kurs zrobiony w półtora miesiąca. Polecam bardzo bardzo serdecznie!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.05.2022

Eryk G Gut ip: 83.9.9.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pozdrawiam Pana Małeckiego. Najlepszy z najlepszych. Fachowe przygotowanie. Najpierw kat. D, teraz C. Obydwie zdane za pierwszym podejściem.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.05.2022

Łukasz P .....a ip: 178.214.10.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zależało mi na szybkim zrobieniu uprawnień na samochody ciężarowe. Pakiet kierowcy zawodowego czyli C, C+E i świadectwo kwalifikacji zrobiłem w niecałe 3 miesiące. Wszystko szybko sprawnie i miło. Polecam serdecznie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.04.2022

Bartek W ........ ip: 178.215.207.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam gorąco uczyłem się w tej szkole na kategorie a1 B i A2 wszystkie egzaminy zdałem za 1 razem, super nauczyciele teoretyczni jak i praktyczni, instruktor dawał super rady, które zawsze się sprawdzają i z uśmiechem na twarzy wrócę tu na następne prawko polecam instruktora Pana Romualda Szymański.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.04.2022

Anna Paterek

Anna Paterek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Panią Anię Serafin Gramek. Bardzo dobry instruktor. Cierpliwa, zawsze uśmiechnięta. Każda godzina jazdy z Panią Anią przebiegała w wesołej , bezstresowej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.03.2022

Ewelina Bat

Ewelina Bat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkola nauki jazdy polecam Panią Anie Serafin Gramek wszystko tlumaczy obiasnia ma przedewsxystkim anielska cierpliwość do kursantów sympatyczna i zawsze z poczuciem humoru polecam serdecznie

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2022

Gabriel K ...... ip: 84.38.86.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam! Wspaniała atmosfera podczas jazdy i wykładów z panią Anią. Najlepsza szkoła nauki jazdy!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 03.03.2022

Olivia Rafalska

Olivia Rafalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Wszystko przebiega jak najlepiej, w szczególności polecam Panią Krysię Maziarz-super babeczka! Świetne podejście do kursanta, wszystko tłumaczone bardzo dokładnie i przede wszystkim przyjazna atmosfera!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.02.2022

Hubert Bródka

Hubert Bródka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor Wojciech S bardzo fajny instruktor osobiście świetny gość, przygotował mnie bardzo dobrze do egzaminu w fajnej i przyjemnej atmosferze. Cały kurs w szkole był bardzo przyjemny o szkoła chętnie we wszystkim pomogła.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.01.2022

Łukasz Wu

Łukasz Wu
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w !!!!! pełen profesjonalizm.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.01.2022

Tomasz S ..... ip: 5.173.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo pomocne rady oraz cenne wskazówki, które są przydatne nie tylko w celu zdania egzaminu ale również wyjątkowo pomocne w użytkowaniu zdobytego prawa jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.01.2022

Dariusz M ..... ip: 5.173.82.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła na najwyższym poziomie Profesjonalizm na pierwszym miejscu Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.11.2021

Maryla Paterek

Maryla Paterek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła z profesjonalnym podejściem do kursów oraz kursanta.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak