Akademia Nauki Jazdy (309)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.05.2022

Łukasz P .....a ip: 178.214.10.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zależało mi na szybkim zrobieniu uprawnień na samochody ciężarowe. Pakiet kierowcy zawodowego czyli C, C+E i świadectwo kwalifikacji zrobiłem w niecałe 3 miesiące. Wszystko szybko sprawnie i miło. Polecam serdecznie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.04.2022

Bartek W ........ ip: 178.215.207.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam gorąco uczyłem się w tej szkole na kategorie a1 B i A2 wszystkie egzaminy zdałem za 1 razem, super nauczyciele teoretyczni jak i praktyczni, instruktor dawał super rady, które zawsze się sprawdzają i z uśmiechem na twarzy wrócę tu na następne prawko polecam instruktora Pana Romualda Szymański.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.04.2022

Anna Paterek

Anna Paterek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Panią Anię Serafin Gramek. Bardzo dobry instruktor. Cierpliwa, zawsze uśmiechnięta. Każda godzina jazdy z Panią Anią przebiegała w wesołej , bezstresowej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.03.2022

Ewelina Bat

Ewelina Bat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkola nauki jazdy polecam Panią Anie Serafin Gramek wszystko tlumaczy obiasnia ma przedewsxystkim anielska cierpliwość do kursantów sympatyczna i zawsze z poczuciem humoru polecam serdecznie

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2022

Gabriel K ...... ip: 84.38.86.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam! Wspaniała atmosfera podczas jazdy i wykładów z panią Anią. Najlepsza szkoła nauki jazdy!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 03.03.2022

Olivia Rafalska

Olivia Rafalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Wszystko przebiega jak najlepiej, w szczególności polecam Panią Krysię Maziarz-super babeczka! Świetne podejście do kursanta, wszystko tłumaczone bardzo dokładnie i przede wszystkim przyjazna atmosfera!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.02.2022

Hubert Bródka

Hubert Bródka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor Wojciech S bardzo fajny instruktor osobiście świetny gość, przygotował mnie bardzo dobrze do egzaminu w fajnej i przyjemnej atmosferze. Cały kurs w szkole był bardzo przyjemny o szkoła chętnie we wszystkim pomogła.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.01.2022

Łukasz Wu

Łukasz Wu
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w !!!!! pełen profesjonalizm.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.01.2022

Tomasz S ..... ip: 5.173.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo pomocne rady oraz cenne wskazówki, które są przydatne nie tylko w celu zdania egzaminu ale również wyjątkowo pomocne w użytkowaniu zdobytego prawa jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.01.2022

Dariusz M ..... ip: 5.173.82.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła na najwyższym poziomie Profesjonalizm na pierwszym miejscu Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.11.2021

Maryla Paterek

Maryla Paterek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła z profesjonalnym podejściem do kursów oraz kursanta.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.11.2021

Monika Nalepa

Monika Nalepa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursantów

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 02.09.2021

Nanusia Gil

Nanusia Gil
Opinia zweryfikowana przez Facebook

polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.09.2021

Leon Kotwica

Leon Kotwica
Opinia zweryfikowana przez Facebook

super ❤️

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.08.2021

Mariusz Wołoszyn

Mariusz Wołoszyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursanta, nie ma żadnych problemów,wszystko wytłumaczone.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.08.2021

Eryk G .. ip: 37.235.115.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kat D zdana za pierwszym razem. Pan Ryszard wspaniały instruktor. Polecam każdemu Akademię!

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.08.2021

Arek Ziemba

Arek Ziemba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.08.2021

Mikołaj Podstawek

Mikołaj Podstawek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła super, polecam Pana Jurka jako instruktora, zdane za pierwszym.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.08.2021

Sara G ...c ip: 5.172.236.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.08.2021

Julia K ..... ip: 178.214.5.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam tą szkołę! Wszystkie niejasności od razu wytłumaczone, bardzo miła atmosfera zarówno w Akademii jak i na jazdach. Szczególnie polecam Marcela, który wzorowo nauczył mnie jeździć i bardzo fajny człowiek :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 07.08.2021

Aleksandra Dul

Aleksandra Dul
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobre podejście i postawa instruktora oraz ciekawe wykłady, polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.08.2021

Roksana Leśniak

Roksana Leśniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalny ośrodek, egzaminy teoretyczny i praktyczny zdane za pierwszym ;)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.08.2021

Mateusz Oskroba

Mateusz Oskroba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście indywidualnie do każdego !!!! Instruktor uczy tego co potrzeba kursantowi a nie żeby tylko przepracować godzine, zaliczyć dniówkę i pójść do domu Robiłem kat C I C+E zdane wszystko za pierwszym Polecam !!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.08.2021

Adam Zipser

Adam Zipser
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła i luźna astenosfera. Instruktorzy LUX ( do tańca i do różańca) zawsze z uśmiechem na twarzy, nawet na jazdach o 7 rano. Wykłady z panią Anią wspominam bardzo dobrze( nauka połączona z bardzo dobrym poczuciem humoru????) Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.08.2021

Maks Jakiś

Maks Jakiś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie mam nic do zarzucenia, nauka, jazdy oraz organizowanie wszystkich egzaminów były bezproblemowe. Szkoła warta polecenia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.08.2021

Daniel Gie

Daniel Gie
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Robiłem tutaj kilka lat temu prawko na kat B, zdane za drugim razem (niestety pierwsze podejście nieudane poprzez mój błąd, stres zrobił swoje). Teraz jestem w trakcie zdawania na kat A i trzeba przyznać, ze nic się nie zmieniło. Szkoła rzetelnie i uczciwie przygotowuje do egzaminu, do każdego kursanta podchodzą indywidualnie. Polecam instruktora Janusza Wdowiaka, bardzo cierpliwy :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 03.08.2021

Jakub Otto

Jakub Otto
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Atmosfera była super, instruktor bardzo sympatyczny, miły. Wspierał jak coś nie wychodziło. W drodze często żartowaliśmy, wymienialiśmy się doświadczeniami. Naprawdę polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.08.2021

Wojtek Gugała

Wojtek Gugała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, jazdy z Panią Anią wiele uczą jak i można się przy tym pośmiać. Egzamin zdany za 1 podejściem. ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.08.2021

Iza Juśkiewicz

Iza Juśkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Miła atmosfera, wygodna nauka i jazda, dobry sprzęt (samochód doskonale dopasowany do osób uczących się jeździć ”od zera”) oraz podejście instruktora

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.08.2021

Imane Bekkari

Imane Bekkari
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelka! Polecam z całego serca Panią Agatę i Pana Tomka Tomczyk ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak