Liczba odwiedzin: 19808 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Akademia Jazdy SUFLER

  286 opinii w tym 218 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.07.2020

Marysia Jakubowska

Marysia Jakubowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Sufler i oczywiście Pana Tadeusza .Profesjonalizm i cierpliwość,a co ważne -zawsze dobry humor !!!!Wiedza i doświadczenie sprawdzają się na egzaminie i dzięki temu zdałam za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.06.2020

Eliasz Gałęzka

Eliasz Gałęzka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście, przyjemna atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.01.2020

Dominik Płusa

Dominik Płusa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzaminator doświadczony , punktualny , pojazd w bardzo dobrym stanie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.12.2019

Bartek Adamczak

Bartek Adamczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, bardzo dobry stan pojazdu, sprzyjające godziny nauki jazdy, punktualność, dbałość o każdy szczegół podczas przygotowania do egzaminu państwowego, profesjonalne podejście, nauka ekonomicznej jazdy. Zdałem za pierwszym razem. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.11.2019

Wiktor Kurek

Wiktor Kurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

MEGA INSTRUKTOR

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.10.2019

Gracjan Golon

Gracjan Golon
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktor, bardzo profesjonalne podejście. Polecam bardzo serdecznie :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.10.2019

Natalia Kowalska

Natalia Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy ! Super przyjazna atmosfera i wspaniały instruktor ,pan Tadeusz który zawsze bardzo dobrze wytłumaczy i uspokoi człowieka ???? POLECAM jak najbardziej nikt tak dobrze nie przygotowuję do egzaminu jak i po .Po prostu nauka na najwyższym poziomie !????

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.09.2019

Kamila Pati

Kamila Pati
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktor. Polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.09.2019

Julita Wesołowska

Julita Wesołowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za 1 razem! Pan Tadeusz to wspaniały, wyrozumiały i cierpliwy Instruktor. Polecam wszystkim!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.07.2019

Dominika Fibner Bocman

Dominika Fibner Bocman
Opinia zweryfikowana przez Facebook

To jest prawdziwy instruktor z powołania, lubi to, co robi, ma wiedzę i doświadczenie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.06.2019

Sylwia Kowalska

Sylwia Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zostałam świetnie przygotowana do egzaminu, Pan Tadeusz to przemiły człowiek! Polecam wszystkim jazdy u „SUFLERA” !!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.03.2019

Dominik Staszak

Dominik Staszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony z kursu, świetny instruktor, przyjemna atmosfera. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.02.2019

Sebastian Sobczak

Sebastian Sobczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę bardzo polecam wszystkim OSK Sufler profesjonalizm widać już na pierwszym spotkaniu, instruktor tłumaczy w sposób zrozumiały i ze spokojem myślę, że Pan Tadeusz jest w stanie nauczyć kazdego P.S zdałem za pierwszym razem coś w tym musi być...

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.01.2019

Monika Łętos

Monika Łętos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystkim gorąco polecam Pana Tadeusza. Instruktor wymagający, ma bardzo dobre podejście do kursantów, jest cierpliwy i odpowie na każde pytania!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.04.2018

Michalina Piwnicka

Michalina Piwnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktor mila atmosfera.Jazdy z Panem Tadeuszem Ulinskim bede milo wspominala. Bardzo polecam akademie jazdy Sufler.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.03.2018

Laura Krzos

Laura Krzos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam. Świetne podejście do kursanta zdałam bez problemu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.03.2018

Kacper Kotarski

Kacper Kotarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam zdane za pierwszym bardzo miły prowadzący 10/10

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.01.2018

Jarosław Jabłoński

Jarosław Jabłoński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam Akademię Jazdy SUFLER. Miła atmosfera, cierpliwość, wszystko bardzo pozytywnie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2017

Eliza Wawrzyniak

Eliza Wawrzyniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam Akademię Jazdy Sufler! To najlepszy z możliwych wyborów. Przez cały czas trwania kursu towarzyszyła nam bardzo miła i przyjazna atmosfera, a pan Tadeusz to instruktor z powołania :) Z zaangażowaniem i spokojem podchodzi do każdego kursanta, udziela cennych rad i wskazówek, dzięki czemu egzamin zdany za pierwszym razem! Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.12.2017

Ania Operacz

Ania Operacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzisiaj zdałam egzamin za pierwszym razem! :) Nie byłoby to możliwe bez świetnego przygotowania, które dostałam od Pana Tadeusza. Wyrozumiałość, cierpliwość i cenne wskazówki były strzałem w 10 :) Dziękuję Panu bardzo :) Wszystkim polecam Akademię Jazdy SUFLER :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.12.2017

Kasia Macudzińska

Kasia Macudzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam Akademię Jazdy SUFLER

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.12.2017

Justyna Rogozińska

Justyna Rogozińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze bardzo polecam !!!Pan Tadeusz Uliński to instruktor z powołania!!!Bezstresowa nauka w miłej i przyjaznej atmosferze. Bardzo cierpliwy i wyrozumiały .Podchodzi do nauki z dużym zaangażowaniem i uwagą. Jeśli coś jest nie zrozumiałe tłumaczy wielokrotnie ze spokojem .Jego rady i wskazówki bardzo pomogły mi na egzaminie.Z szacunkiem podchodzi do kursanta zawsze zorganizowany i punktualny. Jestem bardzo zadowolona i bardzo dziekuje Panie Tadeuszu za zdobytą wiedzę i umiejętność .Jeśli ktoś jest niezdecydowany to niech się dłużej nie zastanawia to najlepszy wybór !!! Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2017

Mateusz Kowalski

Mateusz Kowalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miło się jeździ, fajna atmosfera, pełen profesjonalizm oraz szybka i skuteczna nauka jazdy, polecam :D

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.11.2017

Monika Czechowska

Monika Czechowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem zadowolona z kursu. Inststruktor z powołania i cierpliwością. Brak ukrytych kosztów. Polecam szkołę '' Sufler''.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.11.2017

Nikodem Gębka

Nikodem Gębka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Koninie!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.10.2017

Ka Mila

Ka Mila
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z czystym sumieniem! Profesjonalny i na luzie a co najważniejsze ma serce do tego co robi! Jazdy przebiegały bezstresowo i z pozytywnym podejściem ;) pozdrawiam i dziękuję! !!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.09.2017

Karolina Franikowska

Karolina Franikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, wszystko zostało mi bardzo dobrze wytłumaczone i idąc na egzamin wiedziałam, że jestem dobrze przygotowana. Polecam wszystkim, którzy jeszcze nie wiedzą gdzie odbyć kurs :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.09.2017

Justyna Szczepańska

Justyna Szczepańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny instruktor, mega szkoła jazdy, jestem mega zadowolony.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.08.2017

Michał Piwnicki

Michał Piwnicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor poprostu zajebisty

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.07.2017

Ernest Majda

Ernest Majda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkole jazdy Sufler Pana Tadeusza Ulińskiego !!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak