Liczba odwiedzin: 19502 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Akademia Jazdy SUFLER

  282 opinie w tym 216 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.05.2017

Marika Majdzińska Skotarek

Marika Majdzińska Skotarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

z całego serca polecam szkołę jazdy SUFLER !!!!!! Pana Tadeusza Ulińskiego!!!miła atmosfera dobra organizacja ,profesjonalizm!!!!!teorię i egzamin praktyczny zdałam za pierwszym razem!!!!!jestem mega zadowolona bo szkoła jazdy SUFLER przygotowała mnie do egzaminu na 100%.P O L E C A M!!!!!! MARIKA:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.04.2017

Monika Walczak

Monika Walczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła! Wybrałam szkołę jazdy SUFLER i nie żałuję! Instruktor jest kompetentnym, spokojnym, cierpliwym człowiekiem lubiącym żartować. :) Tłumaczy solidnie i prosto. Na jazdach zawsze panowała świetna atmosfera! Każda jazda była czystą przyjemnością. Zostałam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu państwowego. Gdybym miała wybierać drugi raz - wybrałabym tak samo. Naprawdę polecam wszystkim, którzy chcą być doskonale przygotowani do egzaminów!!! Dziękuję Panu Tadeuszowi i do zobaczenia na drodze ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.03.2017

Michał Kotwas

Michał Kotwas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrze prowadzony kurs. Zdane za pierwszym! Polecam :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 14.03.2017

Paulina Ambroży

Paulina Ambroży
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.03.2017

Artur Zieliński

Artur Zieliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam świetna atmosfera profesjonalne podejście do nauczania

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.02.2017

Grzegorz Błaszczyk

Grzegorz Błaszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktor przyjemny i bardzo dobrze przygotowujący do egzaminu naprawdę polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.02.2017

Anita Walkowska

Anita Walkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam. Serdecznie polecam tę szkołę jazdy. Instruktor miły, cierpliwy i widac że z dużym doświadczeniem. Dużo wymaga dzieki czemu jest sie porzadnie przygotowanym do egzaminów. Praktyke zdałam za pierwszym razem. Instruktorowi dziekuje a calej reszcie polecam! :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.02.2017

Aneta Skowrońska

Aneta Skowrońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy Sufler dla mnie to był najlepszy wybór ☺️Pan Tadeusz jest bardzo miły i konkretny i przede wszystkim cierpliwy ☺️szkoła Sufler to szkoła która doskonale dostosowuje się do waszego harmonogramu pracy i zajęć. Bardzo dziękuję za naukę ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2017

Beata Żmudzińska

Beata Żmudzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

gorąco polecam, jeśli miałabym wybierać jeszcze raz, na pewno wybrałabym SUFLER'a :) egzamin teoretyczny i praktyczny zdane za 1 razem.. takiego nauczyciela właśnie szukałam :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.02.2017

Ola Chmielewska

Ola Chmielewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.01.2017

Grzegorz Kowalewski

Grzegorz Kowalewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super ! Polecam naprawde nauka perfekt. Nie ma sie co wahać SUFLER bez zastanowienia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.01.2017

Weronika Walczak

Weronika Walczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawde Polecam Akademie Jazdy Sufler , najlepszy instruktr swietna atmosfera szkola godna polecenia !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.01.2017

Alan Chorchowski

Alan Chorchowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy naprawde godna polecenia i polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.12.2016

Ania Antkowiak

Ania Antkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła. Instruktor bardzo dobrze przekazuje informacje. Ogrom wiedzy Pana Tadeusza sprawia ,ze nauka jazdy jest bardzo prosta. Polecam szkołę jazdy SUFLER kazdemu kto chce szybko zdac egzamin.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 26.12.2016

Kamil Karmowski

Kamil Karmowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam wszystkich, postaram się krótko opisać przebieg kursu prawa jazdy w tym OSK oraz egzaminów po ukończeniu kursu. No więc tak: Szukając dobrego ośrodka szkolenia kierowców i kierując się opiniami na tej stronie wybrałem Pan Tadeusza , gdyż OSK cieszył się wysoką zdawalnością egzaminów. Kurs kat. B rozpocząłem 10 lutego. Jazdy odbywały się co tydzień albo nawet 1,5 tygodnia(np. w poniedziałek a kolejna za tydzień w środę albo piątek) w wyznaczonym przez siebie miejscu po 2h zegarowe. Z 10 minut trałem czasu na przypomnienie sobie np.położenia biegów na gałce, dobrze przygotowanie do jazdy itp.... Ludzi nabrał i wolnych terminów nie miał. Do tego po ok. 20h zaczął sobie prywatne sprawy załatwiać jak np. tankowanie paliwa, jazda gdzieś po sklepach itd... Brak wykładów podczas 30h części teoretycznej. Po opłaceniu dostaje się do obejrzenia w domu: kopie filmów (zasady ruchu,znaki i bhp), książka do przeczytania własnej produkcji i płytę z testami oczywiście wszystko do zwrotu o czym na stronie nie było mowy. W pierwszym dniu kursu byłem zdziwiony, bo miałem wyjazd na miasto zamiast placu. Gdy chciałem aby wytłumaczył mi ponownie światła, gdyż po 2 miesiącach już zapomniałem to powiedział coś w stylu "Nie mam czasu, zobacz sobie w internecie na moim profilu facebookowym". Odnośnie jazdy można nauczyć się nawyków "starego kierowcy" Na rondach była zasada kto pierwszy ten lepszy, albo szybko biegi zmieniać bo się nie zdąży. Jazda w tym OSK nie nadaje się do samodzielnej jazdy, jedynie chyba na wsiach po polnych drogach albo gdzie ruchu nie ma. Odnośnie Pana Tadeusza człowiek opanowany, indywidualnie podchodzi do kursanta, nie krzyczy, czasem z poczuciem humoru. Można z nim rozmawiać na wszystkie tematy :) Ogólnie pod względem charakteru osoba w porządku. Nie ma tutaj mowy o kopalni wiedzy, profesjonalizmie czy najlepszym osk w Koninie. Po wykupieniu jazd doszkalających w innym OSK , prawo jazdy zdałem 2 miesiące temu z prawie wszystkimi zaliczeniami z tej kartki. W szkole stałem się "pośmiewiskiem", że od lutego prawa jazdy nie mogę zdać i oblewam. Co tu się dziwić, jazda przez cały kurs sporadyczna bo Sufler ludzi nabrał i się wyrobić nie mógł. Kolejny termin po oblanym egzaminie był od 2 tygodni do 2,5. W tym czasie nie ma się wprawy i zapomniana jak się jeździ do tego dochodzi stres i strach. Po kusach zostawił mnie "na lodzie" - inne ośrodki nie chciały brać kurantów na jazdy doszkalające, albo terminy najszybsze były min. 2 miesiące a Sufler ludzi na brał i pewnie nie miał czasu na iazdy doszkalajcie skoro całe 30h było jazdą sporadyczną. Proszę nie wierzyć w te opinie poniżej, że zdane za 1 razem albo najlepsza szkoła jazdy itp.. bo to są kompletne bzdury ! Dużym plusem jest dobry stan pojazdu. Nic nie stuka, puka, łatwo się kierownicą kręci. Może i ma najnowszy model clio w Koninie, ale to nie czyni go dobrym instruktorem. Jednym słowem cały kurs to było tylko byle żeby 30h wyjeździć i do widzenia. Połowa kursu była po mieście z powolną jazdą, reszta to proste drogi z dużą ilością zakrętów. Gdybym miał robić kolejny kurs/jazdy doszkalające w tym OSk to panu już podziękuje... Życzę powodzenia przyszłym zdającym egzamin, a takie pseudo akademie jazdy omijać szerokim łukiem. Pozdrawiam pirat drogowy hehe :)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

długi czas trwania kursu, instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, skracanie czasu trwania jazd

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.12.2016

Klaudia Kacprzak

Klaudia Kacprzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałam za pierwszym razem Pan Tadeusz to najlepszy instruktor naprawdę pełen profesjonalizm! Serdecznie polecam Akademię Jazdy SUFLER !

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.12.2016

Aleksandra Wieczorek

Aleksandra Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam. Po przerwie 7 letniej, egzamin zdany za 1 razem :D

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.12.2016

Weronika Kulig

Weronika Kulig
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Intuicja mnie nie zawiodła wybrałam najlepszego instruktora jakiego mogłam. Opanowanie, cierpliwość dobra organizacja godzin jazdy w zależności od umiejętności kursanta, wyrozumiałość to tylko kilka cennych cech. Instruktor wymagający ale dający poczucie bezpieczeństwa podczas jazdy, profesjonalnie przygotowuje do egzaminu. Cały kurs odbywa się w bardzo sympatycznej atmosferze pod okiem super człowieka i godnego polecenia instruktora! Jeszcze raz dziękuję,

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.12.2016

Patrycja Konstanciak

Patrycja Konstanciak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Tadeusz to instruktor z powołania. Wymagający ale dzięki temu zdałam za pierwszym razem! Polecam

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.12.2016

Daria Janusz

Daria Janusz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktor ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.12.2016

Radosław Szczepaniak

Radosław Szczepaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Prawko zdane za pierwszym razem! Podziękowania dla Pana Tadeusza -instruktora za jego ogromną wiedzę i pasję.Doceniam jego profesjonalizm,za trud włożony w przygotowaniu do egzaminu.Pozdrawiam serdecznie .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.12.2016

Maksymilian Rogaliński

Maksymilian Rogaliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Pan Tadeusz jest wymagający ale dzięki temu dobrze przygotowuje do egzaminu. Jest cierpliwy i spokojny oraz prowadzi lekcje w przyjemnej atmosferze. Pełen profesjonalizm.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.11.2016

Zosia Michalska

Zosia Michalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam Akademię Jazdy SUFLER! Pan Tadeusz jest wymagający i dobrze przygotowuje do egzaminu ale w bardzo miłej atmosferze. Jest profesjonalny i spokojny potrafi przekazać wiedzę oraz cenne wskazówki.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.11.2016

Natalia Bocheńska

Natalia Bocheńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Tadeusz to bardzo spokojny, opanowany człowiek, profesjonalny w tym co robi. Dzięki nauce u boku Pana Tadeusza czułam się w pelni przygotowana do egzaminu. Wymagający instruktor ale efektem tego jest wynik pozytywny na egzaminie :) Serdecznie polecam!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.11.2016

Monika Kubaszewska

Monika Kubaszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam :-) Przyjazna, bezstresowa atmosfera, dużo humoru i cierpliwości, ogrom fachowej wiedzy, porad i wskazówek.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.11.2016

Krystian Balcerzak

Krystian Balcerzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Akademię Jazdy ,,Sufler'' . Rzetelne, właściwe i skuteczne przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.11.2016

Mikołaj Kościelski

Mikołaj Kościelski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Pełen profesjonalizm, miła atmosfera. Świetne przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.11.2016

Radosław Karczewski

Radosław Karczewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Konkretnie i w przyjaznej atmosferze. Pełen profesjonalizm. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.10.2016

Natalia Okupniarek

Natalia Okupniarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, świetna atmosfera, konkretne podejście do kursanta. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.10.2016

Jakub Kurek

Jakub Kurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejscie do klienta i wielka pomoc!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak