Akademia Jazdy SUFLER

 294 opinie w tym 224 zaufane

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

Akademia Jazdy SUFLER
ul. Chopina 9/38
62-510 Konin

Kontakt

Opis

Jeśli szukasz najlepszej szkoły nauki jazdy to powiem Ci już na wstępie – tu jej nie znajdziesz. W ogóle jej nie znajdziesz, bo najlepsze szkoły jazdy po prostu nie istnieją. Każda oddzielna placówka oferuje jednakową ofertę dydaktyczną, te same samochody, podobne trasy. Jednym słowem – te szkoły prawie niczym się od siebie nie różnią…Ale nie przejmuj się - nie jest tak źle… Na szczęście istnieją drobne elementy, które pozwalają porównywać szkoły nauki jazdy między sobą. Warto by się jednak zastanowić, czy te elementy są aby na pewno tylko drobne? A może to właśnie od nich zależą losy Twojego upragnionego prawa jazdy?

Oferta dla Ciebie

Jesteś z Konina lub z jego okolic? Masz problem z wyborem szkoły nauki jazdy ?
Zapoznaj się z ofertą przygotowaną przez SUFLERA i zacznij szkolenie już dziś. Rozpoczynasz szkolenie w wybranym i dogodnym dla Ciebie terminie, pomijając nieraz długi czas oczekiwania na zebranie grupy szkoleniowej. Indywidualny tok nauczania
Akademia Jazdy SUFLER oferuje kursy na prawo jazdy kat. B

- podstawowe

- uzupełniające

- rozszerzone

Jazdy doszkalające dla osób posiadających prawo jazdy

Część teoretyczna (komputerowy system multimedialny)
Materiały szkoleniowe - gratis
- podręcznik kierowcy kat. B
- program komputerowy ( testy ) Prawko B

Część praktyczna KIA Rio

Kurs na prawo jazdy opłacisz:
- jednorazowo w chwili rozpoczęcia szkolenia
- w nieoprocentowanych ratach w trakcie trwania szkolenia.




Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Tadeusz Uliński

Tadeusz Uliński

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Rozszerzony, Indywidualny, Raty własne

-

codziennie

ul. Zakładowa 10, Wymagane umówienie wizyty · Wymagana maseczka · Pracownicy noszą maseczki · Dezynfekcja powierzchni między kolejnymi klientami

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio)
kurs pierwszej pomocy
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
Wymagane PKK

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Paweł L ........k ip: 31.0.70.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobry instruktor

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Agnieszka C .........a ip: 109.173.221.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyjazna atmosfera, profesjonalne przygotowanie. Polecam każdemu!

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Dominik ..........i ip: 109.173.216.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam! Pan Tadeusz przygotuje na 99% wszystkich sytuacji na egzaminie oraz drodze! A atmosfera podczas kursu tylko ułatwia naukę!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz J .......i ip: 109.173.223.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.09.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tą Szkołę Jazdy . Miła i przyjemna atmosfera . Profesjonalne podjeście do kursanta oraz super pozytywny instruktor Pan Tadeusz :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał ........k ip: 83.20.109.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.07.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam naukę jazdy u pana Tadeusza! Wytłumaczy i odpowie na każde pytanie. Świetnie przygotuje do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz Z .......k ip: 37.47.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.07.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor jest mega świetną i pozytywną osobą.jego techniki nauki są wręcz niesamowite i skuteczne polecam ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Łukasz ..........i ip: 83.25.105.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.06.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wymagający więcej niż egzaminatorzy,co skutkuje zdanym egzaminem bezbłędnie ;) Polecam nawet zielonym w jeździe.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz K ....i ip: 109.173.157.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.06.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam polecam świetnego instruktora Tadeusza Ulińskiego "Sufler" który profesjonalnie przygotowuje do egzaminu z wyrozumiałością cierpliwością oraz miłą atmosferą!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marcel K ....k ip: 109.173.223.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Aneta S ........... ip: 31.0.126.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny instruktor miła atmosfera profesjonalne wyuczenie i przygotowanie do egzaminu. Zdane za pierwszym podejściem

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Aneta S ........... ip: 188.146.136.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam...!! Świetny instruktor miła atmosfera profesjonalne wyuczenie i przygotowanie do egzaminu. Zdane za pierwszym podejściem

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Aneta S ........... ip: 31.0.126.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam świetny instruktor miła atmosfera profesjonalne wyuczenie i przygotowanie do egzaminu. Zdane za pierwszym podejściem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Michalina Piwnicka

Michalina Piwnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktor mila atmosfera.Jazdy z Panem Tadeuszem Ulinskim bede milo wspominala. Bardzo polecam akademie jazdy Sufler.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Filip R ....k ip: 37.47.150.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Zdalem za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wacław W ....r ip: 5.60.220.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gdybym ponownie został postawiony przed wyborem szkoły nauki jazdy bez wątpienia wybrałbym tą! Jestem bardzo zadowolony

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria R ............. ip: 83.11.103.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Akademia Jazdy Sufler - profesjonalizm w każdym calu, gorąco polecam! Miła atmosfera i anielska cierpliwość do kursanta. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Laura Krzos

Laura Krzos
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam. Świetne podejście do kursanta zdałam bez problemu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Kotarski

Kacper Kotarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam zdane za pierwszym bardzo miły prowadzący 10/10

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Weronika Z ...a ip: 91.217.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Akademie Jazdy SUFLER. Miła atmosfera podczas jazdy. Bardzo dobrze prowadzony kurs. Zdane za pierwszym razem :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktor D ........i ip: 37.249.246.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor cierpliwy i miły z poczuciem humoru dlatego kurs przebiega przyjemnie. Po skończonym kursie jesteśmy dobrze przygotowani do egzaminu. Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Jarosław Jabłoński

Jarosław Jabłoński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.01.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam Akademię Jazdy SUFLER. Miła atmosfera, cierpliwość, wszystko bardzo pozytywnie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Hubert S ........z ip: 83.242.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.01.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie mogłem sobie wymarzyć lepszego instruktora. Pan Tadeusz Uliński przygotował mnie w takim stopniu, że nawet nie było stresu co potwierdza zdany egzamin praktyczny bez żadnego błędu. Szczerze polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Eliza Wawrzyniak

Eliza Wawrzyniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.12.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam Akademię Jazdy Sufler! To najlepszy z możliwych wyborów. Przez cały czas trwania kursu towarzyszyła nam bardzo miła i przyjazna atmosfera, a pan Tadeusz to instruktor z powołania :) Z zaangażowaniem i spokojem podchodzi do każdego kursanta, udziela cennych rad i wskazówek, dzięki czemu egzamin zdany za pierwszym razem! Polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ania Operacz

Ania Operacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.12.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dzisiaj zdałam egzamin za pierwszym razem! :) Nie byłoby to możliwe bez świetnego przygotowania, które dostałam od Pana Tadeusza. Wyrozumiałość, cierpliwość i cenne wskazówki były strzałem w 10 :) Dziękuję Panu bardzo :) Wszystkim polecam Akademię Jazdy SUFLER :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia Macudzińska

Kasia Macudzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.12.2017
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam Akademię Jazdy SUFLER

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Justyna Rogozińska

Justyna Rogozińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.12.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze bardzo polecam !!!Pan Tadeusz Uliński to instruktor z powołania!!!Bezstresowa nauka w miłej i przyjaznej atmosferze. Bardzo cierpliwy i wyrozumiały .Podchodzi do nauki z dużym zaangażowaniem i uwagą. Jeśli coś jest nie zrozumiałe tłumaczy wielokrotnie ze spokojem .Jego rady i wskazówki bardzo pomogły mi na egzaminie.Z szacunkiem podchodzi do kursanta zawsze zorganizowany i punktualny. Jestem bardzo zadowolona i bardzo dziekuje Panie Tadeuszu za zdobytą wiedzę i umiejętność .Jeśli ktoś jest niezdecydowany to niech się dłużej nie zastanawia to najlepszy wybór !!! Pozdrawiam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dawid N ...k ip: 37.47.190.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.11.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Kowalski

Mateusz Kowalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.11.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miło się jeździ, fajna atmosfera, pełen profesjonalizm oraz szybka i skuteczna nauka jazdy, polecam :D

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Monika Czechowska

Monika Czechowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.11.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem zadowolona z kursu. Inststruktor z powołania i cierpliwością. Brak ukrytych kosztów. Polecam szkołę '' Sufler''.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Nikodem Gębka

Nikodem Gębka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.11.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Koninie!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak